Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Ο Ωρίωνας έγραψε: #41 20-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: ΕΔΩ υπάρχει η επώνυμη άποψη του κ. Εμ. Κριαρά ενός απ' τους μεγαλύτερους σύγχρονους μελετητές της ελληνικής γλώσσας (το βιογραφικό του ΕΔΩ). Click για ανάπτυξη... + https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38930&page=4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Ο Purple sunrise: #42 20-01-08 14:40 Επειδη το πνευμα ειναι αθανατο, ακομη κι αν ειναι ανενεργη (και οχι νεκρη) γλωσσα εχει τεραστια αξια. Ποσο επιφανειακα μπορεις να σκεφτεσαι οταν μου λες οτι η χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων περιοριζεται στην επικοινωνια. Με αυτη τη λογικη ειμαι βεβαιος οτι δεν εχεις πιασει ουτε το νοημα των θετικων επιστημων...Που καταντησαμε...Στη Σρι Λανκα (το ξερω απο φιλο μου) να φτιαχνονται κολλεγια στο ονομα του Αριστοτελη κι εμεις να τολμαμε να μιλαμε για πρακτικη χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων, της αρχαιοτερης και καλυτερα δομημενης ινδοευρωπαικης γλωσσας. Και δεν υποβαθμισα ποτε τη σημασια των προβληματων που αναφερεις...Εκανα ειδικη αναφορα στη Χημεια και τη Βιολογια... Click για ανάπτυξη... +1 Δεν είναι ανενεργή, νεκρή είναι. Click για ανάπτυξη... Αυτο που λες δηλωνει ελλειμα πολιτισμου και δεν σχολιαζω ενα κειμενο απο ενα blog δες τωρα Εμείς δεν χρειάζεται να μάθουμε αρχαία ελληνικά. Αμφιβάλλω αν μας χρειάζονται και τα καθομιλούμενα ελληνικά. Μας αρκεί που κάνουμε "αγώνες". Αγώνες με μολότωφ, με σφενδόνες, με καδρόνια, με κραυγές... Μας αρκεί που ξέρουμε να αρθρώσουμε... κρά. Το μέλλον μας είναι εξασφαλισμένο. Αν πάρουμε κανέναν κατήφορο στα ναρκωτικά, έτσι και αλλοώς δεν θα μας χρειαστεί ούτε μισθός ούτε σύνταξη. Θα πεθάνουμε νέοι, απαλάσσοντας το Κράτος απο "έξοδα". Μπορεί όμως να πάρουμε άλλο δρόμο. Να πετύχουμε καμιά θεσούλα στο Δημόσιο, ώστε να πληρωνόμαστε χωρίς να δουλεύουμε. Οπότε, έχουμε και πάλι προοπτική για αγώνες. Ε! τώρα, μερικά κορόϊδα ας κάθονται να μαθαίνουν ελληνικά και ότι άλλο θέλουν. Θα τους περάσουμε όλους στη στροφή. Θα ταχθούμε με το τότε κυβερνών κόμμα και θα αφήσουμε πίσω τους διαβασμένους. Το πάν είναι οι ελιγμοί. Μπορεί να είμαι σήμερα αριστερός αλλά αύριο αν θέλω γίνομαι κεντρώος ή δεξιός. Έτσι, θα τους... φάω λάχανο όλους τους "διαβασμένους". Είμαι ένας γνήσιος νεοέλληνας. Θα γίνω ότι είναι και πολλοί από τους δασκάλους μου, του Γυμνασίου, του Λυκείου και του Πανεπιστημίου. Φιλοδοξώ μάλιστα να τους ξεπεράσω σε κουτοπονηριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 14:42 Ο miv έγραψε: #43 20-01-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: + https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38930&page=4 Click για ανάπτυξη... Ο ορισμος που δινεις ειναι επιστημονικα λανθασμενος συμφωνα με την μεχρι τωρα κατεστημενη επιστημη της Γλωσσολογιας που γνωριζω απο πρωτο χερι... Ενας μελετητης ψαχνει, εγω δε μπορω να το λαβω αυτο που λες σαν σωστο τη στιγμη που δεν αποδεικνυεται, αλλα ερευναται. Αρχική Δημοσίευση από November Rain: +1 Αυτο που λες δηλωνει ελλειμα πολιτισμου και δεν σχολιαζω Click για ανάπτυξη... Αυτη ακριβως ειναι και η διαφορα μεταξυ ψευδοθανατου μιας γλωσσας (Αρχαια Ελληνικα) και νεκρωσης της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 14:52 Ο Ωρίωνας έγραψε: #44 20-01-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ο ορισμος που δινεις ειναι επιστημονικα λανθασμενος συμφωνα με την μεχρι τωρα κατεστημενη επιστημη της Γλωσσολογιας που γνωριζω απο πρωτο χερι... Click για ανάπτυξη... Πες τότε ποιος είναι ο επιστημονικά σωστός ορισμός για να τον μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 14:57 Ο miv έγραψε: #45 20-01-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Πες τότε ποιος είναι ο επιστημονικά σωστός ορισμός για να τον μάθω. Click για ανάπτυξη... Νεκρη γλωσσα ειναι εκεινη η οποια δεν εχει φυσικους και αλυσιδωτους δεσμους εξελιξης (αρα και πολιτισμικης μεταδοσης) με μια μοντερνα γλωσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:30 Ο Ωρίωνας έγραψε: #46 20-01-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από miv: Νεκρη γλωσσα ειναι εκεινη η οποια δεν εχει φυσικους και αλυσιδωτους δεσμους εξελιξης (αρα και πολιτισμικης μεταδοσης) με μια μοντερνα γλωσσα. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου πεις που το είδες αυτό? Γιατί με αυτό τον ορισμό και τα λατινικά δεν είναι νεκρή γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:37 Ο miv έγραψε: #47 20-01-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Μπορείς να μου πεις που το είδες αυτό? Γιατί με αυτό τον ορισμό και τα λατινικά δεν είναι νεκρή γλώσσα... Click για ανάπτυξη... Φυσικα και δεν ειναι νεκρη γλωσσα τα λατινικα. Αυτο το ειδα στο wikipedia και θα το βρεις σε καθε εγχειριδιο επισημης γλωσσολογιας. Τι λεει ο καθε ερευνητης θα το αξιολογησει ο χρονος. Δε με ενδιαφερει ουτε ο Κριαρας ουτε ο αλλος. Δεν υπαρχει λογος να το κουβεντιασω αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:42 Ο Ωρίωνας έγραψε: #48 20-01-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Φυσικα και δεν ειναι νεκρη γλωσσα τα λατινικα. Αυτο το ειδα στο wikipedia και θα το βρεις σε καθε εγχειριδιο επισημης γλωσσολογιας. Τι λεει ο καθε ερευνητης θα το αξιολογησει ο χρονος. Δε με ενδιαφερει ουτε ο Κριαρας ουτε ο αλλος. Δεν υπαρχει λογος να το κουβεντιασω αλλο... Click για ανάπτυξη... Αφού εμπιστεύεσαι τη wikipedia περισσότερο από τους επιστήμονες δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:43 Ο miv έγραψε: #49 20-01-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Αφού εμπιστεύεσαι τη wikipedia περισσότερο από τους επιστήμονες δες εδώ. Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε φιλαρακι, Ευαγγελιο ειναι οι επιστημονες?? Ελα σε παρακαλω με το καθε παγκοσμιοποιημενο δυτικοσπουδασμενο αμερικανακι...ΤΕΛΟΣ. Μου λες οτι η σχεση Αρχαιων-Νεων Ελληνικων ειναι ιδια με Κοπτικα-Αραβικα και Τσεροκι-Αγγλικα ??? Ελα ενταξει... Στο wiki διαβασε το αγγλικο αρθρο, ειναι πιο πληρες. Εγω τελειωσα εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η Krou έγραψε: #50 20-01-08 15:47 Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:48 Ο miv έγραψε: #51 20-01-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Click για ανάπτυξη... Δες προηγουμενο ποστ. Περιπτωση pseudoextinction. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #52 20-01-08 15:50 Νομίζω θα ακούσω τον κύριο Ravenclaw ως ειδικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Ο Ωρίωνας έγραψε: #53 20-01-08 15:51 Τη σελίδα την έστειλα για να δεις τον ορισμό της νεκρής γλώσσας και ότι τα λατινικά θεωρούνται νεκρή γλώσσα...... Και τελειώνω και εγώ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:42 Ο steofstratos: #54 20-01-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Επειδη το πνευμα ειναι αθανατο, ακομη κι αν ειναι ανενεργη (και οχι νεκρη) γλωσσα εχει τεραστια αξια. Ποσο επιφανειακα μπορεις να σκεφτεσαι οταν μου λες οτι η χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων περιοριζεται στην επικοινωνια. Με αυτη τη λογικη ειμαι βεβαιος οτι δεν εχεις πιασει ουτε το νοημα των θετικων επιστημων...Που καταντησαμε...Στη Σρι Λανκα (το ξερω απο φιλο μου) να φτιαχνονται κολλεγια στο ονομα του Αριστοτελη κι εμεις να τολμαμε να μιλαμε για πρακτικη χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων, της αρχαιοτερης και καλυτερα δομημενης ινδοευρωπαικης γλωσσας. Και δεν υποβαθμισα ποτε τη σημασια των προβληματων που αναφερεις...Εκανα ειδικη αναφορα στη Χημεια και τη Βιολογια... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:48 Ο miv έγραψε: #55 20-01-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Click για ανάπτυξη... Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:50 Ο steofstratos: #56 20-01-08 19:50 Όσο για το τι είναι νεκρή γλώσσα το μάθαμε στη Γ γυμνασίου. Δε λέω τίποτα άλλο. Αρχική Δημοσίευση από miv: Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Click για ανάπτυξη... Ποίος μίλησε για σχολή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Ο miv έγραψε: #57 20-01-08 19:53 Κανενας. Γενικα το αναφερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:55 Ο steofstratos: #58 20-01-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κανενας. Γενικα το αναφερω. Click για ανάπτυξη... Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:59 Ο miv έγραψε: #59 20-01-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Click για ανάπτυξη... Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 20:05 Ο steofstratos: #60 20-01-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Click για ανάπτυξη... Οκ. Το να θεωρείς χρήσιμα ολά τα μαθήματα αλλα να παραμένεις αδιόρθωτος και εγωιστής είναι κακό πράγμα. Μήν αναρωτηθείς αναφέρομαι γενικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: ΕΔΩ υπάρχει η επώνυμη άποψη του κ. Εμ. Κριαρά ενός απ' τους μεγαλύτερους σύγχρονους μελετητές της ελληνικής γλώσσας (το βιογραφικό του ΕΔΩ). Click για ανάπτυξη... + https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38930&page=4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Ο Purple sunrise: #42 20-01-08 14:40 Επειδη το πνευμα ειναι αθανατο, ακομη κι αν ειναι ανενεργη (και οχι νεκρη) γλωσσα εχει τεραστια αξια. Ποσο επιφανειακα μπορεις να σκεφτεσαι οταν μου λες οτι η χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων περιοριζεται στην επικοινωνια. Με αυτη τη λογικη ειμαι βεβαιος οτι δεν εχεις πιασει ουτε το νοημα των θετικων επιστημων...Που καταντησαμε...Στη Σρι Λανκα (το ξερω απο φιλο μου) να φτιαχνονται κολλεγια στο ονομα του Αριστοτελη κι εμεις να τολμαμε να μιλαμε για πρακτικη χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων, της αρχαιοτερης και καλυτερα δομημενης ινδοευρωπαικης γλωσσας. Και δεν υποβαθμισα ποτε τη σημασια των προβληματων που αναφερεις...Εκανα ειδικη αναφορα στη Χημεια και τη Βιολογια... Click για ανάπτυξη... +1 Δεν είναι ανενεργή, νεκρή είναι. Click για ανάπτυξη... Αυτο που λες δηλωνει ελλειμα πολιτισμου και δεν σχολιαζω ενα κειμενο απο ενα blog δες τωρα Εμείς δεν χρειάζεται να μάθουμε αρχαία ελληνικά. Αμφιβάλλω αν μας χρειάζονται και τα καθομιλούμενα ελληνικά. Μας αρκεί που κάνουμε "αγώνες". Αγώνες με μολότωφ, με σφενδόνες, με καδρόνια, με κραυγές... Μας αρκεί που ξέρουμε να αρθρώσουμε... κρά. Το μέλλον μας είναι εξασφαλισμένο. Αν πάρουμε κανέναν κατήφορο στα ναρκωτικά, έτσι και αλλοώς δεν θα μας χρειαστεί ούτε μισθός ούτε σύνταξη. Θα πεθάνουμε νέοι, απαλάσσοντας το Κράτος απο "έξοδα". Μπορεί όμως να πάρουμε άλλο δρόμο. Να πετύχουμε καμιά θεσούλα στο Δημόσιο, ώστε να πληρωνόμαστε χωρίς να δουλεύουμε. Οπότε, έχουμε και πάλι προοπτική για αγώνες. Ε! τώρα, μερικά κορόϊδα ας κάθονται να μαθαίνουν ελληνικά και ότι άλλο θέλουν. Θα τους περάσουμε όλους στη στροφή. Θα ταχθούμε με το τότε κυβερνών κόμμα και θα αφήσουμε πίσω τους διαβασμένους. Το πάν είναι οι ελιγμοί. Μπορεί να είμαι σήμερα αριστερός αλλά αύριο αν θέλω γίνομαι κεντρώος ή δεξιός. Έτσι, θα τους... φάω λάχανο όλους τους "διαβασμένους". Είμαι ένας γνήσιος νεοέλληνας. Θα γίνω ότι είναι και πολλοί από τους δασκάλους μου, του Γυμνασίου, του Λυκείου και του Πανεπιστημίου. Φιλοδοξώ μάλιστα να τους ξεπεράσω σε κουτοπονηριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 14:42 Ο miv έγραψε: #43 20-01-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: + https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38930&page=4 Click για ανάπτυξη... Ο ορισμος που δινεις ειναι επιστημονικα λανθασμενος συμφωνα με την μεχρι τωρα κατεστημενη επιστημη της Γλωσσολογιας που γνωριζω απο πρωτο χερι... Ενας μελετητης ψαχνει, εγω δε μπορω να το λαβω αυτο που λες σαν σωστο τη στιγμη που δεν αποδεικνυεται, αλλα ερευναται. Αρχική Δημοσίευση από November Rain: +1 Αυτο που λες δηλωνει ελλειμα πολιτισμου και δεν σχολιαζω Click για ανάπτυξη... Αυτη ακριβως ειναι και η διαφορα μεταξυ ψευδοθανατου μιας γλωσσας (Αρχαια Ελληνικα) και νεκρωσης της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 14:52 Ο Ωρίωνας έγραψε: #44 20-01-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ο ορισμος που δινεις ειναι επιστημονικα λανθασμενος συμφωνα με την μεχρι τωρα κατεστημενη επιστημη της Γλωσσολογιας που γνωριζω απο πρωτο χερι... Click για ανάπτυξη... Πες τότε ποιος είναι ο επιστημονικά σωστός ορισμός για να τον μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 14:57 Ο miv έγραψε: #45 20-01-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Πες τότε ποιος είναι ο επιστημονικά σωστός ορισμός για να τον μάθω. Click για ανάπτυξη... Νεκρη γλωσσα ειναι εκεινη η οποια δεν εχει φυσικους και αλυσιδωτους δεσμους εξελιξης (αρα και πολιτισμικης μεταδοσης) με μια μοντερνα γλωσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:30 Ο Ωρίωνας έγραψε: #46 20-01-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από miv: Νεκρη γλωσσα ειναι εκεινη η οποια δεν εχει φυσικους και αλυσιδωτους δεσμους εξελιξης (αρα και πολιτισμικης μεταδοσης) με μια μοντερνα γλωσσα. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου πεις που το είδες αυτό? Γιατί με αυτό τον ορισμό και τα λατινικά δεν είναι νεκρή γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:37 Ο miv έγραψε: #47 20-01-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Μπορείς να μου πεις που το είδες αυτό? Γιατί με αυτό τον ορισμό και τα λατινικά δεν είναι νεκρή γλώσσα... Click για ανάπτυξη... Φυσικα και δεν ειναι νεκρη γλωσσα τα λατινικα. Αυτο το ειδα στο wikipedia και θα το βρεις σε καθε εγχειριδιο επισημης γλωσσολογιας. Τι λεει ο καθε ερευνητης θα το αξιολογησει ο χρονος. Δε με ενδιαφερει ουτε ο Κριαρας ουτε ο αλλος. Δεν υπαρχει λογος να το κουβεντιασω αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:42 Ο Ωρίωνας έγραψε: #48 20-01-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Φυσικα και δεν ειναι νεκρη γλωσσα τα λατινικα. Αυτο το ειδα στο wikipedia και θα το βρεις σε καθε εγχειριδιο επισημης γλωσσολογιας. Τι λεει ο καθε ερευνητης θα το αξιολογησει ο χρονος. Δε με ενδιαφερει ουτε ο Κριαρας ουτε ο αλλος. Δεν υπαρχει λογος να το κουβεντιασω αλλο... Click για ανάπτυξη... Αφού εμπιστεύεσαι τη wikipedia περισσότερο από τους επιστήμονες δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:43 Ο miv έγραψε: #49 20-01-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Αφού εμπιστεύεσαι τη wikipedia περισσότερο από τους επιστήμονες δες εδώ. Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε φιλαρακι, Ευαγγελιο ειναι οι επιστημονες?? Ελα σε παρακαλω με το καθε παγκοσμιοποιημενο δυτικοσπουδασμενο αμερικανακι...ΤΕΛΟΣ. Μου λες οτι η σχεση Αρχαιων-Νεων Ελληνικων ειναι ιδια με Κοπτικα-Αραβικα και Τσεροκι-Αγγλικα ??? Ελα ενταξει... Στο wiki διαβασε το αγγλικο αρθρο, ειναι πιο πληρες. Εγω τελειωσα εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η Krou έγραψε: #50 20-01-08 15:47 Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:48 Ο miv έγραψε: #51 20-01-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Click για ανάπτυξη... Δες προηγουμενο ποστ. Περιπτωση pseudoextinction. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #52 20-01-08 15:50 Νομίζω θα ακούσω τον κύριο Ravenclaw ως ειδικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Ο Ωρίωνας έγραψε: #53 20-01-08 15:51 Τη σελίδα την έστειλα για να δεις τον ορισμό της νεκρής γλώσσας και ότι τα λατινικά θεωρούνται νεκρή γλώσσα...... Και τελειώνω και εγώ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:42 Ο steofstratos: #54 20-01-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Επειδη το πνευμα ειναι αθανατο, ακομη κι αν ειναι ανενεργη (και οχι νεκρη) γλωσσα εχει τεραστια αξια. Ποσο επιφανειακα μπορεις να σκεφτεσαι οταν μου λες οτι η χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων περιοριζεται στην επικοινωνια. Με αυτη τη λογικη ειμαι βεβαιος οτι δεν εχεις πιασει ουτε το νοημα των θετικων επιστημων...Που καταντησαμε...Στη Σρι Λανκα (το ξερω απο φιλο μου) να φτιαχνονται κολλεγια στο ονομα του Αριστοτελη κι εμεις να τολμαμε να μιλαμε για πρακτικη χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων, της αρχαιοτερης και καλυτερα δομημενης ινδοευρωπαικης γλωσσας. Και δεν υποβαθμισα ποτε τη σημασια των προβληματων που αναφερεις...Εκανα ειδικη αναφορα στη Χημεια και τη Βιολογια... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:48 Ο miv έγραψε: #55 20-01-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Click για ανάπτυξη... Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:50 Ο steofstratos: #56 20-01-08 19:50 Όσο για το τι είναι νεκρή γλώσσα το μάθαμε στη Γ γυμνασίου. Δε λέω τίποτα άλλο. Αρχική Δημοσίευση από miv: Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Click για ανάπτυξη... Ποίος μίλησε για σχολή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Ο miv έγραψε: #57 20-01-08 19:53 Κανενας. Γενικα το αναφερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:55 Ο steofstratos: #58 20-01-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κανενας. Γενικα το αναφερω. Click για ανάπτυξη... Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:59 Ο miv έγραψε: #59 20-01-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Click για ανάπτυξη... Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 20:05 Ο steofstratos: #60 20-01-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Click για ανάπτυξη... Οκ. Το να θεωρείς χρήσιμα ολά τα μαθήματα αλλα να παραμένεις αδιόρθωτος και εγωιστής είναι κακό πράγμα. Μήν αναρωτηθείς αναφέρομαι γενικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδη το πνευμα ειναι αθανατο, ακομη κι αν ειναι ανενεργη (και οχι νεκρη) γλωσσα εχει τεραστια αξια. Ποσο επιφανειακα μπορεις να σκεφτεσαι οταν μου λες οτι η χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων περιοριζεται στην επικοινωνια. Με αυτη τη λογικη ειμαι βεβαιος οτι δεν εχεις πιασει ουτε το νοημα των θετικων επιστημων...Που καταντησαμε...Στη Σρι Λανκα (το ξερω απο φιλο μου) να φτιαχνονται κολλεγια στο ονομα του Αριστοτελη κι εμεις να τολμαμε να μιλαμε για πρακτικη χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων, της αρχαιοτερης και καλυτερα δομημενης ινδοευρωπαικης γλωσσας. Και δεν υποβαθμισα ποτε τη σημασια των προβληματων που αναφερεις...Εκανα ειδικη αναφορα στη Χημεια και τη Βιολογια... Click για ανάπτυξη... +1 Δεν είναι ανενεργή, νεκρή είναι. Click για ανάπτυξη... Αυτο που λες δηλωνει ελλειμα πολιτισμου και δεν σχολιαζω ενα κειμενο απο ενα blog δες τωρα Εμείς δεν χρειάζεται να μάθουμε αρχαία ελληνικά. Αμφιβάλλω αν μας χρειάζονται και τα καθομιλούμενα ελληνικά. Μας αρκεί που κάνουμε "αγώνες". Αγώνες με μολότωφ, με σφενδόνες, με καδρόνια, με κραυγές... Μας αρκεί που ξέρουμε να αρθρώσουμε... κρά. Το μέλλον μας είναι εξασφαλισμένο. Αν πάρουμε κανέναν κατήφορο στα ναρκωτικά, έτσι και αλλοώς δεν θα μας χρειαστεί ούτε μισθός ούτε σύνταξη. Θα πεθάνουμε νέοι, απαλάσσοντας το Κράτος απο "έξοδα". Μπορεί όμως να πάρουμε άλλο δρόμο. Να πετύχουμε καμιά θεσούλα στο Δημόσιο, ώστε να πληρωνόμαστε χωρίς να δουλεύουμε. Οπότε, έχουμε και πάλι προοπτική για αγώνες. Ε! τώρα, μερικά κορόϊδα ας κάθονται να μαθαίνουν ελληνικά και ότι άλλο θέλουν. Θα τους περάσουμε όλους στη στροφή. Θα ταχθούμε με το τότε κυβερνών κόμμα και θα αφήσουμε πίσω τους διαβασμένους. Το πάν είναι οι ελιγμοί. Μπορεί να είμαι σήμερα αριστερός αλλά αύριο αν θέλω γίνομαι κεντρώος ή δεξιός. Έτσι, θα τους... φάω λάχανο όλους τους "διαβασμένους". Είμαι ένας γνήσιος νεοέλληνας. Θα γίνω ότι είναι και πολλοί από τους δασκάλους μου, του Γυμνασίου, του Λυκείου και του Πανεπιστημίου. Φιλοδοξώ μάλιστα να τους ξεπεράσω σε κουτοπονηριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 14:42 Ο miv έγραψε: #43 20-01-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: + https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38930&page=4 Click για ανάπτυξη... Ο ορισμος που δινεις ειναι επιστημονικα λανθασμενος συμφωνα με την μεχρι τωρα κατεστημενη επιστημη της Γλωσσολογιας που γνωριζω απο πρωτο χερι... Ενας μελετητης ψαχνει, εγω δε μπορω να το λαβω αυτο που λες σαν σωστο τη στιγμη που δεν αποδεικνυεται, αλλα ερευναται. Αρχική Δημοσίευση από November Rain: +1 Αυτο που λες δηλωνει ελλειμα πολιτισμου και δεν σχολιαζω Click για ανάπτυξη... Αυτη ακριβως ειναι και η διαφορα μεταξυ ψευδοθανατου μιας γλωσσας (Αρχαια Ελληνικα) και νεκρωσης της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 14:52 Ο Ωρίωνας έγραψε: #44 20-01-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ο ορισμος που δινεις ειναι επιστημονικα λανθασμενος συμφωνα με την μεχρι τωρα κατεστημενη επιστημη της Γλωσσολογιας που γνωριζω απο πρωτο χερι... Click για ανάπτυξη... Πες τότε ποιος είναι ο επιστημονικά σωστός ορισμός για να τον μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 14:57 Ο miv έγραψε: #45 20-01-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Πες τότε ποιος είναι ο επιστημονικά σωστός ορισμός για να τον μάθω. Click για ανάπτυξη... Νεκρη γλωσσα ειναι εκεινη η οποια δεν εχει φυσικους και αλυσιδωτους δεσμους εξελιξης (αρα και πολιτισμικης μεταδοσης) με μια μοντερνα γλωσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:30 Ο Ωρίωνας έγραψε: #46 20-01-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από miv: Νεκρη γλωσσα ειναι εκεινη η οποια δεν εχει φυσικους και αλυσιδωτους δεσμους εξελιξης (αρα και πολιτισμικης μεταδοσης) με μια μοντερνα γλωσσα. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου πεις που το είδες αυτό? Γιατί με αυτό τον ορισμό και τα λατινικά δεν είναι νεκρή γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:37 Ο miv έγραψε: #47 20-01-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Μπορείς να μου πεις που το είδες αυτό? Γιατί με αυτό τον ορισμό και τα λατινικά δεν είναι νεκρή γλώσσα... Click για ανάπτυξη... Φυσικα και δεν ειναι νεκρη γλωσσα τα λατινικα. Αυτο το ειδα στο wikipedia και θα το βρεις σε καθε εγχειριδιο επισημης γλωσσολογιας. Τι λεει ο καθε ερευνητης θα το αξιολογησει ο χρονος. Δε με ενδιαφερει ουτε ο Κριαρας ουτε ο αλλος. Δεν υπαρχει λογος να το κουβεντιασω αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:42 Ο Ωρίωνας έγραψε: #48 20-01-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Φυσικα και δεν ειναι νεκρη γλωσσα τα λατινικα. Αυτο το ειδα στο wikipedia και θα το βρεις σε καθε εγχειριδιο επισημης γλωσσολογιας. Τι λεει ο καθε ερευνητης θα το αξιολογησει ο χρονος. Δε με ενδιαφερει ουτε ο Κριαρας ουτε ο αλλος. Δεν υπαρχει λογος να το κουβεντιασω αλλο... Click για ανάπτυξη... Αφού εμπιστεύεσαι τη wikipedia περισσότερο από τους επιστήμονες δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:43 Ο miv έγραψε: #49 20-01-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Αφού εμπιστεύεσαι τη wikipedia περισσότερο από τους επιστήμονες δες εδώ. Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε φιλαρακι, Ευαγγελιο ειναι οι επιστημονες?? Ελα σε παρακαλω με το καθε παγκοσμιοποιημενο δυτικοσπουδασμενο αμερικανακι...ΤΕΛΟΣ. Μου λες οτι η σχεση Αρχαιων-Νεων Ελληνικων ειναι ιδια με Κοπτικα-Αραβικα και Τσεροκι-Αγγλικα ??? Ελα ενταξει... Στο wiki διαβασε το αγγλικο αρθρο, ειναι πιο πληρες. Εγω τελειωσα εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η Krou έγραψε: #50 20-01-08 15:47 Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:48 Ο miv έγραψε: #51 20-01-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Click για ανάπτυξη... Δες προηγουμενο ποστ. Περιπτωση pseudoextinction. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #52 20-01-08 15:50 Νομίζω θα ακούσω τον κύριο Ravenclaw ως ειδικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Ο Ωρίωνας έγραψε: #53 20-01-08 15:51 Τη σελίδα την έστειλα για να δεις τον ορισμό της νεκρής γλώσσας και ότι τα λατινικά θεωρούνται νεκρή γλώσσα...... Και τελειώνω και εγώ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:42 Ο steofstratos: #54 20-01-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Επειδη το πνευμα ειναι αθανατο, ακομη κι αν ειναι ανενεργη (και οχι νεκρη) γλωσσα εχει τεραστια αξια. Ποσο επιφανειακα μπορεις να σκεφτεσαι οταν μου λες οτι η χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων περιοριζεται στην επικοινωνια. Με αυτη τη λογικη ειμαι βεβαιος οτι δεν εχεις πιασει ουτε το νοημα των θετικων επιστημων...Που καταντησαμε...Στη Σρι Λανκα (το ξερω απο φιλο μου) να φτιαχνονται κολλεγια στο ονομα του Αριστοτελη κι εμεις να τολμαμε να μιλαμε για πρακτικη χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων, της αρχαιοτερης και καλυτερα δομημενης ινδοευρωπαικης γλωσσας. Και δεν υποβαθμισα ποτε τη σημασια των προβληματων που αναφερεις...Εκανα ειδικη αναφορα στη Χημεια και τη Βιολογια... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:48 Ο miv έγραψε: #55 20-01-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Click για ανάπτυξη... Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:50 Ο steofstratos: #56 20-01-08 19:50 Όσο για το τι είναι νεκρή γλώσσα το μάθαμε στη Γ γυμνασίου. Δε λέω τίποτα άλλο. Αρχική Δημοσίευση από miv: Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Click για ανάπτυξη... Ποίος μίλησε για σχολή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Ο miv έγραψε: #57 20-01-08 19:53 Κανενας. Γενικα το αναφερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:55 Ο steofstratos: #58 20-01-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κανενας. Γενικα το αναφερω. Click για ανάπτυξη... Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:59 Ο miv έγραψε: #59 20-01-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Click για ανάπτυξη... Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 20:05 Ο steofstratos: #60 20-01-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Click για ανάπτυξη... Οκ. Το να θεωρείς χρήσιμα ολά τα μαθήματα αλλα να παραμένεις αδιόρθωτος και εγωιστής είναι κακό πράγμα. Μήν αναρωτηθείς αναφέρομαι γενικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: + https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38930&page=4 Click για ανάπτυξη... Ο ορισμος που δινεις ειναι επιστημονικα λανθασμενος συμφωνα με την μεχρι τωρα κατεστημενη επιστημη της Γλωσσολογιας που γνωριζω απο πρωτο χερι... Ενας μελετητης ψαχνει, εγω δε μπορω να το λαβω αυτο που λες σαν σωστο τη στιγμη που δεν αποδεικνυεται, αλλα ερευναται. Αρχική Δημοσίευση από November Rain: +1 Αυτο που λες δηλωνει ελλειμα πολιτισμου και δεν σχολιαζω Click για ανάπτυξη... Αυτη ακριβως ειναι και η διαφορα μεταξυ ψευδοθανατου μιας γλωσσας (Αρχαια Ελληνικα) και νεκρωσης της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 14:52 Ο Ωρίωνας έγραψε: #44 20-01-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ο ορισμος που δινεις ειναι επιστημονικα λανθασμενος συμφωνα με την μεχρι τωρα κατεστημενη επιστημη της Γλωσσολογιας που γνωριζω απο πρωτο χερι... Click για ανάπτυξη... Πες τότε ποιος είναι ο επιστημονικά σωστός ορισμός για να τον μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 14:57 Ο miv έγραψε: #45 20-01-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Πες τότε ποιος είναι ο επιστημονικά σωστός ορισμός για να τον μάθω. Click για ανάπτυξη... Νεκρη γλωσσα ειναι εκεινη η οποια δεν εχει φυσικους και αλυσιδωτους δεσμους εξελιξης (αρα και πολιτισμικης μεταδοσης) με μια μοντερνα γλωσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:30 Ο Ωρίωνας έγραψε: #46 20-01-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από miv: Νεκρη γλωσσα ειναι εκεινη η οποια δεν εχει φυσικους και αλυσιδωτους δεσμους εξελιξης (αρα και πολιτισμικης μεταδοσης) με μια μοντερνα γλωσσα. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου πεις που το είδες αυτό? Γιατί με αυτό τον ορισμό και τα λατινικά δεν είναι νεκρή γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:37 Ο miv έγραψε: #47 20-01-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Μπορείς να μου πεις που το είδες αυτό? Γιατί με αυτό τον ορισμό και τα λατινικά δεν είναι νεκρή γλώσσα... Click για ανάπτυξη... Φυσικα και δεν ειναι νεκρη γλωσσα τα λατινικα. Αυτο το ειδα στο wikipedia και θα το βρεις σε καθε εγχειριδιο επισημης γλωσσολογιας. Τι λεει ο καθε ερευνητης θα το αξιολογησει ο χρονος. Δε με ενδιαφερει ουτε ο Κριαρας ουτε ο αλλος. Δεν υπαρχει λογος να το κουβεντιασω αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:42 Ο Ωρίωνας έγραψε: #48 20-01-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Φυσικα και δεν ειναι νεκρη γλωσσα τα λατινικα. Αυτο το ειδα στο wikipedia και θα το βρεις σε καθε εγχειριδιο επισημης γλωσσολογιας. Τι λεει ο καθε ερευνητης θα το αξιολογησει ο χρονος. Δε με ενδιαφερει ουτε ο Κριαρας ουτε ο αλλος. Δεν υπαρχει λογος να το κουβεντιασω αλλο... Click για ανάπτυξη... Αφού εμπιστεύεσαι τη wikipedia περισσότερο από τους επιστήμονες δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:43 Ο miv έγραψε: #49 20-01-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Αφού εμπιστεύεσαι τη wikipedia περισσότερο από τους επιστήμονες δες εδώ. Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε φιλαρακι, Ευαγγελιο ειναι οι επιστημονες?? Ελα σε παρακαλω με το καθε παγκοσμιοποιημενο δυτικοσπουδασμενο αμερικανακι...ΤΕΛΟΣ. Μου λες οτι η σχεση Αρχαιων-Νεων Ελληνικων ειναι ιδια με Κοπτικα-Αραβικα και Τσεροκι-Αγγλικα ??? Ελα ενταξει... Στο wiki διαβασε το αγγλικο αρθρο, ειναι πιο πληρες. Εγω τελειωσα εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η Krou έγραψε: #50 20-01-08 15:47 Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:48 Ο miv έγραψε: #51 20-01-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Click για ανάπτυξη... Δες προηγουμενο ποστ. Περιπτωση pseudoextinction. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #52 20-01-08 15:50 Νομίζω θα ακούσω τον κύριο Ravenclaw ως ειδικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Ο Ωρίωνας έγραψε: #53 20-01-08 15:51 Τη σελίδα την έστειλα για να δεις τον ορισμό της νεκρής γλώσσας και ότι τα λατινικά θεωρούνται νεκρή γλώσσα...... Και τελειώνω και εγώ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:42 Ο steofstratos: #54 20-01-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Επειδη το πνευμα ειναι αθανατο, ακομη κι αν ειναι ανενεργη (και οχι νεκρη) γλωσσα εχει τεραστια αξια. Ποσο επιφανειακα μπορεις να σκεφτεσαι οταν μου λες οτι η χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων περιοριζεται στην επικοινωνια. Με αυτη τη λογικη ειμαι βεβαιος οτι δεν εχεις πιασει ουτε το νοημα των θετικων επιστημων...Που καταντησαμε...Στη Σρι Λανκα (το ξερω απο φιλο μου) να φτιαχνονται κολλεγια στο ονομα του Αριστοτελη κι εμεις να τολμαμε να μιλαμε για πρακτικη χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων, της αρχαιοτερης και καλυτερα δομημενης ινδοευρωπαικης γλωσσας. Και δεν υποβαθμισα ποτε τη σημασια των προβληματων που αναφερεις...Εκανα ειδικη αναφορα στη Χημεια και τη Βιολογια... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:48 Ο miv έγραψε: #55 20-01-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Click για ανάπτυξη... Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:50 Ο steofstratos: #56 20-01-08 19:50 Όσο για το τι είναι νεκρή γλώσσα το μάθαμε στη Γ γυμνασίου. Δε λέω τίποτα άλλο. Αρχική Δημοσίευση από miv: Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Click για ανάπτυξη... Ποίος μίλησε για σχολή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Ο miv έγραψε: #57 20-01-08 19:53 Κανενας. Γενικα το αναφερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:55 Ο steofstratos: #58 20-01-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κανενας. Γενικα το αναφερω. Click για ανάπτυξη... Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:59 Ο miv έγραψε: #59 20-01-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Click για ανάπτυξη... Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 20:05 Ο steofstratos: #60 20-01-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Click για ανάπτυξη... Οκ. Το να θεωρείς χρήσιμα ολά τα μαθήματα αλλα να παραμένεις αδιόρθωτος και εγωιστής είναι κακό πράγμα. Μήν αναρωτηθείς αναφέρομαι γενικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miv: Ο ορισμος που δινεις ειναι επιστημονικα λανθασμενος συμφωνα με την μεχρι τωρα κατεστημενη επιστημη της Γλωσσολογιας που γνωριζω απο πρωτο χερι... Click για ανάπτυξη... Πες τότε ποιος είναι ο επιστημονικά σωστός ορισμός για να τον μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 14:57 Ο miv έγραψε: #45 20-01-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Πες τότε ποιος είναι ο επιστημονικά σωστός ορισμός για να τον μάθω. Click για ανάπτυξη... Νεκρη γλωσσα ειναι εκεινη η οποια δεν εχει φυσικους και αλυσιδωτους δεσμους εξελιξης (αρα και πολιτισμικης μεταδοσης) με μια μοντερνα γλωσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:30 Ο Ωρίωνας έγραψε: #46 20-01-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από miv: Νεκρη γλωσσα ειναι εκεινη η οποια δεν εχει φυσικους και αλυσιδωτους δεσμους εξελιξης (αρα και πολιτισμικης μεταδοσης) με μια μοντερνα γλωσσα. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου πεις που το είδες αυτό? Γιατί με αυτό τον ορισμό και τα λατινικά δεν είναι νεκρή γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:37 Ο miv έγραψε: #47 20-01-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Μπορείς να μου πεις που το είδες αυτό? Γιατί με αυτό τον ορισμό και τα λατινικά δεν είναι νεκρή γλώσσα... Click για ανάπτυξη... Φυσικα και δεν ειναι νεκρη γλωσσα τα λατινικα. Αυτο το ειδα στο wikipedia και θα το βρεις σε καθε εγχειριδιο επισημης γλωσσολογιας. Τι λεει ο καθε ερευνητης θα το αξιολογησει ο χρονος. Δε με ενδιαφερει ουτε ο Κριαρας ουτε ο αλλος. Δεν υπαρχει λογος να το κουβεντιασω αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:42 Ο Ωρίωνας έγραψε: #48 20-01-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Φυσικα και δεν ειναι νεκρη γλωσσα τα λατινικα. Αυτο το ειδα στο wikipedia και θα το βρεις σε καθε εγχειριδιο επισημης γλωσσολογιας. Τι λεει ο καθε ερευνητης θα το αξιολογησει ο χρονος. Δε με ενδιαφερει ουτε ο Κριαρας ουτε ο αλλος. Δεν υπαρχει λογος να το κουβεντιασω αλλο... Click για ανάπτυξη... Αφού εμπιστεύεσαι τη wikipedia περισσότερο από τους επιστήμονες δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:43 Ο miv έγραψε: #49 20-01-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Αφού εμπιστεύεσαι τη wikipedia περισσότερο από τους επιστήμονες δες εδώ. Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε φιλαρακι, Ευαγγελιο ειναι οι επιστημονες?? Ελα σε παρακαλω με το καθε παγκοσμιοποιημενο δυτικοσπουδασμενο αμερικανακι...ΤΕΛΟΣ. Μου λες οτι η σχεση Αρχαιων-Νεων Ελληνικων ειναι ιδια με Κοπτικα-Αραβικα και Τσεροκι-Αγγλικα ??? Ελα ενταξει... Στο wiki διαβασε το αγγλικο αρθρο, ειναι πιο πληρες. Εγω τελειωσα εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η Krou έγραψε: #50 20-01-08 15:47 Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:48 Ο miv έγραψε: #51 20-01-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Click για ανάπτυξη... Δες προηγουμενο ποστ. Περιπτωση pseudoextinction. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #52 20-01-08 15:50 Νομίζω θα ακούσω τον κύριο Ravenclaw ως ειδικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Ο Ωρίωνας έγραψε: #53 20-01-08 15:51 Τη σελίδα την έστειλα για να δεις τον ορισμό της νεκρής γλώσσας και ότι τα λατινικά θεωρούνται νεκρή γλώσσα...... Και τελειώνω και εγώ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:42 Ο steofstratos: #54 20-01-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Επειδη το πνευμα ειναι αθανατο, ακομη κι αν ειναι ανενεργη (και οχι νεκρη) γλωσσα εχει τεραστια αξια. Ποσο επιφανειακα μπορεις να σκεφτεσαι οταν μου λες οτι η χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων περιοριζεται στην επικοινωνια. Με αυτη τη λογικη ειμαι βεβαιος οτι δεν εχεις πιασει ουτε το νοημα των θετικων επιστημων...Που καταντησαμε...Στη Σρι Λανκα (το ξερω απο φιλο μου) να φτιαχνονται κολλεγια στο ονομα του Αριστοτελη κι εμεις να τολμαμε να μιλαμε για πρακτικη χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων, της αρχαιοτερης και καλυτερα δομημενης ινδοευρωπαικης γλωσσας. Και δεν υποβαθμισα ποτε τη σημασια των προβληματων που αναφερεις...Εκανα ειδικη αναφορα στη Χημεια και τη Βιολογια... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:48 Ο miv έγραψε: #55 20-01-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Click για ανάπτυξη... Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:50 Ο steofstratos: #56 20-01-08 19:50 Όσο για το τι είναι νεκρή γλώσσα το μάθαμε στη Γ γυμνασίου. Δε λέω τίποτα άλλο. Αρχική Δημοσίευση από miv: Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Click για ανάπτυξη... Ποίος μίλησε για σχολή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Ο miv έγραψε: #57 20-01-08 19:53 Κανενας. Γενικα το αναφερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:55 Ο steofstratos: #58 20-01-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κανενας. Γενικα το αναφερω. Click για ανάπτυξη... Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:59 Ο miv έγραψε: #59 20-01-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Click για ανάπτυξη... Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 20:05 Ο steofstratos: #60 20-01-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Click για ανάπτυξη... Οκ. Το να θεωρείς χρήσιμα ολά τα μαθήματα αλλα να παραμένεις αδιόρθωτος και εγωιστής είναι κακό πράγμα. Μήν αναρωτηθείς αναφέρομαι γενικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Πες τότε ποιος είναι ο επιστημονικά σωστός ορισμός για να τον μάθω. Click για ανάπτυξη... Νεκρη γλωσσα ειναι εκεινη η οποια δεν εχει φυσικους και αλυσιδωτους δεσμους εξελιξης (αρα και πολιτισμικης μεταδοσης) με μια μοντερνα γλωσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:30 Ο Ωρίωνας έγραψε: #46 20-01-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από miv: Νεκρη γλωσσα ειναι εκεινη η οποια δεν εχει φυσικους και αλυσιδωτους δεσμους εξελιξης (αρα και πολιτισμικης μεταδοσης) με μια μοντερνα γλωσσα. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου πεις που το είδες αυτό? Γιατί με αυτό τον ορισμό και τα λατινικά δεν είναι νεκρή γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:37 Ο miv έγραψε: #47 20-01-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Μπορείς να μου πεις που το είδες αυτό? Γιατί με αυτό τον ορισμό και τα λατινικά δεν είναι νεκρή γλώσσα... Click για ανάπτυξη... Φυσικα και δεν ειναι νεκρη γλωσσα τα λατινικα. Αυτο το ειδα στο wikipedia και θα το βρεις σε καθε εγχειριδιο επισημης γλωσσολογιας. Τι λεει ο καθε ερευνητης θα το αξιολογησει ο χρονος. Δε με ενδιαφερει ουτε ο Κριαρας ουτε ο αλλος. Δεν υπαρχει λογος να το κουβεντιασω αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:42 Ο Ωρίωνας έγραψε: #48 20-01-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Φυσικα και δεν ειναι νεκρη γλωσσα τα λατινικα. Αυτο το ειδα στο wikipedia και θα το βρεις σε καθε εγχειριδιο επισημης γλωσσολογιας. Τι λεει ο καθε ερευνητης θα το αξιολογησει ο χρονος. Δε με ενδιαφερει ουτε ο Κριαρας ουτε ο αλλος. Δεν υπαρχει λογος να το κουβεντιασω αλλο... Click για ανάπτυξη... Αφού εμπιστεύεσαι τη wikipedia περισσότερο από τους επιστήμονες δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:43 Ο miv έγραψε: #49 20-01-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Αφού εμπιστεύεσαι τη wikipedia περισσότερο από τους επιστήμονες δες εδώ. Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε φιλαρακι, Ευαγγελιο ειναι οι επιστημονες?? Ελα σε παρακαλω με το καθε παγκοσμιοποιημενο δυτικοσπουδασμενο αμερικανακι...ΤΕΛΟΣ. Μου λες οτι η σχεση Αρχαιων-Νεων Ελληνικων ειναι ιδια με Κοπτικα-Αραβικα και Τσεροκι-Αγγλικα ??? Ελα ενταξει... Στο wiki διαβασε το αγγλικο αρθρο, ειναι πιο πληρες. Εγω τελειωσα εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η Krou έγραψε: #50 20-01-08 15:47 Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:48 Ο miv έγραψε: #51 20-01-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Click για ανάπτυξη... Δες προηγουμενο ποστ. Περιπτωση pseudoextinction. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #52 20-01-08 15:50 Νομίζω θα ακούσω τον κύριο Ravenclaw ως ειδικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Ο Ωρίωνας έγραψε: #53 20-01-08 15:51 Τη σελίδα την έστειλα για να δεις τον ορισμό της νεκρής γλώσσας και ότι τα λατινικά θεωρούνται νεκρή γλώσσα...... Και τελειώνω και εγώ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:42 Ο steofstratos: #54 20-01-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Επειδη το πνευμα ειναι αθανατο, ακομη κι αν ειναι ανενεργη (και οχι νεκρη) γλωσσα εχει τεραστια αξια. Ποσο επιφανειακα μπορεις να σκεφτεσαι οταν μου λες οτι η χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων περιοριζεται στην επικοινωνια. Με αυτη τη λογικη ειμαι βεβαιος οτι δεν εχεις πιασει ουτε το νοημα των θετικων επιστημων...Που καταντησαμε...Στη Σρι Λανκα (το ξερω απο φιλο μου) να φτιαχνονται κολλεγια στο ονομα του Αριστοτελη κι εμεις να τολμαμε να μιλαμε για πρακτικη χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων, της αρχαιοτερης και καλυτερα δομημενης ινδοευρωπαικης γλωσσας. Και δεν υποβαθμισα ποτε τη σημασια των προβληματων που αναφερεις...Εκανα ειδικη αναφορα στη Χημεια και τη Βιολογια... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:48 Ο miv έγραψε: #55 20-01-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Click για ανάπτυξη... Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:50 Ο steofstratos: #56 20-01-08 19:50 Όσο για το τι είναι νεκρή γλώσσα το μάθαμε στη Γ γυμνασίου. Δε λέω τίποτα άλλο. Αρχική Δημοσίευση από miv: Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Click για ανάπτυξη... Ποίος μίλησε για σχολή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Ο miv έγραψε: #57 20-01-08 19:53 Κανενας. Γενικα το αναφερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:55 Ο steofstratos: #58 20-01-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κανενας. Γενικα το αναφερω. Click για ανάπτυξη... Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:59 Ο miv έγραψε: #59 20-01-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Click για ανάπτυξη... Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 20:05 Ο steofstratos: #60 20-01-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Click για ανάπτυξη... Οκ. Το να θεωρείς χρήσιμα ολά τα μαθήματα αλλα να παραμένεις αδιόρθωτος και εγωιστής είναι κακό πράγμα. Μήν αναρωτηθείς αναφέρομαι γενικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miv: Νεκρη γλωσσα ειναι εκεινη η οποια δεν εχει φυσικους και αλυσιδωτους δεσμους εξελιξης (αρα και πολιτισμικης μεταδοσης) με μια μοντερνα γλωσσα. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μου πεις που το είδες αυτό? Γιατί με αυτό τον ορισμό και τα λατινικά δεν είναι νεκρή γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:37 Ο miv έγραψε: #47 20-01-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Μπορείς να μου πεις που το είδες αυτό? Γιατί με αυτό τον ορισμό και τα λατινικά δεν είναι νεκρή γλώσσα... Click για ανάπτυξη... Φυσικα και δεν ειναι νεκρη γλωσσα τα λατινικα. Αυτο το ειδα στο wikipedia και θα το βρεις σε καθε εγχειριδιο επισημης γλωσσολογιας. Τι λεει ο καθε ερευνητης θα το αξιολογησει ο χρονος. Δε με ενδιαφερει ουτε ο Κριαρας ουτε ο αλλος. Δεν υπαρχει λογος να το κουβεντιασω αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:42 Ο Ωρίωνας έγραψε: #48 20-01-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Φυσικα και δεν ειναι νεκρη γλωσσα τα λατινικα. Αυτο το ειδα στο wikipedia και θα το βρεις σε καθε εγχειριδιο επισημης γλωσσολογιας. Τι λεει ο καθε ερευνητης θα το αξιολογησει ο χρονος. Δε με ενδιαφερει ουτε ο Κριαρας ουτε ο αλλος. Δεν υπαρχει λογος να το κουβεντιασω αλλο... Click για ανάπτυξη... Αφού εμπιστεύεσαι τη wikipedia περισσότερο από τους επιστήμονες δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:43 Ο miv έγραψε: #49 20-01-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Αφού εμπιστεύεσαι τη wikipedia περισσότερο από τους επιστήμονες δες εδώ. Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε φιλαρακι, Ευαγγελιο ειναι οι επιστημονες?? Ελα σε παρακαλω με το καθε παγκοσμιοποιημενο δυτικοσπουδασμενο αμερικανακι...ΤΕΛΟΣ. Μου λες οτι η σχεση Αρχαιων-Νεων Ελληνικων ειναι ιδια με Κοπτικα-Αραβικα και Τσεροκι-Αγγλικα ??? Ελα ενταξει... Στο wiki διαβασε το αγγλικο αρθρο, ειναι πιο πληρες. Εγω τελειωσα εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η Krou έγραψε: #50 20-01-08 15:47 Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:48 Ο miv έγραψε: #51 20-01-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Click για ανάπτυξη... Δες προηγουμενο ποστ. Περιπτωση pseudoextinction. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #52 20-01-08 15:50 Νομίζω θα ακούσω τον κύριο Ravenclaw ως ειδικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Ο Ωρίωνας έγραψε: #53 20-01-08 15:51 Τη σελίδα την έστειλα για να δεις τον ορισμό της νεκρής γλώσσας και ότι τα λατινικά θεωρούνται νεκρή γλώσσα...... Και τελειώνω και εγώ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:42 Ο steofstratos: #54 20-01-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Επειδη το πνευμα ειναι αθανατο, ακομη κι αν ειναι ανενεργη (και οχι νεκρη) γλωσσα εχει τεραστια αξια. Ποσο επιφανειακα μπορεις να σκεφτεσαι οταν μου λες οτι η χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων περιοριζεται στην επικοινωνια. Με αυτη τη λογικη ειμαι βεβαιος οτι δεν εχεις πιασει ουτε το νοημα των θετικων επιστημων...Που καταντησαμε...Στη Σρι Λανκα (το ξερω απο φιλο μου) να φτιαχνονται κολλεγια στο ονομα του Αριστοτελη κι εμεις να τολμαμε να μιλαμε για πρακτικη χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων, της αρχαιοτερης και καλυτερα δομημενης ινδοευρωπαικης γλωσσας. Και δεν υποβαθμισα ποτε τη σημασια των προβληματων που αναφερεις...Εκανα ειδικη αναφορα στη Χημεια και τη Βιολογια... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:48 Ο miv έγραψε: #55 20-01-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Click για ανάπτυξη... Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:50 Ο steofstratos: #56 20-01-08 19:50 Όσο για το τι είναι νεκρή γλώσσα το μάθαμε στη Γ γυμνασίου. Δε λέω τίποτα άλλο. Αρχική Δημοσίευση από miv: Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Click για ανάπτυξη... Ποίος μίλησε για σχολή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Ο miv έγραψε: #57 20-01-08 19:53 Κανενας. Γενικα το αναφερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:55 Ο steofstratos: #58 20-01-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κανενας. Γενικα το αναφερω. Click για ανάπτυξη... Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:59 Ο miv έγραψε: #59 20-01-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Click για ανάπτυξη... Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 20:05 Ο steofstratos: #60 20-01-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Click για ανάπτυξη... Οκ. Το να θεωρείς χρήσιμα ολά τα μαθήματα αλλα να παραμένεις αδιόρθωτος και εγωιστής είναι κακό πράγμα. Μήν αναρωτηθείς αναφέρομαι γενικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Μπορείς να μου πεις που το είδες αυτό? Γιατί με αυτό τον ορισμό και τα λατινικά δεν είναι νεκρή γλώσσα... Click για ανάπτυξη... Φυσικα και δεν ειναι νεκρη γλωσσα τα λατινικα. Αυτο το ειδα στο wikipedia και θα το βρεις σε καθε εγχειριδιο επισημης γλωσσολογιας. Τι λεει ο καθε ερευνητης θα το αξιολογησει ο χρονος. Δε με ενδιαφερει ουτε ο Κριαρας ουτε ο αλλος. Δεν υπαρχει λογος να το κουβεντιασω αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:42 Ο Ωρίωνας έγραψε: #48 20-01-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Φυσικα και δεν ειναι νεκρη γλωσσα τα λατινικα. Αυτο το ειδα στο wikipedia και θα το βρεις σε καθε εγχειριδιο επισημης γλωσσολογιας. Τι λεει ο καθε ερευνητης θα το αξιολογησει ο χρονος. Δε με ενδιαφερει ουτε ο Κριαρας ουτε ο αλλος. Δεν υπαρχει λογος να το κουβεντιασω αλλο... Click για ανάπτυξη... Αφού εμπιστεύεσαι τη wikipedia περισσότερο από τους επιστήμονες δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:43 Ο miv έγραψε: #49 20-01-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Αφού εμπιστεύεσαι τη wikipedia περισσότερο από τους επιστήμονες δες εδώ. Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε φιλαρακι, Ευαγγελιο ειναι οι επιστημονες?? Ελα σε παρακαλω με το καθε παγκοσμιοποιημενο δυτικοσπουδασμενο αμερικανακι...ΤΕΛΟΣ. Μου λες οτι η σχεση Αρχαιων-Νεων Ελληνικων ειναι ιδια με Κοπτικα-Αραβικα και Τσεροκι-Αγγλικα ??? Ελα ενταξει... Στο wiki διαβασε το αγγλικο αρθρο, ειναι πιο πληρες. Εγω τελειωσα εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η Krou έγραψε: #50 20-01-08 15:47 Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:48 Ο miv έγραψε: #51 20-01-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Click για ανάπτυξη... Δες προηγουμενο ποστ. Περιπτωση pseudoextinction. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #52 20-01-08 15:50 Νομίζω θα ακούσω τον κύριο Ravenclaw ως ειδικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Ο Ωρίωνας έγραψε: #53 20-01-08 15:51 Τη σελίδα την έστειλα για να δεις τον ορισμό της νεκρής γλώσσας και ότι τα λατινικά θεωρούνται νεκρή γλώσσα...... Και τελειώνω και εγώ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:42 Ο steofstratos: #54 20-01-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Επειδη το πνευμα ειναι αθανατο, ακομη κι αν ειναι ανενεργη (και οχι νεκρη) γλωσσα εχει τεραστια αξια. Ποσο επιφανειακα μπορεις να σκεφτεσαι οταν μου λες οτι η χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων περιοριζεται στην επικοινωνια. Με αυτη τη λογικη ειμαι βεβαιος οτι δεν εχεις πιασει ουτε το νοημα των θετικων επιστημων...Που καταντησαμε...Στη Σρι Λανκα (το ξερω απο φιλο μου) να φτιαχνονται κολλεγια στο ονομα του Αριστοτελη κι εμεις να τολμαμε να μιλαμε για πρακτικη χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων, της αρχαιοτερης και καλυτερα δομημενης ινδοευρωπαικης γλωσσας. Και δεν υποβαθμισα ποτε τη σημασια των προβληματων που αναφερεις...Εκανα ειδικη αναφορα στη Χημεια και τη Βιολογια... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:48 Ο miv έγραψε: #55 20-01-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Click για ανάπτυξη... Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:50 Ο steofstratos: #56 20-01-08 19:50 Όσο για το τι είναι νεκρή γλώσσα το μάθαμε στη Γ γυμνασίου. Δε λέω τίποτα άλλο. Αρχική Δημοσίευση από miv: Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Click για ανάπτυξη... Ποίος μίλησε για σχολή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Ο miv έγραψε: #57 20-01-08 19:53 Κανενας. Γενικα το αναφερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:55 Ο steofstratos: #58 20-01-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κανενας. Γενικα το αναφερω. Click για ανάπτυξη... Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:59 Ο miv έγραψε: #59 20-01-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Click για ανάπτυξη... Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 20:05 Ο steofstratos: #60 20-01-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Click για ανάπτυξη... Οκ. Το να θεωρείς χρήσιμα ολά τα μαθήματα αλλα να παραμένεις αδιόρθωτος και εγωιστής είναι κακό πράγμα. Μήν αναρωτηθείς αναφέρομαι γενικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miv: Φυσικα και δεν ειναι νεκρη γλωσσα τα λατινικα. Αυτο το ειδα στο wikipedia και θα το βρεις σε καθε εγχειριδιο επισημης γλωσσολογιας. Τι λεει ο καθε ερευνητης θα το αξιολογησει ο χρονος. Δε με ενδιαφερει ουτε ο Κριαρας ουτε ο αλλος. Δεν υπαρχει λογος να το κουβεντιασω αλλο... Click για ανάπτυξη... Αφού εμπιστεύεσαι τη wikipedia περισσότερο από τους επιστήμονες δες εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:43 Ο miv έγραψε: #49 20-01-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Αφού εμπιστεύεσαι τη wikipedia περισσότερο από τους επιστήμονες δες εδώ. Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε φιλαρακι, Ευαγγελιο ειναι οι επιστημονες?? Ελα σε παρακαλω με το καθε παγκοσμιοποιημενο δυτικοσπουδασμενο αμερικανακι...ΤΕΛΟΣ. Μου λες οτι η σχεση Αρχαιων-Νεων Ελληνικων ειναι ιδια με Κοπτικα-Αραβικα και Τσεροκι-Αγγλικα ??? Ελα ενταξει... Στο wiki διαβασε το αγγλικο αρθρο, ειναι πιο πληρες. Εγω τελειωσα εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η Krou έγραψε: #50 20-01-08 15:47 Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:48 Ο miv έγραψε: #51 20-01-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Click για ανάπτυξη... Δες προηγουμενο ποστ. Περιπτωση pseudoextinction. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #52 20-01-08 15:50 Νομίζω θα ακούσω τον κύριο Ravenclaw ως ειδικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Ο Ωρίωνας έγραψε: #53 20-01-08 15:51 Τη σελίδα την έστειλα για να δεις τον ορισμό της νεκρής γλώσσας και ότι τα λατινικά θεωρούνται νεκρή γλώσσα...... Και τελειώνω και εγώ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:42 Ο steofstratos: #54 20-01-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Επειδη το πνευμα ειναι αθανατο, ακομη κι αν ειναι ανενεργη (και οχι νεκρη) γλωσσα εχει τεραστια αξια. Ποσο επιφανειακα μπορεις να σκεφτεσαι οταν μου λες οτι η χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων περιοριζεται στην επικοινωνια. Με αυτη τη λογικη ειμαι βεβαιος οτι δεν εχεις πιασει ουτε το νοημα των θετικων επιστημων...Που καταντησαμε...Στη Σρι Λανκα (το ξερω απο φιλο μου) να φτιαχνονται κολλεγια στο ονομα του Αριστοτελη κι εμεις να τολμαμε να μιλαμε για πρακτικη χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων, της αρχαιοτερης και καλυτερα δομημενης ινδοευρωπαικης γλωσσας. Και δεν υποβαθμισα ποτε τη σημασια των προβληματων που αναφερεις...Εκανα ειδικη αναφορα στη Χημεια και τη Βιολογια... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:48 Ο miv έγραψε: #55 20-01-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Click για ανάπτυξη... Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:50 Ο steofstratos: #56 20-01-08 19:50 Όσο για το τι είναι νεκρή γλώσσα το μάθαμε στη Γ γυμνασίου. Δε λέω τίποτα άλλο. Αρχική Δημοσίευση από miv: Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Click για ανάπτυξη... Ποίος μίλησε για σχολή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Ο miv έγραψε: #57 20-01-08 19:53 Κανενας. Γενικα το αναφερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:55 Ο steofstratos: #58 20-01-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κανενας. Γενικα το αναφερω. Click για ανάπτυξη... Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:59 Ο miv έγραψε: #59 20-01-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Click για ανάπτυξη... Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 20:05 Ο steofstratos: #60 20-01-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Click για ανάπτυξη... Οκ. Το να θεωρείς χρήσιμα ολά τα μαθήματα αλλα να παραμένεις αδιόρθωτος και εγωιστής είναι κακό πράγμα. Μήν αναρωτηθείς αναφέρομαι γενικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ωρίωνας: Αφού εμπιστεύεσαι τη wikipedia περισσότερο από τους επιστήμονες δες εδώ. Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε φιλαρακι, Ευαγγελιο ειναι οι επιστημονες?? Ελα σε παρακαλω με το καθε παγκοσμιοποιημενο δυτικοσπουδασμενο αμερικανακι...ΤΕΛΟΣ. Μου λες οτι η σχεση Αρχαιων-Νεων Ελληνικων ειναι ιδια με Κοπτικα-Αραβικα και Τσεροκι-Αγγλικα ??? Ελα ενταξει... Στο wiki διαβασε το αγγλικο αρθρο, ειναι πιο πληρες. Εγω τελειωσα εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:47 Η Krou έγραψε: #50 20-01-08 15:47 Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:48 Ο miv έγραψε: #51 20-01-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Click για ανάπτυξη... Δες προηγουμενο ποστ. Περιπτωση pseudoextinction. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #52 20-01-08 15:50 Νομίζω θα ακούσω τον κύριο Ravenclaw ως ειδικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Ο Ωρίωνας έγραψε: #53 20-01-08 15:51 Τη σελίδα την έστειλα για να δεις τον ορισμό της νεκρής γλώσσας και ότι τα λατινικά θεωρούνται νεκρή γλώσσα...... Και τελειώνω και εγώ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:42 Ο steofstratos: #54 20-01-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Επειδη το πνευμα ειναι αθανατο, ακομη κι αν ειναι ανενεργη (και οχι νεκρη) γλωσσα εχει τεραστια αξια. Ποσο επιφανειακα μπορεις να σκεφτεσαι οταν μου λες οτι η χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων περιοριζεται στην επικοινωνια. Με αυτη τη λογικη ειμαι βεβαιος οτι δεν εχεις πιασει ουτε το νοημα των θετικων επιστημων...Που καταντησαμε...Στη Σρι Λανκα (το ξερω απο φιλο μου) να φτιαχνονται κολλεγια στο ονομα του Αριστοτελη κι εμεις να τολμαμε να μιλαμε για πρακτικη χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων, της αρχαιοτερης και καλυτερα δομημενης ινδοευρωπαικης γλωσσας. Και δεν υποβαθμισα ποτε τη σημασια των προβληματων που αναφερεις...Εκανα ειδικη αναφορα στη Χημεια και τη Βιολογια... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:48 Ο miv έγραψε: #55 20-01-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Click για ανάπτυξη... Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:50 Ο steofstratos: #56 20-01-08 19:50 Όσο για το τι είναι νεκρή γλώσσα το μάθαμε στη Γ γυμνασίου. Δε λέω τίποτα άλλο. Αρχική Δημοσίευση από miv: Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Click για ανάπτυξη... Ποίος μίλησε για σχολή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Ο miv έγραψε: #57 20-01-08 19:53 Κανενας. Γενικα το αναφερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:55 Ο steofstratos: #58 20-01-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κανενας. Γενικα το αναφερω. Click για ανάπτυξη... Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:59 Ο miv έγραψε: #59 20-01-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Click για ανάπτυξη... Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 20:05 Ο steofstratos: #60 20-01-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Click για ανάπτυξη... Οκ. Το να θεωρείς χρήσιμα ολά τα μαθήματα αλλα να παραμένεις αδιόρθωτος και εγωιστής είναι κακό πράγμα. Μήν αναρωτηθείς αναφέρομαι γενικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:48 Ο miv έγραψε: #51 20-01-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Click για ανάπτυξη... Δες προηγουμενο ποστ. Περιπτωση pseudoextinction. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #52 20-01-08 15:50 Νομίζω θα ακούσω τον κύριο Ravenclaw ως ειδικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Ο Ωρίωνας έγραψε: #53 20-01-08 15:51 Τη σελίδα την έστειλα για να δεις τον ορισμό της νεκρής γλώσσας και ότι τα λατινικά θεωρούνται νεκρή γλώσσα...... Και τελειώνω και εγώ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:42 Ο steofstratos: #54 20-01-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Επειδη το πνευμα ειναι αθανατο, ακομη κι αν ειναι ανενεργη (και οχι νεκρη) γλωσσα εχει τεραστια αξια. Ποσο επιφανειακα μπορεις να σκεφτεσαι οταν μου λες οτι η χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων περιοριζεται στην επικοινωνια. Με αυτη τη λογικη ειμαι βεβαιος οτι δεν εχεις πιασει ουτε το νοημα των θετικων επιστημων...Που καταντησαμε...Στη Σρι Λανκα (το ξερω απο φιλο μου) να φτιαχνονται κολλεγια στο ονομα του Αριστοτελη κι εμεις να τολμαμε να μιλαμε για πρακτικη χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων, της αρχαιοτερης και καλυτερα δομημενης ινδοευρωπαικης γλωσσας. Και δεν υποβαθμισα ποτε τη σημασια των προβληματων που αναφερεις...Εκανα ειδικη αναφορα στη Χημεια και τη Βιολογια... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:48 Ο miv έγραψε: #55 20-01-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Click για ανάπτυξη... Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:50 Ο steofstratos: #56 20-01-08 19:50 Όσο για το τι είναι νεκρή γλώσσα το μάθαμε στη Γ γυμνασίου. Δε λέω τίποτα άλλο. Αρχική Δημοσίευση από miv: Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Click για ανάπτυξη... Ποίος μίλησε για σχολή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Ο miv έγραψε: #57 20-01-08 19:53 Κανενας. Γενικα το αναφερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:55 Ο steofstratos: #58 20-01-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κανενας. Γενικα το αναφερω. Click για ανάπτυξη... Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:59 Ο miv έγραψε: #59 20-01-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Click για ανάπτυξη... Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 20:05 Ο steofstratos: #60 20-01-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Click για ανάπτυξη... Οκ. Το να θεωρείς χρήσιμα ολά τα μαθήματα αλλα να παραμένεις αδιόρθωτος και εγωιστής είναι κακό πράγμα. Μήν αναρωτηθείς αναφέρομαι γενικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Krou: Νομίζω το είχε πει ξεκάθαρα και ο Ravenclaw, ως γλωσσολόγος, ότι τα Αρχαία Ελληνικά από τη στιγμή που δεν ομιλούνται από κανέναν ως μητρική γλώσσα, αποτελούν νεκρή γλώσσα. Αυτός είναι ο ορισμός της νεκρής γλώσσας εξάλλου. Click για ανάπτυξη... Δες προηγουμενο ποστ. Περιπτωση pseudoextinction. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η Krou έγραψε: #52 20-01-08 15:50 Νομίζω θα ακούσω τον κύριο Ravenclaw ως ειδικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Ο Ωρίωνας έγραψε: #53 20-01-08 15:51 Τη σελίδα την έστειλα για να δεις τον ορισμό της νεκρής γλώσσας και ότι τα λατινικά θεωρούνται νεκρή γλώσσα...... Και τελειώνω και εγώ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:42 Ο steofstratos: #54 20-01-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Επειδη το πνευμα ειναι αθανατο, ακομη κι αν ειναι ανενεργη (και οχι νεκρη) γλωσσα εχει τεραστια αξια. Ποσο επιφανειακα μπορεις να σκεφτεσαι οταν μου λες οτι η χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων περιοριζεται στην επικοινωνια. Με αυτη τη λογικη ειμαι βεβαιος οτι δεν εχεις πιασει ουτε το νοημα των θετικων επιστημων...Που καταντησαμε...Στη Σρι Λανκα (το ξερω απο φιλο μου) να φτιαχνονται κολλεγια στο ονομα του Αριστοτελη κι εμεις να τολμαμε να μιλαμε για πρακτικη χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων, της αρχαιοτερης και καλυτερα δομημενης ινδοευρωπαικης γλωσσας. Και δεν υποβαθμισα ποτε τη σημασια των προβληματων που αναφερεις...Εκανα ειδικη αναφορα στη Χημεια και τη Βιολογια... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:48 Ο miv έγραψε: #55 20-01-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Click για ανάπτυξη... Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:50 Ο steofstratos: #56 20-01-08 19:50 Όσο για το τι είναι νεκρή γλώσσα το μάθαμε στη Γ γυμνασίου. Δε λέω τίποτα άλλο. Αρχική Δημοσίευση από miv: Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Click για ανάπτυξη... Ποίος μίλησε για σχολή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Ο miv έγραψε: #57 20-01-08 19:53 Κανενας. Γενικα το αναφερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:55 Ο steofstratos: #58 20-01-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κανενας. Γενικα το αναφερω. Click για ανάπτυξη... Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:59 Ο miv έγραψε: #59 20-01-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Click για ανάπτυξη... Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 20:05 Ο steofstratos: #60 20-01-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Click για ανάπτυξη... Οκ. Το να θεωρείς χρήσιμα ολά τα μαθήματα αλλα να παραμένεις αδιόρθωτος και εγωιστής είναι κακό πράγμα. Μήν αναρωτηθείς αναφέρομαι γενικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω θα ακούσω τον κύριο Ravenclaw ως ειδικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ωρίωνας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ωρίωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Ο Ωρίωνας έγραψε: #53 20-01-08 15:51 Τη σελίδα την έστειλα για να δεις τον ορισμό της νεκρής γλώσσας και ότι τα λατινικά θεωρούνται νεκρή γλώσσα...... Και τελειώνω και εγώ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:42 Ο steofstratos: #54 20-01-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Επειδη το πνευμα ειναι αθανατο, ακομη κι αν ειναι ανενεργη (και οχι νεκρη) γλωσσα εχει τεραστια αξια. Ποσο επιφανειακα μπορεις να σκεφτεσαι οταν μου λες οτι η χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων περιοριζεται στην επικοινωνια. Με αυτη τη λογικη ειμαι βεβαιος οτι δεν εχεις πιασει ουτε το νοημα των θετικων επιστημων...Που καταντησαμε...Στη Σρι Λανκα (το ξερω απο φιλο μου) να φτιαχνονται κολλεγια στο ονομα του Αριστοτελη κι εμεις να τολμαμε να μιλαμε για πρακτικη χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων, της αρχαιοτερης και καλυτερα δομημενης ινδοευρωπαικης γλωσσας. Και δεν υποβαθμισα ποτε τη σημασια των προβληματων που αναφερεις...Εκανα ειδικη αναφορα στη Χημεια και τη Βιολογια... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:48 Ο miv έγραψε: #55 20-01-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Click για ανάπτυξη... Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:50 Ο steofstratos: #56 20-01-08 19:50 Όσο για το τι είναι νεκρή γλώσσα το μάθαμε στη Γ γυμνασίου. Δε λέω τίποτα άλλο. Αρχική Δημοσίευση από miv: Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Click για ανάπτυξη... Ποίος μίλησε για σχολή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Ο miv έγραψε: #57 20-01-08 19:53 Κανενας. Γενικα το αναφερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:55 Ο steofstratos: #58 20-01-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κανενας. Γενικα το αναφερω. Click για ανάπτυξη... Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:59 Ο miv έγραψε: #59 20-01-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Click για ανάπτυξη... Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 20:05 Ο steofstratos: #60 20-01-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Click για ανάπτυξη... Οκ. Το να θεωρείς χρήσιμα ολά τα μαθήματα αλλα να παραμένεις αδιόρθωτος και εγωιστής είναι κακό πράγμα. Μήν αναρωτηθείς αναφέρομαι γενικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τη σελίδα την έστειλα για να δεις τον ορισμό της νεκρής γλώσσας και ότι τα λατινικά θεωρούνται νεκρή γλώσσα...... Και τελειώνω και εγώ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:42 Ο steofstratos: #54 20-01-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από miv: Επειδη το πνευμα ειναι αθανατο, ακομη κι αν ειναι ανενεργη (και οχι νεκρη) γλωσσα εχει τεραστια αξια. Ποσο επιφανειακα μπορεις να σκεφτεσαι οταν μου λες οτι η χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων περιοριζεται στην επικοινωνια. Με αυτη τη λογικη ειμαι βεβαιος οτι δεν εχεις πιασει ουτε το νοημα των θετικων επιστημων...Που καταντησαμε...Στη Σρι Λανκα (το ξερω απο φιλο μου) να φτιαχνονται κολλεγια στο ονομα του Αριστοτελη κι εμεις να τολμαμε να μιλαμε για πρακτικη χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων, της αρχαιοτερης και καλυτερα δομημενης ινδοευρωπαικης γλωσσας. Και δεν υποβαθμισα ποτε τη σημασια των προβληματων που αναφερεις...Εκανα ειδικη αναφορα στη Χημεια και τη Βιολογια... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:48 Ο miv έγραψε: #55 20-01-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Click για ανάπτυξη... Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:50 Ο steofstratos: #56 20-01-08 19:50 Όσο για το τι είναι νεκρή γλώσσα το μάθαμε στη Γ γυμνασίου. Δε λέω τίποτα άλλο. Αρχική Δημοσίευση από miv: Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Click για ανάπτυξη... Ποίος μίλησε για σχολή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Ο miv έγραψε: #57 20-01-08 19:53 Κανενας. Γενικα το αναφερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:55 Ο steofstratos: #58 20-01-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κανενας. Γενικα το αναφερω. Click για ανάπτυξη... Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:59 Ο miv έγραψε: #59 20-01-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Click για ανάπτυξη... Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 20:05 Ο steofstratos: #60 20-01-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Click για ανάπτυξη... Οκ. Το να θεωρείς χρήσιμα ολά τα μαθήματα αλλα να παραμένεις αδιόρθωτος και εγωιστής είναι κακό πράγμα. Μήν αναρωτηθείς αναφέρομαι γενικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από miv: Επειδη το πνευμα ειναι αθανατο, ακομη κι αν ειναι ανενεργη (και οχι νεκρη) γλωσσα εχει τεραστια αξια. Ποσο επιφανειακα μπορεις να σκεφτεσαι οταν μου λες οτι η χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων περιοριζεται στην επικοινωνια. Με αυτη τη λογικη ειμαι βεβαιος οτι δεν εχεις πιασει ουτε το νοημα των θετικων επιστημων...Που καταντησαμε...Στη Σρι Λανκα (το ξερω απο φιλο μου) να φτιαχνονται κολλεγια στο ονομα του Αριστοτελη κι εμεις να τολμαμε να μιλαμε για πρακτικη χρησιμοτητα των Αρχαιων Ελληνικων, της αρχαιοτερης και καλυτερα δομημενης ινδοευρωπαικης γλωσσας. Και δεν υποβαθμισα ποτε τη σημασια των προβληματων που αναφερεις...Εκανα ειδικη αναφορα στη Χημεια και τη Βιολογια... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:48 Ο miv έγραψε: #55 20-01-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Click για ανάπτυξη... Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:50 Ο steofstratos: #56 20-01-08 19:50 Όσο για το τι είναι νεκρή γλώσσα το μάθαμε στη Γ γυμνασίου. Δε λέω τίποτα άλλο. Αρχική Δημοσίευση από miv: Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Click για ανάπτυξη... Ποίος μίλησε για σχολή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Ο miv έγραψε: #57 20-01-08 19:53 Κανενας. Γενικα το αναφερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:55 Ο steofstratos: #58 20-01-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κανενας. Γενικα το αναφερω. Click για ανάπτυξη... Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:59 Ο miv έγραψε: #59 20-01-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Click για ανάπτυξη... Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 20:05 Ο steofstratos: #60 20-01-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Click για ανάπτυξη... Οκ. Το να θεωρείς χρήσιμα ολά τα μαθήματα αλλα να παραμένεις αδιόρθωτος και εγωιστής είναι κακό πράγμα. Μήν αναρωτηθείς αναφέρομαι γενικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Νομίζω πως και εσύ δεν έχεις καταλάβει κατι. Για να κατανοήσει κάποιος Αριστοτέλη πρώτον μπορεί να διαβάσει σχετικα κείμενα στη γλωσσα του όπως κάνουν και οι ξενόγλωσσοι φίλοι σου δεύτερον πρέπει να ασχοληθεί χρόνια και να κάνει μελέτες εξιδικευμένες. Μάθε οτι το λύκειο και το σχολείο παρέχει γενικές και όχι εξιδικευμένες γνώσεις. Ετσι για παράδειγμα τα αρχαία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο μέσο για τους φοιτητές και τους απόφοιτους της Φιλοσοφικής αλλα όχι για τους μαθητές της Α λυκείου!!! Click για ανάπτυξη... Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:50 Ο steofstratos: #56 20-01-08 19:50 Όσο για το τι είναι νεκρή γλώσσα το μάθαμε στη Γ γυμνασίου. Δε λέω τίποτα άλλο. Αρχική Δημοσίευση από miv: Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Click για ανάπτυξη... Ποίος μίλησε για σχολή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Ο miv έγραψε: #57 20-01-08 19:53 Κανενας. Γενικα το αναφερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:55 Ο steofstratos: #58 20-01-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κανενας. Γενικα το αναφερω. Click για ανάπτυξη... Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:59 Ο miv έγραψε: #59 20-01-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Click για ανάπτυξη... Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 20:05 Ο steofstratos: #60 20-01-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Click για ανάπτυξη... Οκ. Το να θεωρείς χρήσιμα ολά τα μαθήματα αλλα να παραμένεις αδιόρθωτος και εγωιστής είναι κακό πράγμα. Μήν αναρωτηθείς αναφέρομαι γενικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όσο για το τι είναι νεκρή γλώσσα το μάθαμε στη Γ γυμνασίου. Δε λέω τίποτα άλλο. Αρχική Δημοσίευση από miv: Να μιλας για σενα...Εμενα προσωπικα μου προσφερουν ολα τα μαθηματα στη ζωη μου και δεν εχω το μιζερικο μικροαστικο οραμα να μαθω κατι επειδη θα μου χρησιμευσει σε μια σχολη... Click για ανάπτυξη... Ποίος μίλησε για σχολή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Ο miv έγραψε: #57 20-01-08 19:53 Κανενας. Γενικα το αναφερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:55 Ο steofstratos: #58 20-01-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κανενας. Γενικα το αναφερω. Click για ανάπτυξη... Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:59 Ο miv έγραψε: #59 20-01-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Click για ανάπτυξη... Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 20:05 Ο steofstratos: #60 20-01-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Click για ανάπτυξη... Οκ. Το να θεωρείς χρήσιμα ολά τα μαθήματα αλλα να παραμένεις αδιόρθωτος και εγωιστής είναι κακό πράγμα. Μήν αναρωτηθείς αναφέρομαι γενικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κανενας. Γενικα το αναφερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:55 Ο steofstratos: #58 20-01-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κανενας. Γενικα το αναφερω. Click για ανάπτυξη... Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:59 Ο miv έγραψε: #59 20-01-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Click για ανάπτυξη... Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 20:05 Ο steofstratos: #60 20-01-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Click για ανάπτυξη... Οκ. Το να θεωρείς χρήσιμα ολά τα μαθήματα αλλα να παραμένεις αδιόρθωτος και εγωιστής είναι κακό πράγμα. Μήν αναρωτηθείς αναφέρομαι γενικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από miv: Κανενας. Γενικα το αναφερω. Click για ανάπτυξη... Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:59 Ο miv έγραψε: #59 20-01-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Click για ανάπτυξη... Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 20:05 Ο steofstratos: #60 20-01-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Click για ανάπτυξη... Οκ. Το να θεωρείς χρήσιμα ολά τα μαθήματα αλλα να παραμένεις αδιόρθωτος και εγωιστής είναι κακό πράγμα. Μήν αναρωτηθείς αναφέρομαι γενικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από steofstratos: Όταν αναφέρεσαι γενικά σε κάτι καλό θα ήταν να μην παραθέτεις τα λόγια μου! Click για ανάπτυξη... Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steofstratos Νεοφερμένο μέλος Ο Στράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 20:05 Ο steofstratos: #60 20-01-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από miv: Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Click για ανάπτυξη... Οκ. Το να θεωρείς χρήσιμα ολά τα μαθήματα αλλα να παραμένεις αδιόρθωτος και εγωιστής είναι κακό πράγμα. Μήν αναρωτηθείς αναφέρομαι γενικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από miv: Η παραθεση σου συνδεεται με το πρωτο μελος του μηνυματος μου... Click για ανάπτυξη... Οκ. Το να θεωρείς χρήσιμα ολά τα μαθήματα αλλα να παραμένεις αδιόρθωτος και εγωιστής είναι κακό πράγμα. Μήν αναρωτηθείς αναφέρομαι γενικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.