Ποιο είναι το αγαπημένο σας άθλημα;

Ποιο είναι το αγαπημένο σας άθλημα;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 167)
  • Ποδόσφαιρο

Ψήφοι: 38 22,8%
  • Μπάσκετ

Ψήφοι: 45 26,9%
  • Βόλεϋ

Ψήφοι: 31 18,6%
  • Handball

Ψήφοι: 5 3,0%
  • Κολύμβηση

Ψήφοι: 24 14,4%
  • Ενόργανη Γυμναστική

Ψήφοι: 6 3,6%
  • Στίβος

Ψήφοι: 17 10,2%
  • Σκι

Ψήφοι: 4 2,4%
  • Ρυθμική Γυμναστική

Ψήφοι: 4 2,4%
  • Πολεμικές Τέχνες (Tae Kwon Do, Judo, kung fu κ.λπ.)

Ψήφοι: 13 7,8%
  • Τένις

Ψήφοι: 32 19,2%
  • Ping-pong

Ψήφοι: 19 11,4%
  • Υδατοσφαίριση

Ψήφοι: 5 3,0%
  • Κωπηλασία

Ψήφοι: 3 1,8%
  • Ποδηλασία

Ψήφοι: 18 10,8%
  • Κανένα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    167
εμας εδω κρητη στο κολυμβητιριο που πηγαινα μου επερναν στο ενα ατομο 40$
εγω πηγαινα με την αδελφη μου και ληρωναμε 80$ τωρα πανω δεν ξερω καθολου
εχω και εγω την απορια:(
-----------------------------------------
εγω ασχολουμουνα με
(1)εκανα 4 χρονια κολυμβηση
(2)επισης πηγαινα και 4 χρονια κρητικο χορο
(3)εκανα+1 χρονο σκακι
(4)και 3 χρονια κιθαρα
(5) επισης εκανα και 4 χρονια αγλλικα
και τελος (6)εκανα και 2 χρονια γερμανικα
ολα αυτα μου αρεσαν πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:jumpy:
σε ολα αυτα σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!:no1::jumpy::bye::)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ παίζω τένις εδώ και 2 χρόνια και το λατρεύω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έκανα αρκετά χρόνια στίβο.Τώρα δυστυχώς λόγω έλλειψης χρόνου,περιορίζομαι στη μετακίνηση με το ποδήλατο για λίγη γυμναστική...

όταν ήμουν μικρή όπως όλα τα κοριτσάκια πήγαινα λίγο μπαλέτο επειδή ήθελε η μάνα μου αλλα το συγχάθηκα και σταμάτησα....
έπαιζα 3 χρόνια τένις και έπαθα πρόβλημα με το γονατό μου και σταμάτησα...
έπαιζα 2 χρόνια μπάντμιντον και μετά απο 3 απανοτές τενοντίτιδες και ένα ωραίο ξεκόλλημα του γονάτου το έκοψα κι αυτό...
γ*μω τον σκελετο μου...

όταν ήμουν μικρή όπως όλα τα κοριτσάκια πήγαινα λίγο μπαλέτο επειδή ήθελε η μάνα μου αλλα το συγχάθηκα και σταμάτησα....
έπαιζα 3 χρόνια τένις και έπαθα πρόβλημα με το γονατό μου και σταμάτησα...
έπαιζα 2 χρόνια μπάντμιντον και μετά απο 3 απανοτές τενοντίτιδες και ένα ωραίο ξεκόλλημα του γονάτου το έκοψα κι αυτό...
γ*μω τον σκελετο μου...

Α,ναι,πήγαινα και κι εγώ μπαλέτο για 4 χρόνια,μικρή όμως...:xixi:

Basketball anyone??????????????????

εγώ σας τρώω όλους,
έχουμε και λέμε...

καμιά 10αριά χρόνια χωρούς,
5 χρόνια κολύμπι
1,5 χρόνο πόλο
5 χρόνια χαντμπωλ
1 χρόνο βόλλευ
και κάθε καλοκαίρι εδώ και και 7-8 χρόνια κέθε μέρα 3-4 ώρες μπάσκετ τουλάχιστον

μετά έδωσα πανελλήνιες-πέρασα πάτρα και έχουμε αρχίσει να κρεμάμε που λέμε και εμείς οι παλαίμαχοι αθλητές!!!

παιδια συγγνωμη που θα σας το πω αλλα απο τα μεσα σεπτεμβριου αρχιζω. . . . . ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΗΗΗΗΗ !!:jumpy:!!!!!!!!ΟΠΟΙΟΣ εχει ασχοληθει να μου πει ποση ωρα θα πρεπει να καθομαι στη σομπα μετα τη θαλασσα....γιατι ειναι η πρωτη φορα....

Να φανταστειτε οτι οταν κανω μπανιο στο σπιτι βαζω παντα ΚΑΥΤΟ νερο!!:lol:..χε..χε...

Mικρη εκανα μπαλετο....:Pαλλα στην τεταρτη δημοτικου το σταματησα και αρχισα τεννις...το οποιο λατρευω....:Dαλλα δυστυχως αναγκαστηκα προπερσυ να το σταματησω κι αυτο λογω διαβασματος:(:(:(τωρα θα αρχισω γυμναστηριο γιατι κανενας γνωστος μου δεν ξερει τεννις....αν και στον δημο μου εχει ενα γηπεδο το οποιο θα μπορουσαμε να χρησιμοποιουμε:(:(:(:(:(μου λειπει το τεννις:mad::mad::mad::mad::mad:........

Εγω παιζω αρκετα χρονια Χαντμπολ (αν το γνωριζετε σαν αθλημα..:P) χωρις αυτο να σημαινει οτι ειμαι καλος..:P:lol:!! Φετος λαβαμε μερος με κατι φιλαρακια μου σε τουρνουα Beach Handball το οποιο ειναι πολυ ωραιο!! Παιζω τερματοφυλακας παρεπιπτοντως.. Αυτα:D

εχω και εγω την απορια:(

-----------------------------------------
εγω ασχολουμουνα με
(1)εκανα 4 χρονια κολυμβηση
(2)επισης πηγαινα και 4 χρονια κρητικο χορο
(3)εκανα+1 χρονο σκακι
(4)και 3 χρονια κιθαρα
(5) επισης εκανα και 4 χρονια αγλλικα
και τελος (6)εκανα και 2 χρονια γερμανικα
ολα αυτα μου αρεσαν πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:jumpy:
σε ολα αυτα σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!:no1::jumpy::bye::)

Πήγα και ρώτησα και μου είπαν ότι είναι 30 ευρώ/μήνα και 10 ευρώ η εγγραφή... Τελικά όμως μάλλον θα πάω γυμναστήριο...Έχει ένα μία προσφορά.(9 μήνες 173 ευρώ)

μπασκετ μπασκετ μπασκετ, το καλύτερο άθλημα κυρίως επειδή είναι ομαδικό και θέλει καλή συνεργασία!

volley 6 χρονια και συνεχιζω.... :D:D:D

Cretan dollars?

συγχρονισμενη κολυμβηση εδω και 10 χρονια (πριν ειχαν προηγηθει 3 χρονια κλασσικης κολυμβησης και μπαλετου)

Εγώ έπαιζα μπάσκετ αλλά λόγω πανελληνίων (2 φορές) το σταμάτησα.:(
Και όχι, δεν είμαι ψηλός!:P

Μέχρι πέρισυ βόλλευ και καράτε...Λόγω διαβάσματος τα ψιλοπαράτησα, αλλά σκέφτομαι να ξαναξεκινήσω το βόλλευ

BASKETBALL THE ONE AND ONLY!!!!!!!!!!!!
επισις δεν ειμαι ψηλος αχαχ0α0

Ασχοληθηκα με το μπασκετ 6 χρονια,σταματησα δευτερα λυκειου λογω σχολειου.

ποδήλατο:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back