Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:39 Η Anti12 έγραψε: #661 04-09-10 14:39 χαχα κι εγω αναρωτιομουν..αλλα πιστευω θα υπαρχει γιατι ειδα πολλα μπαρακια κοντα στη λιμνη. εσυ που περασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Η Hliolousth: #662 07-09-10 16:24 τελικα βρηκα σπιτι, και πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενη...!!ειδα και εγω τα κλαμπ που αναφερει η αντιγονη..ειμαι αισιοδοξη,δεν ξερω βεβαια τι θα γινει.!το μονο που με ανυσηχει ειναι ο καιρος εκει.πρεπει να εχει πολυ κρυο και νομιζω οτι βρεχει συνεχεια.τελοσπαντων...θα δουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:50 Η Anti12 έγραψε: #663 07-09-10 16:50 βρεχει πολυ συχνα και καμια φορα χιονιζει κιολας(αλλα μονο τα χριστουγεννα)! ελα μην ανησυχεις,θα ειναι πολυ ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:01 Η Hliolousth: #664 07-09-10 17:01 ΄χαχα..σιγα σιγα αρχιζω να συνειδητοποιω πως τωρα αρχιζει η φοιτητικη ζωη.. τελειααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happy feet Νεοφερμένο μέλος Η happy feet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:07 Η happy feet: #665 07-09-10 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anti12: Περασα στο Πανεπιστημιο Ιωαννινων και ψαχνω για συμφοιτητες Click για ανάπτυξη... γειααααα!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΗΗ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosVou Νεοφερμένο μέλος Ο PanosVou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:12 Ο PanosVou έγραψε: #666 07-09-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: 'Eχω ακούσει τα καλύτερα πάντως. Υπάρχει κανάς Γιαννιώτης να μας κατατοπίσει ή μπα? Τι μαγαζιά παίζουν? Κανά rock bar υπάρχει ή κάνω τρελά όνειρα? Click για ανάπτυξη... Για τις συγκοινωνίες εδώ:https://www.uoi.gr/map/urban/main_small.html Για τις εγγραφές εδώ:https://www.uoi.gr/gr/students/_files/Eggrafes_A_Etwn_Foithtwn-2010.pdf Για διασκέδαση: Μην βιάζεστε ...θα βρείτε πολλά (Μωρέ δεν θα διαβάζετε καθόλου;) Το κέντρο έχει παλιά σπίτια.Νεότερα και πιο φθηνά έχει προς τη περιοχή του Νοσοκομείου Χατζηκώστα ( από την άλλη πλευρά της πόλης ), στα Σεισμόπληκτα και στην Ανατολή.Το Νοσοκομείο Χατζηκώστα απέχει πέριπου 3 χιλιόμετρα από το Κέντρο και η Ανατολή άλλα τόσα από την άλλη πλευρά.Το Πανεπιστήμιο απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα από το κέντρο και 2 χιλιόμετρα από την Ανατολή. Θα τα ξαναπούμε... στο Πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bost Νεοφερμένο μέλος Ο X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο bost έγραψε: #667 07-09-10 17:30 Και εγω περασα Γιαννενα,πληροφορικη.Γνωμη μου ειναι να προτιμησετε σπιτια που ειναι κοντα στο κεντρο παρα Ανατολη ή Σεισμοπληκτα καθως θελετε αστικο και για το κεντρο αλλα και για το παν/μιο,αλλα γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiaaa Νεοφερμένο μέλος Η σόφη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:47 Η sofiaaa έγραψε: #668 07-09-10 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Anti12: οχι ηταν η 4η! ηθελα ψυχολογια αλλα επρεπε να πεσουν οι βασεις για να περασω στης κρητης.. δεν με πειραζει ομως.! εσενα? Click για ανάπτυξη... μια απ τα ιδια κ με εμενα αντιγονη μου! ηθελα ψυχολογια αλλα δεν επεσαν(απεναντιας ανεβηκαν)οι βασεις στην κρητη! θα μαι κ εγω γιαννενα! στο τμημα των νηπιαγωγων! καλη σταδιοδρομια ευχομαι σε ολους! Αρχική Δημοσίευση από _elena_: 'Eχω ακούσει τα καλύτερα πάντως. Υπάρχει κανάς Γιαννιώτης να μας κατατοπίσει ή μπα? Τι μαγαζιά παίζουν? Κανά rock bar υπάρχει ή κάνω τρελά όνειρα? Click για ανάπτυξη... τα παντα υπαρχουν! εχω πολλους φιλους κ φιλες που σπουδαζουν εκει! εχει μαγαζια, καφετεριες, μπαρακια για ολα τα γουστα! Αρχική Δημοσίευση από bost: Και εγω περασα Γιαννενα,πληροφορικη.Γνωμη μου ειναι να προτιμησετε σπιτια που ειναι κοντα στο κεντρο παρα Ανατολη ή Σεισμοπληκτα καθως θελετε αστικο και για το κεντρο αλλα και για το παν/μιο,αλλα γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω απολυτα!!!!καλη σταδιοδρομια!!! Αρχική Δημοσίευση από Hliolousth: τελικα βρηκα σπιτι, και πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενη...!!ειδα και εγω τα κλαμπ που αναφερει η αντιγονη..ειμαι αισιοδοξη,δεν ξερω βεβαια τι θα γινει.!το μονο που με ανυσηχει ειναι ο καιρος εκει.πρεπει να εχει πολυ κρυο και νομιζω οτι βρεχει συνεχεια.τελοσπαντων...θα δουμε!!! Click για ανάπτυξη... στα γιαννενα ειδικα μην περιμενετε να δειτε ασπρη μερα! ενημερωθηκα οτι το πλεον χρησιμοτερο αξεσουαρ ειναι η ομπρελαα! ειναι σαν ενα μικρο λονδινο! χιχι! βρεχει πολυ συχνα κ κανει πολυυυυ κρυο! ειδικα αν δεν το εχεις συνηθισει θα ναι δυσκολο τον 1ο καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Σεπτεμβρίου 2010 Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Η Hliolousth: #669 07-09-10 18:24 σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!! εσυ σοφια που νοικιασες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:35 Η Angelique.: #670 07-09-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Hliolousth: σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!! εσυ σοφια που νοικιασες?? Click για ανάπτυξη... Κέντρο δεν το προτείνω ούτε κι εγώ. Όσα είχα δεί,ήταν πολύ κάτω του μετρίου και γενικότερα πάρα πολύ παλιά ρε παιδί μου. Δεν μου άρεσαν καθόλου. =/ Κι εγώ νοίκιασα στα Σεισμόπληκτα πάντως και είμαι μια χαρά ευχαριστημένη. Καλά τόσο πολύ βρέχει ρε σείς? Γουστάρωω. EDIT: Πόσα θέματα υπάρχουν για τη φοιτητική ζωή στα Γιάννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Ο Iliaso έγραψε: #671 07-09-10 21:47 Πρέπει να ναι φοβερά στα Γιάννενα αν σκεφτεί κανείς την υγρασία που έχει συν το ότι είναι σε υψόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:55 Ο Luis έγραψε: #672 07-09-10 21:55 Μια χαρά είναι. Αν σας αρέσει και η βροχή θα περάσετε καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:58 Ο Lazos έγραψε: #673 08-09-10 10:58 elena αλλο τιποτα απο ροκαδικα! γεματα ειμαστε, δυστυχως :S χα χα αν θες πληροφοριες στειλε p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:04 Ο sanji05 έγραψε: #674 08-09-10 12:04 Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marie!!!! Νεοφερμένο μέλος Η marie!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Η marie!!!!: #675 08-09-10 12:15 Γεια σας!! και εγω ερχομαι γιαννενα !!! να κανω μια ερωτηση .. οι εγγραφες γινονται αλφαβητικα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:08 Η Hliolousth: #676 08-09-10 14:08 PHP: Αρχική Δημοσίευση από sanji05: Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Click για ανάπτυξη... το μονο που ξερω για τις εστιες ειναι οτι μπορουν να τρωνε ολοι με το φοιτητικο πασο,οσο για την ποιοτητα του φαγητου και της στεγασης δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο sanji05 έγραψε: #677 08-09-10 14:20 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Κανεις αλλος για τα δωμάτια?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:54 Η Anti12 έγραψε: #678 09-09-10 02:54 χαιρομαι που βρεθηκαν πολλοι ξαφνικα! κι εγω εχω προβληματιστει με τις εγγραφες. ξερετε αν ισχυει το 13-30? περασε κανενας αλλος ΦΠΨ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:56 Ο sanji05 έγραψε: #679 09-09-10 11:56 Μπορεις να μπεις στο site της σχολής σου και να δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:53 Η Hliolousth: #680 09-09-10 12:53 λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και μετα απο πολλες προσπαθειες μου απαντησαν..τελικα οι εγγραφες θα γινουν απο τις 13-30 σεμπτεβριου και ο καθενας μπορει να παει οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να εγγραφει..!! εμαθα επισης οτι απο φετος δεν υποχρεουμαστε να κανουμε ιατρικες εξετασεις.. αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχα κι εγω αναρωτιομουν..αλλα πιστευω θα υπαρχει γιατι ειδα πολλα μπαρακια κοντα στη λιμνη. εσυ που περασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:24 Η Hliolousth: #662 07-09-10 16:24 τελικα βρηκα σπιτι, και πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενη...!!ειδα και εγω τα κλαμπ που αναφερει η αντιγονη..ειμαι αισιοδοξη,δεν ξερω βεβαια τι θα γινει.!το μονο που με ανυσηχει ειναι ο καιρος εκει.πρεπει να εχει πολυ κρυο και νομιζω οτι βρεχει συνεχεια.τελοσπαντων...θα δουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:50 Η Anti12 έγραψε: #663 07-09-10 16:50 βρεχει πολυ συχνα και καμια φορα χιονιζει κιολας(αλλα μονο τα χριστουγεννα)! ελα μην ανησυχεις,θα ειναι πολυ ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:01 Η Hliolousth: #664 07-09-10 17:01 ΄χαχα..σιγα σιγα αρχιζω να συνειδητοποιω πως τωρα αρχιζει η φοιτητικη ζωη.. τελειααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happy feet Νεοφερμένο μέλος Η happy feet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:07 Η happy feet: #665 07-09-10 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anti12: Περασα στο Πανεπιστημιο Ιωαννινων και ψαχνω για συμφοιτητες Click για ανάπτυξη... γειααααα!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΗΗ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosVou Νεοφερμένο μέλος Ο PanosVou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:12 Ο PanosVou έγραψε: #666 07-09-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: 'Eχω ακούσει τα καλύτερα πάντως. Υπάρχει κανάς Γιαννιώτης να μας κατατοπίσει ή μπα? Τι μαγαζιά παίζουν? Κανά rock bar υπάρχει ή κάνω τρελά όνειρα? Click για ανάπτυξη... Για τις συγκοινωνίες εδώ:https://www.uoi.gr/map/urban/main_small.html Για τις εγγραφές εδώ:https://www.uoi.gr/gr/students/_files/Eggrafes_A_Etwn_Foithtwn-2010.pdf Για διασκέδαση: Μην βιάζεστε ...θα βρείτε πολλά (Μωρέ δεν θα διαβάζετε καθόλου;) Το κέντρο έχει παλιά σπίτια.Νεότερα και πιο φθηνά έχει προς τη περιοχή του Νοσοκομείου Χατζηκώστα ( από την άλλη πλευρά της πόλης ), στα Σεισμόπληκτα και στην Ανατολή.Το Νοσοκομείο Χατζηκώστα απέχει πέριπου 3 χιλιόμετρα από το Κέντρο και η Ανατολή άλλα τόσα από την άλλη πλευρά.Το Πανεπιστήμιο απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα από το κέντρο και 2 χιλιόμετρα από την Ανατολή. Θα τα ξαναπούμε... στο Πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bost Νεοφερμένο μέλος Ο X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο bost έγραψε: #667 07-09-10 17:30 Και εγω περασα Γιαννενα,πληροφορικη.Γνωμη μου ειναι να προτιμησετε σπιτια που ειναι κοντα στο κεντρο παρα Ανατολη ή Σεισμοπληκτα καθως θελετε αστικο και για το κεντρο αλλα και για το παν/μιο,αλλα γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiaaa Νεοφερμένο μέλος Η σόφη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:47 Η sofiaaa έγραψε: #668 07-09-10 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Anti12: οχι ηταν η 4η! ηθελα ψυχολογια αλλα επρεπε να πεσουν οι βασεις για να περασω στης κρητης.. δεν με πειραζει ομως.! εσενα? Click για ανάπτυξη... μια απ τα ιδια κ με εμενα αντιγονη μου! ηθελα ψυχολογια αλλα δεν επεσαν(απεναντιας ανεβηκαν)οι βασεις στην κρητη! θα μαι κ εγω γιαννενα! στο τμημα των νηπιαγωγων! καλη σταδιοδρομια ευχομαι σε ολους! Αρχική Δημοσίευση από _elena_: 'Eχω ακούσει τα καλύτερα πάντως. Υπάρχει κανάς Γιαννιώτης να μας κατατοπίσει ή μπα? Τι μαγαζιά παίζουν? Κανά rock bar υπάρχει ή κάνω τρελά όνειρα? Click για ανάπτυξη... τα παντα υπαρχουν! εχω πολλους φιλους κ φιλες που σπουδαζουν εκει! εχει μαγαζια, καφετεριες, μπαρακια για ολα τα γουστα! Αρχική Δημοσίευση από bost: Και εγω περασα Γιαννενα,πληροφορικη.Γνωμη μου ειναι να προτιμησετε σπιτια που ειναι κοντα στο κεντρο παρα Ανατολη ή Σεισμοπληκτα καθως θελετε αστικο και για το κεντρο αλλα και για το παν/μιο,αλλα γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω απολυτα!!!!καλη σταδιοδρομια!!! Αρχική Δημοσίευση από Hliolousth: τελικα βρηκα σπιτι, και πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενη...!!ειδα και εγω τα κλαμπ που αναφερει η αντιγονη..ειμαι αισιοδοξη,δεν ξερω βεβαια τι θα γινει.!το μονο που με ανυσηχει ειναι ο καιρος εκει.πρεπει να εχει πολυ κρυο και νομιζω οτι βρεχει συνεχεια.τελοσπαντων...θα δουμε!!! Click για ανάπτυξη... στα γιαννενα ειδικα μην περιμενετε να δειτε ασπρη μερα! ενημερωθηκα οτι το πλεον χρησιμοτερο αξεσουαρ ειναι η ομπρελαα! ειναι σαν ενα μικρο λονδινο! χιχι! βρεχει πολυ συχνα κ κανει πολυυυυ κρυο! ειδικα αν δεν το εχεις συνηθισει θα ναι δυσκολο τον 1ο καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Σεπτεμβρίου 2010 Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Η Hliolousth: #669 07-09-10 18:24 σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!! εσυ σοφια που νοικιασες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:35 Η Angelique.: #670 07-09-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Hliolousth: σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!! εσυ σοφια που νοικιασες?? Click για ανάπτυξη... Κέντρο δεν το προτείνω ούτε κι εγώ. Όσα είχα δεί,ήταν πολύ κάτω του μετρίου και γενικότερα πάρα πολύ παλιά ρε παιδί μου. Δεν μου άρεσαν καθόλου. =/ Κι εγώ νοίκιασα στα Σεισμόπληκτα πάντως και είμαι μια χαρά ευχαριστημένη. Καλά τόσο πολύ βρέχει ρε σείς? Γουστάρωω. EDIT: Πόσα θέματα υπάρχουν για τη φοιτητική ζωή στα Γιάννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Ο Iliaso έγραψε: #671 07-09-10 21:47 Πρέπει να ναι φοβερά στα Γιάννενα αν σκεφτεί κανείς την υγρασία που έχει συν το ότι είναι σε υψόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:55 Ο Luis έγραψε: #672 07-09-10 21:55 Μια χαρά είναι. Αν σας αρέσει και η βροχή θα περάσετε καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:58 Ο Lazos έγραψε: #673 08-09-10 10:58 elena αλλο τιποτα απο ροκαδικα! γεματα ειμαστε, δυστυχως :S χα χα αν θες πληροφοριες στειλε p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:04 Ο sanji05 έγραψε: #674 08-09-10 12:04 Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marie!!!! Νεοφερμένο μέλος Η marie!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Η marie!!!!: #675 08-09-10 12:15 Γεια σας!! και εγω ερχομαι γιαννενα !!! να κανω μια ερωτηση .. οι εγγραφες γινονται αλφαβητικα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:08 Η Hliolousth: #676 08-09-10 14:08 PHP: Αρχική Δημοσίευση από sanji05: Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Click για ανάπτυξη... το μονο που ξερω για τις εστιες ειναι οτι μπορουν να τρωνε ολοι με το φοιτητικο πασο,οσο για την ποιοτητα του φαγητου και της στεγασης δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο sanji05 έγραψε: #677 08-09-10 14:20 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Κανεις αλλος για τα δωμάτια?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:54 Η Anti12 έγραψε: #678 09-09-10 02:54 χαιρομαι που βρεθηκαν πολλοι ξαφνικα! κι εγω εχω προβληματιστει με τις εγγραφες. ξερετε αν ισχυει το 13-30? περασε κανενας αλλος ΦΠΨ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:56 Ο sanji05 έγραψε: #679 09-09-10 11:56 Μπορεις να μπεις στο site της σχολής σου και να δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:53 Η Hliolousth: #680 09-09-10 12:53 λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και μετα απο πολλες προσπαθειες μου απαντησαν..τελικα οι εγγραφες θα γινουν απο τις 13-30 σεμπτεβριου και ο καθενας μπορει να παει οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να εγγραφει..!! εμαθα επισης οτι απο φετος δεν υποχρεουμαστε να κανουμε ιατρικες εξετασεις.. αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελικα βρηκα σπιτι, και πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενη...!!ειδα και εγω τα κλαμπ που αναφερει η αντιγονη..ειμαι αισιοδοξη,δεν ξερω βεβαια τι θα γινει.!το μονο που με ανυσηχει ειναι ο καιρος εκει.πρεπει να εχει πολυ κρυο και νομιζω οτι βρεχει συνεχεια.τελοσπαντων...θα δουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:50 Η Anti12 έγραψε: #663 07-09-10 16:50 βρεχει πολυ συχνα και καμια φορα χιονιζει κιολας(αλλα μονο τα χριστουγεννα)! ελα μην ανησυχεις,θα ειναι πολυ ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:01 Η Hliolousth: #664 07-09-10 17:01 ΄χαχα..σιγα σιγα αρχιζω να συνειδητοποιω πως τωρα αρχιζει η φοιτητικη ζωη.. τελειααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happy feet Νεοφερμένο μέλος Η happy feet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:07 Η happy feet: #665 07-09-10 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anti12: Περασα στο Πανεπιστημιο Ιωαννινων και ψαχνω για συμφοιτητες Click για ανάπτυξη... γειααααα!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΗΗ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosVou Νεοφερμένο μέλος Ο PanosVou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:12 Ο PanosVou έγραψε: #666 07-09-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: 'Eχω ακούσει τα καλύτερα πάντως. Υπάρχει κανάς Γιαννιώτης να μας κατατοπίσει ή μπα? Τι μαγαζιά παίζουν? Κανά rock bar υπάρχει ή κάνω τρελά όνειρα? Click για ανάπτυξη... Για τις συγκοινωνίες εδώ:https://www.uoi.gr/map/urban/main_small.html Για τις εγγραφές εδώ:https://www.uoi.gr/gr/students/_files/Eggrafes_A_Etwn_Foithtwn-2010.pdf Για διασκέδαση: Μην βιάζεστε ...θα βρείτε πολλά (Μωρέ δεν θα διαβάζετε καθόλου;) Το κέντρο έχει παλιά σπίτια.Νεότερα και πιο φθηνά έχει προς τη περιοχή του Νοσοκομείου Χατζηκώστα ( από την άλλη πλευρά της πόλης ), στα Σεισμόπληκτα και στην Ανατολή.Το Νοσοκομείο Χατζηκώστα απέχει πέριπου 3 χιλιόμετρα από το Κέντρο και η Ανατολή άλλα τόσα από την άλλη πλευρά.Το Πανεπιστήμιο απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα από το κέντρο και 2 χιλιόμετρα από την Ανατολή. Θα τα ξαναπούμε... στο Πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bost Νεοφερμένο μέλος Ο X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο bost έγραψε: #667 07-09-10 17:30 Και εγω περασα Γιαννενα,πληροφορικη.Γνωμη μου ειναι να προτιμησετε σπιτια που ειναι κοντα στο κεντρο παρα Ανατολη ή Σεισμοπληκτα καθως θελετε αστικο και για το κεντρο αλλα και για το παν/μιο,αλλα γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiaaa Νεοφερμένο μέλος Η σόφη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:47 Η sofiaaa έγραψε: #668 07-09-10 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Anti12: οχι ηταν η 4η! ηθελα ψυχολογια αλλα επρεπε να πεσουν οι βασεις για να περασω στης κρητης.. δεν με πειραζει ομως.! εσενα? Click για ανάπτυξη... μια απ τα ιδια κ με εμενα αντιγονη μου! ηθελα ψυχολογια αλλα δεν επεσαν(απεναντιας ανεβηκαν)οι βασεις στην κρητη! θα μαι κ εγω γιαννενα! στο τμημα των νηπιαγωγων! καλη σταδιοδρομια ευχομαι σε ολους! Αρχική Δημοσίευση από _elena_: 'Eχω ακούσει τα καλύτερα πάντως. Υπάρχει κανάς Γιαννιώτης να μας κατατοπίσει ή μπα? Τι μαγαζιά παίζουν? Κανά rock bar υπάρχει ή κάνω τρελά όνειρα? Click για ανάπτυξη... τα παντα υπαρχουν! εχω πολλους φιλους κ φιλες που σπουδαζουν εκει! εχει μαγαζια, καφετεριες, μπαρακια για ολα τα γουστα! Αρχική Δημοσίευση από bost: Και εγω περασα Γιαννενα,πληροφορικη.Γνωμη μου ειναι να προτιμησετε σπιτια που ειναι κοντα στο κεντρο παρα Ανατολη ή Σεισμοπληκτα καθως θελετε αστικο και για το κεντρο αλλα και για το παν/μιο,αλλα γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω απολυτα!!!!καλη σταδιοδρομια!!! Αρχική Δημοσίευση από Hliolousth: τελικα βρηκα σπιτι, και πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενη...!!ειδα και εγω τα κλαμπ που αναφερει η αντιγονη..ειμαι αισιοδοξη,δεν ξερω βεβαια τι θα γινει.!το μονο που με ανυσηχει ειναι ο καιρος εκει.πρεπει να εχει πολυ κρυο και νομιζω οτι βρεχει συνεχεια.τελοσπαντων...θα δουμε!!! Click για ανάπτυξη... στα γιαννενα ειδικα μην περιμενετε να δειτε ασπρη μερα! ενημερωθηκα οτι το πλεον χρησιμοτερο αξεσουαρ ειναι η ομπρελαα! ειναι σαν ενα μικρο λονδινο! χιχι! βρεχει πολυ συχνα κ κανει πολυυυυ κρυο! ειδικα αν δεν το εχεις συνηθισει θα ναι δυσκολο τον 1ο καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Σεπτεμβρίου 2010 Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Η Hliolousth: #669 07-09-10 18:24 σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!! εσυ σοφια που νοικιασες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:35 Η Angelique.: #670 07-09-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Hliolousth: σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!! εσυ σοφια που νοικιασες?? Click για ανάπτυξη... Κέντρο δεν το προτείνω ούτε κι εγώ. Όσα είχα δεί,ήταν πολύ κάτω του μετρίου και γενικότερα πάρα πολύ παλιά ρε παιδί μου. Δεν μου άρεσαν καθόλου. =/ Κι εγώ νοίκιασα στα Σεισμόπληκτα πάντως και είμαι μια χαρά ευχαριστημένη. Καλά τόσο πολύ βρέχει ρε σείς? Γουστάρωω. EDIT: Πόσα θέματα υπάρχουν για τη φοιτητική ζωή στα Γιάννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Ο Iliaso έγραψε: #671 07-09-10 21:47 Πρέπει να ναι φοβερά στα Γιάννενα αν σκεφτεί κανείς την υγρασία που έχει συν το ότι είναι σε υψόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:55 Ο Luis έγραψε: #672 07-09-10 21:55 Μια χαρά είναι. Αν σας αρέσει και η βροχή θα περάσετε καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:58 Ο Lazos έγραψε: #673 08-09-10 10:58 elena αλλο τιποτα απο ροκαδικα! γεματα ειμαστε, δυστυχως :S χα χα αν θες πληροφοριες στειλε p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:04 Ο sanji05 έγραψε: #674 08-09-10 12:04 Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marie!!!! Νεοφερμένο μέλος Η marie!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Η marie!!!!: #675 08-09-10 12:15 Γεια σας!! και εγω ερχομαι γιαννενα !!! να κανω μια ερωτηση .. οι εγγραφες γινονται αλφαβητικα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:08 Η Hliolousth: #676 08-09-10 14:08 PHP: Αρχική Δημοσίευση από sanji05: Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Click για ανάπτυξη... το μονο που ξερω για τις εστιες ειναι οτι μπορουν να τρωνε ολοι με το φοιτητικο πασο,οσο για την ποιοτητα του φαγητου και της στεγασης δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο sanji05 έγραψε: #677 08-09-10 14:20 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Κανεις αλλος για τα δωμάτια?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:54 Η Anti12 έγραψε: #678 09-09-10 02:54 χαιρομαι που βρεθηκαν πολλοι ξαφνικα! κι εγω εχω προβληματιστει με τις εγγραφες. ξερετε αν ισχυει το 13-30? περασε κανενας αλλος ΦΠΨ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:56 Ο sanji05 έγραψε: #679 09-09-10 11:56 Μπορεις να μπεις στο site της σχολής σου και να δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:53 Η Hliolousth: #680 09-09-10 12:53 λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και μετα απο πολλες προσπαθειες μου απαντησαν..τελικα οι εγγραφες θα γινουν απο τις 13-30 σεμπτεβριου και ο καθενας μπορει να παει οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να εγγραφει..!! εμαθα επισης οτι απο φετος δεν υποχρεουμαστε να κανουμε ιατρικες εξετασεις.. αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βρεχει πολυ συχνα και καμια φορα χιονιζει κιολας(αλλα μονο τα χριστουγεννα)! ελα μην ανησυχεις,θα ειναι πολυ ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:01 Η Hliolousth: #664 07-09-10 17:01 ΄χαχα..σιγα σιγα αρχιζω να συνειδητοποιω πως τωρα αρχιζει η φοιτητικη ζωη.. τελειααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. happy feet Νεοφερμένο μέλος Η happy feet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:07 Η happy feet: #665 07-09-10 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anti12: Περασα στο Πανεπιστημιο Ιωαννινων και ψαχνω για συμφοιτητες Click για ανάπτυξη... γειααααα!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΗΗ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosVou Νεοφερμένο μέλος Ο PanosVou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:12 Ο PanosVou έγραψε: #666 07-09-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: 'Eχω ακούσει τα καλύτερα πάντως. Υπάρχει κανάς Γιαννιώτης να μας κατατοπίσει ή μπα? Τι μαγαζιά παίζουν? Κανά rock bar υπάρχει ή κάνω τρελά όνειρα? Click για ανάπτυξη... Για τις συγκοινωνίες εδώ:https://www.uoi.gr/map/urban/main_small.html Για τις εγγραφές εδώ:https://www.uoi.gr/gr/students/_files/Eggrafes_A_Etwn_Foithtwn-2010.pdf Για διασκέδαση: Μην βιάζεστε ...θα βρείτε πολλά (Μωρέ δεν θα διαβάζετε καθόλου;) Το κέντρο έχει παλιά σπίτια.Νεότερα και πιο φθηνά έχει προς τη περιοχή του Νοσοκομείου Χατζηκώστα ( από την άλλη πλευρά της πόλης ), στα Σεισμόπληκτα και στην Ανατολή.Το Νοσοκομείο Χατζηκώστα απέχει πέριπου 3 χιλιόμετρα από το Κέντρο και η Ανατολή άλλα τόσα από την άλλη πλευρά.Το Πανεπιστήμιο απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα από το κέντρο και 2 χιλιόμετρα από την Ανατολή. Θα τα ξαναπούμε... στο Πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bost Νεοφερμένο μέλος Ο X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο bost έγραψε: #667 07-09-10 17:30 Και εγω περασα Γιαννενα,πληροφορικη.Γνωμη μου ειναι να προτιμησετε σπιτια που ειναι κοντα στο κεντρο παρα Ανατολη ή Σεισμοπληκτα καθως θελετε αστικο και για το κεντρο αλλα και για το παν/μιο,αλλα γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiaaa Νεοφερμένο μέλος Η σόφη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:47 Η sofiaaa έγραψε: #668 07-09-10 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Anti12: οχι ηταν η 4η! ηθελα ψυχολογια αλλα επρεπε να πεσουν οι βασεις για να περασω στης κρητης.. δεν με πειραζει ομως.! εσενα? Click για ανάπτυξη... μια απ τα ιδια κ με εμενα αντιγονη μου! ηθελα ψυχολογια αλλα δεν επεσαν(απεναντιας ανεβηκαν)οι βασεις στην κρητη! θα μαι κ εγω γιαννενα! στο τμημα των νηπιαγωγων! καλη σταδιοδρομια ευχομαι σε ολους! Αρχική Δημοσίευση από _elena_: 'Eχω ακούσει τα καλύτερα πάντως. Υπάρχει κανάς Γιαννιώτης να μας κατατοπίσει ή μπα? Τι μαγαζιά παίζουν? Κανά rock bar υπάρχει ή κάνω τρελά όνειρα? Click για ανάπτυξη... τα παντα υπαρχουν! εχω πολλους φιλους κ φιλες που σπουδαζουν εκει! εχει μαγαζια, καφετεριες, μπαρακια για ολα τα γουστα! Αρχική Δημοσίευση από bost: Και εγω περασα Γιαννενα,πληροφορικη.Γνωμη μου ειναι να προτιμησετε σπιτια που ειναι κοντα στο κεντρο παρα Ανατολη ή Σεισμοπληκτα καθως θελετε αστικο και για το κεντρο αλλα και για το παν/μιο,αλλα γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω απολυτα!!!!καλη σταδιοδρομια!!! Αρχική Δημοσίευση από Hliolousth: τελικα βρηκα σπιτι, και πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενη...!!ειδα και εγω τα κλαμπ που αναφερει η αντιγονη..ειμαι αισιοδοξη,δεν ξερω βεβαια τι θα γινει.!το μονο που με ανυσηχει ειναι ο καιρος εκει.πρεπει να εχει πολυ κρυο και νομιζω οτι βρεχει συνεχεια.τελοσπαντων...θα δουμε!!! Click για ανάπτυξη... στα γιαννενα ειδικα μην περιμενετε να δειτε ασπρη μερα! ενημερωθηκα οτι το πλεον χρησιμοτερο αξεσουαρ ειναι η ομπρελαα! ειναι σαν ενα μικρο λονδινο! χιχι! βρεχει πολυ συχνα κ κανει πολυυυυ κρυο! ειδικα αν δεν το εχεις συνηθισει θα ναι δυσκολο τον 1ο καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Σεπτεμβρίου 2010 Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Η Hliolousth: #669 07-09-10 18:24 σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!! εσυ σοφια που νοικιασες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:35 Η Angelique.: #670 07-09-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Hliolousth: σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!! εσυ σοφια που νοικιασες?? Click για ανάπτυξη... Κέντρο δεν το προτείνω ούτε κι εγώ. Όσα είχα δεί,ήταν πολύ κάτω του μετρίου και γενικότερα πάρα πολύ παλιά ρε παιδί μου. Δεν μου άρεσαν καθόλου. =/ Κι εγώ νοίκιασα στα Σεισμόπληκτα πάντως και είμαι μια χαρά ευχαριστημένη. Καλά τόσο πολύ βρέχει ρε σείς? Γουστάρωω. EDIT: Πόσα θέματα υπάρχουν για τη φοιτητική ζωή στα Γιάννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Ο Iliaso έγραψε: #671 07-09-10 21:47 Πρέπει να ναι φοβερά στα Γιάννενα αν σκεφτεί κανείς την υγρασία που έχει συν το ότι είναι σε υψόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:55 Ο Luis έγραψε: #672 07-09-10 21:55 Μια χαρά είναι. Αν σας αρέσει και η βροχή θα περάσετε καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:58 Ο Lazos έγραψε: #673 08-09-10 10:58 elena αλλο τιποτα απο ροκαδικα! γεματα ειμαστε, δυστυχως :S χα χα αν θες πληροφοριες στειλε p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:04 Ο sanji05 έγραψε: #674 08-09-10 12:04 Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marie!!!! Νεοφερμένο μέλος Η marie!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Η marie!!!!: #675 08-09-10 12:15 Γεια σας!! και εγω ερχομαι γιαννενα !!! να κανω μια ερωτηση .. οι εγγραφες γινονται αλφαβητικα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:08 Η Hliolousth: #676 08-09-10 14:08 PHP: Αρχική Δημοσίευση από sanji05: Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Click για ανάπτυξη... το μονο που ξερω για τις εστιες ειναι οτι μπορουν να τρωνε ολοι με το φοιτητικο πασο,οσο για την ποιοτητα του φαγητου και της στεγασης δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο sanji05 έγραψε: #677 08-09-10 14:20 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Κανεις αλλος για τα δωμάτια?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:54 Η Anti12 έγραψε: #678 09-09-10 02:54 χαιρομαι που βρεθηκαν πολλοι ξαφνικα! κι εγω εχω προβληματιστει με τις εγγραφες. ξερετε αν ισχυει το 13-30? περασε κανενας αλλος ΦΠΨ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:56 Ο sanji05 έγραψε: #679 09-09-10 11:56 Μπορεις να μπεις στο site της σχολής σου και να δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:53 Η Hliolousth: #680 09-09-10 12:53 λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και μετα απο πολλες προσπαθειες μου απαντησαν..τελικα οι εγγραφες θα γινουν απο τις 13-30 σεμπτεβριου και ο καθενας μπορει να παει οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να εγγραφει..!! εμαθα επισης οτι απο φετος δεν υποχρεουμαστε να κανουμε ιατρικες εξετασεις.. αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
΄χαχα..σιγα σιγα αρχιζω να συνειδητοποιω πως τωρα αρχιζει η φοιτητικη ζωη.. τελειααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
happy feet Νεοφερμένο μέλος Η happy feet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:07 Η happy feet: #665 07-09-10 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anti12: Περασα στο Πανεπιστημιο Ιωαννινων και ψαχνω για συμφοιτητες Click για ανάπτυξη... γειααααα!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΗΗ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosVou Νεοφερμένο μέλος Ο PanosVou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:12 Ο PanosVou έγραψε: #666 07-09-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: 'Eχω ακούσει τα καλύτερα πάντως. Υπάρχει κανάς Γιαννιώτης να μας κατατοπίσει ή μπα? Τι μαγαζιά παίζουν? Κανά rock bar υπάρχει ή κάνω τρελά όνειρα? Click για ανάπτυξη... Για τις συγκοινωνίες εδώ:https://www.uoi.gr/map/urban/main_small.html Για τις εγγραφές εδώ:https://www.uoi.gr/gr/students/_files/Eggrafes_A_Etwn_Foithtwn-2010.pdf Για διασκέδαση: Μην βιάζεστε ...θα βρείτε πολλά (Μωρέ δεν θα διαβάζετε καθόλου;) Το κέντρο έχει παλιά σπίτια.Νεότερα και πιο φθηνά έχει προς τη περιοχή του Νοσοκομείου Χατζηκώστα ( από την άλλη πλευρά της πόλης ), στα Σεισμόπληκτα και στην Ανατολή.Το Νοσοκομείο Χατζηκώστα απέχει πέριπου 3 χιλιόμετρα από το Κέντρο και η Ανατολή άλλα τόσα από την άλλη πλευρά.Το Πανεπιστήμιο απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα από το κέντρο και 2 χιλιόμετρα από την Ανατολή. Θα τα ξαναπούμε... στο Πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bost Νεοφερμένο μέλος Ο X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο bost έγραψε: #667 07-09-10 17:30 Και εγω περασα Γιαννενα,πληροφορικη.Γνωμη μου ειναι να προτιμησετε σπιτια που ειναι κοντα στο κεντρο παρα Ανατολη ή Σεισμοπληκτα καθως θελετε αστικο και για το κεντρο αλλα και για το παν/μιο,αλλα γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiaaa Νεοφερμένο μέλος Η σόφη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:47 Η sofiaaa έγραψε: #668 07-09-10 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Anti12: οχι ηταν η 4η! ηθελα ψυχολογια αλλα επρεπε να πεσουν οι βασεις για να περασω στης κρητης.. δεν με πειραζει ομως.! εσενα? Click για ανάπτυξη... μια απ τα ιδια κ με εμενα αντιγονη μου! ηθελα ψυχολογια αλλα δεν επεσαν(απεναντιας ανεβηκαν)οι βασεις στην κρητη! θα μαι κ εγω γιαννενα! στο τμημα των νηπιαγωγων! καλη σταδιοδρομια ευχομαι σε ολους! Αρχική Δημοσίευση από _elena_: 'Eχω ακούσει τα καλύτερα πάντως. Υπάρχει κανάς Γιαννιώτης να μας κατατοπίσει ή μπα? Τι μαγαζιά παίζουν? Κανά rock bar υπάρχει ή κάνω τρελά όνειρα? Click για ανάπτυξη... τα παντα υπαρχουν! εχω πολλους φιλους κ φιλες που σπουδαζουν εκει! εχει μαγαζια, καφετεριες, μπαρακια για ολα τα γουστα! Αρχική Δημοσίευση από bost: Και εγω περασα Γιαννενα,πληροφορικη.Γνωμη μου ειναι να προτιμησετε σπιτια που ειναι κοντα στο κεντρο παρα Ανατολη ή Σεισμοπληκτα καθως θελετε αστικο και για το κεντρο αλλα και για το παν/μιο,αλλα γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω απολυτα!!!!καλη σταδιοδρομια!!! Αρχική Δημοσίευση από Hliolousth: τελικα βρηκα σπιτι, και πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενη...!!ειδα και εγω τα κλαμπ που αναφερει η αντιγονη..ειμαι αισιοδοξη,δεν ξερω βεβαια τι θα γινει.!το μονο που με ανυσηχει ειναι ο καιρος εκει.πρεπει να εχει πολυ κρυο και νομιζω οτι βρεχει συνεχεια.τελοσπαντων...θα δουμε!!! Click για ανάπτυξη... στα γιαννενα ειδικα μην περιμενετε να δειτε ασπρη μερα! ενημερωθηκα οτι το πλεον χρησιμοτερο αξεσουαρ ειναι η ομπρελαα! ειναι σαν ενα μικρο λονδινο! χιχι! βρεχει πολυ συχνα κ κανει πολυυυυ κρυο! ειδικα αν δεν το εχεις συνηθισει θα ναι δυσκολο τον 1ο καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Σεπτεμβρίου 2010 Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Η Hliolousth: #669 07-09-10 18:24 σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!! εσυ σοφια που νοικιασες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:35 Η Angelique.: #670 07-09-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Hliolousth: σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!! εσυ σοφια που νοικιασες?? Click για ανάπτυξη... Κέντρο δεν το προτείνω ούτε κι εγώ. Όσα είχα δεί,ήταν πολύ κάτω του μετρίου και γενικότερα πάρα πολύ παλιά ρε παιδί μου. Δεν μου άρεσαν καθόλου. =/ Κι εγώ νοίκιασα στα Σεισμόπληκτα πάντως και είμαι μια χαρά ευχαριστημένη. Καλά τόσο πολύ βρέχει ρε σείς? Γουστάρωω. EDIT: Πόσα θέματα υπάρχουν για τη φοιτητική ζωή στα Γιάννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Ο Iliaso έγραψε: #671 07-09-10 21:47 Πρέπει να ναι φοβερά στα Γιάννενα αν σκεφτεί κανείς την υγρασία που έχει συν το ότι είναι σε υψόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:55 Ο Luis έγραψε: #672 07-09-10 21:55 Μια χαρά είναι. Αν σας αρέσει και η βροχή θα περάσετε καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:58 Ο Lazos έγραψε: #673 08-09-10 10:58 elena αλλο τιποτα απο ροκαδικα! γεματα ειμαστε, δυστυχως :S χα χα αν θες πληροφοριες στειλε p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:04 Ο sanji05 έγραψε: #674 08-09-10 12:04 Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marie!!!! Νεοφερμένο μέλος Η marie!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Η marie!!!!: #675 08-09-10 12:15 Γεια σας!! και εγω ερχομαι γιαννενα !!! να κανω μια ερωτηση .. οι εγγραφες γινονται αλφαβητικα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:08 Η Hliolousth: #676 08-09-10 14:08 PHP: Αρχική Δημοσίευση από sanji05: Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Click για ανάπτυξη... το μονο που ξερω για τις εστιες ειναι οτι μπορουν να τρωνε ολοι με το φοιτητικο πασο,οσο για την ποιοτητα του φαγητου και της στεγασης δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο sanji05 έγραψε: #677 08-09-10 14:20 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Κανεις αλλος για τα δωμάτια?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:54 Η Anti12 έγραψε: #678 09-09-10 02:54 χαιρομαι που βρεθηκαν πολλοι ξαφνικα! κι εγω εχω προβληματιστει με τις εγγραφες. ξερετε αν ισχυει το 13-30? περασε κανενας αλλος ΦΠΨ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:56 Ο sanji05 έγραψε: #679 09-09-10 11:56 Μπορεις να μπεις στο site της σχολής σου και να δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:53 Η Hliolousth: #680 09-09-10 12:53 λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και μετα απο πολλες προσπαθειες μου απαντησαν..τελικα οι εγγραφες θα γινουν απο τις 13-30 σεμπτεβριου και ο καθενας μπορει να παει οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να εγγραφει..!! εμαθα επισης οτι απο φετος δεν υποχρεουμαστε να κανουμε ιατρικες εξετασεις.. αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anti12: Περασα στο Πανεπιστημιο Ιωαννινων και ψαχνω για συμφοιτητες Click για ανάπτυξη... γειααααα!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΗΗ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanosVou Νεοφερμένο μέλος Ο PanosVou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:12 Ο PanosVou έγραψε: #666 07-09-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: 'Eχω ακούσει τα καλύτερα πάντως. Υπάρχει κανάς Γιαννιώτης να μας κατατοπίσει ή μπα? Τι μαγαζιά παίζουν? Κανά rock bar υπάρχει ή κάνω τρελά όνειρα? Click για ανάπτυξη... Για τις συγκοινωνίες εδώ:https://www.uoi.gr/map/urban/main_small.html Για τις εγγραφές εδώ:https://www.uoi.gr/gr/students/_files/Eggrafes_A_Etwn_Foithtwn-2010.pdf Για διασκέδαση: Μην βιάζεστε ...θα βρείτε πολλά (Μωρέ δεν θα διαβάζετε καθόλου;) Το κέντρο έχει παλιά σπίτια.Νεότερα και πιο φθηνά έχει προς τη περιοχή του Νοσοκομείου Χατζηκώστα ( από την άλλη πλευρά της πόλης ), στα Σεισμόπληκτα και στην Ανατολή.Το Νοσοκομείο Χατζηκώστα απέχει πέριπου 3 χιλιόμετρα από το Κέντρο και η Ανατολή άλλα τόσα από την άλλη πλευρά.Το Πανεπιστήμιο απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα από το κέντρο και 2 χιλιόμετρα από την Ανατολή. Θα τα ξαναπούμε... στο Πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bost Νεοφερμένο μέλος Ο X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο bost έγραψε: #667 07-09-10 17:30 Και εγω περασα Γιαννενα,πληροφορικη.Γνωμη μου ειναι να προτιμησετε σπιτια που ειναι κοντα στο κεντρο παρα Ανατολη ή Σεισμοπληκτα καθως θελετε αστικο και για το κεντρο αλλα και για το παν/μιο,αλλα γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiaaa Νεοφερμένο μέλος Η σόφη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:47 Η sofiaaa έγραψε: #668 07-09-10 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Anti12: οχι ηταν η 4η! ηθελα ψυχολογια αλλα επρεπε να πεσουν οι βασεις για να περασω στης κρητης.. δεν με πειραζει ομως.! εσενα? Click για ανάπτυξη... μια απ τα ιδια κ με εμενα αντιγονη μου! ηθελα ψυχολογια αλλα δεν επεσαν(απεναντιας ανεβηκαν)οι βασεις στην κρητη! θα μαι κ εγω γιαννενα! στο τμημα των νηπιαγωγων! καλη σταδιοδρομια ευχομαι σε ολους! Αρχική Δημοσίευση από _elena_: 'Eχω ακούσει τα καλύτερα πάντως. Υπάρχει κανάς Γιαννιώτης να μας κατατοπίσει ή μπα? Τι μαγαζιά παίζουν? Κανά rock bar υπάρχει ή κάνω τρελά όνειρα? Click για ανάπτυξη... τα παντα υπαρχουν! εχω πολλους φιλους κ φιλες που σπουδαζουν εκει! εχει μαγαζια, καφετεριες, μπαρακια για ολα τα γουστα! Αρχική Δημοσίευση από bost: Και εγω περασα Γιαννενα,πληροφορικη.Γνωμη μου ειναι να προτιμησετε σπιτια που ειναι κοντα στο κεντρο παρα Ανατολη ή Σεισμοπληκτα καθως θελετε αστικο και για το κεντρο αλλα και για το παν/μιο,αλλα γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω απολυτα!!!!καλη σταδιοδρομια!!! Αρχική Δημοσίευση από Hliolousth: τελικα βρηκα σπιτι, και πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενη...!!ειδα και εγω τα κλαμπ που αναφερει η αντιγονη..ειμαι αισιοδοξη,δεν ξερω βεβαια τι θα γινει.!το μονο που με ανυσηχει ειναι ο καιρος εκει.πρεπει να εχει πολυ κρυο και νομιζω οτι βρεχει συνεχεια.τελοσπαντων...θα δουμε!!! Click για ανάπτυξη... στα γιαννενα ειδικα μην περιμενετε να δειτε ασπρη μερα! ενημερωθηκα οτι το πλεον χρησιμοτερο αξεσουαρ ειναι η ομπρελαα! ειναι σαν ενα μικρο λονδινο! χιχι! βρεχει πολυ συχνα κ κανει πολυυυυ κρυο! ειδικα αν δεν το εχεις συνηθισει θα ναι δυσκολο τον 1ο καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Σεπτεμβρίου 2010 Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Η Hliolousth: #669 07-09-10 18:24 σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!! εσυ σοφια που νοικιασες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:35 Η Angelique.: #670 07-09-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Hliolousth: σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!! εσυ σοφια που νοικιασες?? Click για ανάπτυξη... Κέντρο δεν το προτείνω ούτε κι εγώ. Όσα είχα δεί,ήταν πολύ κάτω του μετρίου και γενικότερα πάρα πολύ παλιά ρε παιδί μου. Δεν μου άρεσαν καθόλου. =/ Κι εγώ νοίκιασα στα Σεισμόπληκτα πάντως και είμαι μια χαρά ευχαριστημένη. Καλά τόσο πολύ βρέχει ρε σείς? Γουστάρωω. EDIT: Πόσα θέματα υπάρχουν για τη φοιτητική ζωή στα Γιάννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Ο Iliaso έγραψε: #671 07-09-10 21:47 Πρέπει να ναι φοβερά στα Γιάννενα αν σκεφτεί κανείς την υγρασία που έχει συν το ότι είναι σε υψόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:55 Ο Luis έγραψε: #672 07-09-10 21:55 Μια χαρά είναι. Αν σας αρέσει και η βροχή θα περάσετε καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:58 Ο Lazos έγραψε: #673 08-09-10 10:58 elena αλλο τιποτα απο ροκαδικα! γεματα ειμαστε, δυστυχως :S χα χα αν θες πληροφοριες στειλε p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:04 Ο sanji05 έγραψε: #674 08-09-10 12:04 Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marie!!!! Νεοφερμένο μέλος Η marie!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Η marie!!!!: #675 08-09-10 12:15 Γεια σας!! και εγω ερχομαι γιαννενα !!! να κανω μια ερωτηση .. οι εγγραφες γινονται αλφαβητικα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:08 Η Hliolousth: #676 08-09-10 14:08 PHP: Αρχική Δημοσίευση από sanji05: Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Click για ανάπτυξη... το μονο που ξερω για τις εστιες ειναι οτι μπορουν να τρωνε ολοι με το φοιτητικο πασο,οσο για την ποιοτητα του φαγητου και της στεγασης δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο sanji05 έγραψε: #677 08-09-10 14:20 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Κανεις αλλος για τα δωμάτια?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:54 Η Anti12 έγραψε: #678 09-09-10 02:54 χαιρομαι που βρεθηκαν πολλοι ξαφνικα! κι εγω εχω προβληματιστει με τις εγγραφες. ξερετε αν ισχυει το 13-30? περασε κανενας αλλος ΦΠΨ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:56 Ο sanji05 έγραψε: #679 09-09-10 11:56 Μπορεις να μπεις στο site της σχολής σου και να δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:53 Η Hliolousth: #680 09-09-10 12:53 λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και μετα απο πολλες προσπαθειες μου απαντησαν..τελικα οι εγγραφες θα γινουν απο τις 13-30 σεμπτεβριου και ο καθενας μπορει να παει οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να εγγραφει..!! εμαθα επισης οτι απο φετος δεν υποχρεουμαστε να κανουμε ιατρικες εξετασεις.. αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _elena_: 'Eχω ακούσει τα καλύτερα πάντως. Υπάρχει κανάς Γιαννιώτης να μας κατατοπίσει ή μπα? Τι μαγαζιά παίζουν? Κανά rock bar υπάρχει ή κάνω τρελά όνειρα? Click για ανάπτυξη... Για τις συγκοινωνίες εδώ:https://www.uoi.gr/map/urban/main_small.html Για τις εγγραφές εδώ:https://www.uoi.gr/gr/students/_files/Eggrafes_A_Etwn_Foithtwn-2010.pdf Για διασκέδαση: Μην βιάζεστε ...θα βρείτε πολλά (Μωρέ δεν θα διαβάζετε καθόλου;) Το κέντρο έχει παλιά σπίτια.Νεότερα και πιο φθηνά έχει προς τη περιοχή του Νοσοκομείου Χατζηκώστα ( από την άλλη πλευρά της πόλης ), στα Σεισμόπληκτα και στην Ανατολή.Το Νοσοκομείο Χατζηκώστα απέχει πέριπου 3 χιλιόμετρα από το Κέντρο και η Ανατολή άλλα τόσα από την άλλη πλευρά.Το Πανεπιστήμιο απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα από το κέντρο και 2 χιλιόμετρα από την Ανατολή. Θα τα ξαναπούμε... στο Πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bost Νεοφερμένο μέλος Ο X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:30 Ο bost έγραψε: #667 07-09-10 17:30 Και εγω περασα Γιαννενα,πληροφορικη.Γνωμη μου ειναι να προτιμησετε σπιτια που ειναι κοντα στο κεντρο παρα Ανατολη ή Σεισμοπληκτα καθως θελετε αστικο και για το κεντρο αλλα και για το παν/μιο,αλλα γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiaaa Νεοφερμένο μέλος Η σόφη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:47 Η sofiaaa έγραψε: #668 07-09-10 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Anti12: οχι ηταν η 4η! ηθελα ψυχολογια αλλα επρεπε να πεσουν οι βασεις για να περασω στης κρητης.. δεν με πειραζει ομως.! εσενα? Click για ανάπτυξη... μια απ τα ιδια κ με εμενα αντιγονη μου! ηθελα ψυχολογια αλλα δεν επεσαν(απεναντιας ανεβηκαν)οι βασεις στην κρητη! θα μαι κ εγω γιαννενα! στο τμημα των νηπιαγωγων! καλη σταδιοδρομια ευχομαι σε ολους! Αρχική Δημοσίευση από _elena_: 'Eχω ακούσει τα καλύτερα πάντως. Υπάρχει κανάς Γιαννιώτης να μας κατατοπίσει ή μπα? Τι μαγαζιά παίζουν? Κανά rock bar υπάρχει ή κάνω τρελά όνειρα? Click για ανάπτυξη... τα παντα υπαρχουν! εχω πολλους φιλους κ φιλες που σπουδαζουν εκει! εχει μαγαζια, καφετεριες, μπαρακια για ολα τα γουστα! Αρχική Δημοσίευση από bost: Και εγω περασα Γιαννενα,πληροφορικη.Γνωμη μου ειναι να προτιμησετε σπιτια που ειναι κοντα στο κεντρο παρα Ανατολη ή Σεισμοπληκτα καθως θελετε αστικο και για το κεντρο αλλα και για το παν/μιο,αλλα γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω απολυτα!!!!καλη σταδιοδρομια!!! Αρχική Δημοσίευση από Hliolousth: τελικα βρηκα σπιτι, και πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενη...!!ειδα και εγω τα κλαμπ που αναφερει η αντιγονη..ειμαι αισιοδοξη,δεν ξερω βεβαια τι θα γινει.!το μονο που με ανυσηχει ειναι ο καιρος εκει.πρεπει να εχει πολυ κρυο και νομιζω οτι βρεχει συνεχεια.τελοσπαντων...θα δουμε!!! Click για ανάπτυξη... στα γιαννενα ειδικα μην περιμενετε να δειτε ασπρη μερα! ενημερωθηκα οτι το πλεον χρησιμοτερο αξεσουαρ ειναι η ομπρελαα! ειναι σαν ενα μικρο λονδινο! χιχι! βρεχει πολυ συχνα κ κανει πολυυυυ κρυο! ειδικα αν δεν το εχεις συνηθισει θα ναι δυσκολο τον 1ο καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Σεπτεμβρίου 2010 Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Η Hliolousth: #669 07-09-10 18:24 σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!! εσυ σοφια που νοικιασες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:35 Η Angelique.: #670 07-09-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Hliolousth: σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!! εσυ σοφια που νοικιασες?? Click για ανάπτυξη... Κέντρο δεν το προτείνω ούτε κι εγώ. Όσα είχα δεί,ήταν πολύ κάτω του μετρίου και γενικότερα πάρα πολύ παλιά ρε παιδί μου. Δεν μου άρεσαν καθόλου. =/ Κι εγώ νοίκιασα στα Σεισμόπληκτα πάντως και είμαι μια χαρά ευχαριστημένη. Καλά τόσο πολύ βρέχει ρε σείς? Γουστάρωω. EDIT: Πόσα θέματα υπάρχουν για τη φοιτητική ζωή στα Γιάννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Ο Iliaso έγραψε: #671 07-09-10 21:47 Πρέπει να ναι φοβερά στα Γιάννενα αν σκεφτεί κανείς την υγρασία που έχει συν το ότι είναι σε υψόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:55 Ο Luis έγραψε: #672 07-09-10 21:55 Μια χαρά είναι. Αν σας αρέσει και η βροχή θα περάσετε καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:58 Ο Lazos έγραψε: #673 08-09-10 10:58 elena αλλο τιποτα απο ροκαδικα! γεματα ειμαστε, δυστυχως :S χα χα αν θες πληροφοριες στειλε p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:04 Ο sanji05 έγραψε: #674 08-09-10 12:04 Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marie!!!! Νεοφερμένο μέλος Η marie!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Η marie!!!!: #675 08-09-10 12:15 Γεια σας!! και εγω ερχομαι γιαννενα !!! να κανω μια ερωτηση .. οι εγγραφες γινονται αλφαβητικα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:08 Η Hliolousth: #676 08-09-10 14:08 PHP: Αρχική Δημοσίευση από sanji05: Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Click για ανάπτυξη... το μονο που ξερω για τις εστιες ειναι οτι μπορουν να τρωνε ολοι με το φοιτητικο πασο,οσο για την ποιοτητα του φαγητου και της στεγασης δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο sanji05 έγραψε: #677 08-09-10 14:20 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Κανεις αλλος για τα δωμάτια?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:54 Η Anti12 έγραψε: #678 09-09-10 02:54 χαιρομαι που βρεθηκαν πολλοι ξαφνικα! κι εγω εχω προβληματιστει με τις εγγραφες. ξερετε αν ισχυει το 13-30? περασε κανενας αλλος ΦΠΨ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:56 Ο sanji05 έγραψε: #679 09-09-10 11:56 Μπορεις να μπεις στο site της σχολής σου και να δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:53 Η Hliolousth: #680 09-09-10 12:53 λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και μετα απο πολλες προσπαθειες μου απαντησαν..τελικα οι εγγραφες θα γινουν απο τις 13-30 σεμπτεβριου και ο καθενας μπορει να παει οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να εγγραφει..!! εμαθα επισης οτι απο φετος δεν υποχρεουμαστε να κανουμε ιατρικες εξετασεις.. αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγω περασα Γιαννενα,πληροφορικη.Γνωμη μου ειναι να προτιμησετε σπιτια που ειναι κοντα στο κεντρο παρα Ανατολη ή Σεισμοπληκτα καθως θελετε αστικο και για το κεντρο αλλα και για το παν/μιο,αλλα γουστα ειναι αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofiaaa Νεοφερμένο μέλος Η σόφη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:47 Η sofiaaa έγραψε: #668 07-09-10 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Anti12: οχι ηταν η 4η! ηθελα ψυχολογια αλλα επρεπε να πεσουν οι βασεις για να περασω στης κρητης.. δεν με πειραζει ομως.! εσενα? Click για ανάπτυξη... μια απ τα ιδια κ με εμενα αντιγονη μου! ηθελα ψυχολογια αλλα δεν επεσαν(απεναντιας ανεβηκαν)οι βασεις στην κρητη! θα μαι κ εγω γιαννενα! στο τμημα των νηπιαγωγων! καλη σταδιοδρομια ευχομαι σε ολους! Αρχική Δημοσίευση από _elena_: 'Eχω ακούσει τα καλύτερα πάντως. Υπάρχει κανάς Γιαννιώτης να μας κατατοπίσει ή μπα? Τι μαγαζιά παίζουν? Κανά rock bar υπάρχει ή κάνω τρελά όνειρα? Click για ανάπτυξη... τα παντα υπαρχουν! εχω πολλους φιλους κ φιλες που σπουδαζουν εκει! εχει μαγαζια, καφετεριες, μπαρακια για ολα τα γουστα! Αρχική Δημοσίευση από bost: Και εγω περασα Γιαννενα,πληροφορικη.Γνωμη μου ειναι να προτιμησετε σπιτια που ειναι κοντα στο κεντρο παρα Ανατολη ή Σεισμοπληκτα καθως θελετε αστικο και για το κεντρο αλλα και για το παν/μιο,αλλα γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω απολυτα!!!!καλη σταδιοδρομια!!! Αρχική Δημοσίευση από Hliolousth: τελικα βρηκα σπιτι, και πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενη...!!ειδα και εγω τα κλαμπ που αναφερει η αντιγονη..ειμαι αισιοδοξη,δεν ξερω βεβαια τι θα γινει.!το μονο που με ανυσηχει ειναι ο καιρος εκει.πρεπει να εχει πολυ κρυο και νομιζω οτι βρεχει συνεχεια.τελοσπαντων...θα δουμε!!! Click για ανάπτυξη... στα γιαννενα ειδικα μην περιμενετε να δειτε ασπρη μερα! ενημερωθηκα οτι το πλεον χρησιμοτερο αξεσουαρ ειναι η ομπρελαα! ειναι σαν ενα μικρο λονδινο! χιχι! βρεχει πολυ συχνα κ κανει πολυυυυ κρυο! ειδικα αν δεν το εχεις συνηθισει θα ναι δυσκολο τον 1ο καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Σεπτεμβρίου 2010 Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Η Hliolousth: #669 07-09-10 18:24 σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!! εσυ σοφια που νοικιασες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:35 Η Angelique.: #670 07-09-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Hliolousth: σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!! εσυ σοφια που νοικιασες?? Click για ανάπτυξη... Κέντρο δεν το προτείνω ούτε κι εγώ. Όσα είχα δεί,ήταν πολύ κάτω του μετρίου και γενικότερα πάρα πολύ παλιά ρε παιδί μου. Δεν μου άρεσαν καθόλου. =/ Κι εγώ νοίκιασα στα Σεισμόπληκτα πάντως και είμαι μια χαρά ευχαριστημένη. Καλά τόσο πολύ βρέχει ρε σείς? Γουστάρωω. EDIT: Πόσα θέματα υπάρχουν για τη φοιτητική ζωή στα Γιάννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Ο Iliaso έγραψε: #671 07-09-10 21:47 Πρέπει να ναι φοβερά στα Γιάννενα αν σκεφτεί κανείς την υγρασία που έχει συν το ότι είναι σε υψόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:55 Ο Luis έγραψε: #672 07-09-10 21:55 Μια χαρά είναι. Αν σας αρέσει και η βροχή θα περάσετε καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:58 Ο Lazos έγραψε: #673 08-09-10 10:58 elena αλλο τιποτα απο ροκαδικα! γεματα ειμαστε, δυστυχως :S χα χα αν θες πληροφοριες στειλε p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:04 Ο sanji05 έγραψε: #674 08-09-10 12:04 Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marie!!!! Νεοφερμένο μέλος Η marie!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Η marie!!!!: #675 08-09-10 12:15 Γεια σας!! και εγω ερχομαι γιαννενα !!! να κανω μια ερωτηση .. οι εγγραφες γινονται αλφαβητικα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:08 Η Hliolousth: #676 08-09-10 14:08 PHP: Αρχική Δημοσίευση από sanji05: Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Click για ανάπτυξη... το μονο που ξερω για τις εστιες ειναι οτι μπορουν να τρωνε ολοι με το φοιτητικο πασο,οσο για την ποιοτητα του φαγητου και της στεγασης δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο sanji05 έγραψε: #677 08-09-10 14:20 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Κανεις αλλος για τα δωμάτια?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:54 Η Anti12 έγραψε: #678 09-09-10 02:54 χαιρομαι που βρεθηκαν πολλοι ξαφνικα! κι εγω εχω προβληματιστει με τις εγγραφες. ξερετε αν ισχυει το 13-30? περασε κανενας αλλος ΦΠΨ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:56 Ο sanji05 έγραψε: #679 09-09-10 11:56 Μπορεις να μπεις στο site της σχολής σου και να δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:53 Η Hliolousth: #680 09-09-10 12:53 λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και μετα απο πολλες προσπαθειες μου απαντησαν..τελικα οι εγγραφες θα γινουν απο τις 13-30 σεμπτεβριου και ο καθενας μπορει να παει οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να εγγραφει..!! εμαθα επισης οτι απο φετος δεν υποχρεουμαστε να κανουμε ιατρικες εξετασεις.. αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anti12: οχι ηταν η 4η! ηθελα ψυχολογια αλλα επρεπε να πεσουν οι βασεις για να περασω στης κρητης.. δεν με πειραζει ομως.! εσενα? Click για ανάπτυξη... μια απ τα ιδια κ με εμενα αντιγονη μου! ηθελα ψυχολογια αλλα δεν επεσαν(απεναντιας ανεβηκαν)οι βασεις στην κρητη! θα μαι κ εγω γιαννενα! στο τμημα των νηπιαγωγων! καλη σταδιοδρομια ευχομαι σε ολους! Αρχική Δημοσίευση από _elena_: 'Eχω ακούσει τα καλύτερα πάντως. Υπάρχει κανάς Γιαννιώτης να μας κατατοπίσει ή μπα? Τι μαγαζιά παίζουν? Κανά rock bar υπάρχει ή κάνω τρελά όνειρα? Click για ανάπτυξη... τα παντα υπαρχουν! εχω πολλους φιλους κ φιλες που σπουδαζουν εκει! εχει μαγαζια, καφετεριες, μπαρακια για ολα τα γουστα! Αρχική Δημοσίευση από bost: Και εγω περασα Γιαννενα,πληροφορικη.Γνωμη μου ειναι να προτιμησετε σπιτια που ειναι κοντα στο κεντρο παρα Ανατολη ή Σεισμοπληκτα καθως θελετε αστικο και για το κεντρο αλλα και για το παν/μιο,αλλα γουστα ειναι αυτα Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω απολυτα!!!!καλη σταδιοδρομια!!! Αρχική Δημοσίευση από Hliolousth: τελικα βρηκα σπιτι, και πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενη...!!ειδα και εγω τα κλαμπ που αναφερει η αντιγονη..ειμαι αισιοδοξη,δεν ξερω βεβαια τι θα γινει.!το μονο που με ανυσηχει ειναι ο καιρος εκει.πρεπει να εχει πολυ κρυο και νομιζω οτι βρεχει συνεχεια.τελοσπαντων...θα δουμε!!! Click για ανάπτυξη... στα γιαννενα ειδικα μην περιμενετε να δειτε ασπρη μερα! ενημερωθηκα οτι το πλεον χρησιμοτερο αξεσουαρ ειναι η ομπρελαα! ειναι σαν ενα μικρο λονδινο! χιχι! βρεχει πολυ συχνα κ κανει πολυυυυ κρυο! ειδικα αν δεν το εχεις συνηθισει θα ναι δυσκολο τον 1ο καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Η Hliolousth: #669 07-09-10 18:24 σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!! εσυ σοφια που νοικιασες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:35 Η Angelique.: #670 07-09-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Hliolousth: σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!! εσυ σοφια που νοικιασες?? Click για ανάπτυξη... Κέντρο δεν το προτείνω ούτε κι εγώ. Όσα είχα δεί,ήταν πολύ κάτω του μετρίου και γενικότερα πάρα πολύ παλιά ρε παιδί μου. Δεν μου άρεσαν καθόλου. =/ Κι εγώ νοίκιασα στα Σεισμόπληκτα πάντως και είμαι μια χαρά ευχαριστημένη. Καλά τόσο πολύ βρέχει ρε σείς? Γουστάρωω. EDIT: Πόσα θέματα υπάρχουν για τη φοιτητική ζωή στα Γιάννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Ο Iliaso έγραψε: #671 07-09-10 21:47 Πρέπει να ναι φοβερά στα Γιάννενα αν σκεφτεί κανείς την υγρασία που έχει συν το ότι είναι σε υψόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:55 Ο Luis έγραψε: #672 07-09-10 21:55 Μια χαρά είναι. Αν σας αρέσει και η βροχή θα περάσετε καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:58 Ο Lazos έγραψε: #673 08-09-10 10:58 elena αλλο τιποτα απο ροκαδικα! γεματα ειμαστε, δυστυχως :S χα χα αν θες πληροφοριες στειλε p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:04 Ο sanji05 έγραψε: #674 08-09-10 12:04 Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marie!!!! Νεοφερμένο μέλος Η marie!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Η marie!!!!: #675 08-09-10 12:15 Γεια σας!! και εγω ερχομαι γιαννενα !!! να κανω μια ερωτηση .. οι εγγραφες γινονται αλφαβητικα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:08 Η Hliolousth: #676 08-09-10 14:08 PHP: Αρχική Δημοσίευση από sanji05: Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Click για ανάπτυξη... το μονο που ξερω για τις εστιες ειναι οτι μπορουν να τρωνε ολοι με το φοιτητικο πασο,οσο για την ποιοτητα του φαγητου και της στεγασης δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο sanji05 έγραψε: #677 08-09-10 14:20 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Κανεις αλλος για τα δωμάτια?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:54 Η Anti12 έγραψε: #678 09-09-10 02:54 χαιρομαι που βρεθηκαν πολλοι ξαφνικα! κι εγω εχω προβληματιστει με τις εγγραφες. ξερετε αν ισχυει το 13-30? περασε κανενας αλλος ΦΠΨ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:56 Ο sanji05 έγραψε: #679 09-09-10 11:56 Μπορεις να μπεις στο site της σχολής σου και να δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:53 Η Hliolousth: #680 09-09-10 12:53 λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και μετα απο πολλες προσπαθειες μου απαντησαν..τελικα οι εγγραφες θα γινουν απο τις 13-30 σεμπτεβριου και ο καθενας μπορει να παει οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να εγγραφει..!! εμαθα επισης οτι απο φετος δεν υποχρεουμαστε να κανουμε ιατρικες εξετασεις.. αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!! εσυ σοφια που νοικιασες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:35 Η Angelique.: #670 07-09-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Hliolousth: σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!! εσυ σοφια που νοικιασες?? Click για ανάπτυξη... Κέντρο δεν το προτείνω ούτε κι εγώ. Όσα είχα δεί,ήταν πολύ κάτω του μετρίου και γενικότερα πάρα πολύ παλιά ρε παιδί μου. Δεν μου άρεσαν καθόλου. =/ Κι εγώ νοίκιασα στα Σεισμόπληκτα πάντως και είμαι μια χαρά ευχαριστημένη. Καλά τόσο πολύ βρέχει ρε σείς? Γουστάρωω. EDIT: Πόσα θέματα υπάρχουν για τη φοιτητική ζωή στα Γιάννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Ο Iliaso έγραψε: #671 07-09-10 21:47 Πρέπει να ναι φοβερά στα Γιάννενα αν σκεφτεί κανείς την υγρασία που έχει συν το ότι είναι σε υψόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:55 Ο Luis έγραψε: #672 07-09-10 21:55 Μια χαρά είναι. Αν σας αρέσει και η βροχή θα περάσετε καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:58 Ο Lazos έγραψε: #673 08-09-10 10:58 elena αλλο τιποτα απο ροκαδικα! γεματα ειμαστε, δυστυχως :S χα χα αν θες πληροφοριες στειλε p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:04 Ο sanji05 έγραψε: #674 08-09-10 12:04 Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marie!!!! Νεοφερμένο μέλος Η marie!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Η marie!!!!: #675 08-09-10 12:15 Γεια σας!! και εγω ερχομαι γιαννενα !!! να κανω μια ερωτηση .. οι εγγραφες γινονται αλφαβητικα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:08 Η Hliolousth: #676 08-09-10 14:08 PHP: Αρχική Δημοσίευση από sanji05: Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Click για ανάπτυξη... το μονο που ξερω για τις εστιες ειναι οτι μπορουν να τρωνε ολοι με το φοιτητικο πασο,οσο για την ποιοτητα του φαγητου και της στεγασης δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο sanji05 έγραψε: #677 08-09-10 14:20 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Κανεις αλλος για τα δωμάτια?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:54 Η Anti12 έγραψε: #678 09-09-10 02:54 χαιρομαι που βρεθηκαν πολλοι ξαφνικα! κι εγω εχω προβληματιστει με τις εγγραφες. ξερετε αν ισχυει το 13-30? περασε κανενας αλλος ΦΠΨ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:56 Ο sanji05 έγραψε: #679 09-09-10 11:56 Μπορεις να μπεις στο site της σχολής σου και να δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:53 Η Hliolousth: #680 09-09-10 12:53 λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και μετα απο πολλες προσπαθειες μου απαντησαν..τελικα οι εγγραφες θα γινουν απο τις 13-30 σεμπτεβριου και ο καθενας μπορει να παει οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να εγγραφει..!! εμαθα επισης οτι απο φετος δεν υποχρεουμαστε να κανουμε ιατρικες εξετασεις.. αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hliolousth: σοφια και εσυ γιαννενα??νηπιαγωγων απ οτι ειδα..πολυ καλα..!ειλικρινα θα βρεχει πολυ,για αρχη εχω εξοπλιστει με αρκετες ομπρελες[ για να αλλαζουμε κιολασ,μην κυκλοφορουμε με τις ιδιες]χαχα παρ ολα αυτα εχω να δηλωσω πως τα σπιτια μεσα στο κεντρο ειναι παρα πολυ παλια και εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο γι αυτο και προτιμησα σεισμοπληκτα..!! εσυ σοφια που νοικιασες?? Click για ανάπτυξη... Κέντρο δεν το προτείνω ούτε κι εγώ. Όσα είχα δεί,ήταν πολύ κάτω του μετρίου και γενικότερα πάρα πολύ παλιά ρε παιδί μου. Δεν μου άρεσαν καθόλου. =/ Κι εγώ νοίκιασα στα Σεισμόπληκτα πάντως και είμαι μια χαρά ευχαριστημένη. Καλά τόσο πολύ βρέχει ρε σείς? Γουστάρωω. EDIT: Πόσα θέματα υπάρχουν για τη φοιτητική ζωή στα Γιάννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:47 Ο Iliaso έγραψε: #671 07-09-10 21:47 Πρέπει να ναι φοβερά στα Γιάννενα αν σκεφτεί κανείς την υγρασία που έχει συν το ότι είναι σε υψόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:55 Ο Luis έγραψε: #672 07-09-10 21:55 Μια χαρά είναι. Αν σας αρέσει και η βροχή θα περάσετε καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:58 Ο Lazos έγραψε: #673 08-09-10 10:58 elena αλλο τιποτα απο ροκαδικα! γεματα ειμαστε, δυστυχως :S χα χα αν θες πληροφοριες στειλε p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:04 Ο sanji05 έγραψε: #674 08-09-10 12:04 Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marie!!!! Νεοφερμένο μέλος Η marie!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Η marie!!!!: #675 08-09-10 12:15 Γεια σας!! και εγω ερχομαι γιαννενα !!! να κανω μια ερωτηση .. οι εγγραφες γινονται αλφαβητικα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:08 Η Hliolousth: #676 08-09-10 14:08 PHP: Αρχική Δημοσίευση από sanji05: Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Click για ανάπτυξη... το μονο που ξερω για τις εστιες ειναι οτι μπορουν να τρωνε ολοι με το φοιτητικο πασο,οσο για την ποιοτητα του φαγητου και της στεγασης δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο sanji05 έγραψε: #677 08-09-10 14:20 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Κανεις αλλος για τα δωμάτια?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:54 Η Anti12 έγραψε: #678 09-09-10 02:54 χαιρομαι που βρεθηκαν πολλοι ξαφνικα! κι εγω εχω προβληματιστει με τις εγγραφες. ξερετε αν ισχυει το 13-30? περασε κανενας αλλος ΦΠΨ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:56 Ο sanji05 έγραψε: #679 09-09-10 11:56 Μπορεις να μπεις στο site της σχολής σου και να δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:53 Η Hliolousth: #680 09-09-10 12:53 λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και μετα απο πολλες προσπαθειες μου απαντησαν..τελικα οι εγγραφες θα γινουν απο τις 13-30 σεμπτεβριου και ο καθενας μπορει να παει οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να εγγραφει..!! εμαθα επισης οτι απο φετος δεν υποχρεουμαστε να κανουμε ιατρικες εξετασεις.. αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρέπει να ναι φοβερά στα Γιάννενα αν σκεφτεί κανείς την υγρασία που έχει συν το ότι είναι σε υψόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:55 Ο Luis έγραψε: #672 07-09-10 21:55 Μια χαρά είναι. Αν σας αρέσει και η βροχή θα περάσετε καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:58 Ο Lazos έγραψε: #673 08-09-10 10:58 elena αλλο τιποτα απο ροκαδικα! γεματα ειμαστε, δυστυχως :S χα χα αν θες πληροφοριες στειλε p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:04 Ο sanji05 έγραψε: #674 08-09-10 12:04 Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marie!!!! Νεοφερμένο μέλος Η marie!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Η marie!!!!: #675 08-09-10 12:15 Γεια σας!! και εγω ερχομαι γιαννενα !!! να κανω μια ερωτηση .. οι εγγραφες γινονται αλφαβητικα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:08 Η Hliolousth: #676 08-09-10 14:08 PHP: Αρχική Δημοσίευση από sanji05: Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Click για ανάπτυξη... το μονο που ξερω για τις εστιες ειναι οτι μπορουν να τρωνε ολοι με το φοιτητικο πασο,οσο για την ποιοτητα του φαγητου και της στεγασης δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο sanji05 έγραψε: #677 08-09-10 14:20 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Κανεις αλλος για τα δωμάτια?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:54 Η Anti12 έγραψε: #678 09-09-10 02:54 χαιρομαι που βρεθηκαν πολλοι ξαφνικα! κι εγω εχω προβληματιστει με τις εγγραφες. ξερετε αν ισχυει το 13-30? περασε κανενας αλλος ΦΠΨ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:56 Ο sanji05 έγραψε: #679 09-09-10 11:56 Μπορεις να μπεις στο site της σχολής σου και να δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:53 Η Hliolousth: #680 09-09-10 12:53 λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και μετα απο πολλες προσπαθειες μου απαντησαν..τελικα οι εγγραφες θα γινουν απο τις 13-30 σεμπτεβριου και ο καθενας μπορει να παει οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να εγγραφει..!! εμαθα επισης οτι απο φετος δεν υποχρεουμαστε να κανουμε ιατρικες εξετασεις.. αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια χαρά είναι. Αν σας αρέσει και η βροχή θα περάσετε καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:58 Ο Lazos έγραψε: #673 08-09-10 10:58 elena αλλο τιποτα απο ροκαδικα! γεματα ειμαστε, δυστυχως :S χα χα αν θες πληροφοριες στειλε p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:04 Ο sanji05 έγραψε: #674 08-09-10 12:04 Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marie!!!! Νεοφερμένο μέλος Η marie!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Η marie!!!!: #675 08-09-10 12:15 Γεια σας!! και εγω ερχομαι γιαννενα !!! να κανω μια ερωτηση .. οι εγγραφες γινονται αλφαβητικα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:08 Η Hliolousth: #676 08-09-10 14:08 PHP: Αρχική Δημοσίευση από sanji05: Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Click για ανάπτυξη... το μονο που ξερω για τις εστιες ειναι οτι μπορουν να τρωνε ολοι με το φοιτητικο πασο,οσο για την ποιοτητα του φαγητου και της στεγασης δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο sanji05 έγραψε: #677 08-09-10 14:20 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Κανεις αλλος για τα δωμάτια?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:54 Η Anti12 έγραψε: #678 09-09-10 02:54 χαιρομαι που βρεθηκαν πολλοι ξαφνικα! κι εγω εχω προβληματιστει με τις εγγραφες. ξερετε αν ισχυει το 13-30? περασε κανενας αλλος ΦΠΨ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:56 Ο sanji05 έγραψε: #679 09-09-10 11:56 Μπορεις να μπεις στο site της σχολής σου και να δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:53 Η Hliolousth: #680 09-09-10 12:53 λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και μετα απο πολλες προσπαθειες μου απαντησαν..τελικα οι εγγραφες θα γινουν απο τις 13-30 σεμπτεβριου και ο καθενας μπορει να παει οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να εγγραφει..!! εμαθα επισης οτι απο φετος δεν υποχρεουμαστε να κανουμε ιατρικες εξετασεις.. αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
elena αλλο τιποτα απο ροκαδικα! γεματα ειμαστε, δυστυχως :S χα χα αν θες πληροφοριες στειλε p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:04 Ο sanji05 έγραψε: #674 08-09-10 12:04 Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marie!!!! Νεοφερμένο μέλος Η marie!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Η marie!!!!: #675 08-09-10 12:15 Γεια σας!! και εγω ερχομαι γιαννενα !!! να κανω μια ερωτηση .. οι εγγραφες γινονται αλφαβητικα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:08 Η Hliolousth: #676 08-09-10 14:08 PHP: Αρχική Δημοσίευση από sanji05: Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Click για ανάπτυξη... το μονο που ξερω για τις εστιες ειναι οτι μπορουν να τρωνε ολοι με το φοιτητικο πασο,οσο για την ποιοτητα του φαγητου και της στεγασης δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο sanji05 έγραψε: #677 08-09-10 14:20 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Κανεις αλλος για τα δωμάτια?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:54 Η Anti12 έγραψε: #678 09-09-10 02:54 χαιρομαι που βρεθηκαν πολλοι ξαφνικα! κι εγω εχω προβληματιστει με τις εγγραφες. ξερετε αν ισχυει το 13-30? περασε κανενας αλλος ΦΠΨ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:56 Ο sanji05 έγραψε: #679 09-09-10 11:56 Μπορεις να μπεις στο site της σχολής σου και να δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:53 Η Hliolousth: #680 09-09-10 12:53 λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και μετα απο πολλες προσπαθειες μου απαντησαν..τελικα οι εγγραφες θα γινουν απο τις 13-30 σεμπτεβριου και ο καθενας μπορει να παει οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να εγγραφει..!! εμαθα επισης οτι απο φετος δεν υποχρεουμαστε να κανουμε ιατρικες εξετασεις.. αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marie!!!! Νεοφερμένο μέλος Η marie!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Η marie!!!!: #675 08-09-10 12:15 Γεια σας!! και εγω ερχομαι γιαννενα !!! να κανω μια ερωτηση .. οι εγγραφες γινονται αλφαβητικα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:08 Η Hliolousth: #676 08-09-10 14:08 PHP: Αρχική Δημοσίευση από sanji05: Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Click για ανάπτυξη... το μονο που ξερω για τις εστιες ειναι οτι μπορουν να τρωνε ολοι με το φοιτητικο πασο,οσο για την ποιοτητα του φαγητου και της στεγασης δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο sanji05 έγραψε: #677 08-09-10 14:20 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Κανεις αλλος για τα δωμάτια?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:54 Η Anti12 έγραψε: #678 09-09-10 02:54 χαιρομαι που βρεθηκαν πολλοι ξαφνικα! κι εγω εχω προβληματιστει με τις εγγραφες. ξερετε αν ισχυει το 13-30? περασε κανενας αλλος ΦΠΨ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:56 Ο sanji05 έγραψε: #679 09-09-10 11:56 Μπορεις να μπεις στο site της σχολής σου και να δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:53 Η Hliolousth: #680 09-09-10 12:53 λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και μετα απο πολλες προσπαθειες μου απαντησαν..τελικα οι εγγραφες θα γινουν απο τις 13-30 σεμπτεβριου και ο καθενας μπορει να παει οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να εγγραφει..!! εμαθα επισης οτι απο φετος δεν υποχρεουμαστε να κανουμε ιατρικες εξετασεις.. αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας!! και εγω ερχομαι γιαννενα !!! να κανω μια ερωτηση .. οι εγγραφες γινονται αλφαβητικα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:08 Η Hliolousth: #676 08-09-10 14:08 PHP: Αρχική Δημοσίευση από sanji05: Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Click για ανάπτυξη... το μονο που ξερω για τις εστιες ειναι οτι μπορουν να τρωνε ολοι με το φοιτητικο πασο,οσο για την ποιοτητα του φαγητου και της στεγασης δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο sanji05 έγραψε: #677 08-09-10 14:20 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Κανεις αλλος για τα δωμάτια?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:54 Η Anti12 έγραψε: #678 09-09-10 02:54 χαιρομαι που βρεθηκαν πολλοι ξαφνικα! κι εγω εχω προβληματιστει με τις εγγραφες. ξερετε αν ισχυει το 13-30? περασε κανενας αλλος ΦΠΨ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:56 Ο sanji05 έγραψε: #679 09-09-10 11:56 Μπορεις να μπεις στο site της σχολής σου και να δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:53 Η Hliolousth: #680 09-09-10 12:53 λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και μετα απο πολλες προσπαθειες μου απαντησαν..τελικα οι εγγραφες θα γινουν απο τις 13-30 σεμπτεβριου και ο καθενας μπορει να παει οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να εγγραφει..!! εμαθα επισης οτι απο φετος δεν υποχρεουμαστε να κανουμε ιατρικες εξετασεις.. αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
PHP: Αρχική Δημοσίευση από sanji05: Γειά σας παιδιά!Mήπως ξέρει κανείς τίποτα για τις εστίες?Είναι καλές?Όποιος ξέρει κάτι,ας μου πει..! Click για ανάπτυξη... το μονο που ξερω για τις εστιες ειναι οτι μπορουν να τρωνε ολοι με το φοιτητικο πασο,οσο για την ποιοτητα του φαγητου και της στεγασης δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο sanji05 έγραψε: #677 08-09-10 14:20 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Κανεις αλλος για τα δωμάτια?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:54 Η Anti12 έγραψε: #678 09-09-10 02:54 χαιρομαι που βρεθηκαν πολλοι ξαφνικα! κι εγω εχω προβληματιστει με τις εγγραφες. ξερετε αν ισχυει το 13-30? περασε κανενας αλλος ΦΠΨ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:56 Ο sanji05 έγραψε: #679 09-09-10 11:56 Μπορεις να μπεις στο site της σχολής σου και να δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:53 Η Hliolousth: #680 09-09-10 12:53 λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και μετα απο πολλες προσπαθειες μου απαντησαν..τελικα οι εγγραφες θα γινουν απο τις 13-30 σεμπτεβριου και ο καθενας μπορει να παει οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να εγγραφει..!! εμαθα επισης οτι απο φετος δεν υποχρεουμαστε να κανουμε ιατρικες εξετασεις.. αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Κανεις αλλος για τα δωμάτια?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anti12 Νεοφερμένο μέλος Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:54 Η Anti12 έγραψε: #678 09-09-10 02:54 χαιρομαι που βρεθηκαν πολλοι ξαφνικα! κι εγω εχω προβληματιστει με τις εγγραφες. ξερετε αν ισχυει το 13-30? περασε κανενας αλλος ΦΠΨ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:56 Ο sanji05 έγραψε: #679 09-09-10 11:56 Μπορεις να μπεις στο site της σχολής σου και να δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:53 Η Hliolousth: #680 09-09-10 12:53 λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και μετα απο πολλες προσπαθειες μου απαντησαν..τελικα οι εγγραφες θα γινουν απο τις 13-30 σεμπτεβριου και ο καθενας μπορει να παει οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να εγγραφει..!! εμαθα επισης οτι απο φετος δεν υποχρεουμαστε να κανουμε ιατρικες εξετασεις.. αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χαιρομαι που βρεθηκαν πολλοι ξαφνικα! κι εγω εχω προβληματιστει με τις εγγραφες. ξερετε αν ισχυει το 13-30? περασε κανενας αλλος ΦΠΨ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sanji05 Νεοφερμένο μέλος Ο sanji05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:56 Ο sanji05 έγραψε: #679 09-09-10 11:56 Μπορεις να μπεις στο site της σχολής σου και να δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:53 Η Hliolousth: #680 09-09-10 12:53 λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και μετα απο πολλες προσπαθειες μου απαντησαν..τελικα οι εγγραφες θα γινουν απο τις 13-30 σεμπτεβριου και ο καθενας μπορει να παει οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να εγγραφει..!! εμαθα επισης οτι απο φετος δεν υποχρεουμαστε να κανουμε ιατρικες εξετασεις.. αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μπορεις να μπεις στο site της σχολής σου και να δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hliolousth Νεοφερμένο μέλος Η Hliolousth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:53 Η Hliolousth: #680 09-09-10 12:53 λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και μετα απο πολλες προσπαθειες μου απαντησαν..τελικα οι εγγραφες θα γινουν απο τις 13-30 σεμπτεβριου και ο καθενας μπορει να παει οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να εγγραφει..!! εμαθα επισης οτι απο φετος δεν υποχρεουμαστε να κανουμε ιατρικες εξετασεις.. αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο και μετα απο πολλες προσπαθειες μου απαντησαν..τελικα οι εγγραφες θα γινουν απο τις 13-30 σεμπτεβριου και ο καθενας μπορει να παει οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να εγγραφει..!! εμαθα επισης οτι απο φετος δεν υποχρεουμαστε να κανουμε ιατρικες εξετασεις.. αν ξερει καποιος κατι αλλο παρακαλω ασ ενημερωσει,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.