GOGO
Νεοφερμένο μέλος
εγω πηγαινα με την αδελφη μου και ληρωναμε 80$ τωρα πανω δεν ξερω καθολου
εχω και εγω την απορια

-----------------------------------------
εγω ασχολουμουνα με
(1)εκανα 4 χρονια κολυμβηση
(2)επισης πηγαινα και 4 χρονια κρητικο χορο
(3)εκανα+1 χρονο σκακι
(4)και 3 χρονια κιθαρα
(5) επισης εκανα και 4 χρονια αγλλικα
και τελος (6)εκανα και 2 χρονια γερμανικα
ολα αυτα μου αρεσαν πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε ολα αυτα σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!:no1:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
glukoul@
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
έπαιζα 3 χρόνια τένις και έπαθα πρόβλημα με το γονατό μου και σταμάτησα...
έπαιζα 2 χρόνια μπάντμιντον και μετά απο 3 απανοτές τενοντίτιδες και ένα ωραίο ξεκόλλημα του γονάτου το έκοψα κι αυτό...
γ*μω τον σκελετο μου...
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
όταν ήμουν μικρή όπως όλα τα κοριτσάκια πήγαινα λίγο μπαλέτο επειδή ήθελε η μάνα μου αλλα το συγχάθηκα και σταμάτησα....
έπαιζα 3 χρόνια τένις και έπαθα πρόβλημα με το γονατό μου και σταμάτησα...
έπαιζα 2 χρόνια μπάντμιντον και μετά απο 3 απανοτές τενοντίτιδες και ένα ωραίο ξεκόλλημα του γονάτου το έκοψα κι αυτό...
γ*μω τον σκελετο μου...
Α,ναι,πήγαινα και κι εγώ μπαλέτο για 4 χρόνια,μικρή όμως...:xixi:
mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος
kritikaros
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχουμε και λέμε...
καμιά 10αριά χρόνια χωρούς,
5 χρόνια κολύμπι
1,5 χρόνο πόλο
5 χρόνια χαντμπωλ
1 χρόνο βόλλευ
και κάθε καλοκαίρι εδώ και και 7-8 χρόνια κέθε μέρα 3-4 ώρες μπάσκετ τουλάχιστον
μετά έδωσα πανελλήνιες-πέρασα πάτρα και έχουμε αρχίσει να κρεμάμε που λέμε και εμείς οι παλαίμαχοι αθλητές!!!
Guest 790226
Επισκέπτης
!!!!!!!!ΟΠΟΙΟΣ εχει ασχοληθει να μου πει ποση ωρα θα πρεπει να καθομαι στη σομπα μετα τη θαλασσα....γιατι ειναι η πρωτη φορα....Να φανταστειτε οτι οταν κανω μπανιο στο σπιτι βαζω παντα ΚΑΥΤΟ νερο!!
..χε..χε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsixlofouska
Νεοφερμένο μέλος
αλλα στην τεταρτη δημοτικου το σταματησα και αρχισα τεννις...το οποιο λατρευω....
αλλα δυστυχως αναγκαστηκα προπερσυ να το σταματησω κι αυτο λογω διαβασματος

τωρα θα αρχισω γυμναστηριο γιατι κανενας γνωστος μου δεν ξερει τεννις....αν και στον δημο μου εχει ενα γηπεδο το οποιο θα μπορουσαμε να χρησιμοποιουμε

μου λειπει το τεννις

........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
) χωρις αυτο να σημαινει οτι ειμαι καλος..
!! Φετος λαβαμε μερος με κατι φιλαρακια μου σε τουρνουα Beach Handball το οποιο ειναι πολυ ωραιο!! Παιζω τερματοφυλακας παρεπιπτοντως.. Αυτα
kambana
Δραστήριο μέλος
εμας εδω κρητη στο κολυμβητιριο που πηγαινα μου επερναν στο ενα ατομο 40$
εχω και εγω την απορια
-----------------------------------------
εγω ασχολουμουνα με
(1)εκανα 4 χρονια κολυμβηση
(2)επισης πηγαινα και 4 χρονια κρητικο χορο
(3)εκανα+1 χρονο σκακι
(4)και 3 χρονια κιθαρα
(5) επισης εκανα και 4 χρονια αγλλικα
και τελος (6)εκανα και 2 χρονια γερμανικα
ολα αυτα μου αρεσαν πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε ολα αυτα σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!:no1:![]()
Πήγα και ρώτησα και μου είπαν ότι είναι 30 ευρώ/μήνα και 10 ευρώ η εγγραφή... Τελικά όμως μάλλον θα πάω γυμναστήριο...Έχει ένα μία προσφορά.(9 μήνες 173 ευρώ)
geomed
Νεοφερμένο μέλος
maria.de
Νεοφερμένο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος
Cretan dollars?εμας εδω κρητη στο κολυμβητιριο που πηγαινα μου επερναν στο ενα ατομο 40$
lenoOz
Νεοφερμένο μέλος
hale
Δραστήριο μέλος

Και όχι, δεν είμαι ψηλός!

pauline
Δραστήριο μέλος
mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος
επισις δεν ειμαι ψηλος αχαχ0α0
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Γιάννης 008
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki