Καλησπερα σε ολους/ες πριν απο 2 ωρες γυρισα απο την Σπαρτη, οι εντυπωσεις μου εναι καλες. Λοιπον που πηγα,τι ειδα,τι εμαθα και τι εκανα...Πηγα στο νοσοκομειο για να δω που βρισκεται. Ειναι αρκετα μακρια για να παει κανεις καθε μερα με τα ποδια..ξεχαστε το, γι αυτο υπαρχει το ΚΤΕΛ. Τα πρωινα φευγει ενα λεωφορειο απο το ΚΤΕΛ και σταματαει στο Μουσειο στην πλατεια εκει παιρνει ολους τους σπουδαστες για το νοσοκομειο,οποτε ολα οκ. Οι σπουδαστες μολις τελειωσουν το μαθημα τους παιρνει το λεωφορειο και σε 10΄ ειναι παλι στο κεντρο της πολης (στο νοσοκομειο ειδα την κατασταση με τα δρομολογια απο το νοσοκομειο στην πολη, εχει συχνα δρομολογια). Το taxi θελει 6 euro για να σε παει στο νοσοκομειο ετσι πολλοι το παιρνουν,δινουν απο 1,5 euro και εξυπηρετουνται. Το πανεπιστημιο ειναι στην
αλλη ακρη της πολης, ειναι καινουργιο,μικρο και δειχνει 'ζεστο'. Η λεσχη ειναι στην
ιδια οδο με το πανεπιστημιο αλλα
οχι μεσα στο πανεπιστημιο. Μου ειπαν ομως οτι θα μεταφερθει... προσεχως
μεσα στο χωρο του πανεπιστημιου.Οσο για την δωρεαν σιτιση μου ειπαν οτι
εξαρταται απο το οικογενειακο εισοδημα.

Δεν θελω να φοβησω κανεναν για το θεμα του σπιτιου αλλα γινοταν χαμος απο ενοικιαστηρια και υποψηφιους ενοικιαστες,νομιζω πως καλο θα ηταν να το ψαξετε απο τωρα μην το αφηνετε γιατι ειναι και τα ΤΕΙ μην το ξεχνατε. Εγω βρηκα ενα δυαρι με 250 euro LUX επιπλωμενο (πριν εμενε κοπελα και το ειχε σε αψογη κατασταση,τωρα που θα μεινω εγω...

) σε
καινουργια πολυκατοικια 10΄απο το πανεπιστημιο,15' απο το κολυμβητηριο γιατι ειμαι αθλητης (κολυμπαω) και 5' απο τα ΚΤΕΛ. Αυτα προς το παρον και αναμενω...... αποριες σας