Αλήθεια,
για ποια εξομοίωση μιλάς;Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό;Σε ρωτάω επίτηδες για να δεις από μόνος σου,ότι δεν ξέρεις ποια είναι τα αιτήματα των ΤΕΙ...αυτά από την πραγματικότητα...
Πάμε τώρα στο δικό σου κόσμο...
Εξομοιωμένος,με τον τρόπο που το εννοείς,είσαι ήδη...για ψάξε πόσα μέλη ΤΕΕ υπάρχουν από πανεπιστήμια Βουλγαρίας,Ρουμανίας κ.λπ. με επίπεδο σπουδών κατώτερο από το τελευταίο Πολυτεχνείο-ΤΕΙ στην Ελλάδα και βάση εισαγωγής (αφού το θεωρείς κριτήριο) μηδαμινή;
Και φυσικά συμφωνώ ότι τα ΤΕΙ έχουν πιο "εφαρμοσμένο χαρακτήρα",ουδέποτε είπα το αντίθετο...ΑΛΛΑ:
1)Δεν έχουν τα αντίστοιχα επαγγελματικά δικαιώματα...χρησιμοποιούν καταχρηστικά και παράνομα τα Ε.Δ. των Υπομηχανικών (σχολές Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του '60 2ετούς φοίτησης...)
,πράγμα που δίνει το δικαίωμα σε μερικούς σαν εσένα να τα υποβαθμίζει...
2)Τα Πολυτεχνεία έχουν προσανατολισμό στην έρευνα και τα ΤΕΙ στην εφαρμοσμένη επιστήμη...αλλά είναι και οι μεν και οι δε μηχανικοί,το να προσπαθείς να τους "βγάλεις"...μαστόρια έχει τεράστια διαφορά
Όντως δε φαίνεται να υπάρχει περιθώριο συζήτησης,όλα τα προηγούμενα που ανέφερα μάλλον ήταν too much για σένα...αν κρίνω από τον πλήρη σχολιασμό σου!
Αλήθεια,έχεις ιδέα τι επαγγελματικά δικαιώματα έχουν τα ΤΕΙ,τι έχουν τα Πολυτεχνεία και τι δικαίως ζητάνε τα ΤΕΙ;
Δυστυχώς είναι πολλά που δεν ξέρεις...δεν είναι κακό να μην ξέρεις κάποια πράγματα!Κακό είναι να νομίζεις ότι "ξέρεις" κάτι...
Άκου "εξίσωση"...στον Αυτία το άκουσες;
-----------------------------------------
Ναι μόνο που εκεί επιτρέπουν στους
incorporated engineers να γίνουν
chartered engineers κάνοντας Master,δεν τους κλείνουν το δρόμο μαφιοζικά...και ακόμη και οι incorporated
έχουν τα επαγγελματικά δικαιώματα που τους αρμόζουν!
Σε κάλυψα;Ή μήπως να το εξηγήσω κι άλλο;
Υ.Γ. Με συγχωρείς για το "σύντροφε"...απλά η γνώση σου επί του θέματος δεν απέχει και πολύ από αυτή που διαδίδουν ανακριβώς οι ΔΑΠ,ΠΑΣΠ κ.λπ. δεξιά και αριστερά...
Πριν μου έγραψες για μια...λέξη(

) που πέτυχες σε ένα webpage (λαγονικό μου εσύ) ενός ΤΕΙ,τώρα για οδηγούς σπουδών...
Τα ΦΕΚ με τα επαγγελματικά σου δικαιώματα τα έχεις διαβάσει ποτέ;;;
Σαφώς,έχεις πανίσχυρα επιχειρήματα δύο σειρών...με αφήνεις άφωνο...ποια νομοθεσία τώρα...

Εσύ μπήκες στον κόπο να διαβάσεις πέντε πράγματα απ'τα ανωτέρω ή σου φάνηκαν δύσκολα;
Όχι βέβαια!Εσύ και καμιά δεκαρία άλλοι έχετε μείνει...keep walking:no1:
Να ξέρεις ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες επ'αυτού:
1)Οι συκοφάντες,οι έχοντες προσωπικό συμφέρον...
2)Οι ανίδεοι...εγώ σε εντάσσω στους δεύτερους...και μην παρεξηγηθείς!Μόνο που μιλάς για "εξομοίωση" αυτό τα λέει όλα...
Για περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ:
www.engineertech.gr
Κι όσων αφορά το ΤΕΕ...όταν και αν ποτέ βγεις εκεί έξω και δεις τι επικρατεί,έλα μετά να μου πεις για κατσαβίδια και μανιβέλες...
για την ώρα χαμηλά τη μπάλα γιατί εκτίθεσαι...
Λοιπόν τωρα στο θέμα μας,άλλωστε ο epsilon μάλλον ψάχνει οδηγούς σπουδών να βρει κάνα λαβράκι...
Το πιο επικερδές επάγγελμα στο Ελλαδιστάν:
1)Τοκογλύφος
2)Μεγαλοεργολάβος
3)Προμηθευτής Νοσοκομειακών Μονάδων
4)Νεκροθάφτης
5)Πολιτικός
Με λίγα λόγια...μέσα στην προκοπή!!!