Johnny15
Επιφανές μέλος

δε το κρύβω για μπάλα και εγώ θα πήγαινα
Και εγώ, δεν έχει να κάνει με το πόσο καλός μαθητής είναι κάποιος, η μπάλα είναι μπάλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@!!
Δραστήριο μέλος

Στατιστικα και δεν κανω πλακα τωρα αμα ρωταγαμε 20 μαθητες αν θα ηθελαν να κανουν επαναληψη ή κενο οι 19 θα κλαιγανε για αρχη στο γελιο και μετα θα πηγαιναν για μπαλιτσα. Ειναι πραγματικα πολυ λιγοι και δεν ειναι οτι ειναι η γνωμη μου, ειναι fact.
Το ανησυχητικό είναι ότι ψάχνεις ευκαιρία να χάσεις μάθημα. Θα μπορούσατε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε σαν τάξη αυτές τις μέρες που είστε λίγοι για να κάνετε σωστές επαναλήψεις με τους καθηγητές.
Μα και προφανώς βρε παιδιά, και το βρίσκω και απόλυτα φυσιολογικό μην τα τραβάμε όλα στα άκρα

Αν δεν προτιμάς το διάλλειμα από την επανάληψη στη Β Γυμνασίου υπάρχει πρόβλημα!! Όλα με μέτρο, γιατί αλλιώς θα μαζεύαμε τα παιδιά με νευρικούς κλονισμούς!!

Εδώ όμως το θέμα είναι άλλο. Έχουμε παιδιά τα οποία επέλεξαν να επενδύσουν λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους (και χρημα, οκ), για να ασχοληθουν με κάτι πέρα από το στενό πλαίσιο του σχολικού περιβάλοντος. Η ανταμοιβή τους για την περιεργειά τους και για το ενδιαφέρον τους επεκτάθηκε πέρα από τη σχολική αίθουσα και προς τα έξω. Εαν η υπόλοιπη τάξη δεν ήθελε να ακολουθήσει στο έξτρα μάθημα και στις έξτρα εργασίες, απαντώντας ξανα στον Andypro, γιατι να ακολουθήσει στην εκδρομή ή να επωφεληθεί και εκείνη με διακοπες; Ο μόνος λόγος που αυτό το οποίο περιγράφεις θα μπορούσε να είναι άδικο, θα ήταν εαν η συμμετοχη σε μια από αυτές τις ομάδες απαιτούσε "γερό πορτοφόλι", και σίγουρα καποιος που πιθανα να αδικηθει είναι ένας μαθητης που συμμετείχε στις ομάδες αλλα λόγω οικονομικων δεν μπόρεσε να ακολουθησει στην εκδρομη. Το άδικο όμως, δεν έγκειται στο γεγονός οτι θα κανει μάθημα, αλλά στο γεγονός οτι θα χάσει την ευκαιρία να επισκευθει τα μερη που θα επισκευθουν και οι συμμαθητές του. Από την άλλοι, όσοι απλά δε νοιαστηκαν, δεν εχουν βαση να παραπονιουνται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana
Διάσημο μέλος

Κωνσταντίνα, είσαι η φωνή της λογικήςΟ μόνος λόγος που αυτό το οποίο περιγράφεις θα μπορούσε να είναι άδικο, θα ήταν εαν η συμμετοχη σε μια από αυτές τις ομάδες απαιτούσε "γερό πορτοφόλι", και σίγουρα καποιος που πιθανα να αδικηθει είναι ένας μαθητης που συμμετείχε στις ομάδες αλλα λόγω οικονομικων δεν μπόρεσε να ακολουθησει στην εκδρομη. Το άδικο όμως, δεν έγκειται στο γεγονός οτι θα κανει μάθημα, αλλά στο γεγονός οτι θα χάσει την ευκαιρία να επισκευθει τα μερη που θα επισκευθουν και οι συμμαθητές του. Από την άλλοι, όσοι απλά δε νοιαστηκαν, δεν εχουν βαση να παραπονιουνται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Akratitos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Akrite σε ζηλεύυυυωωωωωωωωωω ας πει κάποιος στους συμμαθητες μου να αλλάξουμε προορισμό

Akratitos
Νεοφερμένο μέλος

Χαχα ωραια ειναι και στην κρητη. Καλα να περασειςΚρήτη.
Akrite σε ζηλεύυυυωωωωωωωωωω ας πει κάποιος στους συμμαθητες μου να αλλάξουμε προορισμό![]()
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Χαχα ωραια ειναι και στην κρητη. Καλα να περασεις
Ευχαριστώ!! Και εσύυυυ!

stratosio
Νεοφερμένο μέλος

Ajusshi
Διάσημο μέλος

τώρα για φάρσα, εγώ θα έκανα κάτι ααν αυτό

ΣπύροςΔ
Εκκολαπτόμενο μέλος

alan09
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.zougla.gr/greece/article/eglovismeni-ma8ites-stin-kriti-logo-pno
paraskevibar
Νεοφερμένο μέλος

PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Επομένως, δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατό να αλλάξετε προορισμό τόσο σύντομα και να πάτε.
paraskevibar
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόν...σε λίγες μέρες πάμε πενταήμερη μετά από πολύ κόπο, γιατι, ενώ στην αρχή ήθελαν σχεδόν όλοι , κατέληξαν να θέλουν οι μισοί λόγω διαβάσματος κλπ.. λες και 5 μέρες θα καθορίσουν αν περνάς ή όχι στις πανελλήνιες..
Τέλος πάντων..Στην πεντημερη τα άτομα που Θ είναι παίρνουν από πλάκες(τα περισσότερα ) και γενικά είναι του χαβαλε..γι αυτό ήθελα να με βοηθήσετε με ιδέες για το πώς θα κάνουμε την πενταημερη ξεχωριστή για να τη θυμόμαστε για πολλά χρόνια..Θέλω να Μοιραστείτε και τις δικές σας εμπειρίες μαζίμου❤
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!
ΥΓ: Ναι το ξέρω ότι είναι " πενθήμερη " χεχε
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Anyway, δεν άνοιξες γι αυτό το θέμα και εγώ παραείμαι ξενέρωτη για να σε βοηθήσω. Ας πούνε άλλοι.
fockos
Επιφανές μέλος

Το ελληνικό κράτος σας δίνει η δυνατότητα να σπουδάσετε δωρεάν ότι θέλετε πράγμα που σε άλλες χώρες θεωρείται ουτοπία εκμεταλευτείτε το.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.