RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Δεν μένω Πολιχνίτο μόνιμα.Μόνο Χριστούγεννα-Πάσχα-Καλοκαίρι πάωΔεν θα πας στο Λύκειο Πολιχνίτου;![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Μόνο αυτά τα σχολεία έχουν IB στην Ελλάδα. Βέβαια μετά τα φετινά ρεζιλίκια. Έστω.
Δίνεις εξετάσεις απ'ό,τι ξέρω, στα αγγλικά, σε συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων. Στοχεύεις παν/μια του εξωτερικού και όχι την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα. Δύο φίλοι μου που έδωσαν με αυτό το σύστημα είναι τώρα σε Αγγλία και Σκωτία, και πολύ ικανοποιημένοι.
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος

ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Άααα ευχαριστώ...και αν θέλω να δώσω και δεν είμαι σε αυτά τα σχολεία??
Νομίζω μπορείς να μπεις σε μερικά με εξετάσεις (πχ. HAEF, έχουν εισηγητήριες στην Α' Λυκείου).
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νομίζω μπορείς να μπεις σε μερικά με εξετάσεις (πχ. HAEF, έχουν εισηγητήριες στην Α' Λυκείου).
Μα δεν θέλω να φύγω απο την Ράλλειο

Βασικά αν κάτσω Ράλλειο και θέλω να δώσω πώς θα το κάνω??
papaki94
Εκκολαπτόμενο μέλος

andrikoc13
Δραστήριο μέλος

[οφφ] andrikoc13 σε πιο γυμνασιο πας στην Βουλα?[/οφφ]
2ο.

!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

~D FOR EVER~
Νεοφερμένο μέλος

'Eve =)
Εκκολαπτόμενο μέλος

/\/@t@|1@...!!!
Νεοφερμένο μέλος

IQfreak
Νεοφερμένο μέλος

ΓΕΛ!
giannis03.06.09
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VaggelisVAG
Νεοφερμένο μέλος

Ειμαι μαθητης της τριτης γυμνασιου. Του χρονου λυκειο...
Ακομα δεν εχω αποφασισει τι θελω. Οι βαθμοι που εχω μεχρι στιγμης ειναι 15.8 πρωτο τριμηνο 16.3 στο δευτερο. Οι καθηγητες λενε οτι εχω αρκετες δυνατοτητες. Απο μαθηματα αυτα που μου αρεσουν πολυ ειναι τα μαθηματικα στα οποια ειχα 19 και ειναι το "οπλο" μου

Αν παω σε ΓΕΛ σιγουρα θα παω θετικη ή τεχνολογικη. Θεωρητικη δεν θελω καθολου.
Το θεμα ειναι οτι με προβληματιζει το γεγονος οτι και τους βαθμους που βγαζω τους βγαζω με παααρα πολυ μεγαλη προσπαθεια και ο βαθμος που εβγαλα τωρα στο δευτερο τριμηνο 16.3, ειναι ο καλυτερος που θα μπορουσα φετος.
Του χρονου ξερω οτι τα πραγματα θα ειναι δυσκολοτερα για αυτο θελω να παρω και καποιες πληροφοριες για τα ΕΠΑ.Λ.
Καναμε και εκπαιδευτικη εκδρομη στα πλαισια του ΣΕΠ στο ΕΠΑ.Λ της περιοχης που μενω και μου φανηκε καλη λυση.
Το μονο που θα με ενδιεφερε απο ΕΠΑΛ ειναι τα τμηματα Οχηματων και Ηλεκτρολογιας (παρολο που δεν τα παω καλα φυσικη το μονο κεφαλαιο που μου αρεσε απο το βιβλιο και ηταν και ευκολο ηταν ο ηλεκτρισμος).
Ειμαι μπερδεμενος πολυ γιατι τελειωνει η χρονια και δεν ξερω τι θα κανω του χρονου. Το πιο πιθανο ειναι ΓΕΛ αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις θελω να εχω και μια αποψη για αυτες τις 2 ειδικοτητες ΕΠΑΛ που με ενδιαφερουν για να εχω μια λυση αν δεν τα παω καλα στο λυκειο. Ειναι νωρις βεβαια αλλα θελω να εχω καλες πληροφοριες απο τωρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.