Γενικό - Πού θα συνεχίσετε του χρόνου;

• Thread starter Thread starter Boom
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Που θα συνεχίσετε του χρόνου;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 54)
  • Δεν ξέρω ακόμα...

Ψήφοι: 0 0,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    54
Κάνε μια βόλτα από εδώ και ίσως βρεις τίποτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγω σε γενικο θα συνεχισω του χρονου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα συνεχισω ΓΕ.Λ διοτι εχω ακουσει οτι στο επαλ δεν μπορεις να περασεις σε μερικες ανωτατες σχολες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σιγουρα γενικο!!...:ermm:

και εγω σε γενικό θα πάω :)

Εγώ θα πάω Γένικο,όχι γιατί υποτιμώ τα Επαγγελματικά(όπως νομίζουν κάποιοι),αλλά εκεί πρέπει να πάω για το επάγγελμα που θέλω να κάνω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγώ στο Γενικό! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια απ τα ίδια...
γενικό!

Γενικό κι εγώ:)

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι περισσότεροι από εμάς θέλουν να πάνε σε γενικό!

Τι εννοείς με αυτό;

Και γω γενικο :)

παρακαλω?:confused:

Γενικό κ εγώ θα πάω!

Γενικό

Γενικο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παρακαλω μετονομαστε το θεμα σε "Γενικο" να τελειωνουμε.. :P το 90% των μυνηματων ειναι γενικο, γενικο,γενικο,γενικο,γενικο,...........,γενικο. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Xαχαχαχ δικιο εχει ο στεφανος, δεν βλεπω κανεναν μεχρι τωρα να εχει πει κατι αλλο.. :P

Θα πρωτοτυπήσω και θα πω....Γενικό!!8)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γενικό θα πάω, γιατί πρώτον το όλο θέμα με το ΕΠΑΛ που μας έκαναν ενημέρωση στο ΣΕΠ με μπέρδεψε πολύ, γιατί δεύτερον το ΕΠΑΛ είναι μακριά απο το χωριό μου και γιατί τρίτον το ΕΠΑΛ μας έχει πολύ κακή φήμη με τα παιδιά! Δε με ενοχλεί τόσο οτι ας πούμε το υποτιμούν μερικοί (οτι είναι για κακούς μαθητές) απλά για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω (και ειδικά για το μπέρδεμα) θα προτιμήσω το γενικό. :)

Και εννοείται γιατί μπορώ να δηλώσω ΑΕΙ και ΤΕΙ ενώ στο ΕΠΑΛ πρέπει να διαλέξω ΤΕΙ ή Β' ομάδα. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λογω της δυσκολιας του νεου συστηματος , φετος βλεπω παιδια της Α' λυκειου , που δεν ειναι κατ'αναγκη κακοι μαθητες , που του χρονου θα επιλεξουν να πανε σε ΕΠΑΛ.
(και για να μη βγω τελειως εκτος , εγω γενικο συνεχισα . Αν και , αν ηταν λιγο καλυτερες οι συνθηκες στα ΕΠΑΛ , εκει θα πηγαινα με ειδικοτητα : Γεωπονια . Θεωρω πολυ πιο χρησιμο και ενδιαφερον να ασχολεισαι και πρακτικα και θεωρητικα με πραγματα που σχετιζονται με τις σχολες που θελεις να περασεις :) Μακαρι να ηταν διαφορετικα τα πραγματα...)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back