barkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα.

18-09-20

21:19
Γεια σας ,
Ειμαι μαθητης β'λυκειου και ψαχνω για ενα βοηθημα εκθεσης για να το δουλεψω μονος μου χωρις βοηθεια φροντιστήριου .
Εχω ακουσει οτι αυτα ειναι καλα εχετε εσεις καποια αλλη προταση ;
Ειμαι μαθητης β'λυκειου και ψαχνω για ενα βοηθημα εκθεσης για να το δουλεψω μονος μου χωρις βοηθεια φροντιστήριου .
Εχω ακουσει οτι αυτα ειναι καλα εχετε εσεις καποια αλλη προταση ;
Steffie88
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα.

18-09-20

21:28
https://www.public.gr/product/books...ykeioy/nea-ellinika-b-lykeioy/prod10216297pp/
Εγώ είχα πάρει το αντίστοιχο της γ λυκείου για την προετοιμασία μου για τις πανελλήνιες, ήταν πολύ καλό και πλήρες. Αν ακολουθεί την ίδια λογική και αυτό θα είναι πολύ καλό.
Εγώ είχα πάρει το αντίστοιχο της γ λυκείου για την προετοιμασία μου για τις πανελλήνιες, ήταν πολύ καλό και πλήρες. Αν ακολουθεί την ίδια λογική και αυτό θα είναι πολύ καλό.
Dimitris9
Δραστήριο μέλος
Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα.

18-09-20

21:31
Ναι, από εκδόσεις Χατζηθωμά είναι πολύ καλά τα βοηθήματα. Επίσης μπορείς να πάρεις και από Εκδόσεις Πουκαμισά , κι εκείνα είναι καλά
barkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα.

18-09-20

21:37
Του σαββάλα ειναι καλά;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- _vag_den_
- vade
- 29292929
- Corfu kitty
- trifasikodiavasma
- JasonPap
- Giannis_19
- Applepie
- cinnamongirl
- marinoudi
- angies
- Philologist