Παιδια ειναι κανεις Τεχνολογικη 1 (Παραγωγης)? Αν ναι που βρισκεστε στην υλη και πως σας φαινονται τα βιοχημεια-ηλεκτολογια?
Ε,δεν είμαστε και πολλοί όπως καταλαβαίνεις...!

(Βασικά απ' όσο ξέρω ως τώρα εγώ κι ο άλς είμαστε!)
Τεσπα,Βιοχημεία είμαι τρίτο κεφάλαιο,τελειώσαμε δομή πρωτεϊνών...Χημεία μπαίνουμε τώρα επίδραση κοινού ιόντος...Ηλεκτρολογία μπαίνουμε εναλλασσόμενα ρεύματα...Φυσική τελειώνουμε ταλαντώσεις...Μαθηματικά έχουμε τελειώσει μιγαδικούς,κάνουμε επανάληψη συναρτήσεις,κι έχουμε περάσει λίγο και όρια και παραγώγους...Βιολογία κάνουμε μηχανισμούς άμυνας...Κι Έκθεση έχουμε κάνει από θεωρία σχεδόν όλα νομίζω και από θέματα παιδεία,βία,ανθρωπισμό,ανθρώπινα δικαιώματα,αλλοτρίωση,πρότυπο,κοινωνικό κομφορμισμό,ιδιωτικό βίο και προσωπικά δεδομένα,πνευματικό άνθρωπο...Αυτά!!

Τώρα για Βιοχημέια και Ηλεκτρολογία,οκ μου φαίνονται...Ειδικά η Βιοχημεία μου αρέσει πολύ!!Η Ηλεκτρολογία μου είναι αδιάφορη,αλλά η πολύ μικρή της ύλη με κάνει να τη θεωρώ εύκολη...Με τη Χημεία έχω ένα θεματάκι με τις ασκήσεις(επειδή άλλαξα κατεύθυνση από θετική στα μέσα Σεπτέμβρη,κι είχα χάσει μαθήματα),αλλά αρχίζω να το ξεπερνάω σιγά σιγά!
Εσύ πού είσαι και πώς σου φαίνονται??