Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Η Flying Monarch: #601 29-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Click για ανάπτυξη... ρε παιδιά η κάθε σχολή βγάζει το πρόγραμμά της στο site της... εδώ https://www.uoi.gr/schools/early-childhood/index.htm θα κοιτάς για το πότε θα ανακοινωθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:15 Η jo! έγραψε: #602 29-09-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Click για ανάπτυξη... https://www.uoi.gr/schools/early-childhood/ αυτή είναι η νέα σελίδα των νηπιαγωγών....δεν βρήκα κάτι για το πρόγραμμα..μόνο το περσινό είδα...δες και εσύ μήπως δεν είδα καλά!και γω από άλλη πόλη είμαι...κ το θεωρώ απαράδεκτο...που δεν ανακοινώνουν τίποτα στο ιντερνετ...ούτε καν την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!!τι πρέπει να κάνουμε..?να παίρνουμε τηλέφωνο μέχρι να μας απαντήσει κάποιος?ή να πάμε μέχρι εκεί να δούμε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:39 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #603 29-09-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από jo!: https://www.uoi.gr/schools/early-childhood/ αυτή είναι η νέα σελίδα των νηπιαγωγών....δεν βρήκα κάτι για το πρόγραμμα..μόνο το περσινό είδα...δες και εσύ μήπως δεν είδα καλά!και γω από άλλη πόλη είμαι...κ το θεωρώ απαράδεκτο...που δεν ανακοινώνουν τίποτα στο ιντερνετ...ούτε καν την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!!τι πρέπει να κάνουμε..?να παίρνουμε τηλέφωνο μέχρι να μας απαντήσει κάποιος?ή να πάμε μέχρι εκεί να δούμε?! Click για ανάπτυξη... τ ιδιο λεω κ εγω!!! τεσπα θα περιμενω μηπως βγει τπτ σ'αυτη τη διευθυνση!! σας ευχαριστω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m.m Νεοφερμένο μέλος Η m.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:45 Η m.m έγραψε: #604 01-10-09 13:45 Ξερει κανεις ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 13:34 Ο 01011001 έγραψε: #605 02-10-09 13:34 τελικά δεν κοίταξα για κανέναν :p Ιατρική απ'ότι ξέρω θα αρχίσει την τρίτη με βιοστατιστική, not sure though Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgina Νεοφερμένο μέλος Η gorgina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:35 Η gorgina έγραψε: #606 07-10-09 13:35 γεια σας από τα Γιάννενα καλή αρχή σε όλους. θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος από τους παλιούς στο οικονομικό να μου δώσει πληροφορίες για καθηγητες, μαθήματα ή ότι άλλο νομίζει ότι θα μου φανεί χρήσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:07 Ο priest91 έγραψε: #607 07-10-09 19:07 γεια σας κ απο εμενα και απο το τμημα πληροφορικης....καποιος αλλος απο πληροφορικη γιαννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Η Flying Monarch: #608 08-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από priest91: γεια σας κ απο εμενα και απο το τμημα πληροφορικης....καποιος αλλος απο πληροφορικη γιαννενα? Click για ανάπτυξη... είπαμε εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο priest91 έγραψε: #609 17-10-09 16:29 έχει κανείς βιβλιο για τη γραμμική άλγεβρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 02:58 Η Flying Monarch: #610 18-10-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από priest91: έχει κανείς βιβλιο για τη γραμμική άλγεβρα?? Click για ανάπτυξη... αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο priest91 έγραψε: #611 18-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:37 Η Flying Monarch: #612 18-10-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από priest91: ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Click για ανάπτυξη... όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:54 Ο priest91 έγραψε: #613 18-10-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Click για ανάπτυξη... Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:10 Η Flying Monarch: #614 18-10-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Click για ανάπτυξη... αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Ο priest91 έγραψε: #615 18-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Click για ανάπτυξη... ωραια τα λεμε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki Νεοφερμένο μέλος Η nenaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η nenaki έγραψε: #616 21-10-09 15:54 παιδια ξερει κανεις ποτε θα παρουμε τις επιδοτησεισ για τα λαπτοπ οσοι ανηκουν στο 25% των φοιτητων ? οποιοσ ειναι στη σχολη μηχανικων επιστημησ υλικων να μ ενημερωσει στο eleni-x@hotmail.com γιατι δν βρισκομαι στα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Ο gialouris: #617 01-12-09 11:14 Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:16 Η antonela έγραψε: #618 01-12-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gialouris: Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ;;; Κι εγώ εκεί είμαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Ο gialouris: #619 01-12-09 11:18 Έλα πλάκα μου κάνεις;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Η antonela έγραψε: #620 01-12-09 11:18 Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Click για ανάπτυξη... ρε παιδιά η κάθε σχολή βγάζει το πρόγραμμά της στο site της... εδώ https://www.uoi.gr/schools/early-childhood/index.htm θα κοιτάς για το πότε θα ανακοινωθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:15 Η jo! έγραψε: #602 29-09-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Click για ανάπτυξη... https://www.uoi.gr/schools/early-childhood/ αυτή είναι η νέα σελίδα των νηπιαγωγών....δεν βρήκα κάτι για το πρόγραμμα..μόνο το περσινό είδα...δες και εσύ μήπως δεν είδα καλά!και γω από άλλη πόλη είμαι...κ το θεωρώ απαράδεκτο...που δεν ανακοινώνουν τίποτα στο ιντερνετ...ούτε καν την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!!τι πρέπει να κάνουμε..?να παίρνουμε τηλέφωνο μέχρι να μας απαντήσει κάποιος?ή να πάμε μέχρι εκεί να δούμε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:39 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #603 29-09-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από jo!: https://www.uoi.gr/schools/early-childhood/ αυτή είναι η νέα σελίδα των νηπιαγωγών....δεν βρήκα κάτι για το πρόγραμμα..μόνο το περσινό είδα...δες και εσύ μήπως δεν είδα καλά!και γω από άλλη πόλη είμαι...κ το θεωρώ απαράδεκτο...που δεν ανακοινώνουν τίποτα στο ιντερνετ...ούτε καν την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!!τι πρέπει να κάνουμε..?να παίρνουμε τηλέφωνο μέχρι να μας απαντήσει κάποιος?ή να πάμε μέχρι εκεί να δούμε?! Click για ανάπτυξη... τ ιδιο λεω κ εγω!!! τεσπα θα περιμενω μηπως βγει τπτ σ'αυτη τη διευθυνση!! σας ευχαριστω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m.m Νεοφερμένο μέλος Η m.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:45 Η m.m έγραψε: #604 01-10-09 13:45 Ξερει κανεις ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 13:34 Ο 01011001 έγραψε: #605 02-10-09 13:34 τελικά δεν κοίταξα για κανέναν :p Ιατρική απ'ότι ξέρω θα αρχίσει την τρίτη με βιοστατιστική, not sure though Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgina Νεοφερμένο μέλος Η gorgina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:35 Η gorgina έγραψε: #606 07-10-09 13:35 γεια σας από τα Γιάννενα καλή αρχή σε όλους. θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος από τους παλιούς στο οικονομικό να μου δώσει πληροφορίες για καθηγητες, μαθήματα ή ότι άλλο νομίζει ότι θα μου φανεί χρήσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:07 Ο priest91 έγραψε: #607 07-10-09 19:07 γεια σας κ απο εμενα και απο το τμημα πληροφορικης....καποιος αλλος απο πληροφορικη γιαννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Η Flying Monarch: #608 08-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από priest91: γεια σας κ απο εμενα και απο το τμημα πληροφορικης....καποιος αλλος απο πληροφορικη γιαννενα? Click για ανάπτυξη... είπαμε εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο priest91 έγραψε: #609 17-10-09 16:29 έχει κανείς βιβλιο για τη γραμμική άλγεβρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 02:58 Η Flying Monarch: #610 18-10-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από priest91: έχει κανείς βιβλιο για τη γραμμική άλγεβρα?? Click για ανάπτυξη... αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο priest91 έγραψε: #611 18-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:37 Η Flying Monarch: #612 18-10-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από priest91: ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Click για ανάπτυξη... όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:54 Ο priest91 έγραψε: #613 18-10-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Click για ανάπτυξη... Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:10 Η Flying Monarch: #614 18-10-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Click για ανάπτυξη... αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Ο priest91 έγραψε: #615 18-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Click για ανάπτυξη... ωραια τα λεμε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki Νεοφερμένο μέλος Η nenaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η nenaki έγραψε: #616 21-10-09 15:54 παιδια ξερει κανεις ποτε θα παρουμε τις επιδοτησεισ για τα λαπτοπ οσοι ανηκουν στο 25% των φοιτητων ? οποιοσ ειναι στη σχολη μηχανικων επιστημησ υλικων να μ ενημερωσει στο eleni-x@hotmail.com γιατι δν βρισκομαι στα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Ο gialouris: #617 01-12-09 11:14 Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:16 Η antonela έγραψε: #618 01-12-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gialouris: Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ;;; Κι εγώ εκεί είμαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Ο gialouris: #619 01-12-09 11:18 Έλα πλάκα μου κάνεις;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Η antonela έγραψε: #620 01-12-09 11:18 Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Click για ανάπτυξη... https://www.uoi.gr/schools/early-childhood/ αυτή είναι η νέα σελίδα των νηπιαγωγών....δεν βρήκα κάτι για το πρόγραμμα..μόνο το περσινό είδα...δες και εσύ μήπως δεν είδα καλά!και γω από άλλη πόλη είμαι...κ το θεωρώ απαράδεκτο...που δεν ανακοινώνουν τίποτα στο ιντερνετ...ούτε καν την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!!τι πρέπει να κάνουμε..?να παίρνουμε τηλέφωνο μέχρι να μας απαντήσει κάποιος?ή να πάμε μέχρι εκεί να δούμε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:39 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #603 29-09-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από jo!: https://www.uoi.gr/schools/early-childhood/ αυτή είναι η νέα σελίδα των νηπιαγωγών....δεν βρήκα κάτι για το πρόγραμμα..μόνο το περσινό είδα...δες και εσύ μήπως δεν είδα καλά!και γω από άλλη πόλη είμαι...κ το θεωρώ απαράδεκτο...που δεν ανακοινώνουν τίποτα στο ιντερνετ...ούτε καν την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!!τι πρέπει να κάνουμε..?να παίρνουμε τηλέφωνο μέχρι να μας απαντήσει κάποιος?ή να πάμε μέχρι εκεί να δούμε?! Click για ανάπτυξη... τ ιδιο λεω κ εγω!!! τεσπα θα περιμενω μηπως βγει τπτ σ'αυτη τη διευθυνση!! σας ευχαριστω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m.m Νεοφερμένο μέλος Η m.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:45 Η m.m έγραψε: #604 01-10-09 13:45 Ξερει κανεις ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 13:34 Ο 01011001 έγραψε: #605 02-10-09 13:34 τελικά δεν κοίταξα για κανέναν :p Ιατρική απ'ότι ξέρω θα αρχίσει την τρίτη με βιοστατιστική, not sure though Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgina Νεοφερμένο μέλος Η gorgina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:35 Η gorgina έγραψε: #606 07-10-09 13:35 γεια σας από τα Γιάννενα καλή αρχή σε όλους. θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος από τους παλιούς στο οικονομικό να μου δώσει πληροφορίες για καθηγητες, μαθήματα ή ότι άλλο νομίζει ότι θα μου φανεί χρήσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:07 Ο priest91 έγραψε: #607 07-10-09 19:07 γεια σας κ απο εμενα και απο το τμημα πληροφορικης....καποιος αλλος απο πληροφορικη γιαννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Η Flying Monarch: #608 08-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από priest91: γεια σας κ απο εμενα και απο το τμημα πληροφορικης....καποιος αλλος απο πληροφορικη γιαννενα? Click για ανάπτυξη... είπαμε εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο priest91 έγραψε: #609 17-10-09 16:29 έχει κανείς βιβλιο για τη γραμμική άλγεβρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 02:58 Η Flying Monarch: #610 18-10-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από priest91: έχει κανείς βιβλιο για τη γραμμική άλγεβρα?? Click για ανάπτυξη... αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο priest91 έγραψε: #611 18-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:37 Η Flying Monarch: #612 18-10-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από priest91: ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Click για ανάπτυξη... όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:54 Ο priest91 έγραψε: #613 18-10-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Click για ανάπτυξη... Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:10 Η Flying Monarch: #614 18-10-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Click για ανάπτυξη... αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Ο priest91 έγραψε: #615 18-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Click για ανάπτυξη... ωραια τα λεμε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki Νεοφερμένο μέλος Η nenaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η nenaki έγραψε: #616 21-10-09 15:54 παιδια ξερει κανεις ποτε θα παρουμε τις επιδοτησεισ για τα λαπτοπ οσοι ανηκουν στο 25% των φοιτητων ? οποιοσ ειναι στη σχολη μηχανικων επιστημησ υλικων να μ ενημερωσει στο eleni-x@hotmail.com γιατι δν βρισκομαι στα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Ο gialouris: #617 01-12-09 11:14 Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:16 Η antonela έγραψε: #618 01-12-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gialouris: Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ;;; Κι εγώ εκεί είμαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Ο gialouris: #619 01-12-09 11:18 Έλα πλάκα μου κάνεις;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Η antonela έγραψε: #620 01-12-09 11:18 Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jo!: https://www.uoi.gr/schools/early-childhood/ αυτή είναι η νέα σελίδα των νηπιαγωγών....δεν βρήκα κάτι για το πρόγραμμα..μόνο το περσινό είδα...δες και εσύ μήπως δεν είδα καλά!και γω από άλλη πόλη είμαι...κ το θεωρώ απαράδεκτο...που δεν ανακοινώνουν τίποτα στο ιντερνετ...ούτε καν την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!!τι πρέπει να κάνουμε..?να παίρνουμε τηλέφωνο μέχρι να μας απαντήσει κάποιος?ή να πάμε μέχρι εκεί να δούμε?! Click για ανάπτυξη... τ ιδιο λεω κ εγω!!! τεσπα θα περιμενω μηπως βγει τπτ σ'αυτη τη διευθυνση!! σας ευχαριστω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m.m Νεοφερμένο μέλος Η m.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:45 Η m.m έγραψε: #604 01-10-09 13:45 Ξερει κανεις ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 13:34 Ο 01011001 έγραψε: #605 02-10-09 13:34 τελικά δεν κοίταξα για κανέναν :p Ιατρική απ'ότι ξέρω θα αρχίσει την τρίτη με βιοστατιστική, not sure though Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgina Νεοφερμένο μέλος Η gorgina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:35 Η gorgina έγραψε: #606 07-10-09 13:35 γεια σας από τα Γιάννενα καλή αρχή σε όλους. θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος από τους παλιούς στο οικονομικό να μου δώσει πληροφορίες για καθηγητες, μαθήματα ή ότι άλλο νομίζει ότι θα μου φανεί χρήσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:07 Ο priest91 έγραψε: #607 07-10-09 19:07 γεια σας κ απο εμενα και απο το τμημα πληροφορικης....καποιος αλλος απο πληροφορικη γιαννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Η Flying Monarch: #608 08-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από priest91: γεια σας κ απο εμενα και απο το τμημα πληροφορικης....καποιος αλλος απο πληροφορικη γιαννενα? Click για ανάπτυξη... είπαμε εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο priest91 έγραψε: #609 17-10-09 16:29 έχει κανείς βιβλιο για τη γραμμική άλγεβρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 02:58 Η Flying Monarch: #610 18-10-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από priest91: έχει κανείς βιβλιο για τη γραμμική άλγεβρα?? Click για ανάπτυξη... αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο priest91 έγραψε: #611 18-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:37 Η Flying Monarch: #612 18-10-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από priest91: ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Click για ανάπτυξη... όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:54 Ο priest91 έγραψε: #613 18-10-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Click για ανάπτυξη... Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:10 Η Flying Monarch: #614 18-10-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Click για ανάπτυξη... αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Ο priest91 έγραψε: #615 18-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Click για ανάπτυξη... ωραια τα λεμε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki Νεοφερμένο μέλος Η nenaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η nenaki έγραψε: #616 21-10-09 15:54 παιδια ξερει κανεις ποτε θα παρουμε τις επιδοτησεισ για τα λαπτοπ οσοι ανηκουν στο 25% των φοιτητων ? οποιοσ ειναι στη σχολη μηχανικων επιστημησ υλικων να μ ενημερωσει στο eleni-x@hotmail.com γιατι δν βρισκομαι στα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Ο gialouris: #617 01-12-09 11:14 Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:16 Η antonela έγραψε: #618 01-12-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gialouris: Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ;;; Κι εγώ εκεί είμαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Ο gialouris: #619 01-12-09 11:18 Έλα πλάκα μου κάνεις;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Η antonela έγραψε: #620 01-12-09 11:18 Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξερει κανεις ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 13:34 Ο 01011001 έγραψε: #605 02-10-09 13:34 τελικά δεν κοίταξα για κανέναν :p Ιατρική απ'ότι ξέρω θα αρχίσει την τρίτη με βιοστατιστική, not sure though Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgina Νεοφερμένο μέλος Η gorgina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:35 Η gorgina έγραψε: #606 07-10-09 13:35 γεια σας από τα Γιάννενα καλή αρχή σε όλους. θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος από τους παλιούς στο οικονομικό να μου δώσει πληροφορίες για καθηγητες, μαθήματα ή ότι άλλο νομίζει ότι θα μου φανεί χρήσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:07 Ο priest91 έγραψε: #607 07-10-09 19:07 γεια σας κ απο εμενα και απο το τμημα πληροφορικης....καποιος αλλος απο πληροφορικη γιαννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Η Flying Monarch: #608 08-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από priest91: γεια σας κ απο εμενα και απο το τμημα πληροφορικης....καποιος αλλος απο πληροφορικη γιαννενα? Click για ανάπτυξη... είπαμε εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο priest91 έγραψε: #609 17-10-09 16:29 έχει κανείς βιβλιο για τη γραμμική άλγεβρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 02:58 Η Flying Monarch: #610 18-10-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από priest91: έχει κανείς βιβλιο για τη γραμμική άλγεβρα?? Click για ανάπτυξη... αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο priest91 έγραψε: #611 18-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:37 Η Flying Monarch: #612 18-10-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από priest91: ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Click για ανάπτυξη... όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:54 Ο priest91 έγραψε: #613 18-10-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Click για ανάπτυξη... Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:10 Η Flying Monarch: #614 18-10-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Click για ανάπτυξη... αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Ο priest91 έγραψε: #615 18-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Click για ανάπτυξη... ωραια τα λεμε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki Νεοφερμένο μέλος Η nenaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η nenaki έγραψε: #616 21-10-09 15:54 παιδια ξερει κανεις ποτε θα παρουμε τις επιδοτησεισ για τα λαπτοπ οσοι ανηκουν στο 25% των φοιτητων ? οποιοσ ειναι στη σχολη μηχανικων επιστημησ υλικων να μ ενημερωσει στο eleni-x@hotmail.com γιατι δν βρισκομαι στα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Ο gialouris: #617 01-12-09 11:14 Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:16 Η antonela έγραψε: #618 01-12-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gialouris: Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ;;; Κι εγώ εκεί είμαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Ο gialouris: #619 01-12-09 11:18 Έλα πλάκα μου κάνεις;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Η antonela έγραψε: #620 01-12-09 11:18 Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελικά δεν κοίταξα για κανέναν :p Ιατρική απ'ότι ξέρω θα αρχίσει την τρίτη με βιοστατιστική, not sure though Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgina Νεοφερμένο μέλος Η gorgina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:35 Η gorgina έγραψε: #606 07-10-09 13:35 γεια σας από τα Γιάννενα καλή αρχή σε όλους. θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος από τους παλιούς στο οικονομικό να μου δώσει πληροφορίες για καθηγητες, μαθήματα ή ότι άλλο νομίζει ότι θα μου φανεί χρήσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:07 Ο priest91 έγραψε: #607 07-10-09 19:07 γεια σας κ απο εμενα και απο το τμημα πληροφορικης....καποιος αλλος απο πληροφορικη γιαννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Η Flying Monarch: #608 08-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από priest91: γεια σας κ απο εμενα και απο το τμημα πληροφορικης....καποιος αλλος απο πληροφορικη γιαννενα? Click για ανάπτυξη... είπαμε εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο priest91 έγραψε: #609 17-10-09 16:29 έχει κανείς βιβλιο για τη γραμμική άλγεβρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 02:58 Η Flying Monarch: #610 18-10-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από priest91: έχει κανείς βιβλιο για τη γραμμική άλγεβρα?? Click για ανάπτυξη... αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο priest91 έγραψε: #611 18-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:37 Η Flying Monarch: #612 18-10-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από priest91: ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Click για ανάπτυξη... όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:54 Ο priest91 έγραψε: #613 18-10-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Click για ανάπτυξη... Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:10 Η Flying Monarch: #614 18-10-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Click για ανάπτυξη... αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Ο priest91 έγραψε: #615 18-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Click για ανάπτυξη... ωραια τα λεμε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki Νεοφερμένο μέλος Η nenaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η nenaki έγραψε: #616 21-10-09 15:54 παιδια ξερει κανεις ποτε θα παρουμε τις επιδοτησεισ για τα λαπτοπ οσοι ανηκουν στο 25% των φοιτητων ? οποιοσ ειναι στη σχολη μηχανικων επιστημησ υλικων να μ ενημερωσει στο eleni-x@hotmail.com γιατι δν βρισκομαι στα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Ο gialouris: #617 01-12-09 11:14 Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:16 Η antonela έγραψε: #618 01-12-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gialouris: Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ;;; Κι εγώ εκεί είμαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Ο gialouris: #619 01-12-09 11:18 Έλα πλάκα μου κάνεις;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Η antonela έγραψε: #620 01-12-09 11:18 Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας από τα Γιάννενα καλή αρχή σε όλους. θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος από τους παλιούς στο οικονομικό να μου δώσει πληροφορίες για καθηγητες, μαθήματα ή ότι άλλο νομίζει ότι θα μου φανεί χρήσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 19:07 Ο priest91 έγραψε: #607 07-10-09 19:07 γεια σας κ απο εμενα και απο το τμημα πληροφορικης....καποιος αλλος απο πληροφορικη γιαννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Η Flying Monarch: #608 08-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από priest91: γεια σας κ απο εμενα και απο το τμημα πληροφορικης....καποιος αλλος απο πληροφορικη γιαννενα? Click για ανάπτυξη... είπαμε εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο priest91 έγραψε: #609 17-10-09 16:29 έχει κανείς βιβλιο για τη γραμμική άλγεβρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 02:58 Η Flying Monarch: #610 18-10-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από priest91: έχει κανείς βιβλιο για τη γραμμική άλγεβρα?? Click για ανάπτυξη... αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο priest91 έγραψε: #611 18-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:37 Η Flying Monarch: #612 18-10-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από priest91: ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Click για ανάπτυξη... όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:54 Ο priest91 έγραψε: #613 18-10-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Click για ανάπτυξη... Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:10 Η Flying Monarch: #614 18-10-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Click για ανάπτυξη... αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Ο priest91 έγραψε: #615 18-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Click για ανάπτυξη... ωραια τα λεμε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki Νεοφερμένο μέλος Η nenaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η nenaki έγραψε: #616 21-10-09 15:54 παιδια ξερει κανεις ποτε θα παρουμε τις επιδοτησεισ για τα λαπτοπ οσοι ανηκουν στο 25% των φοιτητων ? οποιοσ ειναι στη σχολη μηχανικων επιστημησ υλικων να μ ενημερωσει στο eleni-x@hotmail.com γιατι δν βρισκομαι στα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Ο gialouris: #617 01-12-09 11:14 Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:16 Η antonela έγραψε: #618 01-12-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gialouris: Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ;;; Κι εγώ εκεί είμαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Ο gialouris: #619 01-12-09 11:18 Έλα πλάκα μου κάνεις;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Η antonela έγραψε: #620 01-12-09 11:18 Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας κ απο εμενα και απο το τμημα πληροφορικης....καποιος αλλος απο πληροφορικη γιαννενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Η Flying Monarch: #608 08-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από priest91: γεια σας κ απο εμενα και απο το τμημα πληροφορικης....καποιος αλλος απο πληροφορικη γιαννενα? Click για ανάπτυξη... είπαμε εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο priest91 έγραψε: #609 17-10-09 16:29 έχει κανείς βιβλιο για τη γραμμική άλγεβρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 02:58 Η Flying Monarch: #610 18-10-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από priest91: έχει κανείς βιβλιο για τη γραμμική άλγεβρα?? Click για ανάπτυξη... αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο priest91 έγραψε: #611 18-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:37 Η Flying Monarch: #612 18-10-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από priest91: ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Click για ανάπτυξη... όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:54 Ο priest91 έγραψε: #613 18-10-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Click για ανάπτυξη... Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:10 Η Flying Monarch: #614 18-10-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Click για ανάπτυξη... αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Ο priest91 έγραψε: #615 18-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Click για ανάπτυξη... ωραια τα λεμε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki Νεοφερμένο μέλος Η nenaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η nenaki έγραψε: #616 21-10-09 15:54 παιδια ξερει κανεις ποτε θα παρουμε τις επιδοτησεισ για τα λαπτοπ οσοι ανηκουν στο 25% των φοιτητων ? οποιοσ ειναι στη σχολη μηχανικων επιστημησ υλικων να μ ενημερωσει στο eleni-x@hotmail.com γιατι δν βρισκομαι στα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Ο gialouris: #617 01-12-09 11:14 Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:16 Η antonela έγραψε: #618 01-12-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gialouris: Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ;;; Κι εγώ εκεί είμαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Ο gialouris: #619 01-12-09 11:18 Έλα πλάκα μου κάνεις;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Η antonela έγραψε: #620 01-12-09 11:18 Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από priest91: γεια σας κ απο εμενα και απο το τμημα πληροφορικης....καποιος αλλος απο πληροφορικη γιαννενα? Click για ανάπτυξη... είπαμε εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο priest91 έγραψε: #609 17-10-09 16:29 έχει κανείς βιβλιο για τη γραμμική άλγεβρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 02:58 Η Flying Monarch: #610 18-10-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από priest91: έχει κανείς βιβλιο για τη γραμμική άλγεβρα?? Click για ανάπτυξη... αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο priest91 έγραψε: #611 18-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:37 Η Flying Monarch: #612 18-10-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από priest91: ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Click για ανάπτυξη... όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:54 Ο priest91 έγραψε: #613 18-10-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Click για ανάπτυξη... Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:10 Η Flying Monarch: #614 18-10-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Click για ανάπτυξη... αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Ο priest91 έγραψε: #615 18-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Click για ανάπτυξη... ωραια τα λεμε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki Νεοφερμένο μέλος Η nenaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η nenaki έγραψε: #616 21-10-09 15:54 παιδια ξερει κανεις ποτε θα παρουμε τις επιδοτησεισ για τα λαπτοπ οσοι ανηκουν στο 25% των φοιτητων ? οποιοσ ειναι στη σχολη μηχανικων επιστημησ υλικων να μ ενημερωσει στο eleni-x@hotmail.com γιατι δν βρισκομαι στα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Ο gialouris: #617 01-12-09 11:14 Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:16 Η antonela έγραψε: #618 01-12-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gialouris: Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ;;; Κι εγώ εκεί είμαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Ο gialouris: #619 01-12-09 11:18 Έλα πλάκα μου κάνεις;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Η antonela έγραψε: #620 01-12-09 11:18 Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έχει κανείς βιβλιο για τη γραμμική άλγεβρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 02:58 Η Flying Monarch: #610 18-10-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από priest91: έχει κανείς βιβλιο για τη γραμμική άλγεβρα?? Click για ανάπτυξη... αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο priest91 έγραψε: #611 18-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:37 Η Flying Monarch: #612 18-10-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από priest91: ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Click για ανάπτυξη... όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:54 Ο priest91 έγραψε: #613 18-10-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Click για ανάπτυξη... Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:10 Η Flying Monarch: #614 18-10-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Click για ανάπτυξη... αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Ο priest91 έγραψε: #615 18-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Click για ανάπτυξη... ωραια τα λεμε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki Νεοφερμένο μέλος Η nenaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η nenaki έγραψε: #616 21-10-09 15:54 παιδια ξερει κανεις ποτε θα παρουμε τις επιδοτησεισ για τα λαπτοπ οσοι ανηκουν στο 25% των φοιτητων ? οποιοσ ειναι στη σχολη μηχανικων επιστημησ υλικων να μ ενημερωσει στο eleni-x@hotmail.com γιατι δν βρισκομαι στα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Ο gialouris: #617 01-12-09 11:14 Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:16 Η antonela έγραψε: #618 01-12-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gialouris: Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ;;; Κι εγώ εκεί είμαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Ο gialouris: #619 01-12-09 11:18 Έλα πλάκα μου κάνεις;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Η antonela έγραψε: #620 01-12-09 11:18 Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από priest91: έχει κανείς βιβλιο για τη γραμμική άλγεβρα?? Click για ανάπτυξη... αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο priest91 έγραψε: #611 18-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:37 Η Flying Monarch: #612 18-10-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από priest91: ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Click για ανάπτυξη... όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:54 Ο priest91 έγραψε: #613 18-10-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Click για ανάπτυξη... Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:10 Η Flying Monarch: #614 18-10-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Click για ανάπτυξη... αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Ο priest91 έγραψε: #615 18-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Click για ανάπτυξη... ωραια τα λεμε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki Νεοφερμένο μέλος Η nenaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η nenaki έγραψε: #616 21-10-09 15:54 παιδια ξερει κανεις ποτε θα παρουμε τις επιδοτησεισ για τα λαπτοπ οσοι ανηκουν στο 25% των φοιτητων ? οποιοσ ειναι στη σχολη μηχανικων επιστημησ υλικων να μ ενημερωσει στο eleni-x@hotmail.com γιατι δν βρισκομαι στα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Ο gialouris: #617 01-12-09 11:14 Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:16 Η antonela έγραψε: #618 01-12-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gialouris: Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ;;; Κι εγώ εκεί είμαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Ο gialouris: #619 01-12-09 11:18 Έλα πλάκα μου κάνεις;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Η antonela έγραψε: #620 01-12-09 11:18 Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αμέ...πέσατε σε βλάκα βασικά...πέρισυ το είχε πάρει ένας φοβερός καθηγητής...αλλά φέτος το ξαναπήρε ο ίδιος βλάκας που το είχε και τα προηγούμενα χρόνια...δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περαστικά Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:37 Η Flying Monarch: #612 18-10-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από priest91: ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Click για ανάπτυξη... όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:54 Ο priest91 έγραψε: #613 18-10-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Click για ανάπτυξη... Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:10 Η Flying Monarch: #614 18-10-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Click για ανάπτυξη... αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Ο priest91 έγραψε: #615 18-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Click για ανάπτυξη... ωραια τα λεμε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki Νεοφερμένο μέλος Η nenaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η nenaki έγραψε: #616 21-10-09 15:54 παιδια ξερει κανεις ποτε θα παρουμε τις επιδοτησεισ για τα λαπτοπ οσοι ανηκουν στο 25% των φοιτητων ? οποιοσ ειναι στη σχολη μηχανικων επιστημησ υλικων να μ ενημερωσει στο eleni-x@hotmail.com γιατι δν βρισκομαι στα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Ο gialouris: #617 01-12-09 11:14 Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:16 Η antonela έγραψε: #618 01-12-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gialouris: Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ;;; Κι εγώ εκεί είμαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Ο gialouris: #619 01-12-09 11:18 Έλα πλάκα μου κάνεις;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Η antonela έγραψε: #620 01-12-09 11:18 Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από priest91: ναι ρε συ τα λεει παρα πολυ γρηγορα...το χρειαζεσαι το βιβλιο? Click για ανάπτυξη... όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:54 Ο priest91 έγραψε: #613 18-10-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Click για ανάπτυξη... Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:10 Η Flying Monarch: #614 18-10-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Click για ανάπτυξη... αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Ο priest91 έγραψε: #615 18-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Click για ανάπτυξη... ωραια τα λεμε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki Νεοφερμένο μέλος Η nenaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η nenaki έγραψε: #616 21-10-09 15:54 παιδια ξερει κανεις ποτε θα παρουμε τις επιδοτησεισ για τα λαπτοπ οσοι ανηκουν στο 25% των φοιτητων ? οποιοσ ειναι στη σχολη μηχανικων επιστημησ υλικων να μ ενημερωσει στο eleni-x@hotmail.com γιατι δν βρισκομαι στα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Ο gialouris: #617 01-12-09 11:14 Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:16 Η antonela έγραψε: #618 01-12-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gialouris: Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ;;; Κι εγώ εκεί είμαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Ο gialouris: #619 01-12-09 11:18 Έλα πλάκα μου κάνεις;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Η antonela έγραψε: #620 01-12-09 11:18 Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: όχι...αν θες βρισκόμαστε κάποια στιγμή στη σχολή και στο δίνω... Click για ανάπτυξη... Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:10 Η Flying Monarch: #614 18-10-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Click για ανάπτυξη... αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Ο priest91 έγραψε: #615 18-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Click για ανάπτυξη... ωραια τα λεμε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki Νεοφερμένο μέλος Η nenaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η nenaki έγραψε: #616 21-10-09 15:54 παιδια ξερει κανεις ποτε θα παρουμε τις επιδοτησεισ για τα λαπτοπ οσοι ανηκουν στο 25% των φοιτητων ? οποιοσ ειναι στη σχολη μηχανικων επιστημησ υλικων να μ ενημερωσει στο eleni-x@hotmail.com γιατι δν βρισκομαι στα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Ο gialouris: #617 01-12-09 11:14 Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:16 Η antonela έγραψε: #618 01-12-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gialouris: Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ;;; Κι εγώ εκεί είμαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Ο gialouris: #619 01-12-09 11:18 Έλα πλάκα μου κάνεις;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Η antonela έγραψε: #620 01-12-09 11:18 Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ωραία ευχαριστώ πολύ..εσυ ποτε μπορεις;εχεις αυριο μαθημα? Click για ανάπτυξη... αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Ο priest91 έγραψε: #615 18-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Click για ανάπτυξη... ωραια τα λεμε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki Νεοφερμένο μέλος Η nenaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η nenaki έγραψε: #616 21-10-09 15:54 παιδια ξερει κανεις ποτε θα παρουμε τις επιδοτησεισ για τα λαπτοπ οσοι ανηκουν στο 25% των φοιτητων ? οποιοσ ειναι στη σχολη μηχανικων επιστημησ υλικων να μ ενημερωσει στο eleni-x@hotmail.com γιατι δν βρισκομαι στα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Ο gialouris: #617 01-12-09 11:14 Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:16 Η antonela έγραψε: #618 01-12-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gialouris: Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ;;; Κι εγώ εκεί είμαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Ο gialouris: #619 01-12-09 11:18 Έλα πλάκα μου κάνεις;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Η antonela έγραψε: #620 01-12-09 11:18 Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: αύριο έχω, αλλά το απόγευμα που δεν έχεις εσύ...τρίτη πρωί που θα έχουμε την ίδια ώρα μάθημα, έλα στις 11 στις σκάλες μέσα στο κτίριο, στον πίνακα ανακοινώσεων! Click για ανάπτυξη... ωραια τα λεμε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nenaki Νεοφερμένο μέλος Η nenaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η nenaki έγραψε: #616 21-10-09 15:54 παιδια ξερει κανεις ποτε θα παρουμε τις επιδοτησεισ για τα λαπτοπ οσοι ανηκουν στο 25% των φοιτητων ? οποιοσ ειναι στη σχολη μηχανικων επιστημησ υλικων να μ ενημερωσει στο eleni-x@hotmail.com γιατι δν βρισκομαι στα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Ο gialouris: #617 01-12-09 11:14 Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:16 Η antonela έγραψε: #618 01-12-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gialouris: Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ;;; Κι εγώ εκεί είμαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Ο gialouris: #619 01-12-09 11:18 Έλα πλάκα μου κάνεις;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Η antonela έγραψε: #620 01-12-09 11:18 Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια ξερει κανεις ποτε θα παρουμε τις επιδοτησεισ για τα λαπτοπ οσοι ανηκουν στο 25% των φοιτητων ? οποιοσ ειναι στη σχολη μηχανικων επιστημησ υλικων να μ ενημερωσει στο eleni-x@hotmail.com γιατι δν βρισκομαι στα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:14 Ο gialouris: #617 01-12-09 11:14 Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:16 Η antonela έγραψε: #618 01-12-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gialouris: Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ;;; Κι εγώ εκεί είμαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Ο gialouris: #619 01-12-09 11:18 Έλα πλάκα μου κάνεις;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Η antonela έγραψε: #620 01-12-09 11:18 Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:16 Η antonela έγραψε: #618 01-12-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gialouris: Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ;;; Κι εγώ εκεί είμαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Ο gialouris: #619 01-12-09 11:18 Έλα πλάκα μου κάνεις;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Η antonela έγραψε: #620 01-12-09 11:18 Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gialouris: Εγώ φυσική στα Γιάννενα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ;;; Κι εγώ εκεί είμαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gialouris Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Ο gialouris: #619 01-12-09 11:18 Έλα πλάκα μου κάνεις;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Η antonela έγραψε: #620 01-12-09 11:18 Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Έλα πλάκα μου κάνεις;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:18 Η antonela έγραψε: #620 01-12-09 11:18 Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.