Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Εμένα μου αρέσουν περισσότερο τα εξής μαθήματα:
- Αρχαία Ελληνική Γλώσσα
- Λογοτεχνία
Γιατί αρχαία ελληνική γιατί;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilonop
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχαία

Λογοτεχνία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Το λατρεύω!!!! Δεν υπάρχει πιο τέλειο μάθημα!!!!!! Δεν υπάρχει ''γιατί'', απλώς είναι τέλειοοο!!!!!!!!

Ιστορία
Μου αρέσει πάρα πολύ! Καταρχάς είναι η πιο ενδιαφέρουσα ιστορία, όλου του Γυμνασίου!! Διαφωτισμός, σοφιστές, επαναστάσεις!!!

Κοινωνική & Πολιτική Αγωγή - Κ.Π.Α.
Παρότι κάποιοι δεν το κατατάσσουν στα θεωρητικά μαθήματα, εγώ το κάνω.. Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει πάρα πάρα πολύυ!!! Τουλάχιστον το κομμάτι της Κοινωνικής αγωγής.. δεν ξέρω για το πολιτικό μέρος..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

juste un instant
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Baron
Νεοφερμένο μέλος

Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος

juste un instant
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.