Gate4
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Θα παμε τριημερη Πατρα!!!Για πειτε, ειναι ωραια πολη;
Καλὴ πόλη εἶναι, ἀλλὰ ἐγώ, ἂν καὶ εἶμαι ἀπὸ τὴν Πάτρα, τριήμερη στὴν Πάτρα δὲ θὰ πήγαινα...

Ἔχετε νὰ δῆτε κάποια συγκεκριμένα πράγματα ἢ εἶναι χῦμα ἡ ἐκδρομή;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Η Κωνσταντινούπολη είναι ωραία πόλη;
Εἶναι ὁ μεγάλος μου ἔρωτας...
Τὸ σημαντικὸ στὴν Πόλη εἶναι κυρίως τὰ ἀξιοθέατα. Ἂν πᾶτε καὶ δὲ σᾶς πᾶνε σὲ ὅλα, δὲ θὰ ἔχετε δεῖ τίποτα!
Σὲ ἐπίπεδο νυκτερινῆς ζωῆς εἶναι ἀρκετὰ ἐπικίνδυνη ἰδίως στὰ μπάρ. Ἔχω ἀκούσει ἱστορίες ἀπὸ ἀνθρώπους οἱ ὁποῖοι ἔχουν πάει σὲ μπὰρ στὴν Πόλη καὶ ὁριακὰ γλίτωσαν τὴ ζωή τους(!)
Gate4
Επιφανές μέλος

Ο προορισμός θα είναι η Κωνσταντινούπολη αν μαζευτούν τα άτομα εκεί θα πάμε..Εἶναι ὁ μεγάλος μου ἔρωτας...
Τὸ σημαντικὸ στὴν Πόλη εἶναι κυρίως τὰ ἀξιοθέατα. Ἂν πᾶτε καὶ δὲ σᾶς πᾶνε σὲ ὅλα, δὲ θὰ ἔχετε δεῖ τίποτα!
Σὲ ἐπίπεδο νυκτερινῆς ζωῆς εἶναι ἀρκετὰ ἐπικίνδυνη ἰδίως στὰ μπάρ. Ἔχω ἀκούσει ἱστορίες ἀπὸ ἀνθρώπους οἱ ὁποῖοι ἔχουν πάει σὲ μπὰρ στὴν Πόλη καὶ ὁριακὰ γλίτωσαν τὴ ζωή τους(!)
Ε ντάξυ δε νομίζω να μπλέξουμε έτσι

Είναι ακριβή πόλη; (όχι τπτ άλλο να ξέρω πόσα να πάρω μαζί μου

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Ο προορισμός θα είναι η Κωνσταντινούπολη αν μαζευτούν τα άτομα εκεί θα πάμε..
Ε ντάξυ δε νομίζω να μπλέξουμε έτσι
Είναι ακριβή πόλη; (όχι τπτ άλλο να ξέρω πόσα να πάρω μαζί μου)
Σὲ σύγκριση μὲ πόλεις ὅπως τὸ Παρίσι, ἡ Ῥώμη κλπ εἶναι ἀρκετὰ φθηνότερη. Πάρε πάντως μερικὰ χρήματα μαζί σου γιὰ ψώνια. Ἔχει καλὰ καὶ σχετικὰ φθηνὰ δερμάτινα καθὼς καὶ κιλίμια. Φυσικὰ μὴν ξεχάσῃς νὰ τοὺς κάνῃς παζάρια. Εἶναι ἡ ἀνατολίτικη μέθοδος.
Συμβουλὴ γιὰ τὰ δερμάτινα: Ὅταν θὰ πᾷς νὰ ἀγοράσῃς δερμάτινο, ὁ πωλητὴς θὰ σοῦ τὸ κάψῃ μὲ ἀναπτῆρα γιὰ νὰ σοῦ ἀποδείξῃ ὅτι ὄντως εἶναι δέρμα (τὸ δέρμα δὲν καίγεται). Ἐπειδὴ ὅμως ἔχουν τὸ κόλπο νὰ καῖνε μπροστά σου ἕνα κομμάτι τοῦ μπουφὰν τὸ ὁποῖο εἶναι ὄντως δέρμα ἐνῷ τὸ ὑπόλοιπο εἶναι συνθετικὸ καὶ τελικὰ σοῦ πουλᾶνε φύκια γιὰ μεταξωτὲς κορδέλες, θὰ τοῦ ζητᾷς νὰ πάρῃς ἐσὺ τὸν ἀναπτῆρα νὰ τὸ κάψῃς ὅπου θέλεις. Ἂν δεχθῇ, τότε νὰ πάρῃς τὸ δερμάτινο...
Gate4
Επιφανές μέλος

Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος

Πόσο καιρό θα κάνω άραγε για να προσαρμοστώ;

Gate4
Επιφανές μέλος

Ωραία η Ρώμη ε;Επιστροφή απο Ρώμη....το μυαλό μου σκόρπιο....σήμερα προσπάθησα να συγκεντρωθώ,αλλα τα καταφέρνω με το ζόρι....άάάντε να επανέλθουμε.....!![]()
VRey
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης

ΤΕΛΕΙΑ περάσαμε! Θεσσαλονίκη baby! 8)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Να πάτε!!
Όταν είχαμε πάει, πριν δύο χρόνια δηλαδή, μας είχε πάει 560 € το άτομο. Τώρα έχουν πέσει αρκετά οι τιμές.
Gate4
Επιφανές μέλος

VRey
Νεοφερμένο μέλος

Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος

3μερη Βολο
Μαντεψτε που περασαμε καλυτερα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.