KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Προσωπικα αν μου πουνε μπες στην παραταξη θα τους πω δωστε μου ολες τις σημειωσεις τα παντα για να περασω ολα τα μαθηματα με 10αρακια και να βγαλω την σχολη σε 4 χρονια και αν μου πουνε οκ υπογραφω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foula
Νεοφερμένο μέλος

Εμαθε κανεις ποτε ξεκιναν τα μαθηματα;
Και έλεγα κάτι ξέχασα, κάτι ξέχασα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Και έλεγα κάτι ξέχασα, κάτι ξέχασα...![]()
Ντροπηηηηηηηηη

foula
Νεοφερμένο μέλος

KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Χαχα, κι εγώ σε ΔΑΠίτη έπεσα! Έξω από τη γραμματεία περίμενε κιόλας δεν μπόρεσα να τον αποφύγω! Ναι, και με πήρε σήμερα κιόλας τηλέφωνο να πάμε λέει μερικά παιδιά από το τμήμα για να γνωριστούμε καλύτερα!Εν τω μεταξύ αυτός είναι από άλλη σχολή και όταν τον ρώτησα "Και τότε τι κάνεις εδώ;" με λέει: "Έχει περάσει ο αδερφός μου και πολλοί συγγενείς και φίλοι σε αυτό το τμήμα και τα ξέρω καλά!" ΕΛΕΟΣ, χειρότερη δικαιολογία δεν έχω ακούσει!
![]()
Οχι και ετσι..Ε τον failα...

arxodas
Νεοφερμένο μέλος

Συμφοιτητες ειμαστε,σε ποιο εξαμηνο εισαι;Σε ποια περιοχη μενεις;
Mια χαρα ωραια!!!!Περασα Α' εξαμηνο!!! Τωρα μενω Λιβαδεια!!!στην Θεσσαλονικη θα μενω περιπου στο κεντρο!!!Αυριο θα παω να δω ακριβως!!Σιγουρα θα βρεθουμε!!
Απο που εισαι εσυ?
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Mια χαρα ωραια!!!!Λοιπον θα μενω περιπου στο κεντρο!!!Αυριο θα παω να δω ακριβως!!Σιγουρα θα βρεθουμε!!
Απο που εισαι εσυ?
Εγω επιασα Καμαρα σπιτι,πρωτο εξαμηνο εισαι;
arxodas
Νεοφερμένο μέλος

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Ναι πρωτο ειμαι!!Αυριο παω για την εγγραφη...
A ωραια!Μαθε και ποτε αρχιζουν τα μαθηματα αν γινεται!Εγω Δευτερα θα παω για εγγραφη.
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαχα, κι εγώ σε ΔΑΠίτη έπεσα! Έξω από τη γραμματεία περίμενε κιόλας δεν μπόρεσα να τον αποφύγω! Ναι, και με πήρε σήμερα κιόλας τηλέφωνο να πάμε λέει μερικά παιδιά από το τμήμα για να γνωριστούμε καλύτερα!Εν τω μεταξύ αυτός είναι από άλλη σχολή και όταν τον ρώτησα "Και τότε τι κάνεις εδώ;" με λέει: "Έχει περάσει ο αδερφός μου και πολλοί συγγενείς και φίλοι σε αυτό το τμήμα και τα ξέρω καλά!" ΕΛΕΟΣ, χειρότερη δικαιολογία δεν έχω ακούσει!
![]()
καλα δε το πιστευω και εμενα με πηραν απο ΠΑΣΠ πριν λιγο για να παω ΤΕΙ για να γνωριστουμε κτλ.... εχθες που ημουν για εγγραφη εδωσα το τηλ μου! ελεος , δε τους αντεχω αυτους τους ανθρωπους!!!!

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν μου ερθει κανας ΔΑΠ-ΠΑΣΠ-ιτης τοτε εφυγε με την μια,αν ειναι ΔΑΠ-ΠΑΣΠ-ιτισα τοτε το συζητω![]()
πιστεψε με αμα ερθει δεν ξεκολλαει απο πανω σου, ειτε αγορι, ειτε κοπελα μεχρι να παρει το τηλεφωνο σου...!!!
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

πιστεψε με αμα ερθει δεν ξεκολλαει απο πανω σου, ειτε αγορι, ειτε κοπελα μεχρι να παρει το τηλεφωνο σου...!!!
Θα παρει το τηλεφωνο της Καρλοτας η της Τζεσικας τοτε( 9011....)
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα παρει το τηλεφωνο της Καρλοτας η της Τζεσικας τοτε( 9011....)
.....καλα, πανε για εγγραφη κ θα με θυμηθεις..!!:xixi:
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

.....καλα, πανε για εγγραφη κ θα με θυμηθεις..!!:xixi:
Δεν ειμαι τοσο αφελης εγω:xixi:
Titakos
Νεοφερμένο μέλος

foula
Νεοφερμένο μέλος

Μόλις μας προσέβαλες!! Εννοάς ότι είμαστε αφελείς και δώσαμε το τηλ μας;; Απλά, όπως και να'χει, καλό είναι να τους έχουμε από κοντά. Αυτοί θα νομίζουν ότι μας χρησιμοποιούν και στην ουσία θα τους χρησιμοποιούμε εμείς!Δεν ειμαι τοσο αφελης εγω:xixi:
Υ.Γ. Βλέπεις, είμαστε και "ολίγον" πιο πονηρές!

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Μόλις μας προσέβαλες!! Εννοάς ότι είμαστε αφελείς και δώσαμε το τηλ μας;; Απλά, όπως και να'χει, καλό είναι να τους έχουμε από κοντά. Αυτοί θα νομίζουν ότι μας χρησιμοποιούν και στην ουσία θα τους χρησιμοποιούμε εμείς!
Υ.Γ. Βλέπεις, είμαστε και "ολίγον" πιο πονηρές!![]()
Οταν θα σε χωσουν στη παραταξη θα δεις πως τους χρησιμοποιεις

Οσο για το οτι ειστε πονηρες,θα ταν καλυτερα να το αφησω ασχολιαστο!
foula
Νεοφερμένο μέλος

malnikoleTTa
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.