foula Νεοφερμένο μέλος Η foula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:07 Η foula έγραψε: #121 18-09-09 23:07 Οι ίδιες είναι κοπελιά, ακτινολογικές σίγουρα και παθολογικές αν σου ζητήσουν. Όταν πας στο γιατρό θα πεις τις θέλω για το ΤΕΙ! ΤΕΙΘιώτες, χθες με πληροφόρησε το κομματόσκυλο από το ΑΤΕΙΘ ότι βγήκε το πρόγραμμα για τη σχολή μου, οπότε αν δεν σας ενημέρωσε κι εσας κανείς, περάστε καμιά βόλτα να το πάρετε! Και όσοι έχετε εργαστήρια, βιαστείτε για να προλάβετε να δηλώσετε θέσεις στα πρωινά τμήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιανουαρίου 2011 nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:34 Η nitsa έγραψε: #122 21-09-09 20:34 φουλα, για το β εξαμηνο ποτε δηλωνουμε μαθηματα,εργαστηρια κτλ...? ξερεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foula Νεοφερμένο μέλος Η foula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:41 Η foula έγραψε: #123 21-09-09 20:41 Νομίζω πρέπει να τα δηλώσεις τώρα, μαζί με την εγγραφή. Βασικά τα μαθήματα δηλώνονται αυτόματα την πρώτη φορά μου είπαν στη γραμματεία. Τα εργαστήρια πρέπει να δηλώσουμε, δηλαδή ποιες ώρες. Δεν παίρνεις καλύτερα ένα τηλέφωνο στη γραμματεία ή να περάσεις από κει και να ρωτήσεις; Μη σε πάρω και στο λαιμό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:46 Η nitsa έγραψε: #124 21-09-09 20:46 οκ...!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:46 Ο KostasTheGreek: #125 21-09-09 20:46 Παντως εμενα μου εστειλε μυνημα ενα παιδι που γνωρισα πως οι δηλωσεις των μαθηματων γινονται με την εναρξη των μαθηματων στις 28.. Αρα μαλλον για να μου το εστειλε θα ισχυει και για του β εξαμηνου αρα και εμεις του β εξαμηνου δηλωνουμε τωρα μαλλον και οχι αργοτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:47 Η nitsa έγραψε: #126 21-09-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Παντως εμενα μου εστειλε μυνημα ενα παιδι που γνωρισα πως οι δηλωσεις των μαθηματων γινονται με την εναρξη των μαθηματων στις 28.. Αρα μαλλον για να μου το εστειλε θα ισχυει και για του β εξαμηνου αρα και εμεις του β εξαμηνου δηλωνουμε τωρα μαλλον και οχι αργοτερα... Click για ανάπτυξη... δεν εχω ιδεα, θα παρω τηλεφωνο αυριο το πρωι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Ο KostasTheGreek: #127 21-09-09 20:49 Εγω θα παω την Τεταρτη ξανα στο ΤΕΙ για να παω και κατι χαρτια που χρωσταω οποτε θα ρωτησω την γραμματεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η nitsa έγραψε: #128 21-09-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Εγω θα παω την Τεταρτη ξανα στο ΤΕΙ για να παω και κατι χαρτια που χρωσταω οποτε θα ρωτησω την γραμματεια. Click για ανάπτυξη... ρωτα κ αμα μαθεις κατι καινουργιο, σφυρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο KostasTheGreek: #129 21-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ρωτα κ αμα μαθεις κατι καινουργιο, σφυρα!! Click για ανάπτυξη... Ναι θα ρωτησω..Αν ξερουν και αυτοι να απαντησουν γιατι ειδα πως γινεται ολιγον μπαχαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foula Νεοφερμένο μέλος Η foula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:36 Η foula έγραψε: #130 21-09-09 21:36 :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:07 Η nitsa έγραψε: #131 21-09-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κ εγω ετσι ακουσα αλλα πως ειναι δυνατον να ξεκινανε τα μαθηματα 28 εφοσον οι εγγραφες ειναι μεχρι τις 30...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoriskav Νεοφερμένο μέλος Ο grigoriskav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Ο grigoriskav: #132 22-09-09 02:43 παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η nitsa έγραψε: #133 22-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από grigoriskav: παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι απαραιτητο για την εγγραφη, αυτο ισως θα σου χρειαστει για να κανεις ακτινογραφιες κ εξετασεις που χρειαζονται για το τει.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Ο M4dn3sS έγραψε: #134 22-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... H εντολη ειναι για 28,ναι...Τωρα απο 'τι ακουσα,εμεις οι 1οετης μπορει να ξεκινησουμε λιγο αργοτερα.Φημες ειναι,παντως η εντολη ειναι τα μαθηματα να ξεκινησουν 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο KostasTheGreek: #135 22-09-09 11:52 Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #136 22-09-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Click για ανάπτυξη... Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Ο KostasTheGreek: #137 22-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Click για ανάπτυξη... Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nitsa έγραψε: #138 22-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο....μακαρι να αρχιζα τωρα κ εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Ο M4dn3sS έγραψε: #139 22-09-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... Μωρε χαιρομαι που ειμαι 1ο εγω,απλα θα παρω λιγο πιο αργα το διπλωμα τωρα απο οσο υπολογιζα,αυτο με χαλασε,αλλα νταξει,οπως και να χει εχω λογους να θελω να μαι Θεσσαλονικη απο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Ο KostasTheGreek: #140 22-09-09 12:06 Α για αυτο θες να κατσεις.Εγω το πηρα ηδη το διπλωμα.Με το που τελειωσαν τα 6 μαθηματα τα βασικα την αλλη μερα 8 η ωρα ημουνα στην πορτα της σχολης οδηγων..Ο μονος ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eri0611 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι ίδιες είναι κοπελιά, ακτινολογικές σίγουρα και παθολογικές αν σου ζητήσουν. Όταν πας στο γιατρό θα πεις τις θέλω για το ΤΕΙ! ΤΕΙΘιώτες, χθες με πληροφόρησε το κομματόσκυλο από το ΑΤΕΙΘ ότι βγήκε το πρόγραμμα για τη σχολή μου, οπότε αν δεν σας ενημέρωσε κι εσας κανείς, περάστε καμιά βόλτα να το πάρετε! Και όσοι έχετε εργαστήρια, βιαστείτε για να προλάβετε να δηλώσετε θέσεις στα πρωινά τμήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:34 Η nitsa έγραψε: #122 21-09-09 20:34 φουλα, για το β εξαμηνο ποτε δηλωνουμε μαθηματα,εργαστηρια κτλ...? ξερεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foula Νεοφερμένο μέλος Η foula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:41 Η foula έγραψε: #123 21-09-09 20:41 Νομίζω πρέπει να τα δηλώσεις τώρα, μαζί με την εγγραφή. Βασικά τα μαθήματα δηλώνονται αυτόματα την πρώτη φορά μου είπαν στη γραμματεία. Τα εργαστήρια πρέπει να δηλώσουμε, δηλαδή ποιες ώρες. Δεν παίρνεις καλύτερα ένα τηλέφωνο στη γραμματεία ή να περάσεις από κει και να ρωτήσεις; Μη σε πάρω και στο λαιμό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:46 Η nitsa έγραψε: #124 21-09-09 20:46 οκ...!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:46 Ο KostasTheGreek: #125 21-09-09 20:46 Παντως εμενα μου εστειλε μυνημα ενα παιδι που γνωρισα πως οι δηλωσεις των μαθηματων γινονται με την εναρξη των μαθηματων στις 28.. Αρα μαλλον για να μου το εστειλε θα ισχυει και για του β εξαμηνου αρα και εμεις του β εξαμηνου δηλωνουμε τωρα μαλλον και οχι αργοτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:47 Η nitsa έγραψε: #126 21-09-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Παντως εμενα μου εστειλε μυνημα ενα παιδι που γνωρισα πως οι δηλωσεις των μαθηματων γινονται με την εναρξη των μαθηματων στις 28.. Αρα μαλλον για να μου το εστειλε θα ισχυει και για του β εξαμηνου αρα και εμεις του β εξαμηνου δηλωνουμε τωρα μαλλον και οχι αργοτερα... Click για ανάπτυξη... δεν εχω ιδεα, θα παρω τηλεφωνο αυριο το πρωι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Ο KostasTheGreek: #127 21-09-09 20:49 Εγω θα παω την Τεταρτη ξανα στο ΤΕΙ για να παω και κατι χαρτια που χρωσταω οποτε θα ρωτησω την γραμματεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η nitsa έγραψε: #128 21-09-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Εγω θα παω την Τεταρτη ξανα στο ΤΕΙ για να παω και κατι χαρτια που χρωσταω οποτε θα ρωτησω την γραμματεια. Click για ανάπτυξη... ρωτα κ αμα μαθεις κατι καινουργιο, σφυρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο KostasTheGreek: #129 21-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ρωτα κ αμα μαθεις κατι καινουργιο, σφυρα!! Click για ανάπτυξη... Ναι θα ρωτησω..Αν ξερουν και αυτοι να απαντησουν γιατι ειδα πως γινεται ολιγον μπαχαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foula Νεοφερμένο μέλος Η foula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:36 Η foula έγραψε: #130 21-09-09 21:36 :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:07 Η nitsa έγραψε: #131 21-09-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κ εγω ετσι ακουσα αλλα πως ειναι δυνατον να ξεκινανε τα μαθηματα 28 εφοσον οι εγγραφες ειναι μεχρι τις 30...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoriskav Νεοφερμένο μέλος Ο grigoriskav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Ο grigoriskav: #132 22-09-09 02:43 παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η nitsa έγραψε: #133 22-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από grigoriskav: παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι απαραιτητο για την εγγραφη, αυτο ισως θα σου χρειαστει για να κανεις ακτινογραφιες κ εξετασεις που χρειαζονται για το τει.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Ο M4dn3sS έγραψε: #134 22-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... H εντολη ειναι για 28,ναι...Τωρα απο 'τι ακουσα,εμεις οι 1οετης μπορει να ξεκινησουμε λιγο αργοτερα.Φημες ειναι,παντως η εντολη ειναι τα μαθηματα να ξεκινησουν 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο KostasTheGreek: #135 22-09-09 11:52 Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #136 22-09-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Click για ανάπτυξη... Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Ο KostasTheGreek: #137 22-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Click για ανάπτυξη... Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nitsa έγραψε: #138 22-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο....μακαρι να αρχιζα τωρα κ εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Ο M4dn3sS έγραψε: #139 22-09-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... Μωρε χαιρομαι που ειμαι 1ο εγω,απλα θα παρω λιγο πιο αργα το διπλωμα τωρα απο οσο υπολογιζα,αυτο με χαλασε,αλλα νταξει,οπως και να χει εχω λογους να θελω να μαι Θεσσαλονικη απο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Ο KostasTheGreek: #140 22-09-09 12:06 Α για αυτο θες να κατσεις.Εγω το πηρα ηδη το διπλωμα.Με το που τελειωσαν τα 6 μαθηματα τα βασικα την αλλη μερα 8 η ωρα ημουνα στην πορτα της σχολης οδηγων..Ο μονος ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eri0611 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φουλα, για το β εξαμηνο ποτε δηλωνουμε μαθηματα,εργαστηρια κτλ...? ξερεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foula Νεοφερμένο μέλος Η foula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:41 Η foula έγραψε: #123 21-09-09 20:41 Νομίζω πρέπει να τα δηλώσεις τώρα, μαζί με την εγγραφή. Βασικά τα μαθήματα δηλώνονται αυτόματα την πρώτη φορά μου είπαν στη γραμματεία. Τα εργαστήρια πρέπει να δηλώσουμε, δηλαδή ποιες ώρες. Δεν παίρνεις καλύτερα ένα τηλέφωνο στη γραμματεία ή να περάσεις από κει και να ρωτήσεις; Μη σε πάρω και στο λαιμό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:46 Η nitsa έγραψε: #124 21-09-09 20:46 οκ...!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:46 Ο KostasTheGreek: #125 21-09-09 20:46 Παντως εμενα μου εστειλε μυνημα ενα παιδι που γνωρισα πως οι δηλωσεις των μαθηματων γινονται με την εναρξη των μαθηματων στις 28.. Αρα μαλλον για να μου το εστειλε θα ισχυει και για του β εξαμηνου αρα και εμεις του β εξαμηνου δηλωνουμε τωρα μαλλον και οχι αργοτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:47 Η nitsa έγραψε: #126 21-09-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Παντως εμενα μου εστειλε μυνημα ενα παιδι που γνωρισα πως οι δηλωσεις των μαθηματων γινονται με την εναρξη των μαθηματων στις 28.. Αρα μαλλον για να μου το εστειλε θα ισχυει και για του β εξαμηνου αρα και εμεις του β εξαμηνου δηλωνουμε τωρα μαλλον και οχι αργοτερα... Click για ανάπτυξη... δεν εχω ιδεα, θα παρω τηλεφωνο αυριο το πρωι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Ο KostasTheGreek: #127 21-09-09 20:49 Εγω θα παω την Τεταρτη ξανα στο ΤΕΙ για να παω και κατι χαρτια που χρωσταω οποτε θα ρωτησω την γραμματεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η nitsa έγραψε: #128 21-09-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Εγω θα παω την Τεταρτη ξανα στο ΤΕΙ για να παω και κατι χαρτια που χρωσταω οποτε θα ρωτησω την γραμματεια. Click για ανάπτυξη... ρωτα κ αμα μαθεις κατι καινουργιο, σφυρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο KostasTheGreek: #129 21-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ρωτα κ αμα μαθεις κατι καινουργιο, σφυρα!! Click για ανάπτυξη... Ναι θα ρωτησω..Αν ξερουν και αυτοι να απαντησουν γιατι ειδα πως γινεται ολιγον μπαχαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foula Νεοφερμένο μέλος Η foula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:36 Η foula έγραψε: #130 21-09-09 21:36 :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:07 Η nitsa έγραψε: #131 21-09-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κ εγω ετσι ακουσα αλλα πως ειναι δυνατον να ξεκινανε τα μαθηματα 28 εφοσον οι εγγραφες ειναι μεχρι τις 30...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoriskav Νεοφερμένο μέλος Ο grigoriskav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Ο grigoriskav: #132 22-09-09 02:43 παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η nitsa έγραψε: #133 22-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από grigoriskav: παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι απαραιτητο για την εγγραφη, αυτο ισως θα σου χρειαστει για να κανεις ακτινογραφιες κ εξετασεις που χρειαζονται για το τει.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Ο M4dn3sS έγραψε: #134 22-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... H εντολη ειναι για 28,ναι...Τωρα απο 'τι ακουσα,εμεις οι 1οετης μπορει να ξεκινησουμε λιγο αργοτερα.Φημες ειναι,παντως η εντολη ειναι τα μαθηματα να ξεκινησουν 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο KostasTheGreek: #135 22-09-09 11:52 Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #136 22-09-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Click για ανάπτυξη... Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Ο KostasTheGreek: #137 22-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Click για ανάπτυξη... Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nitsa έγραψε: #138 22-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο....μακαρι να αρχιζα τωρα κ εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Ο M4dn3sS έγραψε: #139 22-09-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... Μωρε χαιρομαι που ειμαι 1ο εγω,απλα θα παρω λιγο πιο αργα το διπλωμα τωρα απο οσο υπολογιζα,αυτο με χαλασε,αλλα νταξει,οπως και να χει εχω λογους να θελω να μαι Θεσσαλονικη απο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Ο KostasTheGreek: #140 22-09-09 12:06 Α για αυτο θες να κατσεις.Εγω το πηρα ηδη το διπλωμα.Με το που τελειωσαν τα 6 μαθηματα τα βασικα την αλλη μερα 8 η ωρα ημουνα στην πορτα της σχολης οδηγων..Ο μονος ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eri0611 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω πρέπει να τα δηλώσεις τώρα, μαζί με την εγγραφή. Βασικά τα μαθήματα δηλώνονται αυτόματα την πρώτη φορά μου είπαν στη γραμματεία. Τα εργαστήρια πρέπει να δηλώσουμε, δηλαδή ποιες ώρες. Δεν παίρνεις καλύτερα ένα τηλέφωνο στη γραμματεία ή να περάσεις από κει και να ρωτήσεις; Μη σε πάρω και στο λαιμό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:46 Η nitsa έγραψε: #124 21-09-09 20:46 οκ...!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:46 Ο KostasTheGreek: #125 21-09-09 20:46 Παντως εμενα μου εστειλε μυνημα ενα παιδι που γνωρισα πως οι δηλωσεις των μαθηματων γινονται με την εναρξη των μαθηματων στις 28.. Αρα μαλλον για να μου το εστειλε θα ισχυει και για του β εξαμηνου αρα και εμεις του β εξαμηνου δηλωνουμε τωρα μαλλον και οχι αργοτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:47 Η nitsa έγραψε: #126 21-09-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Παντως εμενα μου εστειλε μυνημα ενα παιδι που γνωρισα πως οι δηλωσεις των μαθηματων γινονται με την εναρξη των μαθηματων στις 28.. Αρα μαλλον για να μου το εστειλε θα ισχυει και για του β εξαμηνου αρα και εμεις του β εξαμηνου δηλωνουμε τωρα μαλλον και οχι αργοτερα... Click για ανάπτυξη... δεν εχω ιδεα, θα παρω τηλεφωνο αυριο το πρωι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Ο KostasTheGreek: #127 21-09-09 20:49 Εγω θα παω την Τεταρτη ξανα στο ΤΕΙ για να παω και κατι χαρτια που χρωσταω οποτε θα ρωτησω την γραμματεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η nitsa έγραψε: #128 21-09-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Εγω θα παω την Τεταρτη ξανα στο ΤΕΙ για να παω και κατι χαρτια που χρωσταω οποτε θα ρωτησω την γραμματεια. Click για ανάπτυξη... ρωτα κ αμα μαθεις κατι καινουργιο, σφυρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο KostasTheGreek: #129 21-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ρωτα κ αμα μαθεις κατι καινουργιο, σφυρα!! Click για ανάπτυξη... Ναι θα ρωτησω..Αν ξερουν και αυτοι να απαντησουν γιατι ειδα πως γινεται ολιγον μπαχαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foula Νεοφερμένο μέλος Η foula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:36 Η foula έγραψε: #130 21-09-09 21:36 :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:07 Η nitsa έγραψε: #131 21-09-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κ εγω ετσι ακουσα αλλα πως ειναι δυνατον να ξεκινανε τα μαθηματα 28 εφοσον οι εγγραφες ειναι μεχρι τις 30...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoriskav Νεοφερμένο μέλος Ο grigoriskav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Ο grigoriskav: #132 22-09-09 02:43 παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η nitsa έγραψε: #133 22-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από grigoriskav: παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι απαραιτητο για την εγγραφη, αυτο ισως θα σου χρειαστει για να κανεις ακτινογραφιες κ εξετασεις που χρειαζονται για το τει.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Ο M4dn3sS έγραψε: #134 22-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... H εντολη ειναι για 28,ναι...Τωρα απο 'τι ακουσα,εμεις οι 1οετης μπορει να ξεκινησουμε λιγο αργοτερα.Φημες ειναι,παντως η εντολη ειναι τα μαθηματα να ξεκινησουν 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο KostasTheGreek: #135 22-09-09 11:52 Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #136 22-09-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Click για ανάπτυξη... Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Ο KostasTheGreek: #137 22-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Click για ανάπτυξη... Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nitsa έγραψε: #138 22-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο....μακαρι να αρχιζα τωρα κ εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Ο M4dn3sS έγραψε: #139 22-09-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... Μωρε χαιρομαι που ειμαι 1ο εγω,απλα θα παρω λιγο πιο αργα το διπλωμα τωρα απο οσο υπολογιζα,αυτο με χαλασε,αλλα νταξει,οπως και να χει εχω λογους να θελω να μαι Θεσσαλονικη απο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Ο KostasTheGreek: #140 22-09-09 12:06 Α για αυτο θες να κατσεις.Εγω το πηρα ηδη το διπλωμα.Με το που τελειωσαν τα 6 μαθηματα τα βασικα την αλλη μερα 8 η ωρα ημουνα στην πορτα της σχολης οδηγων..Ο μονος ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eri0611 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ...!:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:46 Ο KostasTheGreek: #125 21-09-09 20:46 Παντως εμενα μου εστειλε μυνημα ενα παιδι που γνωρισα πως οι δηλωσεις των μαθηματων γινονται με την εναρξη των μαθηματων στις 28.. Αρα μαλλον για να μου το εστειλε θα ισχυει και για του β εξαμηνου αρα και εμεις του β εξαμηνου δηλωνουμε τωρα μαλλον και οχι αργοτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:47 Η nitsa έγραψε: #126 21-09-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Παντως εμενα μου εστειλε μυνημα ενα παιδι που γνωρισα πως οι δηλωσεις των μαθηματων γινονται με την εναρξη των μαθηματων στις 28.. Αρα μαλλον για να μου το εστειλε θα ισχυει και για του β εξαμηνου αρα και εμεις του β εξαμηνου δηλωνουμε τωρα μαλλον και οχι αργοτερα... Click για ανάπτυξη... δεν εχω ιδεα, θα παρω τηλεφωνο αυριο το πρωι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Ο KostasTheGreek: #127 21-09-09 20:49 Εγω θα παω την Τεταρτη ξανα στο ΤΕΙ για να παω και κατι χαρτια που χρωσταω οποτε θα ρωτησω την γραμματεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η nitsa έγραψε: #128 21-09-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Εγω θα παω την Τεταρτη ξανα στο ΤΕΙ για να παω και κατι χαρτια που χρωσταω οποτε θα ρωτησω την γραμματεια. Click για ανάπτυξη... ρωτα κ αμα μαθεις κατι καινουργιο, σφυρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο KostasTheGreek: #129 21-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ρωτα κ αμα μαθεις κατι καινουργιο, σφυρα!! Click για ανάπτυξη... Ναι θα ρωτησω..Αν ξερουν και αυτοι να απαντησουν γιατι ειδα πως γινεται ολιγον μπαχαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foula Νεοφερμένο μέλος Η foula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:36 Η foula έγραψε: #130 21-09-09 21:36 :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:07 Η nitsa έγραψε: #131 21-09-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κ εγω ετσι ακουσα αλλα πως ειναι δυνατον να ξεκινανε τα μαθηματα 28 εφοσον οι εγγραφες ειναι μεχρι τις 30...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoriskav Νεοφερμένο μέλος Ο grigoriskav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Ο grigoriskav: #132 22-09-09 02:43 παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η nitsa έγραψε: #133 22-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από grigoriskav: παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι απαραιτητο για την εγγραφη, αυτο ισως θα σου χρειαστει για να κανεις ακτινογραφιες κ εξετασεις που χρειαζονται για το τει.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Ο M4dn3sS έγραψε: #134 22-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... H εντολη ειναι για 28,ναι...Τωρα απο 'τι ακουσα,εμεις οι 1οετης μπορει να ξεκινησουμε λιγο αργοτερα.Φημες ειναι,παντως η εντολη ειναι τα μαθηματα να ξεκινησουν 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο KostasTheGreek: #135 22-09-09 11:52 Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #136 22-09-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Click για ανάπτυξη... Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Ο KostasTheGreek: #137 22-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Click για ανάπτυξη... Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nitsa έγραψε: #138 22-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο....μακαρι να αρχιζα τωρα κ εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Ο M4dn3sS έγραψε: #139 22-09-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... Μωρε χαιρομαι που ειμαι 1ο εγω,απλα θα παρω λιγο πιο αργα το διπλωμα τωρα απο οσο υπολογιζα,αυτο με χαλασε,αλλα νταξει,οπως και να χει εχω λογους να θελω να μαι Θεσσαλονικη απο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Ο KostasTheGreek: #140 22-09-09 12:06 Α για αυτο θες να κατσεις.Εγω το πηρα ηδη το διπλωμα.Με το που τελειωσαν τα 6 μαθηματα τα βασικα την αλλη μερα 8 η ωρα ημουνα στην πορτα της σχολης οδηγων..Ο μονος ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eri0611 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παντως εμενα μου εστειλε μυνημα ενα παιδι που γνωρισα πως οι δηλωσεις των μαθηματων γινονται με την εναρξη των μαθηματων στις 28.. Αρα μαλλον για να μου το εστειλε θα ισχυει και για του β εξαμηνου αρα και εμεις του β εξαμηνου δηλωνουμε τωρα μαλλον και οχι αργοτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:47 Η nitsa έγραψε: #126 21-09-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Παντως εμενα μου εστειλε μυνημα ενα παιδι που γνωρισα πως οι δηλωσεις των μαθηματων γινονται με την εναρξη των μαθηματων στις 28.. Αρα μαλλον για να μου το εστειλε θα ισχυει και για του β εξαμηνου αρα και εμεις του β εξαμηνου δηλωνουμε τωρα μαλλον και οχι αργοτερα... Click για ανάπτυξη... δεν εχω ιδεα, θα παρω τηλεφωνο αυριο το πρωι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Ο KostasTheGreek: #127 21-09-09 20:49 Εγω θα παω την Τεταρτη ξανα στο ΤΕΙ για να παω και κατι χαρτια που χρωσταω οποτε θα ρωτησω την γραμματεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η nitsa έγραψε: #128 21-09-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Εγω θα παω την Τεταρτη ξανα στο ΤΕΙ για να παω και κατι χαρτια που χρωσταω οποτε θα ρωτησω την γραμματεια. Click για ανάπτυξη... ρωτα κ αμα μαθεις κατι καινουργιο, σφυρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο KostasTheGreek: #129 21-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ρωτα κ αμα μαθεις κατι καινουργιο, σφυρα!! Click για ανάπτυξη... Ναι θα ρωτησω..Αν ξερουν και αυτοι να απαντησουν γιατι ειδα πως γινεται ολιγον μπαχαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foula Νεοφερμένο μέλος Η foula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:36 Η foula έγραψε: #130 21-09-09 21:36 :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:07 Η nitsa έγραψε: #131 21-09-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κ εγω ετσι ακουσα αλλα πως ειναι δυνατον να ξεκινανε τα μαθηματα 28 εφοσον οι εγγραφες ειναι μεχρι τις 30...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoriskav Νεοφερμένο μέλος Ο grigoriskav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Ο grigoriskav: #132 22-09-09 02:43 παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η nitsa έγραψε: #133 22-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από grigoriskav: παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι απαραιτητο για την εγγραφη, αυτο ισως θα σου χρειαστει για να κανεις ακτινογραφιες κ εξετασεις που χρειαζονται για το τει.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Ο M4dn3sS έγραψε: #134 22-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... H εντολη ειναι για 28,ναι...Τωρα απο 'τι ακουσα,εμεις οι 1οετης μπορει να ξεκινησουμε λιγο αργοτερα.Φημες ειναι,παντως η εντολη ειναι τα μαθηματα να ξεκινησουν 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο KostasTheGreek: #135 22-09-09 11:52 Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #136 22-09-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Click για ανάπτυξη... Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Ο KostasTheGreek: #137 22-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Click για ανάπτυξη... Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nitsa έγραψε: #138 22-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο....μακαρι να αρχιζα τωρα κ εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Ο M4dn3sS έγραψε: #139 22-09-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... Μωρε χαιρομαι που ειμαι 1ο εγω,απλα θα παρω λιγο πιο αργα το διπλωμα τωρα απο οσο υπολογιζα,αυτο με χαλασε,αλλα νταξει,οπως και να χει εχω λογους να θελω να μαι Θεσσαλονικη απο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Ο KostasTheGreek: #140 22-09-09 12:06 Α για αυτο θες να κατσεις.Εγω το πηρα ηδη το διπλωμα.Με το που τελειωσαν τα 6 μαθηματα τα βασικα την αλλη μερα 8 η ωρα ημουνα στην πορτα της σχολης οδηγων..Ο μονος ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eri0611 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Παντως εμενα μου εστειλε μυνημα ενα παιδι που γνωρισα πως οι δηλωσεις των μαθηματων γινονται με την εναρξη των μαθηματων στις 28.. Αρα μαλλον για να μου το εστειλε θα ισχυει και για του β εξαμηνου αρα και εμεις του β εξαμηνου δηλωνουμε τωρα μαλλον και οχι αργοτερα... Click για ανάπτυξη... δεν εχω ιδεα, θα παρω τηλεφωνο αυριο το πρωι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Ο KostasTheGreek: #127 21-09-09 20:49 Εγω θα παω την Τεταρτη ξανα στο ΤΕΙ για να παω και κατι χαρτια που χρωσταω οποτε θα ρωτησω την γραμματεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η nitsa έγραψε: #128 21-09-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Εγω θα παω την Τεταρτη ξανα στο ΤΕΙ για να παω και κατι χαρτια που χρωσταω οποτε θα ρωτησω την γραμματεια. Click για ανάπτυξη... ρωτα κ αμα μαθεις κατι καινουργιο, σφυρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο KostasTheGreek: #129 21-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ρωτα κ αμα μαθεις κατι καινουργιο, σφυρα!! Click για ανάπτυξη... Ναι θα ρωτησω..Αν ξερουν και αυτοι να απαντησουν γιατι ειδα πως γινεται ολιγον μπαχαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foula Νεοφερμένο μέλος Η foula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:36 Η foula έγραψε: #130 21-09-09 21:36 :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:07 Η nitsa έγραψε: #131 21-09-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κ εγω ετσι ακουσα αλλα πως ειναι δυνατον να ξεκινανε τα μαθηματα 28 εφοσον οι εγγραφες ειναι μεχρι τις 30...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoriskav Νεοφερμένο μέλος Ο grigoriskav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Ο grigoriskav: #132 22-09-09 02:43 παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η nitsa έγραψε: #133 22-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από grigoriskav: παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι απαραιτητο για την εγγραφη, αυτο ισως θα σου χρειαστει για να κανεις ακτινογραφιες κ εξετασεις που χρειαζονται για το τει.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Ο M4dn3sS έγραψε: #134 22-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... H εντολη ειναι για 28,ναι...Τωρα απο 'τι ακουσα,εμεις οι 1οετης μπορει να ξεκινησουμε λιγο αργοτερα.Φημες ειναι,παντως η εντολη ειναι τα μαθηματα να ξεκινησουν 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο KostasTheGreek: #135 22-09-09 11:52 Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #136 22-09-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Click για ανάπτυξη... Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Ο KostasTheGreek: #137 22-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Click για ανάπτυξη... Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nitsa έγραψε: #138 22-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο....μακαρι να αρχιζα τωρα κ εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Ο M4dn3sS έγραψε: #139 22-09-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... Μωρε χαιρομαι που ειμαι 1ο εγω,απλα θα παρω λιγο πιο αργα το διπλωμα τωρα απο οσο υπολογιζα,αυτο με χαλασε,αλλα νταξει,οπως και να χει εχω λογους να θελω να μαι Θεσσαλονικη απο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Ο KostasTheGreek: #140 22-09-09 12:06 Α για αυτο θες να κατσεις.Εγω το πηρα ηδη το διπλωμα.Με το που τελειωσαν τα 6 μαθηματα τα βασικα την αλλη μερα 8 η ωρα ημουνα στην πορτα της σχολης οδηγων..Ο μονος ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eri0611 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω θα παω την Τεταρτη ξανα στο ΤΕΙ για να παω και κατι χαρτια που χρωσταω οποτε θα ρωτησω την γραμματεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η nitsa έγραψε: #128 21-09-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Εγω θα παω την Τεταρτη ξανα στο ΤΕΙ για να παω και κατι χαρτια που χρωσταω οποτε θα ρωτησω την γραμματεια. Click για ανάπτυξη... ρωτα κ αμα μαθεις κατι καινουργιο, σφυρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο KostasTheGreek: #129 21-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ρωτα κ αμα μαθεις κατι καινουργιο, σφυρα!! Click για ανάπτυξη... Ναι θα ρωτησω..Αν ξερουν και αυτοι να απαντησουν γιατι ειδα πως γινεται ολιγον μπαχαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foula Νεοφερμένο μέλος Η foula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:36 Η foula έγραψε: #130 21-09-09 21:36 :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:07 Η nitsa έγραψε: #131 21-09-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κ εγω ετσι ακουσα αλλα πως ειναι δυνατον να ξεκινανε τα μαθηματα 28 εφοσον οι εγγραφες ειναι μεχρι τις 30...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoriskav Νεοφερμένο μέλος Ο grigoriskav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Ο grigoriskav: #132 22-09-09 02:43 παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η nitsa έγραψε: #133 22-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από grigoriskav: παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι απαραιτητο για την εγγραφη, αυτο ισως θα σου χρειαστει για να κανεις ακτινογραφιες κ εξετασεις που χρειαζονται για το τει.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Ο M4dn3sS έγραψε: #134 22-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... H εντολη ειναι για 28,ναι...Τωρα απο 'τι ακουσα,εμεις οι 1οετης μπορει να ξεκινησουμε λιγο αργοτερα.Φημες ειναι,παντως η εντολη ειναι τα μαθηματα να ξεκινησουν 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο KostasTheGreek: #135 22-09-09 11:52 Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #136 22-09-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Click για ανάπτυξη... Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Ο KostasTheGreek: #137 22-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Click για ανάπτυξη... Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nitsa έγραψε: #138 22-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο....μακαρι να αρχιζα τωρα κ εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Ο M4dn3sS έγραψε: #139 22-09-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... Μωρε χαιρομαι που ειμαι 1ο εγω,απλα θα παρω λιγο πιο αργα το διπλωμα τωρα απο οσο υπολογιζα,αυτο με χαλασε,αλλα νταξει,οπως και να χει εχω λογους να θελω να μαι Θεσσαλονικη απο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Ο KostasTheGreek: #140 22-09-09 12:06 Α για αυτο θες να κατσεις.Εγω το πηρα ηδη το διπλωμα.Με το που τελειωσαν τα 6 μαθηματα τα βασικα την αλλη μερα 8 η ωρα ημουνα στην πορτα της σχολης οδηγων..Ο μονος ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eri0611 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Εγω θα παω την Τεταρτη ξανα στο ΤΕΙ για να παω και κατι χαρτια που χρωσταω οποτε θα ρωτησω την γραμματεια. Click για ανάπτυξη... ρωτα κ αμα μαθεις κατι καινουργιο, σφυρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο KostasTheGreek: #129 21-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ρωτα κ αμα μαθεις κατι καινουργιο, σφυρα!! Click για ανάπτυξη... Ναι θα ρωτησω..Αν ξερουν και αυτοι να απαντησουν γιατι ειδα πως γινεται ολιγον μπαχαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foula Νεοφερμένο μέλος Η foula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:36 Η foula έγραψε: #130 21-09-09 21:36 :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:07 Η nitsa έγραψε: #131 21-09-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κ εγω ετσι ακουσα αλλα πως ειναι δυνατον να ξεκινανε τα μαθηματα 28 εφοσον οι εγγραφες ειναι μεχρι τις 30...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoriskav Νεοφερμένο μέλος Ο grigoriskav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Ο grigoriskav: #132 22-09-09 02:43 παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η nitsa έγραψε: #133 22-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από grigoriskav: παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι απαραιτητο για την εγγραφη, αυτο ισως θα σου χρειαστει για να κανεις ακτινογραφιες κ εξετασεις που χρειαζονται για το τει.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Ο M4dn3sS έγραψε: #134 22-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... H εντολη ειναι για 28,ναι...Τωρα απο 'τι ακουσα,εμεις οι 1οετης μπορει να ξεκινησουμε λιγο αργοτερα.Φημες ειναι,παντως η εντολη ειναι τα μαθηματα να ξεκινησουν 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο KostasTheGreek: #135 22-09-09 11:52 Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #136 22-09-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Click για ανάπτυξη... Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Ο KostasTheGreek: #137 22-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Click για ανάπτυξη... Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nitsa έγραψε: #138 22-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο....μακαρι να αρχιζα τωρα κ εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Ο M4dn3sS έγραψε: #139 22-09-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... Μωρε χαιρομαι που ειμαι 1ο εγω,απλα θα παρω λιγο πιο αργα το διπλωμα τωρα απο οσο υπολογιζα,αυτο με χαλασε,αλλα νταξει,οπως και να χει εχω λογους να θελω να μαι Θεσσαλονικη απο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Ο KostasTheGreek: #140 22-09-09 12:06 Α για αυτο θες να κατσεις.Εγω το πηρα ηδη το διπλωμα.Με το που τελειωσαν τα 6 μαθηματα τα βασικα την αλλη μερα 8 η ωρα ημουνα στην πορτα της σχολης οδηγων..Ο μονος ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eri0611 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ρωτα κ αμα μαθεις κατι καινουργιο, σφυρα!! Click για ανάπτυξη... Ναι θα ρωτησω..Αν ξερουν και αυτοι να απαντησουν γιατι ειδα πως γινεται ολιγον μπαχαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foula Νεοφερμένο μέλος Η foula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:36 Η foula έγραψε: #130 21-09-09 21:36 :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:07 Η nitsa έγραψε: #131 21-09-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κ εγω ετσι ακουσα αλλα πως ειναι δυνατον να ξεκινανε τα μαθηματα 28 εφοσον οι εγγραφες ειναι μεχρι τις 30...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoriskav Νεοφερμένο μέλος Ο grigoriskav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Ο grigoriskav: #132 22-09-09 02:43 παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η nitsa έγραψε: #133 22-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από grigoriskav: παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι απαραιτητο για την εγγραφη, αυτο ισως θα σου χρειαστει για να κανεις ακτινογραφιες κ εξετασεις που χρειαζονται για το τει.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Ο M4dn3sS έγραψε: #134 22-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... H εντολη ειναι για 28,ναι...Τωρα απο 'τι ακουσα,εμεις οι 1οετης μπορει να ξεκινησουμε λιγο αργοτερα.Φημες ειναι,παντως η εντολη ειναι τα μαθηματα να ξεκινησουν 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο KostasTheGreek: #135 22-09-09 11:52 Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #136 22-09-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Click για ανάπτυξη... Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Ο KostasTheGreek: #137 22-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Click για ανάπτυξη... Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nitsa έγραψε: #138 22-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο....μακαρι να αρχιζα τωρα κ εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Ο M4dn3sS έγραψε: #139 22-09-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... Μωρε χαιρομαι που ειμαι 1ο εγω,απλα θα παρω λιγο πιο αργα το διπλωμα τωρα απο οσο υπολογιζα,αυτο με χαλασε,αλλα νταξει,οπως και να χει εχω λογους να θελω να μαι Θεσσαλονικη απο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Ο KostasTheGreek: #140 22-09-09 12:06 Α για αυτο θες να κατσεις.Εγω το πηρα ηδη το διπλωμα.Με το που τελειωσαν τα 6 μαθηματα τα βασικα την αλλη μερα 8 η ωρα ημουνα στην πορτα της σχολης οδηγων..Ο μονος ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eri0611 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
:!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:07 Η nitsa έγραψε: #131 21-09-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κ εγω ετσι ακουσα αλλα πως ειναι δυνατον να ξεκινανε τα μαθηματα 28 εφοσον οι εγγραφες ειναι μεχρι τις 30...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoriskav Νεοφερμένο μέλος Ο grigoriskav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Ο grigoriskav: #132 22-09-09 02:43 παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η nitsa έγραψε: #133 22-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από grigoriskav: παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι απαραιτητο για την εγγραφη, αυτο ισως θα σου χρειαστει για να κανεις ακτινογραφιες κ εξετασεις που χρειαζονται για το τει.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Ο M4dn3sS έγραψε: #134 22-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... H εντολη ειναι για 28,ναι...Τωρα απο 'τι ακουσα,εμεις οι 1οετης μπορει να ξεκινησουμε λιγο αργοτερα.Φημες ειναι,παντως η εντολη ειναι τα μαθηματα να ξεκινησουν 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο KostasTheGreek: #135 22-09-09 11:52 Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #136 22-09-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Click για ανάπτυξη... Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Ο KostasTheGreek: #137 22-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Click για ανάπτυξη... Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nitsa έγραψε: #138 22-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο....μακαρι να αρχιζα τωρα κ εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Ο M4dn3sS έγραψε: #139 22-09-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... Μωρε χαιρομαι που ειμαι 1ο εγω,απλα θα παρω λιγο πιο αργα το διπλωμα τωρα απο οσο υπολογιζα,αυτο με χαλασε,αλλα νταξει,οπως και να χει εχω λογους να θελω να μαι Θεσσαλονικη απο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Ο KostasTheGreek: #140 22-09-09 12:06 Α για αυτο θες να κατσεις.Εγω το πηρα ηδη το διπλωμα.Με το που τελειωσαν τα 6 μαθηματα τα βασικα την αλλη μερα 8 η ωρα ημουνα στην πορτα της σχολης οδηγων..Ο μονος ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eri0611 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κ εγω ετσι ακουσα αλλα πως ειναι δυνατον να ξεκινανε τα μαθηματα 28 εφοσον οι εγγραφες ειναι μεχρι τις 30...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grigoriskav Νεοφερμένο μέλος Ο grigoriskav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:43 Ο grigoriskav: #132 22-09-09 02:43 παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η nitsa έγραψε: #133 22-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από grigoriskav: παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι απαραιτητο για την εγγραφη, αυτο ισως θα σου χρειαστει για να κανεις ακτινογραφιες κ εξετασεις που χρειαζονται για το τει.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Ο M4dn3sS έγραψε: #134 22-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... H εντολη ειναι για 28,ναι...Τωρα απο 'τι ακουσα,εμεις οι 1οετης μπορει να ξεκινησουμε λιγο αργοτερα.Φημες ειναι,παντως η εντολη ειναι τα μαθηματα να ξεκινησουν 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο KostasTheGreek: #135 22-09-09 11:52 Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #136 22-09-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Click για ανάπτυξη... Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Ο KostasTheGreek: #137 22-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Click για ανάπτυξη... Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nitsa έγραψε: #138 22-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο....μακαρι να αρχιζα τωρα κ εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Ο M4dn3sS έγραψε: #139 22-09-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... Μωρε χαιρομαι που ειμαι 1ο εγω,απλα θα παρω λιγο πιο αργα το διπλωμα τωρα απο οσο υπολογιζα,αυτο με χαλασε,αλλα νταξει,οπως και να χει εχω λογους να θελω να μαι Θεσσαλονικη απο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Ο KostasTheGreek: #140 22-09-09 12:06 Α για αυτο θες να κατσεις.Εγω το πηρα ηδη το διπλωμα.Με το που τελειωσαν τα 6 μαθηματα τα βασικα την αλλη μερα 8 η ωρα ημουνα στην πορτα της σχολης οδηγων..Ο μονος ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eri0611 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η nitsa έγραψε: #133 22-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από grigoriskav: παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι απαραιτητο για την εγγραφη, αυτο ισως θα σου χρειαστει για να κανεις ακτινογραφιες κ εξετασεις που χρειαζονται για το τει.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Ο M4dn3sS έγραψε: #134 22-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... H εντολη ειναι για 28,ναι...Τωρα απο 'τι ακουσα,εμεις οι 1οετης μπορει να ξεκινησουμε λιγο αργοτερα.Φημες ειναι,παντως η εντολη ειναι τα μαθηματα να ξεκινησουν 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο KostasTheGreek: #135 22-09-09 11:52 Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #136 22-09-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Click για ανάπτυξη... Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Ο KostasTheGreek: #137 22-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Click για ανάπτυξη... Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nitsa έγραψε: #138 22-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο....μακαρι να αρχιζα τωρα κ εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Ο M4dn3sS έγραψε: #139 22-09-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... Μωρε χαιρομαι που ειμαι 1ο εγω,απλα θα παρω λιγο πιο αργα το διπλωμα τωρα απο οσο υπολογιζα,αυτο με χαλασε,αλλα νταξει,οπως και να χει εχω λογους να θελω να μαι Θεσσαλονικη απο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Ο KostasTheGreek: #140 22-09-09 12:06 Α για αυτο θες να κατσεις.Εγω το πηρα ηδη το διπλωμα.Με το που τελειωσαν τα 6 μαθηματα τα βασικα την αλλη μερα 8 η ωρα ημουνα στην πορτα της σχολης οδηγων..Ο μονος ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eri0611 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από grigoriskav: παιδια εχω μια απορια που και θελω βοηθεια..για την εγγραφη χρειαζεται ενα χαρτι που λεει πανω ατομικο δελτιο επιτυχιας?? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι απαραιτητο για την εγγραφη, αυτο ισως θα σου χρειαστει για να κανεις ακτινογραφιες κ εξετασεις που χρειαζονται για το τει.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:59 Ο M4dn3sS έγραψε: #134 22-09-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... H εντολη ειναι για 28,ναι...Τωρα απο 'τι ακουσα,εμεις οι 1οετης μπορει να ξεκινησουμε λιγο αργοτερα.Φημες ειναι,παντως η εντολη ειναι τα μαθηματα να ξεκινησουν 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο KostasTheGreek: #135 22-09-09 11:52 Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #136 22-09-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Click για ανάπτυξη... Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Ο KostasTheGreek: #137 22-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Click για ανάπτυξη... Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nitsa έγραψε: #138 22-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο....μακαρι να αρχιζα τωρα κ εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Ο M4dn3sS έγραψε: #139 22-09-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... Μωρε χαιρομαι που ειμαι 1ο εγω,απλα θα παρω λιγο πιο αργα το διπλωμα τωρα απο οσο υπολογιζα,αυτο με χαλασε,αλλα νταξει,οπως και να χει εχω λογους να θελω να μαι Θεσσαλονικη απο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Ο KostasTheGreek: #140 22-09-09 12:06 Α για αυτο θες να κατσεις.Εγω το πηρα ηδη το διπλωμα.Με το που τελειωσαν τα 6 μαθηματα τα βασικα την αλλη μερα 8 η ωρα ημουνα στην πορτα της σχολης οδηγων..Ο μονος ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eri0611 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από foula: :!::!::!: 28 ξεκινάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... H εντολη ειναι για 28,ναι...Τωρα απο 'τι ακουσα,εμεις οι 1οετης μπορει να ξεκινησουμε λιγο αργοτερα.Φημες ειναι,παντως η εντολη ειναι τα μαθηματα να ξεκινησουν 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Ο KostasTheGreek: #135 22-09-09 11:52 Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #136 22-09-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Click για ανάπτυξη... Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Ο KostasTheGreek: #137 22-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Click για ανάπτυξη... Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nitsa έγραψε: #138 22-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο....μακαρι να αρχιζα τωρα κ εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Ο M4dn3sS έγραψε: #139 22-09-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... Μωρε χαιρομαι που ειμαι 1ο εγω,απλα θα παρω λιγο πιο αργα το διπλωμα τωρα απο οσο υπολογιζα,αυτο με χαλασε,αλλα νταξει,οπως και να χει εχω λογους να θελω να μαι Θεσσαλονικη απο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Ο KostasTheGreek: #140 22-09-09 12:06 Α για αυτο θες να κατσεις.Εγω το πηρα ηδη το διπλωμα.Με το που τελειωσαν τα 6 μαθηματα τα βασικα την αλλη μερα 8 η ωρα ημουνα στην πορτα της σχολης οδηγων..Ο μονος ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eri0611 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #136 22-09-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Click για ανάπτυξη... Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Ο KostasTheGreek: #137 22-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Click για ανάπτυξη... Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nitsa έγραψε: #138 22-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο....μακαρι να αρχιζα τωρα κ εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Ο M4dn3sS έγραψε: #139 22-09-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... Μωρε χαιρομαι που ειμαι 1ο εγω,απλα θα παρω λιγο πιο αργα το διπλωμα τωρα απο οσο υπολογιζα,αυτο με χαλασε,αλλα νταξει,οπως και να χει εχω λογους να θελω να μαι Θεσσαλονικη απο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Ο KostasTheGreek: #140 22-09-09 12:06 Α για αυτο θες να κατσεις.Εγω το πηρα ηδη το διπλωμα.Με το που τελειωσαν τα 6 μαθηματα τα βασικα την αλλη μερα 8 η ωρα ημουνα στην πορτα της σχολης οδηγων..Ο μονος ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eri0611 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Ναι 28 και γω εμαθα.Τωρα στη τελικα τι θα γινει θα δειξει... Click για ανάπτυξη... Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Ο KostasTheGreek: #137 22-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Click για ανάπτυξη... Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nitsa έγραψε: #138 22-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο....μακαρι να αρχιζα τωρα κ εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Ο M4dn3sS έγραψε: #139 22-09-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... Μωρε χαιρομαι που ειμαι 1ο εγω,απλα θα παρω λιγο πιο αργα το διπλωμα τωρα απο οσο υπολογιζα,αυτο με χαλασε,αλλα νταξει,οπως και να χει εχω λογους να θελω να μαι Θεσσαλονικη απο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Ο KostasTheGreek: #140 22-09-09 12:06 Α για αυτο θες να κατσεις.Εγω το πηρα ηδη το διπλωμα.Με το που τελειωσαν τα 6 μαθηματα τα βασικα την αλλη μερα 8 η ωρα ημουνα στην πορτα της σχολης οδηγων..Ο μονος ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eri0611 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ασε ρε συ,με βγαζει τελειως εκτος προγραμματος,εσυ εισαι και 2ο εξαμηνο τουλαχιστον Click για ανάπτυξη... Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nitsa έγραψε: #138 22-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο....μακαρι να αρχιζα τωρα κ εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Ο M4dn3sS έγραψε: #139 22-09-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... Μωρε χαιρομαι που ειμαι 1ο εγω,απλα θα παρω λιγο πιο αργα το διπλωμα τωρα απο οσο υπολογιζα,αυτο με χαλασε,αλλα νταξει,οπως και να χει εχω λογους να θελω να μαι Θεσσαλονικη απο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Ο KostasTheGreek: #140 22-09-09 12:06 Α για αυτο θες να κατσεις.Εγω το πηρα ηδη το διπλωμα.Με το που τελειωσαν τα 6 μαθηματα τα βασικα την αλλη μερα 8 η ωρα ημουνα στην πορτα της σχολης οδηγων..Ο μονος ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eri0611 eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο....μακαρι να αρχιζα τωρα κ εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Ο M4dn3sS έγραψε: #139 22-09-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... Μωρε χαιρομαι που ειμαι 1ο εγω,απλα θα παρω λιγο πιο αργα το διπλωμα τωρα απο οσο υπολογιζα,αυτο με χαλασε,αλλα νταξει,οπως και να χει εχω λογους να θελω να μαι Θεσσαλονικη απο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Ο KostasTheGreek: #140 22-09-09 12:06 Α για αυτο θες να κατσεις.Εγω το πηρα ηδη το διπλωμα.Με το που τελειωσαν τα 6 μαθηματα τα βασικα την αλλη μερα 8 η ωρα ημουνα στην πορτα της σχολης οδηγων..Ο μονος ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Νταξ εγω οπωςδηποτε ειμαι πιο χαλαρος εφοσον ειμαι 2ο εξαμηνο αλλα και 1ο εξαμηνο δεν θα με χαλαγε.Να πω την αληθεια βαρεθηκα και το κατσιμο Click για ανάπτυξη... Μωρε χαιρομαι που ειμαι 1ο εγω,απλα θα παρω λιγο πιο αργα το διπλωμα τωρα απο οσο υπολογιζα,αυτο με χαλασε,αλλα νταξει,οπως και να χει εχω λογους να θελω να μαι Θεσσαλονικη απο νωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Ο KostasTheGreek: #140 22-09-09 12:06 Α για αυτο θες να κατσεις.Εγω το πηρα ηδη το διπλωμα.Με το που τελειωσαν τα 6 μαθηματα τα βασικα την αλλη μερα 8 η ωρα ημουνα στην πορτα της σχολης οδηγων..Ο μονος ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Α για αυτο θες να κατσεις.Εγω το πηρα ηδη το διπλωμα.Με το που τελειωσαν τα 6 μαθηματα τα βασικα την αλλη μερα 8 η ωρα ημουνα στην πορτα της σχολης οδηγων..Ο μονος ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.