Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

ότι έγινα χειρότερος άνθρωπος...
αααχ τραγικο...ετσι ειναι η ζωη...οσο πιο πολλα μαθαινεις...τοσο λιγοτερος αθωος γινεσαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ariadny
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koum
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα έχω ήδη ξεχάσει όλα.Πληγωσα καποιον που δεν του αξιζε...Ακομα το μετανιωνω...

nPb
Επιφανές μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Αφού χρωστάς μόνο μερικές και όχι όλες, αυτό είναι καλό.ότι χρωστάω Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις...![]()

Υ.Γ. Ξέρω τι εννοείς, πλάκα κάνω.

αμφισβητίας
Νεοφερμένο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Αφού χρωστάς μόνο μερικές και όχι όλες, αυτό είναι καλό.
Υ.Γ. Ξέρω τι εννοείς, πλάκα κάνω.
![]()
βασικά χρωστάω και άλλα (λίγα) απλά από αυτό θα εξαρτηθεί αν θα πάρω το πτυχίο!

υ.σ.: καλό το βοήθημα που έχει η φωτογραφία...

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Κι όλο αυτό μέσα στη Γ. Hell, θα 'χουμε να λέμε πολλά σε τρεις μήνες.

Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

Που μου πέρασε έστω και αμυδρά απ' το μυαλό να εγκαταλείψω ό,τι σκέφτομαι και υποστηρίζω για ευτελή συναισθήματα. Ναι, OK, χάνεις τον εαυτό σου και, κυρίως, την ελευθερία σου να παραμείνεις αυτός για όσο εσύ θέλεις για να κερδίσεις ό,τι πιο υπερεκτιμημένο και δήθεν αντικειμενικά ωραίο στις ανθρώπινες σχέσεις.
Κι όλο αυτό μέσα στη Γ. Hell, θα 'χουμε να λέμε πολλά σε τρεις μήνες.![]()
μπραβο λοιπον που δεν το εκανες!

Darkness
Περιβόητο μέλος

ντροπης πραγματα Νικο.. μην αφηνεις ευκαιριες να χανονται ετσι.. δεν ξερεις πότε και αν ξανα ερθουνότι είδα σήμερα 2 πανέμορφες φοιτήτριες Βιολογικού (από ότι είδα εκ των υστέρων) να κάθονται πολύ ώρα μαζί μου στον διάδρομο και δεν τους μίλησα...![]()
![]()
Απλα και ομορφα οπως μονο εσυ θα μπορεις, πες του το. Πιο πολλα χανεις τωρα που δεν του το λες.οτι δεν εχω θαρρος να πω σε καποιον πως ξερεις??σε αγαπω..
Ρισκαρε το! Δεν εχεις τπτ να χασεις με το να δοκιμασεις. Πες του το! Στη ζωη πρεπει πολλες φορες να ρισκαρουμε, εχει την ομορφια του και αυτο, γτ δεν ξερεις ποτε ποια θα ειναι τα αποτελεσματα.
Εισαι ηδη down που τον αγαπας και δεν το ξερει, με το να μην ανταποκριθει το σιγουρο ειναι πως δεν θα γινεις χειροτερα απο οτι εισαι. Μονο ετσι θα μαθεις αν υπαρξει περιπτωση να ειστε μαζι και αν δεν υπαρξει μονο ετσι θα μπορεσεις με τον καιρο να τον ξεγραψεις και να προχωρησεις.
υ.γ. καποτε αυτη την πολλαπλα παραθεση θα την καταφερω, που θα παει?
Ioanna198
Νεοφερμένο μέλος

rarabylum
Νεοφερμένο μέλος

ειναι πολυ ψυχοφθορο..λες σιγα,εχω τη ζωη μπροστα μ,θ δωσω τ χρονου.
αλλα νιωθω οτι εμεινα πισω...εχασα ενα χρονο..
αλλα οκ..εδω ειμαστε ;-)
billxania
Νεοφερμένο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

On a side note, ΣΙΡΙΟΥΣΛΙ ρε φίλε μεγαλύτερη βλακεία δεν παίζει να έχω ξανακούσει.πως δεν ειναι. Θα μπορουσα καλυστα οταν ημουν ενα μωρο να εκανα επιπλοκη στη γεννα κ να με σκοτοναν οπως κανουν σε πολλα μωρα. Αλλα νταξ τωρα, ας ζησω τη ζωη κ χεστηκα για τα αλλα

Εγώ μετάνιωσα πραγματικά που δεν κοιμόμουν όσο έπρεπε όλη τη χρονιά, και πλήρωνα το τίμημα την επόμενη ημέρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος

Ωπ! Ο Θωμας. Α, ρε παλιοφιλε Κυβεντιδη! Το μεγαλυτερο λαθος ηταν που δεν πηρα τα βιβλια του.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

(αυτό είναι κυρίως για φιλικές/επαγγελματικές σχέσεις/παρέες με την ευρύτερη έννοια).
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχαχ καλα τα λες!!!!!!!!!..Έτσι είναι...μη δίνεις σημασία, μη δίνεις σημασία και γέμισε ο κόσμος μαλάκες!!!
.

ippolyth
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.