Mr strange
Δραστήριο μέλος

Λοιπον ξεκιναω εγω...
Εγω μισω την ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Τώρα σοβαρά πιστεύω η Άλγεβρα γιατί αν την αφήσεις από την αρχή θα τα βρεις σκούρα στη συνέχεια. ( γι'αυτό και δεν υπάρχει μια μέρα που να μην κάνω τουλάχιστον 1 άσκηση άλγεβρας. Έχω φοβία από πέρσι που τα παράτησα )

Αλλά πιστεύω ότι είναι τελείως υποκειμενικό. Για κάποιον μπορεί να είναι ένα μάθημα αλλά για άλλον ένα άλλο μάθημα. Απλά η άλγεβρα και γενικώς τα θετικά μαθήματα θέλουν συνεχώς τριβή με το αντικείμενο κατά τη γνώμη μου.
indiespyllak
Εκκολαπτόμενο μέλος
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
-γεωμετρια μολις μπηκαμε
-χημεια δεν εχουμε κανει καθολου,δεν υπαρχει στο προγραμμα μας
-αλγεβρα δυσκολη(αλλα μεχρι κι εγω που εγραψα 02 περσυ δεν τη βλεπω παλουκι)
-φυσικη μαλακια αλλα οχι δυσκολη πολυ
μαλλον γεωμετρια μου,σαν κινεζικα ειναι ( 幾何-->γεωμετρια λεει
)ρε ιστορια που λετε δυσκολη,εγω διχαινομαι τη βυζαντινη αλλα αυτη ειναι πανευκολη!
flo0ra
Εκκολαπτόμενο μέλος
και με τα δυο εχω χρονια τωρα τρελο μισος... -_-
tiger
Νεοφερμένο μέλος
Leo 93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο για τα κείμενα, φέτος μου φαίνονται αρκετά πιο δύσκολα από πέρσι μπορεί λόγω της καθαρεύουσας.
Η γεωμετρία άρχισε να μου αρέσει από πέρσι μάρτιο και και προσπαθώ να μην τη μισήσω.
Ello
Νεοφερμένο μέλος
..η αστρονομια ειναι επισης δυσκολη αλλα παραμενει ενδιαφερουσα :p
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατσοπουλος βιλη
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος
γκρρρ.. τη συχαινόμουν, τη συχαίνομαι και θα τη συχαίνομαι μέχρι να αποφοιτήσω..

ant1637
Νεοφερμένο μέλος

X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Κείμενα και ονοματολογία οργανικών ενώσεων στη χημεία γενικής. Με διαφορά το χειρότερο μέρος της χημείας που έχω κάνει μέχρι τώρα!
τι λες ρε η χημεια ειναι τελεια και πανευκολη...:heart:
και η αντιγονη ειναι δυσκολη η μυξοπαρθενα!
[να φανταστειτε,πηγαινω θεωρητικη
]Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki