M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Ναι εννοω υπαρχει καμια περιοχη κοντα στο ΤΕΙ οπου μπορεις να παρεις το Αστικο και να πας.Οσον αφορα τα παιδια π μενουν στις Εστιες (που βρικονται αυτες?)
Και πως μετακινουνται:xixi:
Το τελευταιο π ειπες δεν το συνιστω..![]()
Πρεπει να πηγαινεις στο Ν.Σ Σταθμο,απο εκει εχει το αστικο το οποιο σε παει κατευθειαν στα ΤΕΙ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91
Δραστήριο μέλος

μπορεις να παρεις επισης και τον προαστιακο για τη ΣινδοΠρεπει να πηγαινεις στο Ν.Σ Σταθμο,απο εκει εχει το αστικο το οποιο σε παει κατευθειαν στα ΤΕΙ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

μπορεις να παρεις επισης και τον προαστιακο για τη Σινδο
Ναι ομως το αστικο πηγαινει κατευθειαν στο ΤΕΙ.
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος

Πειτε καμια περιοχη που μπορει να βολευει και να μπορω ευκολα να περνω το αστικο (Η τουμπα βολευει???) Εχω φιλους εκει

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Ειναι λιγο νωρις π τα ρωταω αυτα θα αναρωτιεσται μαλλον,αλλα ετσι απο περιεργεια νσ μαθω....![]()
Πειτε καμια περιοχη που μπορει να βολευει και να μπορω ευκολα να περνω το αστικο (Η τουμπα βολευει???) Εχω φιλους εκει![]()
H τουμπα νομιζω δεν βολευει και τοσο,εγω ας πουμε επιασα σπιτι Καμαρα και μπορω να πω οτι βολευει,επισης απο οσο ξερω ειναι καλα και Αγιας Σοφιας,απο κει και περα ας πει οποιος ξερει παραπανω!
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι εννοω υπαρχει καμια περιοχη κοντα στο ΤΕΙ οπου μπορεις να παρεις το Αστικο και να πας.Οσον αφορα τα παιδια π μενουν στις Εστιες (που βρικονται αυτες?)
Και πως μετακινουνται:xixi:
Το τελευταιο π ειπες δεν το συνιστω..![]()
καποιες ειναι στη σινδο κ καποιες αλλες στο κεντρο!

-----------------------------------------
H τουμπα νομιζω δεν βολευει και τοσο,εγω ας πουμε επιασα σπιτι Καμαρα και μπορω να πω οτι βολευει,επισης απο οσο ξερω ειναι καλα και Αγιας Σοφιας,απο κει και περα ας πει οποιος ξερει παραπανω!
ακομα δεν ηρθαμε θεσσαλονικη κ τα μαθαμε ολα εε??

-----------------------------------------
Πρεπει να πηγαινεις στο Ν.Σ Σταθμο,απο εκει εχει το αστικο το οποιο σε παει κατευθειαν στα ΤΕΙ.
συμφωνω κ ειναι το 52 που παει αμεσως στα τει, οχι το 51 που παει απλα σινδο!!!:no1:
sabbath
Νεοφερμένο μέλος

KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

που μπορω να ενημερωθω για τισ εγραφες???
Για τι πραμα να ενημερωθεις ακριβως?Για τα απαραιτητα δικαιολογητικα?
sabbath
Νεοφερμένο μέλος

KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Κανε μια αναζητηση στο google και θα βρεις τι χρειαζεται.

sabbath
Νεοφερμένο μέλος

KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

εκανα ισως δεν ψαχνω σωστα....γι αυτο ρωταω εδω!
Μαλλον πρεπει να μαθεις να ψαχνεις καλυτερα

https://www.newsfilter.gr/2009/09/01/16-me-30-septemvriou-i-engrafes-se-ai-ke-ti/
malnikoleTTa
Νεοφερμένο μέλος

foula
Νεοφερμένο μέλος

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Εγω παιδεια περασα στο τμημα εμποριας και διαφημισεις στη θεσσ/νικη!![]()
Στο 1ο η στο 2ο εξαμηνο;
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω παιδεια περασα στο τμημα εμποριας και διαφημισεις στη θεσσ/νικη!![]()
πολυ ωραια σχολη, θα την επελεγα αν ημουν στην κατευθυνση σου!:iagree:
kostashh
Νεοφερμένο μέλος

Εσύ δε μας είπες, είσαι πρώτο ή δεύτερο εξάμηνο;
Εγω πρωτο εξαμηνο!!!!!!!!!!!!!
kostopoulaki
Νεοφερμένο μέλος

Αυτοματισμού Α' εξάμηνο!
Ξερει κανείς ακριβώς πότε αρχίζουν οι εγγραφές σε αυτό το τμήμα γιατί απ' ότι ξέρω το κάθε τμήμα βγάζει τις δικές του ημερομηνίες (στα ίδια πλαίσια με όλες αλλά λίγο διαφορετικές).
Thanks!
foula
Νεοφερμένο μέλος

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Guys and girls, τι γίνεται; Το παρατήσαμε αυτό το θέμα μου φαίνεται! Πήρα τηλ σήμερα στη σχολή μου και λέω να πάω να γρφτώ την Τετάρτη (είμαι και από τους βιαστικούς!! :pilotΕσείς πότε λέτε να πάτε; Μόνο μη με πείτε μια μέρα πριν τελειώσουν οι εγγραφές, ε;! :p
Και εγω Τεταρτη λεω να παω η Πεμπτη,θελω να τελειωνω να φυγει και αυτο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.