Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοιτάξτε να αυτοβελτιωθείτε και να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Εσένα φίλε φώτη, από το 20 στα θρησκευτικά θα σε βοηθούσε πολύ περισσότερο να διαβάσεις ένα καλό βιβλίο ή να ασχοληθείς με κάποιο άθλημα (λέω εγώ τώρα). Και φυσικά, να ανεξαρτητοποιηθείς λίγο από τους γονείς σου που έχουν μπει για τα καλά σε αυτό το τρυπάκι της βαθμοθηρίας του ελληνικού συστήματος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiorgosXen
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Παιδια ειναι δυσκολη η β λυκειου .Επισης φετος παρατηρω μια κουραση απο τα παιδια και μια στροφη προς τα μαθηματα καταυθυνσης και λιγοτερο ενδιαφερον για τα γενικης παιδειας.Ακομα και εγω ειναι η πρωτη χρονια απο την α γυμνασιου που κουραζομαι με το απουσιολογιο
δύσκολη εξαρτάται από το πόσο διαβάζεις και τι θες να πετύχεις στο τέλος.
αν θες να έχεις το απουσιολόγιο φέτος και του χρόνου δε το λες και εύκολο αν
1. υπάρχουν νέα άτομα που δε ξέρεις πόσοι καλοί είναι και
2ον αν είσαι σε δυνατό τμήμα.
ναι αυτό με τα μαθήματα κατεύθυνσης ισχύει θα δεις λίγα παιδιά να διαβάζουν τα μαθήματα γενικής παιδείας (μπορεί και 0)
American Economist
Επιφανές μέλος

ειμαι εγω με 19.8
ο δευτερος εχει 19.5
ο τριτος 18.7
και ο τεταρτος 18.3
ο χαμηλοτερος βαθμος ειναι το 12.4.Βεβαια στο τμημα μου απο τα 16 ατομα οι 13 ειναι θετικη και απο αυτα οι 7-9 οπως και εγω ειμαστε για οικονομικα
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

κοιτα το τμημα μου ειναι αρκετα καλο
ειμαι εγω με 19.8
ο δευτερος εχει 19.5
ο τριτος 18.7
και ο τεταρτος 18.3
ο χαμηλοτερος βαθμος ειναι το 12.4.Βεβαια στο τμημα μου απο τα 16 ατομα οι 13 ειναι θετικη και απο αυτα οι 7-9 οπως και εγω ειμαστε για οικονομικα
ωραία από τους 16 θα ανταγωνίζεσαι (δλδ ίδια θέματα και αυτά τους 9) οι υπόλοιποι 7 είναι ανάλογα με την κατεύθυνση και τους καθηγητές που θα έχουν αλλά εσύ τον στόχο να τον έχεις οπότε διάβασμα
Guest 190013
Επισκέπτης

Οι βαθμοί δεν έχουν καμία πρακτική αξία πέραν της ψευτοαξίας που δίνει το σχολείο για να προωθήσει υποτίθεται την αριστεία (σημαία, απουσιολόγιο κλπ). Μπούρδες, μη πέφτετε σε αυτή τη παγίδα. Ίσα ίσα καμιά φορά μπορεί να σας φέρουν σε μια θέση να ανταγωνίζεστε χωρίς λόγο τους.. Φίλους σας! Εκμεταλλευτείτε το βαθμό εφόσον υπάρχει, μόνο για να βελτιώνεστε προσωπικά, να βοηθάτε τους άλλους που υστερούν και να συνεχίζετε να μαθαίνετε, ακόμα κι όταν φτάσετε στο 20, όπου ο βαθμός γίνεται πλέον ανασταλτικός παράγοντας για τη βελτίωση.
American Economist
Επιφανές μέλος

GiorgosXen
Νεοφερμένο μέλος

harry akritas
Διάσημο μέλος

Εγω θα συνεχισω στο στοχο μου απλα το ειπα γιατι βλεπω παιδια που ηταν καλοι μαθητες π.χ το αγορι στην ταξη μου με το 18.7 να μην κανουν τιποτα φετος
Το 18.7 στην α λυκείου δεν δείχνει τίποτα απολύτως. Γνωρίζω παιδιά που ήταν άριστοι μέχρι α-β λυκείου και τα βρόντηξαν στη γ με αποτέλεσμα να μην περάσουν εκεί που ήθελαν.
Ας σοβαρευτούμε, όλοι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον τελικό μας στόχο, όσον αφορά τη β-βάθμια εκπαίδευση, όχι στους βαθμούς.
American Economist
Επιφανές μέλος

Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Στο πρώτο 15.3 (είναι κ ακριβής πανάθεμα τον)

και στο 2ο 17.3
American Economist
Επιφανές μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Χημεία τεστ 18
ΠΠ διαγώνισμα 20
Βιολογία διαγώνισμα 20
Άλγεβρα 2 τεστ 20 και 18
Ιστορία τεστ 18
Αγγλικά τεστ 20
Μαθηματικά τεστ κατεύθυνσης 16 χάλια το ξέρω
Έκθεση διαγώνισμα 20 υπερβολικό το ξέρω
Πληροφορική τεστ 19.2
Γεωμετρία τεστ 19
American Economist
Επιφανές μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Ε βέβαια, είναι γνωστό τοις πάσι ότι το 15-16 είναι για κλαματα.Καλά σήμερα στην γεωμετρία πάτωσα κάνενα 15-16 να έγραψα άφησα μια άσκηση
Είσαι σοβαρός βρε αγόρι μου; Ηρέμησε λίγο..δεν είναι καθόλου άσχημος βαθμός. Πόσο μάλλον για το συγκεκριμένο μάθημα..
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλά σήμερα στην γεωμετρία πάτωσα κάνενα 15-16 να έγραψα άφησα μια άσκηση
απαπαπα
αθλιαααα
θα χαντακωθεί ο μέσος όρος σου..
πάει και η σημαία και το απουσιολόγιο...άλλοι θα τα ''χαρούν''...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.