Ποιο βοήθημα να αγοράσω για το μάθημα της Έκθεσης;

barkos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα.
Γεια σας ,
Ειμαι μαθητης β'λυκειου και ψαχνω για ενα βοηθημα εκθεσης για να το δουλεψω μονος μου χωρις βοηθεια φροντιστήριου .
Εχω ακουσει οτι αυτα ειναι καλα εχετε εσεις καποια αλλη προταση ;
Screenshot_20200918-211654_Firefox.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.public.gr/product/books...ykeioy/nea-ellinika-b-lykeioy/prod10216297pp/
Εγώ είχα πάρει το αντίστοιχο της γ λυκείου για την προετοιμασία μου για τις πανελλήνιες, ήταν πολύ καλό και πλήρες. Αν ακολουθεί την ίδια λογική και αυτό θα είναι πολύ καλό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, από εκδόσεις Χατζηθωμά είναι πολύ καλά τα βοηθήματα. Επίσης μπορείς να πάρεις και από Εκδόσεις Πουκαμισά , κι εκείνα είναι καλά

Του σαββάλα ειναι καλά;

Εγω θα σου προτεινα ειτε καποιο του Σαββαλα είτε Πουκαμισά

Back