Πολιτικο-Ιστορική Συζήτηση

din@!!

Δραστήριο μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα.

Μέγας Αλέξανδρος

1. Ο Αλέξανδρος αγαπήθηκε από του λαούς που κατέκτησε, το δέχτηκαν σαν ελευθερωτή και νέο βασιλιά τους και από πολλούς λατρεύτηκε σαν θεός. Αν είχε υπάρξει βάρβαρος και καταπιεστικός, δεν θα μπορούσε να έχει αγαπηθεί και λατρευθεί σαν θεός.
2. Έδειξε απίστευτη γενναιοψυχία και ιπποτισμό στους ηττημένους αντιπάλους του. Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά, με κύριο αυτό της οικογένειας του Δαρείου.
3. Φρόντισε αντί ερειπίων να αφήσει πόλεις που έγιναν κέντρα πολιτισμού, κυριότερο εκ των οποίων η Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.
4. Έβλεπε πολύ πιο μπροστά από την εποχή του, όπως φανερώνει ο εμπνευσμένος του λόγος του (Όρκος της Όπης)
[*], ο οποίος, μεταξύ
άλλων, ανοίγει τον δρόμο στην μονοθεΐα, και φανερώνει έναν άνθρωπο που δεν θέλει να βασιλεύσει σαν κοινός δυνάστης, ούτε να επιβάλει τον δικό του πολιτισμό πάνω στους άλλους, αλλά να καταστήσει τους κατακτητές ίσους απέναντι στους κατακτημένους, με άλλα λόγια, πράγματα πρωτάκουστα όχι μόνο για την εποχή του, αλλά για όλες τις εποχές.
5. Δεν προέβ
η σε περισσότερες σφαγές, ιδίως αμάχων, από όσες οποιοσδήποτε άλλος κατακτητής, αντιθέτως δείχτηκε πολύ φειδωλός σε τέτοιου είδους βαρβαρότητες (ας θυμηθούμε τον Τζεγκίς Χαν, τον Ταμερλάνο, τον Αττίλα κ.ά.)
6. Για κανέναν άλλον στρατηλάτη και υποθέτω για οποιονδήποτε δεν έχει χυθεί τόσο μελάνι. Η βιβλιογραφία του Μ. Αλεξάνδρου ξεπερνά τα 50.000 βιβλία.
7. Για όλα αυτά, δεν είναι τυχαίο που υπήρξε ο πρώτος που η Ιστορία τίμησε με τον τίτλο του ΜΕΓΑΛΟΥ, που ακόμη και σήμερο υπάρχουν
κατάλοιπα του πολιτισμού του και των απογόνων του στην Ασία και την Αφρική, αλλά και λαοί που τον λατρεύουν σαν θεό ή απλώς τον τιμούν (οι Άραβες λ.χ. τον ονομάζουν Iskandar Al-Akbar, που θα πει Αλέξανδρος ο Τρισμέγιστος), που προσπαθούν να οικειοποιηθούν την καταγωγή του. Πέρασε στον θρύλο και απόδειξη ότι ακόμη και σήμερο συνεχώς γράφονται βιβλία, γυρίζονται ταινίες, ντοκιμαντέρ κ.λπ., εν ολίγοις εξακολουθεί το πρόσωπό του να απασχολεί τους ιστορικούς και όχι μόνο..


Ο κεμάλ ειναι υπευθυνος για δύο γενοκτονίες και είναι αυτός αποφάσισε να ενοποιήσει τον λαό του με τη μέθοδο της εθνοκάθαρσης και του βίαιου εκτουρκισμού των εναπομείναντων.Ουδεμία σχέση με το Μ.Αλεξανδρο που σεβάστηκε τα πιστεύω των λαων που κατέκτησε διατηρώντας τα ηθη και έθιμα τους διαδιδοντας παράλληλα τον ελληνικό πολιτισμό.
O κεμαλ ήταν απο τα ιδρυτικά στελέχη του κομιτάτου «Ένωση και Πρόοδος» (CUP, Νεότουρκοι), η οποία είναι αρμόδια για τις σφαγές εκατομμυρίων άοπλων πολιτών για χάρη του ΠΑΝ-ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ.
Χωρις την υποστηριξη των μεγαλων δυναμεων δεν θα ειχει καταφερει τιποτα από οσα ακολουθησαν ενώ υπάρχουν πολλές πηγές που αναφέρουν τη σχέση του κεμάλ με τον λενιν και τον κομμουνισμό.

Ναι,ωραία,συμφωνώ,ο Κεμάλ έσφαξε κόσμο...Και ο Αλέξανδρος έσφαξε κόσμο,μόνο που άφησε πίσω του πολιτισμό,πόλεις και μνημεία...Μηπως όμως επείδή οι Τούρκοι ήταν έτσι και αλλιώς λαός που πολεμούσε και είχε αποθηριωθεί?Απλα οι Έλληνες είχαν μεγαλύτερο πολιτισμό να επιδείξουν.... αν πιστεύεις οτι πολιτισμός κάνει τον ιμπεριαλιστή,πατριώτη τι να πω?......
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φιλιον_Τερας

Διάσημο μέλος

Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3,031 μηνύματα.
εψιλον, ενα στοιχειο που μαλλον αγνοεις.

οι κατακτητες ελληνες εκαναν σφαγες, λεηλασιες και βιασαν γυναικες, όντας βεβαια νικητες, λιγο πριν την μικρασιατικη καταστροφη.

ο ρολος της Ελλαδας ειναι εξισου ασχημος στο θεμα της κυπρου, με αυτον της τουρκιας.

ετσι και αλλιως, η κυπρος ανηκει μονο στην κυπρο, οσα ελληνικα στοιχεια και να εχει, καθως εχει πολλα απο τους τουρκους και απο τους Αγγλους.


Η Μικρά Ασία από αρχαιοτάτων χρόνων κατοικόταν από τους Έλληνες

η Μικρα Ασια δεν κατοικειται πλεον απο Ελληνες.

η Βυζαντινη αυτοκρατορια ειχε καποια Ελληνικα στοιχεια, αλλα ειναι μεγαλο βημα να την χαρακτηρισεις Ελληνικη. ηταν Ρωμαικη αυτοκρατορια, ετσι και αλλιως

τη σχέση του κεμάλ με τον λενιν και τον κομμουνισμό.

τις οποιες και δεν αναφερεις. αλλωστε ειναι οξυμωρο απο τη μια να μας αναφερεις οτι ειχε σχεσεις τοσο με τις αλλες μεγαλες δυναμεις, οσο και με τους κομμουνιστες

Διότι κατά το Διεθνές Δίκαιο τα εθνικά δίκαια ενός εκάστου των εθνών, δεν
παραγράφονται, δεν ανατρέπονται καί δεν υποχωρούν ποτέ, αλλά παραμένουν σταθερά καί αναλλοίωτα.
δεν το αναγνωριζω και ειμαι εναντια στην ιδρυση αυτου του κρατους του Ισραηλ


Ο Αλέξανδρος αγαπήθηκε από του λαούς που κατέκτησε, το δέχτηκαν σαν ελευθερωτή και νέο βασιλιά τους και από πολλούς λατρεύτηκε σαν θεός. Αν είχε υπάρξει βάρβαρος και καταπιεστικός, δεν θα μπορούσε να έχει αγαπηθεί και λατρευθεί σαν θεός.

δεν αγαπηθηκε απο τον ιδιο του τον "λαο". τους Ελληνες.
ο Αλεξανδρος, πανω απ'ολα, ηταν κατακτητης. σε αυτο το πλαισιο σκοτωσε πολλους.
απο εκει και περα αυτη η εκστρατεια δημιουργησε προσφορο εδαφος για την καταγραφη τον λαογραφικων και γεωγραφικων στοιχειων σε καθε περιοχη.

οσο για τον πολιτισμο... δεν ξερω ποσο θεμιτη ειναι η επιβολη του πολιτισμού σε μια ομαδα. δεν ειναι κατορθωμα, αλλα εγκλημα(αποψη μου)



ο Κεμαλ υπηρξε σφαγεας. το εργο του ομως για την οργανωση και την ανασυσταση της Τουρκιας δεν ειναι καθολου αμελητεο. αν θελεις μια αναλογια σκεψου τον Κολοκοτρώνη και την αλωση της Τριπολης το 1821. η ιστορια μου φαινεται οτι απλα ανακυκλωνεται.


Πίστεψέ με ο χαρακτηρισμός Έλληνας θα ήταν ο τελευταίος που θα μπορούσα να σου δώσω.

ποιον θα χαρακτηριζες ως Ελληνα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

epsilon

Δραστήριο μέλος

Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα.
Αν και η συζήτησει έχει ξυφύγει τελείως από το αρχικό θέμα.
ο ρολος της Ελλαδας ειναι εξισου ασχημος στο θεμα της κυπρου, με αυτον της τουρκιας.
Το ότι η Ελλάδα δεν μπορούσε να βοηθήσει όσο έπρεπε τη Κύπρο το 74 λόγων "ανωτέρων" δυνάμεων δεν μπορεί να συγκριθεί με την εισβολή των τούρκων στη Κύπρο.
ετσι και αλλιως, η κυπρος ανηκει μονο στην κυπρο, οσα ελληνικα στοιχεια και να εχει, καθως εχει πολλα απο τους τουρκους και απο τους Αγγλους.
Θεωρώ πως το γεγονός ότι η Κύπρος είναι ξεχωριστό κράτος δεν σημαίνει ότι είναι ένας ξεχωριστός λαός με απλώς κοινά στοιχεία με την Ελλάδα.Οι αγώνες των ελληνοκυπρίων ηρώων της ΕΟΚΑ για ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα δεν πρέπει να ξεχνιούνται.
η Μικρα Ασια δεν κατοικειται πλεον απο Ελληνες.
Δεν είπα ότι κατοικείται τώρα από Έλληνες.
η Βυζαντινη αυτοκρατορια ειχε καποια Ελληνικα στοιχεια, αλλα ειναι μεγαλο βημα να την χαρακτηρισεις Ελληνικη. ηταν Ρωμαικη αυτοκρατορια, ετσι και αλλιως
Δεν αρνούμαι το γεγονός ότι το βυζάντιο ήταν πολυεθνικό.Ωστόσο πατούσε, όμως, σε περιοχές, οι οποίες ανήκαν παλαιότερα στα Ελληνιστικά κράτη του Βασιλείου των Σελευκιδών, του Βασιλείου των Πτολεμαίων, αλλά και στην κυρίως Ελλάδα και στην Βαλκανική εν γένει. Στις περιοχές αυτές, εκτός των Ελλήνων, η συντριπτική πλειοψηφία των άλλων λαών είχαν ως γλώσσα συννενόησης την Ελληνιστική Κοινή, η οποία τότε ήταν παγκόσμια γλώσσα. Για να μην αναφερθούμε και σε πληθυσμούς, οι οποίοι αν και μη Ελληνικής καταγωγής ήταν Ελληνόφωνοι.Το ελληνικό στοιχείο ήταν διάχυτο.
Ένα πολύ όμορφο σχετικό άρθρο με απόψεις διαφόρων σπουδαίων ιστορικών,ελλήνων και ξένων υπάρχει εδώ https://www.ellhnismos.org/showthread.php?t=288
τις οποιες και δεν αναφερεις. αλλωστε ειναι οξυμωρο απο τη μια να μας αναφερεις οτι ειχε σχεσεις τοσο με τις αλλες μεγαλες δυναμεις, οσο και με τους κομμουνιστες
Ο λόγος για τον οποίον οι μπολσεβίκοι τάχθηκαν κατʼ ουσίαν στο πλευρό του Κεμάλ, ήταν η απόφαση το Λένιν να στηρίξει με κάθε τρόπο τους εβραϊκής καταγωγής νεότουρκους.Η ενίσχυση του Κεμάλ με όπλα και πολεμικό υλικό δεν ήταν δυνατή από την Δύση γιατί τα παράλια της Μικράς Ασίας τα ήλεγχε η Ελλάδα και η ενίσχυση αυτή ήλθε από τον στρατό που διοικούσε ο κορυφαίος μπολσεβίκος εβραίος Τρότσκι-Μπρονστάιν.

Γράφει ο καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Κώστας Φωτιάδης
«Την ίδια μέρα υπογράφτηκε και η συμφωνία για τη χορήγηση δωρεάν οικονομικής και στρατιωτικής βοήθειας στον Μουσταφά Κεμάλ. Σε μια περίοδο που ο σοβιετικός λαός πέθαινε καθημερινά από την πείνα, ο Λένιν δεν δίστασε να δωρίσει 10 εκατομμύρια χρυσά ρούβλια και ανυπολόγιστης αξίας οπλισμό στο δικτάτορα Μουσταφά Κεμάλ, όχι για να πολεμήσει τους ιμπεριαλιστές, όπως υποκριτικά δήλωνε ο ίδιος και οι συνεργάτες του, αλλά για να εξασφαλίσει τα δικά του ζωτικά συμφέροντα στη μεγάλης στρατηγικής, οικονομικής και γεωπολιτικής σημασίας περιοχή. Με ποια λογική θεωρείται ιμπεριαλιστικός ο πόλεμος των Ελλήνων στη Μικρά Ασία, όταν το 25% του συνολικού πληθυσμού, που στέναζε κάτω από την τουρκική βαρβαρότητα, ήταν δεδηλωμένης ελληνικής καταγωγής;»
Ας δούμε με την γλώσσα των αριθμών το πολεμικό υλικό που έδωσε η Σοβιετική Ένωση στον Κεμάλ το κρίσιμο έτος 1921 μέχρι τον Μάρτιο, πριν δηλαδή από την ελληνική επίθεση για κατάληψη της Αγκύρας. Τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο 1921 παρελήφθησαν από τα στρατεύματα του Κεμάλ χίλιες βόμβες, 4.000 χειροβομβίδες και 4.000 εγκαιροφλεγείς σφαίρες. Τον Μάρτιο του 1921 οι σοβιετικοί έδωσαν στον Κεμάλ 33.000 τυφέκια, 58 εκατομμύρια φυσίγγια, 300 πολυβόλα, 54 κανόνια, 130.000 οβίδες και άλλες μεγάλες ποσότητες πολεμικού υλικού. Στις 23 Μαρτίου απέστειλε επίσης δωρεάν για τις ανάγκες του Κεμαλικού στρατού 30 δεξαμενές με πετρέλαιο, δυο δεξαμενές βενζίνης και 8 δεξαμενές κηροζίνης. Όλοι γνωρίζουμε ότι στη μεγάλη ελληνική επίθεση του 1921 ο ελληνικός στρατός είχε μεγάλες ελλείψεις πολεμικού υλικού, ενώ ο στρατός του Κεμάλ αφθονία.
δεν αγαπηθηκε απο τον ιδιο του τον "λαο". τους Ελληνες.
ο Αλεξανδρος, πανω απ'ολα, ηταν κατακτητης. σε αυτο το πλαισιο σκοτωσε πολλους.
απο εκει και περα αυτη η εκστρατεια δημιουργησε προσφορο εδαφος για την καταγραφη τον λαογραφικων και γεωγραφικων στοιχειων σε καθε περιοχη.
Αυτό τώρα από πού βγαίνει??Επειδή υπήρξε φθόνος εναντίον του επειδή ήταν χαρισματικός σημαίνει ότι δεν αγαπήθηκε από τους έλληνες?
ο Κεμαλ υπηρξε σφαγεας. το εργο του ομως για την οργανωση και την ανασυσταση της Τουρκιας δεν ειναι καθολου αμελητεο. αν θελεις μια αναλογια σκεψου τον Κολοκοτρώνη και την αλωση της Τριπολης το 1821. η ιστορια μου φαινεται οτι απλα ανακυκλωνεται.
Άστοχο το παράδειγμά σου.Και φυσικά δεν μίλησα για την εσωτερική πολιτική αλλά για την οποιαδήποτε σύγκρισή του με τον Μέγα Αλέξανδρο!
Και πάλι όμως πιστεύω ότι χωρίς υποστήριξη μεγάλων δυνάμεων δεν θα είχε πετύχει τίποτα.
ποιον θα χαρακτηριζες ως Ελληνα;
Σιγουρα όχι κάποιον που αρνείται να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας του και ούτε ενδιαφέρεται γι αυτά και χαίρεται να μην τον αποκαλούν έλληνα εφόσον όλοι οι έλληνες είναι σαν κι εμένα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kwstas2113293

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο kwstas2113293 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 156 μηνύματα.
Ρε σεις τι σχεση εχουν αυτα που λετε με το θεμα?? πρεπει να γινει διαχωρισμος.Η συζητηση εχει ξεφυγει εντελως.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

beautiful loser

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,260 μηνύματα.
Ο λόγος για τον οποίον οι μπολσεβίκοι τάχθηκαν κατʼ ουσίαν στο πλευρό του Κεμάλ, ήταν η απόφαση το Λένιν να στηρίξει με κάθε τρόπο τους εβραϊκής καταγωγής νεότουρκους.Η ενίσχυση του Κεμάλ με όπλα και πολεμικό υλικό δεν ήταν δυνατή από την Δύση γιατί τα παράλια της Μικράς Ασίας τα ήλεγχε η Ελλάδα και η ενίσχυση αυτή ήλθε από τον στρατό που διοικούσε ο κορυφαίος μπολσεβίκος εβραίος Τρότσκι-Μπρονστάιν.

Γράφει ο καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Κώστας Φωτιάδης
«Την ίδια μέρα υπογράφτηκε και η συμφωνία για τη χορήγηση δωρεάν οικονομικής και στρατιωτικής βοήθειας στον Μουσταφά Κεμάλ. Σε μια περίοδο που ο σοβιετικός λαός πέθαινε καθημερινά από την πείνα, ο Λένιν δεν δίστασε να δωρίσει 10 εκατομμύρια χρυσά ρούβλια και ανυπολόγιστης αξίας οπλισμό στο δικτάτορα Μουσταφά Κεμάλ, όχι για να πολεμήσει τους ιμπεριαλιστές, όπως υποκριτικά δήλωνε ο ίδιος και οι συνεργάτες του, αλλά για να εξασφαλίσει τα δικά του ζωτικά συμφέροντα στη μεγάλης στρατηγικής, οικονομικής και γεωπολιτικής σημασίας περιοχή. Με ποια λογική θεωρείται ιμπεριαλιστικός ο πόλεμος των Ελλήνων στη Μικρά Ασία, όταν το 25% του συνολικού πληθυσμού, που στέναζε κάτω από την τουρκική βαρβαρότητα, ήταν δεδηλωμένης ελληνικής καταγωγής;»
Ας δούμε με την γλώσσα των αριθμών το πολεμικό υλικό που έδωσε η Σοβιετική Ένωση στον Κεμάλ το κρίσιμο έτος 1921 μέχρι τον Μάρτιο, πριν δηλαδή από την ελληνική επίθεση για κατάληψη της Αγκύρας. Τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο 1921 παρελήφθησαν από τα στρατεύματα του Κεμάλ χίλιες βόμβες, 4.000 χειροβομβίδες και 4.000 εγκαιροφλεγείς σφαίρες. Τον Μάρτιο του 1921 οι σοβιετικοί έδωσαν στον Κεμάλ 33.000 τυφέκια, 58 εκατομμύρια φυσίγγια, 300 πολυβόλα, 54 κανόνια, 130.000 οβίδες και άλλες μεγάλες ποσότητες πολεμικού υλικού. Στις 23 Μαρτίου απέστειλε επίσης δωρεάν για τις ανάγκες του Κεμαλικού στρατού 30 δεξαμενές με πετρέλαιο, δυο δεξαμενές βενζίνης και 8 δεξαμενές κηροζίνης. Όλοι γνωρίζουμε ότι στη μεγάλη ελληνική επίθεση του 1921 ο ελληνικός στρατός είχε μεγάλες ελλείψεις πολεμικού υλικού, ενώ ο στρατός του Κεμάλ αφθονία.
Πηγη : https://xryshaygh.wordpress.com/2009/05/04/1922-η-γενοκτονία-των-ελλήνων-και-ο-μπολσε/

H συζητηση μαζι σου μονο χασιμο χρονο ειναι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

epsilon

Δραστήριο μέλος

Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα.
Το άρθρο(αυτό που είναι μέσα στο bold) είναι από καθηγητή πανεπιστημίου.Το υπόλοιπο είναι από την εφημερίδα της χα.Οκ είναι και?Εχεις κάποια απάντηση?Το ότι είναι από την εφημερίδα της χα τι σημαίνει?Ότι είναι λάθος?

Όσο για το αν η συζήτηση μαζί μου είναι χάσιμο χρόνου κανένας δεν σε αναγκάζει να συμμετάσχεις και να απαντάς.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mazin

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα.
Το σωστότερο ποστ εδώ και πολλά τοπικ.


(υποθέτω οτι αναφέρεται στην χρυσή αυγή στο ξημέρωμα)

κοιτα3τε τι κανανε σημερα στην σχολη μμου https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=74172&cid=4
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

miv

Επιφανές μέλος

Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,275 μηνύματα.
Γιατί πρέπει η σχολή μου (και δική σου) να γίνεται μπάχαλο στην καύλα του καθενός...Απορώ ποιανού ιδέα ηταν να μας χτίσει εκεί που μας έχτισε. :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zed

Διάσημο μέλος

Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2,488 μηνύματα.
Γιατί, η τοποθεσία φταίει μόνο?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

agiostimotheos

Δραστήριο μέλος

Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα.
κοιτα3τε τι κανανε σημερα στην σχολη μμου

ελα νταξει τωρα λες και οι ακροαριστεροι δεν τα κανουν λαμπογυαλο το παν/μια

διαφορετικες ιδεολογιες ιδια χαλασμενα μυαλα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
Χμ οχι δε κανουν λαμπογιαλο τα πανεπιστημια οι ακροαριστεροι...οι εξωπανεπιστημιακοι τα κανουν λαμπογιαλο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

epsilon

Δραστήριο μέλος

Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα.
Χμ οχι δε κανουν λαμπογιαλο τα πανεπιστημια οι ακροαριστεροι...οι εξωπανεπιστημιακοι τα κανουν λαμπογιαλο...
Οι εξωπανεπιστημιακοί ακροαριστεροί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κωστακης

Δραστήριο μέλος

Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα.
αφουν εχει ευνουχιστει η αστυνομια........
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

agiostimotheos

Δραστήριο μέλος

Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα.
ναι γτ παλιοτερα πριν ευνουχιστει ειχε διαλύσει όλο τον κόσμο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
Οι εξωπανεπιστημιακοί ακροαριστεροί.

Δεν ξερουμε τι ειναι αυτοι που κανουν βανδαλισμους, προσωπικα δε βρισκω κανενα λογο σε εναν ακροαριστερο να καταστρεψει τα πραγματα του πανεπιστημιου, βρισκω λογο σε καποιον ομως που θελει να καταλυθει το ασυλο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

miv

Επιφανές μέλος

Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,275 μηνύματα.
Καλά, όταν κάνεις ένα πανεπιστήμιο εργαστήριο για μολότωφ, δεν το σεβεσαι ακριβώς το πανεπιστήμιο, αλλά λέμε τώρα...Μπορεί να πλακωθηκαν ακροδεξιοί χτες στην ΑΣΟΕΕ αλλά δεν εχουν το μονοπώλιο. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, βέβαια...το μονο που έχει πειραχτεί ειναι τα ταμπλώ και τα τραπέζια της ΔΑΠ που πιθανολογώ οτι τα τσάκισαν οι ΠΑΣΠιτες μετά το σκηνικό που έγινε. Η ευθύνη, βέβαια, για το αν ένα πανεπιστήμιο λειτουργεί καλά ειναι των φοιτητών κατά 90%.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
Ναι δε το σεβεσαι αλλα δεν το βανδαλιζεις, ειναι αλλα το θεμα εκει.
Και επισης, epsilon, ακροαριστερα δεν ειναι μονο οι αναρχικοι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kwstas2113293

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο kwstas2113293 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 156 μηνύματα.
Δεν ξερουμε τι ειναι αυτοι που κανουν βανδαλισμους
Kαλα συγνωμη αλλα τα θελεις αυτα που λες;; Σε ποιον πλανητη ζεις;; Μονο Αυγη διαβαζεις και μετα γραφεις στο ischool; Tιποτα αλλο δεν κανεις;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
Kαλα συγνωμη αλλα τα θελεις αυτα που λες;; Σε ποιον πλανητη ζεις;; Μονο Αυγη διαβαζεις και μετα γραφεις στο ischool; Tιποτα αλλο δεν κανεις;

Οτιναναι...Κανα επιχειρημα εχεις;
Οι ακροαριστεροι ειναι κυριως κομμουνιστες, οι κομμουνιστες ειναι υπερ της δημοσιας περιουσιας και του πανεπιστημιου ειναι δυνατον να μου λες οτι το βανδαλιζουν; Οποιος το πιστευει αυτο απλως ειναι αδαης.
Και φυσικα οποιος αναρχικος που σεβεται τον εαυτο του ξερει πως αν κανει οτιδηποτε τετοιο θα ενισχυσει το συστημα που τοσο απεχθανεται.
Αυτοι που κανουν βανδαλισμους ειναι απλως ανεγκεφαλοι, σε καμια περιπτωση δεν ειναι κομμουνιστες και ισως ειναι κωλοπαιδα που θελουν να αποκαλουνται αναρχικοι αλλα δεν ξερουν την τυφλα τους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Evris7

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 815 μηνύματα.
Οτιναναι...Κανα επιχειρημα εχεις;
Οι ακροαριστεροι ειναι κυριως κομμουνιστες, οι κομμουνιστες ειναι υπερ της δημοσιας περιουσιας και του πανεπιστημιου ειναι δυνατον να μου λες οτι το βανδαλιζουν; Οποιος το πιστευει αυτο απλως ειναι αδαης.
Και φυσικα οποιος αναρχικος που σεβεται τον εαυτο του ξερει πως αν κανει οτιδηποτε τετοιο θα ενισχυσει το συστημα που τοσο απεχθανεται.
Αυτοι που κανουν βανδαλισμους ειναι απλως ανεγκεφαλοι, σε καμια περιπτωση δεν ειναι κομμουνιστες και ισως ειναι κωλοπαιδα που θελουν να αποκαλουνται αναρχικοι αλλα δεν ξερουν την τυφλα τους.

Επικό ποστ
+άπειρο

Πολλοί μπερδεύουν τις έννοιες. Και πολλοί είναι επίσης εκείνοι που βάζουν μια ταμπέλα στον εαυτό τους και ψάχνουν μια αφορμή για να κάνουν τις βλακείες τους. Είτε αυτό πρόκειται για ιδεολογίες, είτε για ποδοσφαιρικές ομάδες κτλ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top