Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:35 Ο Joaquín έγραψε: #321 16-12-11 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις.Σε αυτον την ειπα που σου εγραψε ''δεν εδωσες πανελληνιες'' Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς τότε.Νόμιζα ότι ήταν μπηχτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betoto.1220 Νεοφερμένο μέλος Ο betoto.1220 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:02 Ο betoto.1220: #322 16-12-11 22:02 εχει μπει ηλεκτρονικα?? δεν κανω μαθημα ηλεκτρολογια, αρκουμαι στο σχολειο και τωρα τελειωσαμε εναλασσομενα και γραφουμε επαναληπτικο... Πως σου φαινεται το μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:31 Η natasoula...: #323 17-12-11 13:31 Αρχική Δημοσίευση από betoto.1220: εχει μπει ηλεκτρονικα?? δεν κανω μαθημα ηλεκτρολογια, αρκουμαι στο σχολειο και τωρα τελειωσαμε εναλασσομενα και γραφουμε επαναληπτικο... Πως σου φαινεται το μαθημα? Click για ανάπτυξη... Έχουμε και τρίτο στην Τ-1??Μπράβο ρε παιδιά.. Μέχρι να το διαβάσω καλά το μάθημα(γιατί τον πρώτο καιρό το 'χα ψιλοπαρατημένο),μου φαινόταν βουνό...Τελικά όμως θεωρώ ότι είναι μια χαρά,χτυπάμε βαθμό με σχετική ευκολία...Στο φροντ κάνουμε μια ώρα τη βδομάδα και τώρα τελειώνουμε εναλλασσόμενα,χωρίς να έχουμε κάνει ασκήσεις ακόμα όμως..Λογικά μες στις γιορτές θα γίνει κι αυτό...Στο σχολείο συχνά μας παίρνει και 3η (!) ώρα μες στη βδομάδα και την περασμένη βδομάδα γράψαμε διαγώνισμα σ' όλο το πρώτο κεφάλαιο και αμέσως μετά μπήκαμε ηλεκτρονικά....Εσένα πώς σου φαίνονται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betoto.1220 Νεοφερμένο μέλος Ο betoto.1220 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:06 Ο betoto.1220: #324 18-12-11 15:06 τα εναλασσομενα στην αρχη μου φαινοντα βουνο, μεχρι να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους... Τωρα μου φαινονται αρκετα ευκολα αν και δεν τα υποτιμω γιατι εχουν παγιδες... γενικα ειναι συμπαθητικο μαθημα και αισιοδοξω πως θα χτυπησω καλο βαθμο... χημεια-βιοχημεια καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.847 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:14 Ο Dias έγραψε: #325 18-12-11 15:14 Αρχική Δημοσίευση από betoto.1220: τα εναλασσομενα στην αρχη μου φαινοντα βουνο, μεχρι να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους... Τωρα μου φαινονται αρκετα ευκολα αν και δεν τα υποτιμω γιατι εχουν παγιδες... γενικα ειναι συμπαθητικο μαθημα και αισιοδοξω πως θα χτυπησω καλο βαθμο... χημεια-βιοχημεια καλα? Click για ανάπτυξη... Και η Ηλεκτρολογία και η Χημεία-Βιοχημεία, είναι μαθήματα που, χωρίς πολύ διάβασμα, μπορείς να χτυπήσεις άνετα δύο 100ρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:17 Η natasoula...: #326 18-12-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από betoto.1220: τα εναλασσομενα στην αρχη μου φαινοντα βουνο, μεχρι να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους... Τωρα μου φαινονται αρκετα ευκολα αν και δεν τα υποτιμω γιατι εχουν παγιδες... γενικα ειναι συμπαθητικο μαθημα και αισιοδοξω πως θα χτυπησω καλο βαθμο... χημεια-βιοχημεια καλα? Click για ανάπτυξη... Ντάξει,νομίζω με Ηλεκτρολογία το 'χουμε...Χημεία δεν έχω ασχοληθεί πολύ σοβαρά η αλήθεια είναι,αλλά είναι οκ..Και Βιοχημεία καλά,μαθαίνονται...!Καλά που 'χουμε κι αυτά να μας παρηγορούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 00:00 Ο Johnnaousa: #327 19-12-11 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Καθηγητης πανεπιστημιου ξερω γω.. Click για ανάπτυξη... ναι προφανως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:57 Η Χαρουλιτα: #328 30-12-11 22:57 Μαθηματικα Κατ: ΘΜΤ και συνεπειες Φυσικη: θεμελιωδης νόμος της στροφορμης Χημεια: Μπαινω 5 (δεσμος σ και π) Βιολογια: 6ο Μαθηματικα Γεν: 1η παραγραφο απο στατιστικη! Εκθεση: Δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:20 Η christina123: #329 01-01-12 14:20 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: ορισμενο ολοκληρωμα(μεθοδοι ολοκληρωσης) ΦΥΣΙΚΗ: ροπη... ΑΕΠΠ:πινακες(μονοδιαστατους) ΑΟΔΕΥ:λιγο πριν την επικοινωνια ΕΚΘΕΣΗ:εχουμε τελιωσει ολη την υλη της γ απο θεωρια(πειθω, κειμενικα ειδη κ.λ.π) ΒΙΟΛΟΓΙΑ:μεσα 2ου κεφαλαιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:36 Ο Bemanos έγραψε: #330 01-01-12 14:36 Μαθηματικα . ΘΜΤ ,συνεπειες Φυσικη . Στροφορμη Χημεια Οργανικη (επαναληψη) Βιολογια .1ο (επαναληψη) Φυσικη γεν . Ενεργεια συνδεσης Εκθεση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο antwwwnis: #331 01-01-12 14:41 Εχουμε και λέμε: Μαθηματικά Επανάληψη στο κεφάλαιο των παραγωγων Φυσική Διατήρηση Στροφορμής ΑΟΚΔΕΚΥ Τελειώνω management, ας πούμε ΑΕΠΠ Πίνακες 2 διαστάσεων Εκθεση Κλωνοποίηση Μαθηματικά Γενικής Μπαίνω πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:42 Ο ssalex έγραψε: #332 01-01-12 14:42 ρε σεις προχωρατε πολυ γρηγορα..γιατι ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 23:52 Ο dimijim έγραψε: #333 01-01-12 23:52 Μαθηματικά: Rolle Φυσική: Ηλεκτρομαγνητικά κύματα Βιολογία: Τελείωσα Mendel. Μπαίνω στο 6ο. Χημεία: Ρυθμιστικά διαλύματα Βιολογία γεν: Τροφικές αλυσίδες και πλέγματα Έκθεση: Έχω βγάλει τους μισούς θεματικούς κύκλους και σχεδόν όλη τη θεωρία Διαβάζοντας και τους υπόλοιπους, είμαι πίσω στη Φυσική ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:02 Η JaneWin έγραψε: #334 02-01-12 00:02 Δεν θα βγάλω ποτέ ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:07 Ο Iliaso έγραψε: #335 02-01-12 00:07 Τα λέω τελευταία φορά(ακα δε ξαναγράφω εδώ-με αγχώνετε). Mαθηματικά:Συνέχεια. Φυσική:Στάσιμα Χημεία:Tέλος 3ου. Βιο.Κατ:Μπήκαμε και κάναμε ορισμούς από το 5ο. Βιο Γεν:Oικοσύστημα,Βιοκοινότητες κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chilipepper Νεοφερμένο μέλος Η chilipepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:34 Η chilipepper: #336 13-02-12 14:34 Μαθηματικά κατεύθυνσης : Έχουμε τελειώσει την ύλη Φυσική Κατεύθυνσης : Πλάγια Κρούση Βιολογία Κατεύθυνσης : Μονοκλωνικά Αντισώματα (8ο κεφάλαιο) Βιολογία Γενικής : Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο Έκθεση : Παράδοση-Μνημεία Χημεία : Πολυμερισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:40 Ο Bemanos έγραψε: #337 13-02-12 14:40 Μαθηματικα κατ . συναρτηση ολοκληρωμα Φυσικη κατ. Ντοπλερ Στα αλλα επαναληψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:52 Ο drosos έγραψε: #338 13-02-12 14:52 Μαθηματικα κατ: Τελειωνω ασυμπτωτες-Delopital και μπαινω ολοκληρωματα() Φυσικη κατ: Θαναση(Θεμελιωδης νομος στροφικης) Αεππ: Μαλλον μπαινουμε υπποπρογραμματα Μαθηματικα γεν: Κατανομη(κτ βλακειες καμπυλες) Εκθεση: Αθλητισμος Αοδε: Στο τελος των εμποδιων επικοινωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:26 Η Χαρουλιτα: #339 13-02-12 15:26 Mαθηματικα Κατευθυνσης: Ορισμενο ολοκληρωμα Φυσικη: Τελειωνω στερεο Χημεια: Στις τελευταιες αντιδρασεις και μετα πολλες πολλες πολλες ασκησεις Βιολογια: 8ο Μαθηματικα Γενικης: Τελειωνω στατιστικη απο ασκησεις Εκθεση: Τεχνολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:37 Ο antwwwnis: #340 13-02-12 15:37 Μαθηματικά κατέ, γενικής, φυσική έχω βγάλει την ύλη. Αεππ τακτοποιώ κάτι θέματα θεωρίας, αόδες το έχω βγάλει σε πρώτο στάδιο, εκθεση μεσσιανισμός. Ευλόγησον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις.Σε αυτον την ειπα που σου εγραψε ''δεν εδωσες πανελληνιες'' Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς τότε.Νόμιζα ότι ήταν μπηχτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
betoto.1220 Νεοφερμένο μέλος Ο betoto.1220 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:02 Ο betoto.1220: #322 16-12-11 22:02 εχει μπει ηλεκτρονικα?? δεν κανω μαθημα ηλεκτρολογια, αρκουμαι στο σχολειο και τωρα τελειωσαμε εναλασσομενα και γραφουμε επαναληπτικο... Πως σου φαινεται το μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:31 Η natasoula...: #323 17-12-11 13:31 Αρχική Δημοσίευση από betoto.1220: εχει μπει ηλεκτρονικα?? δεν κανω μαθημα ηλεκτρολογια, αρκουμαι στο σχολειο και τωρα τελειωσαμε εναλασσομενα και γραφουμε επαναληπτικο... Πως σου φαινεται το μαθημα? Click για ανάπτυξη... Έχουμε και τρίτο στην Τ-1??Μπράβο ρε παιδιά.. Μέχρι να το διαβάσω καλά το μάθημα(γιατί τον πρώτο καιρό το 'χα ψιλοπαρατημένο),μου φαινόταν βουνό...Τελικά όμως θεωρώ ότι είναι μια χαρά,χτυπάμε βαθμό με σχετική ευκολία...Στο φροντ κάνουμε μια ώρα τη βδομάδα και τώρα τελειώνουμε εναλλασσόμενα,χωρίς να έχουμε κάνει ασκήσεις ακόμα όμως..Λογικά μες στις γιορτές θα γίνει κι αυτό...Στο σχολείο συχνά μας παίρνει και 3η (!) ώρα μες στη βδομάδα και την περασμένη βδομάδα γράψαμε διαγώνισμα σ' όλο το πρώτο κεφάλαιο και αμέσως μετά μπήκαμε ηλεκτρονικά....Εσένα πώς σου φαίνονται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betoto.1220 Νεοφερμένο μέλος Ο betoto.1220 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:06 Ο betoto.1220: #324 18-12-11 15:06 τα εναλασσομενα στην αρχη μου φαινοντα βουνο, μεχρι να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους... Τωρα μου φαινονται αρκετα ευκολα αν και δεν τα υποτιμω γιατι εχουν παγιδες... γενικα ειναι συμπαθητικο μαθημα και αισιοδοξω πως θα χτυπησω καλο βαθμο... χημεια-βιοχημεια καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.847 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:14 Ο Dias έγραψε: #325 18-12-11 15:14 Αρχική Δημοσίευση από betoto.1220: τα εναλασσομενα στην αρχη μου φαινοντα βουνο, μεχρι να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους... Τωρα μου φαινονται αρκετα ευκολα αν και δεν τα υποτιμω γιατι εχουν παγιδες... γενικα ειναι συμπαθητικο μαθημα και αισιοδοξω πως θα χτυπησω καλο βαθμο... χημεια-βιοχημεια καλα? Click για ανάπτυξη... Και η Ηλεκτρολογία και η Χημεία-Βιοχημεία, είναι μαθήματα που, χωρίς πολύ διάβασμα, μπορείς να χτυπήσεις άνετα δύο 100ρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:17 Η natasoula...: #326 18-12-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από betoto.1220: τα εναλασσομενα στην αρχη μου φαινοντα βουνο, μεχρι να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους... Τωρα μου φαινονται αρκετα ευκολα αν και δεν τα υποτιμω γιατι εχουν παγιδες... γενικα ειναι συμπαθητικο μαθημα και αισιοδοξω πως θα χτυπησω καλο βαθμο... χημεια-βιοχημεια καλα? Click για ανάπτυξη... Ντάξει,νομίζω με Ηλεκτρολογία το 'χουμε...Χημεία δεν έχω ασχοληθεί πολύ σοβαρά η αλήθεια είναι,αλλά είναι οκ..Και Βιοχημεία καλά,μαθαίνονται...!Καλά που 'χουμε κι αυτά να μας παρηγορούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 00:00 Ο Johnnaousa: #327 19-12-11 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Καθηγητης πανεπιστημιου ξερω γω.. Click για ανάπτυξη... ναι προφανως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:57 Η Χαρουλιτα: #328 30-12-11 22:57 Μαθηματικα Κατ: ΘΜΤ και συνεπειες Φυσικη: θεμελιωδης νόμος της στροφορμης Χημεια: Μπαινω 5 (δεσμος σ και π) Βιολογια: 6ο Μαθηματικα Γεν: 1η παραγραφο απο στατιστικη! Εκθεση: Δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:20 Η christina123: #329 01-01-12 14:20 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: ορισμενο ολοκληρωμα(μεθοδοι ολοκληρωσης) ΦΥΣΙΚΗ: ροπη... ΑΕΠΠ:πινακες(μονοδιαστατους) ΑΟΔΕΥ:λιγο πριν την επικοινωνια ΕΚΘΕΣΗ:εχουμε τελιωσει ολη την υλη της γ απο θεωρια(πειθω, κειμενικα ειδη κ.λ.π) ΒΙΟΛΟΓΙΑ:μεσα 2ου κεφαλαιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:36 Ο Bemanos έγραψε: #330 01-01-12 14:36 Μαθηματικα . ΘΜΤ ,συνεπειες Φυσικη . Στροφορμη Χημεια Οργανικη (επαναληψη) Βιολογια .1ο (επαναληψη) Φυσικη γεν . Ενεργεια συνδεσης Εκθεση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο antwwwnis: #331 01-01-12 14:41 Εχουμε και λέμε: Μαθηματικά Επανάληψη στο κεφάλαιο των παραγωγων Φυσική Διατήρηση Στροφορμής ΑΟΚΔΕΚΥ Τελειώνω management, ας πούμε ΑΕΠΠ Πίνακες 2 διαστάσεων Εκθεση Κλωνοποίηση Μαθηματικά Γενικής Μπαίνω πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:42 Ο ssalex έγραψε: #332 01-01-12 14:42 ρε σεις προχωρατε πολυ γρηγορα..γιατι ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 23:52 Ο dimijim έγραψε: #333 01-01-12 23:52 Μαθηματικά: Rolle Φυσική: Ηλεκτρομαγνητικά κύματα Βιολογία: Τελείωσα Mendel. Μπαίνω στο 6ο. Χημεία: Ρυθμιστικά διαλύματα Βιολογία γεν: Τροφικές αλυσίδες και πλέγματα Έκθεση: Έχω βγάλει τους μισούς θεματικούς κύκλους και σχεδόν όλη τη θεωρία Διαβάζοντας και τους υπόλοιπους, είμαι πίσω στη Φυσική ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:02 Η JaneWin έγραψε: #334 02-01-12 00:02 Δεν θα βγάλω ποτέ ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:07 Ο Iliaso έγραψε: #335 02-01-12 00:07 Τα λέω τελευταία φορά(ακα δε ξαναγράφω εδώ-με αγχώνετε). Mαθηματικά:Συνέχεια. Φυσική:Στάσιμα Χημεία:Tέλος 3ου. Βιο.Κατ:Μπήκαμε και κάναμε ορισμούς από το 5ο. Βιο Γεν:Oικοσύστημα,Βιοκοινότητες κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chilipepper Νεοφερμένο μέλος Η chilipepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:34 Η chilipepper: #336 13-02-12 14:34 Μαθηματικά κατεύθυνσης : Έχουμε τελειώσει την ύλη Φυσική Κατεύθυνσης : Πλάγια Κρούση Βιολογία Κατεύθυνσης : Μονοκλωνικά Αντισώματα (8ο κεφάλαιο) Βιολογία Γενικής : Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο Έκθεση : Παράδοση-Μνημεία Χημεία : Πολυμερισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:40 Ο Bemanos έγραψε: #337 13-02-12 14:40 Μαθηματικα κατ . συναρτηση ολοκληρωμα Φυσικη κατ. Ντοπλερ Στα αλλα επαναληψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:52 Ο drosos έγραψε: #338 13-02-12 14:52 Μαθηματικα κατ: Τελειωνω ασυμπτωτες-Delopital και μπαινω ολοκληρωματα() Φυσικη κατ: Θαναση(Θεμελιωδης νομος στροφικης) Αεππ: Μαλλον μπαινουμε υπποπρογραμματα Μαθηματικα γεν: Κατανομη(κτ βλακειες καμπυλες) Εκθεση: Αθλητισμος Αοδε: Στο τελος των εμποδιων επικοινωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:26 Η Χαρουλιτα: #339 13-02-12 15:26 Mαθηματικα Κατευθυνσης: Ορισμενο ολοκληρωμα Φυσικη: Τελειωνω στερεο Χημεια: Στις τελευταιες αντιδρασεις και μετα πολλες πολλες πολλες ασκησεις Βιολογια: 8ο Μαθηματικα Γενικης: Τελειωνω στατιστικη απο ασκησεις Εκθεση: Τεχνολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:37 Ο antwwwnis: #340 13-02-12 15:37 Μαθηματικά κατέ, γενικής, φυσική έχω βγάλει την ύλη. Αεππ τακτοποιώ κάτι θέματα θεωρίας, αόδες το έχω βγάλει σε πρώτο στάδιο, εκθεση μεσσιανισμός. Ευλόγησον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχει μπει ηλεκτρονικα?? δεν κανω μαθημα ηλεκτρολογια, αρκουμαι στο σχολειο και τωρα τελειωσαμε εναλασσομενα και γραφουμε επαναληπτικο... Πως σου φαινεται το μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:31 Η natasoula...: #323 17-12-11 13:31 Αρχική Δημοσίευση από betoto.1220: εχει μπει ηλεκτρονικα?? δεν κανω μαθημα ηλεκτρολογια, αρκουμαι στο σχολειο και τωρα τελειωσαμε εναλασσομενα και γραφουμε επαναληπτικο... Πως σου φαινεται το μαθημα? Click για ανάπτυξη... Έχουμε και τρίτο στην Τ-1??Μπράβο ρε παιδιά.. Μέχρι να το διαβάσω καλά το μάθημα(γιατί τον πρώτο καιρό το 'χα ψιλοπαρατημένο),μου φαινόταν βουνό...Τελικά όμως θεωρώ ότι είναι μια χαρά,χτυπάμε βαθμό με σχετική ευκολία...Στο φροντ κάνουμε μια ώρα τη βδομάδα και τώρα τελειώνουμε εναλλασσόμενα,χωρίς να έχουμε κάνει ασκήσεις ακόμα όμως..Λογικά μες στις γιορτές θα γίνει κι αυτό...Στο σχολείο συχνά μας παίρνει και 3η (!) ώρα μες στη βδομάδα και την περασμένη βδομάδα γράψαμε διαγώνισμα σ' όλο το πρώτο κεφάλαιο και αμέσως μετά μπήκαμε ηλεκτρονικά....Εσένα πώς σου φαίνονται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. betoto.1220 Νεοφερμένο μέλος Ο betoto.1220 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:06 Ο betoto.1220: #324 18-12-11 15:06 τα εναλασσομενα στην αρχη μου φαινοντα βουνο, μεχρι να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους... Τωρα μου φαινονται αρκετα ευκολα αν και δεν τα υποτιμω γιατι εχουν παγιδες... γενικα ειναι συμπαθητικο μαθημα και αισιοδοξω πως θα χτυπησω καλο βαθμο... χημεια-βιοχημεια καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.847 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:14 Ο Dias έγραψε: #325 18-12-11 15:14 Αρχική Δημοσίευση από betoto.1220: τα εναλασσομενα στην αρχη μου φαινοντα βουνο, μεχρι να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους... Τωρα μου φαινονται αρκετα ευκολα αν και δεν τα υποτιμω γιατι εχουν παγιδες... γενικα ειναι συμπαθητικο μαθημα και αισιοδοξω πως θα χτυπησω καλο βαθμο... χημεια-βιοχημεια καλα? Click για ανάπτυξη... Και η Ηλεκτρολογία και η Χημεία-Βιοχημεία, είναι μαθήματα που, χωρίς πολύ διάβασμα, μπορείς να χτυπήσεις άνετα δύο 100ρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:17 Η natasoula...: #326 18-12-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από betoto.1220: τα εναλασσομενα στην αρχη μου φαινοντα βουνο, μεχρι να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους... Τωρα μου φαινονται αρκετα ευκολα αν και δεν τα υποτιμω γιατι εχουν παγιδες... γενικα ειναι συμπαθητικο μαθημα και αισιοδοξω πως θα χτυπησω καλο βαθμο... χημεια-βιοχημεια καλα? Click για ανάπτυξη... Ντάξει,νομίζω με Ηλεκτρολογία το 'χουμε...Χημεία δεν έχω ασχοληθεί πολύ σοβαρά η αλήθεια είναι,αλλά είναι οκ..Και Βιοχημεία καλά,μαθαίνονται...!Καλά που 'χουμε κι αυτά να μας παρηγορούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 00:00 Ο Johnnaousa: #327 19-12-11 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Καθηγητης πανεπιστημιου ξερω γω.. Click για ανάπτυξη... ναι προφανως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:57 Η Χαρουλιτα: #328 30-12-11 22:57 Μαθηματικα Κατ: ΘΜΤ και συνεπειες Φυσικη: θεμελιωδης νόμος της στροφορμης Χημεια: Μπαινω 5 (δεσμος σ και π) Βιολογια: 6ο Μαθηματικα Γεν: 1η παραγραφο απο στατιστικη! Εκθεση: Δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:20 Η christina123: #329 01-01-12 14:20 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: ορισμενο ολοκληρωμα(μεθοδοι ολοκληρωσης) ΦΥΣΙΚΗ: ροπη... ΑΕΠΠ:πινακες(μονοδιαστατους) ΑΟΔΕΥ:λιγο πριν την επικοινωνια ΕΚΘΕΣΗ:εχουμε τελιωσει ολη την υλη της γ απο θεωρια(πειθω, κειμενικα ειδη κ.λ.π) ΒΙΟΛΟΓΙΑ:μεσα 2ου κεφαλαιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:36 Ο Bemanos έγραψε: #330 01-01-12 14:36 Μαθηματικα . ΘΜΤ ,συνεπειες Φυσικη . Στροφορμη Χημεια Οργανικη (επαναληψη) Βιολογια .1ο (επαναληψη) Φυσικη γεν . Ενεργεια συνδεσης Εκθεση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο antwwwnis: #331 01-01-12 14:41 Εχουμε και λέμε: Μαθηματικά Επανάληψη στο κεφάλαιο των παραγωγων Φυσική Διατήρηση Στροφορμής ΑΟΚΔΕΚΥ Τελειώνω management, ας πούμε ΑΕΠΠ Πίνακες 2 διαστάσεων Εκθεση Κλωνοποίηση Μαθηματικά Γενικής Μπαίνω πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:42 Ο ssalex έγραψε: #332 01-01-12 14:42 ρε σεις προχωρατε πολυ γρηγορα..γιατι ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 23:52 Ο dimijim έγραψε: #333 01-01-12 23:52 Μαθηματικά: Rolle Φυσική: Ηλεκτρομαγνητικά κύματα Βιολογία: Τελείωσα Mendel. Μπαίνω στο 6ο. Χημεία: Ρυθμιστικά διαλύματα Βιολογία γεν: Τροφικές αλυσίδες και πλέγματα Έκθεση: Έχω βγάλει τους μισούς θεματικούς κύκλους και σχεδόν όλη τη θεωρία Διαβάζοντας και τους υπόλοιπους, είμαι πίσω στη Φυσική ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:02 Η JaneWin έγραψε: #334 02-01-12 00:02 Δεν θα βγάλω ποτέ ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:07 Ο Iliaso έγραψε: #335 02-01-12 00:07 Τα λέω τελευταία φορά(ακα δε ξαναγράφω εδώ-με αγχώνετε). Mαθηματικά:Συνέχεια. Φυσική:Στάσιμα Χημεία:Tέλος 3ου. Βιο.Κατ:Μπήκαμε και κάναμε ορισμούς από το 5ο. Βιο Γεν:Oικοσύστημα,Βιοκοινότητες κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chilipepper Νεοφερμένο μέλος Η chilipepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:34 Η chilipepper: #336 13-02-12 14:34 Μαθηματικά κατεύθυνσης : Έχουμε τελειώσει την ύλη Φυσική Κατεύθυνσης : Πλάγια Κρούση Βιολογία Κατεύθυνσης : Μονοκλωνικά Αντισώματα (8ο κεφάλαιο) Βιολογία Γενικής : Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο Έκθεση : Παράδοση-Μνημεία Χημεία : Πολυμερισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:40 Ο Bemanos έγραψε: #337 13-02-12 14:40 Μαθηματικα κατ . συναρτηση ολοκληρωμα Φυσικη κατ. Ντοπλερ Στα αλλα επαναληψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:52 Ο drosos έγραψε: #338 13-02-12 14:52 Μαθηματικα κατ: Τελειωνω ασυμπτωτες-Delopital και μπαινω ολοκληρωματα() Φυσικη κατ: Θαναση(Θεμελιωδης νομος στροφικης) Αεππ: Μαλλον μπαινουμε υπποπρογραμματα Μαθηματικα γεν: Κατανομη(κτ βλακειες καμπυλες) Εκθεση: Αθλητισμος Αοδε: Στο τελος των εμποδιων επικοινωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:26 Η Χαρουλιτα: #339 13-02-12 15:26 Mαθηματικα Κατευθυνσης: Ορισμενο ολοκληρωμα Φυσικη: Τελειωνω στερεο Χημεια: Στις τελευταιες αντιδρασεις και μετα πολλες πολλες πολλες ασκησεις Βιολογια: 8ο Μαθηματικα Γενικης: Τελειωνω στατιστικη απο ασκησεις Εκθεση: Τεχνολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:37 Ο antwwwnis: #340 13-02-12 15:37 Μαθηματικά κατέ, γενικής, φυσική έχω βγάλει την ύλη. Αεππ τακτοποιώ κάτι θέματα θεωρίας, αόδες το έχω βγάλει σε πρώτο στάδιο, εκθεση μεσσιανισμός. Ευλόγησον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από betoto.1220: εχει μπει ηλεκτρονικα?? δεν κανω μαθημα ηλεκτρολογια, αρκουμαι στο σχολειο και τωρα τελειωσαμε εναλασσομενα και γραφουμε επαναληπτικο... Πως σου φαινεται το μαθημα? Click για ανάπτυξη... Έχουμε και τρίτο στην Τ-1??Μπράβο ρε παιδιά.. Μέχρι να το διαβάσω καλά το μάθημα(γιατί τον πρώτο καιρό το 'χα ψιλοπαρατημένο),μου φαινόταν βουνό...Τελικά όμως θεωρώ ότι είναι μια χαρά,χτυπάμε βαθμό με σχετική ευκολία...Στο φροντ κάνουμε μια ώρα τη βδομάδα και τώρα τελειώνουμε εναλλασσόμενα,χωρίς να έχουμε κάνει ασκήσεις ακόμα όμως..Λογικά μες στις γιορτές θα γίνει κι αυτό...Στο σχολείο συχνά μας παίρνει και 3η (!) ώρα μες στη βδομάδα και την περασμένη βδομάδα γράψαμε διαγώνισμα σ' όλο το πρώτο κεφάλαιο και αμέσως μετά μπήκαμε ηλεκτρονικά....Εσένα πώς σου φαίνονται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
betoto.1220 Νεοφερμένο μέλος Ο betoto.1220 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:06 Ο betoto.1220: #324 18-12-11 15:06 τα εναλασσομενα στην αρχη μου φαινοντα βουνο, μεχρι να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους... Τωρα μου φαινονται αρκετα ευκολα αν και δεν τα υποτιμω γιατι εχουν παγιδες... γενικα ειναι συμπαθητικο μαθημα και αισιοδοξω πως θα χτυπησω καλο βαθμο... χημεια-βιοχημεια καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.847 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:14 Ο Dias έγραψε: #325 18-12-11 15:14 Αρχική Δημοσίευση από betoto.1220: τα εναλασσομενα στην αρχη μου φαινοντα βουνο, μεχρι να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους... Τωρα μου φαινονται αρκετα ευκολα αν και δεν τα υποτιμω γιατι εχουν παγιδες... γενικα ειναι συμπαθητικο μαθημα και αισιοδοξω πως θα χτυπησω καλο βαθμο... χημεια-βιοχημεια καλα? Click για ανάπτυξη... Και η Ηλεκτρολογία και η Χημεία-Βιοχημεία, είναι μαθήματα που, χωρίς πολύ διάβασμα, μπορείς να χτυπήσεις άνετα δύο 100ρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:17 Η natasoula...: #326 18-12-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από betoto.1220: τα εναλασσομενα στην αρχη μου φαινοντα βουνο, μεχρι να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους... Τωρα μου φαινονται αρκετα ευκολα αν και δεν τα υποτιμω γιατι εχουν παγιδες... γενικα ειναι συμπαθητικο μαθημα και αισιοδοξω πως θα χτυπησω καλο βαθμο... χημεια-βιοχημεια καλα? Click για ανάπτυξη... Ντάξει,νομίζω με Ηλεκτρολογία το 'χουμε...Χημεία δεν έχω ασχοληθεί πολύ σοβαρά η αλήθεια είναι,αλλά είναι οκ..Και Βιοχημεία καλά,μαθαίνονται...!Καλά που 'χουμε κι αυτά να μας παρηγορούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 00:00 Ο Johnnaousa: #327 19-12-11 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Καθηγητης πανεπιστημιου ξερω γω.. Click για ανάπτυξη... ναι προφανως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:57 Η Χαρουλιτα: #328 30-12-11 22:57 Μαθηματικα Κατ: ΘΜΤ και συνεπειες Φυσικη: θεμελιωδης νόμος της στροφορμης Χημεια: Μπαινω 5 (δεσμος σ και π) Βιολογια: 6ο Μαθηματικα Γεν: 1η παραγραφο απο στατιστικη! Εκθεση: Δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:20 Η christina123: #329 01-01-12 14:20 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: ορισμενο ολοκληρωμα(μεθοδοι ολοκληρωσης) ΦΥΣΙΚΗ: ροπη... ΑΕΠΠ:πινακες(μονοδιαστατους) ΑΟΔΕΥ:λιγο πριν την επικοινωνια ΕΚΘΕΣΗ:εχουμε τελιωσει ολη την υλη της γ απο θεωρια(πειθω, κειμενικα ειδη κ.λ.π) ΒΙΟΛΟΓΙΑ:μεσα 2ου κεφαλαιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:36 Ο Bemanos έγραψε: #330 01-01-12 14:36 Μαθηματικα . ΘΜΤ ,συνεπειες Φυσικη . Στροφορμη Χημεια Οργανικη (επαναληψη) Βιολογια .1ο (επαναληψη) Φυσικη γεν . Ενεργεια συνδεσης Εκθεση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο antwwwnis: #331 01-01-12 14:41 Εχουμε και λέμε: Μαθηματικά Επανάληψη στο κεφάλαιο των παραγωγων Φυσική Διατήρηση Στροφορμής ΑΟΚΔΕΚΥ Τελειώνω management, ας πούμε ΑΕΠΠ Πίνακες 2 διαστάσεων Εκθεση Κλωνοποίηση Μαθηματικά Γενικής Μπαίνω πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:42 Ο ssalex έγραψε: #332 01-01-12 14:42 ρε σεις προχωρατε πολυ γρηγορα..γιατι ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 23:52 Ο dimijim έγραψε: #333 01-01-12 23:52 Μαθηματικά: Rolle Φυσική: Ηλεκτρομαγνητικά κύματα Βιολογία: Τελείωσα Mendel. Μπαίνω στο 6ο. Χημεία: Ρυθμιστικά διαλύματα Βιολογία γεν: Τροφικές αλυσίδες και πλέγματα Έκθεση: Έχω βγάλει τους μισούς θεματικούς κύκλους και σχεδόν όλη τη θεωρία Διαβάζοντας και τους υπόλοιπους, είμαι πίσω στη Φυσική ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:02 Η JaneWin έγραψε: #334 02-01-12 00:02 Δεν θα βγάλω ποτέ ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:07 Ο Iliaso έγραψε: #335 02-01-12 00:07 Τα λέω τελευταία φορά(ακα δε ξαναγράφω εδώ-με αγχώνετε). Mαθηματικά:Συνέχεια. Φυσική:Στάσιμα Χημεία:Tέλος 3ου. Βιο.Κατ:Μπήκαμε και κάναμε ορισμούς από το 5ο. Βιο Γεν:Oικοσύστημα,Βιοκοινότητες κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chilipepper Νεοφερμένο μέλος Η chilipepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:34 Η chilipepper: #336 13-02-12 14:34 Μαθηματικά κατεύθυνσης : Έχουμε τελειώσει την ύλη Φυσική Κατεύθυνσης : Πλάγια Κρούση Βιολογία Κατεύθυνσης : Μονοκλωνικά Αντισώματα (8ο κεφάλαιο) Βιολογία Γενικής : Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο Έκθεση : Παράδοση-Μνημεία Χημεία : Πολυμερισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:40 Ο Bemanos έγραψε: #337 13-02-12 14:40 Μαθηματικα κατ . συναρτηση ολοκληρωμα Φυσικη κατ. Ντοπλερ Στα αλλα επαναληψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:52 Ο drosos έγραψε: #338 13-02-12 14:52 Μαθηματικα κατ: Τελειωνω ασυμπτωτες-Delopital και μπαινω ολοκληρωματα() Φυσικη κατ: Θαναση(Θεμελιωδης νομος στροφικης) Αεππ: Μαλλον μπαινουμε υπποπρογραμματα Μαθηματικα γεν: Κατανομη(κτ βλακειες καμπυλες) Εκθεση: Αθλητισμος Αοδε: Στο τελος των εμποδιων επικοινωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:26 Η Χαρουλιτα: #339 13-02-12 15:26 Mαθηματικα Κατευθυνσης: Ορισμενο ολοκληρωμα Φυσικη: Τελειωνω στερεο Χημεια: Στις τελευταιες αντιδρασεις και μετα πολλες πολλες πολλες ασκησεις Βιολογια: 8ο Μαθηματικα Γενικης: Τελειωνω στατιστικη απο ασκησεις Εκθεση: Τεχνολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:37 Ο antwwwnis: #340 13-02-12 15:37 Μαθηματικά κατέ, γενικής, φυσική έχω βγάλει την ύλη. Αεππ τακτοποιώ κάτι θέματα θεωρίας, αόδες το έχω βγάλει σε πρώτο στάδιο, εκθεση μεσσιανισμός. Ευλόγησον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα εναλασσομενα στην αρχη μου φαινοντα βουνο, μεχρι να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους... Τωρα μου φαινονται αρκετα ευκολα αν και δεν τα υποτιμω γιατι εχουν παγιδες... γενικα ειναι συμπαθητικο μαθημα και αισιοδοξω πως θα χτυπησω καλο βαθμο... χημεια-βιοχημεια καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.847 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:14 Ο Dias έγραψε: #325 18-12-11 15:14 Αρχική Δημοσίευση από betoto.1220: τα εναλασσομενα στην αρχη μου φαινοντα βουνο, μεχρι να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους... Τωρα μου φαινονται αρκετα ευκολα αν και δεν τα υποτιμω γιατι εχουν παγιδες... γενικα ειναι συμπαθητικο μαθημα και αισιοδοξω πως θα χτυπησω καλο βαθμο... χημεια-βιοχημεια καλα? Click για ανάπτυξη... Και η Ηλεκτρολογία και η Χημεία-Βιοχημεία, είναι μαθήματα που, χωρίς πολύ διάβασμα, μπορείς να χτυπήσεις άνετα δύο 100ρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:17 Η natasoula...: #326 18-12-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από betoto.1220: τα εναλασσομενα στην αρχη μου φαινοντα βουνο, μεχρι να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους... Τωρα μου φαινονται αρκετα ευκολα αν και δεν τα υποτιμω γιατι εχουν παγιδες... γενικα ειναι συμπαθητικο μαθημα και αισιοδοξω πως θα χτυπησω καλο βαθμο... χημεια-βιοχημεια καλα? Click για ανάπτυξη... Ντάξει,νομίζω με Ηλεκτρολογία το 'χουμε...Χημεία δεν έχω ασχοληθεί πολύ σοβαρά η αλήθεια είναι,αλλά είναι οκ..Και Βιοχημεία καλά,μαθαίνονται...!Καλά που 'χουμε κι αυτά να μας παρηγορούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 00:00 Ο Johnnaousa: #327 19-12-11 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Καθηγητης πανεπιστημιου ξερω γω.. Click για ανάπτυξη... ναι προφανως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:57 Η Χαρουλιτα: #328 30-12-11 22:57 Μαθηματικα Κατ: ΘΜΤ και συνεπειες Φυσικη: θεμελιωδης νόμος της στροφορμης Χημεια: Μπαινω 5 (δεσμος σ και π) Βιολογια: 6ο Μαθηματικα Γεν: 1η παραγραφο απο στατιστικη! Εκθεση: Δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:20 Η christina123: #329 01-01-12 14:20 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: ορισμενο ολοκληρωμα(μεθοδοι ολοκληρωσης) ΦΥΣΙΚΗ: ροπη... ΑΕΠΠ:πινακες(μονοδιαστατους) ΑΟΔΕΥ:λιγο πριν την επικοινωνια ΕΚΘΕΣΗ:εχουμε τελιωσει ολη την υλη της γ απο θεωρια(πειθω, κειμενικα ειδη κ.λ.π) ΒΙΟΛΟΓΙΑ:μεσα 2ου κεφαλαιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:36 Ο Bemanos έγραψε: #330 01-01-12 14:36 Μαθηματικα . ΘΜΤ ,συνεπειες Φυσικη . Στροφορμη Χημεια Οργανικη (επαναληψη) Βιολογια .1ο (επαναληψη) Φυσικη γεν . Ενεργεια συνδεσης Εκθεση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο antwwwnis: #331 01-01-12 14:41 Εχουμε και λέμε: Μαθηματικά Επανάληψη στο κεφάλαιο των παραγωγων Φυσική Διατήρηση Στροφορμής ΑΟΚΔΕΚΥ Τελειώνω management, ας πούμε ΑΕΠΠ Πίνακες 2 διαστάσεων Εκθεση Κλωνοποίηση Μαθηματικά Γενικής Μπαίνω πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:42 Ο ssalex έγραψε: #332 01-01-12 14:42 ρε σεις προχωρατε πολυ γρηγορα..γιατι ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 23:52 Ο dimijim έγραψε: #333 01-01-12 23:52 Μαθηματικά: Rolle Φυσική: Ηλεκτρομαγνητικά κύματα Βιολογία: Τελείωσα Mendel. Μπαίνω στο 6ο. Χημεία: Ρυθμιστικά διαλύματα Βιολογία γεν: Τροφικές αλυσίδες και πλέγματα Έκθεση: Έχω βγάλει τους μισούς θεματικούς κύκλους και σχεδόν όλη τη θεωρία Διαβάζοντας και τους υπόλοιπους, είμαι πίσω στη Φυσική ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:02 Η JaneWin έγραψε: #334 02-01-12 00:02 Δεν θα βγάλω ποτέ ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:07 Ο Iliaso έγραψε: #335 02-01-12 00:07 Τα λέω τελευταία φορά(ακα δε ξαναγράφω εδώ-με αγχώνετε). Mαθηματικά:Συνέχεια. Φυσική:Στάσιμα Χημεία:Tέλος 3ου. Βιο.Κατ:Μπήκαμε και κάναμε ορισμούς από το 5ο. Βιο Γεν:Oικοσύστημα,Βιοκοινότητες κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chilipepper Νεοφερμένο μέλος Η chilipepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:34 Η chilipepper: #336 13-02-12 14:34 Μαθηματικά κατεύθυνσης : Έχουμε τελειώσει την ύλη Φυσική Κατεύθυνσης : Πλάγια Κρούση Βιολογία Κατεύθυνσης : Μονοκλωνικά Αντισώματα (8ο κεφάλαιο) Βιολογία Γενικής : Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο Έκθεση : Παράδοση-Μνημεία Χημεία : Πολυμερισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:40 Ο Bemanos έγραψε: #337 13-02-12 14:40 Μαθηματικα κατ . συναρτηση ολοκληρωμα Φυσικη κατ. Ντοπλερ Στα αλλα επαναληψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:52 Ο drosos έγραψε: #338 13-02-12 14:52 Μαθηματικα κατ: Τελειωνω ασυμπτωτες-Delopital και μπαινω ολοκληρωματα() Φυσικη κατ: Θαναση(Θεμελιωδης νομος στροφικης) Αεππ: Μαλλον μπαινουμε υπποπρογραμματα Μαθηματικα γεν: Κατανομη(κτ βλακειες καμπυλες) Εκθεση: Αθλητισμος Αοδε: Στο τελος των εμποδιων επικοινωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:26 Η Χαρουλιτα: #339 13-02-12 15:26 Mαθηματικα Κατευθυνσης: Ορισμενο ολοκληρωμα Φυσικη: Τελειωνω στερεο Χημεια: Στις τελευταιες αντιδρασεις και μετα πολλες πολλες πολλες ασκησεις Βιολογια: 8ο Μαθηματικα Γενικης: Τελειωνω στατιστικη απο ασκησεις Εκθεση: Τεχνολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:37 Ο antwwwnis: #340 13-02-12 15:37 Μαθηματικά κατέ, γενικής, φυσική έχω βγάλει την ύλη. Αεππ τακτοποιώ κάτι θέματα θεωρίας, αόδες το έχω βγάλει σε πρώτο στάδιο, εκθεση μεσσιανισμός. Ευλόγησον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από betoto.1220: τα εναλασσομενα στην αρχη μου φαινοντα βουνο, μεχρι να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους... Τωρα μου φαινονται αρκετα ευκολα αν και δεν τα υποτιμω γιατι εχουν παγιδες... γενικα ειναι συμπαθητικο μαθημα και αισιοδοξω πως θα χτυπησω καλο βαθμο... χημεια-βιοχημεια καλα? Click για ανάπτυξη... Και η Ηλεκτρολογία και η Χημεία-Βιοχημεία, είναι μαθήματα που, χωρίς πολύ διάβασμα, μπορείς να χτυπήσεις άνετα δύο 100ρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:17 Η natasoula...: #326 18-12-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από betoto.1220: τα εναλασσομενα στην αρχη μου φαινοντα βουνο, μεχρι να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους... Τωρα μου φαινονται αρκετα ευκολα αν και δεν τα υποτιμω γιατι εχουν παγιδες... γενικα ειναι συμπαθητικο μαθημα και αισιοδοξω πως θα χτυπησω καλο βαθμο... χημεια-βιοχημεια καλα? Click για ανάπτυξη... Ντάξει,νομίζω με Ηλεκτρολογία το 'χουμε...Χημεία δεν έχω ασχοληθεί πολύ σοβαρά η αλήθεια είναι,αλλά είναι οκ..Και Βιοχημεία καλά,μαθαίνονται...!Καλά που 'χουμε κι αυτά να μας παρηγορούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 00:00 Ο Johnnaousa: #327 19-12-11 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Καθηγητης πανεπιστημιου ξερω γω.. Click για ανάπτυξη... ναι προφανως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:57 Η Χαρουλιτα: #328 30-12-11 22:57 Μαθηματικα Κατ: ΘΜΤ και συνεπειες Φυσικη: θεμελιωδης νόμος της στροφορμης Χημεια: Μπαινω 5 (δεσμος σ και π) Βιολογια: 6ο Μαθηματικα Γεν: 1η παραγραφο απο στατιστικη! Εκθεση: Δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:20 Η christina123: #329 01-01-12 14:20 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: ορισμενο ολοκληρωμα(μεθοδοι ολοκληρωσης) ΦΥΣΙΚΗ: ροπη... ΑΕΠΠ:πινακες(μονοδιαστατους) ΑΟΔΕΥ:λιγο πριν την επικοινωνια ΕΚΘΕΣΗ:εχουμε τελιωσει ολη την υλη της γ απο θεωρια(πειθω, κειμενικα ειδη κ.λ.π) ΒΙΟΛΟΓΙΑ:μεσα 2ου κεφαλαιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:36 Ο Bemanos έγραψε: #330 01-01-12 14:36 Μαθηματικα . ΘΜΤ ,συνεπειες Φυσικη . Στροφορμη Χημεια Οργανικη (επαναληψη) Βιολογια .1ο (επαναληψη) Φυσικη γεν . Ενεργεια συνδεσης Εκθεση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο antwwwnis: #331 01-01-12 14:41 Εχουμε και λέμε: Μαθηματικά Επανάληψη στο κεφάλαιο των παραγωγων Φυσική Διατήρηση Στροφορμής ΑΟΚΔΕΚΥ Τελειώνω management, ας πούμε ΑΕΠΠ Πίνακες 2 διαστάσεων Εκθεση Κλωνοποίηση Μαθηματικά Γενικής Μπαίνω πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:42 Ο ssalex έγραψε: #332 01-01-12 14:42 ρε σεις προχωρατε πολυ γρηγορα..γιατι ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 23:52 Ο dimijim έγραψε: #333 01-01-12 23:52 Μαθηματικά: Rolle Φυσική: Ηλεκτρομαγνητικά κύματα Βιολογία: Τελείωσα Mendel. Μπαίνω στο 6ο. Χημεία: Ρυθμιστικά διαλύματα Βιολογία γεν: Τροφικές αλυσίδες και πλέγματα Έκθεση: Έχω βγάλει τους μισούς θεματικούς κύκλους και σχεδόν όλη τη θεωρία Διαβάζοντας και τους υπόλοιπους, είμαι πίσω στη Φυσική ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:02 Η JaneWin έγραψε: #334 02-01-12 00:02 Δεν θα βγάλω ποτέ ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:07 Ο Iliaso έγραψε: #335 02-01-12 00:07 Τα λέω τελευταία φορά(ακα δε ξαναγράφω εδώ-με αγχώνετε). Mαθηματικά:Συνέχεια. Φυσική:Στάσιμα Χημεία:Tέλος 3ου. Βιο.Κατ:Μπήκαμε και κάναμε ορισμούς από το 5ο. Βιο Γεν:Oικοσύστημα,Βιοκοινότητες κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chilipepper Νεοφερμένο μέλος Η chilipepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:34 Η chilipepper: #336 13-02-12 14:34 Μαθηματικά κατεύθυνσης : Έχουμε τελειώσει την ύλη Φυσική Κατεύθυνσης : Πλάγια Κρούση Βιολογία Κατεύθυνσης : Μονοκλωνικά Αντισώματα (8ο κεφάλαιο) Βιολογία Γενικής : Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο Έκθεση : Παράδοση-Μνημεία Χημεία : Πολυμερισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:40 Ο Bemanos έγραψε: #337 13-02-12 14:40 Μαθηματικα κατ . συναρτηση ολοκληρωμα Φυσικη κατ. Ντοπλερ Στα αλλα επαναληψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:52 Ο drosos έγραψε: #338 13-02-12 14:52 Μαθηματικα κατ: Τελειωνω ασυμπτωτες-Delopital και μπαινω ολοκληρωματα() Φυσικη κατ: Θαναση(Θεμελιωδης νομος στροφικης) Αεππ: Μαλλον μπαινουμε υπποπρογραμματα Μαθηματικα γεν: Κατανομη(κτ βλακειες καμπυλες) Εκθεση: Αθλητισμος Αοδε: Στο τελος των εμποδιων επικοινωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:26 Η Χαρουλιτα: #339 13-02-12 15:26 Mαθηματικα Κατευθυνσης: Ορισμενο ολοκληρωμα Φυσικη: Τελειωνω στερεο Χημεια: Στις τελευταιες αντιδρασεις και μετα πολλες πολλες πολλες ασκησεις Βιολογια: 8ο Μαθηματικα Γενικης: Τελειωνω στατιστικη απο ασκησεις Εκθεση: Τεχνολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:37 Ο antwwwnis: #340 13-02-12 15:37 Μαθηματικά κατέ, γενικής, φυσική έχω βγάλει την ύλη. Αεππ τακτοποιώ κάτι θέματα θεωρίας, αόδες το έχω βγάλει σε πρώτο στάδιο, εκθεση μεσσιανισμός. Ευλόγησον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από betoto.1220: τα εναλασσομενα στην αρχη μου φαινοντα βουνο, μεχρι να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους... Τωρα μου φαινονται αρκετα ευκολα αν και δεν τα υποτιμω γιατι εχουν παγιδες... γενικα ειναι συμπαθητικο μαθημα και αισιοδοξω πως θα χτυπησω καλο βαθμο... χημεια-βιοχημεια καλα? Click για ανάπτυξη... Ντάξει,νομίζω με Ηλεκτρολογία το 'χουμε...Χημεία δεν έχω ασχοληθεί πολύ σοβαρά η αλήθεια είναι,αλλά είναι οκ..Και Βιοχημεία καλά,μαθαίνονται...!Καλά που 'χουμε κι αυτά να μας παρηγορούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 00:00 Ο Johnnaousa: #327 19-12-11 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Καθηγητης πανεπιστημιου ξερω γω.. Click για ανάπτυξη... ναι προφανως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:57 Η Χαρουλιτα: #328 30-12-11 22:57 Μαθηματικα Κατ: ΘΜΤ και συνεπειες Φυσικη: θεμελιωδης νόμος της στροφορμης Χημεια: Μπαινω 5 (δεσμος σ και π) Βιολογια: 6ο Μαθηματικα Γεν: 1η παραγραφο απο στατιστικη! Εκθεση: Δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:20 Η christina123: #329 01-01-12 14:20 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: ορισμενο ολοκληρωμα(μεθοδοι ολοκληρωσης) ΦΥΣΙΚΗ: ροπη... ΑΕΠΠ:πινακες(μονοδιαστατους) ΑΟΔΕΥ:λιγο πριν την επικοινωνια ΕΚΘΕΣΗ:εχουμε τελιωσει ολη την υλη της γ απο θεωρια(πειθω, κειμενικα ειδη κ.λ.π) ΒΙΟΛΟΓΙΑ:μεσα 2ου κεφαλαιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:36 Ο Bemanos έγραψε: #330 01-01-12 14:36 Μαθηματικα . ΘΜΤ ,συνεπειες Φυσικη . Στροφορμη Χημεια Οργανικη (επαναληψη) Βιολογια .1ο (επαναληψη) Φυσικη γεν . Ενεργεια συνδεσης Εκθεση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο antwwwnis: #331 01-01-12 14:41 Εχουμε και λέμε: Μαθηματικά Επανάληψη στο κεφάλαιο των παραγωγων Φυσική Διατήρηση Στροφορμής ΑΟΚΔΕΚΥ Τελειώνω management, ας πούμε ΑΕΠΠ Πίνακες 2 διαστάσεων Εκθεση Κλωνοποίηση Μαθηματικά Γενικής Μπαίνω πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:42 Ο ssalex έγραψε: #332 01-01-12 14:42 ρε σεις προχωρατε πολυ γρηγορα..γιατι ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 23:52 Ο dimijim έγραψε: #333 01-01-12 23:52 Μαθηματικά: Rolle Φυσική: Ηλεκτρομαγνητικά κύματα Βιολογία: Τελείωσα Mendel. Μπαίνω στο 6ο. Χημεία: Ρυθμιστικά διαλύματα Βιολογία γεν: Τροφικές αλυσίδες και πλέγματα Έκθεση: Έχω βγάλει τους μισούς θεματικούς κύκλους και σχεδόν όλη τη θεωρία Διαβάζοντας και τους υπόλοιπους, είμαι πίσω στη Φυσική ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:02 Η JaneWin έγραψε: #334 02-01-12 00:02 Δεν θα βγάλω ποτέ ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:07 Ο Iliaso έγραψε: #335 02-01-12 00:07 Τα λέω τελευταία φορά(ακα δε ξαναγράφω εδώ-με αγχώνετε). Mαθηματικά:Συνέχεια. Φυσική:Στάσιμα Χημεία:Tέλος 3ου. Βιο.Κατ:Μπήκαμε και κάναμε ορισμούς από το 5ο. Βιο Γεν:Oικοσύστημα,Βιοκοινότητες κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chilipepper Νεοφερμένο μέλος Η chilipepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:34 Η chilipepper: #336 13-02-12 14:34 Μαθηματικά κατεύθυνσης : Έχουμε τελειώσει την ύλη Φυσική Κατεύθυνσης : Πλάγια Κρούση Βιολογία Κατεύθυνσης : Μονοκλωνικά Αντισώματα (8ο κεφάλαιο) Βιολογία Γενικής : Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο Έκθεση : Παράδοση-Μνημεία Χημεία : Πολυμερισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:40 Ο Bemanos έγραψε: #337 13-02-12 14:40 Μαθηματικα κατ . συναρτηση ολοκληρωμα Φυσικη κατ. Ντοπλερ Στα αλλα επαναληψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:52 Ο drosos έγραψε: #338 13-02-12 14:52 Μαθηματικα κατ: Τελειωνω ασυμπτωτες-Delopital και μπαινω ολοκληρωματα() Φυσικη κατ: Θαναση(Θεμελιωδης νομος στροφικης) Αεππ: Μαλλον μπαινουμε υπποπρογραμματα Μαθηματικα γεν: Κατανομη(κτ βλακειες καμπυλες) Εκθεση: Αθλητισμος Αοδε: Στο τελος των εμποδιων επικοινωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:26 Η Χαρουλιτα: #339 13-02-12 15:26 Mαθηματικα Κατευθυνσης: Ορισμενο ολοκληρωμα Φυσικη: Τελειωνω στερεο Χημεια: Στις τελευταιες αντιδρασεις και μετα πολλες πολλες πολλες ασκησεις Βιολογια: 8ο Μαθηματικα Γενικης: Τελειωνω στατιστικη απο ασκησεις Εκθεση: Τεχνολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:37 Ο antwwwnis: #340 13-02-12 15:37 Μαθηματικά κατέ, γενικής, φυσική έχω βγάλει την ύλη. Αεππ τακτοποιώ κάτι θέματα θεωρίας, αόδες το έχω βγάλει σε πρώτο στάδιο, εκθεση μεσσιανισμός. Ευλόγησον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Καθηγητης πανεπιστημιου ξερω γω.. Click για ανάπτυξη... ναι προφανως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:57 Η Χαρουλιτα: #328 30-12-11 22:57 Μαθηματικα Κατ: ΘΜΤ και συνεπειες Φυσικη: θεμελιωδης νόμος της στροφορμης Χημεια: Μπαινω 5 (δεσμος σ και π) Βιολογια: 6ο Μαθηματικα Γεν: 1η παραγραφο απο στατιστικη! Εκθεση: Δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:20 Η christina123: #329 01-01-12 14:20 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: ορισμενο ολοκληρωμα(μεθοδοι ολοκληρωσης) ΦΥΣΙΚΗ: ροπη... ΑΕΠΠ:πινακες(μονοδιαστατους) ΑΟΔΕΥ:λιγο πριν την επικοινωνια ΕΚΘΕΣΗ:εχουμε τελιωσει ολη την υλη της γ απο θεωρια(πειθω, κειμενικα ειδη κ.λ.π) ΒΙΟΛΟΓΙΑ:μεσα 2ου κεφαλαιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:36 Ο Bemanos έγραψε: #330 01-01-12 14:36 Μαθηματικα . ΘΜΤ ,συνεπειες Φυσικη . Στροφορμη Χημεια Οργανικη (επαναληψη) Βιολογια .1ο (επαναληψη) Φυσικη γεν . Ενεργεια συνδεσης Εκθεση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο antwwwnis: #331 01-01-12 14:41 Εχουμε και λέμε: Μαθηματικά Επανάληψη στο κεφάλαιο των παραγωγων Φυσική Διατήρηση Στροφορμής ΑΟΚΔΕΚΥ Τελειώνω management, ας πούμε ΑΕΠΠ Πίνακες 2 διαστάσεων Εκθεση Κλωνοποίηση Μαθηματικά Γενικής Μπαίνω πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:42 Ο ssalex έγραψε: #332 01-01-12 14:42 ρε σεις προχωρατε πολυ γρηγορα..γιατι ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 23:52 Ο dimijim έγραψε: #333 01-01-12 23:52 Μαθηματικά: Rolle Φυσική: Ηλεκτρομαγνητικά κύματα Βιολογία: Τελείωσα Mendel. Μπαίνω στο 6ο. Χημεία: Ρυθμιστικά διαλύματα Βιολογία γεν: Τροφικές αλυσίδες και πλέγματα Έκθεση: Έχω βγάλει τους μισούς θεματικούς κύκλους και σχεδόν όλη τη θεωρία Διαβάζοντας και τους υπόλοιπους, είμαι πίσω στη Φυσική ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:02 Η JaneWin έγραψε: #334 02-01-12 00:02 Δεν θα βγάλω ποτέ ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:07 Ο Iliaso έγραψε: #335 02-01-12 00:07 Τα λέω τελευταία φορά(ακα δε ξαναγράφω εδώ-με αγχώνετε). Mαθηματικά:Συνέχεια. Φυσική:Στάσιμα Χημεία:Tέλος 3ου. Βιο.Κατ:Μπήκαμε και κάναμε ορισμούς από το 5ο. Βιο Γεν:Oικοσύστημα,Βιοκοινότητες κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chilipepper Νεοφερμένο μέλος Η chilipepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:34 Η chilipepper: #336 13-02-12 14:34 Μαθηματικά κατεύθυνσης : Έχουμε τελειώσει την ύλη Φυσική Κατεύθυνσης : Πλάγια Κρούση Βιολογία Κατεύθυνσης : Μονοκλωνικά Αντισώματα (8ο κεφάλαιο) Βιολογία Γενικής : Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο Έκθεση : Παράδοση-Μνημεία Χημεία : Πολυμερισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:40 Ο Bemanos έγραψε: #337 13-02-12 14:40 Μαθηματικα κατ . συναρτηση ολοκληρωμα Φυσικη κατ. Ντοπλερ Στα αλλα επαναληψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:52 Ο drosos έγραψε: #338 13-02-12 14:52 Μαθηματικα κατ: Τελειωνω ασυμπτωτες-Delopital και μπαινω ολοκληρωματα() Φυσικη κατ: Θαναση(Θεμελιωδης νομος στροφικης) Αεππ: Μαλλον μπαινουμε υπποπρογραμματα Μαθηματικα γεν: Κατανομη(κτ βλακειες καμπυλες) Εκθεση: Αθλητισμος Αοδε: Στο τελος των εμποδιων επικοινωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:26 Η Χαρουλιτα: #339 13-02-12 15:26 Mαθηματικα Κατευθυνσης: Ορισμενο ολοκληρωμα Φυσικη: Τελειωνω στερεο Χημεια: Στις τελευταιες αντιδρασεις και μετα πολλες πολλες πολλες ασκησεις Βιολογια: 8ο Μαθηματικα Γενικης: Τελειωνω στατιστικη απο ασκησεις Εκθεση: Τεχνολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:37 Ο antwwwnis: #340 13-02-12 15:37 Μαθηματικά κατέ, γενικής, φυσική έχω βγάλει την ύλη. Αεππ τακτοποιώ κάτι θέματα θεωρίας, αόδες το έχω βγάλει σε πρώτο στάδιο, εκθεση μεσσιανισμός. Ευλόγησον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαθηματικα Κατ: ΘΜΤ και συνεπειες Φυσικη: θεμελιωδης νόμος της στροφορμης Χημεια: Μπαινω 5 (δεσμος σ και π) Βιολογια: 6ο Μαθηματικα Γεν: 1η παραγραφο απο στατιστικη! Εκθεση: Δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να γραψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:20 Η christina123: #329 01-01-12 14:20 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: ορισμενο ολοκληρωμα(μεθοδοι ολοκληρωσης) ΦΥΣΙΚΗ: ροπη... ΑΕΠΠ:πινακες(μονοδιαστατους) ΑΟΔΕΥ:λιγο πριν την επικοινωνια ΕΚΘΕΣΗ:εχουμε τελιωσει ολη την υλη της γ απο θεωρια(πειθω, κειμενικα ειδη κ.λ.π) ΒΙΟΛΟΓΙΑ:μεσα 2ου κεφαλαιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:36 Ο Bemanos έγραψε: #330 01-01-12 14:36 Μαθηματικα . ΘΜΤ ,συνεπειες Φυσικη . Στροφορμη Χημεια Οργανικη (επαναληψη) Βιολογια .1ο (επαναληψη) Φυσικη γεν . Ενεργεια συνδεσης Εκθεση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο antwwwnis: #331 01-01-12 14:41 Εχουμε και λέμε: Μαθηματικά Επανάληψη στο κεφάλαιο των παραγωγων Φυσική Διατήρηση Στροφορμής ΑΟΚΔΕΚΥ Τελειώνω management, ας πούμε ΑΕΠΠ Πίνακες 2 διαστάσεων Εκθεση Κλωνοποίηση Μαθηματικά Γενικής Μπαίνω πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:42 Ο ssalex έγραψε: #332 01-01-12 14:42 ρε σεις προχωρατε πολυ γρηγορα..γιατι ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 23:52 Ο dimijim έγραψε: #333 01-01-12 23:52 Μαθηματικά: Rolle Φυσική: Ηλεκτρομαγνητικά κύματα Βιολογία: Τελείωσα Mendel. Μπαίνω στο 6ο. Χημεία: Ρυθμιστικά διαλύματα Βιολογία γεν: Τροφικές αλυσίδες και πλέγματα Έκθεση: Έχω βγάλει τους μισούς θεματικούς κύκλους και σχεδόν όλη τη θεωρία Διαβάζοντας και τους υπόλοιπους, είμαι πίσω στη Φυσική ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:02 Η JaneWin έγραψε: #334 02-01-12 00:02 Δεν θα βγάλω ποτέ ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:07 Ο Iliaso έγραψε: #335 02-01-12 00:07 Τα λέω τελευταία φορά(ακα δε ξαναγράφω εδώ-με αγχώνετε). Mαθηματικά:Συνέχεια. Φυσική:Στάσιμα Χημεία:Tέλος 3ου. Βιο.Κατ:Μπήκαμε και κάναμε ορισμούς από το 5ο. Βιο Γεν:Oικοσύστημα,Βιοκοινότητες κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chilipepper Νεοφερμένο μέλος Η chilipepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:34 Η chilipepper: #336 13-02-12 14:34 Μαθηματικά κατεύθυνσης : Έχουμε τελειώσει την ύλη Φυσική Κατεύθυνσης : Πλάγια Κρούση Βιολογία Κατεύθυνσης : Μονοκλωνικά Αντισώματα (8ο κεφάλαιο) Βιολογία Γενικής : Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο Έκθεση : Παράδοση-Μνημεία Χημεία : Πολυμερισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:40 Ο Bemanos έγραψε: #337 13-02-12 14:40 Μαθηματικα κατ . συναρτηση ολοκληρωμα Φυσικη κατ. Ντοπλερ Στα αλλα επαναληψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:52 Ο drosos έγραψε: #338 13-02-12 14:52 Μαθηματικα κατ: Τελειωνω ασυμπτωτες-Delopital και μπαινω ολοκληρωματα() Φυσικη κατ: Θαναση(Θεμελιωδης νομος στροφικης) Αεππ: Μαλλον μπαινουμε υπποπρογραμματα Μαθηματικα γεν: Κατανομη(κτ βλακειες καμπυλες) Εκθεση: Αθλητισμος Αοδε: Στο τελος των εμποδιων επικοινωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:26 Η Χαρουλιτα: #339 13-02-12 15:26 Mαθηματικα Κατευθυνσης: Ορισμενο ολοκληρωμα Φυσικη: Τελειωνω στερεο Χημεια: Στις τελευταιες αντιδρασεις και μετα πολλες πολλες πολλες ασκησεις Βιολογια: 8ο Μαθηματικα Γενικης: Τελειωνω στατιστικη απο ασκησεις Εκθεση: Τεχνολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:37 Ο antwwwnis: #340 13-02-12 15:37 Μαθηματικά κατέ, γενικής, φυσική έχω βγάλει την ύλη. Αεππ τακτοποιώ κάτι θέματα θεωρίας, αόδες το έχω βγάλει σε πρώτο στάδιο, εκθεση μεσσιανισμός. Ευλόγησον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: ορισμενο ολοκληρωμα(μεθοδοι ολοκληρωσης) ΦΥΣΙΚΗ: ροπη... ΑΕΠΠ:πινακες(μονοδιαστατους) ΑΟΔΕΥ:λιγο πριν την επικοινωνια ΕΚΘΕΣΗ:εχουμε τελιωσει ολη την υλη της γ απο θεωρια(πειθω, κειμενικα ειδη κ.λ.π) ΒΙΟΛΟΓΙΑ:μεσα 2ου κεφαλαιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:36 Ο Bemanos έγραψε: #330 01-01-12 14:36 Μαθηματικα . ΘΜΤ ,συνεπειες Φυσικη . Στροφορμη Χημεια Οργανικη (επαναληψη) Βιολογια .1ο (επαναληψη) Φυσικη γεν . Ενεργεια συνδεσης Εκθεση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο antwwwnis: #331 01-01-12 14:41 Εχουμε και λέμε: Μαθηματικά Επανάληψη στο κεφάλαιο των παραγωγων Φυσική Διατήρηση Στροφορμής ΑΟΚΔΕΚΥ Τελειώνω management, ας πούμε ΑΕΠΠ Πίνακες 2 διαστάσεων Εκθεση Κλωνοποίηση Μαθηματικά Γενικής Μπαίνω πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:42 Ο ssalex έγραψε: #332 01-01-12 14:42 ρε σεις προχωρατε πολυ γρηγορα..γιατι ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 23:52 Ο dimijim έγραψε: #333 01-01-12 23:52 Μαθηματικά: Rolle Φυσική: Ηλεκτρομαγνητικά κύματα Βιολογία: Τελείωσα Mendel. Μπαίνω στο 6ο. Χημεία: Ρυθμιστικά διαλύματα Βιολογία γεν: Τροφικές αλυσίδες και πλέγματα Έκθεση: Έχω βγάλει τους μισούς θεματικούς κύκλους και σχεδόν όλη τη θεωρία Διαβάζοντας και τους υπόλοιπους, είμαι πίσω στη Φυσική ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:02 Η JaneWin έγραψε: #334 02-01-12 00:02 Δεν θα βγάλω ποτέ ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:07 Ο Iliaso έγραψε: #335 02-01-12 00:07 Τα λέω τελευταία φορά(ακα δε ξαναγράφω εδώ-με αγχώνετε). Mαθηματικά:Συνέχεια. Φυσική:Στάσιμα Χημεία:Tέλος 3ου. Βιο.Κατ:Μπήκαμε και κάναμε ορισμούς από το 5ο. Βιο Γεν:Oικοσύστημα,Βιοκοινότητες κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chilipepper Νεοφερμένο μέλος Η chilipepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:34 Η chilipepper: #336 13-02-12 14:34 Μαθηματικά κατεύθυνσης : Έχουμε τελειώσει την ύλη Φυσική Κατεύθυνσης : Πλάγια Κρούση Βιολογία Κατεύθυνσης : Μονοκλωνικά Αντισώματα (8ο κεφάλαιο) Βιολογία Γενικής : Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο Έκθεση : Παράδοση-Μνημεία Χημεία : Πολυμερισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:40 Ο Bemanos έγραψε: #337 13-02-12 14:40 Μαθηματικα κατ . συναρτηση ολοκληρωμα Φυσικη κατ. Ντοπλερ Στα αλλα επαναληψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:52 Ο drosos έγραψε: #338 13-02-12 14:52 Μαθηματικα κατ: Τελειωνω ασυμπτωτες-Delopital και μπαινω ολοκληρωματα() Φυσικη κατ: Θαναση(Θεμελιωδης νομος στροφικης) Αεππ: Μαλλον μπαινουμε υπποπρογραμματα Μαθηματικα γεν: Κατανομη(κτ βλακειες καμπυλες) Εκθεση: Αθλητισμος Αοδε: Στο τελος των εμποδιων επικοινωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:26 Η Χαρουλιτα: #339 13-02-12 15:26 Mαθηματικα Κατευθυνσης: Ορισμενο ολοκληρωμα Φυσικη: Τελειωνω στερεο Χημεια: Στις τελευταιες αντιδρασεις και μετα πολλες πολλες πολλες ασκησεις Βιολογια: 8ο Μαθηματικα Γενικης: Τελειωνω στατιστικη απο ασκησεις Εκθεση: Τεχνολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:37 Ο antwwwnis: #340 13-02-12 15:37 Μαθηματικά κατέ, γενικής, φυσική έχω βγάλει την ύλη. Αεππ τακτοποιώ κάτι θέματα θεωρίας, αόδες το έχω βγάλει σε πρώτο στάδιο, εκθεση μεσσιανισμός. Ευλόγησον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαθηματικα . ΘΜΤ ,συνεπειες Φυσικη . Στροφορμη Χημεια Οργανικη (επαναληψη) Βιολογια .1ο (επαναληψη) Φυσικη γεν . Ενεργεια συνδεσης Εκθεση ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:41 Ο antwwwnis: #331 01-01-12 14:41 Εχουμε και λέμε: Μαθηματικά Επανάληψη στο κεφάλαιο των παραγωγων Φυσική Διατήρηση Στροφορμής ΑΟΚΔΕΚΥ Τελειώνω management, ας πούμε ΑΕΠΠ Πίνακες 2 διαστάσεων Εκθεση Κλωνοποίηση Μαθηματικά Γενικής Μπαίνω πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:42 Ο ssalex έγραψε: #332 01-01-12 14:42 ρε σεις προχωρατε πολυ γρηγορα..γιατι ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 23:52 Ο dimijim έγραψε: #333 01-01-12 23:52 Μαθηματικά: Rolle Φυσική: Ηλεκτρομαγνητικά κύματα Βιολογία: Τελείωσα Mendel. Μπαίνω στο 6ο. Χημεία: Ρυθμιστικά διαλύματα Βιολογία γεν: Τροφικές αλυσίδες και πλέγματα Έκθεση: Έχω βγάλει τους μισούς θεματικούς κύκλους και σχεδόν όλη τη θεωρία Διαβάζοντας και τους υπόλοιπους, είμαι πίσω στη Φυσική ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:02 Η JaneWin έγραψε: #334 02-01-12 00:02 Δεν θα βγάλω ποτέ ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:07 Ο Iliaso έγραψε: #335 02-01-12 00:07 Τα λέω τελευταία φορά(ακα δε ξαναγράφω εδώ-με αγχώνετε). Mαθηματικά:Συνέχεια. Φυσική:Στάσιμα Χημεία:Tέλος 3ου. Βιο.Κατ:Μπήκαμε και κάναμε ορισμούς από το 5ο. Βιο Γεν:Oικοσύστημα,Βιοκοινότητες κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chilipepper Νεοφερμένο μέλος Η chilipepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:34 Η chilipepper: #336 13-02-12 14:34 Μαθηματικά κατεύθυνσης : Έχουμε τελειώσει την ύλη Φυσική Κατεύθυνσης : Πλάγια Κρούση Βιολογία Κατεύθυνσης : Μονοκλωνικά Αντισώματα (8ο κεφάλαιο) Βιολογία Γενικής : Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο Έκθεση : Παράδοση-Μνημεία Χημεία : Πολυμερισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:40 Ο Bemanos έγραψε: #337 13-02-12 14:40 Μαθηματικα κατ . συναρτηση ολοκληρωμα Φυσικη κατ. Ντοπλερ Στα αλλα επαναληψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:52 Ο drosos έγραψε: #338 13-02-12 14:52 Μαθηματικα κατ: Τελειωνω ασυμπτωτες-Delopital και μπαινω ολοκληρωματα() Φυσικη κατ: Θαναση(Θεμελιωδης νομος στροφικης) Αεππ: Μαλλον μπαινουμε υπποπρογραμματα Μαθηματικα γεν: Κατανομη(κτ βλακειες καμπυλες) Εκθεση: Αθλητισμος Αοδε: Στο τελος των εμποδιων επικοινωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:26 Η Χαρουλιτα: #339 13-02-12 15:26 Mαθηματικα Κατευθυνσης: Ορισμενο ολοκληρωμα Φυσικη: Τελειωνω στερεο Χημεια: Στις τελευταιες αντιδρασεις και μετα πολλες πολλες πολλες ασκησεις Βιολογια: 8ο Μαθηματικα Γενικης: Τελειωνω στατιστικη απο ασκησεις Εκθεση: Τεχνολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:37 Ο antwwwnis: #340 13-02-12 15:37 Μαθηματικά κατέ, γενικής, φυσική έχω βγάλει την ύλη. Αεππ τακτοποιώ κάτι θέματα θεωρίας, αόδες το έχω βγάλει σε πρώτο στάδιο, εκθεση μεσσιανισμός. Ευλόγησον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχουμε και λέμε: Μαθηματικά Επανάληψη στο κεφάλαιο των παραγωγων Φυσική Διατήρηση Στροφορμής ΑΟΚΔΕΚΥ Τελειώνω management, ας πούμε ΑΕΠΠ Πίνακες 2 διαστάσεων Εκθεση Κλωνοποίηση Μαθηματικά Γενικής Μπαίνω πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 14:42 Ο ssalex έγραψε: #332 01-01-12 14:42 ρε σεις προχωρατε πολυ γρηγορα..γιατι ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 23:52 Ο dimijim έγραψε: #333 01-01-12 23:52 Μαθηματικά: Rolle Φυσική: Ηλεκτρομαγνητικά κύματα Βιολογία: Τελείωσα Mendel. Μπαίνω στο 6ο. Χημεία: Ρυθμιστικά διαλύματα Βιολογία γεν: Τροφικές αλυσίδες και πλέγματα Έκθεση: Έχω βγάλει τους μισούς θεματικούς κύκλους και σχεδόν όλη τη θεωρία Διαβάζοντας και τους υπόλοιπους, είμαι πίσω στη Φυσική ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:02 Η JaneWin έγραψε: #334 02-01-12 00:02 Δεν θα βγάλω ποτέ ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:07 Ο Iliaso έγραψε: #335 02-01-12 00:07 Τα λέω τελευταία φορά(ακα δε ξαναγράφω εδώ-με αγχώνετε). Mαθηματικά:Συνέχεια. Φυσική:Στάσιμα Χημεία:Tέλος 3ου. Βιο.Κατ:Μπήκαμε και κάναμε ορισμούς από το 5ο. Βιο Γεν:Oικοσύστημα,Βιοκοινότητες κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chilipepper Νεοφερμένο μέλος Η chilipepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:34 Η chilipepper: #336 13-02-12 14:34 Μαθηματικά κατεύθυνσης : Έχουμε τελειώσει την ύλη Φυσική Κατεύθυνσης : Πλάγια Κρούση Βιολογία Κατεύθυνσης : Μονοκλωνικά Αντισώματα (8ο κεφάλαιο) Βιολογία Γενικής : Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο Έκθεση : Παράδοση-Μνημεία Χημεία : Πολυμερισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:40 Ο Bemanos έγραψε: #337 13-02-12 14:40 Μαθηματικα κατ . συναρτηση ολοκληρωμα Φυσικη κατ. Ντοπλερ Στα αλλα επαναληψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:52 Ο drosos έγραψε: #338 13-02-12 14:52 Μαθηματικα κατ: Τελειωνω ασυμπτωτες-Delopital και μπαινω ολοκληρωματα() Φυσικη κατ: Θαναση(Θεμελιωδης νομος στροφικης) Αεππ: Μαλλον μπαινουμε υπποπρογραμματα Μαθηματικα γεν: Κατανομη(κτ βλακειες καμπυλες) Εκθεση: Αθλητισμος Αοδε: Στο τελος των εμποδιων επικοινωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:26 Η Χαρουλιτα: #339 13-02-12 15:26 Mαθηματικα Κατευθυνσης: Ορισμενο ολοκληρωμα Φυσικη: Τελειωνω στερεο Χημεια: Στις τελευταιες αντιδρασεις και μετα πολλες πολλες πολλες ασκησεις Βιολογια: 8ο Μαθηματικα Γενικης: Τελειωνω στατιστικη απο ασκησεις Εκθεση: Τεχνολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:37 Ο antwwwnis: #340 13-02-12 15:37 Μαθηματικά κατέ, γενικής, φυσική έχω βγάλει την ύλη. Αεππ τακτοποιώ κάτι θέματα θεωρίας, αόδες το έχω βγάλει σε πρώτο στάδιο, εκθεση μεσσιανισμός. Ευλόγησον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε σεις προχωρατε πολυ γρηγορα..γιατι ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 23:52 Ο dimijim έγραψε: #333 01-01-12 23:52 Μαθηματικά: Rolle Φυσική: Ηλεκτρομαγνητικά κύματα Βιολογία: Τελείωσα Mendel. Μπαίνω στο 6ο. Χημεία: Ρυθμιστικά διαλύματα Βιολογία γεν: Τροφικές αλυσίδες και πλέγματα Έκθεση: Έχω βγάλει τους μισούς θεματικούς κύκλους και σχεδόν όλη τη θεωρία Διαβάζοντας και τους υπόλοιπους, είμαι πίσω στη Φυσική ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:02 Η JaneWin έγραψε: #334 02-01-12 00:02 Δεν θα βγάλω ποτέ ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:07 Ο Iliaso έγραψε: #335 02-01-12 00:07 Τα λέω τελευταία φορά(ακα δε ξαναγράφω εδώ-με αγχώνετε). Mαθηματικά:Συνέχεια. Φυσική:Στάσιμα Χημεία:Tέλος 3ου. Βιο.Κατ:Μπήκαμε και κάναμε ορισμούς από το 5ο. Βιο Γεν:Oικοσύστημα,Βιοκοινότητες κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chilipepper Νεοφερμένο μέλος Η chilipepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:34 Η chilipepper: #336 13-02-12 14:34 Μαθηματικά κατεύθυνσης : Έχουμε τελειώσει την ύλη Φυσική Κατεύθυνσης : Πλάγια Κρούση Βιολογία Κατεύθυνσης : Μονοκλωνικά Αντισώματα (8ο κεφάλαιο) Βιολογία Γενικής : Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο Έκθεση : Παράδοση-Μνημεία Χημεία : Πολυμερισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:40 Ο Bemanos έγραψε: #337 13-02-12 14:40 Μαθηματικα κατ . συναρτηση ολοκληρωμα Φυσικη κατ. Ντοπλερ Στα αλλα επαναληψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:52 Ο drosos έγραψε: #338 13-02-12 14:52 Μαθηματικα κατ: Τελειωνω ασυμπτωτες-Delopital και μπαινω ολοκληρωματα() Φυσικη κατ: Θαναση(Θεμελιωδης νομος στροφικης) Αεππ: Μαλλον μπαινουμε υπποπρογραμματα Μαθηματικα γεν: Κατανομη(κτ βλακειες καμπυλες) Εκθεση: Αθλητισμος Αοδε: Στο τελος των εμποδιων επικοινωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:26 Η Χαρουλιτα: #339 13-02-12 15:26 Mαθηματικα Κατευθυνσης: Ορισμενο ολοκληρωμα Φυσικη: Τελειωνω στερεο Χημεια: Στις τελευταιες αντιδρασεις και μετα πολλες πολλες πολλες ασκησεις Βιολογια: 8ο Μαθηματικα Γενικης: Τελειωνω στατιστικη απο ασκησεις Εκθεση: Τεχνολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:37 Ο antwwwnis: #340 13-02-12 15:37 Μαθηματικά κατέ, γενικής, φυσική έχω βγάλει την ύλη. Αεππ τακτοποιώ κάτι θέματα θεωρίας, αόδες το έχω βγάλει σε πρώτο στάδιο, εκθεση μεσσιανισμός. Ευλόγησον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαθηματικά: Rolle Φυσική: Ηλεκτρομαγνητικά κύματα Βιολογία: Τελείωσα Mendel. Μπαίνω στο 6ο. Χημεία: Ρυθμιστικά διαλύματα Βιολογία γεν: Τροφικές αλυσίδες και πλέγματα Έκθεση: Έχω βγάλει τους μισούς θεματικούς κύκλους και σχεδόν όλη τη θεωρία Διαβάζοντας και τους υπόλοιπους, είμαι πίσω στη Φυσική ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:02 Η JaneWin έγραψε: #334 02-01-12 00:02 Δεν θα βγάλω ποτέ ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:07 Ο Iliaso έγραψε: #335 02-01-12 00:07 Τα λέω τελευταία φορά(ακα δε ξαναγράφω εδώ-με αγχώνετε). Mαθηματικά:Συνέχεια. Φυσική:Στάσιμα Χημεία:Tέλος 3ου. Βιο.Κατ:Μπήκαμε και κάναμε ορισμούς από το 5ο. Βιο Γεν:Oικοσύστημα,Βιοκοινότητες κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chilipepper Νεοφερμένο μέλος Η chilipepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:34 Η chilipepper: #336 13-02-12 14:34 Μαθηματικά κατεύθυνσης : Έχουμε τελειώσει την ύλη Φυσική Κατεύθυνσης : Πλάγια Κρούση Βιολογία Κατεύθυνσης : Μονοκλωνικά Αντισώματα (8ο κεφάλαιο) Βιολογία Γενικής : Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο Έκθεση : Παράδοση-Μνημεία Χημεία : Πολυμερισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:40 Ο Bemanos έγραψε: #337 13-02-12 14:40 Μαθηματικα κατ . συναρτηση ολοκληρωμα Φυσικη κατ. Ντοπλερ Στα αλλα επαναληψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:52 Ο drosos έγραψε: #338 13-02-12 14:52 Μαθηματικα κατ: Τελειωνω ασυμπτωτες-Delopital και μπαινω ολοκληρωματα() Φυσικη κατ: Θαναση(Θεμελιωδης νομος στροφικης) Αεππ: Μαλλον μπαινουμε υπποπρογραμματα Μαθηματικα γεν: Κατανομη(κτ βλακειες καμπυλες) Εκθεση: Αθλητισμος Αοδε: Στο τελος των εμποδιων επικοινωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:26 Η Χαρουλιτα: #339 13-02-12 15:26 Mαθηματικα Κατευθυνσης: Ορισμενο ολοκληρωμα Φυσικη: Τελειωνω στερεο Χημεια: Στις τελευταιες αντιδρασεις και μετα πολλες πολλες πολλες ασκησεις Βιολογια: 8ο Μαθηματικα Γενικης: Τελειωνω στατιστικη απο ασκησεις Εκθεση: Τεχνολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:37 Ο antwwwnis: #340 13-02-12 15:37 Μαθηματικά κατέ, γενικής, φυσική έχω βγάλει την ύλη. Αεππ τακτοποιώ κάτι θέματα θεωρίας, αόδες το έχω βγάλει σε πρώτο στάδιο, εκθεση μεσσιανισμός. Ευλόγησον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν θα βγάλω ποτέ ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 00:07 Ο Iliaso έγραψε: #335 02-01-12 00:07 Τα λέω τελευταία φορά(ακα δε ξαναγράφω εδώ-με αγχώνετε). Mαθηματικά:Συνέχεια. Φυσική:Στάσιμα Χημεία:Tέλος 3ου. Βιο.Κατ:Μπήκαμε και κάναμε ορισμούς από το 5ο. Βιο Γεν:Oικοσύστημα,Βιοκοινότητες κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chilipepper Νεοφερμένο μέλος Η chilipepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:34 Η chilipepper: #336 13-02-12 14:34 Μαθηματικά κατεύθυνσης : Έχουμε τελειώσει την ύλη Φυσική Κατεύθυνσης : Πλάγια Κρούση Βιολογία Κατεύθυνσης : Μονοκλωνικά Αντισώματα (8ο κεφάλαιο) Βιολογία Γενικής : Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο Έκθεση : Παράδοση-Μνημεία Χημεία : Πολυμερισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:40 Ο Bemanos έγραψε: #337 13-02-12 14:40 Μαθηματικα κατ . συναρτηση ολοκληρωμα Φυσικη κατ. Ντοπλερ Στα αλλα επαναληψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:52 Ο drosos έγραψε: #338 13-02-12 14:52 Μαθηματικα κατ: Τελειωνω ασυμπτωτες-Delopital και μπαινω ολοκληρωματα() Φυσικη κατ: Θαναση(Θεμελιωδης νομος στροφικης) Αεππ: Μαλλον μπαινουμε υπποπρογραμματα Μαθηματικα γεν: Κατανομη(κτ βλακειες καμπυλες) Εκθεση: Αθλητισμος Αοδε: Στο τελος των εμποδιων επικοινωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:26 Η Χαρουλιτα: #339 13-02-12 15:26 Mαθηματικα Κατευθυνσης: Ορισμενο ολοκληρωμα Φυσικη: Τελειωνω στερεο Χημεια: Στις τελευταιες αντιδρασεις και μετα πολλες πολλες πολλες ασκησεις Βιολογια: 8ο Μαθηματικα Γενικης: Τελειωνω στατιστικη απο ασκησεις Εκθεση: Τεχνολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:37 Ο antwwwnis: #340 13-02-12 15:37 Μαθηματικά κατέ, γενικής, φυσική έχω βγάλει την ύλη. Αεππ τακτοποιώ κάτι θέματα θεωρίας, αόδες το έχω βγάλει σε πρώτο στάδιο, εκθεση μεσσιανισμός. Ευλόγησον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα λέω τελευταία φορά(ακα δε ξαναγράφω εδώ-με αγχώνετε). Mαθηματικά:Συνέχεια. Φυσική:Στάσιμα Χημεία:Tέλος 3ου. Βιο.Κατ:Μπήκαμε και κάναμε ορισμούς από το 5ο. Βιο Γεν:Oικοσύστημα,Βιοκοινότητες κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chilipepper Νεοφερμένο μέλος Η chilipepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:34 Η chilipepper: #336 13-02-12 14:34 Μαθηματικά κατεύθυνσης : Έχουμε τελειώσει την ύλη Φυσική Κατεύθυνσης : Πλάγια Κρούση Βιολογία Κατεύθυνσης : Μονοκλωνικά Αντισώματα (8ο κεφάλαιο) Βιολογία Γενικής : Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο Έκθεση : Παράδοση-Μνημεία Χημεία : Πολυμερισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:40 Ο Bemanos έγραψε: #337 13-02-12 14:40 Μαθηματικα κατ . συναρτηση ολοκληρωμα Φυσικη κατ. Ντοπλερ Στα αλλα επαναληψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:52 Ο drosos έγραψε: #338 13-02-12 14:52 Μαθηματικα κατ: Τελειωνω ασυμπτωτες-Delopital και μπαινω ολοκληρωματα() Φυσικη κατ: Θαναση(Θεμελιωδης νομος στροφικης) Αεππ: Μαλλον μπαινουμε υπποπρογραμματα Μαθηματικα γεν: Κατανομη(κτ βλακειες καμπυλες) Εκθεση: Αθλητισμος Αοδε: Στο τελος των εμποδιων επικοινωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:26 Η Χαρουλιτα: #339 13-02-12 15:26 Mαθηματικα Κατευθυνσης: Ορισμενο ολοκληρωμα Φυσικη: Τελειωνω στερεο Χημεια: Στις τελευταιες αντιδρασεις και μετα πολλες πολλες πολλες ασκησεις Βιολογια: 8ο Μαθηματικα Γενικης: Τελειωνω στατιστικη απο ασκησεις Εκθεση: Τεχνολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:37 Ο antwwwnis: #340 13-02-12 15:37 Μαθηματικά κατέ, γενικής, φυσική έχω βγάλει την ύλη. Αεππ τακτοποιώ κάτι θέματα θεωρίας, αόδες το έχω βγάλει σε πρώτο στάδιο, εκθεση μεσσιανισμός. Ευλόγησον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαθηματικά κατεύθυνσης : Έχουμε τελειώσει την ύλη Φυσική Κατεύθυνσης : Πλάγια Κρούση Βιολογία Κατεύθυνσης : Μονοκλωνικά Αντισώματα (8ο κεφάλαιο) Βιολογία Γενικής : Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο Έκθεση : Παράδοση-Μνημεία Χημεία : Πολυμερισμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:40 Ο Bemanos έγραψε: #337 13-02-12 14:40 Μαθηματικα κατ . συναρτηση ολοκληρωμα Φυσικη κατ. Ντοπλερ Στα αλλα επαναληψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:52 Ο drosos έγραψε: #338 13-02-12 14:52 Μαθηματικα κατ: Τελειωνω ασυμπτωτες-Delopital και μπαινω ολοκληρωματα() Φυσικη κατ: Θαναση(Θεμελιωδης νομος στροφικης) Αεππ: Μαλλον μπαινουμε υπποπρογραμματα Μαθηματικα γεν: Κατανομη(κτ βλακειες καμπυλες) Εκθεση: Αθλητισμος Αοδε: Στο τελος των εμποδιων επικοινωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:26 Η Χαρουλιτα: #339 13-02-12 15:26 Mαθηματικα Κατευθυνσης: Ορισμενο ολοκληρωμα Φυσικη: Τελειωνω στερεο Χημεια: Στις τελευταιες αντιδρασεις και μετα πολλες πολλες πολλες ασκησεις Βιολογια: 8ο Μαθηματικα Γενικης: Τελειωνω στατιστικη απο ασκησεις Εκθεση: Τεχνολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:37 Ο antwwwnis: #340 13-02-12 15:37 Μαθηματικά κατέ, γενικής, φυσική έχω βγάλει την ύλη. Αεππ τακτοποιώ κάτι θέματα θεωρίας, αόδες το έχω βγάλει σε πρώτο στάδιο, εκθεση μεσσιανισμός. Ευλόγησον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαθηματικα κατ . συναρτηση ολοκληρωμα Φυσικη κατ. Ντοπλερ Στα αλλα επαναληψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:52 Ο drosos έγραψε: #338 13-02-12 14:52 Μαθηματικα κατ: Τελειωνω ασυμπτωτες-Delopital και μπαινω ολοκληρωματα() Φυσικη κατ: Θαναση(Θεμελιωδης νομος στροφικης) Αεππ: Μαλλον μπαινουμε υπποπρογραμματα Μαθηματικα γεν: Κατανομη(κτ βλακειες καμπυλες) Εκθεση: Αθλητισμος Αοδε: Στο τελος των εμποδιων επικοινωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:26 Η Χαρουλιτα: #339 13-02-12 15:26 Mαθηματικα Κατευθυνσης: Ορισμενο ολοκληρωμα Φυσικη: Τελειωνω στερεο Χημεια: Στις τελευταιες αντιδρασεις και μετα πολλες πολλες πολλες ασκησεις Βιολογια: 8ο Μαθηματικα Γενικης: Τελειωνω στατιστικη απο ασκησεις Εκθεση: Τεχνολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:37 Ο antwwwnis: #340 13-02-12 15:37 Μαθηματικά κατέ, γενικής, φυσική έχω βγάλει την ύλη. Αεππ τακτοποιώ κάτι θέματα θεωρίας, αόδες το έχω βγάλει σε πρώτο στάδιο, εκθεση μεσσιανισμός. Ευλόγησον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Applepie Soleil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαθηματικα κατ: Τελειωνω ασυμπτωτες-Delopital και μπαινω ολοκληρωματα() Φυσικη κατ: Θαναση(Θεμελιωδης νομος στροφικης) Αεππ: Μαλλον μπαινουμε υπποπρογραμματα Μαθηματικα γεν: Κατανομη(κτ βλακειες καμπυλες) Εκθεση: Αθλητισμος Αοδε: Στο τελος των εμποδιων επικοινωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:26 Η Χαρουλιτα: #339 13-02-12 15:26 Mαθηματικα Κατευθυνσης: Ορισμενο ολοκληρωμα Φυσικη: Τελειωνω στερεο Χημεια: Στις τελευταιες αντιδρασεις και μετα πολλες πολλες πολλες ασκησεις Βιολογια: 8ο Μαθηματικα Γενικης: Τελειωνω στατιστικη απο ασκησεις Εκθεση: Τεχνολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:37 Ο antwwwnis: #340 13-02-12 15:37 Μαθηματικά κατέ, γενικής, φυσική έχω βγάλει την ύλη. Αεππ τακτοποιώ κάτι θέματα θεωρίας, αόδες το έχω βγάλει σε πρώτο στάδιο, εκθεση μεσσιανισμός. Ευλόγησον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Mαθηματικα Κατευθυνσης: Ορισμενο ολοκληρωμα Φυσικη: Τελειωνω στερεο Χημεια: Στις τελευταιες αντιδρασεις και μετα πολλες πολλες πολλες ασκησεις Βιολογια: 8ο Μαθηματικα Γενικης: Τελειωνω στατιστικη απο ασκησεις Εκθεση: Τεχνολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:37 Ο antwwwnis: #340 13-02-12 15:37 Μαθηματικά κατέ, γενικής, φυσική έχω βγάλει την ύλη. Αεππ τακτοποιώ κάτι θέματα θεωρίας, αόδες το έχω βγάλει σε πρώτο στάδιο, εκθεση μεσσιανισμός. Ευλόγησον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαθηματικά κατέ, γενικής, φυσική έχω βγάλει την ύλη. Αεππ τακτοποιώ κάτι θέματα θεωρίας, αόδες το έχω βγάλει σε πρώτο στάδιο, εκθεση μεσσιανισμός. Ευλόγησον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.