Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 16:46 Ο Iliaso έγραψε: #441 15-08-11 16:46 Φυσικά αν σου αρέσει το υγρό στοιχείοΕγώ είμαι κοντά στα 2 οπότε στο πόλο θα πάιζω είτε φουνταριστός είτε τερματας.Tώρα για να μάθεις...Ξεκινήσαμε λίγο αργά νομίζω.Άλλοι παίζουν από τα 12 τους.Αλλά εξαρτάται από το πόσο θα προπονείσαι και τι θες να πετύχεις, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 16:52 Ο moxa15 έγραψε: #442 15-08-11 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Φυσικά αν σου αρέσει το υγρό στοιχείοΕγώ είμαι κοντά στα 2 οπότε στο πόλο θα πάιζω είτε φουνταριστός είτε τερματας.Tώρα για να μάθεις...Ξεκινήσαμε λίγο αργά νομίζω.Άλλοι παίζουν από τα 12 τους.Αλλά εξαρτάται από το πόσο θα προπονείσαι και τι θες να πετύχεις, Click για ανάπτυξη... δλδ αν πας 3 προπονησεις την εβδομαδα σε ενα χρονο θα εισαι μετριος;;;γυμνασζεσαι οσο και το basket;;;;ναι πραγματι ξεκινήσαμε αργα αλλα δεν πειραζει,αξιζει τελικα το ολο εγχείρημα προσπαθεια;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 17:17 Ο Iliaso έγραψε: #443 15-08-11 17:17 Δε μπορώ να στο απαντήσω με σιγουριά αυτό.Εγώ επειδή θα ξαναδώσω είτε θα πάιζω με κάποια πιο μικρή κατηγορία ή θα ασχοληθώ μόνο με την κολύμβηση που απαιτεί λιγότερο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota1993 Νεοφερμένο μέλος Η giota1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 17:46 Η giota1993: #444 15-08-11 17:46 Μπασκετ και παλι Μπασκετ!!!Δν παιζω σε ομαδα και ουτε για δεξιοτεχνης περνιεμαι αλλα αν παρω υπ' οψη το υψος μου....Η προσπαθεια μετραει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 18:30 Ο moxa15 έγραψε: #445 15-08-11 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε μπορώ να στο απαντήσω με σιγουριά αυτό.Εγώ επειδή θα ξαναδώσω είτε θα πάιζω με κάποια πιο μικρή κατηγορία ή θα ασχοληθώ μόνο με την κολύμβηση που απαιτεί λιγότερο χρόνο Click για ανάπτυξη... πωπω φιλε χαρα στο κουραγιο σου εγω δεν θα μπορουσα να ξαναδωσω με τπτ.... εγω θα δω αν εχει ομαδα πολο θα γραφω και αν ειναι θα κανω και κολύμβηση(για γυμναστική περισσοτερο).... θα δουμε,thanx για τις info man Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:02 Η Χριστιάννα ^^: #446 15-08-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Όχι απλά πρέπει να κάνεις πρώτα κολύμβηση.Και γω φέτος άρχισα να μαθαίνω μη νομίζεις Και γω λόγω ύψους δυστυχώς center έπαιζα αλλά κάτω από το νερό τα πράγματα είναι ύπουλα Click για ανάπτυξη... Μόνο ύπουλα; Δύο φίλους είχα που έπαιζαν πόλο σε ομάδα, μετά από κάθε αγώνα έβλεπες νυχιές, χτυπήματα, μελανιές και δεν συμμαζεύεται στα πόδια. Ξύλο κανονικό. For the record η μία κοπέλα σακατέψει το γόνατό της και δεν της επιτρέπεται πλέον να ασχοληθεί επαγγελματικά. On τώρα, επειδή γενικά μ' αρέσει η γυμναστική και τα αθλήματα, να βλέπω δεν έχω πρόβλημα, τα απολαμβάνω όλα. Προτιμώ τένις, μπάσκετ/βόλλεϋ/ποδόσφαιρο και ό,τι έχει να κάνει με νερό. Εννοείται καλλιτεχνικό πατινάζ γιατί κάθομαι και αναλύω τις κινήσεις και ψάχνω να βρω ποιες αθλήτριες έχουν κάνει και μπαλλέτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:07 Ο moxa15 έγραψε: #447 15-08-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: For the record η μία κοπέλα σακατέψει το γόνατό της και δεν της επιτρέπεται πλέον να ασχοληθεί επαγγελματικά. Click για ανάπτυξη... απο το πολο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panellinios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panellinios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:08 Ο panellinios: #448 15-08-11 19:08 polo goalkeeper Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Χριστιάννα ^^: #449 15-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απο το πολο;;;; Click για ανάπτυξη... Περίπου. Δηλαδή το χτύπησε στο πόλο, αλλά δεν ήταν κάτι τραγικό, έμεινε εκτός για ένα διάστημα, αλλά όταν επέστρεψε έγινε ακόμα χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:27 Ο moxa15 έγραψε: #450 15-08-11 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Περίπου. Δηλαδή το χτύπησε στο πόλο, αλλά δεν ήταν κάτι τραγικό, έμεινε εκτός για ένα διάστημα, αλλά όταν επέστρεψε έγινε ακόμα χειρότερα. Click για ανάπτυξη... απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Η Mikaki04 έγραψε: #451 15-08-11 19:38 Στίβος στίβος στίβος !!! Ιδίως εμπόδια και ταχύτητα ! έκανα 6 χρόνια και ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου ως τώρα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:15 Η Χριστιάννα ^^: #452 15-08-11 20:15 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Click για ανάπτυξη... Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Ο moxa15 έγραψε: #453 15-08-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Click για ανάπτυξη... loser Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Click για ανάπτυξη... εγω αλλο ρωταω πολο ή μπασκετ για τους αστραγαλους και γενικα αθρωσεις τι ειναι χειροτερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:27 Η Revekka έγραψε: #454 15-08-11 20:27 Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:37 Ο moxa15 έγραψε: #455 15-08-11 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Click για ανάπτυξη... οκ thanx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:50 Ο Yannis92 έγραψε: #456 15-08-11 20:50 Εχω ασχοληθει (ειτε πιο σοβαρα ειτε σαν χομπι) με πολλα οπως ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολευ, πινκ πονκ, στιβος και κολυμβηση. Η κολυμβηση και το βολευ για μενα ειναι απ τα αγαπημενα μου αν και θεωρω την κολυμβηση τοπ αθλημα, οποιος θελει να ζησει μεχρι τα βαθια γεραμα ας κολυμπησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:20 Ο Athr έγραψε: #457 15-08-11 21:20 Ρε που ειναι το πινκ πονκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:24 Η Παράνοια έγραψε: #458 15-08-11 21:24 Ρυθμική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 23:49 Ο Iliaso έγραψε: #459 15-08-11 23:49 Προστέθηκαν στη δημοσκόπηση το ping-pong και το πόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 13:24 Ο solonas07: #460 16-08-11 13:24 Τα αγαπημένα μου αθλήματα, από άποψη διασκέδασης, εκεί που περνάω καλά δηλαδή παίζοντας, είναι το βόλευ και το πινγκ πονγκ, ενώ από άποψη γυμναστικής σίγουρα το πόλο, το πιο ανδρικό άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φυσικά αν σου αρέσει το υγρό στοιχείοΕγώ είμαι κοντά στα 2 οπότε στο πόλο θα πάιζω είτε φουνταριστός είτε τερματας.Tώρα για να μάθεις...Ξεκινήσαμε λίγο αργά νομίζω.Άλλοι παίζουν από τα 12 τους.Αλλά εξαρτάται από το πόσο θα προπονείσαι και τι θες να πετύχεις, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 16:52 Ο moxa15 έγραψε: #442 15-08-11 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Φυσικά αν σου αρέσει το υγρό στοιχείοΕγώ είμαι κοντά στα 2 οπότε στο πόλο θα πάιζω είτε φουνταριστός είτε τερματας.Tώρα για να μάθεις...Ξεκινήσαμε λίγο αργά νομίζω.Άλλοι παίζουν από τα 12 τους.Αλλά εξαρτάται από το πόσο θα προπονείσαι και τι θες να πετύχεις, Click για ανάπτυξη... δλδ αν πας 3 προπονησεις την εβδομαδα σε ενα χρονο θα εισαι μετριος;;;γυμνασζεσαι οσο και το basket;;;;ναι πραγματι ξεκινήσαμε αργα αλλα δεν πειραζει,αξιζει τελικα το ολο εγχείρημα προσπαθεια;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 17:17 Ο Iliaso έγραψε: #443 15-08-11 17:17 Δε μπορώ να στο απαντήσω με σιγουριά αυτό.Εγώ επειδή θα ξαναδώσω είτε θα πάιζω με κάποια πιο μικρή κατηγορία ή θα ασχοληθώ μόνο με την κολύμβηση που απαιτεί λιγότερο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota1993 Νεοφερμένο μέλος Η giota1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 17:46 Η giota1993: #444 15-08-11 17:46 Μπασκετ και παλι Μπασκετ!!!Δν παιζω σε ομαδα και ουτε για δεξιοτεχνης περνιεμαι αλλα αν παρω υπ' οψη το υψος μου....Η προσπαθεια μετραει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 18:30 Ο moxa15 έγραψε: #445 15-08-11 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε μπορώ να στο απαντήσω με σιγουριά αυτό.Εγώ επειδή θα ξαναδώσω είτε θα πάιζω με κάποια πιο μικρή κατηγορία ή θα ασχοληθώ μόνο με την κολύμβηση που απαιτεί λιγότερο χρόνο Click για ανάπτυξη... πωπω φιλε χαρα στο κουραγιο σου εγω δεν θα μπορουσα να ξαναδωσω με τπτ.... εγω θα δω αν εχει ομαδα πολο θα γραφω και αν ειναι θα κανω και κολύμβηση(για γυμναστική περισσοτερο).... θα δουμε,thanx για τις info man Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:02 Η Χριστιάννα ^^: #446 15-08-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Όχι απλά πρέπει να κάνεις πρώτα κολύμβηση.Και γω φέτος άρχισα να μαθαίνω μη νομίζεις Και γω λόγω ύψους δυστυχώς center έπαιζα αλλά κάτω από το νερό τα πράγματα είναι ύπουλα Click για ανάπτυξη... Μόνο ύπουλα; Δύο φίλους είχα που έπαιζαν πόλο σε ομάδα, μετά από κάθε αγώνα έβλεπες νυχιές, χτυπήματα, μελανιές και δεν συμμαζεύεται στα πόδια. Ξύλο κανονικό. For the record η μία κοπέλα σακατέψει το γόνατό της και δεν της επιτρέπεται πλέον να ασχοληθεί επαγγελματικά. On τώρα, επειδή γενικά μ' αρέσει η γυμναστική και τα αθλήματα, να βλέπω δεν έχω πρόβλημα, τα απολαμβάνω όλα. Προτιμώ τένις, μπάσκετ/βόλλεϋ/ποδόσφαιρο και ό,τι έχει να κάνει με νερό. Εννοείται καλλιτεχνικό πατινάζ γιατί κάθομαι και αναλύω τις κινήσεις και ψάχνω να βρω ποιες αθλήτριες έχουν κάνει και μπαλλέτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:07 Ο moxa15 έγραψε: #447 15-08-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: For the record η μία κοπέλα σακατέψει το γόνατό της και δεν της επιτρέπεται πλέον να ασχοληθεί επαγγελματικά. Click για ανάπτυξη... απο το πολο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panellinios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panellinios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:08 Ο panellinios: #448 15-08-11 19:08 polo goalkeeper Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Χριστιάννα ^^: #449 15-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απο το πολο;;;; Click για ανάπτυξη... Περίπου. Δηλαδή το χτύπησε στο πόλο, αλλά δεν ήταν κάτι τραγικό, έμεινε εκτός για ένα διάστημα, αλλά όταν επέστρεψε έγινε ακόμα χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:27 Ο moxa15 έγραψε: #450 15-08-11 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Περίπου. Δηλαδή το χτύπησε στο πόλο, αλλά δεν ήταν κάτι τραγικό, έμεινε εκτός για ένα διάστημα, αλλά όταν επέστρεψε έγινε ακόμα χειρότερα. Click για ανάπτυξη... απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Η Mikaki04 έγραψε: #451 15-08-11 19:38 Στίβος στίβος στίβος !!! Ιδίως εμπόδια και ταχύτητα ! έκανα 6 χρόνια και ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου ως τώρα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:15 Η Χριστιάννα ^^: #452 15-08-11 20:15 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Click για ανάπτυξη... Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Ο moxa15 έγραψε: #453 15-08-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Click για ανάπτυξη... loser Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Click για ανάπτυξη... εγω αλλο ρωταω πολο ή μπασκετ για τους αστραγαλους και γενικα αθρωσεις τι ειναι χειροτερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:27 Η Revekka έγραψε: #454 15-08-11 20:27 Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:37 Ο moxa15 έγραψε: #455 15-08-11 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Click για ανάπτυξη... οκ thanx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:50 Ο Yannis92 έγραψε: #456 15-08-11 20:50 Εχω ασχοληθει (ειτε πιο σοβαρα ειτε σαν χομπι) με πολλα οπως ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολευ, πινκ πονκ, στιβος και κολυμβηση. Η κολυμβηση και το βολευ για μενα ειναι απ τα αγαπημενα μου αν και θεωρω την κολυμβηση τοπ αθλημα, οποιος θελει να ζησει μεχρι τα βαθια γεραμα ας κολυμπησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:20 Ο Athr έγραψε: #457 15-08-11 21:20 Ρε που ειναι το πινκ πονκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:24 Η Παράνοια έγραψε: #458 15-08-11 21:24 Ρυθμική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 23:49 Ο Iliaso έγραψε: #459 15-08-11 23:49 Προστέθηκαν στη δημοσκόπηση το ping-pong και το πόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 13:24 Ο solonas07: #460 16-08-11 13:24 Τα αγαπημένα μου αθλήματα, από άποψη διασκέδασης, εκεί που περνάω καλά δηλαδή παίζοντας, είναι το βόλευ και το πινγκ πονγκ, ενώ από άποψη γυμναστικής σίγουρα το πόλο, το πιο ανδρικό άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Econ: Φυσικά αν σου αρέσει το υγρό στοιχείοΕγώ είμαι κοντά στα 2 οπότε στο πόλο θα πάιζω είτε φουνταριστός είτε τερματας.Tώρα για να μάθεις...Ξεκινήσαμε λίγο αργά νομίζω.Άλλοι παίζουν από τα 12 τους.Αλλά εξαρτάται από το πόσο θα προπονείσαι και τι θες να πετύχεις, Click για ανάπτυξη... δλδ αν πας 3 προπονησεις την εβδομαδα σε ενα χρονο θα εισαι μετριος;;;γυμνασζεσαι οσο και το basket;;;;ναι πραγματι ξεκινήσαμε αργα αλλα δεν πειραζει,αξιζει τελικα το ολο εγχείρημα προσπαθεια;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 17:17 Ο Iliaso έγραψε: #443 15-08-11 17:17 Δε μπορώ να στο απαντήσω με σιγουριά αυτό.Εγώ επειδή θα ξαναδώσω είτε θα πάιζω με κάποια πιο μικρή κατηγορία ή θα ασχοληθώ μόνο με την κολύμβηση που απαιτεί λιγότερο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota1993 Νεοφερμένο μέλος Η giota1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 17:46 Η giota1993: #444 15-08-11 17:46 Μπασκετ και παλι Μπασκετ!!!Δν παιζω σε ομαδα και ουτε για δεξιοτεχνης περνιεμαι αλλα αν παρω υπ' οψη το υψος μου....Η προσπαθεια μετραει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 18:30 Ο moxa15 έγραψε: #445 15-08-11 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε μπορώ να στο απαντήσω με σιγουριά αυτό.Εγώ επειδή θα ξαναδώσω είτε θα πάιζω με κάποια πιο μικρή κατηγορία ή θα ασχοληθώ μόνο με την κολύμβηση που απαιτεί λιγότερο χρόνο Click για ανάπτυξη... πωπω φιλε χαρα στο κουραγιο σου εγω δεν θα μπορουσα να ξαναδωσω με τπτ.... εγω θα δω αν εχει ομαδα πολο θα γραφω και αν ειναι θα κανω και κολύμβηση(για γυμναστική περισσοτερο).... θα δουμε,thanx για τις info man Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:02 Η Χριστιάννα ^^: #446 15-08-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Όχι απλά πρέπει να κάνεις πρώτα κολύμβηση.Και γω φέτος άρχισα να μαθαίνω μη νομίζεις Και γω λόγω ύψους δυστυχώς center έπαιζα αλλά κάτω από το νερό τα πράγματα είναι ύπουλα Click για ανάπτυξη... Μόνο ύπουλα; Δύο φίλους είχα που έπαιζαν πόλο σε ομάδα, μετά από κάθε αγώνα έβλεπες νυχιές, χτυπήματα, μελανιές και δεν συμμαζεύεται στα πόδια. Ξύλο κανονικό. For the record η μία κοπέλα σακατέψει το γόνατό της και δεν της επιτρέπεται πλέον να ασχοληθεί επαγγελματικά. On τώρα, επειδή γενικά μ' αρέσει η γυμναστική και τα αθλήματα, να βλέπω δεν έχω πρόβλημα, τα απολαμβάνω όλα. Προτιμώ τένις, μπάσκετ/βόλλεϋ/ποδόσφαιρο και ό,τι έχει να κάνει με νερό. Εννοείται καλλιτεχνικό πατινάζ γιατί κάθομαι και αναλύω τις κινήσεις και ψάχνω να βρω ποιες αθλήτριες έχουν κάνει και μπαλλέτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:07 Ο moxa15 έγραψε: #447 15-08-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: For the record η μία κοπέλα σακατέψει το γόνατό της και δεν της επιτρέπεται πλέον να ασχοληθεί επαγγελματικά. Click για ανάπτυξη... απο το πολο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panellinios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panellinios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:08 Ο panellinios: #448 15-08-11 19:08 polo goalkeeper Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Χριστιάννα ^^: #449 15-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απο το πολο;;;; Click για ανάπτυξη... Περίπου. Δηλαδή το χτύπησε στο πόλο, αλλά δεν ήταν κάτι τραγικό, έμεινε εκτός για ένα διάστημα, αλλά όταν επέστρεψε έγινε ακόμα χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:27 Ο moxa15 έγραψε: #450 15-08-11 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Περίπου. Δηλαδή το χτύπησε στο πόλο, αλλά δεν ήταν κάτι τραγικό, έμεινε εκτός για ένα διάστημα, αλλά όταν επέστρεψε έγινε ακόμα χειρότερα. Click για ανάπτυξη... απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Η Mikaki04 έγραψε: #451 15-08-11 19:38 Στίβος στίβος στίβος !!! Ιδίως εμπόδια και ταχύτητα ! έκανα 6 χρόνια και ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου ως τώρα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:15 Η Χριστιάννα ^^: #452 15-08-11 20:15 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Click για ανάπτυξη... Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Ο moxa15 έγραψε: #453 15-08-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Click για ανάπτυξη... loser Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Click για ανάπτυξη... εγω αλλο ρωταω πολο ή μπασκετ για τους αστραγαλους και γενικα αθρωσεις τι ειναι χειροτερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:27 Η Revekka έγραψε: #454 15-08-11 20:27 Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:37 Ο moxa15 έγραψε: #455 15-08-11 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Click για ανάπτυξη... οκ thanx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:50 Ο Yannis92 έγραψε: #456 15-08-11 20:50 Εχω ασχοληθει (ειτε πιο σοβαρα ειτε σαν χομπι) με πολλα οπως ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολευ, πινκ πονκ, στιβος και κολυμβηση. Η κολυμβηση και το βολευ για μενα ειναι απ τα αγαπημενα μου αν και θεωρω την κολυμβηση τοπ αθλημα, οποιος θελει να ζησει μεχρι τα βαθια γεραμα ας κολυμπησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:20 Ο Athr έγραψε: #457 15-08-11 21:20 Ρε που ειναι το πινκ πονκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:24 Η Παράνοια έγραψε: #458 15-08-11 21:24 Ρυθμική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 23:49 Ο Iliaso έγραψε: #459 15-08-11 23:49 Προστέθηκαν στη δημοσκόπηση το ping-pong και το πόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 13:24 Ο solonas07: #460 16-08-11 13:24 Τα αγαπημένα μου αθλήματα, από άποψη διασκέδασης, εκεί που περνάω καλά δηλαδή παίζοντας, είναι το βόλευ και το πινγκ πονγκ, ενώ από άποψη γυμναστικής σίγουρα το πόλο, το πιο ανδρικό άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε μπορώ να στο απαντήσω με σιγουριά αυτό.Εγώ επειδή θα ξαναδώσω είτε θα πάιζω με κάποια πιο μικρή κατηγορία ή θα ασχοληθώ μόνο με την κολύμβηση που απαιτεί λιγότερο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota1993 Νεοφερμένο μέλος Η giota1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 17:46 Η giota1993: #444 15-08-11 17:46 Μπασκετ και παλι Μπασκετ!!!Δν παιζω σε ομαδα και ουτε για δεξιοτεχνης περνιεμαι αλλα αν παρω υπ' οψη το υψος μου....Η προσπαθεια μετραει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 18:30 Ο moxa15 έγραψε: #445 15-08-11 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε μπορώ να στο απαντήσω με σιγουριά αυτό.Εγώ επειδή θα ξαναδώσω είτε θα πάιζω με κάποια πιο μικρή κατηγορία ή θα ασχοληθώ μόνο με την κολύμβηση που απαιτεί λιγότερο χρόνο Click για ανάπτυξη... πωπω φιλε χαρα στο κουραγιο σου εγω δεν θα μπορουσα να ξαναδωσω με τπτ.... εγω θα δω αν εχει ομαδα πολο θα γραφω και αν ειναι θα κανω και κολύμβηση(για γυμναστική περισσοτερο).... θα δουμε,thanx για τις info man Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:02 Η Χριστιάννα ^^: #446 15-08-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Όχι απλά πρέπει να κάνεις πρώτα κολύμβηση.Και γω φέτος άρχισα να μαθαίνω μη νομίζεις Και γω λόγω ύψους δυστυχώς center έπαιζα αλλά κάτω από το νερό τα πράγματα είναι ύπουλα Click για ανάπτυξη... Μόνο ύπουλα; Δύο φίλους είχα που έπαιζαν πόλο σε ομάδα, μετά από κάθε αγώνα έβλεπες νυχιές, χτυπήματα, μελανιές και δεν συμμαζεύεται στα πόδια. Ξύλο κανονικό. For the record η μία κοπέλα σακατέψει το γόνατό της και δεν της επιτρέπεται πλέον να ασχοληθεί επαγγελματικά. On τώρα, επειδή γενικά μ' αρέσει η γυμναστική και τα αθλήματα, να βλέπω δεν έχω πρόβλημα, τα απολαμβάνω όλα. Προτιμώ τένις, μπάσκετ/βόλλεϋ/ποδόσφαιρο και ό,τι έχει να κάνει με νερό. Εννοείται καλλιτεχνικό πατινάζ γιατί κάθομαι και αναλύω τις κινήσεις και ψάχνω να βρω ποιες αθλήτριες έχουν κάνει και μπαλλέτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:07 Ο moxa15 έγραψε: #447 15-08-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: For the record η μία κοπέλα σακατέψει το γόνατό της και δεν της επιτρέπεται πλέον να ασχοληθεί επαγγελματικά. Click για ανάπτυξη... απο το πολο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panellinios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panellinios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:08 Ο panellinios: #448 15-08-11 19:08 polo goalkeeper Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Χριστιάννα ^^: #449 15-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απο το πολο;;;; Click για ανάπτυξη... Περίπου. Δηλαδή το χτύπησε στο πόλο, αλλά δεν ήταν κάτι τραγικό, έμεινε εκτός για ένα διάστημα, αλλά όταν επέστρεψε έγινε ακόμα χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:27 Ο moxa15 έγραψε: #450 15-08-11 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Περίπου. Δηλαδή το χτύπησε στο πόλο, αλλά δεν ήταν κάτι τραγικό, έμεινε εκτός για ένα διάστημα, αλλά όταν επέστρεψε έγινε ακόμα χειρότερα. Click για ανάπτυξη... απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Η Mikaki04 έγραψε: #451 15-08-11 19:38 Στίβος στίβος στίβος !!! Ιδίως εμπόδια και ταχύτητα ! έκανα 6 χρόνια και ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου ως τώρα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:15 Η Χριστιάννα ^^: #452 15-08-11 20:15 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Click για ανάπτυξη... Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Ο moxa15 έγραψε: #453 15-08-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Click για ανάπτυξη... loser Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Click για ανάπτυξη... εγω αλλο ρωταω πολο ή μπασκετ για τους αστραγαλους και γενικα αθρωσεις τι ειναι χειροτερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:27 Η Revekka έγραψε: #454 15-08-11 20:27 Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:37 Ο moxa15 έγραψε: #455 15-08-11 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Click για ανάπτυξη... οκ thanx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:50 Ο Yannis92 έγραψε: #456 15-08-11 20:50 Εχω ασχοληθει (ειτε πιο σοβαρα ειτε σαν χομπι) με πολλα οπως ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολευ, πινκ πονκ, στιβος και κολυμβηση. Η κολυμβηση και το βολευ για μενα ειναι απ τα αγαπημενα μου αν και θεωρω την κολυμβηση τοπ αθλημα, οποιος θελει να ζησει μεχρι τα βαθια γεραμα ας κολυμπησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:20 Ο Athr έγραψε: #457 15-08-11 21:20 Ρε που ειναι το πινκ πονκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:24 Η Παράνοια έγραψε: #458 15-08-11 21:24 Ρυθμική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 23:49 Ο Iliaso έγραψε: #459 15-08-11 23:49 Προστέθηκαν στη δημοσκόπηση το ping-pong και το πόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 13:24 Ο solonas07: #460 16-08-11 13:24 Τα αγαπημένα μου αθλήματα, από άποψη διασκέδασης, εκεί που περνάω καλά δηλαδή παίζοντας, είναι το βόλευ και το πινγκ πονγκ, ενώ από άποψη γυμναστικής σίγουρα το πόλο, το πιο ανδρικό άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπασκετ και παλι Μπασκετ!!!Δν παιζω σε ομαδα και ουτε για δεξιοτεχνης περνιεμαι αλλα αν παρω υπ' οψη το υψος μου....Η προσπαθεια μετραει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 18:30 Ο moxa15 έγραψε: #445 15-08-11 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε μπορώ να στο απαντήσω με σιγουριά αυτό.Εγώ επειδή θα ξαναδώσω είτε θα πάιζω με κάποια πιο μικρή κατηγορία ή θα ασχοληθώ μόνο με την κολύμβηση που απαιτεί λιγότερο χρόνο Click για ανάπτυξη... πωπω φιλε χαρα στο κουραγιο σου εγω δεν θα μπορουσα να ξαναδωσω με τπτ.... εγω θα δω αν εχει ομαδα πολο θα γραφω και αν ειναι θα κανω και κολύμβηση(για γυμναστική περισσοτερο).... θα δουμε,thanx για τις info man Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:02 Η Χριστιάννα ^^: #446 15-08-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Όχι απλά πρέπει να κάνεις πρώτα κολύμβηση.Και γω φέτος άρχισα να μαθαίνω μη νομίζεις Και γω λόγω ύψους δυστυχώς center έπαιζα αλλά κάτω από το νερό τα πράγματα είναι ύπουλα Click για ανάπτυξη... Μόνο ύπουλα; Δύο φίλους είχα που έπαιζαν πόλο σε ομάδα, μετά από κάθε αγώνα έβλεπες νυχιές, χτυπήματα, μελανιές και δεν συμμαζεύεται στα πόδια. Ξύλο κανονικό. For the record η μία κοπέλα σακατέψει το γόνατό της και δεν της επιτρέπεται πλέον να ασχοληθεί επαγγελματικά. On τώρα, επειδή γενικά μ' αρέσει η γυμναστική και τα αθλήματα, να βλέπω δεν έχω πρόβλημα, τα απολαμβάνω όλα. Προτιμώ τένις, μπάσκετ/βόλλεϋ/ποδόσφαιρο και ό,τι έχει να κάνει με νερό. Εννοείται καλλιτεχνικό πατινάζ γιατί κάθομαι και αναλύω τις κινήσεις και ψάχνω να βρω ποιες αθλήτριες έχουν κάνει και μπαλλέτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:07 Ο moxa15 έγραψε: #447 15-08-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: For the record η μία κοπέλα σακατέψει το γόνατό της και δεν της επιτρέπεται πλέον να ασχοληθεί επαγγελματικά. Click για ανάπτυξη... απο το πολο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panellinios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panellinios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:08 Ο panellinios: #448 15-08-11 19:08 polo goalkeeper Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Χριστιάννα ^^: #449 15-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απο το πολο;;;; Click για ανάπτυξη... Περίπου. Δηλαδή το χτύπησε στο πόλο, αλλά δεν ήταν κάτι τραγικό, έμεινε εκτός για ένα διάστημα, αλλά όταν επέστρεψε έγινε ακόμα χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:27 Ο moxa15 έγραψε: #450 15-08-11 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Περίπου. Δηλαδή το χτύπησε στο πόλο, αλλά δεν ήταν κάτι τραγικό, έμεινε εκτός για ένα διάστημα, αλλά όταν επέστρεψε έγινε ακόμα χειρότερα. Click για ανάπτυξη... απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Η Mikaki04 έγραψε: #451 15-08-11 19:38 Στίβος στίβος στίβος !!! Ιδίως εμπόδια και ταχύτητα ! έκανα 6 χρόνια και ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου ως τώρα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:15 Η Χριστιάννα ^^: #452 15-08-11 20:15 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Click για ανάπτυξη... Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Ο moxa15 έγραψε: #453 15-08-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Click για ανάπτυξη... loser Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Click για ανάπτυξη... εγω αλλο ρωταω πολο ή μπασκετ για τους αστραγαλους και γενικα αθρωσεις τι ειναι χειροτερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:27 Η Revekka έγραψε: #454 15-08-11 20:27 Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:37 Ο moxa15 έγραψε: #455 15-08-11 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Click για ανάπτυξη... οκ thanx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:50 Ο Yannis92 έγραψε: #456 15-08-11 20:50 Εχω ασχοληθει (ειτε πιο σοβαρα ειτε σαν χομπι) με πολλα οπως ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολευ, πινκ πονκ, στιβος και κολυμβηση. Η κολυμβηση και το βολευ για μενα ειναι απ τα αγαπημενα μου αν και θεωρω την κολυμβηση τοπ αθλημα, οποιος θελει να ζησει μεχρι τα βαθια γεραμα ας κολυμπησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:20 Ο Athr έγραψε: #457 15-08-11 21:20 Ρε που ειναι το πινκ πονκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:24 Η Παράνοια έγραψε: #458 15-08-11 21:24 Ρυθμική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 23:49 Ο Iliaso έγραψε: #459 15-08-11 23:49 Προστέθηκαν στη δημοσκόπηση το ping-pong και το πόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 13:24 Ο solonas07: #460 16-08-11 13:24 Τα αγαπημένα μου αθλήματα, από άποψη διασκέδασης, εκεί που περνάω καλά δηλαδή παίζοντας, είναι το βόλευ και το πινγκ πονγκ, ενώ από άποψη γυμναστικής σίγουρα το πόλο, το πιο ανδρικό άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε μπορώ να στο απαντήσω με σιγουριά αυτό.Εγώ επειδή θα ξαναδώσω είτε θα πάιζω με κάποια πιο μικρή κατηγορία ή θα ασχοληθώ μόνο με την κολύμβηση που απαιτεί λιγότερο χρόνο Click για ανάπτυξη... πωπω φιλε χαρα στο κουραγιο σου εγω δεν θα μπορουσα να ξαναδωσω με τπτ.... εγω θα δω αν εχει ομαδα πολο θα γραφω και αν ειναι θα κανω και κολύμβηση(για γυμναστική περισσοτερο).... θα δουμε,thanx για τις info man Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:02 Η Χριστιάννα ^^: #446 15-08-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Όχι απλά πρέπει να κάνεις πρώτα κολύμβηση.Και γω φέτος άρχισα να μαθαίνω μη νομίζεις Και γω λόγω ύψους δυστυχώς center έπαιζα αλλά κάτω από το νερό τα πράγματα είναι ύπουλα Click για ανάπτυξη... Μόνο ύπουλα; Δύο φίλους είχα που έπαιζαν πόλο σε ομάδα, μετά από κάθε αγώνα έβλεπες νυχιές, χτυπήματα, μελανιές και δεν συμμαζεύεται στα πόδια. Ξύλο κανονικό. For the record η μία κοπέλα σακατέψει το γόνατό της και δεν της επιτρέπεται πλέον να ασχοληθεί επαγγελματικά. On τώρα, επειδή γενικά μ' αρέσει η γυμναστική και τα αθλήματα, να βλέπω δεν έχω πρόβλημα, τα απολαμβάνω όλα. Προτιμώ τένις, μπάσκετ/βόλλεϋ/ποδόσφαιρο και ό,τι έχει να κάνει με νερό. Εννοείται καλλιτεχνικό πατινάζ γιατί κάθομαι και αναλύω τις κινήσεις και ψάχνω να βρω ποιες αθλήτριες έχουν κάνει και μπαλλέτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:07 Ο moxa15 έγραψε: #447 15-08-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: For the record η μία κοπέλα σακατέψει το γόνατό της και δεν της επιτρέπεται πλέον να ασχοληθεί επαγγελματικά. Click για ανάπτυξη... απο το πολο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panellinios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panellinios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:08 Ο panellinios: #448 15-08-11 19:08 polo goalkeeper Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Χριστιάννα ^^: #449 15-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απο το πολο;;;; Click για ανάπτυξη... Περίπου. Δηλαδή το χτύπησε στο πόλο, αλλά δεν ήταν κάτι τραγικό, έμεινε εκτός για ένα διάστημα, αλλά όταν επέστρεψε έγινε ακόμα χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:27 Ο moxa15 έγραψε: #450 15-08-11 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Περίπου. Δηλαδή το χτύπησε στο πόλο, αλλά δεν ήταν κάτι τραγικό, έμεινε εκτός για ένα διάστημα, αλλά όταν επέστρεψε έγινε ακόμα χειρότερα. Click για ανάπτυξη... απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Η Mikaki04 έγραψε: #451 15-08-11 19:38 Στίβος στίβος στίβος !!! Ιδίως εμπόδια και ταχύτητα ! έκανα 6 χρόνια και ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου ως τώρα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:15 Η Χριστιάννα ^^: #452 15-08-11 20:15 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Click για ανάπτυξη... Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Ο moxa15 έγραψε: #453 15-08-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Click για ανάπτυξη... loser Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Click για ανάπτυξη... εγω αλλο ρωταω πολο ή μπασκετ για τους αστραγαλους και γενικα αθρωσεις τι ειναι χειροτερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:27 Η Revekka έγραψε: #454 15-08-11 20:27 Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:37 Ο moxa15 έγραψε: #455 15-08-11 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Click για ανάπτυξη... οκ thanx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:50 Ο Yannis92 έγραψε: #456 15-08-11 20:50 Εχω ασχοληθει (ειτε πιο σοβαρα ειτε σαν χομπι) με πολλα οπως ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολευ, πινκ πονκ, στιβος και κολυμβηση. Η κολυμβηση και το βολευ για μενα ειναι απ τα αγαπημενα μου αν και θεωρω την κολυμβηση τοπ αθλημα, οποιος θελει να ζησει μεχρι τα βαθια γεραμα ας κολυμπησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:20 Ο Athr έγραψε: #457 15-08-11 21:20 Ρε που ειναι το πινκ πονκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:24 Η Παράνοια έγραψε: #458 15-08-11 21:24 Ρυθμική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 23:49 Ο Iliaso έγραψε: #459 15-08-11 23:49 Προστέθηκαν στη δημοσκόπηση το ping-pong και το πόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 13:24 Ο solonas07: #460 16-08-11 13:24 Τα αγαπημένα μου αθλήματα, από άποψη διασκέδασης, εκεί που περνάω καλά δηλαδή παίζοντας, είναι το βόλευ και το πινγκ πονγκ, ενώ από άποψη γυμναστικής σίγουρα το πόλο, το πιο ανδρικό άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Econ: Όχι απλά πρέπει να κάνεις πρώτα κολύμβηση.Και γω φέτος άρχισα να μαθαίνω μη νομίζεις Και γω λόγω ύψους δυστυχώς center έπαιζα αλλά κάτω από το νερό τα πράγματα είναι ύπουλα Click για ανάπτυξη... Μόνο ύπουλα; Δύο φίλους είχα που έπαιζαν πόλο σε ομάδα, μετά από κάθε αγώνα έβλεπες νυχιές, χτυπήματα, μελανιές και δεν συμμαζεύεται στα πόδια. Ξύλο κανονικό. For the record η μία κοπέλα σακατέψει το γόνατό της και δεν της επιτρέπεται πλέον να ασχοληθεί επαγγελματικά. On τώρα, επειδή γενικά μ' αρέσει η γυμναστική και τα αθλήματα, να βλέπω δεν έχω πρόβλημα, τα απολαμβάνω όλα. Προτιμώ τένις, μπάσκετ/βόλλεϋ/ποδόσφαιρο και ό,τι έχει να κάνει με νερό. Εννοείται καλλιτεχνικό πατινάζ γιατί κάθομαι και αναλύω τις κινήσεις και ψάχνω να βρω ποιες αθλήτριες έχουν κάνει και μπαλλέτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:07 Ο moxa15 έγραψε: #447 15-08-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: For the record η μία κοπέλα σακατέψει το γόνατό της και δεν της επιτρέπεται πλέον να ασχοληθεί επαγγελματικά. Click για ανάπτυξη... απο το πολο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panellinios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panellinios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:08 Ο panellinios: #448 15-08-11 19:08 polo goalkeeper Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Χριστιάννα ^^: #449 15-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απο το πολο;;;; Click για ανάπτυξη... Περίπου. Δηλαδή το χτύπησε στο πόλο, αλλά δεν ήταν κάτι τραγικό, έμεινε εκτός για ένα διάστημα, αλλά όταν επέστρεψε έγινε ακόμα χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:27 Ο moxa15 έγραψε: #450 15-08-11 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Περίπου. Δηλαδή το χτύπησε στο πόλο, αλλά δεν ήταν κάτι τραγικό, έμεινε εκτός για ένα διάστημα, αλλά όταν επέστρεψε έγινε ακόμα χειρότερα. Click για ανάπτυξη... απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Η Mikaki04 έγραψε: #451 15-08-11 19:38 Στίβος στίβος στίβος !!! Ιδίως εμπόδια και ταχύτητα ! έκανα 6 χρόνια και ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου ως τώρα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:15 Η Χριστιάννα ^^: #452 15-08-11 20:15 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Click για ανάπτυξη... Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Ο moxa15 έγραψε: #453 15-08-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Click για ανάπτυξη... loser Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Click για ανάπτυξη... εγω αλλο ρωταω πολο ή μπασκετ για τους αστραγαλους και γενικα αθρωσεις τι ειναι χειροτερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:27 Η Revekka έγραψε: #454 15-08-11 20:27 Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:37 Ο moxa15 έγραψε: #455 15-08-11 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Click για ανάπτυξη... οκ thanx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:50 Ο Yannis92 έγραψε: #456 15-08-11 20:50 Εχω ασχοληθει (ειτε πιο σοβαρα ειτε σαν χομπι) με πολλα οπως ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολευ, πινκ πονκ, στιβος και κολυμβηση. Η κολυμβηση και το βολευ για μενα ειναι απ τα αγαπημενα μου αν και θεωρω την κολυμβηση τοπ αθλημα, οποιος θελει να ζησει μεχρι τα βαθια γεραμα ας κολυμπησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:20 Ο Athr έγραψε: #457 15-08-11 21:20 Ρε που ειναι το πινκ πονκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:24 Η Παράνοια έγραψε: #458 15-08-11 21:24 Ρυθμική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 23:49 Ο Iliaso έγραψε: #459 15-08-11 23:49 Προστέθηκαν στη δημοσκόπηση το ping-pong και το πόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 13:24 Ο solonas07: #460 16-08-11 13:24 Τα αγαπημένα μου αθλήματα, από άποψη διασκέδασης, εκεί που περνάω καλά δηλαδή παίζοντας, είναι το βόλευ και το πινγκ πονγκ, ενώ από άποψη γυμναστικής σίγουρα το πόλο, το πιο ανδρικό άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: For the record η μία κοπέλα σακατέψει το γόνατό της και δεν της επιτρέπεται πλέον να ασχοληθεί επαγγελματικά. Click για ανάπτυξη... απο το πολο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panellinios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panellinios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:08 Ο panellinios: #448 15-08-11 19:08 polo goalkeeper Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Χριστιάννα ^^: #449 15-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απο το πολο;;;; Click για ανάπτυξη... Περίπου. Δηλαδή το χτύπησε στο πόλο, αλλά δεν ήταν κάτι τραγικό, έμεινε εκτός για ένα διάστημα, αλλά όταν επέστρεψε έγινε ακόμα χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:27 Ο moxa15 έγραψε: #450 15-08-11 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Περίπου. Δηλαδή το χτύπησε στο πόλο, αλλά δεν ήταν κάτι τραγικό, έμεινε εκτός για ένα διάστημα, αλλά όταν επέστρεψε έγινε ακόμα χειρότερα. Click για ανάπτυξη... απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Η Mikaki04 έγραψε: #451 15-08-11 19:38 Στίβος στίβος στίβος !!! Ιδίως εμπόδια και ταχύτητα ! έκανα 6 χρόνια και ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου ως τώρα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:15 Η Χριστιάννα ^^: #452 15-08-11 20:15 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Click για ανάπτυξη... Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Ο moxa15 έγραψε: #453 15-08-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Click για ανάπτυξη... loser Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Click για ανάπτυξη... εγω αλλο ρωταω πολο ή μπασκετ για τους αστραγαλους και γενικα αθρωσεις τι ειναι χειροτερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:27 Η Revekka έγραψε: #454 15-08-11 20:27 Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:37 Ο moxa15 έγραψε: #455 15-08-11 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Click για ανάπτυξη... οκ thanx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:50 Ο Yannis92 έγραψε: #456 15-08-11 20:50 Εχω ασχοληθει (ειτε πιο σοβαρα ειτε σαν χομπι) με πολλα οπως ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολευ, πινκ πονκ, στιβος και κολυμβηση. Η κολυμβηση και το βολευ για μενα ειναι απ τα αγαπημενα μου αν και θεωρω την κολυμβηση τοπ αθλημα, οποιος θελει να ζησει μεχρι τα βαθια γεραμα ας κολυμπησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:20 Ο Athr έγραψε: #457 15-08-11 21:20 Ρε που ειναι το πινκ πονκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:24 Η Παράνοια έγραψε: #458 15-08-11 21:24 Ρυθμική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 23:49 Ο Iliaso έγραψε: #459 15-08-11 23:49 Προστέθηκαν στη δημοσκόπηση το ping-pong και το πόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 13:24 Ο solonas07: #460 16-08-11 13:24 Τα αγαπημένα μου αθλήματα, από άποψη διασκέδασης, εκεί που περνάω καλά δηλαδή παίζοντας, είναι το βόλευ και το πινγκ πονγκ, ενώ από άποψη γυμναστικής σίγουρα το πόλο, το πιο ανδρικό άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
polo goalkeeper Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:19 Η Χριστιάννα ^^: #449 15-08-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απο το πολο;;;; Click για ανάπτυξη... Περίπου. Δηλαδή το χτύπησε στο πόλο, αλλά δεν ήταν κάτι τραγικό, έμεινε εκτός για ένα διάστημα, αλλά όταν επέστρεψε έγινε ακόμα χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:27 Ο moxa15 έγραψε: #450 15-08-11 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Περίπου. Δηλαδή το χτύπησε στο πόλο, αλλά δεν ήταν κάτι τραγικό, έμεινε εκτός για ένα διάστημα, αλλά όταν επέστρεψε έγινε ακόμα χειρότερα. Click για ανάπτυξη... απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Η Mikaki04 έγραψε: #451 15-08-11 19:38 Στίβος στίβος στίβος !!! Ιδίως εμπόδια και ταχύτητα ! έκανα 6 χρόνια και ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου ως τώρα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:15 Η Χριστιάννα ^^: #452 15-08-11 20:15 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Click για ανάπτυξη... Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Ο moxa15 έγραψε: #453 15-08-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Click για ανάπτυξη... loser Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Click για ανάπτυξη... εγω αλλο ρωταω πολο ή μπασκετ για τους αστραγαλους και γενικα αθρωσεις τι ειναι χειροτερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:27 Η Revekka έγραψε: #454 15-08-11 20:27 Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:37 Ο moxa15 έγραψε: #455 15-08-11 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Click για ανάπτυξη... οκ thanx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:50 Ο Yannis92 έγραψε: #456 15-08-11 20:50 Εχω ασχοληθει (ειτε πιο σοβαρα ειτε σαν χομπι) με πολλα οπως ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολευ, πινκ πονκ, στιβος και κολυμβηση. Η κολυμβηση και το βολευ για μενα ειναι απ τα αγαπημενα μου αν και θεωρω την κολυμβηση τοπ αθλημα, οποιος θελει να ζησει μεχρι τα βαθια γεραμα ας κολυμπησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:20 Ο Athr έγραψε: #457 15-08-11 21:20 Ρε που ειναι το πινκ πονκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:24 Η Παράνοια έγραψε: #458 15-08-11 21:24 Ρυθμική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 23:49 Ο Iliaso έγραψε: #459 15-08-11 23:49 Προστέθηκαν στη δημοσκόπηση το ping-pong και το πόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 13:24 Ο solonas07: #460 16-08-11 13:24 Τα αγαπημένα μου αθλήματα, από άποψη διασκέδασης, εκεί που περνάω καλά δηλαδή παίζοντας, είναι το βόλευ και το πινγκ πονγκ, ενώ από άποψη γυμναστικής σίγουρα το πόλο, το πιο ανδρικό άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απο το πολο;;;; Click για ανάπτυξη... Περίπου. Δηλαδή το χτύπησε στο πόλο, αλλά δεν ήταν κάτι τραγικό, έμεινε εκτός για ένα διάστημα, αλλά όταν επέστρεψε έγινε ακόμα χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:27 Ο moxa15 έγραψε: #450 15-08-11 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Περίπου. Δηλαδή το χτύπησε στο πόλο, αλλά δεν ήταν κάτι τραγικό, έμεινε εκτός για ένα διάστημα, αλλά όταν επέστρεψε έγινε ακόμα χειρότερα. Click για ανάπτυξη... απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Η Mikaki04 έγραψε: #451 15-08-11 19:38 Στίβος στίβος στίβος !!! Ιδίως εμπόδια και ταχύτητα ! έκανα 6 χρόνια και ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου ως τώρα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:15 Η Χριστιάννα ^^: #452 15-08-11 20:15 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Click για ανάπτυξη... Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Ο moxa15 έγραψε: #453 15-08-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Click για ανάπτυξη... loser Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Click για ανάπτυξη... εγω αλλο ρωταω πολο ή μπασκετ για τους αστραγαλους και γενικα αθρωσεις τι ειναι χειροτερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:27 Η Revekka έγραψε: #454 15-08-11 20:27 Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:37 Ο moxa15 έγραψε: #455 15-08-11 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Click για ανάπτυξη... οκ thanx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:50 Ο Yannis92 έγραψε: #456 15-08-11 20:50 Εχω ασχοληθει (ειτε πιο σοβαρα ειτε σαν χομπι) με πολλα οπως ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολευ, πινκ πονκ, στιβος και κολυμβηση. Η κολυμβηση και το βολευ για μενα ειναι απ τα αγαπημενα μου αν και θεωρω την κολυμβηση τοπ αθλημα, οποιος θελει να ζησει μεχρι τα βαθια γεραμα ας κολυμπησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:20 Ο Athr έγραψε: #457 15-08-11 21:20 Ρε που ειναι το πινκ πονκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:24 Η Παράνοια έγραψε: #458 15-08-11 21:24 Ρυθμική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 23:49 Ο Iliaso έγραψε: #459 15-08-11 23:49 Προστέθηκαν στη δημοσκόπηση το ping-pong και το πόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 13:24 Ο solonas07: #460 16-08-11 13:24 Τα αγαπημένα μου αθλήματα, από άποψη διασκέδασης, εκεί που περνάω καλά δηλαδή παίζοντας, είναι το βόλευ και το πινγκ πονγκ, ενώ από άποψη γυμναστικής σίγουρα το πόλο, το πιο ανδρικό άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Περίπου. Δηλαδή το χτύπησε στο πόλο, αλλά δεν ήταν κάτι τραγικό, έμεινε εκτός για ένα διάστημα, αλλά όταν επέστρεψε έγινε ακόμα χειρότερα. Click για ανάπτυξη... απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mikaki04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ξεχασμένες παραλίες αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Η Mikaki04 έγραψε: #451 15-08-11 19:38 Στίβος στίβος στίβος !!! Ιδίως εμπόδια και ταχύτητα ! έκανα 6 χρόνια και ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου ως τώρα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:15 Η Χριστιάννα ^^: #452 15-08-11 20:15 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Click για ανάπτυξη... Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Ο moxa15 έγραψε: #453 15-08-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Click για ανάπτυξη... loser Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Click για ανάπτυξη... εγω αλλο ρωταω πολο ή μπασκετ για τους αστραγαλους και γενικα αθρωσεις τι ειναι χειροτερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:27 Η Revekka έγραψε: #454 15-08-11 20:27 Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:37 Ο moxa15 έγραψε: #455 15-08-11 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Click για ανάπτυξη... οκ thanx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:50 Ο Yannis92 έγραψε: #456 15-08-11 20:50 Εχω ασχοληθει (ειτε πιο σοβαρα ειτε σαν χομπι) με πολλα οπως ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολευ, πινκ πονκ, στιβος και κολυμβηση. Η κολυμβηση και το βολευ για μενα ειναι απ τα αγαπημενα μου αν και θεωρω την κολυμβηση τοπ αθλημα, οποιος θελει να ζησει μεχρι τα βαθια γεραμα ας κολυμπησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:20 Ο Athr έγραψε: #457 15-08-11 21:20 Ρε που ειναι το πινκ πονκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:24 Η Παράνοια έγραψε: #458 15-08-11 21:24 Ρυθμική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 23:49 Ο Iliaso έγραψε: #459 15-08-11 23:49 Προστέθηκαν στη δημοσκόπηση το ping-pong και το πόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 13:24 Ο solonas07: #460 16-08-11 13:24 Τα αγαπημένα μου αθλήματα, από άποψη διασκέδασης, εκεί που περνάω καλά δηλαδή παίζοντας, είναι το βόλευ και το πινγκ πονγκ, ενώ από άποψη γυμναστικής σίγουρα το πόλο, το πιο ανδρικό άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στίβος στίβος στίβος !!! Ιδίως εμπόδια και ταχύτητα ! έκανα 6 χρόνια και ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου ως τώρα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:15 Η Χριστιάννα ^^: #452 15-08-11 20:15 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Click για ανάπτυξη... Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Ο moxa15 έγραψε: #453 15-08-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Click για ανάπτυξη... loser Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Click για ανάπτυξη... εγω αλλο ρωταω πολο ή μπασκετ για τους αστραγαλους και γενικα αθρωσεις τι ειναι χειροτερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:27 Η Revekka έγραψε: #454 15-08-11 20:27 Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:37 Ο moxa15 έγραψε: #455 15-08-11 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Click για ανάπτυξη... οκ thanx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:50 Ο Yannis92 έγραψε: #456 15-08-11 20:50 Εχω ασχοληθει (ειτε πιο σοβαρα ειτε σαν χομπι) με πολλα οπως ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολευ, πινκ πονκ, στιβος και κολυμβηση. Η κολυμβηση και το βολευ για μενα ειναι απ τα αγαπημενα μου αν και θεωρω την κολυμβηση τοπ αθλημα, οποιος θελει να ζησει μεχρι τα βαθια γεραμα ας κολυμπησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:20 Ο Athr έγραψε: #457 15-08-11 21:20 Ρε που ειναι το πινκ πονκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:24 Η Παράνοια έγραψε: #458 15-08-11 21:24 Ρυθμική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 23:49 Ο Iliaso έγραψε: #459 15-08-11 23:49 Προστέθηκαν στη δημοσκόπηση το ping-pong και το πόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 13:24 Ο solonas07: #460 16-08-11 13:24 Τα αγαπημένα μου αθλήματα, από άποψη διασκέδασης, εκεί που περνάω καλά δηλαδή παίζοντας, είναι το βόλευ και το πινγκ πονγκ, ενώ από άποψη γυμναστικής σίγουρα το πόλο, το πιο ανδρικό άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απαπαπα μην μου λες τετοια...απο κλωτσιά το επαθε;;;;εγω θελω να παω πολο για να μην ταλαιπωρείται ο αστράγαλός μου,λες να παθει κατι μεσα στο νερο;;;; Click για ανάπτυξη... Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:19 Ο moxa15 έγραψε: #453 15-08-11 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Click για ανάπτυξη... loser Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Click για ανάπτυξη... εγω αλλο ρωταω πολο ή μπασκετ για τους αστραγαλους και γενικα αθρωσεις τι ειναι χειροτερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:27 Η Revekka έγραψε: #454 15-08-11 20:27 Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:37 Ο moxa15 έγραψε: #455 15-08-11 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Click για ανάπτυξη... οκ thanx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:50 Ο Yannis92 έγραψε: #456 15-08-11 20:50 Εχω ασχοληθει (ειτε πιο σοβαρα ειτε σαν χομπι) με πολλα οπως ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολευ, πινκ πονκ, στιβος και κολυμβηση. Η κολυμβηση και το βολευ για μενα ειναι απ τα αγαπημενα μου αν και θεωρω την κολυμβηση τοπ αθλημα, οποιος θελει να ζησει μεχρι τα βαθια γεραμα ας κολυμπησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:20 Ο Athr έγραψε: #457 15-08-11 21:20 Ρε που ειναι το πινκ πονκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:24 Η Παράνοια έγραψε: #458 15-08-11 21:24 Ρυθμική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 23:49 Ο Iliaso έγραψε: #459 15-08-11 23:49 Προστέθηκαν στη δημοσκόπηση το ping-pong και το πόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 13:24 Ο solonas07: #460 16-08-11 13:24 Τα αγαπημένα μου αθλήματα, από άποψη διασκέδασης, εκεί που περνάω καλά δηλαδή παίζοντας, είναι το βόλευ και το πινγκ πονγκ, ενώ από άποψη γυμναστικής σίγουρα το πόλο, το πιο ανδρικό άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Βρε μάτια μου ο κίνδυνος για να συμβεί μια στραβή υπάρχει σε κάθε άθλημα, εδώ εγώ έσπασα μετατάρσιο στο σύγχρονο (χορό) μόνη μου. Click για ανάπτυξη... loser Τώρα αν τα ποσοστά επικινδυνότητας αυξάνοντα στο πόλο, ενδεχομένως ναι, αλλά δεν είμαι ειδική, καλύτερα να μιλήσεις με παιδιά που έχουν ασχοληθεί και μπορούν να σε κατατοπίσουν. Η λογική πάντως λέει πως οι πιθανότητες να καταπονήσεις τον αστράγαλό σου είναι περισσότερες στο πόλο παρά στην κολύμβηση π.χ. Click για ανάπτυξη... εγω αλλο ρωταω πολο ή μπασκετ για τους αστραγαλους και γενικα αθρωσεις τι ειναι χειροτερο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:27 Η Revekka έγραψε: #454 15-08-11 20:27 Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:37 Ο moxa15 έγραψε: #455 15-08-11 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Click για ανάπτυξη... οκ thanx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:50 Ο Yannis92 έγραψε: #456 15-08-11 20:50 Εχω ασχοληθει (ειτε πιο σοβαρα ειτε σαν χομπι) με πολλα οπως ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολευ, πινκ πονκ, στιβος και κολυμβηση. Η κολυμβηση και το βολευ για μενα ειναι απ τα αγαπημενα μου αν και θεωρω την κολυμβηση τοπ αθλημα, οποιος θελει να ζησει μεχρι τα βαθια γεραμα ας κολυμπησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:20 Ο Athr έγραψε: #457 15-08-11 21:20 Ρε που ειναι το πινκ πονκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:24 Η Παράνοια έγραψε: #458 15-08-11 21:24 Ρυθμική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 23:49 Ο Iliaso έγραψε: #459 15-08-11 23:49 Προστέθηκαν στη δημοσκόπηση το ping-pong και το πόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 13:24 Ο solonas07: #460 16-08-11 13:24 Τα αγαπημένα μου αθλήματα, από άποψη διασκέδασης, εκεί που περνάω καλά δηλαδή παίζοντας, είναι το βόλευ και το πινγκ πονγκ, ενώ από άποψη γυμναστικής σίγουρα το πόλο, το πιο ανδρικό άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:37 Ο moxa15 έγραψε: #455 15-08-11 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Click για ανάπτυξη... οκ thanx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:50 Ο Yannis92 έγραψε: #456 15-08-11 20:50 Εχω ασχοληθει (ειτε πιο σοβαρα ειτε σαν χομπι) με πολλα οπως ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολευ, πινκ πονκ, στιβος και κολυμβηση. Η κολυμβηση και το βολευ για μενα ειναι απ τα αγαπημενα μου αν και θεωρω την κολυμβηση τοπ αθλημα, οποιος θελει να ζησει μεχρι τα βαθια γεραμα ας κολυμπησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:20 Ο Athr έγραψε: #457 15-08-11 21:20 Ρε που ειναι το πινκ πονκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:24 Η Παράνοια έγραψε: #458 15-08-11 21:24 Ρυθμική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 23:49 Ο Iliaso έγραψε: #459 15-08-11 23:49 Προστέθηκαν στη δημοσκόπηση το ping-pong και το πόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 13:24 Ο solonas07: #460 16-08-11 13:24 Τα αγαπημένα μου αθλήματα, από άποψη διασκέδασης, εκεί που περνάω καλά δηλαδή παίζοντας, είναι το βόλευ και το πινγκ πονγκ, ενώ από άποψη γυμναστικής σίγουρα το πόλο, το πιο ανδρικό άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Χειρότερο για τις αρθρώσεις των ποδιών είναι το μπάσκετ από τα δύο που λες. Εγώ με 10 χρόνια μπάσκετ και έχω ήδη χονδροπάθεια και υποψία μηνίσκου στα γόνατα. Δεν συζητώ για αστραγάλους... Click για ανάπτυξη... οκ thanx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 20:50 Ο Yannis92 έγραψε: #456 15-08-11 20:50 Εχω ασχοληθει (ειτε πιο σοβαρα ειτε σαν χομπι) με πολλα οπως ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολευ, πινκ πονκ, στιβος και κολυμβηση. Η κολυμβηση και το βολευ για μενα ειναι απ τα αγαπημενα μου αν και θεωρω την κολυμβηση τοπ αθλημα, οποιος θελει να ζησει μεχρι τα βαθια γεραμα ας κολυμπησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:20 Ο Athr έγραψε: #457 15-08-11 21:20 Ρε που ειναι το πινκ πονκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:24 Η Παράνοια έγραψε: #458 15-08-11 21:24 Ρυθμική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 23:49 Ο Iliaso έγραψε: #459 15-08-11 23:49 Προστέθηκαν στη δημοσκόπηση το ping-pong και το πόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 13:24 Ο solonas07: #460 16-08-11 13:24 Τα αγαπημένα μου αθλήματα, από άποψη διασκέδασης, εκεί που περνάω καλά δηλαδή παίζοντας, είναι το βόλευ και το πινγκ πονγκ, ενώ από άποψη γυμναστικής σίγουρα το πόλο, το πιο ανδρικό άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω ασχοληθει (ειτε πιο σοβαρα ειτε σαν χομπι) με πολλα οπως ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολευ, πινκ πονκ, στιβος και κολυμβηση. Η κολυμβηση και το βολευ για μενα ειναι απ τα αγαπημενα μου αν και θεωρω την κολυμβηση τοπ αθλημα, οποιος θελει να ζησει μεχρι τα βαθια γεραμα ας κολυμπησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:20 Ο Athr έγραψε: #457 15-08-11 21:20 Ρε που ειναι το πινκ πονκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:24 Η Παράνοια έγραψε: #458 15-08-11 21:24 Ρυθμική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 23:49 Ο Iliaso έγραψε: #459 15-08-11 23:49 Προστέθηκαν στη δημοσκόπηση το ping-pong και το πόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 13:24 Ο solonas07: #460 16-08-11 13:24 Τα αγαπημένα μου αθλήματα, από άποψη διασκέδασης, εκεί που περνάω καλά δηλαδή παίζοντας, είναι το βόλευ και το πινγκ πονγκ, ενώ από άποψη γυμναστικής σίγουρα το πόλο, το πιο ανδρικό άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε που ειναι το πινκ πονκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παράνοια Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σεμίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 21:24 Η Παράνοια έγραψε: #458 15-08-11 21:24 Ρυθμική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 23:49 Ο Iliaso έγραψε: #459 15-08-11 23:49 Προστέθηκαν στη δημοσκόπηση το ping-pong και το πόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 13:24 Ο solonas07: #460 16-08-11 13:24 Τα αγαπημένα μου αθλήματα, από άποψη διασκέδασης, εκεί που περνάω καλά δηλαδή παίζοντας, είναι το βόλευ και το πινγκ πονγκ, ενώ από άποψη γυμναστικής σίγουρα το πόλο, το πιο ανδρικό άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρυθμική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 23:49 Ο Iliaso έγραψε: #459 15-08-11 23:49 Προστέθηκαν στη δημοσκόπηση το ping-pong και το πόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 13:24 Ο solonas07: #460 16-08-11 13:24 Τα αγαπημένα μου αθλήματα, από άποψη διασκέδασης, εκεί που περνάω καλά δηλαδή παίζοντας, είναι το βόλευ και το πινγκ πονγκ, ενώ από άποψη γυμναστικής σίγουρα το πόλο, το πιο ανδρικό άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Προστέθηκαν στη δημοσκόπηση το ping-pong και το πόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 13:24 Ο solonas07: #460 16-08-11 13:24 Τα αγαπημένα μου αθλήματα, από άποψη διασκέδασης, εκεί που περνάω καλά δηλαδή παίζοντας, είναι το βόλευ και το πινγκ πονγκ, ενώ από άποψη γυμναστικής σίγουρα το πόλο, το πιο ανδρικό άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τα αγαπημένα μου αθλήματα, από άποψη διασκέδασης, εκεί που περνάω καλά δηλαδή παίζοντας, είναι το βόλευ και το πινγκ πονγκ, ενώ από άποψη γυμναστικής σίγουρα το πόλο, το πιο ανδρικό άθλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.