foula
Νεοφερμένο μέλος

Είμαι 1ο εξάμηνο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Ωχ, καλά και 6 μήνες τι θα κάνω εγώ ρε παιδιά;;
Είμαι 1ο εξάμηνο..
Και γω 1ο ειμαι,κονομησες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Για μένα το λεει αυτό...![]()
Λαθος καταλαβες.Δεν το ειπα για σενα το λεω γενικα.Ολοι οσοι ειναι λιγακι σφιγμενοι και δεν νιωθουν ανετα μπορουν να join the party

Θα κανονισετε μιτινγκ με τον Δημο και τους υπολοιπους φετινους του ΤΕΙ και σε λιγακι θα σας ερθω και εγω.
Εξαλλου φουλα οι περισσοτεροι πανε να σπουδασουν χωρις να εχουν καποιο γνωστο τους στην ιδια σχολη.Πανε και κανουνε εκει νεους φιλους/φιλες/παρεες

foula
Νεοφερμένο μέλος

KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Ναι, κάνουν παρέες αλλά τρώνε την πρώτη κρυάδα τις πρώτες μέρες που δεν ξέρουν πού πάνε τα τέσσερα.. Τρέχα από δω, πήγαινε εκεί, χάνεσαι στους 5 διαδρόμους και ψάχνεσαι μετά! :xixi: Οκ, θα κανονίσουμε ischoolιανή συνάντηση όσοι πάμε 1ο εξάμηνο και εσύ τυχερούλη στο 2ο θα τα βρεις όλα έτοιμα! :xixi:
Βασικα απο θεσσαλονικη εισαι απο οτι βλεπω οποτε θα εχεις τις παρεες σου εκτος σχολης οποτε μην σε ανυσηχει το εντος σχολης.Θα δεις τις 2-3 πρωτες μερες θα εισαι ψαρακι οπως πολλοι αλλοι αλλωστε αλλα μετα θα παρεις τον αερα σου.Αν φοβασαι μην χαθεις ε ενταξει παρε ενα gps καημενη και καθαρισες

Πρεπει να φερω και το βαλιτσακι του ποκερ μαζι

foula
Νεοφερμένο μέλος

sabbath
Νεοφερμένο μέλος

KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Στις εγγραφες δυσκολο να βρεθουμε.Στο κυλικειο ομως το οποιο μαλλον θα ειναι κοινο για ολο το ΤΕΙ δεν θα ειναι δυσκολο με την καταλληλη συννενοηση.
Το στεκι των ischoolιανων θα γινει το κυλικειο.

Εξαλλου στο ΤΕΙ θα πηγαινουμε για καφε και για χαρτια στο κυλικειο και οχι για να παρακολουθησουμε μαθημα..

nitsa ριξε συρμα..Ποιο εξαμηνο περνας?Να σε υπολογιζουμε και εσενα?

foula
Νεοφερμένο μέλος

KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Αντε παιδιά να μαζευτούμε αυτοί που περνάμε 1ο εξάμηνο, να κανονίσουμε ημερομηνία και ώρα! μέρος βρήκαμε!!και μετά κανονίζουμε και με τους υπόλοιπους του 2ου εξαμήνου!
Κανονιστε να με ξεχασετε μετα εμενα του 2ου εξαμηνου

foula
Νεοφερμένο μέλος

Κανονιστε να με ξεχασετε μετα εμενα του 2ου εξαμηνου![]()

KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

όχι ρε, τι λες; εσένα θα σε δικτυώσουμε και καλύτερα, θα έχουμε προλάβει να κάνουμε τα κονέ μας!
![]()
Εγω ειμαι ο διοργανωτης οποτε θα ειναι απαραδεκτο αν με ξεχασετε.

foula
Νεοφερμένο μέλος

nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εσυ θεσσαλονικη τει?
Στις εγγραφες δυσκολο να βρεθουμε.Στο κυλικειο ομως το οποιο μαλλον θα ειναι κοινο για ολο το ΤΕΙ δεν θα ειναι δυσκολο με την καταλληλη συννενοηση.
Το στεκι των ischoolιανων θα γινει το κυλικειο.
Εξαλλου στο ΤΕΙ θα πηγαινουμε για καφε και για χαρτια στο κυλικειο και οχι για να παρακολουθησουμε μαθημα..
nitsa ριξε συρμα..Ποιο εξαμηνο περνας?Να σε υπολογιζουμε και εσενα?![]()
φυσικα ρε παιδια ραντεβου στο κυλικειο..!!!! (δυστυχως απο το β εξαμηνο...!)
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

φυσικα ρε παιδια ραντεβου στο κυλικειο..!!!! (δυστυχως απο το β εξαμηνο...!)
Και γω β εξαμηνο ειμαι.Οποτε θα τα βρουμε εκει τα παιδια

nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

αν κ στις εγγραφες μπορουμε να βρεθουμε να ανταλλαξουμε τηλεφωνα κτλ....!
Στις εγγραφες δυσκολα να βρεθουμε..Δεν χρειαζεται να βρεθουμε στις εγγραφες για να ανταλλαξουμε κινητα,mails και λοιπα.Αυτο μπορει να γινει και στην πρωτη μας συναντηση στο κυλικειο αλλα και πρωτου την συναντηση αν χρειαστει για να συννενοηθουμε.Μεχρι τοτε βεβαια εχουμε καιρο..τουλαχιστον εμεις του 2ου εξαμηνου

foula
Νεοφερμένο μέλος

Στις εγγραφες δυσκολα να βρεθουμε..Δεν χρειαζεται να βρεθουμε στις εγγραφες για να ανταλλαξουμε κινητα,mails και λοιπα.Αυτο μπορει να γινει και στην πρωτη μας συναντηση στο κυλικειο αλλα και πρωτου την συναντηση αν χρειαστει για να συννενοηθουμε.Μεχρι τοτε βεβαια εχουμε καιρο..τουλαχιστον εμεις του 2ου εξαμηνου![]()
Δεν καταλαβα δλδ, τι, θέλεις να μας αγχώσεις εμάς του 1ου εξαμήνου ότι δεν έχουμε χρόνο;!;

sabbath
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.