maleD. Νεοφερμένο μέλος Η Μαλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 15:10 Η maleD. έγραψε: #21 15-04-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από airy: Ποιοί από εσάς μιλάνε γερμανικά ή μαθαίνουν? Click για ανάπτυξη... τα γερμανικά ειναι η μητρική μου γλώσσα και τα ελληνικά η πατρική έχω μάνα γερμανίδα,να 'ναι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:20 Η Daisy έγραψε: #22 16-04-09 19:20 εγώ έχω ζήσει 7 χρόνια εκεί έτσι ξέρω να τα μιλάω αρκετά καλά μπορώ να πω:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 00:54 Η iwanna έγραψε: #23 17-04-09 00:54 Εγώ έκανα 2 χρόνια γερμανικά και παρόλο που ήμουνα αρκετά καλή τα σταμάτησα γιατί με κέρδισαν τα γαλλικά για ακόμη μια φορά...Ίσως τα ξαναπιάσω όμως κάποτε,όχι γιατί μου αρέσουν ιδιαίτερα,αλλά γιατί είναι αδιαμφησβήτητα μια πολύ ισχυρή γλώσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 08:25 Η Daisy έγραψε: #24 17-04-09 08:25 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Εγώ έκανα 2 χρόνια γερμανικά και παρόλο που ήμουνα αρκετά καλή τα σταμάτησα γιατί με κέρδισαν τα γαλλικά για ακόμη μια φορά...Ίσως τα ξαναπιάσω όμως κάποτε,όχι γιατί μου αρέσουν ιδιαίτερα,αλλά γιατί είναι αδιαμφησβήτητα μια πολύ ισχυρή γλώσσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ τα γαλλικά είναι πολύ πιο ωραία:iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 12:59 Η Vanesa έγραψε: #25 18-04-09 12:59 εγω και παλι περα απο τα αγγλικά προτιμω τα γερμανικα!!μ αρεσουν παρα πολύ!! μια φορά πηγα γερμανια πέρσι με το σχολείο(Βερλιν)και περασα τελεια!! μακαρι να ξαναπηγαινα!γνωρισα πολλά άτομα τα οποία μου λένε να ξαναπάω και ν μ φιλοξενήσουν αυτά!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:14 Ο baki έγραψε: #26 18-04-09 13:14 το προβλημα ειναι οτι σταματησα Νοεμβριο του 07 και τωρα τα εχω ξεχασει κατα ενα μεγαλο βαθμο,παρολο που περασα και το β2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:21 Η Vanesa έγραψε: #27 18-04-09 13:21 τωρα τον ιουνιο δινω το Β1 κ δεν εχω προβλημα..το θεωρω πολύ πολύ εύκολο κ γενικα ειμαι πολυ καλη αλλα τωρα τελευταια με εχει πιασει φοβερη αγωνία κ φοβαμαι..οι περισσοτεροι βλεπω το εχουν δωσει..ευκολα δεν ηταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:26 Η Kotatsuneko: #28 18-04-09 13:26 Εγώ έκανα 3 χρόνια αλλά δυστυχώς επειδή έκανα πολλά χρόνια αγγλικά επικεντρώθηκα σε εκείνα τα διπλώματα με αποτέλεσμα να μην έχω δώσει τίποτα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:38 Η Jenny έγραψε: #29 18-04-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: τωρα τον ιουνιο δινω το Β1 κ δεν εχω προβλημα..το θεωρω πολύ πολύ εύκολο κ γενικα ειμαι πολυ καλη αλλα τωρα τελευταια με εχει πιασει φοβερη αγωνία κ φοβαμαι..οι περισσοτεροι βλεπω το εχουν δωσει..ευκολα δεν ηταν? Click για ανάπτυξη... Κι ένας μαθητής μου δίνει τον Ιούνιο το Β1...Μην αγχώνεσαι, είναι βατό πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:49 Η Vanesa έγραψε: #30 18-04-09 13:49 ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 14:55 Η Daisy έγραψε: #31 18-04-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Εμένα η κυρία μου, μου είχε πει πως αν πάρω το προφ(απειδή την είχα πρίξει) δν θα μου το δώσει.Εγώ τελικά το πείρα αλλά λέτε αυτή στο τέλος που τα δίνει τα πτυχία να μην μου το δώσει...???Πλακα θα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:18 Η Jenny έγραψε: #32 18-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Να μην αγχώνεσαι για το Β1.... Από το Β2 και μετά δυσκολεύουν τα πράγματα, αλλά και πάλι εδώ δεν θέλει άγχος. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω στους μαθητές μου να μην αγχώνονται γιατί αυτό μπορεί να τους κάνει να μην τα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:49 Η Vanesa έγραψε: #33 23-04-09 15:49 μου ηρθε το χαρτι για τις εξετασεις!! αχ... 20 ιουνιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeLLiNo Νεοφερμένο μέλος Η Evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:22 Η GeLLiNo έγραψε: #34 23-04-09 17:22 οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η Jenny έγραψε: #35 25-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από GeLLiNo: οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν μαθητής μου θέλει να συνεχίσει και σε επόμενα πτυχία, πάντα παροτρύνω να συνεχίσει γιατί πάνω απ' όλα πιστεύω στις δυνατότητές του!! Οπότε καλό θα ήταν να συνεχίσεις και ό,τι γίνει!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:37 Η _Ηρώ_ έγραψε: #36 07-11-10 13:37 Εγω εχω παρει το Β1 και τον Φεβρουαριο δινω Β2.Μακαρι να το παρω.Εχω ριξει το διαβασμα της ζωης μου αλλα δεν πειραζει γιατι τα λατρευω τα γερμανικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:40 Η Drama Prinzessin: #37 07-11-10 13:40 Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:45 Η _Ηρώ_ έγραψε: #38 07-11-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Click για ανάπτυξη... Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:17 Η Drama Prinzessin: #39 07-11-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από irw: Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν πολύ καλή εμπειρία! Πάρα πολύ ωραία ήταν, τέλεια τα κτίρια ειδικά...Πήγαμε Βερολίνο,Αμβούργο και μέναμε στο Lubeck. Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο alex2395 έγραψε: #40 07-11-10 17:30 εγω πηρα β1 θα δωσω β2 του χρονου θα παω και για γ2 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από airy: Ποιοί από εσάς μιλάνε γερμανικά ή μαθαίνουν? Click για ανάπτυξη... τα γερμανικά ειναι η μητρική μου γλώσσα και τα ελληνικά η πατρική έχω μάνα γερμανίδα,να 'ναι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 19:20 Η Daisy έγραψε: #22 16-04-09 19:20 εγώ έχω ζήσει 7 χρόνια εκεί έτσι ξέρω να τα μιλάω αρκετά καλά μπορώ να πω:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 00:54 Η iwanna έγραψε: #23 17-04-09 00:54 Εγώ έκανα 2 χρόνια γερμανικά και παρόλο που ήμουνα αρκετά καλή τα σταμάτησα γιατί με κέρδισαν τα γαλλικά για ακόμη μια φορά...Ίσως τα ξαναπιάσω όμως κάποτε,όχι γιατί μου αρέσουν ιδιαίτερα,αλλά γιατί είναι αδιαμφησβήτητα μια πολύ ισχυρή γλώσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 08:25 Η Daisy έγραψε: #24 17-04-09 08:25 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Εγώ έκανα 2 χρόνια γερμανικά και παρόλο που ήμουνα αρκετά καλή τα σταμάτησα γιατί με κέρδισαν τα γαλλικά για ακόμη μια φορά...Ίσως τα ξαναπιάσω όμως κάποτε,όχι γιατί μου αρέσουν ιδιαίτερα,αλλά γιατί είναι αδιαμφησβήτητα μια πολύ ισχυρή γλώσσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ τα γαλλικά είναι πολύ πιο ωραία:iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 12:59 Η Vanesa έγραψε: #25 18-04-09 12:59 εγω και παλι περα απο τα αγγλικά προτιμω τα γερμανικα!!μ αρεσουν παρα πολύ!! μια φορά πηγα γερμανια πέρσι με το σχολείο(Βερλιν)και περασα τελεια!! μακαρι να ξαναπηγαινα!γνωρισα πολλά άτομα τα οποία μου λένε να ξαναπάω και ν μ φιλοξενήσουν αυτά!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:14 Ο baki έγραψε: #26 18-04-09 13:14 το προβλημα ειναι οτι σταματησα Νοεμβριο του 07 και τωρα τα εχω ξεχασει κατα ενα μεγαλο βαθμο,παρολο που περασα και το β2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:21 Η Vanesa έγραψε: #27 18-04-09 13:21 τωρα τον ιουνιο δινω το Β1 κ δεν εχω προβλημα..το θεωρω πολύ πολύ εύκολο κ γενικα ειμαι πολυ καλη αλλα τωρα τελευταια με εχει πιασει φοβερη αγωνία κ φοβαμαι..οι περισσοτεροι βλεπω το εχουν δωσει..ευκολα δεν ηταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:26 Η Kotatsuneko: #28 18-04-09 13:26 Εγώ έκανα 3 χρόνια αλλά δυστυχώς επειδή έκανα πολλά χρόνια αγγλικά επικεντρώθηκα σε εκείνα τα διπλώματα με αποτέλεσμα να μην έχω δώσει τίποτα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:38 Η Jenny έγραψε: #29 18-04-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: τωρα τον ιουνιο δινω το Β1 κ δεν εχω προβλημα..το θεωρω πολύ πολύ εύκολο κ γενικα ειμαι πολυ καλη αλλα τωρα τελευταια με εχει πιασει φοβερη αγωνία κ φοβαμαι..οι περισσοτεροι βλεπω το εχουν δωσει..ευκολα δεν ηταν? Click για ανάπτυξη... Κι ένας μαθητής μου δίνει τον Ιούνιο το Β1...Μην αγχώνεσαι, είναι βατό πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:49 Η Vanesa έγραψε: #30 18-04-09 13:49 ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 14:55 Η Daisy έγραψε: #31 18-04-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Εμένα η κυρία μου, μου είχε πει πως αν πάρω το προφ(απειδή την είχα πρίξει) δν θα μου το δώσει.Εγώ τελικά το πείρα αλλά λέτε αυτή στο τέλος που τα δίνει τα πτυχία να μην μου το δώσει...???Πλακα θα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:18 Η Jenny έγραψε: #32 18-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Να μην αγχώνεσαι για το Β1.... Από το Β2 και μετά δυσκολεύουν τα πράγματα, αλλά και πάλι εδώ δεν θέλει άγχος. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω στους μαθητές μου να μην αγχώνονται γιατί αυτό μπορεί να τους κάνει να μην τα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:49 Η Vanesa έγραψε: #33 23-04-09 15:49 μου ηρθε το χαρτι για τις εξετασεις!! αχ... 20 ιουνιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeLLiNo Νεοφερμένο μέλος Η Evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:22 Η GeLLiNo έγραψε: #34 23-04-09 17:22 οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η Jenny έγραψε: #35 25-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από GeLLiNo: οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν μαθητής μου θέλει να συνεχίσει και σε επόμενα πτυχία, πάντα παροτρύνω να συνεχίσει γιατί πάνω απ' όλα πιστεύω στις δυνατότητές του!! Οπότε καλό θα ήταν να συνεχίσεις και ό,τι γίνει!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:37 Η _Ηρώ_ έγραψε: #36 07-11-10 13:37 Εγω εχω παρει το Β1 και τον Φεβρουαριο δινω Β2.Μακαρι να το παρω.Εχω ριξει το διαβασμα της ζωης μου αλλα δεν πειραζει γιατι τα λατρευω τα γερμανικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:40 Η Drama Prinzessin: #37 07-11-10 13:40 Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:45 Η _Ηρώ_ έγραψε: #38 07-11-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Click για ανάπτυξη... Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:17 Η Drama Prinzessin: #39 07-11-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από irw: Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν πολύ καλή εμπειρία! Πάρα πολύ ωραία ήταν, τέλεια τα κτίρια ειδικά...Πήγαμε Βερολίνο,Αμβούργο και μέναμε στο Lubeck. Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο alex2395 έγραψε: #40 07-11-10 17:30 εγω πηρα β1 θα δωσω β2 του χρονου θα παω και για γ2 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ έχω ζήσει 7 χρόνια εκεί έτσι ξέρω να τα μιλάω αρκετά καλά μπορώ να πω:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwanna Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 00:54 Η iwanna έγραψε: #23 17-04-09 00:54 Εγώ έκανα 2 χρόνια γερμανικά και παρόλο που ήμουνα αρκετά καλή τα σταμάτησα γιατί με κέρδισαν τα γαλλικά για ακόμη μια φορά...Ίσως τα ξαναπιάσω όμως κάποτε,όχι γιατί μου αρέσουν ιδιαίτερα,αλλά γιατί είναι αδιαμφησβήτητα μια πολύ ισχυρή γλώσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 08:25 Η Daisy έγραψε: #24 17-04-09 08:25 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Εγώ έκανα 2 χρόνια γερμανικά και παρόλο που ήμουνα αρκετά καλή τα σταμάτησα γιατί με κέρδισαν τα γαλλικά για ακόμη μια φορά...Ίσως τα ξαναπιάσω όμως κάποτε,όχι γιατί μου αρέσουν ιδιαίτερα,αλλά γιατί είναι αδιαμφησβήτητα μια πολύ ισχυρή γλώσσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ τα γαλλικά είναι πολύ πιο ωραία:iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 12:59 Η Vanesa έγραψε: #25 18-04-09 12:59 εγω και παλι περα απο τα αγγλικά προτιμω τα γερμανικα!!μ αρεσουν παρα πολύ!! μια φορά πηγα γερμανια πέρσι με το σχολείο(Βερλιν)και περασα τελεια!! μακαρι να ξαναπηγαινα!γνωρισα πολλά άτομα τα οποία μου λένε να ξαναπάω και ν μ φιλοξενήσουν αυτά!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:14 Ο baki έγραψε: #26 18-04-09 13:14 το προβλημα ειναι οτι σταματησα Νοεμβριο του 07 και τωρα τα εχω ξεχασει κατα ενα μεγαλο βαθμο,παρολο που περασα και το β2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:21 Η Vanesa έγραψε: #27 18-04-09 13:21 τωρα τον ιουνιο δινω το Β1 κ δεν εχω προβλημα..το θεωρω πολύ πολύ εύκολο κ γενικα ειμαι πολυ καλη αλλα τωρα τελευταια με εχει πιασει φοβερη αγωνία κ φοβαμαι..οι περισσοτεροι βλεπω το εχουν δωσει..ευκολα δεν ηταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:26 Η Kotatsuneko: #28 18-04-09 13:26 Εγώ έκανα 3 χρόνια αλλά δυστυχώς επειδή έκανα πολλά χρόνια αγγλικά επικεντρώθηκα σε εκείνα τα διπλώματα με αποτέλεσμα να μην έχω δώσει τίποτα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:38 Η Jenny έγραψε: #29 18-04-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: τωρα τον ιουνιο δινω το Β1 κ δεν εχω προβλημα..το θεωρω πολύ πολύ εύκολο κ γενικα ειμαι πολυ καλη αλλα τωρα τελευταια με εχει πιασει φοβερη αγωνία κ φοβαμαι..οι περισσοτεροι βλεπω το εχουν δωσει..ευκολα δεν ηταν? Click για ανάπτυξη... Κι ένας μαθητής μου δίνει τον Ιούνιο το Β1...Μην αγχώνεσαι, είναι βατό πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:49 Η Vanesa έγραψε: #30 18-04-09 13:49 ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 14:55 Η Daisy έγραψε: #31 18-04-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Εμένα η κυρία μου, μου είχε πει πως αν πάρω το προφ(απειδή την είχα πρίξει) δν θα μου το δώσει.Εγώ τελικά το πείρα αλλά λέτε αυτή στο τέλος που τα δίνει τα πτυχία να μην μου το δώσει...???Πλακα θα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:18 Η Jenny έγραψε: #32 18-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Να μην αγχώνεσαι για το Β1.... Από το Β2 και μετά δυσκολεύουν τα πράγματα, αλλά και πάλι εδώ δεν θέλει άγχος. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω στους μαθητές μου να μην αγχώνονται γιατί αυτό μπορεί να τους κάνει να μην τα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:49 Η Vanesa έγραψε: #33 23-04-09 15:49 μου ηρθε το χαρτι για τις εξετασεις!! αχ... 20 ιουνιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeLLiNo Νεοφερμένο μέλος Η Evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:22 Η GeLLiNo έγραψε: #34 23-04-09 17:22 οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η Jenny έγραψε: #35 25-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από GeLLiNo: οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν μαθητής μου θέλει να συνεχίσει και σε επόμενα πτυχία, πάντα παροτρύνω να συνεχίσει γιατί πάνω απ' όλα πιστεύω στις δυνατότητές του!! Οπότε καλό θα ήταν να συνεχίσεις και ό,τι γίνει!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:37 Η _Ηρώ_ έγραψε: #36 07-11-10 13:37 Εγω εχω παρει το Β1 και τον Φεβρουαριο δινω Β2.Μακαρι να το παρω.Εχω ριξει το διαβασμα της ζωης μου αλλα δεν πειραζει γιατι τα λατρευω τα γερμανικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:40 Η Drama Prinzessin: #37 07-11-10 13:40 Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:45 Η _Ηρώ_ έγραψε: #38 07-11-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Click για ανάπτυξη... Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:17 Η Drama Prinzessin: #39 07-11-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από irw: Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν πολύ καλή εμπειρία! Πάρα πολύ ωραία ήταν, τέλεια τα κτίρια ειδικά...Πήγαμε Βερολίνο,Αμβούργο και μέναμε στο Lubeck. Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο alex2395 έγραψε: #40 07-11-10 17:30 εγω πηρα β1 θα δωσω β2 του χρονου θα παω και για γ2 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έκανα 2 χρόνια γερμανικά και παρόλο που ήμουνα αρκετά καλή τα σταμάτησα γιατί με κέρδισαν τα γαλλικά για ακόμη μια φορά...Ίσως τα ξαναπιάσω όμως κάποτε,όχι γιατί μου αρέσουν ιδιαίτερα,αλλά γιατί είναι αδιαμφησβήτητα μια πολύ ισχυρή γλώσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 08:25 Η Daisy έγραψε: #24 17-04-09 08:25 Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Εγώ έκανα 2 χρόνια γερμανικά και παρόλο που ήμουνα αρκετά καλή τα σταμάτησα γιατί με κέρδισαν τα γαλλικά για ακόμη μια φορά...Ίσως τα ξαναπιάσω όμως κάποτε,όχι γιατί μου αρέσουν ιδιαίτερα,αλλά γιατί είναι αδιαμφησβήτητα μια πολύ ισχυρή γλώσσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ τα γαλλικά είναι πολύ πιο ωραία:iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 12:59 Η Vanesa έγραψε: #25 18-04-09 12:59 εγω και παλι περα απο τα αγγλικά προτιμω τα γερμανικα!!μ αρεσουν παρα πολύ!! μια φορά πηγα γερμανια πέρσι με το σχολείο(Βερλιν)και περασα τελεια!! μακαρι να ξαναπηγαινα!γνωρισα πολλά άτομα τα οποία μου λένε να ξαναπάω και ν μ φιλοξενήσουν αυτά!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:14 Ο baki έγραψε: #26 18-04-09 13:14 το προβλημα ειναι οτι σταματησα Νοεμβριο του 07 και τωρα τα εχω ξεχασει κατα ενα μεγαλο βαθμο,παρολο που περασα και το β2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:21 Η Vanesa έγραψε: #27 18-04-09 13:21 τωρα τον ιουνιο δινω το Β1 κ δεν εχω προβλημα..το θεωρω πολύ πολύ εύκολο κ γενικα ειμαι πολυ καλη αλλα τωρα τελευταια με εχει πιασει φοβερη αγωνία κ φοβαμαι..οι περισσοτεροι βλεπω το εχουν δωσει..ευκολα δεν ηταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:26 Η Kotatsuneko: #28 18-04-09 13:26 Εγώ έκανα 3 χρόνια αλλά δυστυχώς επειδή έκανα πολλά χρόνια αγγλικά επικεντρώθηκα σε εκείνα τα διπλώματα με αποτέλεσμα να μην έχω δώσει τίποτα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:38 Η Jenny έγραψε: #29 18-04-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: τωρα τον ιουνιο δινω το Β1 κ δεν εχω προβλημα..το θεωρω πολύ πολύ εύκολο κ γενικα ειμαι πολυ καλη αλλα τωρα τελευταια με εχει πιασει φοβερη αγωνία κ φοβαμαι..οι περισσοτεροι βλεπω το εχουν δωσει..ευκολα δεν ηταν? Click για ανάπτυξη... Κι ένας μαθητής μου δίνει τον Ιούνιο το Β1...Μην αγχώνεσαι, είναι βατό πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:49 Η Vanesa έγραψε: #30 18-04-09 13:49 ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 14:55 Η Daisy έγραψε: #31 18-04-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Εμένα η κυρία μου, μου είχε πει πως αν πάρω το προφ(απειδή την είχα πρίξει) δν θα μου το δώσει.Εγώ τελικά το πείρα αλλά λέτε αυτή στο τέλος που τα δίνει τα πτυχία να μην μου το δώσει...???Πλακα θα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:18 Η Jenny έγραψε: #32 18-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Να μην αγχώνεσαι για το Β1.... Από το Β2 και μετά δυσκολεύουν τα πράγματα, αλλά και πάλι εδώ δεν θέλει άγχος. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω στους μαθητές μου να μην αγχώνονται γιατί αυτό μπορεί να τους κάνει να μην τα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:49 Η Vanesa έγραψε: #33 23-04-09 15:49 μου ηρθε το χαρτι για τις εξετασεις!! αχ... 20 ιουνιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeLLiNo Νεοφερμένο μέλος Η Evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:22 Η GeLLiNo έγραψε: #34 23-04-09 17:22 οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η Jenny έγραψε: #35 25-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από GeLLiNo: οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν μαθητής μου θέλει να συνεχίσει και σε επόμενα πτυχία, πάντα παροτρύνω να συνεχίσει γιατί πάνω απ' όλα πιστεύω στις δυνατότητές του!! Οπότε καλό θα ήταν να συνεχίσεις και ό,τι γίνει!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:37 Η _Ηρώ_ έγραψε: #36 07-11-10 13:37 Εγω εχω παρει το Β1 και τον Φεβρουαριο δινω Β2.Μακαρι να το παρω.Εχω ριξει το διαβασμα της ζωης μου αλλα δεν πειραζει γιατι τα λατρευω τα γερμανικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:40 Η Drama Prinzessin: #37 07-11-10 13:40 Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:45 Η _Ηρώ_ έγραψε: #38 07-11-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Click για ανάπτυξη... Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:17 Η Drama Prinzessin: #39 07-11-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από irw: Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν πολύ καλή εμπειρία! Πάρα πολύ ωραία ήταν, τέλεια τα κτίρια ειδικά...Πήγαμε Βερολίνο,Αμβούργο και μέναμε στο Lubeck. Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο alex2395 έγραψε: #40 07-11-10 17:30 εγω πηρα β1 θα δωσω β2 του χρονου θα παω και για γ2 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από iwanna: Εγώ έκανα 2 χρόνια γερμανικά και παρόλο που ήμουνα αρκετά καλή τα σταμάτησα γιατί με κέρδισαν τα γαλλικά για ακόμη μια φορά...Ίσως τα ξαναπιάσω όμως κάποτε,όχι γιατί μου αρέσουν ιδιαίτερα,αλλά γιατί είναι αδιαμφησβήτητα μια πολύ ισχυρή γλώσσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ τα γαλλικά είναι πολύ πιο ωραία:iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 12:59 Η Vanesa έγραψε: #25 18-04-09 12:59 εγω και παλι περα απο τα αγγλικά προτιμω τα γερμανικα!!μ αρεσουν παρα πολύ!! μια φορά πηγα γερμανια πέρσι με το σχολείο(Βερλιν)και περασα τελεια!! μακαρι να ξαναπηγαινα!γνωρισα πολλά άτομα τα οποία μου λένε να ξαναπάω και ν μ φιλοξενήσουν αυτά!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:14 Ο baki έγραψε: #26 18-04-09 13:14 το προβλημα ειναι οτι σταματησα Νοεμβριο του 07 και τωρα τα εχω ξεχασει κατα ενα μεγαλο βαθμο,παρολο που περασα και το β2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:21 Η Vanesa έγραψε: #27 18-04-09 13:21 τωρα τον ιουνιο δινω το Β1 κ δεν εχω προβλημα..το θεωρω πολύ πολύ εύκολο κ γενικα ειμαι πολυ καλη αλλα τωρα τελευταια με εχει πιασει φοβερη αγωνία κ φοβαμαι..οι περισσοτεροι βλεπω το εχουν δωσει..ευκολα δεν ηταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:26 Η Kotatsuneko: #28 18-04-09 13:26 Εγώ έκανα 3 χρόνια αλλά δυστυχώς επειδή έκανα πολλά χρόνια αγγλικά επικεντρώθηκα σε εκείνα τα διπλώματα με αποτέλεσμα να μην έχω δώσει τίποτα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:38 Η Jenny έγραψε: #29 18-04-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: τωρα τον ιουνιο δινω το Β1 κ δεν εχω προβλημα..το θεωρω πολύ πολύ εύκολο κ γενικα ειμαι πολυ καλη αλλα τωρα τελευταια με εχει πιασει φοβερη αγωνία κ φοβαμαι..οι περισσοτεροι βλεπω το εχουν δωσει..ευκολα δεν ηταν? Click για ανάπτυξη... Κι ένας μαθητής μου δίνει τον Ιούνιο το Β1...Μην αγχώνεσαι, είναι βατό πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:49 Η Vanesa έγραψε: #30 18-04-09 13:49 ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 14:55 Η Daisy έγραψε: #31 18-04-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Εμένα η κυρία μου, μου είχε πει πως αν πάρω το προφ(απειδή την είχα πρίξει) δν θα μου το δώσει.Εγώ τελικά το πείρα αλλά λέτε αυτή στο τέλος που τα δίνει τα πτυχία να μην μου το δώσει...???Πλακα θα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:18 Η Jenny έγραψε: #32 18-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Να μην αγχώνεσαι για το Β1.... Από το Β2 και μετά δυσκολεύουν τα πράγματα, αλλά και πάλι εδώ δεν θέλει άγχος. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω στους μαθητές μου να μην αγχώνονται γιατί αυτό μπορεί να τους κάνει να μην τα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:49 Η Vanesa έγραψε: #33 23-04-09 15:49 μου ηρθε το χαρτι για τις εξετασεις!! αχ... 20 ιουνιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeLLiNo Νεοφερμένο μέλος Η Evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:22 Η GeLLiNo έγραψε: #34 23-04-09 17:22 οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η Jenny έγραψε: #35 25-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από GeLLiNo: οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν μαθητής μου θέλει να συνεχίσει και σε επόμενα πτυχία, πάντα παροτρύνω να συνεχίσει γιατί πάνω απ' όλα πιστεύω στις δυνατότητές του!! Οπότε καλό θα ήταν να συνεχίσεις και ό,τι γίνει!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:37 Η _Ηρώ_ έγραψε: #36 07-11-10 13:37 Εγω εχω παρει το Β1 και τον Φεβρουαριο δινω Β2.Μακαρι να το παρω.Εχω ριξει το διαβασμα της ζωης μου αλλα δεν πειραζει γιατι τα λατρευω τα γερμανικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:40 Η Drama Prinzessin: #37 07-11-10 13:40 Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:45 Η _Ηρώ_ έγραψε: #38 07-11-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Click για ανάπτυξη... Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:17 Η Drama Prinzessin: #39 07-11-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από irw: Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν πολύ καλή εμπειρία! Πάρα πολύ ωραία ήταν, τέλεια τα κτίρια ειδικά...Πήγαμε Βερολίνο,Αμβούργο και μέναμε στο Lubeck. Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο alex2395 έγραψε: #40 07-11-10 17:30 εγω πηρα β1 θα δωσω β2 του χρονου θα παω και για γ2 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω και παλι περα απο τα αγγλικά προτιμω τα γερμανικα!!μ αρεσουν παρα πολύ!! μια φορά πηγα γερμανια πέρσι με το σχολείο(Βερλιν)και περασα τελεια!! μακαρι να ξαναπηγαινα!γνωρισα πολλά άτομα τα οποία μου λένε να ξαναπάω και ν μ φιλοξενήσουν αυτά!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
baki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:14 Ο baki έγραψε: #26 18-04-09 13:14 το προβλημα ειναι οτι σταματησα Νοεμβριο του 07 και τωρα τα εχω ξεχασει κατα ενα μεγαλο βαθμο,παρολο που περασα και το β2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:21 Η Vanesa έγραψε: #27 18-04-09 13:21 τωρα τον ιουνιο δινω το Β1 κ δεν εχω προβλημα..το θεωρω πολύ πολύ εύκολο κ γενικα ειμαι πολυ καλη αλλα τωρα τελευταια με εχει πιασει φοβερη αγωνία κ φοβαμαι..οι περισσοτεροι βλεπω το εχουν δωσει..ευκολα δεν ηταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:26 Η Kotatsuneko: #28 18-04-09 13:26 Εγώ έκανα 3 χρόνια αλλά δυστυχώς επειδή έκανα πολλά χρόνια αγγλικά επικεντρώθηκα σε εκείνα τα διπλώματα με αποτέλεσμα να μην έχω δώσει τίποτα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:38 Η Jenny έγραψε: #29 18-04-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: τωρα τον ιουνιο δινω το Β1 κ δεν εχω προβλημα..το θεωρω πολύ πολύ εύκολο κ γενικα ειμαι πολυ καλη αλλα τωρα τελευταια με εχει πιασει φοβερη αγωνία κ φοβαμαι..οι περισσοτεροι βλεπω το εχουν δωσει..ευκολα δεν ηταν? Click για ανάπτυξη... Κι ένας μαθητής μου δίνει τον Ιούνιο το Β1...Μην αγχώνεσαι, είναι βατό πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:49 Η Vanesa έγραψε: #30 18-04-09 13:49 ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 14:55 Η Daisy έγραψε: #31 18-04-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Εμένα η κυρία μου, μου είχε πει πως αν πάρω το προφ(απειδή την είχα πρίξει) δν θα μου το δώσει.Εγώ τελικά το πείρα αλλά λέτε αυτή στο τέλος που τα δίνει τα πτυχία να μην μου το δώσει...???Πλακα θα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:18 Η Jenny έγραψε: #32 18-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Να μην αγχώνεσαι για το Β1.... Από το Β2 και μετά δυσκολεύουν τα πράγματα, αλλά και πάλι εδώ δεν θέλει άγχος. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω στους μαθητές μου να μην αγχώνονται γιατί αυτό μπορεί να τους κάνει να μην τα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:49 Η Vanesa έγραψε: #33 23-04-09 15:49 μου ηρθε το χαρτι για τις εξετασεις!! αχ... 20 ιουνιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeLLiNo Νεοφερμένο μέλος Η Evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:22 Η GeLLiNo έγραψε: #34 23-04-09 17:22 οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η Jenny έγραψε: #35 25-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από GeLLiNo: οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν μαθητής μου θέλει να συνεχίσει και σε επόμενα πτυχία, πάντα παροτρύνω να συνεχίσει γιατί πάνω απ' όλα πιστεύω στις δυνατότητές του!! Οπότε καλό θα ήταν να συνεχίσεις και ό,τι γίνει!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:37 Η _Ηρώ_ έγραψε: #36 07-11-10 13:37 Εγω εχω παρει το Β1 και τον Φεβρουαριο δινω Β2.Μακαρι να το παρω.Εχω ριξει το διαβασμα της ζωης μου αλλα δεν πειραζει γιατι τα λατρευω τα γερμανικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:40 Η Drama Prinzessin: #37 07-11-10 13:40 Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:45 Η _Ηρώ_ έγραψε: #38 07-11-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Click για ανάπτυξη... Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:17 Η Drama Prinzessin: #39 07-11-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από irw: Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν πολύ καλή εμπειρία! Πάρα πολύ ωραία ήταν, τέλεια τα κτίρια ειδικά...Πήγαμε Βερολίνο,Αμβούργο και μέναμε στο Lubeck. Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο alex2395 έγραψε: #40 07-11-10 17:30 εγω πηρα β1 θα δωσω β2 του χρονου θα παω και για γ2 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το προβλημα ειναι οτι σταματησα Νοεμβριο του 07 και τωρα τα εχω ξεχασει κατα ενα μεγαλο βαθμο,παρολο που περασα και το β2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:21 Η Vanesa έγραψε: #27 18-04-09 13:21 τωρα τον ιουνιο δινω το Β1 κ δεν εχω προβλημα..το θεωρω πολύ πολύ εύκολο κ γενικα ειμαι πολυ καλη αλλα τωρα τελευταια με εχει πιασει φοβερη αγωνία κ φοβαμαι..οι περισσοτεροι βλεπω το εχουν δωσει..ευκολα δεν ηταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:26 Η Kotatsuneko: #28 18-04-09 13:26 Εγώ έκανα 3 χρόνια αλλά δυστυχώς επειδή έκανα πολλά χρόνια αγγλικά επικεντρώθηκα σε εκείνα τα διπλώματα με αποτέλεσμα να μην έχω δώσει τίποτα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:38 Η Jenny έγραψε: #29 18-04-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: τωρα τον ιουνιο δινω το Β1 κ δεν εχω προβλημα..το θεωρω πολύ πολύ εύκολο κ γενικα ειμαι πολυ καλη αλλα τωρα τελευταια με εχει πιασει φοβερη αγωνία κ φοβαμαι..οι περισσοτεροι βλεπω το εχουν δωσει..ευκολα δεν ηταν? Click για ανάπτυξη... Κι ένας μαθητής μου δίνει τον Ιούνιο το Β1...Μην αγχώνεσαι, είναι βατό πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:49 Η Vanesa έγραψε: #30 18-04-09 13:49 ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 14:55 Η Daisy έγραψε: #31 18-04-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Εμένα η κυρία μου, μου είχε πει πως αν πάρω το προφ(απειδή την είχα πρίξει) δν θα μου το δώσει.Εγώ τελικά το πείρα αλλά λέτε αυτή στο τέλος που τα δίνει τα πτυχία να μην μου το δώσει...???Πλακα θα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:18 Η Jenny έγραψε: #32 18-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Να μην αγχώνεσαι για το Β1.... Από το Β2 και μετά δυσκολεύουν τα πράγματα, αλλά και πάλι εδώ δεν θέλει άγχος. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω στους μαθητές μου να μην αγχώνονται γιατί αυτό μπορεί να τους κάνει να μην τα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:49 Η Vanesa έγραψε: #33 23-04-09 15:49 μου ηρθε το χαρτι για τις εξετασεις!! αχ... 20 ιουνιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeLLiNo Νεοφερμένο μέλος Η Evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:22 Η GeLLiNo έγραψε: #34 23-04-09 17:22 οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η Jenny έγραψε: #35 25-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από GeLLiNo: οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν μαθητής μου θέλει να συνεχίσει και σε επόμενα πτυχία, πάντα παροτρύνω να συνεχίσει γιατί πάνω απ' όλα πιστεύω στις δυνατότητές του!! Οπότε καλό θα ήταν να συνεχίσεις και ό,τι γίνει!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:37 Η _Ηρώ_ έγραψε: #36 07-11-10 13:37 Εγω εχω παρει το Β1 και τον Φεβρουαριο δινω Β2.Μακαρι να το παρω.Εχω ριξει το διαβασμα της ζωης μου αλλα δεν πειραζει γιατι τα λατρευω τα γερμανικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:40 Η Drama Prinzessin: #37 07-11-10 13:40 Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:45 Η _Ηρώ_ έγραψε: #38 07-11-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Click για ανάπτυξη... Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:17 Η Drama Prinzessin: #39 07-11-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από irw: Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν πολύ καλή εμπειρία! Πάρα πολύ ωραία ήταν, τέλεια τα κτίρια ειδικά...Πήγαμε Βερολίνο,Αμβούργο και μέναμε στο Lubeck. Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο alex2395 έγραψε: #40 07-11-10 17:30 εγω πηρα β1 θα δωσω β2 του χρονου θα παω και για γ2 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τωρα τον ιουνιο δινω το Β1 κ δεν εχω προβλημα..το θεωρω πολύ πολύ εύκολο κ γενικα ειμαι πολυ καλη αλλα τωρα τελευταια με εχει πιασει φοβερη αγωνία κ φοβαμαι..οι περισσοτεροι βλεπω το εχουν δωσει..ευκολα δεν ηταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:26 Η Kotatsuneko: #28 18-04-09 13:26 Εγώ έκανα 3 χρόνια αλλά δυστυχώς επειδή έκανα πολλά χρόνια αγγλικά επικεντρώθηκα σε εκείνα τα διπλώματα με αποτέλεσμα να μην έχω δώσει τίποτα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:38 Η Jenny έγραψε: #29 18-04-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: τωρα τον ιουνιο δινω το Β1 κ δεν εχω προβλημα..το θεωρω πολύ πολύ εύκολο κ γενικα ειμαι πολυ καλη αλλα τωρα τελευταια με εχει πιασει φοβερη αγωνία κ φοβαμαι..οι περισσοτεροι βλεπω το εχουν δωσει..ευκολα δεν ηταν? Click για ανάπτυξη... Κι ένας μαθητής μου δίνει τον Ιούνιο το Β1...Μην αγχώνεσαι, είναι βατό πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:49 Η Vanesa έγραψε: #30 18-04-09 13:49 ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 14:55 Η Daisy έγραψε: #31 18-04-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Εμένα η κυρία μου, μου είχε πει πως αν πάρω το προφ(απειδή την είχα πρίξει) δν θα μου το δώσει.Εγώ τελικά το πείρα αλλά λέτε αυτή στο τέλος που τα δίνει τα πτυχία να μην μου το δώσει...???Πλακα θα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:18 Η Jenny έγραψε: #32 18-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Να μην αγχώνεσαι για το Β1.... Από το Β2 και μετά δυσκολεύουν τα πράγματα, αλλά και πάλι εδώ δεν θέλει άγχος. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω στους μαθητές μου να μην αγχώνονται γιατί αυτό μπορεί να τους κάνει να μην τα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:49 Η Vanesa έγραψε: #33 23-04-09 15:49 μου ηρθε το χαρτι για τις εξετασεις!! αχ... 20 ιουνιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeLLiNo Νεοφερμένο μέλος Η Evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:22 Η GeLLiNo έγραψε: #34 23-04-09 17:22 οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η Jenny έγραψε: #35 25-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από GeLLiNo: οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν μαθητής μου θέλει να συνεχίσει και σε επόμενα πτυχία, πάντα παροτρύνω να συνεχίσει γιατί πάνω απ' όλα πιστεύω στις δυνατότητές του!! Οπότε καλό θα ήταν να συνεχίσεις και ό,τι γίνει!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:37 Η _Ηρώ_ έγραψε: #36 07-11-10 13:37 Εγω εχω παρει το Β1 και τον Φεβρουαριο δινω Β2.Μακαρι να το παρω.Εχω ριξει το διαβασμα της ζωης μου αλλα δεν πειραζει γιατι τα λατρευω τα γερμανικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:40 Η Drama Prinzessin: #37 07-11-10 13:40 Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:45 Η _Ηρώ_ έγραψε: #38 07-11-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Click για ανάπτυξη... Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:17 Η Drama Prinzessin: #39 07-11-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από irw: Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν πολύ καλή εμπειρία! Πάρα πολύ ωραία ήταν, τέλεια τα κτίρια ειδικά...Πήγαμε Βερολίνο,Αμβούργο και μέναμε στο Lubeck. Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο alex2395 έγραψε: #40 07-11-10 17:30 εγω πηρα β1 θα δωσω β2 του χρονου θα παω και για γ2 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έκανα 3 χρόνια αλλά δυστυχώς επειδή έκανα πολλά χρόνια αγγλικά επικεντρώθηκα σε εκείνα τα διπλώματα με αποτέλεσμα να μην έχω δώσει τίποτα ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:38 Η Jenny έγραψε: #29 18-04-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: τωρα τον ιουνιο δινω το Β1 κ δεν εχω προβλημα..το θεωρω πολύ πολύ εύκολο κ γενικα ειμαι πολυ καλη αλλα τωρα τελευταια με εχει πιασει φοβερη αγωνία κ φοβαμαι..οι περισσοτεροι βλεπω το εχουν δωσει..ευκολα δεν ηταν? Click για ανάπτυξη... Κι ένας μαθητής μου δίνει τον Ιούνιο το Β1...Μην αγχώνεσαι, είναι βατό πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:49 Η Vanesa έγραψε: #30 18-04-09 13:49 ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 14:55 Η Daisy έγραψε: #31 18-04-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Εμένα η κυρία μου, μου είχε πει πως αν πάρω το προφ(απειδή την είχα πρίξει) δν θα μου το δώσει.Εγώ τελικά το πείρα αλλά λέτε αυτή στο τέλος που τα δίνει τα πτυχία να μην μου το δώσει...???Πλακα θα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:18 Η Jenny έγραψε: #32 18-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Να μην αγχώνεσαι για το Β1.... Από το Β2 και μετά δυσκολεύουν τα πράγματα, αλλά και πάλι εδώ δεν θέλει άγχος. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω στους μαθητές μου να μην αγχώνονται γιατί αυτό μπορεί να τους κάνει να μην τα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:49 Η Vanesa έγραψε: #33 23-04-09 15:49 μου ηρθε το χαρτι για τις εξετασεις!! αχ... 20 ιουνιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeLLiNo Νεοφερμένο μέλος Η Evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:22 Η GeLLiNo έγραψε: #34 23-04-09 17:22 οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η Jenny έγραψε: #35 25-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από GeLLiNo: οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν μαθητής μου θέλει να συνεχίσει και σε επόμενα πτυχία, πάντα παροτρύνω να συνεχίσει γιατί πάνω απ' όλα πιστεύω στις δυνατότητές του!! Οπότε καλό θα ήταν να συνεχίσεις και ό,τι γίνει!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:37 Η _Ηρώ_ έγραψε: #36 07-11-10 13:37 Εγω εχω παρει το Β1 και τον Φεβρουαριο δινω Β2.Μακαρι να το παρω.Εχω ριξει το διαβασμα της ζωης μου αλλα δεν πειραζει γιατι τα λατρευω τα γερμανικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:40 Η Drama Prinzessin: #37 07-11-10 13:40 Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:45 Η _Ηρώ_ έγραψε: #38 07-11-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Click για ανάπτυξη... Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:17 Η Drama Prinzessin: #39 07-11-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από irw: Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν πολύ καλή εμπειρία! Πάρα πολύ ωραία ήταν, τέλεια τα κτίρια ειδικά...Πήγαμε Βερολίνο,Αμβούργο και μέναμε στο Lubeck. Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο alex2395 έγραψε: #40 07-11-10 17:30 εγω πηρα β1 θα δωσω β2 του χρονου θα παω και για γ2 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: τωρα τον ιουνιο δινω το Β1 κ δεν εχω προβλημα..το θεωρω πολύ πολύ εύκολο κ γενικα ειμαι πολυ καλη αλλα τωρα τελευταια με εχει πιασει φοβερη αγωνία κ φοβαμαι..οι περισσοτεροι βλεπω το εχουν δωσει..ευκολα δεν ηταν? Click για ανάπτυξη... Κι ένας μαθητής μου δίνει τον Ιούνιο το Β1...Μην αγχώνεσαι, είναι βατό πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 13:49 Η Vanesa έγραψε: #30 18-04-09 13:49 ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 14:55 Η Daisy έγραψε: #31 18-04-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Εμένα η κυρία μου, μου είχε πει πως αν πάρω το προφ(απειδή την είχα πρίξει) δν θα μου το δώσει.Εγώ τελικά το πείρα αλλά λέτε αυτή στο τέλος που τα δίνει τα πτυχία να μην μου το δώσει...???Πλακα θα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:18 Η Jenny έγραψε: #32 18-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Να μην αγχώνεσαι για το Β1.... Από το Β2 και μετά δυσκολεύουν τα πράγματα, αλλά και πάλι εδώ δεν θέλει άγχος. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω στους μαθητές μου να μην αγχώνονται γιατί αυτό μπορεί να τους κάνει να μην τα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:49 Η Vanesa έγραψε: #33 23-04-09 15:49 μου ηρθε το χαρτι για τις εξετασεις!! αχ... 20 ιουνιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeLLiNo Νεοφερμένο μέλος Η Evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:22 Η GeLLiNo έγραψε: #34 23-04-09 17:22 οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η Jenny έγραψε: #35 25-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από GeLLiNo: οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν μαθητής μου θέλει να συνεχίσει και σε επόμενα πτυχία, πάντα παροτρύνω να συνεχίσει γιατί πάνω απ' όλα πιστεύω στις δυνατότητές του!! Οπότε καλό θα ήταν να συνεχίσεις και ό,τι γίνει!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:37 Η _Ηρώ_ έγραψε: #36 07-11-10 13:37 Εγω εχω παρει το Β1 και τον Φεβρουαριο δινω Β2.Μακαρι να το παρω.Εχω ριξει το διαβασμα της ζωης μου αλλα δεν πειραζει γιατι τα λατρευω τα γερμανικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:40 Η Drama Prinzessin: #37 07-11-10 13:40 Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:45 Η _Ηρώ_ έγραψε: #38 07-11-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Click για ανάπτυξη... Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:17 Η Drama Prinzessin: #39 07-11-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από irw: Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν πολύ καλή εμπειρία! Πάρα πολύ ωραία ήταν, τέλεια τα κτίρια ειδικά...Πήγαμε Βερολίνο,Αμβούργο και μέναμε στο Lubeck. Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο alex2395 έγραψε: #40 07-11-10 17:30 εγω πηρα β1 θα δωσω β2 του χρονου θα παω και για γ2 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 14:55 Η Daisy έγραψε: #31 18-04-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Εμένα η κυρία μου, μου είχε πει πως αν πάρω το προφ(απειδή την είχα πρίξει) δν θα μου το δώσει.Εγώ τελικά το πείρα αλλά λέτε αυτή στο τέλος που τα δίνει τα πτυχία να μην μου το δώσει...???Πλακα θα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:18 Η Jenny έγραψε: #32 18-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Να μην αγχώνεσαι για το Β1.... Από το Β2 και μετά δυσκολεύουν τα πράγματα, αλλά και πάλι εδώ δεν θέλει άγχος. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω στους μαθητές μου να μην αγχώνονται γιατί αυτό μπορεί να τους κάνει να μην τα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:49 Η Vanesa έγραψε: #33 23-04-09 15:49 μου ηρθε το χαρτι για τις εξετασεις!! αχ... 20 ιουνιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeLLiNo Νεοφερμένο μέλος Η Evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:22 Η GeLLiNo έγραψε: #34 23-04-09 17:22 οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η Jenny έγραψε: #35 25-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από GeLLiNo: οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν μαθητής μου θέλει να συνεχίσει και σε επόμενα πτυχία, πάντα παροτρύνω να συνεχίσει γιατί πάνω απ' όλα πιστεύω στις δυνατότητές του!! Οπότε καλό θα ήταν να συνεχίσεις και ό,τι γίνει!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:37 Η _Ηρώ_ έγραψε: #36 07-11-10 13:37 Εγω εχω παρει το Β1 και τον Φεβρουαριο δινω Β2.Μακαρι να το παρω.Εχω ριξει το διαβασμα της ζωης μου αλλα δεν πειραζει γιατι τα λατρευω τα γερμανικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:40 Η Drama Prinzessin: #37 07-11-10 13:40 Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:45 Η _Ηρώ_ έγραψε: #38 07-11-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Click για ανάπτυξη... Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:17 Η Drama Prinzessin: #39 07-11-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από irw: Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν πολύ καλή εμπειρία! Πάρα πολύ ωραία ήταν, τέλεια τα κτίρια ειδικά...Πήγαμε Βερολίνο,Αμβούργο και μέναμε στο Lubeck. Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο alex2395 έγραψε: #40 07-11-10 17:30 εγω πηρα β1 θα δωσω β2 του χρονου θα παω και για γ2 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Εμένα η κυρία μου, μου είχε πει πως αν πάρω το προφ(απειδή την είχα πρίξει) δν θα μου το δώσει.Εγώ τελικά το πείρα αλλά λέτε αυτή στο τέλος που τα δίνει τα πτυχία να μην μου το δώσει...???Πλακα θα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:18 Η Jenny έγραψε: #32 18-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Να μην αγχώνεσαι για το Β1.... Από το Β2 και μετά δυσκολεύουν τα πράγματα, αλλά και πάλι εδώ δεν θέλει άγχος. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω στους μαθητές μου να μην αγχώνονται γιατί αυτό μπορεί να τους κάνει να μην τα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:49 Η Vanesa έγραψε: #33 23-04-09 15:49 μου ηρθε το χαρτι για τις εξετασεις!! αχ... 20 ιουνιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeLLiNo Νεοφερμένο μέλος Η Evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:22 Η GeLLiNo έγραψε: #34 23-04-09 17:22 οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η Jenny έγραψε: #35 25-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από GeLLiNo: οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν μαθητής μου θέλει να συνεχίσει και σε επόμενα πτυχία, πάντα παροτρύνω να συνεχίσει γιατί πάνω απ' όλα πιστεύω στις δυνατότητές του!! Οπότε καλό θα ήταν να συνεχίσεις και ό,τι γίνει!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:37 Η _Ηρώ_ έγραψε: #36 07-11-10 13:37 Εγω εχω παρει το Β1 και τον Φεβρουαριο δινω Β2.Μακαρι να το παρω.Εχω ριξει το διαβασμα της ζωης μου αλλα δεν πειραζει γιατι τα λατρευω τα γερμανικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:40 Η Drama Prinzessin: #37 07-11-10 13:40 Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:45 Η _Ηρώ_ έγραψε: #38 07-11-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Click για ανάπτυξη... Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:17 Η Drama Prinzessin: #39 07-11-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από irw: Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν πολύ καλή εμπειρία! Πάρα πολύ ωραία ήταν, τέλεια τα κτίρια ειδικά...Πήγαμε Βερολίνο,Αμβούργο και μέναμε στο Lubeck. Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο alex2395 έγραψε: #40 07-11-10 17:30 εγω πηρα β1 θα δωσω β2 του χρονου θα παω και για γ2 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vanesa: ας ελπισουμε!γτ γενικα με πιανει αυτο το αγχος πριν δωσω εξετασεις!! η κυρια μου μού λεει οτι θα σκίσει το διπλωμα αν δεν το παρω εγω!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Να μην αγχώνεσαι για το Β1.... Από το Β2 και μετά δυσκολεύουν τα πράγματα, αλλά και πάλι εδώ δεν θέλει άγχος. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω στους μαθητές μου να μην αγχώνονται γιατί αυτό μπορεί να τους κάνει να μην τα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vanesa Νεοφερμένο μέλος Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:49 Η Vanesa έγραψε: #33 23-04-09 15:49 μου ηρθε το χαρτι για τις εξετασεις!! αχ... 20 ιουνιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeLLiNo Νεοφερμένο μέλος Η Evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:22 Η GeLLiNo έγραψε: #34 23-04-09 17:22 οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η Jenny έγραψε: #35 25-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από GeLLiNo: οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν μαθητής μου θέλει να συνεχίσει και σε επόμενα πτυχία, πάντα παροτρύνω να συνεχίσει γιατί πάνω απ' όλα πιστεύω στις δυνατότητές του!! Οπότε καλό θα ήταν να συνεχίσεις και ό,τι γίνει!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:37 Η _Ηρώ_ έγραψε: #36 07-11-10 13:37 Εγω εχω παρει το Β1 και τον Φεβρουαριο δινω Β2.Μακαρι να το παρω.Εχω ριξει το διαβασμα της ζωης μου αλλα δεν πειραζει γιατι τα λατρευω τα γερμανικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:40 Η Drama Prinzessin: #37 07-11-10 13:40 Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:45 Η _Ηρώ_ έγραψε: #38 07-11-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Click για ανάπτυξη... Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:17 Η Drama Prinzessin: #39 07-11-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από irw: Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν πολύ καλή εμπειρία! Πάρα πολύ ωραία ήταν, τέλεια τα κτίρια ειδικά...Πήγαμε Βερολίνο,Αμβούργο και μέναμε στο Lubeck. Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο alex2395 έγραψε: #40 07-11-10 17:30 εγω πηρα β1 θα δωσω β2 του χρονου θα παω και για γ2 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μου ηρθε το χαρτι για τις εξετασεις!! αχ... 20 ιουνιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeLLiNo Νεοφερμένο μέλος Η Evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:22 Η GeLLiNo έγραψε: #34 23-04-09 17:22 οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η Jenny έγραψε: #35 25-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από GeLLiNo: οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν μαθητής μου θέλει να συνεχίσει και σε επόμενα πτυχία, πάντα παροτρύνω να συνεχίσει γιατί πάνω απ' όλα πιστεύω στις δυνατότητές του!! Οπότε καλό θα ήταν να συνεχίσεις και ό,τι γίνει!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:37 Η _Ηρώ_ έγραψε: #36 07-11-10 13:37 Εγω εχω παρει το Β1 και τον Φεβρουαριο δινω Β2.Μακαρι να το παρω.Εχω ριξει το διαβασμα της ζωης μου αλλα δεν πειραζει γιατι τα λατρευω τα γερμανικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:40 Η Drama Prinzessin: #37 07-11-10 13:40 Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:45 Η _Ηρώ_ έγραψε: #38 07-11-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Click για ανάπτυξη... Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:17 Η Drama Prinzessin: #39 07-11-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από irw: Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν πολύ καλή εμπειρία! Πάρα πολύ ωραία ήταν, τέλεια τα κτίρια ειδικά...Πήγαμε Βερολίνο,Αμβούργο και μέναμε στο Lubeck. Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο alex2395 έγραψε: #40 07-11-10 17:30 εγω πηρα β1 θα δωσω β2 του χρονου θα παω και για γ2 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η Jenny έγραψε: #35 25-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από GeLLiNo: οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν μαθητής μου θέλει να συνεχίσει και σε επόμενα πτυχία, πάντα παροτρύνω να συνεχίσει γιατί πάνω απ' όλα πιστεύω στις δυνατότητές του!! Οπότε καλό θα ήταν να συνεχίσεις και ό,τι γίνει!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:37 Η _Ηρώ_ έγραψε: #36 07-11-10 13:37 Εγω εχω παρει το Β1 και τον Φεβρουαριο δινω Β2.Μακαρι να το παρω.Εχω ριξει το διαβασμα της ζωης μου αλλα δεν πειραζει γιατι τα λατρευω τα γερμανικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:40 Η Drama Prinzessin: #37 07-11-10 13:40 Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:45 Η _Ηρώ_ έγραψε: #38 07-11-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Click για ανάπτυξη... Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:17 Η Drama Prinzessin: #39 07-11-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από irw: Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν πολύ καλή εμπειρία! Πάρα πολύ ωραία ήταν, τέλεια τα κτίρια ειδικά...Πήγαμε Βερολίνο,Αμβούργο και μέναμε στο Lubeck. Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο alex2395 έγραψε: #40 07-11-10 17:30 εγω πηρα β1 θα δωσω β2 του χρονου θα παω και για γ2 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GeLLiNo: οτι δυσκολεύουν τα πράγματα μετα το β2 δυσκολεύουν.....εχω πήξει με την προετοιμασια για γ1 αλλά τα λατρεύω τα γερμανικα...υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω και για Kleines !!! αλλα η καθηγητρια μου διδάσκει 20 χρόνια και μόνο ένα κορίτσι προχώρησε τόσο πολύ.. όμως το πηρε!!! Και ενώ είναι επιφυλακτική γι αυτο το βήμα με παροτρύνει να συνεχίσω !! Μακάρι να αντέξω Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν μαθητής μου θέλει να συνεχίσει και σε επόμενα πτυχία, πάντα παροτρύνω να συνεχίσει γιατί πάνω απ' όλα πιστεύω στις δυνατότητές του!! Οπότε καλό θα ήταν να συνεχίσεις και ό,τι γίνει!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:37 Η _Ηρώ_ έγραψε: #36 07-11-10 13:37 Εγω εχω παρει το Β1 και τον Φεβρουαριο δινω Β2.Μακαρι να το παρω.Εχω ριξει το διαβασμα της ζωης μου αλλα δεν πειραζει γιατι τα λατρευω τα γερμανικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:40 Η Drama Prinzessin: #37 07-11-10 13:40 Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:45 Η _Ηρώ_ έγραψε: #38 07-11-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Click για ανάπτυξη... Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:17 Η Drama Prinzessin: #39 07-11-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από irw: Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν πολύ καλή εμπειρία! Πάρα πολύ ωραία ήταν, τέλεια τα κτίρια ειδικά...Πήγαμε Βερολίνο,Αμβούργο και μέναμε στο Lubeck. Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο alex2395 έγραψε: #40 07-11-10 17:30 εγω πηρα β1 θα δωσω β2 του χρονου θα παω και για γ2 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω εχω παρει το Β1 και τον Φεβρουαριο δινω Β2.Μακαρι να το παρω.Εχω ριξει το διαβασμα της ζωης μου αλλα δεν πειραζει γιατι τα λατρευω τα γερμανικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:40 Η Drama Prinzessin: #37 07-11-10 13:40 Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:45 Η _Ηρώ_ έγραψε: #38 07-11-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Click για ανάπτυξη... Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:17 Η Drama Prinzessin: #39 07-11-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από irw: Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν πολύ καλή εμπειρία! Πάρα πολύ ωραία ήταν, τέλεια τα κτίρια ειδικά...Πήγαμε Βερολίνο,Αμβούργο και μέναμε στο Lubeck. Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο alex2395 έγραψε: #40 07-11-10 17:30 εγω πηρα β1 θα δωσω β2 του χρονου θα παω και για γ2 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 13:45 Η _Ηρώ_ έγραψε: #38 07-11-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Click για ανάπτυξη... Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:17 Η Drama Prinzessin: #39 07-11-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από irw: Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν πολύ καλή εμπειρία! Πάρα πολύ ωραία ήταν, τέλεια τα κτίρια ειδικά...Πήγαμε Βερολίνο,Αμβούργο και μέναμε στο Lubeck. Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο alex2395 έγραψε: #40 07-11-10 17:30 εγω πηρα β1 θα δωσω β2 του χρονου θα παω και για γ2 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: Εγώ πήρα τώρα τον Σεπτέμβριο το Β1 και συνεχίζω για B2! Μου αρέσουν πολύ τα γερμανικά και έχω πάει και στην Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Click για ανάπτυξη... Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:17 Η Drama Prinzessin: #39 07-11-10 17:17 Αρχική Δημοσίευση από irw: Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν πολύ καλή εμπειρία! Πάρα πολύ ωραία ήταν, τέλεια τα κτίρια ειδικά...Πήγαμε Βερολίνο,Αμβούργο και μέναμε στο Lubeck. Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο alex2395 έγραψε: #40 07-11-10 17:30 εγω πηρα β1 θα δωσω β2 του χρονου θα παω και για γ2 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από irw: Αληθεια?! Τι τυχερη που εισαι!Σου αρεσε εκει? Εγω σκεφτομαι να ζησω για καποιο χρονικο διαστημα στην Γερμανια αργοτερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, ήταν πολύ καλή εμπειρία! Πάρα πολύ ωραία ήταν, τέλεια τα κτίρια ειδικά...Πήγαμε Βερολίνο,Αμβούργο και μέναμε στο Lubeck. Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο alex2395 έγραψε: #40 07-11-10 17:30 εγω πηρα β1 θα δωσω β2 του χρονου θα παω και για γ2 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγω πηρα β1 θα δωσω β2 του χρονου θα παω και για γ2 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.