Πολυήμερες σχολικές εκδρομές

Πού θα πάτε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 72)
  • Μιλάνο

    Ψήφοι: 1 1.4%
  • Ρώμη

    Ψήφοι: 8 11.1%
  • Πράγα

    Ψήφοι: 7 9.7%
  • Βαρκελώνη

    Ψήφοι: 5 6.9%
  • Βιέννη

    Ψήφοι: 1 1.4%
  • Λονδίνο

    Ψήφοι: 1 1.4%
  • Παρίσι

    Ψήφοι: 0 0.0%
  • Βερολίνο

    Ψήφοι: 0 0.0%
  • Μένουμε Ελλάδα

    Ψήφοι: 36 50.0%
  • Άλλο

    Ψήφοι: 11 15.3%
  • Πουθενά

    Ψήφοι: 1 1.4%
  • ΔΞ/ΔΑ

    Ψήφοι: 1 1.4%

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30,791 μηνύματα.
Άλλοι πάνε από ΣΤ' δημοτικού, άλλοι από Γυμνάσιο, άλλοι από Λύκειο, αλλά τα σχολεία των περισσοτέρων από εδώ παραγματοποίησαν τις λεγόμενες πολυήμερες εκδρομές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Ας μοιραστούμε τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς μας. ;)


Πήγατε σε καμία πολυήμερη εκδρομή με το σχολείο και ποιες οι εμπειρίες σας, εάν ναι; Προβληματίζεστε καθόλου σχετικά με το αν θα πρέπει να πηγαίνουν τα παιδιά από πολύ νωρίς τέτοιες εκδρομές; (Ειδικά αν είναι 3 μέρες και πάνω)
Θα στέλνατε το παιδί σας σε κάποια πολυήμερη εκδρομή; Θα το στέλνατε μήπως σε μεγαλύτερες τάξεις;

Τα διάφορα ατυχήματα που γίνονται κατά καιρούς (όπως όταν χάθηκαν τα 21 αγγελούδια στα Τέμπη το 2003) σας έχουν επηρεάσει καθόλου σχετικά με το αν θα στείλετε ή όχι το παιδί σας σε πολυήμερη εκδρομή - ή αν θα πάτε/πηγαίνετε κι οι ίδιοι;

Γενικά τι θεωρείτε ότι μπορούν να προσφέρουν; Και υπάρχουν κατά τη γνώμη σας σοβαροί κίνδυνοι για ένα μικρό ή μεγάλο παιδί; :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Πήγα σε όλες τις πολυήμερες εκδρομές που οργάνωσε το σχολείο μου και μόνο ευχάριστες- αξέχαστες αναμνήσεις έχω από αυτές!
Στην 1η γυμνασίου ήταν η πρώτη μας και ακολούθησαν κάθε χρόνο από μία. Όλες είχαν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, βέβαια σε μικρότερο βαθμό απ΄όσο ίσως θα έπρεπε, αλλά μπορώ να πω, πως κάτι μας έχει μείνει σε όλους μας.
Ας πούμε γνωρίζω άτομα που μετά την 3ήμερη που είχαμε έρθει Αθήνα, δεν τους έχει δωθεί ποτέ άλλοτε η δυνατότητα να ανέβουν για παράδειγμα στην Ακρόπολη.

Αυτές οι 2-3 μέρες ακόμα και στην έκτη δημοτικού και με την κατάλληλη επιτήρηση υπεύθυνων καθηγητών, μόνο καλά θεωρώ πως μπορεί να δώσει στο παιδί. Μαθαίνει κατά ένα τρόπο να στηρίζεται στον εαυτό του, έστω για αυτό το λίγο, να προστατεύει τον εαυτό του, να χειρίζεται χρήματα για βασικές του ανάγκες.

Αυτό που σίγουρα με ενοχλεί, είναι η κατανάλωση αλκοόλ από παιδιά κατά τη διάρκεια της νυχτερινής εξόδου και πολύ περισσότερο η αδιαφορία των καθηγητών, όταν αυτό γίνεται.΄


Όσο για τα ατυχήματα, δεν ξέρω, αυτά είναι και τυχερά:(
Θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε πούλμαν.. ή ακόμα και σε εκδρομή που θα πήγαινες με τους γονείς σου..
Σε γυάλα κανείς δεν μπορεί να κλειστεί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.
Δε πήγα ποτέ, διάβαζα. Η με γαλύτερη σχολική εκδρομή για εμένα ήταν μονοήμερη.
:/:
Το παιδί μου δε θα το άφηνα να πάει, νομίζω πως οι κίνδυνοι είναι πολλοί και το παιδικό μυαλό όχι έτοιμο να τους υπολογίσει και να τους αντιμετωπίσει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

diotima

Διάσημο μέλος

Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,480 μηνύματα.
Από χθες απαντάω σε thread για τα πιτσιρίκια που ΘΑ κάνω :p

Οι γονείς μου ποτέ δεν μου αρνήθηκαν να πάρω μέρος σε σχολική εκδρομή.Από πάντα έπαιρνα μέρος,ακόμα και 4 ωρών να ήταν (ήμουν και είμαι εκδρομικός τύπος XD ).Μπορώ να πω,πως πέρασα υπέροχα και έχω πάρα πολλά πράγματα να θυμάμαι όπως τα μέρη που επισκευθήκαμε (δε νομίζω πως υπάρχει πότε ξανά περίπτωση να δω την Κνωσό),μίλησα με παιδιά του σχολείου που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν,γνώρισα παιδιά και από τα άλλα σχολεία που πετύχαμε,ήρθα πιο κοντά με καθηγητές μου και γενικά τα έσπαγα με τους φίλους μου.

Τα παιδιά μου θα τα στέλνω σίγουρα.Νομίζω ότι αν δεν δείξεις εμπιστοσύνη στο παιδί σου από μικρό (με όρια ε) δεν θα του δείξεις ποτέ.Όλες οι σχολικές εκδρομές έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα (ποτέ η 5μερη στην Κρήτη δεν χαρακτηρίστηκε χαβαλεδοεκδρομή,παρόλο που ήταν),οπότε και έτσι να το πάρεις,όλο και κάτι θα δουν τα παλιόπαιδα εκτός των club της πόλης.Αυτό βέβαια δεν αποκλείει το γεγονός ότι θα πίνουν ωσάν Ορέστιδες Μακρίδες και θα κάνουν ΤΑ όργια*,αλλά είμαι της άποψης ότι "χορτασμένο ζώο,δε δαγκώνει" τουτέστιν (όπως στην περίπτωσή μου),θα περάσει τις μέρες "χαλαρά"...

Για την επίβλεψη των καθηγητών δεν μιλάω καν,γιατί συνήθως είναι από λίγη είναι και ανύπαρκτη,αλλά μην ξεχνάμε και τον παράγοντα του μαλ****μένου που μεγαλώνουμε),οπότε και θα είναι αδύνατη.Περισσότερο φταίνε αυτά αν πίνουν και έχουν κάψες για μπάνιο στη θάλασσα στις 5 το πρωί ή αν έβαλαν το κόκκινο βρακί της Μαρίας και μου το παίζουν superman με άλμα από τον δεύτερο όροφο.Οι καθηγητές δεν είναι δεσμοφύλακες.

Επίσης,εγώ ξέρω ότι ανάλογα την ηλικία των παιδιών ορίζονται και το πόσες μέρες θα κρατήσει η εκδρομή,δηλαδή απ'όσο θυμάμαι στην έκτη δημοτικού μονοήμερες πηγαίναμε,στο γυμνάσιο τριήμερες και από λύκειο και μετά άρχισαν οι 'πολυήμερες'.Το βρίσκω λογικό και σωστότερο.

Όσον αφορά στα ατυχήματα που συμβαίνουν από εξωτερικούς παράγοντες(τροχαία κλπ),τα αποδίδω καθαρά στο θέμα της τύχης και θα συμφωνήσω με την Ηρώ : "Σε γυάλα κανείς δεν μπορεί να κλειστεί."



*δεν εννοώ τα όργια-σεξοόργια,αλλά τις υπερβολικές μαλ@κίτσες
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

ninaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,187 μηνύματα.
Δεν είχα πάει ποτέ πολυήμερη σχολική εκδρομή...οι γονείς μου δεν είχαν πρόβλημα για το αν θα πάω ή όχι...αλλά εγώ δεν ήθελα! Περίεργο για ένα παιδί εε???
Είναι περίεργο...αλλά δεν με γέμιζαν οι τότε παρέες για να πάω...!!!

Πιστεύω πως τα περισσότερα παιδιά πάνε είτε για να ξεφύγουν λίγο από την προστασία των γονιών τους...είτε γιατί στην εκδρομή θα είναι κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ήθελαν να έρθουν πιο κοντά μαζί του με οποιοδήποτε τρόπο!

Σε εμένα, λοιπόν, δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον στο να πάω...και τελικά το ένστικτό μου έβγαινε αληθινό...μια δεν περνούσαν καλά γιατί κάποιος θα χτυπούσε, μια γιατί μπήκαν άτομα από άλλο σχολείο στα δωμάτια και έκαναν κλεψές κ.λ.π που δεν χρειάζεται να αναφέρω...!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

deadhead_pirate

Περιβόητο μέλος

Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,774 μηνύματα.
Εχω πάει και ως μαθητής και ως συνοδός καθηγητής, και ομολογώ πως με τη δεύτερη ιδιότητα δεν θέλω να ξαναπάω. Είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνει κανείς, και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου προκύψει και από ποιον.
Δεν μπορώ να μπω στη λογική τι θα έκανα με το παιδί μου, είμαι πολύ μακριά από τέτοιες σκέψεις, αλλά ως μαθητής θα πήγαινα πάλι πολύ ευχαρίστως.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fielda

Πολύ δραστήριο μέλος

Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1,276 μηνύματα.
Προσοχή!! Ακολουθεί σεντόνι :D

Είχα την ευκαιρία να πάω σε 2 πολυήμερες εκδρομές. Ο λόγος που δε συμμετείχα στις άλλες δύο ήταν ένας συνδυασμός από κάποια προβληματάκια (και δική μου επιλογή δηλαδή και των γονιών μου). Η πρώτη εκδρομή ήταν στην Γ' Γυμνασίου που είχαμε πάει 3ήμερη στη Θεσσαλονίκη-Κατερίνη και η άλλη στην Γ' Λυκείου, η γνωστή σε όλους 5ήμερη (που κατέληξε 6ήμερη λόγω καιρικών συνθηκών) στην Κρήτη (Χανιά).

Μπορώ να πω ότι πέρασα πάρα πολύ ωραία για διαφορετικούς λόγους στην καθεμία. Στην πρώτη μου φαινόταν περίεργο να βρίσκομαι μακριά από τους γονείς μου, να αποφασίζω και να φροντίζω εγώ για τις ανάγκες μου, να υπολογίζω εγώ τα χρήματα που θα ξοδέψω για να μου φτάσουν και όλα αυτά μαζί με τις φίλες μου. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, μοναδικό και πολύ γλυκό παρόλο που έκρυβε κινδύνους και ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να συμβεί κάτι το οποίο δε θα μπορούσα ενδεχομένως να ελέγξω. Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί δέθηκα και με άτομα τα οποία δε γνώριζα, γίναμε όλοι μία μεγάλη παρέα!

Η δεύτερη εκδρομή μου φάνηκε κάτι σαν απόδραση από την καθημερινότητα των Πανελληνίων. Ενώ στην αρχή είχα απίστευτες τύψεις για το διάβασμά μου, τελικά πιστεύω ότι έκανα καλά που πήγα (αν και το αποτέλεσμα των Πανελληνίων τελικά δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτό που ήθελα). Έμαθα να λέω όχι σε πράγματα που δε μου άρεσαν, έμαθα να φροντίζω τον εαυτό μου και να προσέχω ακόμα περισσότερο μιας και οι κίνδυνοι και οι πειρασμοί σε αυτή την ηλικία είναι πολλοί και έμαθα να μη στηρίζομαι στους καθηγητές για την ασφάλειά μου (τις περισσότερες ώρες της ημέρες ήταν μεθυσμένοι :/:)

Το παιδί μου θα το έστελνα στις εκδρομές αυτές, δε θέλω να νιώθει διαφορετικό από τους άλλους και να του στερήσω τίποτα από αυτά που έζησα εγώ. Θα το μάθω όμως από πριν να φροντίζει τον εαυτό του και να προσέχει πάρα πολύ τις επιλογές του για να στηρίζεται στον εαυτό του και σε κανέναν άλλον. Η μητέρα μου έχει πάει σε αρκετές εκδρομές ως συνοδός καθηγητής και παρόλο που της άρεσαν τα μέρη που επισκέφτηκε, μου λέει κάθε φορά που γυρίζει ότι δεν έχει κοιμηθεί ούτε μία ώρα. Η ευθύνη τόσων παιδιών είναι πολύ μεγάλη, πρέπει ανά πάσα στιγμή να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που προκύπτουν γιατί θα είσαι υπόλογος σε όλους τους γονείς. Δεν έχει σημασία αν ο τάδε μαθητής πήρε την απόφαση να πηδήξει από τον τρίτο όροφο στην πισίνα του ξενοδοχείου για να δείξει πόσο φοβερό άτομο είναι. Οι καθηγητές έχουν την ευθύνη για ό,τι συμβεί και αυτό είναι πολύ αγχωτικό γιατί ποτέ δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο όλων.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

christinasek

Νεοφερμένος

Η christinasek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Βασικά μήπως έχει κανείς πρόγραμμα από σχολική εκδρομή στο εξωτερικό;; (7ήμερη).
Οπουδήποτε!!

Το χρειάζομαι απίστευτα..

Christa x x x
:alljumpy:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

gallaki

Νεοφερμένος

Ο gallaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
γειά σας παιδιά,
θα ήθελα να ρωτήσω που σκοπεύετε να πάτε με το σχολείο σας 5 ήμερη η φετινή 3ή λυκείου.. Εσωτερικό ή εξωτερικό και σε ποιά πόλη?

εμείς είμαστε περίπου 50 - 50 για ροδο και εξωτερικό
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

KostasTheGreek

Δραστήριο μέλος

Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 716 μηνύματα.
Αν και τελειωσα το σχολειο εγω ειχα ψηφισει στην 3η για εξωτερικο και θα ξαναψηφιζα εξωτερικο γιατι εξω δεν θα πας ευκολα εκδρομη στην ζωη σου και με ολη την παρεα σου μαλιστα ενω εσωτερικο οποτε θες πας...
Τελειωνεις το Λυκειο πανελληνιες και πας το καλοκαιρι Ροδο...

Ξερω θα πεταχτουνε τωρα αρκετοι που διαφωνουν και θα πουνε σαν το εσωτερικο δεν υπαρχει,αντε να παμε σε κανα νησι να τα σπασουμε...αλλα οτι και να λετε...η εμπειρια ενος ταξιδιου στο εξωτερικο ποσο μαλλον αν εισαι με ολη την παρεα σου δεν περιγραφεται...;)

Εμεις πηγαμε Βαρκελωνη πληροφοριακα...:bye:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

maraki love

Διάσημο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,279 μηνύματα.
εγώ ψήφισα πέρσυ Ιταλία αλλά τελικά όλοι ήθελαν Αθήνα και τελικά δεν πήγα..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

seize the day

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα.
Σε εμάς πάλι έχουν σφαχτεί για τον προορισμό.Εμένα δε με πολυνοιάζει,εσωτερικό-εξωτερικό μια χαρά θα είναι.:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

gallaki

Νεοφερμένος

Ο gallaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Αν και τελειωσα το σχολειο εγω ειχα ψηφισει στην 3η για εξωτερικο και θα ξαναψηφιζα εξωτερικο γιατι εξω δεν θα πας ευκολα εκδρομη στην ζωη σου και με ολη την παρεα σου μαλιστα ενω εσωτερικο οποτε θες πας...
Τελειωνεις το Λυκειο πανελληνιες και πας το καλοκαιρι Ροδο...

Ξερω θα πεταχτουνε τωρα αρκετοι που διαφωνουν και θα πουνε σαν το εσωτερικο δεν υπαρχει,αντε να παμε σε κανα νησι να τα σπασουμε...αλλα οτι και να λετε...η εμπειρια ενος ταξιδιου στο εξωτερικο ποσο μαλλον αν εισαι με ολη την παρεα σου δεν περιγραφεται...;)

Εμεις πηγαμε Βαρκελωνη πληροφοριακα...:bye:

για το εξωετερικό δεν συμφωνω, οι ευκαιρίες να πας ρόδο ή στο εξωτερικό είναι οι ίδιες γιατί και οταν περάσεις φοιτητής τα πανεπιστήμια και τα τει διοργανώνουν εκδρομές αλλα αυτην την εμπειρία να είσαι σε ενα κλαμπ παράδειγμα με αλλα 20 σχολεία μεσα. με άλλα τόσα παιδιά της ηλικίας σου δεν πιστεύω να την ξαναβρείς. και να σε ρωτήσω κάτι για την βαρκελώνη εκεί η νυχτερινή ζωή πώς ήτανε? δηλαδή μπορούσατε να βγαίνετε κανονικά σε κλαμπ και να παίρνετε ποτά η υπήρχε όριο ανω των 18??
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chris_90

Διάσημο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,598 μηνύματα.
Εμεις παλι δεν πηγαμε καθολου 5ημερη, λογω καταληψεων. :P

Παντως αν πηγαιναμε και ειχαμε την επιλογη, θα προτιμουσα εξωτερικο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

KostasTheGreek

Δραστήριο μέλος

Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 716 μηνύματα.
για το εξωετερικό δεν συμφωνω, οι ευκαιρίες να πας ρόδο ή στο εξωτερικό είναι οι ίδιες γιατί και οταν περάσεις φοιτητής τα πανεπιστήμια και τα τει διοργανώνουν εκδρομές αλλα αυτην την εμπειρία να είσαι σε ενα κλαμπ παράδειγμα με αλλα 20 σχολεία μεσα. με άλλα τόσα παιδιά της ηλικίας σου δεν πιστεύω να την ξαναβρείς. και να σε ρωτήσω κάτι για την βαρκελώνη εκεί η νυχτερινή ζωή πώς ήτανε? δηλαδή μπορούσατε να βγαίνετε κανονικά σε κλαμπ και να παίρνετε ποτά η υπήρχε όριο ανω των 18??

Η ευκαιρια να πας Βαρκελωνη με ολη σου την παρεα απο το να πας Ροδο με ολη σου την παρεα ΔΕΝ ειναι ιδιες..παμε παρακατω...:bye:
Νυχτερινη ζωη οσο δεν φανταζεσαι.Underground clubs με χορευτριες(εσωρουχα only) και με φιδια και δεν συμμαζευεται...στο πρωτο club που πηγαμε επαιζε και ελληνικα που ακουγονται πολυ και στα δικα μας κλαμπακια..παθαμε πλακα οταν αρχισε τα ελληνικα...
600+ η νυχτερινη ζωη...Αν βγεις εκει θα τα δεις ολα...Αν τυχει και βρεθεις Ισπανια μου λες...
Ποτα κανονικα πηραμε..Σε καποια clubs ζητανε ταυτοτητα και αν εισαι 18+ μπαινεις αλλιως πασατεμπο και σε κανα παγκακι.
Εμας και σε αυτα μεσολαβησε ο ξεναγος μας,δωσαμε μερικες ταυτοτητες παιδιων που ητανε 18 ενω αυτοι ζητουσανε ταυτοτητα απο εναν εναν ξεχωριστα αλλα τελος παντων τους εκανε κουμαντο ο ξεναγος και τελικα μπηκαμε....
Οτι και να σου πω τωρα με τα λογια δεν περιγραφεται..Αν δεν πιστευεις...ψηφισε να πας Ροδο και καλα να περασετε ..Χασε ετσι απλοχερα την ευκαιρια να γνωρισεις και να ζησεις κατι διαφορετικο...

Α και για να μην ξεχασω τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ δηλαδη οι παραταξεις κυριως ΔΑΠ,ΠΑΣΠ κλπ οργανωνουνε εκδρομες ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ μονο με σχετικα καλα λεφτα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

gallaki

Νεοφερμένος

Ο gallaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Η ευκαιρια να πας Βαρκελωνη με ολη σου την παρεα απο το να πας Ροδο με ολη σου την παρεα ΔΕΝ ειναι ιδιες..παμε παρακατω...:bye:
Νυχτερινη ζωη οσο δεν φανταζεσαι.Underground clubs με χορευτριες(εσωρουχα only) και με φιδια και δεν συμμαζευεται...στο πρωτο club που πηγαμε επαιζε και ελληνικα που ακουγονται πολυ και στα δικα μας κλαμπακια..παθαμε πλακα οταν αρχισε τα ελληνικα...
600+ η νυχτερινη ζωη...Αν βγεις εκει θα τα δεις ολα...Αν τυχει και βρεθεις Ισπανια μου λες...
Ποτα κανονικα πηραμε..Σε καποια clubs ζητανε ταυτοτητα και αν εισαι 18+ μπαινεις αλλιως πασατεμπο και σε κανα παγκακι.
Εμας και σε αυτα μεσολαβησε ο ξεναγος μας,δωσαμε μερικες ταυτοτητες παιδιων που ητανε 18 ενω αυτοι ζητουσανε ταυτοτητα απο εναν εναν ξεχωριστα αλλα τελος παντων τους εκανε κουμαντο ο ξεναγος και τελικα μπηκαμε....
Οτι και να σου πω τωρα με τα λογια δεν περιγραφεται..Αν δεν πιστευεις...ψηφισε να πας Ροδο και καλα να περασετε ..Χασε ετσι απλοχερα την ευκαιρια να γνωρισεις και να ζησεις κατι διαφορετικο...

Α και για να μην ξεχασω τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ δηλαδη οι παραταξεις κυριως ΔΑΠ,ΠΑΣΠ κλπ οργανωνουνε εκδρομες ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ μονο με σχετικα καλα λεφτα.

εσας σας έκατσε καλή φάση με τον ξεναγό... οσο για το εσωτερικό μόνο δέν είναι έτσι.. πέρυσι ένας φίλος μου πήγε Βουλγαρία και δυο άλλοι Τσεχία και Πράγα με τα Τει..... !
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

TheClash

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα.
Στο εξωτερικό πας για να είσαι κλεισμένος σε ένα club;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Evris7

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 815 μηνύματα.
Εμείς θα πάμε ή Ρόδο ή Θεσσάλονικη. Συνήθως Θεσσαλονίκη πάει το σχολείο μου...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

personGR

Νεοφερμένος

Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Τύρναβος (Λάρισα). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
Εμάς θέλουνε να πάμε Κέρκυρα, αλλά έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου για να πάμε Κων/πολη. Για εξωτερικό δεν παίζει να μαζέψουμε λεφτά/συμμετοχές οπότε μαύρο, άρα η Κέρκυρα ή Κων/πολη...Αν πάνε Κέρκυρα θα πάω μόνο αν χρειάζονται άτομα, αλλιώς γιοκ...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

thanous18

Περιβόητο μέλος

Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,131 μηνύματα.
Να πατε παιδια να πατε!!!!Ειναι πολυ κριμα να χασετε μια τετοια εμπειρια!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top