CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:04 Ο CaneSenpai: #1.261 19-12-14 19:04 Δεν εχουμε 15 επειδη δυσκολευομαστε σε καποια μαθηματα( τουλαχιστον οι πιο πολλοι απο εμας θελω να πιστευω) . Προσωπικα εχω μεγαλους βαθμους στα θετικα μαθηματα μονο και σε μερικα που εκανα 2-3 κολπακια και εγραψα καλα..Εχουμε 12-15 σε καποια μαθηματα επειδη πολυ απλα δεν δινουμε δεκαρα..Αληθεια περιμνετε να διαβαζω μαθητικα και ιστορια μαζι? Αυτο δεν γινεται σορρυ..Αλλο το βαριεμαι και αλλο το δεν μπορω..Για αυτο μην κρινετε απο τους βαθμους..για τα ματια του κοσμου ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:16 Η Alma Libre: #1.262 19-12-14 19:16 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δεν εχουμε 15 επειδη δυσκολευομαστε σε καποια μαθηματα( τουλαχιστον οι πιο πολλοι απο εμας θελω να πιστευω) . Προσωπικα εχω μεγαλους βαθμους στα θετικα μαθηματα μονο και σε μερικα που εκανα 2-3 κολπακια και εγραψα καλα..Εχουμε 12-15 σε καποια μαθηματα επειδη πολυ απλα δεν δινουμε δεκαρα..Αληθεια περιμνετε να διαβαζω μαθητικα και ιστορια μαζι? Αυτο δεν γινεται σορρυ..Αλλο το βαριεμαι και αλλο το δεν μπορω..Για αυτο μην κρινετε απο τους βαθμους..για τα ματια του κοσμου ειναι.. Click για ανάπτυξη... Αυτό πραγματικά προσβάλλει παιδιά που προσπαθούν στα μαθηματικά και δε καταλαβαίνουν τίποτα, ή στην ιστορία ή σε όποιο άλλο μάθημα θέλεις. Τα κολπάκια όπως ειπώθηκε πριν είναι για ξεγέλασμα (ναι, το πιστεύω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:27 Η meetmeinmontauk: #1.263 19-12-14 19:27 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δεν εχουμε 15 επειδη δυσκολευομαστε σε καποια μαθηματα( τουλαχιστον οι πιο πολλοι απο εμας θελω να πιστευω) . Προσωπικα εχω μεγαλους βαθμους στα θετικα μαθηματα μονο και σε μερικα που εκανα 2-3 κολπακια και εγραψα καλα..Εχουμε 12-15 σε καποια μαθηματα επειδη πολυ απλα δεν δινουμε δεκαρα..Αληθεια περιμνετε να διαβαζω μαθητικα και ιστορια μαζι? Αυτο δεν γινεται σορρυ..Αλλο το βαριεμαι και αλλο το δεν μπορω..Για αυτο μην κρινετε απο τους βαθμους..για τα ματια του κοσμου ειναι.. Click για ανάπτυξη... ιστορία γενικής παιδείας γ' λυκείου. μαθήτρια θετικής κατεύθυνσης έλεγε πάντοντε μάθημα, όχι επειδή διάβαζε το βιβλίο αλλά επειδή είχε γνώσεις από τα προηγούμενα χρόνια. σιχαίνομαι τις δικαιολογίες του "δεν μπορώ". δεν θες φίλε. είναι προφανές ότι υποτιμάς τα θεωρητικά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:33 Η Alma Libre: #1.264 19-12-14 19:33 Πάντα όλοι υποτιμάνε τα θεωρητικά μαθήματα και την κατεύθυνση μαζί και δε ξέρω το γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καστορας Νεοφερμένο μέλος Ο καστορας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:33 Ο καστορας έγραψε: #1.265 19-12-14 19:33 καλα κανει το παιδι και τα υποβαθμιζει απλα δεν αξιζουν αυτα τα σχολικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:40 Η meetmeinmontauk: #1.266 19-12-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από καστορας: καλα κανει το παιδι και τα υποβαθμιζει απλα δεν αξιζουν αυτα τα σχολικα μαθηματα Click για ανάπτυξη... έλεος, μόνο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:48 Ο CaneSenpai: #1.267 19-12-14 19:48 Αληθεια δεν αξιζουν οπως τα λες ειναι..τι τα διαβασω τι οχι το ιδιο κανει για μενα..ισα ισα σπαταλη χρονου ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:30 Ο Πύρος έγραψε: #1.268 20-12-14 13:30 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: πείτε μου όμως, αν ήσασταν μέτριοι, θα λέγατε τους βαθμούς σας στο ischool? Click για ανάπτυξη... Φυσικά!!! (Εκτός αν έβγαζα από 14 και κάτω.. )Ας πούμε πως βγάζω 16 ή 15 (χτύπα ξύλο ) θα τους ανέβαζα... για ποιο λόγο να ντρέπομαι;;;; Βέβαια αυτά μπορεί να είναι απλά λόγια του αέρα και στην πραγματικότητα να μην το έκανα, μα πιστεύω πως δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα... Αν φυσικά ήμουν ''εκ φύσεως'' ''έτσι κ' έτσι'' μαθητής θα το έκανα ίσως και πιο άνετα... αν έβγαζα συνέχεια 19 και 20 θα ντρεπόμουν λίγο παραπάνω... όμως εγώ είμαι από τους 17-18-19-20 οπότε συνδυάζω 17-18 (πολύ καλά) και 19-20 (άριστα) την α γυμνασίου την πέρασα με 18.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:16 Η methexys έγραψε: #1.269 20-12-14 14:16 Πρώτον, το γυμνάσιο δεν εχει καμια σχέση με το λύκειο. Δεύτερον, γενικά οι βαθμοί εξαρτώνται απο πολλα... Μπορει κάποιος έξυπνος μαθητής να κανει φασαρία στην τάξη και ο καθηγητής να βάλει χαμηλό βαθμό γι'αυτο το λόγο. Ή μπορει κάποιος που δεν ασχολείται με τα μαθηματα, να γράψει καλα σε ενα διαγώνισμα επειδή αντέγραψε και να πάρει καλο βαθμό στο τέλος. Μπορει το 20 για έναν καθηγητή να ειναι το 17 και άλλος να βάζει σε όλους 19-20. Ειναι εντελώς υποκειμενικά ολα αυτα. Πρεπει να διαβάζετε για εσάς, οχι για τον βαθμό. Οκ, ειναι μια επιβράβευση αλλα αν δείτε κανένα 15-16 που στο γυμνάσιο δεν σημαίνει απολύτως τιποτα, μην τρελένεστε. Εγω ας πουμε στα μαθηματικα στο γυμνάσιο ειχα 13 και 15 λόγω μιας στριμμένης Και μετα στο λύκειο λάτρεψα τα μαθηματικα και τα πήγα πολυ καλα στις πανελληνιες. Και απο τη δίκη μου εμπειρία, γενικά στο γυμνάσιο οι καθηγητές ηταν αυστηροί και νόμιζαν οτι ειναι θεοί, ενώ στο λύκειο ηταν πολυ πιο κοντα μας, μας βοηθούσαν και ηταν αντικειμενικοί στη βαθμολόγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:10 Η helenap έγραψε: #1.270 25-12-14 13:10 τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:41 Ο PanosGR έγραψε: #1.271 25-12-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από helenap: τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Click για ανάπτυξη... Και στο Λύκειο σου εύχομαι τα ίδια! Και στο πανεπιστήμιο τα μισά τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:21 Η helenap έγραψε: #1.272 25-12-14 14:21 σε ευχαριστω! παρα πολλυ! το θεμα ειναι να σ αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:52 Ο Πύρος έγραψε: #1.273 25-12-14 15:52 Β' γυμνασίου, Α τρίμηνο Θρησκευτικά 20 Γλώσσα 17 Κείμενα 17 Αρχαία 16 Ιλιάδα 17 Μαθηματικά 13 Φυσική 14 Χημεία 18 Βιολογία 16 Γεωγραφία 20 Ιστορία 17 Τεχνολογία 15 Πληροφορική 17 Μουσική 20 Καλλιτεχνικά 19 Γυμναστική 18 Οικιακή Οικονομία 19 Αγγλικά 20 Γαλλικά 17 Πρότζεκτ 20 Μ.Ο. 17 10/16 Μπορούσα και καλύτερα, απλά ψιλοβαρέθηκα... μα... it's ok! Στο 2ο θα περάσω το 18 3/16!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2015 στις 12:16 Ο Πύρος έγραψε: #1.274 28-01-15 12:16 Αρχαία Τεστ ---> 18!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:40 Ο ManolisDaratso: #1.275 03-02-15 21:40 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:21 Η Alma Libre: #1.276 05-02-15 15:21 Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:45 Ο Πύρος έγραψε: #1.277 06-02-15 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ManolisDaratso: 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Click για ανάπτυξη... Μου θυμίζεις ένα κορίτσι (με την καλή έννοια ) από την τάξη που ο μικρότερος βαθμός της είναι 25/20. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει.. γράψε το και θα σου έρθει μήνυμα πως το μήνυμα σου μετακινήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:28 Ο ManolisDaratso: #1.278 12-02-15 20:28 Εμένα ο χειρότερος βαθμός μου είναι 10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2015 στις 08:31 Ο panagiotists13: #1.279 22-03-15 08:31 Πήραμε βαθμούς!!!! Β' τρίμηνο Γ' γυμνασίου Θρησκευτικά 16 Ελένη 20 Αρχαία 19 Γλώσσα 20 Λογοτεχνία 20 Ιστορία 20 ΚΠΑ 20 Μαθηματικά 16 Φυσική 17 Χημεία 16 Βιολογία 17 Γυμναστική 17 Μουσική 20 Εικαστικά 17 Πληροφορική 20 Γαλλικά 20 Αγγλικά 19 Μέσος όρος 18 κ 7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαρτίου 2015 στις 12:14 Ο Guest 749981: #1.280 22-03-15 12:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 67 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias__ Corfu kitty American Economist Kostas568 Lider Vickyoustgl Fanimaid123 eukleidhs1821 Christina947 Eminem ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν εχουμε 15 επειδη δυσκολευομαστε σε καποια μαθηματα( τουλαχιστον οι πιο πολλοι απο εμας θελω να πιστευω) . Προσωπικα εχω μεγαλους βαθμους στα θετικα μαθηματα μονο και σε μερικα που εκανα 2-3 κολπακια και εγραψα καλα..Εχουμε 12-15 σε καποια μαθηματα επειδη πολυ απλα δεν δινουμε δεκαρα..Αληθεια περιμνετε να διαβαζω μαθητικα και ιστορια μαζι? Αυτο δεν γινεται σορρυ..Αλλο το βαριεμαι και αλλο το δεν μπορω..Για αυτο μην κρινετε απο τους βαθμους..για τα ματια του κοσμου ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:16 Η Alma Libre: #1.262 19-12-14 19:16 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δεν εχουμε 15 επειδη δυσκολευομαστε σε καποια μαθηματα( τουλαχιστον οι πιο πολλοι απο εμας θελω να πιστευω) . Προσωπικα εχω μεγαλους βαθμους στα θετικα μαθηματα μονο και σε μερικα που εκανα 2-3 κολπακια και εγραψα καλα..Εχουμε 12-15 σε καποια μαθηματα επειδη πολυ απλα δεν δινουμε δεκαρα..Αληθεια περιμνετε να διαβαζω μαθητικα και ιστορια μαζι? Αυτο δεν γινεται σορρυ..Αλλο το βαριεμαι και αλλο το δεν μπορω..Για αυτο μην κρινετε απο τους βαθμους..για τα ματια του κοσμου ειναι.. Click για ανάπτυξη... Αυτό πραγματικά προσβάλλει παιδιά που προσπαθούν στα μαθηματικά και δε καταλαβαίνουν τίποτα, ή στην ιστορία ή σε όποιο άλλο μάθημα θέλεις. Τα κολπάκια όπως ειπώθηκε πριν είναι για ξεγέλασμα (ναι, το πιστεύω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:27 Η meetmeinmontauk: #1.263 19-12-14 19:27 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δεν εχουμε 15 επειδη δυσκολευομαστε σε καποια μαθηματα( τουλαχιστον οι πιο πολλοι απο εμας θελω να πιστευω) . Προσωπικα εχω μεγαλους βαθμους στα θετικα μαθηματα μονο και σε μερικα που εκανα 2-3 κολπακια και εγραψα καλα..Εχουμε 12-15 σε καποια μαθηματα επειδη πολυ απλα δεν δινουμε δεκαρα..Αληθεια περιμνετε να διαβαζω μαθητικα και ιστορια μαζι? Αυτο δεν γινεται σορρυ..Αλλο το βαριεμαι και αλλο το δεν μπορω..Για αυτο μην κρινετε απο τους βαθμους..για τα ματια του κοσμου ειναι.. Click για ανάπτυξη... ιστορία γενικής παιδείας γ' λυκείου. μαθήτρια θετικής κατεύθυνσης έλεγε πάντοντε μάθημα, όχι επειδή διάβαζε το βιβλίο αλλά επειδή είχε γνώσεις από τα προηγούμενα χρόνια. σιχαίνομαι τις δικαιολογίες του "δεν μπορώ". δεν θες φίλε. είναι προφανές ότι υποτιμάς τα θεωρητικά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:33 Η Alma Libre: #1.264 19-12-14 19:33 Πάντα όλοι υποτιμάνε τα θεωρητικά μαθήματα και την κατεύθυνση μαζί και δε ξέρω το γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καστορας Νεοφερμένο μέλος Ο καστορας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:33 Ο καστορας έγραψε: #1.265 19-12-14 19:33 καλα κανει το παιδι και τα υποβαθμιζει απλα δεν αξιζουν αυτα τα σχολικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:40 Η meetmeinmontauk: #1.266 19-12-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από καστορας: καλα κανει το παιδι και τα υποβαθμιζει απλα δεν αξιζουν αυτα τα σχολικα μαθηματα Click για ανάπτυξη... έλεος, μόνο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:48 Ο CaneSenpai: #1.267 19-12-14 19:48 Αληθεια δεν αξιζουν οπως τα λες ειναι..τι τα διαβασω τι οχι το ιδιο κανει για μενα..ισα ισα σπαταλη χρονου ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:30 Ο Πύρος έγραψε: #1.268 20-12-14 13:30 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: πείτε μου όμως, αν ήσασταν μέτριοι, θα λέγατε τους βαθμούς σας στο ischool? Click για ανάπτυξη... Φυσικά!!! (Εκτός αν έβγαζα από 14 και κάτω.. )Ας πούμε πως βγάζω 16 ή 15 (χτύπα ξύλο ) θα τους ανέβαζα... για ποιο λόγο να ντρέπομαι;;;; Βέβαια αυτά μπορεί να είναι απλά λόγια του αέρα και στην πραγματικότητα να μην το έκανα, μα πιστεύω πως δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα... Αν φυσικά ήμουν ''εκ φύσεως'' ''έτσι κ' έτσι'' μαθητής θα το έκανα ίσως και πιο άνετα... αν έβγαζα συνέχεια 19 και 20 θα ντρεπόμουν λίγο παραπάνω... όμως εγώ είμαι από τους 17-18-19-20 οπότε συνδυάζω 17-18 (πολύ καλά) και 19-20 (άριστα) την α γυμνασίου την πέρασα με 18.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:16 Η methexys έγραψε: #1.269 20-12-14 14:16 Πρώτον, το γυμνάσιο δεν εχει καμια σχέση με το λύκειο. Δεύτερον, γενικά οι βαθμοί εξαρτώνται απο πολλα... Μπορει κάποιος έξυπνος μαθητής να κανει φασαρία στην τάξη και ο καθηγητής να βάλει χαμηλό βαθμό γι'αυτο το λόγο. Ή μπορει κάποιος που δεν ασχολείται με τα μαθηματα, να γράψει καλα σε ενα διαγώνισμα επειδή αντέγραψε και να πάρει καλο βαθμό στο τέλος. Μπορει το 20 για έναν καθηγητή να ειναι το 17 και άλλος να βάζει σε όλους 19-20. Ειναι εντελώς υποκειμενικά ολα αυτα. Πρεπει να διαβάζετε για εσάς, οχι για τον βαθμό. Οκ, ειναι μια επιβράβευση αλλα αν δείτε κανένα 15-16 που στο γυμνάσιο δεν σημαίνει απολύτως τιποτα, μην τρελένεστε. Εγω ας πουμε στα μαθηματικα στο γυμνάσιο ειχα 13 και 15 λόγω μιας στριμμένης Και μετα στο λύκειο λάτρεψα τα μαθηματικα και τα πήγα πολυ καλα στις πανελληνιες. Και απο τη δίκη μου εμπειρία, γενικά στο γυμνάσιο οι καθηγητές ηταν αυστηροί και νόμιζαν οτι ειναι θεοί, ενώ στο λύκειο ηταν πολυ πιο κοντα μας, μας βοηθούσαν και ηταν αντικειμενικοί στη βαθμολόγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:10 Η helenap έγραψε: #1.270 25-12-14 13:10 τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:41 Ο PanosGR έγραψε: #1.271 25-12-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από helenap: τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Click για ανάπτυξη... Και στο Λύκειο σου εύχομαι τα ίδια! Και στο πανεπιστήμιο τα μισά τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:21 Η helenap έγραψε: #1.272 25-12-14 14:21 σε ευχαριστω! παρα πολλυ! το θεμα ειναι να σ αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:52 Ο Πύρος έγραψε: #1.273 25-12-14 15:52 Β' γυμνασίου, Α τρίμηνο Θρησκευτικά 20 Γλώσσα 17 Κείμενα 17 Αρχαία 16 Ιλιάδα 17 Μαθηματικά 13 Φυσική 14 Χημεία 18 Βιολογία 16 Γεωγραφία 20 Ιστορία 17 Τεχνολογία 15 Πληροφορική 17 Μουσική 20 Καλλιτεχνικά 19 Γυμναστική 18 Οικιακή Οικονομία 19 Αγγλικά 20 Γαλλικά 17 Πρότζεκτ 20 Μ.Ο. 17 10/16 Μπορούσα και καλύτερα, απλά ψιλοβαρέθηκα... μα... it's ok! Στο 2ο θα περάσω το 18 3/16!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2015 στις 12:16 Ο Πύρος έγραψε: #1.274 28-01-15 12:16 Αρχαία Τεστ ---> 18!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:40 Ο ManolisDaratso: #1.275 03-02-15 21:40 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:21 Η Alma Libre: #1.276 05-02-15 15:21 Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:45 Ο Πύρος έγραψε: #1.277 06-02-15 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ManolisDaratso: 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Click για ανάπτυξη... Μου θυμίζεις ένα κορίτσι (με την καλή έννοια ) από την τάξη που ο μικρότερος βαθμός της είναι 25/20. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει.. γράψε το και θα σου έρθει μήνυμα πως το μήνυμα σου μετακινήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:28 Ο ManolisDaratso: #1.278 12-02-15 20:28 Εμένα ο χειρότερος βαθμός μου είναι 10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2015 στις 08:31 Ο panagiotists13: #1.279 22-03-15 08:31 Πήραμε βαθμούς!!!! Β' τρίμηνο Γ' γυμνασίου Θρησκευτικά 16 Ελένη 20 Αρχαία 19 Γλώσσα 20 Λογοτεχνία 20 Ιστορία 20 ΚΠΑ 20 Μαθηματικά 16 Φυσική 17 Χημεία 16 Βιολογία 17 Γυμναστική 17 Μουσική 20 Εικαστικά 17 Πληροφορική 20 Γαλλικά 20 Αγγλικά 19 Μέσος όρος 18 κ 7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαρτίου 2015 στις 12:14 Ο Guest 749981: #1.280 22-03-15 12:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 67 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias__ Corfu kitty American Economist Kostas568 Lider Vickyoustgl Fanimaid123 eukleidhs1821 Christina947 Eminem ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δεν εχουμε 15 επειδη δυσκολευομαστε σε καποια μαθηματα( τουλαχιστον οι πιο πολλοι απο εμας θελω να πιστευω) . Προσωπικα εχω μεγαλους βαθμους στα θετικα μαθηματα μονο και σε μερικα που εκανα 2-3 κολπακια και εγραψα καλα..Εχουμε 12-15 σε καποια μαθηματα επειδη πολυ απλα δεν δινουμε δεκαρα..Αληθεια περιμνετε να διαβαζω μαθητικα και ιστορια μαζι? Αυτο δεν γινεται σορρυ..Αλλο το βαριεμαι και αλλο το δεν μπορω..Για αυτο μην κρινετε απο τους βαθμους..για τα ματια του κοσμου ειναι.. Click για ανάπτυξη... Αυτό πραγματικά προσβάλλει παιδιά που προσπαθούν στα μαθηματικά και δε καταλαβαίνουν τίποτα, ή στην ιστορία ή σε όποιο άλλο μάθημα θέλεις. Τα κολπάκια όπως ειπώθηκε πριν είναι για ξεγέλασμα (ναι, το πιστεύω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:27 Η meetmeinmontauk: #1.263 19-12-14 19:27 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δεν εχουμε 15 επειδη δυσκολευομαστε σε καποια μαθηματα( τουλαχιστον οι πιο πολλοι απο εμας θελω να πιστευω) . Προσωπικα εχω μεγαλους βαθμους στα θετικα μαθηματα μονο και σε μερικα που εκανα 2-3 κολπακια και εγραψα καλα..Εχουμε 12-15 σε καποια μαθηματα επειδη πολυ απλα δεν δινουμε δεκαρα..Αληθεια περιμνετε να διαβαζω μαθητικα και ιστορια μαζι? Αυτο δεν γινεται σορρυ..Αλλο το βαριεμαι και αλλο το δεν μπορω..Για αυτο μην κρινετε απο τους βαθμους..για τα ματια του κοσμου ειναι.. Click για ανάπτυξη... ιστορία γενικής παιδείας γ' λυκείου. μαθήτρια θετικής κατεύθυνσης έλεγε πάντοντε μάθημα, όχι επειδή διάβαζε το βιβλίο αλλά επειδή είχε γνώσεις από τα προηγούμενα χρόνια. σιχαίνομαι τις δικαιολογίες του "δεν μπορώ". δεν θες φίλε. είναι προφανές ότι υποτιμάς τα θεωρητικά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:33 Η Alma Libre: #1.264 19-12-14 19:33 Πάντα όλοι υποτιμάνε τα θεωρητικά μαθήματα και την κατεύθυνση μαζί και δε ξέρω το γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καστορας Νεοφερμένο μέλος Ο καστορας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:33 Ο καστορας έγραψε: #1.265 19-12-14 19:33 καλα κανει το παιδι και τα υποβαθμιζει απλα δεν αξιζουν αυτα τα σχολικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:40 Η meetmeinmontauk: #1.266 19-12-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από καστορας: καλα κανει το παιδι και τα υποβαθμιζει απλα δεν αξιζουν αυτα τα σχολικα μαθηματα Click για ανάπτυξη... έλεος, μόνο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:48 Ο CaneSenpai: #1.267 19-12-14 19:48 Αληθεια δεν αξιζουν οπως τα λες ειναι..τι τα διαβασω τι οχι το ιδιο κανει για μενα..ισα ισα σπαταλη χρονου ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:30 Ο Πύρος έγραψε: #1.268 20-12-14 13:30 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: πείτε μου όμως, αν ήσασταν μέτριοι, θα λέγατε τους βαθμούς σας στο ischool? Click για ανάπτυξη... Φυσικά!!! (Εκτός αν έβγαζα από 14 και κάτω.. )Ας πούμε πως βγάζω 16 ή 15 (χτύπα ξύλο ) θα τους ανέβαζα... για ποιο λόγο να ντρέπομαι;;;; Βέβαια αυτά μπορεί να είναι απλά λόγια του αέρα και στην πραγματικότητα να μην το έκανα, μα πιστεύω πως δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα... Αν φυσικά ήμουν ''εκ φύσεως'' ''έτσι κ' έτσι'' μαθητής θα το έκανα ίσως και πιο άνετα... αν έβγαζα συνέχεια 19 και 20 θα ντρεπόμουν λίγο παραπάνω... όμως εγώ είμαι από τους 17-18-19-20 οπότε συνδυάζω 17-18 (πολύ καλά) και 19-20 (άριστα) την α γυμνασίου την πέρασα με 18.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:16 Η methexys έγραψε: #1.269 20-12-14 14:16 Πρώτον, το γυμνάσιο δεν εχει καμια σχέση με το λύκειο. Δεύτερον, γενικά οι βαθμοί εξαρτώνται απο πολλα... Μπορει κάποιος έξυπνος μαθητής να κανει φασαρία στην τάξη και ο καθηγητής να βάλει χαμηλό βαθμό γι'αυτο το λόγο. Ή μπορει κάποιος που δεν ασχολείται με τα μαθηματα, να γράψει καλα σε ενα διαγώνισμα επειδή αντέγραψε και να πάρει καλο βαθμό στο τέλος. Μπορει το 20 για έναν καθηγητή να ειναι το 17 και άλλος να βάζει σε όλους 19-20. Ειναι εντελώς υποκειμενικά ολα αυτα. Πρεπει να διαβάζετε για εσάς, οχι για τον βαθμό. Οκ, ειναι μια επιβράβευση αλλα αν δείτε κανένα 15-16 που στο γυμνάσιο δεν σημαίνει απολύτως τιποτα, μην τρελένεστε. Εγω ας πουμε στα μαθηματικα στο γυμνάσιο ειχα 13 και 15 λόγω μιας στριμμένης Και μετα στο λύκειο λάτρεψα τα μαθηματικα και τα πήγα πολυ καλα στις πανελληνιες. Και απο τη δίκη μου εμπειρία, γενικά στο γυμνάσιο οι καθηγητές ηταν αυστηροί και νόμιζαν οτι ειναι θεοί, ενώ στο λύκειο ηταν πολυ πιο κοντα μας, μας βοηθούσαν και ηταν αντικειμενικοί στη βαθμολόγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:10 Η helenap έγραψε: #1.270 25-12-14 13:10 τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:41 Ο PanosGR έγραψε: #1.271 25-12-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από helenap: τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Click για ανάπτυξη... Και στο Λύκειο σου εύχομαι τα ίδια! Και στο πανεπιστήμιο τα μισά τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:21 Η helenap έγραψε: #1.272 25-12-14 14:21 σε ευχαριστω! παρα πολλυ! το θεμα ειναι να σ αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:52 Ο Πύρος έγραψε: #1.273 25-12-14 15:52 Β' γυμνασίου, Α τρίμηνο Θρησκευτικά 20 Γλώσσα 17 Κείμενα 17 Αρχαία 16 Ιλιάδα 17 Μαθηματικά 13 Φυσική 14 Χημεία 18 Βιολογία 16 Γεωγραφία 20 Ιστορία 17 Τεχνολογία 15 Πληροφορική 17 Μουσική 20 Καλλιτεχνικά 19 Γυμναστική 18 Οικιακή Οικονομία 19 Αγγλικά 20 Γαλλικά 17 Πρότζεκτ 20 Μ.Ο. 17 10/16 Μπορούσα και καλύτερα, απλά ψιλοβαρέθηκα... μα... it's ok! Στο 2ο θα περάσω το 18 3/16!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2015 στις 12:16 Ο Πύρος έγραψε: #1.274 28-01-15 12:16 Αρχαία Τεστ ---> 18!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:40 Ο ManolisDaratso: #1.275 03-02-15 21:40 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:21 Η Alma Libre: #1.276 05-02-15 15:21 Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:45 Ο Πύρος έγραψε: #1.277 06-02-15 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ManolisDaratso: 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Click για ανάπτυξη... Μου θυμίζεις ένα κορίτσι (με την καλή έννοια ) από την τάξη που ο μικρότερος βαθμός της είναι 25/20. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει.. γράψε το και θα σου έρθει μήνυμα πως το μήνυμα σου μετακινήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:28 Ο ManolisDaratso: #1.278 12-02-15 20:28 Εμένα ο χειρότερος βαθμός μου είναι 10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2015 στις 08:31 Ο panagiotists13: #1.279 22-03-15 08:31 Πήραμε βαθμούς!!!! Β' τρίμηνο Γ' γυμνασίου Θρησκευτικά 16 Ελένη 20 Αρχαία 19 Γλώσσα 20 Λογοτεχνία 20 Ιστορία 20 ΚΠΑ 20 Μαθηματικά 16 Φυσική 17 Χημεία 16 Βιολογία 17 Γυμναστική 17 Μουσική 20 Εικαστικά 17 Πληροφορική 20 Γαλλικά 20 Αγγλικά 19 Μέσος όρος 18 κ 7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαρτίου 2015 στις 12:14 Ο Guest 749981: #1.280 22-03-15 12:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 67 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias__ Corfu kitty American Economist Kostas568 Lider Vickyoustgl Fanimaid123 eukleidhs1821 Christina947 Eminem ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δεν εχουμε 15 επειδη δυσκολευομαστε σε καποια μαθηματα( τουλαχιστον οι πιο πολλοι απο εμας θελω να πιστευω) . Προσωπικα εχω μεγαλους βαθμους στα θετικα μαθηματα μονο και σε μερικα που εκανα 2-3 κολπακια και εγραψα καλα..Εχουμε 12-15 σε καποια μαθηματα επειδη πολυ απλα δεν δινουμε δεκαρα..Αληθεια περιμνετε να διαβαζω μαθητικα και ιστορια μαζι? Αυτο δεν γινεται σορρυ..Αλλο το βαριεμαι και αλλο το δεν μπορω..Για αυτο μην κρινετε απο τους βαθμους..για τα ματια του κοσμου ειναι.. Click για ανάπτυξη... ιστορία γενικής παιδείας γ' λυκείου. μαθήτρια θετικής κατεύθυνσης έλεγε πάντοντε μάθημα, όχι επειδή διάβαζε το βιβλίο αλλά επειδή είχε γνώσεις από τα προηγούμενα χρόνια. σιχαίνομαι τις δικαιολογίες του "δεν μπορώ". δεν θες φίλε. είναι προφανές ότι υποτιμάς τα θεωρητικά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:33 Η Alma Libre: #1.264 19-12-14 19:33 Πάντα όλοι υποτιμάνε τα θεωρητικά μαθήματα και την κατεύθυνση μαζί και δε ξέρω το γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καστορας Νεοφερμένο μέλος Ο καστορας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:33 Ο καστορας έγραψε: #1.265 19-12-14 19:33 καλα κανει το παιδι και τα υποβαθμιζει απλα δεν αξιζουν αυτα τα σχολικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:40 Η meetmeinmontauk: #1.266 19-12-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από καστορας: καλα κανει το παιδι και τα υποβαθμιζει απλα δεν αξιζουν αυτα τα σχολικα μαθηματα Click για ανάπτυξη... έλεος, μόνο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:48 Ο CaneSenpai: #1.267 19-12-14 19:48 Αληθεια δεν αξιζουν οπως τα λες ειναι..τι τα διαβασω τι οχι το ιδιο κανει για μενα..ισα ισα σπαταλη χρονου ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:30 Ο Πύρος έγραψε: #1.268 20-12-14 13:30 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: πείτε μου όμως, αν ήσασταν μέτριοι, θα λέγατε τους βαθμούς σας στο ischool? Click για ανάπτυξη... Φυσικά!!! (Εκτός αν έβγαζα από 14 και κάτω.. )Ας πούμε πως βγάζω 16 ή 15 (χτύπα ξύλο ) θα τους ανέβαζα... για ποιο λόγο να ντρέπομαι;;;; Βέβαια αυτά μπορεί να είναι απλά λόγια του αέρα και στην πραγματικότητα να μην το έκανα, μα πιστεύω πως δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα... Αν φυσικά ήμουν ''εκ φύσεως'' ''έτσι κ' έτσι'' μαθητής θα το έκανα ίσως και πιο άνετα... αν έβγαζα συνέχεια 19 και 20 θα ντρεπόμουν λίγο παραπάνω... όμως εγώ είμαι από τους 17-18-19-20 οπότε συνδυάζω 17-18 (πολύ καλά) και 19-20 (άριστα) την α γυμνασίου την πέρασα με 18.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:16 Η methexys έγραψε: #1.269 20-12-14 14:16 Πρώτον, το γυμνάσιο δεν εχει καμια σχέση με το λύκειο. Δεύτερον, γενικά οι βαθμοί εξαρτώνται απο πολλα... Μπορει κάποιος έξυπνος μαθητής να κανει φασαρία στην τάξη και ο καθηγητής να βάλει χαμηλό βαθμό γι'αυτο το λόγο. Ή μπορει κάποιος που δεν ασχολείται με τα μαθηματα, να γράψει καλα σε ενα διαγώνισμα επειδή αντέγραψε και να πάρει καλο βαθμό στο τέλος. Μπορει το 20 για έναν καθηγητή να ειναι το 17 και άλλος να βάζει σε όλους 19-20. Ειναι εντελώς υποκειμενικά ολα αυτα. Πρεπει να διαβάζετε για εσάς, οχι για τον βαθμό. Οκ, ειναι μια επιβράβευση αλλα αν δείτε κανένα 15-16 που στο γυμνάσιο δεν σημαίνει απολύτως τιποτα, μην τρελένεστε. Εγω ας πουμε στα μαθηματικα στο γυμνάσιο ειχα 13 και 15 λόγω μιας στριμμένης Και μετα στο λύκειο λάτρεψα τα μαθηματικα και τα πήγα πολυ καλα στις πανελληνιες. Και απο τη δίκη μου εμπειρία, γενικά στο γυμνάσιο οι καθηγητές ηταν αυστηροί και νόμιζαν οτι ειναι θεοί, ενώ στο λύκειο ηταν πολυ πιο κοντα μας, μας βοηθούσαν και ηταν αντικειμενικοί στη βαθμολόγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:10 Η helenap έγραψε: #1.270 25-12-14 13:10 τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:41 Ο PanosGR έγραψε: #1.271 25-12-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από helenap: τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Click για ανάπτυξη... Και στο Λύκειο σου εύχομαι τα ίδια! Και στο πανεπιστήμιο τα μισά τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:21 Η helenap έγραψε: #1.272 25-12-14 14:21 σε ευχαριστω! παρα πολλυ! το θεμα ειναι να σ αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:52 Ο Πύρος έγραψε: #1.273 25-12-14 15:52 Β' γυμνασίου, Α τρίμηνο Θρησκευτικά 20 Γλώσσα 17 Κείμενα 17 Αρχαία 16 Ιλιάδα 17 Μαθηματικά 13 Φυσική 14 Χημεία 18 Βιολογία 16 Γεωγραφία 20 Ιστορία 17 Τεχνολογία 15 Πληροφορική 17 Μουσική 20 Καλλιτεχνικά 19 Γυμναστική 18 Οικιακή Οικονομία 19 Αγγλικά 20 Γαλλικά 17 Πρότζεκτ 20 Μ.Ο. 17 10/16 Μπορούσα και καλύτερα, απλά ψιλοβαρέθηκα... μα... it's ok! Στο 2ο θα περάσω το 18 3/16!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2015 στις 12:16 Ο Πύρος έγραψε: #1.274 28-01-15 12:16 Αρχαία Τεστ ---> 18!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:40 Ο ManolisDaratso: #1.275 03-02-15 21:40 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:21 Η Alma Libre: #1.276 05-02-15 15:21 Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:45 Ο Πύρος έγραψε: #1.277 06-02-15 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ManolisDaratso: 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Click για ανάπτυξη... Μου θυμίζεις ένα κορίτσι (με την καλή έννοια ) από την τάξη που ο μικρότερος βαθμός της είναι 25/20. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει.. γράψε το και θα σου έρθει μήνυμα πως το μήνυμα σου μετακινήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:28 Ο ManolisDaratso: #1.278 12-02-15 20:28 Εμένα ο χειρότερος βαθμός μου είναι 10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2015 στις 08:31 Ο panagiotists13: #1.279 22-03-15 08:31 Πήραμε βαθμούς!!!! Β' τρίμηνο Γ' γυμνασίου Θρησκευτικά 16 Ελένη 20 Αρχαία 19 Γλώσσα 20 Λογοτεχνία 20 Ιστορία 20 ΚΠΑ 20 Μαθηματικά 16 Φυσική 17 Χημεία 16 Βιολογία 17 Γυμναστική 17 Μουσική 20 Εικαστικά 17 Πληροφορική 20 Γαλλικά 20 Αγγλικά 19 Μέσος όρος 18 κ 7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαρτίου 2015 στις 12:14 Ο Guest 749981: #1.280 22-03-15 12:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 67 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias__ Corfu kitty American Economist Kostas568 Lider Vickyoustgl Fanimaid123 eukleidhs1821 Christina947 Eminem ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντα όλοι υποτιμάνε τα θεωρητικά μαθήματα και την κατεύθυνση μαζί και δε ξέρω το γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καστορας Νεοφερμένο μέλος Ο καστορας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:33 Ο καστορας έγραψε: #1.265 19-12-14 19:33 καλα κανει το παιδι και τα υποβαθμιζει απλα δεν αξιζουν αυτα τα σχολικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:40 Η meetmeinmontauk: #1.266 19-12-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από καστορας: καλα κανει το παιδι και τα υποβαθμιζει απλα δεν αξιζουν αυτα τα σχολικα μαθηματα Click για ανάπτυξη... έλεος, μόνο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:48 Ο CaneSenpai: #1.267 19-12-14 19:48 Αληθεια δεν αξιζουν οπως τα λες ειναι..τι τα διαβασω τι οχι το ιδιο κανει για μενα..ισα ισα σπαταλη χρονου ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:30 Ο Πύρος έγραψε: #1.268 20-12-14 13:30 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: πείτε μου όμως, αν ήσασταν μέτριοι, θα λέγατε τους βαθμούς σας στο ischool? Click για ανάπτυξη... Φυσικά!!! (Εκτός αν έβγαζα από 14 και κάτω.. )Ας πούμε πως βγάζω 16 ή 15 (χτύπα ξύλο ) θα τους ανέβαζα... για ποιο λόγο να ντρέπομαι;;;; Βέβαια αυτά μπορεί να είναι απλά λόγια του αέρα και στην πραγματικότητα να μην το έκανα, μα πιστεύω πως δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα... Αν φυσικά ήμουν ''εκ φύσεως'' ''έτσι κ' έτσι'' μαθητής θα το έκανα ίσως και πιο άνετα... αν έβγαζα συνέχεια 19 και 20 θα ντρεπόμουν λίγο παραπάνω... όμως εγώ είμαι από τους 17-18-19-20 οπότε συνδυάζω 17-18 (πολύ καλά) και 19-20 (άριστα) την α γυμνασίου την πέρασα με 18.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:16 Η methexys έγραψε: #1.269 20-12-14 14:16 Πρώτον, το γυμνάσιο δεν εχει καμια σχέση με το λύκειο. Δεύτερον, γενικά οι βαθμοί εξαρτώνται απο πολλα... Μπορει κάποιος έξυπνος μαθητής να κανει φασαρία στην τάξη και ο καθηγητής να βάλει χαμηλό βαθμό γι'αυτο το λόγο. Ή μπορει κάποιος που δεν ασχολείται με τα μαθηματα, να γράψει καλα σε ενα διαγώνισμα επειδή αντέγραψε και να πάρει καλο βαθμό στο τέλος. Μπορει το 20 για έναν καθηγητή να ειναι το 17 και άλλος να βάζει σε όλους 19-20. Ειναι εντελώς υποκειμενικά ολα αυτα. Πρεπει να διαβάζετε για εσάς, οχι για τον βαθμό. Οκ, ειναι μια επιβράβευση αλλα αν δείτε κανένα 15-16 που στο γυμνάσιο δεν σημαίνει απολύτως τιποτα, μην τρελένεστε. Εγω ας πουμε στα μαθηματικα στο γυμνάσιο ειχα 13 και 15 λόγω μιας στριμμένης Και μετα στο λύκειο λάτρεψα τα μαθηματικα και τα πήγα πολυ καλα στις πανελληνιες. Και απο τη δίκη μου εμπειρία, γενικά στο γυμνάσιο οι καθηγητές ηταν αυστηροί και νόμιζαν οτι ειναι θεοί, ενώ στο λύκειο ηταν πολυ πιο κοντα μας, μας βοηθούσαν και ηταν αντικειμενικοί στη βαθμολόγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:10 Η helenap έγραψε: #1.270 25-12-14 13:10 τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:41 Ο PanosGR έγραψε: #1.271 25-12-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από helenap: τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Click για ανάπτυξη... Και στο Λύκειο σου εύχομαι τα ίδια! Και στο πανεπιστήμιο τα μισά τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:21 Η helenap έγραψε: #1.272 25-12-14 14:21 σε ευχαριστω! παρα πολλυ! το θεμα ειναι να σ αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:52 Ο Πύρος έγραψε: #1.273 25-12-14 15:52 Β' γυμνασίου, Α τρίμηνο Θρησκευτικά 20 Γλώσσα 17 Κείμενα 17 Αρχαία 16 Ιλιάδα 17 Μαθηματικά 13 Φυσική 14 Χημεία 18 Βιολογία 16 Γεωγραφία 20 Ιστορία 17 Τεχνολογία 15 Πληροφορική 17 Μουσική 20 Καλλιτεχνικά 19 Γυμναστική 18 Οικιακή Οικονομία 19 Αγγλικά 20 Γαλλικά 17 Πρότζεκτ 20 Μ.Ο. 17 10/16 Μπορούσα και καλύτερα, απλά ψιλοβαρέθηκα... μα... it's ok! Στο 2ο θα περάσω το 18 3/16!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2015 στις 12:16 Ο Πύρος έγραψε: #1.274 28-01-15 12:16 Αρχαία Τεστ ---> 18!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:40 Ο ManolisDaratso: #1.275 03-02-15 21:40 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:21 Η Alma Libre: #1.276 05-02-15 15:21 Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:45 Ο Πύρος έγραψε: #1.277 06-02-15 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ManolisDaratso: 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Click για ανάπτυξη... Μου θυμίζεις ένα κορίτσι (με την καλή έννοια ) από την τάξη που ο μικρότερος βαθμός της είναι 25/20. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει.. γράψε το και θα σου έρθει μήνυμα πως το μήνυμα σου μετακινήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:28 Ο ManolisDaratso: #1.278 12-02-15 20:28 Εμένα ο χειρότερος βαθμός μου είναι 10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2015 στις 08:31 Ο panagiotists13: #1.279 22-03-15 08:31 Πήραμε βαθμούς!!!! Β' τρίμηνο Γ' γυμνασίου Θρησκευτικά 16 Ελένη 20 Αρχαία 19 Γλώσσα 20 Λογοτεχνία 20 Ιστορία 20 ΚΠΑ 20 Μαθηματικά 16 Φυσική 17 Χημεία 16 Βιολογία 17 Γυμναστική 17 Μουσική 20 Εικαστικά 17 Πληροφορική 20 Γαλλικά 20 Αγγλικά 19 Μέσος όρος 18 κ 7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαρτίου 2015 στις 12:14 Ο Guest 749981: #1.280 22-03-15 12:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 67 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias__ Corfu kitty American Economist Kostas568 Lider Vickyoustgl Fanimaid123 eukleidhs1821 Christina947 Eminem ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα κανει το παιδι και τα υποβαθμιζει απλα δεν αξιζουν αυτα τα σχολικα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:40 Η meetmeinmontauk: #1.266 19-12-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από καστορας: καλα κανει το παιδι και τα υποβαθμιζει απλα δεν αξιζουν αυτα τα σχολικα μαθηματα Click για ανάπτυξη... έλεος, μόνο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:48 Ο CaneSenpai: #1.267 19-12-14 19:48 Αληθεια δεν αξιζουν οπως τα λες ειναι..τι τα διαβασω τι οχι το ιδιο κανει για μενα..ισα ισα σπαταλη χρονου ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:30 Ο Πύρος έγραψε: #1.268 20-12-14 13:30 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: πείτε μου όμως, αν ήσασταν μέτριοι, θα λέγατε τους βαθμούς σας στο ischool? Click για ανάπτυξη... Φυσικά!!! (Εκτός αν έβγαζα από 14 και κάτω.. )Ας πούμε πως βγάζω 16 ή 15 (χτύπα ξύλο ) θα τους ανέβαζα... για ποιο λόγο να ντρέπομαι;;;; Βέβαια αυτά μπορεί να είναι απλά λόγια του αέρα και στην πραγματικότητα να μην το έκανα, μα πιστεύω πως δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα... Αν φυσικά ήμουν ''εκ φύσεως'' ''έτσι κ' έτσι'' μαθητής θα το έκανα ίσως και πιο άνετα... αν έβγαζα συνέχεια 19 και 20 θα ντρεπόμουν λίγο παραπάνω... όμως εγώ είμαι από τους 17-18-19-20 οπότε συνδυάζω 17-18 (πολύ καλά) και 19-20 (άριστα) την α γυμνασίου την πέρασα με 18.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:16 Η methexys έγραψε: #1.269 20-12-14 14:16 Πρώτον, το γυμνάσιο δεν εχει καμια σχέση με το λύκειο. Δεύτερον, γενικά οι βαθμοί εξαρτώνται απο πολλα... Μπορει κάποιος έξυπνος μαθητής να κανει φασαρία στην τάξη και ο καθηγητής να βάλει χαμηλό βαθμό γι'αυτο το λόγο. Ή μπορει κάποιος που δεν ασχολείται με τα μαθηματα, να γράψει καλα σε ενα διαγώνισμα επειδή αντέγραψε και να πάρει καλο βαθμό στο τέλος. Μπορει το 20 για έναν καθηγητή να ειναι το 17 και άλλος να βάζει σε όλους 19-20. Ειναι εντελώς υποκειμενικά ολα αυτα. Πρεπει να διαβάζετε για εσάς, οχι για τον βαθμό. Οκ, ειναι μια επιβράβευση αλλα αν δείτε κανένα 15-16 που στο γυμνάσιο δεν σημαίνει απολύτως τιποτα, μην τρελένεστε. Εγω ας πουμε στα μαθηματικα στο γυμνάσιο ειχα 13 και 15 λόγω μιας στριμμένης Και μετα στο λύκειο λάτρεψα τα μαθηματικα και τα πήγα πολυ καλα στις πανελληνιες. Και απο τη δίκη μου εμπειρία, γενικά στο γυμνάσιο οι καθηγητές ηταν αυστηροί και νόμιζαν οτι ειναι θεοί, ενώ στο λύκειο ηταν πολυ πιο κοντα μας, μας βοηθούσαν και ηταν αντικειμενικοί στη βαθμολόγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:10 Η helenap έγραψε: #1.270 25-12-14 13:10 τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:41 Ο PanosGR έγραψε: #1.271 25-12-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από helenap: τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Click για ανάπτυξη... Και στο Λύκειο σου εύχομαι τα ίδια! Και στο πανεπιστήμιο τα μισά τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:21 Η helenap έγραψε: #1.272 25-12-14 14:21 σε ευχαριστω! παρα πολλυ! το θεμα ειναι να σ αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:52 Ο Πύρος έγραψε: #1.273 25-12-14 15:52 Β' γυμνασίου, Α τρίμηνο Θρησκευτικά 20 Γλώσσα 17 Κείμενα 17 Αρχαία 16 Ιλιάδα 17 Μαθηματικά 13 Φυσική 14 Χημεία 18 Βιολογία 16 Γεωγραφία 20 Ιστορία 17 Τεχνολογία 15 Πληροφορική 17 Μουσική 20 Καλλιτεχνικά 19 Γυμναστική 18 Οικιακή Οικονομία 19 Αγγλικά 20 Γαλλικά 17 Πρότζεκτ 20 Μ.Ο. 17 10/16 Μπορούσα και καλύτερα, απλά ψιλοβαρέθηκα... μα... it's ok! Στο 2ο θα περάσω το 18 3/16!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2015 στις 12:16 Ο Πύρος έγραψε: #1.274 28-01-15 12:16 Αρχαία Τεστ ---> 18!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:40 Ο ManolisDaratso: #1.275 03-02-15 21:40 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:21 Η Alma Libre: #1.276 05-02-15 15:21 Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:45 Ο Πύρος έγραψε: #1.277 06-02-15 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ManolisDaratso: 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Click για ανάπτυξη... Μου θυμίζεις ένα κορίτσι (με την καλή έννοια ) από την τάξη που ο μικρότερος βαθμός της είναι 25/20. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει.. γράψε το και θα σου έρθει μήνυμα πως το μήνυμα σου μετακινήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:28 Ο ManolisDaratso: #1.278 12-02-15 20:28 Εμένα ο χειρότερος βαθμός μου είναι 10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2015 στις 08:31 Ο panagiotists13: #1.279 22-03-15 08:31 Πήραμε βαθμούς!!!! Β' τρίμηνο Γ' γυμνασίου Θρησκευτικά 16 Ελένη 20 Αρχαία 19 Γλώσσα 20 Λογοτεχνία 20 Ιστορία 20 ΚΠΑ 20 Μαθηματικά 16 Φυσική 17 Χημεία 16 Βιολογία 17 Γυμναστική 17 Μουσική 20 Εικαστικά 17 Πληροφορική 20 Γαλλικά 20 Αγγλικά 19 Μέσος όρος 18 κ 7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαρτίου 2015 στις 12:14 Ο Guest 749981: #1.280 22-03-15 12:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 67 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias__ Corfu kitty American Economist Kostas568 Lider Vickyoustgl Fanimaid123 eukleidhs1821 Christina947 Eminem ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από καστορας: καλα κανει το παιδι και τα υποβαθμιζει απλα δεν αξιζουν αυτα τα σχολικα μαθηματα Click για ανάπτυξη... έλεος, μόνο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:48 Ο CaneSenpai: #1.267 19-12-14 19:48 Αληθεια δεν αξιζουν οπως τα λες ειναι..τι τα διαβασω τι οχι το ιδιο κανει για μενα..ισα ισα σπαταλη χρονου ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:30 Ο Πύρος έγραψε: #1.268 20-12-14 13:30 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: πείτε μου όμως, αν ήσασταν μέτριοι, θα λέγατε τους βαθμούς σας στο ischool? Click για ανάπτυξη... Φυσικά!!! (Εκτός αν έβγαζα από 14 και κάτω.. )Ας πούμε πως βγάζω 16 ή 15 (χτύπα ξύλο ) θα τους ανέβαζα... για ποιο λόγο να ντρέπομαι;;;; Βέβαια αυτά μπορεί να είναι απλά λόγια του αέρα και στην πραγματικότητα να μην το έκανα, μα πιστεύω πως δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα... Αν φυσικά ήμουν ''εκ φύσεως'' ''έτσι κ' έτσι'' μαθητής θα το έκανα ίσως και πιο άνετα... αν έβγαζα συνέχεια 19 και 20 θα ντρεπόμουν λίγο παραπάνω... όμως εγώ είμαι από τους 17-18-19-20 οπότε συνδυάζω 17-18 (πολύ καλά) και 19-20 (άριστα) την α γυμνασίου την πέρασα με 18.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:16 Η methexys έγραψε: #1.269 20-12-14 14:16 Πρώτον, το γυμνάσιο δεν εχει καμια σχέση με το λύκειο. Δεύτερον, γενικά οι βαθμοί εξαρτώνται απο πολλα... Μπορει κάποιος έξυπνος μαθητής να κανει φασαρία στην τάξη και ο καθηγητής να βάλει χαμηλό βαθμό γι'αυτο το λόγο. Ή μπορει κάποιος που δεν ασχολείται με τα μαθηματα, να γράψει καλα σε ενα διαγώνισμα επειδή αντέγραψε και να πάρει καλο βαθμό στο τέλος. Μπορει το 20 για έναν καθηγητή να ειναι το 17 και άλλος να βάζει σε όλους 19-20. Ειναι εντελώς υποκειμενικά ολα αυτα. Πρεπει να διαβάζετε για εσάς, οχι για τον βαθμό. Οκ, ειναι μια επιβράβευση αλλα αν δείτε κανένα 15-16 που στο γυμνάσιο δεν σημαίνει απολύτως τιποτα, μην τρελένεστε. Εγω ας πουμε στα μαθηματικα στο γυμνάσιο ειχα 13 και 15 λόγω μιας στριμμένης Και μετα στο λύκειο λάτρεψα τα μαθηματικα και τα πήγα πολυ καλα στις πανελληνιες. Και απο τη δίκη μου εμπειρία, γενικά στο γυμνάσιο οι καθηγητές ηταν αυστηροί και νόμιζαν οτι ειναι θεοί, ενώ στο λύκειο ηταν πολυ πιο κοντα μας, μας βοηθούσαν και ηταν αντικειμενικοί στη βαθμολόγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:10 Η helenap έγραψε: #1.270 25-12-14 13:10 τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:41 Ο PanosGR έγραψε: #1.271 25-12-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από helenap: τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Click για ανάπτυξη... Και στο Λύκειο σου εύχομαι τα ίδια! Και στο πανεπιστήμιο τα μισά τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:21 Η helenap έγραψε: #1.272 25-12-14 14:21 σε ευχαριστω! παρα πολλυ! το θεμα ειναι να σ αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:52 Ο Πύρος έγραψε: #1.273 25-12-14 15:52 Β' γυμνασίου, Α τρίμηνο Θρησκευτικά 20 Γλώσσα 17 Κείμενα 17 Αρχαία 16 Ιλιάδα 17 Μαθηματικά 13 Φυσική 14 Χημεία 18 Βιολογία 16 Γεωγραφία 20 Ιστορία 17 Τεχνολογία 15 Πληροφορική 17 Μουσική 20 Καλλιτεχνικά 19 Γυμναστική 18 Οικιακή Οικονομία 19 Αγγλικά 20 Γαλλικά 17 Πρότζεκτ 20 Μ.Ο. 17 10/16 Μπορούσα και καλύτερα, απλά ψιλοβαρέθηκα... μα... it's ok! Στο 2ο θα περάσω το 18 3/16!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2015 στις 12:16 Ο Πύρος έγραψε: #1.274 28-01-15 12:16 Αρχαία Τεστ ---> 18!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:40 Ο ManolisDaratso: #1.275 03-02-15 21:40 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:21 Η Alma Libre: #1.276 05-02-15 15:21 Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:45 Ο Πύρος έγραψε: #1.277 06-02-15 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ManolisDaratso: 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Click για ανάπτυξη... Μου θυμίζεις ένα κορίτσι (με την καλή έννοια ) από την τάξη που ο μικρότερος βαθμός της είναι 25/20. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει.. γράψε το και θα σου έρθει μήνυμα πως το μήνυμα σου μετακινήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:28 Ο ManolisDaratso: #1.278 12-02-15 20:28 Εμένα ο χειρότερος βαθμός μου είναι 10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2015 στις 08:31 Ο panagiotists13: #1.279 22-03-15 08:31 Πήραμε βαθμούς!!!! Β' τρίμηνο Γ' γυμνασίου Θρησκευτικά 16 Ελένη 20 Αρχαία 19 Γλώσσα 20 Λογοτεχνία 20 Ιστορία 20 ΚΠΑ 20 Μαθηματικά 16 Φυσική 17 Χημεία 16 Βιολογία 17 Γυμναστική 17 Μουσική 20 Εικαστικά 17 Πληροφορική 20 Γαλλικά 20 Αγγλικά 19 Μέσος όρος 18 κ 7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαρτίου 2015 στις 12:14 Ο Guest 749981: #1.280 22-03-15 12:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 67 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias__ Corfu kitty American Economist Kostas568 Lider Vickyoustgl Fanimaid123 eukleidhs1821 Christina947 Eminem ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αληθεια δεν αξιζουν οπως τα λες ειναι..τι τα διαβασω τι οχι το ιδιο κανει για μενα..ισα ισα σπαταλη χρονου ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:30 Ο Πύρος έγραψε: #1.268 20-12-14 13:30 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: πείτε μου όμως, αν ήσασταν μέτριοι, θα λέγατε τους βαθμούς σας στο ischool? Click για ανάπτυξη... Φυσικά!!! (Εκτός αν έβγαζα από 14 και κάτω.. )Ας πούμε πως βγάζω 16 ή 15 (χτύπα ξύλο ) θα τους ανέβαζα... για ποιο λόγο να ντρέπομαι;;;; Βέβαια αυτά μπορεί να είναι απλά λόγια του αέρα και στην πραγματικότητα να μην το έκανα, μα πιστεύω πως δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα... Αν φυσικά ήμουν ''εκ φύσεως'' ''έτσι κ' έτσι'' μαθητής θα το έκανα ίσως και πιο άνετα... αν έβγαζα συνέχεια 19 και 20 θα ντρεπόμουν λίγο παραπάνω... όμως εγώ είμαι από τους 17-18-19-20 οπότε συνδυάζω 17-18 (πολύ καλά) και 19-20 (άριστα) την α γυμνασίου την πέρασα με 18.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:16 Η methexys έγραψε: #1.269 20-12-14 14:16 Πρώτον, το γυμνάσιο δεν εχει καμια σχέση με το λύκειο. Δεύτερον, γενικά οι βαθμοί εξαρτώνται απο πολλα... Μπορει κάποιος έξυπνος μαθητής να κανει φασαρία στην τάξη και ο καθηγητής να βάλει χαμηλό βαθμό γι'αυτο το λόγο. Ή μπορει κάποιος που δεν ασχολείται με τα μαθηματα, να γράψει καλα σε ενα διαγώνισμα επειδή αντέγραψε και να πάρει καλο βαθμό στο τέλος. Μπορει το 20 για έναν καθηγητή να ειναι το 17 και άλλος να βάζει σε όλους 19-20. Ειναι εντελώς υποκειμενικά ολα αυτα. Πρεπει να διαβάζετε για εσάς, οχι για τον βαθμό. Οκ, ειναι μια επιβράβευση αλλα αν δείτε κανένα 15-16 που στο γυμνάσιο δεν σημαίνει απολύτως τιποτα, μην τρελένεστε. Εγω ας πουμε στα μαθηματικα στο γυμνάσιο ειχα 13 και 15 λόγω μιας στριμμένης Και μετα στο λύκειο λάτρεψα τα μαθηματικα και τα πήγα πολυ καλα στις πανελληνιες. Και απο τη δίκη μου εμπειρία, γενικά στο γυμνάσιο οι καθηγητές ηταν αυστηροί και νόμιζαν οτι ειναι θεοί, ενώ στο λύκειο ηταν πολυ πιο κοντα μας, μας βοηθούσαν και ηταν αντικειμενικοί στη βαθμολόγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:10 Η helenap έγραψε: #1.270 25-12-14 13:10 τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:41 Ο PanosGR έγραψε: #1.271 25-12-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από helenap: τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Click για ανάπτυξη... Και στο Λύκειο σου εύχομαι τα ίδια! Και στο πανεπιστήμιο τα μισά τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:21 Η helenap έγραψε: #1.272 25-12-14 14:21 σε ευχαριστω! παρα πολλυ! το θεμα ειναι να σ αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:52 Ο Πύρος έγραψε: #1.273 25-12-14 15:52 Β' γυμνασίου, Α τρίμηνο Θρησκευτικά 20 Γλώσσα 17 Κείμενα 17 Αρχαία 16 Ιλιάδα 17 Μαθηματικά 13 Φυσική 14 Χημεία 18 Βιολογία 16 Γεωγραφία 20 Ιστορία 17 Τεχνολογία 15 Πληροφορική 17 Μουσική 20 Καλλιτεχνικά 19 Γυμναστική 18 Οικιακή Οικονομία 19 Αγγλικά 20 Γαλλικά 17 Πρότζεκτ 20 Μ.Ο. 17 10/16 Μπορούσα και καλύτερα, απλά ψιλοβαρέθηκα... μα... it's ok! Στο 2ο θα περάσω το 18 3/16!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2015 στις 12:16 Ο Πύρος έγραψε: #1.274 28-01-15 12:16 Αρχαία Τεστ ---> 18!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:40 Ο ManolisDaratso: #1.275 03-02-15 21:40 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:21 Η Alma Libre: #1.276 05-02-15 15:21 Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:45 Ο Πύρος έγραψε: #1.277 06-02-15 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ManolisDaratso: 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Click για ανάπτυξη... Μου θυμίζεις ένα κορίτσι (με την καλή έννοια ) από την τάξη που ο μικρότερος βαθμός της είναι 25/20. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει.. γράψε το και θα σου έρθει μήνυμα πως το μήνυμα σου μετακινήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:28 Ο ManolisDaratso: #1.278 12-02-15 20:28 Εμένα ο χειρότερος βαθμός μου είναι 10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2015 στις 08:31 Ο panagiotists13: #1.279 22-03-15 08:31 Πήραμε βαθμούς!!!! Β' τρίμηνο Γ' γυμνασίου Θρησκευτικά 16 Ελένη 20 Αρχαία 19 Γλώσσα 20 Λογοτεχνία 20 Ιστορία 20 ΚΠΑ 20 Μαθηματικά 16 Φυσική 17 Χημεία 16 Βιολογία 17 Γυμναστική 17 Μουσική 20 Εικαστικά 17 Πληροφορική 20 Γαλλικά 20 Αγγλικά 19 Μέσος όρος 18 κ 7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαρτίου 2015 στις 12:14 Ο Guest 749981: #1.280 22-03-15 12:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 67 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias__ Corfu kitty American Economist Kostas568 Lider Vickyoustgl Fanimaid123 eukleidhs1821 Christina947 Eminem ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: πείτε μου όμως, αν ήσασταν μέτριοι, θα λέγατε τους βαθμούς σας στο ischool? Click για ανάπτυξη... Φυσικά!!! (Εκτός αν έβγαζα από 14 και κάτω.. )Ας πούμε πως βγάζω 16 ή 15 (χτύπα ξύλο ) θα τους ανέβαζα... για ποιο λόγο να ντρέπομαι;;;; Βέβαια αυτά μπορεί να είναι απλά λόγια του αέρα και στην πραγματικότητα να μην το έκανα, μα πιστεύω πως δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα... Αν φυσικά ήμουν ''εκ φύσεως'' ''έτσι κ' έτσι'' μαθητής θα το έκανα ίσως και πιο άνετα... αν έβγαζα συνέχεια 19 και 20 θα ντρεπόμουν λίγο παραπάνω... όμως εγώ είμαι από τους 17-18-19-20 οπότε συνδυάζω 17-18 (πολύ καλά) και 19-20 (άριστα) την α γυμνασίου την πέρασα με 18.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:16 Η methexys έγραψε: #1.269 20-12-14 14:16 Πρώτον, το γυμνάσιο δεν εχει καμια σχέση με το λύκειο. Δεύτερον, γενικά οι βαθμοί εξαρτώνται απο πολλα... Μπορει κάποιος έξυπνος μαθητής να κανει φασαρία στην τάξη και ο καθηγητής να βάλει χαμηλό βαθμό γι'αυτο το λόγο. Ή μπορει κάποιος που δεν ασχολείται με τα μαθηματα, να γράψει καλα σε ενα διαγώνισμα επειδή αντέγραψε και να πάρει καλο βαθμό στο τέλος. Μπορει το 20 για έναν καθηγητή να ειναι το 17 και άλλος να βάζει σε όλους 19-20. Ειναι εντελώς υποκειμενικά ολα αυτα. Πρεπει να διαβάζετε για εσάς, οχι για τον βαθμό. Οκ, ειναι μια επιβράβευση αλλα αν δείτε κανένα 15-16 που στο γυμνάσιο δεν σημαίνει απολύτως τιποτα, μην τρελένεστε. Εγω ας πουμε στα μαθηματικα στο γυμνάσιο ειχα 13 και 15 λόγω μιας στριμμένης Και μετα στο λύκειο λάτρεψα τα μαθηματικα και τα πήγα πολυ καλα στις πανελληνιες. Και απο τη δίκη μου εμπειρία, γενικά στο γυμνάσιο οι καθηγητές ηταν αυστηροί και νόμιζαν οτι ειναι θεοί, ενώ στο λύκειο ηταν πολυ πιο κοντα μας, μας βοηθούσαν και ηταν αντικειμενικοί στη βαθμολόγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:10 Η helenap έγραψε: #1.270 25-12-14 13:10 τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:41 Ο PanosGR έγραψε: #1.271 25-12-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από helenap: τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Click για ανάπτυξη... Και στο Λύκειο σου εύχομαι τα ίδια! Και στο πανεπιστήμιο τα μισά τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:21 Η helenap έγραψε: #1.272 25-12-14 14:21 σε ευχαριστω! παρα πολλυ! το θεμα ειναι να σ αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:52 Ο Πύρος έγραψε: #1.273 25-12-14 15:52 Β' γυμνασίου, Α τρίμηνο Θρησκευτικά 20 Γλώσσα 17 Κείμενα 17 Αρχαία 16 Ιλιάδα 17 Μαθηματικά 13 Φυσική 14 Χημεία 18 Βιολογία 16 Γεωγραφία 20 Ιστορία 17 Τεχνολογία 15 Πληροφορική 17 Μουσική 20 Καλλιτεχνικά 19 Γυμναστική 18 Οικιακή Οικονομία 19 Αγγλικά 20 Γαλλικά 17 Πρότζεκτ 20 Μ.Ο. 17 10/16 Μπορούσα και καλύτερα, απλά ψιλοβαρέθηκα... μα... it's ok! Στο 2ο θα περάσω το 18 3/16!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2015 στις 12:16 Ο Πύρος έγραψε: #1.274 28-01-15 12:16 Αρχαία Τεστ ---> 18!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:40 Ο ManolisDaratso: #1.275 03-02-15 21:40 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:21 Η Alma Libre: #1.276 05-02-15 15:21 Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:45 Ο Πύρος έγραψε: #1.277 06-02-15 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ManolisDaratso: 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Click για ανάπτυξη... Μου θυμίζεις ένα κορίτσι (με την καλή έννοια ) από την τάξη που ο μικρότερος βαθμός της είναι 25/20. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει.. γράψε το και θα σου έρθει μήνυμα πως το μήνυμα σου μετακινήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:28 Ο ManolisDaratso: #1.278 12-02-15 20:28 Εμένα ο χειρότερος βαθμός μου είναι 10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2015 στις 08:31 Ο panagiotists13: #1.279 22-03-15 08:31 Πήραμε βαθμούς!!!! Β' τρίμηνο Γ' γυμνασίου Θρησκευτικά 16 Ελένη 20 Αρχαία 19 Γλώσσα 20 Λογοτεχνία 20 Ιστορία 20 ΚΠΑ 20 Μαθηματικά 16 Φυσική 17 Χημεία 16 Βιολογία 17 Γυμναστική 17 Μουσική 20 Εικαστικά 17 Πληροφορική 20 Γαλλικά 20 Αγγλικά 19 Μέσος όρος 18 κ 7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαρτίου 2015 στις 12:14 Ο Guest 749981: #1.280 22-03-15 12:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 67 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias__ Corfu kitty American Economist Kostas568 Lider Vickyoustgl Fanimaid123 eukleidhs1821 Christina947 Eminem ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρώτον, το γυμνάσιο δεν εχει καμια σχέση με το λύκειο. Δεύτερον, γενικά οι βαθμοί εξαρτώνται απο πολλα... Μπορει κάποιος έξυπνος μαθητής να κανει φασαρία στην τάξη και ο καθηγητής να βάλει χαμηλό βαθμό γι'αυτο το λόγο. Ή μπορει κάποιος που δεν ασχολείται με τα μαθηματα, να γράψει καλα σε ενα διαγώνισμα επειδή αντέγραψε και να πάρει καλο βαθμό στο τέλος. Μπορει το 20 για έναν καθηγητή να ειναι το 17 και άλλος να βάζει σε όλους 19-20. Ειναι εντελώς υποκειμενικά ολα αυτα. Πρεπει να διαβάζετε για εσάς, οχι για τον βαθμό. Οκ, ειναι μια επιβράβευση αλλα αν δείτε κανένα 15-16 που στο γυμνάσιο δεν σημαίνει απολύτως τιποτα, μην τρελένεστε. Εγω ας πουμε στα μαθηματικα στο γυμνάσιο ειχα 13 και 15 λόγω μιας στριμμένης Και μετα στο λύκειο λάτρεψα τα μαθηματικα και τα πήγα πολυ καλα στις πανελληνιες. Και απο τη δίκη μου εμπειρία, γενικά στο γυμνάσιο οι καθηγητές ηταν αυστηροί και νόμιζαν οτι ειναι θεοί, ενώ στο λύκειο ηταν πολυ πιο κοντα μας, μας βοηθούσαν και ηταν αντικειμενικοί στη βαθμολόγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:10 Η helenap έγραψε: #1.270 25-12-14 13:10 τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:41 Ο PanosGR έγραψε: #1.271 25-12-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από helenap: τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Click για ανάπτυξη... Και στο Λύκειο σου εύχομαι τα ίδια! Και στο πανεπιστήμιο τα μισά τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:21 Η helenap έγραψε: #1.272 25-12-14 14:21 σε ευχαριστω! παρα πολλυ! το θεμα ειναι να σ αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:52 Ο Πύρος έγραψε: #1.273 25-12-14 15:52 Β' γυμνασίου, Α τρίμηνο Θρησκευτικά 20 Γλώσσα 17 Κείμενα 17 Αρχαία 16 Ιλιάδα 17 Μαθηματικά 13 Φυσική 14 Χημεία 18 Βιολογία 16 Γεωγραφία 20 Ιστορία 17 Τεχνολογία 15 Πληροφορική 17 Μουσική 20 Καλλιτεχνικά 19 Γυμναστική 18 Οικιακή Οικονομία 19 Αγγλικά 20 Γαλλικά 17 Πρότζεκτ 20 Μ.Ο. 17 10/16 Μπορούσα και καλύτερα, απλά ψιλοβαρέθηκα... μα... it's ok! Στο 2ο θα περάσω το 18 3/16!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2015 στις 12:16 Ο Πύρος έγραψε: #1.274 28-01-15 12:16 Αρχαία Τεστ ---> 18!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:40 Ο ManolisDaratso: #1.275 03-02-15 21:40 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:21 Η Alma Libre: #1.276 05-02-15 15:21 Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:45 Ο Πύρος έγραψε: #1.277 06-02-15 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ManolisDaratso: 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Click για ανάπτυξη... Μου θυμίζεις ένα κορίτσι (με την καλή έννοια ) από την τάξη που ο μικρότερος βαθμός της είναι 25/20. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει.. γράψε το και θα σου έρθει μήνυμα πως το μήνυμα σου μετακινήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:28 Ο ManolisDaratso: #1.278 12-02-15 20:28 Εμένα ο χειρότερος βαθμός μου είναι 10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2015 στις 08:31 Ο panagiotists13: #1.279 22-03-15 08:31 Πήραμε βαθμούς!!!! Β' τρίμηνο Γ' γυμνασίου Θρησκευτικά 16 Ελένη 20 Αρχαία 19 Γλώσσα 20 Λογοτεχνία 20 Ιστορία 20 ΚΠΑ 20 Μαθηματικά 16 Φυσική 17 Χημεία 16 Βιολογία 17 Γυμναστική 17 Μουσική 20 Εικαστικά 17 Πληροφορική 20 Γαλλικά 20 Αγγλικά 19 Μέσος όρος 18 κ 7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαρτίου 2015 στις 12:14 Ο Guest 749981: #1.280 22-03-15 12:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 67 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias__ Corfu kitty American Economist Kostas568 Lider Vickyoustgl Fanimaid123 eukleidhs1821 Christina947 Eminem ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:41 Ο PanosGR έγραψε: #1.271 25-12-14 13:41 Αρχική Δημοσίευση από helenap: τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Click για ανάπτυξη... Και στο Λύκειο σου εύχομαι τα ίδια! Και στο πανεπιστήμιο τα μισά τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:21 Η helenap έγραψε: #1.272 25-12-14 14:21 σε ευχαριστω! παρα πολλυ! το θεμα ειναι να σ αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:52 Ο Πύρος έγραψε: #1.273 25-12-14 15:52 Β' γυμνασίου, Α τρίμηνο Θρησκευτικά 20 Γλώσσα 17 Κείμενα 17 Αρχαία 16 Ιλιάδα 17 Μαθηματικά 13 Φυσική 14 Χημεία 18 Βιολογία 16 Γεωγραφία 20 Ιστορία 17 Τεχνολογία 15 Πληροφορική 17 Μουσική 20 Καλλιτεχνικά 19 Γυμναστική 18 Οικιακή Οικονομία 19 Αγγλικά 20 Γαλλικά 17 Πρότζεκτ 20 Μ.Ο. 17 10/16 Μπορούσα και καλύτερα, απλά ψιλοβαρέθηκα... μα... it's ok! Στο 2ο θα περάσω το 18 3/16!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2015 στις 12:16 Ο Πύρος έγραψε: #1.274 28-01-15 12:16 Αρχαία Τεστ ---> 18!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:40 Ο ManolisDaratso: #1.275 03-02-15 21:40 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:21 Η Alma Libre: #1.276 05-02-15 15:21 Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:45 Ο Πύρος έγραψε: #1.277 06-02-15 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ManolisDaratso: 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Click για ανάπτυξη... Μου θυμίζεις ένα κορίτσι (με την καλή έννοια ) από την τάξη που ο μικρότερος βαθμός της είναι 25/20. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει.. γράψε το και θα σου έρθει μήνυμα πως το μήνυμα σου μετακινήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:28 Ο ManolisDaratso: #1.278 12-02-15 20:28 Εμένα ο χειρότερος βαθμός μου είναι 10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2015 στις 08:31 Ο panagiotists13: #1.279 22-03-15 08:31 Πήραμε βαθμούς!!!! Β' τρίμηνο Γ' γυμνασίου Θρησκευτικά 16 Ελένη 20 Αρχαία 19 Γλώσσα 20 Λογοτεχνία 20 Ιστορία 20 ΚΠΑ 20 Μαθηματικά 16 Φυσική 17 Χημεία 16 Βιολογία 17 Γυμναστική 17 Μουσική 20 Εικαστικά 17 Πληροφορική 20 Γαλλικά 20 Αγγλικά 19 Μέσος όρος 18 κ 7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαρτίου 2015 στις 12:14 Ο Guest 749981: #1.280 22-03-15 12:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 67 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias__ Corfu kitty American Economist Kostas568 Lider Vickyoustgl Fanimaid123 eukleidhs1821 Christina947 Eminem ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από helenap: τεστ ¨: μικροτερος 18, μεγαλυτερος 20 διαγωνισμα:μικροτερος 19-, μεγαλυτερος 20 τριμηνο:μκροτερος 19, μεγαλυτερος 20 Click για ανάπτυξη... Και στο Λύκειο σου εύχομαι τα ίδια! Και στο πανεπιστήμιο τα μισά τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
helenap Νεοφερμένο μέλος Η helenap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:21 Η helenap έγραψε: #1.272 25-12-14 14:21 σε ευχαριστω! παρα πολλυ! το θεμα ειναι να σ αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:52 Ο Πύρος έγραψε: #1.273 25-12-14 15:52 Β' γυμνασίου, Α τρίμηνο Θρησκευτικά 20 Γλώσσα 17 Κείμενα 17 Αρχαία 16 Ιλιάδα 17 Μαθηματικά 13 Φυσική 14 Χημεία 18 Βιολογία 16 Γεωγραφία 20 Ιστορία 17 Τεχνολογία 15 Πληροφορική 17 Μουσική 20 Καλλιτεχνικά 19 Γυμναστική 18 Οικιακή Οικονομία 19 Αγγλικά 20 Γαλλικά 17 Πρότζεκτ 20 Μ.Ο. 17 10/16 Μπορούσα και καλύτερα, απλά ψιλοβαρέθηκα... μα... it's ok! Στο 2ο θα περάσω το 18 3/16!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2015 στις 12:16 Ο Πύρος έγραψε: #1.274 28-01-15 12:16 Αρχαία Τεστ ---> 18!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:40 Ο ManolisDaratso: #1.275 03-02-15 21:40 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:21 Η Alma Libre: #1.276 05-02-15 15:21 Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:45 Ο Πύρος έγραψε: #1.277 06-02-15 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ManolisDaratso: 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Click για ανάπτυξη... Μου θυμίζεις ένα κορίτσι (με την καλή έννοια ) από την τάξη που ο μικρότερος βαθμός της είναι 25/20. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει.. γράψε το και θα σου έρθει μήνυμα πως το μήνυμα σου μετακινήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:28 Ο ManolisDaratso: #1.278 12-02-15 20:28 Εμένα ο χειρότερος βαθμός μου είναι 10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2015 στις 08:31 Ο panagiotists13: #1.279 22-03-15 08:31 Πήραμε βαθμούς!!!! Β' τρίμηνο Γ' γυμνασίου Θρησκευτικά 16 Ελένη 20 Αρχαία 19 Γλώσσα 20 Λογοτεχνία 20 Ιστορία 20 ΚΠΑ 20 Μαθηματικά 16 Φυσική 17 Χημεία 16 Βιολογία 17 Γυμναστική 17 Μουσική 20 Εικαστικά 17 Πληροφορική 20 Γαλλικά 20 Αγγλικά 19 Μέσος όρος 18 κ 7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαρτίου 2015 στις 12:14 Ο Guest 749981: #1.280 22-03-15 12:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 67 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias__ Corfu kitty American Economist Kostas568 Lider Vickyoustgl Fanimaid123 eukleidhs1821 Christina947 Eminem ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σε ευχαριστω! παρα πολλυ! το θεμα ειναι να σ αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:52 Ο Πύρος έγραψε: #1.273 25-12-14 15:52 Β' γυμνασίου, Α τρίμηνο Θρησκευτικά 20 Γλώσσα 17 Κείμενα 17 Αρχαία 16 Ιλιάδα 17 Μαθηματικά 13 Φυσική 14 Χημεία 18 Βιολογία 16 Γεωγραφία 20 Ιστορία 17 Τεχνολογία 15 Πληροφορική 17 Μουσική 20 Καλλιτεχνικά 19 Γυμναστική 18 Οικιακή Οικονομία 19 Αγγλικά 20 Γαλλικά 17 Πρότζεκτ 20 Μ.Ο. 17 10/16 Μπορούσα και καλύτερα, απλά ψιλοβαρέθηκα... μα... it's ok! Στο 2ο θα περάσω το 18 3/16!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2015 στις 12:16 Ο Πύρος έγραψε: #1.274 28-01-15 12:16 Αρχαία Τεστ ---> 18!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:40 Ο ManolisDaratso: #1.275 03-02-15 21:40 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:21 Η Alma Libre: #1.276 05-02-15 15:21 Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:45 Ο Πύρος έγραψε: #1.277 06-02-15 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ManolisDaratso: 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Click για ανάπτυξη... Μου θυμίζεις ένα κορίτσι (με την καλή έννοια ) από την τάξη που ο μικρότερος βαθμός της είναι 25/20. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει.. γράψε το και θα σου έρθει μήνυμα πως το μήνυμα σου μετακινήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:28 Ο ManolisDaratso: #1.278 12-02-15 20:28 Εμένα ο χειρότερος βαθμός μου είναι 10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2015 στις 08:31 Ο panagiotists13: #1.279 22-03-15 08:31 Πήραμε βαθμούς!!!! Β' τρίμηνο Γ' γυμνασίου Θρησκευτικά 16 Ελένη 20 Αρχαία 19 Γλώσσα 20 Λογοτεχνία 20 Ιστορία 20 ΚΠΑ 20 Μαθηματικά 16 Φυσική 17 Χημεία 16 Βιολογία 17 Γυμναστική 17 Μουσική 20 Εικαστικά 17 Πληροφορική 20 Γαλλικά 20 Αγγλικά 19 Μέσος όρος 18 κ 7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαρτίου 2015 στις 12:14 Ο Guest 749981: #1.280 22-03-15 12:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 67 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias__ Corfu kitty American Economist Kostas568 Lider Vickyoustgl Fanimaid123 eukleidhs1821 Christina947 Eminem ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Β' γυμνασίου, Α τρίμηνο Θρησκευτικά 20 Γλώσσα 17 Κείμενα 17 Αρχαία 16 Ιλιάδα 17 Μαθηματικά 13 Φυσική 14 Χημεία 18 Βιολογία 16 Γεωγραφία 20 Ιστορία 17 Τεχνολογία 15 Πληροφορική 17 Μουσική 20 Καλλιτεχνικά 19 Γυμναστική 18 Οικιακή Οικονομία 19 Αγγλικά 20 Γαλλικά 17 Πρότζεκτ 20 Μ.Ο. 17 10/16 Μπορούσα και καλύτερα, απλά ψιλοβαρέθηκα... μα... it's ok! Στο 2ο θα περάσω το 18 3/16!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2015 στις 12:16 Ο Πύρος έγραψε: #1.274 28-01-15 12:16 Αρχαία Τεστ ---> 18!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:40 Ο ManolisDaratso: #1.275 03-02-15 21:40 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:21 Η Alma Libre: #1.276 05-02-15 15:21 Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:45 Ο Πύρος έγραψε: #1.277 06-02-15 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ManolisDaratso: 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Click για ανάπτυξη... Μου θυμίζεις ένα κορίτσι (με την καλή έννοια ) από την τάξη που ο μικρότερος βαθμός της είναι 25/20. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει.. γράψε το και θα σου έρθει μήνυμα πως το μήνυμα σου μετακινήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:28 Ο ManolisDaratso: #1.278 12-02-15 20:28 Εμένα ο χειρότερος βαθμός μου είναι 10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2015 στις 08:31 Ο panagiotists13: #1.279 22-03-15 08:31 Πήραμε βαθμούς!!!! Β' τρίμηνο Γ' γυμνασίου Θρησκευτικά 16 Ελένη 20 Αρχαία 19 Γλώσσα 20 Λογοτεχνία 20 Ιστορία 20 ΚΠΑ 20 Μαθηματικά 16 Φυσική 17 Χημεία 16 Βιολογία 17 Γυμναστική 17 Μουσική 20 Εικαστικά 17 Πληροφορική 20 Γαλλικά 20 Αγγλικά 19 Μέσος όρος 18 κ 7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαρτίου 2015 στις 12:14 Ο Guest 749981: #1.280 22-03-15 12:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 67 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias__ Corfu kitty American Economist Kostas568 Lider Vickyoustgl Fanimaid123 eukleidhs1821 Christina947 Eminem ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχαία Τεστ ---> 18!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:40 Ο ManolisDaratso: #1.275 03-02-15 21:40 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:21 Η Alma Libre: #1.276 05-02-15 15:21 Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:45 Ο Πύρος έγραψε: #1.277 06-02-15 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ManolisDaratso: 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Click για ανάπτυξη... Μου θυμίζεις ένα κορίτσι (με την καλή έννοια ) από την τάξη που ο μικρότερος βαθμός της είναι 25/20. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει.. γράψε το και θα σου έρθει μήνυμα πως το μήνυμα σου μετακινήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:28 Ο ManolisDaratso: #1.278 12-02-15 20:28 Εμένα ο χειρότερος βαθμός μου είναι 10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2015 στις 08:31 Ο panagiotists13: #1.279 22-03-15 08:31 Πήραμε βαθμούς!!!! Β' τρίμηνο Γ' γυμνασίου Θρησκευτικά 16 Ελένη 20 Αρχαία 19 Γλώσσα 20 Λογοτεχνία 20 Ιστορία 20 ΚΠΑ 20 Μαθηματικά 16 Φυσική 17 Χημεία 16 Βιολογία 17 Γυμναστική 17 Μουσική 20 Εικαστικά 17 Πληροφορική 20 Γαλλικά 20 Αγγλικά 19 Μέσος όρος 18 κ 7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαρτίου 2015 στις 12:14 Ο Guest 749981: #1.280 22-03-15 12:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 67 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias__ Corfu kitty American Economist Kostas568 Lider Vickyoustgl Fanimaid123 eukleidhs1821 Christina947 Eminem ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:21 Η Alma Libre: #1.276 05-02-15 15:21 Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:45 Ο Πύρος έγραψε: #1.277 06-02-15 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ManolisDaratso: 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Click για ανάπτυξη... Μου θυμίζεις ένα κορίτσι (με την καλή έννοια ) από την τάξη που ο μικρότερος βαθμός της είναι 25/20. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει.. γράψε το και θα σου έρθει μήνυμα πως το μήνυμα σου μετακινήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:28 Ο ManolisDaratso: #1.278 12-02-15 20:28 Εμένα ο χειρότερος βαθμός μου είναι 10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2015 στις 08:31 Ο panagiotists13: #1.279 22-03-15 08:31 Πήραμε βαθμούς!!!! Β' τρίμηνο Γ' γυμνασίου Θρησκευτικά 16 Ελένη 20 Αρχαία 19 Γλώσσα 20 Λογοτεχνία 20 Ιστορία 20 ΚΠΑ 20 Μαθηματικά 16 Φυσική 17 Χημεία 16 Βιολογία 17 Γυμναστική 17 Μουσική 20 Εικαστικά 17 Πληροφορική 20 Γαλλικά 20 Αγγλικά 19 Μέσος όρος 18 κ 7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαρτίου 2015 στις 12:14 Ο Guest 749981: #1.280 22-03-15 12:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 67 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias__ Corfu kitty American Economist Kostas568 Lider Vickyoustgl Fanimaid123 eukleidhs1821 Christina947 Eminem ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:45 Ο Πύρος έγραψε: #1.277 06-02-15 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ManolisDaratso: 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Click για ανάπτυξη... Μου θυμίζεις ένα κορίτσι (με την καλή έννοια ) από την τάξη που ο μικρότερος βαθμός της είναι 25/20. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει.. γράψε το και θα σου έρθει μήνυμα πως το μήνυμα σου μετακινήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:28 Ο ManolisDaratso: #1.278 12-02-15 20:28 Εμένα ο χειρότερος βαθμός μου είναι 10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2015 στις 08:31 Ο panagiotists13: #1.279 22-03-15 08:31 Πήραμε βαθμούς!!!! Β' τρίμηνο Γ' γυμνασίου Θρησκευτικά 16 Ελένη 20 Αρχαία 19 Γλώσσα 20 Λογοτεχνία 20 Ιστορία 20 ΚΠΑ 20 Μαθηματικά 16 Φυσική 17 Χημεία 16 Βιολογία 17 Γυμναστική 17 Μουσική 20 Εικαστικά 17 Πληροφορική 20 Γαλλικά 20 Αγγλικά 19 Μέσος όρος 18 κ 7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαρτίου 2015 στις 12:14 Ο Guest 749981: #1.280 22-03-15 12:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 67 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias__ Corfu kitty American Economist Kostas568 Lider Vickyoustgl Fanimaid123 eukleidhs1821 Christina947 Eminem ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ManolisDaratso: 1η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 8/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 19 6/9 2α Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 11/13, Β' Τρίμηνο 20, Γ' Τρίμηνο 20, Γραπτά 20 3η Γυμνασίου... Α' Τρίμηνο 19 12/13 Click για ανάπτυξη... Μου θυμίζεις ένα κορίτσι (με την καλή έννοια ) από την τάξη που ο μικρότερος βαθμός της είναι 25/20. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να ποστάρω το τετράμηνο μου αλλά ξαφνικά συνειδητοποίησα πως δεν πάω γυμνάσιο πλέον, είμαι σε λάθος κατηγορία και δε θα μπορέσω να το ποστάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει.. γράψε το και θα σου έρθει μήνυμα πως το μήνυμα σου μετακινήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ManolisDaratso Νεοφερμένο μέλος Ο ManolisDaratso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:28 Ο ManolisDaratso: #1.278 12-02-15 20:28 Εμένα ο χειρότερος βαθμός μου είναι 10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2015 στις 08:31 Ο panagiotists13: #1.279 22-03-15 08:31 Πήραμε βαθμούς!!!! Β' τρίμηνο Γ' γυμνασίου Θρησκευτικά 16 Ελένη 20 Αρχαία 19 Γλώσσα 20 Λογοτεχνία 20 Ιστορία 20 ΚΠΑ 20 Μαθηματικά 16 Φυσική 17 Χημεία 16 Βιολογία 17 Γυμναστική 17 Μουσική 20 Εικαστικά 17 Πληροφορική 20 Γαλλικά 20 Αγγλικά 19 Μέσος όρος 18 κ 7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαρτίου 2015 στις 12:14 Ο Guest 749981: #1.280 22-03-15 12:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 67 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias__ Corfu kitty American Economist Kostas568 Lider Vickyoustgl Fanimaid123 eukleidhs1821 Christina947 Eminem ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα ο χειρότερος βαθμός μου είναι 10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2015 στις 08:31 Ο panagiotists13: #1.279 22-03-15 08:31 Πήραμε βαθμούς!!!! Β' τρίμηνο Γ' γυμνασίου Θρησκευτικά 16 Ελένη 20 Αρχαία 19 Γλώσσα 20 Λογοτεχνία 20 Ιστορία 20 ΚΠΑ 20 Μαθηματικά 16 Φυσική 17 Χημεία 16 Βιολογία 17 Γυμναστική 17 Μουσική 20 Εικαστικά 17 Πληροφορική 20 Γαλλικά 20 Αγγλικά 19 Μέσος όρος 18 κ 7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαρτίου 2015 στις 12:14 Ο Guest 749981: #1.280 22-03-15 12:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 67 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πήραμε βαθμούς!!!! Β' τρίμηνο Γ' γυμνασίου Θρησκευτικά 16 Ελένη 20 Αρχαία 19 Γλώσσα 20 Λογοτεχνία 20 Ιστορία 20 ΚΠΑ 20 Μαθηματικά 16 Φυσική 17 Χημεία 16 Βιολογία 17 Γυμναστική 17 Μουσική 20 Εικαστικά 17 Πληροφορική 20 Γαλλικά 20 Αγγλικά 19 Μέσος όρος 18 κ 7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Μαρτίου 2015 στις 12:14 Ο Guest 749981: #1.280 22-03-15 12:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2015
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.