Γενικό - Ποιο μάθημα απ'τα φιλολογικά της γ'γυμνασίου σας αρέσει περισσότερο;

Εμένα μου αρέσουν περισσότερο τα εξής μαθήματα:
- Αρχαία Ελληνική Γλώσσα
- Λογοτεχνία

Γιατί αρχαία ελληνική γιατί; :'(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λογοτεχνιιιια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελένη :inlove:
Αρχαία :inlove:
Λογοτεχνία :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δραματική ποίηση - Ελένη
Το λατρεύω!!!! Δεν υπάρχει πιο τέλειο μάθημα!!!!!! Δεν υπάρχει ''γιατί'', απλώς είναι τέλειοοο!!!!!!!! :inlove::inlove::inlove:

Ιστορία
Μου αρέσει πάρα πολύ! Καταρχάς είναι η πιο ενδιαφέρουσα ιστορία, όλου του Γυμνασίου!! Διαφωτισμός, σοφιστές, επαναστάσεις!!! :inlove::inlove:

Κοινωνική & Πολιτική Αγωγή - Κ.Π.Α.
Παρότι κάποιοι δεν το κατατάσσουν στα θεωρητικά μαθήματα, εγώ το κάνω.. Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει πάρα πάρα πολύυ!!! Τουλάχιστον το κομμάτι της Κοινωνικής αγωγής.. δεν ξέρω για το πολιτικό μέρος.. :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αρχαια <3

Δεν μου αρέσει κανένα φιλολογικό μάθημα..ωστόσο αν πρέπει να διαλέξω..τότε έκθεση επειδή είμαι καλός. (πιστεύω)

H ιστορια. (Νεοελληνικη). Δυστυχως δεν υπαρχει τιποτα για το Γολοντομορ, τα γκουλαγκ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φέτος μόνο η έκθεση (μακάρι να γράφαμε πιο ελεύθερα, όμως!Μας έχει ζαλίσει από τώρα για το πως πρέπει να γράφουμε στις Πανελλήνιες!). Αν είχαμε άλλο καθηγητή, θα μου άρεσε πολύ και η λογοτεχνία πιστεύω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατά την γνώμη μου, όλα είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Ίσως λίγο πιο ενδιαφέρον είναι το μάθημα της Ελένης, εφόσον γίνεται εισαγωγή στην Δραματική Ποίηση με ένα εξαιρετικό έργο του Ευριπίδη. Η Γλώσσα έχει πολύ ενδιαφέροντα θέματα για έκθεση και τα κείμενα του βιβλίου είναι εξίσου καλά.

Καλα ρε ειναι δυνατον να σας αρεσουν οι ελενες και οι αντιγονες περιασοτερο απο την Ιστορια;

Ιστορία και λίγο η έκθεση...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back