barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:19 Ο barkos έγραψε: #1 18-09-20 21:19 Γεια σας , Ειμαι μαθητης β'λυκειου και ψαχνω για ενα βοηθημα εκθεσης για να το δουλεψω μονος μου χωρις βοηθεια φροντιστήριου . Εχω ακουσει οτι αυτα ειναι καλα εχετε εσεις καποια αλλη προταση ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:28 Η Steffie88: #2 18-09-20 21:28 https://www.public.gr/product/books...ykeioy/nea-ellinika-b-lykeioy/prod10216297pp/ Εγώ είχα πάρει το αντίστοιχο της γ λυκείου για την προετοιμασία μου για τις πανελλήνιες, ήταν πολύ καλό και πλήρες. Αν ακολουθεί την ίδια λογική και αυτό θα είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:31 Ο Dimitris9: #3 18-09-20 21:31 Ναι, από εκδόσεις Χατζηθωμά είναι πολύ καλά τα βοηθήματα. Επίσης μπορείς να πάρεις και από Εκδόσεις Πουκαμισά , κι εκείνα είναι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:37 Ο barkos έγραψε: #4 18-09-20 21:37 Του σαββάλα ειναι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13:25 Ο T C έγραψε: #5 19-09-20 13:25 Εγω θα σου προτεινα ειτε καποιο του Σαββαλα είτε Πουκαμισά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sokf Giannismsn Kanastasia_5883 _vag_den_ vade 29292929 Corfu kitty trifasikodiavasma JasonPap Giannis_19 Applepie cinnamongirl marinoudi angies Philologist Σωτηρία _Aggelos123 ptb Joanna___joy JohnGreek artoula roud Dr. Gl. Luminous Αριάνα123 Steffie88 barkos athinoula tsiobieman Dimitris9 Κλημεντίνη J.Cameron Prak Pharmacist01 SlimShady Nefeloula T C vivus Galina Nefh_ Lathy jim2015 Γιουγκοσλαβος Slytherin Rene2004 Vasilis2000kak Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας , Ειμαι μαθητης β'λυκειου και ψαχνω για ενα βοηθημα εκθεσης για να το δουλεψω μονος μου χωρις βοηθεια φροντιστήριου . Εχω ακουσει οτι αυτα ειναι καλα εχετε εσεις καποια αλλη προταση ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Steffie88 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:28 Η Steffie88: #2 18-09-20 21:28 https://www.public.gr/product/books...ykeioy/nea-ellinika-b-lykeioy/prod10216297pp/ Εγώ είχα πάρει το αντίστοιχο της γ λυκείου για την προετοιμασία μου για τις πανελλήνιες, ήταν πολύ καλό και πλήρες. Αν ακολουθεί την ίδια λογική και αυτό θα είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:31 Ο Dimitris9: #3 18-09-20 21:31 Ναι, από εκδόσεις Χατζηθωμά είναι πολύ καλά τα βοηθήματα. Επίσης μπορείς να πάρεις και από Εκδόσεις Πουκαμισά , κι εκείνα είναι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:37 Ο barkos έγραψε: #4 18-09-20 21:37 Του σαββάλα ειναι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13:25 Ο T C έγραψε: #5 19-09-20 13:25 Εγω θα σου προτεινα ειτε καποιο του Σαββαλα είτε Πουκαμισά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sokf Giannismsn Kanastasia_5883 _vag_den_ vade 29292929 Corfu kitty trifasikodiavasma JasonPap Giannis_19 Applepie cinnamongirl marinoudi angies Philologist Σωτηρία _Aggelos123 ptb Joanna___joy JohnGreek artoula roud Dr. Gl. Luminous Αριάνα123 Steffie88 barkos athinoula tsiobieman Dimitris9 Κλημεντίνη J.Cameron Prak Pharmacist01 SlimShady Nefeloula T C vivus Galina Nefh_ Lathy jim2015 Γιουγκοσλαβος Slytherin Rene2004 Vasilis2000kak Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.public.gr/product/books...ykeioy/nea-ellinika-b-lykeioy/prod10216297pp/ Εγώ είχα πάρει το αντίστοιχο της γ λυκείου για την προετοιμασία μου για τις πανελλήνιες, ήταν πολύ καλό και πλήρες. Αν ακολουθεί την ίδια λογική και αυτό θα είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:31 Ο Dimitris9: #3 18-09-20 21:31 Ναι, από εκδόσεις Χατζηθωμά είναι πολύ καλά τα βοηθήματα. Επίσης μπορείς να πάρεις και από Εκδόσεις Πουκαμισά , κι εκείνα είναι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:37 Ο barkos έγραψε: #4 18-09-20 21:37 Του σαββάλα ειναι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13:25 Ο T C έγραψε: #5 19-09-20 13:25 Εγω θα σου προτεινα ειτε καποιο του Σαββαλα είτε Πουκαμισά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sokf Giannismsn Kanastasia_5883 _vag_den_ vade 29292929 Corfu kitty trifasikodiavasma JasonPap Giannis_19 Applepie cinnamongirl marinoudi angies Philologist Σωτηρία _Aggelos123 ptb Joanna___joy JohnGreek artoula roud Dr. Gl. Luminous Αριάνα123 Steffie88 barkos athinoula tsiobieman Dimitris9 Κλημεντίνη J.Cameron Prak Pharmacist01 SlimShady Nefeloula T C vivus Galina Nefh_ Lathy jim2015 Γιουγκοσλαβος Slytherin Rene2004 Vasilis2000kak Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, από εκδόσεις Χατζηθωμά είναι πολύ καλά τα βοηθήματα. Επίσης μπορείς να πάρεις και από Εκδόσεις Πουκαμισά , κι εκείνα είναι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:37 Ο barkos έγραψε: #4 18-09-20 21:37 Του σαββάλα ειναι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13:25 Ο T C έγραψε: #5 19-09-20 13:25 Εγω θα σου προτεινα ειτε καποιο του Σαββαλα είτε Πουκαμισά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Του σαββάλα ειναι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13:25 Ο T C έγραψε: #5 19-09-20 13:25 Εγω θα σου προτεινα ειτε καποιο του Σαββαλα είτε Πουκαμισά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγω θα σου προτεινα ειτε καποιο του Σαββαλα είτε Πουκαμισά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.