efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:00 Η efoulini<3: #581 24-09-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από priest91: καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Click για ανάπτυξη... μονο το πασο σου επρεπε να παρεις!!!! πληροφοριες μου λενε οτι αυτο μονο μας χρειαζεται!!!!!!! φοιτητικη ταυτοτητα δεν δινει το πανεπιστημιο Ιωαννίνων!!! αλλα πανεπιστημια δινουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:08 Ο priest91 έγραψε: #582 24-09-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: μονο το πασο σου επρεπε να παρεις!!!! πληροφοριες μου λενε οτι αυτο μονο μας χρειαζεται!!!!!!! φοιτητικη ταυτοτητα δεν δινει το πανεπιστημιο Ιωαννίνων!!! αλλα πανεπιστημια δινουν!!!! Click για ανάπτυξη... μαλιστα,ευχαριστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:33 Η Flying Monarch: #583 24-09-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από priest91: καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Click για ανάπτυξη... σώπα ρε...κοίτα οργάνωση φέτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η nikiiiiiiiiii: #584 24-09-09 10:58 εγω δεν πήρα λογαριασμό. τι ακριβώς είναι αυτο και πότε μπορώ να το πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aLe3ouLa έγραψε: #585 24-09-09 11:16 Πήρε η μάνα μου σήμερα τηλ(πάλι καλά :p) , και τις είπαν το πανεπιστήμιο για μαθήματα/εργαστηρια ανοίγει στις 28 Σεπτέμβρη, επίσης τις είπε ότι το κάθε τμήμα ξέρει το πότε θα αρχίσουν να κάνουν μάθημα. Το σαιτ του uoi λέει μόνο ότι δεν θα γίνουν μαθήματα στις 2 και στις 5. Το σαιτ του Χημικού είναι ανενημέρωτο. Στην γραμματεία δεν με είπαν κάτι σημαντικό, Μόνο να πάρω τηλ κάθε καθηγητή ξεχωριστά που έχω αυτές τις 4 μέρες να δω πότε θα ξεκινήσει μάθημα. :!: Από που μαθαίνουμε πότε ξεκινάνε τα μαθήματα; οεο; :!: :p ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nikiiiiiiiiii: εγω δεν πήρα λογαριασμό. τι ακριβώς είναι αυτο και πότε μπορώ να το πάρω? Click για ανάπτυξη... Δεν σε δώσαν κάτι χαρτιά κει; Το ένα πρέπει να γράφει τα στοιχεία σου και πιο κάτω να λέει " προσωπικά στοιχεία" και Κωδικος και Συνθηματικό :p Eίναι για ονλαιν δηλώσεις μαθημάτων και συγγραμμάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο 01011001 έγραψε: #586 24-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Από που μαθαίνουμε πότε ξεκινάνε τα μαθήματα; οεο; :!: :p Click για ανάπτυξη... Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #587 24-09-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Βασικά το εργαστήριο μόνο με νοιάζει. Εργαστήριο Γενικής Και Ανόργανης Χημείας λέγεται. Βασικά η γραμματέας είπε πως στις 6 ήταν να αρχίσουν τα μαθήματα, αλλά τελευταία στιγμή τ αλλαξε ο πρύτανης για τις 28. Κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η jo! έγραψε: #588 24-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν τύχει κ περάσεις δες και για το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης...αν είναι εύκολο!!άκουσα για 6 αλλά μου είπαν ότι λόγω εκλογών μπορεί να καθυστερήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η nikiiiiiiiiii: #589 25-09-09 11:38 ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Flying Monarch: #590 25-09-09 16:26 Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η antonela έγραψε: #591 25-09-09 16:48 :wow:Εμένα στη γραμματεία του φυσικού μου είπαν ότι ξεκινάμε 6 Οκτωβρίου...:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jack_noris21 Νεοφερμένο μέλος Ο jack_noris21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο jack_noris21: #592 25-09-09 17:20 ξερετε κανενα φθηνο ξενοδοχειο για φοιτητες στα γιαννενα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Ο priest91 έγραψε: #593 26-09-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Click για ανάπτυξη... και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:10 Η Flying Monarch: #594 26-09-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Click για ανάπτυξη... από τις 2 μέχρι και τις 5 του μηνός το ΠΙ είναι κλειστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Η GiorGia έγραψε: #595 26-09-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... ΑΝ μπορείς κοίτα για τα μαθήματα και τα εργαστηρια της ιατρικης! Και ΑΝ εχεις msn στειλτο μου σε πμ ΑΝ θέλεις! :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η nikiiiiiiiiii: #596 26-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν σου είναι εύκολο και μπορείς να κοιτάξεις για το μηχαικών επιστήμης υλικών...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m.m Νεοφερμένο μέλος Η m.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η m.m έγραψε: #597 29-09-09 10:29 Μηπως ξερει κανεις τελικα ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #598 29-09-09 11:50 γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η jo! έγραψε: #599 29-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Click για ανάπτυξη... πήρα σήμερα τηλέφωνο στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης,μου είπαν ότι τα μαθήματα αρχίζουν στις 6...κ ότι θα βγει πρόγραμμα κ στο ιντερνετ...φαντάζομαι για όλες τις σχολές...έχει βγει ήδη της πληροφορικής...άρα λογικά καααααάποια στιγμή θα μας θυμηθούν κ μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #600 29-09-09 12:05 εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από priest91: καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Click για ανάπτυξη... μονο το πασο σου επρεπε να παρεις!!!! πληροφοριες μου λενε οτι αυτο μονο μας χρειαζεται!!!!!!! φοιτητικη ταυτοτητα δεν δινει το πανεπιστημιο Ιωαννίνων!!! αλλα πανεπιστημια δινουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:08 Ο priest91 έγραψε: #582 24-09-09 01:08 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: μονο το πασο σου επρεπε να παρεις!!!! πληροφοριες μου λενε οτι αυτο μονο μας χρειαζεται!!!!!!! φοιτητικη ταυτοτητα δεν δινει το πανεπιστημιο Ιωαννίνων!!! αλλα πανεπιστημια δινουν!!!! Click για ανάπτυξη... μαλιστα,ευχαριστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:33 Η Flying Monarch: #583 24-09-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από priest91: καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Click για ανάπτυξη... σώπα ρε...κοίτα οργάνωση φέτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η nikiiiiiiiiii: #584 24-09-09 10:58 εγω δεν πήρα λογαριασμό. τι ακριβώς είναι αυτο και πότε μπορώ να το πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aLe3ouLa έγραψε: #585 24-09-09 11:16 Πήρε η μάνα μου σήμερα τηλ(πάλι καλά :p) , και τις είπαν το πανεπιστήμιο για μαθήματα/εργαστηρια ανοίγει στις 28 Σεπτέμβρη, επίσης τις είπε ότι το κάθε τμήμα ξέρει το πότε θα αρχίσουν να κάνουν μάθημα. Το σαιτ του uoi λέει μόνο ότι δεν θα γίνουν μαθήματα στις 2 και στις 5. Το σαιτ του Χημικού είναι ανενημέρωτο. Στην γραμματεία δεν με είπαν κάτι σημαντικό, Μόνο να πάρω τηλ κάθε καθηγητή ξεχωριστά που έχω αυτές τις 4 μέρες να δω πότε θα ξεκινήσει μάθημα. :!: Από που μαθαίνουμε πότε ξεκινάνε τα μαθήματα; οεο; :!: :p ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nikiiiiiiiiii: εγω δεν πήρα λογαριασμό. τι ακριβώς είναι αυτο και πότε μπορώ να το πάρω? Click για ανάπτυξη... Δεν σε δώσαν κάτι χαρτιά κει; Το ένα πρέπει να γράφει τα στοιχεία σου και πιο κάτω να λέει " προσωπικά στοιχεία" και Κωδικος και Συνθηματικό :p Eίναι για ονλαιν δηλώσεις μαθημάτων και συγγραμμάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο 01011001 έγραψε: #586 24-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Από που μαθαίνουμε πότε ξεκινάνε τα μαθήματα; οεο; :!: :p Click για ανάπτυξη... Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #587 24-09-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Βασικά το εργαστήριο μόνο με νοιάζει. Εργαστήριο Γενικής Και Ανόργανης Χημείας λέγεται. Βασικά η γραμματέας είπε πως στις 6 ήταν να αρχίσουν τα μαθήματα, αλλά τελευταία στιγμή τ αλλαξε ο πρύτανης για τις 28. Κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η jo! έγραψε: #588 24-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν τύχει κ περάσεις δες και για το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης...αν είναι εύκολο!!άκουσα για 6 αλλά μου είπαν ότι λόγω εκλογών μπορεί να καθυστερήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η nikiiiiiiiiii: #589 25-09-09 11:38 ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Flying Monarch: #590 25-09-09 16:26 Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η antonela έγραψε: #591 25-09-09 16:48 :wow:Εμένα στη γραμματεία του φυσικού μου είπαν ότι ξεκινάμε 6 Οκτωβρίου...:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jack_noris21 Νεοφερμένο μέλος Ο jack_noris21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο jack_noris21: #592 25-09-09 17:20 ξερετε κανενα φθηνο ξενοδοχειο για φοιτητες στα γιαννενα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Ο priest91 έγραψε: #593 26-09-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Click για ανάπτυξη... και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:10 Η Flying Monarch: #594 26-09-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Click για ανάπτυξη... από τις 2 μέχρι και τις 5 του μηνός το ΠΙ είναι κλειστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Η GiorGia έγραψε: #595 26-09-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... ΑΝ μπορείς κοίτα για τα μαθήματα και τα εργαστηρια της ιατρικης! Και ΑΝ εχεις msn στειλτο μου σε πμ ΑΝ θέλεις! :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η nikiiiiiiiiii: #596 26-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν σου είναι εύκολο και μπορείς να κοιτάξεις για το μηχαικών επιστήμης υλικών...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m.m Νεοφερμένο μέλος Η m.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η m.m έγραψε: #597 29-09-09 10:29 Μηπως ξερει κανεις τελικα ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #598 29-09-09 11:50 γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η jo! έγραψε: #599 29-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Click για ανάπτυξη... πήρα σήμερα τηλέφωνο στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης,μου είπαν ότι τα μαθήματα αρχίζουν στις 6...κ ότι θα βγει πρόγραμμα κ στο ιντερνετ...φαντάζομαι για όλες τις σχολές...έχει βγει ήδη της πληροφορικής...άρα λογικά καααααάποια στιγμή θα μας θυμηθούν κ μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #600 29-09-09 12:05 εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: μονο το πασο σου επρεπε να παρεις!!!! πληροφοριες μου λενε οτι αυτο μονο μας χρειαζεται!!!!!!! φοιτητικη ταυτοτητα δεν δινει το πανεπιστημιο Ιωαννίνων!!! αλλα πανεπιστημια δινουν!!!! Click για ανάπτυξη... μαλιστα,ευχαριστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:33 Η Flying Monarch: #583 24-09-09 03:33 Αρχική Δημοσίευση από priest91: καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Click για ανάπτυξη... σώπα ρε...κοίτα οργάνωση φέτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η nikiiiiiiiiii: #584 24-09-09 10:58 εγω δεν πήρα λογαριασμό. τι ακριβώς είναι αυτο και πότε μπορώ να το πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aLe3ouLa έγραψε: #585 24-09-09 11:16 Πήρε η μάνα μου σήμερα τηλ(πάλι καλά :p) , και τις είπαν το πανεπιστήμιο για μαθήματα/εργαστηρια ανοίγει στις 28 Σεπτέμβρη, επίσης τις είπε ότι το κάθε τμήμα ξέρει το πότε θα αρχίσουν να κάνουν μάθημα. Το σαιτ του uoi λέει μόνο ότι δεν θα γίνουν μαθήματα στις 2 και στις 5. Το σαιτ του Χημικού είναι ανενημέρωτο. Στην γραμματεία δεν με είπαν κάτι σημαντικό, Μόνο να πάρω τηλ κάθε καθηγητή ξεχωριστά που έχω αυτές τις 4 μέρες να δω πότε θα ξεκινήσει μάθημα. :!: Από που μαθαίνουμε πότε ξεκινάνε τα μαθήματα; οεο; :!: :p ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nikiiiiiiiiii: εγω δεν πήρα λογαριασμό. τι ακριβώς είναι αυτο και πότε μπορώ να το πάρω? Click για ανάπτυξη... Δεν σε δώσαν κάτι χαρτιά κει; Το ένα πρέπει να γράφει τα στοιχεία σου και πιο κάτω να λέει " προσωπικά στοιχεία" και Κωδικος και Συνθηματικό :p Eίναι για ονλαιν δηλώσεις μαθημάτων και συγγραμμάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο 01011001 έγραψε: #586 24-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Από που μαθαίνουμε πότε ξεκινάνε τα μαθήματα; οεο; :!: :p Click για ανάπτυξη... Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #587 24-09-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Βασικά το εργαστήριο μόνο με νοιάζει. Εργαστήριο Γενικής Και Ανόργανης Χημείας λέγεται. Βασικά η γραμματέας είπε πως στις 6 ήταν να αρχίσουν τα μαθήματα, αλλά τελευταία στιγμή τ αλλαξε ο πρύτανης για τις 28. Κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η jo! έγραψε: #588 24-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν τύχει κ περάσεις δες και για το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης...αν είναι εύκολο!!άκουσα για 6 αλλά μου είπαν ότι λόγω εκλογών μπορεί να καθυστερήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η nikiiiiiiiiii: #589 25-09-09 11:38 ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Flying Monarch: #590 25-09-09 16:26 Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η antonela έγραψε: #591 25-09-09 16:48 :wow:Εμένα στη γραμματεία του φυσικού μου είπαν ότι ξεκινάμε 6 Οκτωβρίου...:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jack_noris21 Νεοφερμένο μέλος Ο jack_noris21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο jack_noris21: #592 25-09-09 17:20 ξερετε κανενα φθηνο ξενοδοχειο για φοιτητες στα γιαννενα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Ο priest91 έγραψε: #593 26-09-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Click για ανάπτυξη... και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:10 Η Flying Monarch: #594 26-09-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Click για ανάπτυξη... από τις 2 μέχρι και τις 5 του μηνός το ΠΙ είναι κλειστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Η GiorGia έγραψε: #595 26-09-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... ΑΝ μπορείς κοίτα για τα μαθήματα και τα εργαστηρια της ιατρικης! Και ΑΝ εχεις msn στειλτο μου σε πμ ΑΝ θέλεις! :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η nikiiiiiiiiii: #596 26-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν σου είναι εύκολο και μπορείς να κοιτάξεις για το μηχαικών επιστήμης υλικών...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m.m Νεοφερμένο μέλος Η m.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η m.m έγραψε: #597 29-09-09 10:29 Μηπως ξερει κανεις τελικα ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #598 29-09-09 11:50 γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η jo! έγραψε: #599 29-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Click για ανάπτυξη... πήρα σήμερα τηλέφωνο στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης,μου είπαν ότι τα μαθήματα αρχίζουν στις 6...κ ότι θα βγει πρόγραμμα κ στο ιντερνετ...φαντάζομαι για όλες τις σχολές...έχει βγει ήδη της πληροφορικής...άρα λογικά καααααάποια στιγμή θα μας θυμηθούν κ μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #600 29-09-09 12:05 εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από priest91: καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Click για ανάπτυξη... σώπα ρε...κοίτα οργάνωση φέτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η nikiiiiiiiiii: #584 24-09-09 10:58 εγω δεν πήρα λογαριασμό. τι ακριβώς είναι αυτο και πότε μπορώ να το πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aLe3ouLa έγραψε: #585 24-09-09 11:16 Πήρε η μάνα μου σήμερα τηλ(πάλι καλά :p) , και τις είπαν το πανεπιστήμιο για μαθήματα/εργαστηρια ανοίγει στις 28 Σεπτέμβρη, επίσης τις είπε ότι το κάθε τμήμα ξέρει το πότε θα αρχίσουν να κάνουν μάθημα. Το σαιτ του uoi λέει μόνο ότι δεν θα γίνουν μαθήματα στις 2 και στις 5. Το σαιτ του Χημικού είναι ανενημέρωτο. Στην γραμματεία δεν με είπαν κάτι σημαντικό, Μόνο να πάρω τηλ κάθε καθηγητή ξεχωριστά που έχω αυτές τις 4 μέρες να δω πότε θα ξεκινήσει μάθημα. :!: Από που μαθαίνουμε πότε ξεκινάνε τα μαθήματα; οεο; :!: :p ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nikiiiiiiiiii: εγω δεν πήρα λογαριασμό. τι ακριβώς είναι αυτο και πότε μπορώ να το πάρω? Click για ανάπτυξη... Δεν σε δώσαν κάτι χαρτιά κει; Το ένα πρέπει να γράφει τα στοιχεία σου και πιο κάτω να λέει " προσωπικά στοιχεία" και Κωδικος και Συνθηματικό :p Eίναι για ονλαιν δηλώσεις μαθημάτων και συγγραμμάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο 01011001 έγραψε: #586 24-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Από που μαθαίνουμε πότε ξεκινάνε τα μαθήματα; οεο; :!: :p Click για ανάπτυξη... Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #587 24-09-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Βασικά το εργαστήριο μόνο με νοιάζει. Εργαστήριο Γενικής Και Ανόργανης Χημείας λέγεται. Βασικά η γραμματέας είπε πως στις 6 ήταν να αρχίσουν τα μαθήματα, αλλά τελευταία στιγμή τ αλλαξε ο πρύτανης για τις 28. Κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η jo! έγραψε: #588 24-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν τύχει κ περάσεις δες και για το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης...αν είναι εύκολο!!άκουσα για 6 αλλά μου είπαν ότι λόγω εκλογών μπορεί να καθυστερήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η nikiiiiiiiiii: #589 25-09-09 11:38 ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Flying Monarch: #590 25-09-09 16:26 Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η antonela έγραψε: #591 25-09-09 16:48 :wow:Εμένα στη γραμματεία του φυσικού μου είπαν ότι ξεκινάμε 6 Οκτωβρίου...:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jack_noris21 Νεοφερμένο μέλος Ο jack_noris21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο jack_noris21: #592 25-09-09 17:20 ξερετε κανενα φθηνο ξενοδοχειο για φοιτητες στα γιαννενα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Ο priest91 έγραψε: #593 26-09-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Click για ανάπτυξη... και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:10 Η Flying Monarch: #594 26-09-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Click για ανάπτυξη... από τις 2 μέχρι και τις 5 του μηνός το ΠΙ είναι κλειστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Η GiorGia έγραψε: #595 26-09-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... ΑΝ μπορείς κοίτα για τα μαθήματα και τα εργαστηρια της ιατρικης! Και ΑΝ εχεις msn στειλτο μου σε πμ ΑΝ θέλεις! :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η nikiiiiiiiiii: #596 26-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν σου είναι εύκολο και μπορείς να κοιτάξεις για το μηχαικών επιστήμης υλικών...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m.m Νεοφερμένο μέλος Η m.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η m.m έγραψε: #597 29-09-09 10:29 Μηπως ξερει κανεις τελικα ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #598 29-09-09 11:50 γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η jo! έγραψε: #599 29-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Click για ανάπτυξη... πήρα σήμερα τηλέφωνο στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης,μου είπαν ότι τα μαθήματα αρχίζουν στις 6...κ ότι θα βγει πρόγραμμα κ στο ιντερνετ...φαντάζομαι για όλες τις σχολές...έχει βγει ήδη της πληροφορικής...άρα λογικά καααααάποια στιγμή θα μας θυμηθούν κ μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #600 29-09-09 12:05 εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω δεν πήρα λογαριασμό. τι ακριβώς είναι αυτο και πότε μπορώ να το πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aLe3ouLa έγραψε: #585 24-09-09 11:16 Πήρε η μάνα μου σήμερα τηλ(πάλι καλά :p) , και τις είπαν το πανεπιστήμιο για μαθήματα/εργαστηρια ανοίγει στις 28 Σεπτέμβρη, επίσης τις είπε ότι το κάθε τμήμα ξέρει το πότε θα αρχίσουν να κάνουν μάθημα. Το σαιτ του uoi λέει μόνο ότι δεν θα γίνουν μαθήματα στις 2 και στις 5. Το σαιτ του Χημικού είναι ανενημέρωτο. Στην γραμματεία δεν με είπαν κάτι σημαντικό, Μόνο να πάρω τηλ κάθε καθηγητή ξεχωριστά που έχω αυτές τις 4 μέρες να δω πότε θα ξεκινήσει μάθημα. :!: Από που μαθαίνουμε πότε ξεκινάνε τα μαθήματα; οεο; :!: :p ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nikiiiiiiiiii: εγω δεν πήρα λογαριασμό. τι ακριβώς είναι αυτο και πότε μπορώ να το πάρω? Click για ανάπτυξη... Δεν σε δώσαν κάτι χαρτιά κει; Το ένα πρέπει να γράφει τα στοιχεία σου και πιο κάτω να λέει " προσωπικά στοιχεία" και Κωδικος και Συνθηματικό :p Eίναι για ονλαιν δηλώσεις μαθημάτων και συγγραμμάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο 01011001 έγραψε: #586 24-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Από που μαθαίνουμε πότε ξεκινάνε τα μαθήματα; οεο; :!: :p Click για ανάπτυξη... Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #587 24-09-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Βασικά το εργαστήριο μόνο με νοιάζει. Εργαστήριο Γενικής Και Ανόργανης Χημείας λέγεται. Βασικά η γραμματέας είπε πως στις 6 ήταν να αρχίσουν τα μαθήματα, αλλά τελευταία στιγμή τ αλλαξε ο πρύτανης για τις 28. Κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η jo! έγραψε: #588 24-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν τύχει κ περάσεις δες και για το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης...αν είναι εύκολο!!άκουσα για 6 αλλά μου είπαν ότι λόγω εκλογών μπορεί να καθυστερήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η nikiiiiiiiiii: #589 25-09-09 11:38 ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Flying Monarch: #590 25-09-09 16:26 Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η antonela έγραψε: #591 25-09-09 16:48 :wow:Εμένα στη γραμματεία του φυσικού μου είπαν ότι ξεκινάμε 6 Οκτωβρίου...:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jack_noris21 Νεοφερμένο μέλος Ο jack_noris21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο jack_noris21: #592 25-09-09 17:20 ξερετε κανενα φθηνο ξενοδοχειο για φοιτητες στα γιαννενα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Ο priest91 έγραψε: #593 26-09-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Click για ανάπτυξη... και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:10 Η Flying Monarch: #594 26-09-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Click για ανάπτυξη... από τις 2 μέχρι και τις 5 του μηνός το ΠΙ είναι κλειστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Η GiorGia έγραψε: #595 26-09-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... ΑΝ μπορείς κοίτα για τα μαθήματα και τα εργαστηρια της ιατρικης! Και ΑΝ εχεις msn στειλτο μου σε πμ ΑΝ θέλεις! :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η nikiiiiiiiiii: #596 26-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν σου είναι εύκολο και μπορείς να κοιτάξεις για το μηχαικών επιστήμης υλικών...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m.m Νεοφερμένο μέλος Η m.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η m.m έγραψε: #597 29-09-09 10:29 Μηπως ξερει κανεις τελικα ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #598 29-09-09 11:50 γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η jo! έγραψε: #599 29-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Click για ανάπτυξη... πήρα σήμερα τηλέφωνο στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης,μου είπαν ότι τα μαθήματα αρχίζουν στις 6...κ ότι θα βγει πρόγραμμα κ στο ιντερνετ...φαντάζομαι για όλες τις σχολές...έχει βγει ήδη της πληροφορικής...άρα λογικά καααααάποια στιγμή θα μας θυμηθούν κ μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #600 29-09-09 12:05 εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πήρε η μάνα μου σήμερα τηλ(πάλι καλά :p) , και τις είπαν το πανεπιστήμιο για μαθήματα/εργαστηρια ανοίγει στις 28 Σεπτέμβρη, επίσης τις είπε ότι το κάθε τμήμα ξέρει το πότε θα αρχίσουν να κάνουν μάθημα. Το σαιτ του uoi λέει μόνο ότι δεν θα γίνουν μαθήματα στις 2 και στις 5. Το σαιτ του Χημικού είναι ανενημέρωτο. Στην γραμματεία δεν με είπαν κάτι σημαντικό, Μόνο να πάρω τηλ κάθε καθηγητή ξεχωριστά που έχω αυτές τις 4 μέρες να δω πότε θα ξεκινήσει μάθημα. :!: Από που μαθαίνουμε πότε ξεκινάνε τα μαθήματα; οεο; :!: :p ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nikiiiiiiiiii: εγω δεν πήρα λογαριασμό. τι ακριβώς είναι αυτο και πότε μπορώ να το πάρω? Click για ανάπτυξη... Δεν σε δώσαν κάτι χαρτιά κει; Το ένα πρέπει να γράφει τα στοιχεία σου και πιο κάτω να λέει " προσωπικά στοιχεία" και Κωδικος και Συνθηματικό :p Eίναι για ονλαιν δηλώσεις μαθημάτων και συγγραμμάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Ο 01011001 έγραψε: #586 24-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Από που μαθαίνουμε πότε ξεκινάνε τα μαθήματα; οεο; :!: :p Click για ανάπτυξη... Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #587 24-09-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Βασικά το εργαστήριο μόνο με νοιάζει. Εργαστήριο Γενικής Και Ανόργανης Χημείας λέγεται. Βασικά η γραμματέας είπε πως στις 6 ήταν να αρχίσουν τα μαθήματα, αλλά τελευταία στιγμή τ αλλαξε ο πρύτανης για τις 28. Κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η jo! έγραψε: #588 24-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν τύχει κ περάσεις δες και για το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης...αν είναι εύκολο!!άκουσα για 6 αλλά μου είπαν ότι λόγω εκλογών μπορεί να καθυστερήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η nikiiiiiiiiii: #589 25-09-09 11:38 ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Flying Monarch: #590 25-09-09 16:26 Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η antonela έγραψε: #591 25-09-09 16:48 :wow:Εμένα στη γραμματεία του φυσικού μου είπαν ότι ξεκινάμε 6 Οκτωβρίου...:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jack_noris21 Νεοφερμένο μέλος Ο jack_noris21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο jack_noris21: #592 25-09-09 17:20 ξερετε κανενα φθηνο ξενοδοχειο για φοιτητες στα γιαννενα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Ο priest91 έγραψε: #593 26-09-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Click για ανάπτυξη... και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:10 Η Flying Monarch: #594 26-09-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Click για ανάπτυξη... από τις 2 μέχρι και τις 5 του μηνός το ΠΙ είναι κλειστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Η GiorGia έγραψε: #595 26-09-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... ΑΝ μπορείς κοίτα για τα μαθήματα και τα εργαστηρια της ιατρικης! Και ΑΝ εχεις msn στειλτο μου σε πμ ΑΝ θέλεις! :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η nikiiiiiiiiii: #596 26-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν σου είναι εύκολο και μπορείς να κοιτάξεις για το μηχαικών επιστήμης υλικών...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m.m Νεοφερμένο μέλος Η m.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η m.m έγραψε: #597 29-09-09 10:29 Μηπως ξερει κανεις τελικα ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #598 29-09-09 11:50 γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η jo! έγραψε: #599 29-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Click για ανάπτυξη... πήρα σήμερα τηλέφωνο στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης,μου είπαν ότι τα μαθήματα αρχίζουν στις 6...κ ότι θα βγει πρόγραμμα κ στο ιντερνετ...φαντάζομαι για όλες τις σχολές...έχει βγει ήδη της πληροφορικής...άρα λογικά καααααάποια στιγμή θα μας θυμηθούν κ μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #600 29-09-09 12:05 εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Από που μαθαίνουμε πότε ξεκινάνε τα μαθήματα; οεο; :!: :p Click για ανάπτυξη... Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #587 24-09-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Βασικά το εργαστήριο μόνο με νοιάζει. Εργαστήριο Γενικής Και Ανόργανης Χημείας λέγεται. Βασικά η γραμματέας είπε πως στις 6 ήταν να αρχίσουν τα μαθήματα, αλλά τελευταία στιγμή τ αλλαξε ο πρύτανης για τις 28. Κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η jo! έγραψε: #588 24-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν τύχει κ περάσεις δες και για το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης...αν είναι εύκολο!!άκουσα για 6 αλλά μου είπαν ότι λόγω εκλογών μπορεί να καθυστερήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η nikiiiiiiiiii: #589 25-09-09 11:38 ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Flying Monarch: #590 25-09-09 16:26 Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η antonela έγραψε: #591 25-09-09 16:48 :wow:Εμένα στη γραμματεία του φυσικού μου είπαν ότι ξεκινάμε 6 Οκτωβρίου...:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jack_noris21 Νεοφερμένο μέλος Ο jack_noris21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο jack_noris21: #592 25-09-09 17:20 ξερετε κανενα φθηνο ξενοδοχειο για φοιτητες στα γιαννενα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Ο priest91 έγραψε: #593 26-09-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Click για ανάπτυξη... και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:10 Η Flying Monarch: #594 26-09-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Click για ανάπτυξη... από τις 2 μέχρι και τις 5 του μηνός το ΠΙ είναι κλειστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Η GiorGia έγραψε: #595 26-09-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... ΑΝ μπορείς κοίτα για τα μαθήματα και τα εργαστηρια της ιατρικης! Και ΑΝ εχεις msn στειλτο μου σε πμ ΑΝ θέλεις! :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η nikiiiiiiiiii: #596 26-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν σου είναι εύκολο και μπορείς να κοιτάξεις για το μηχαικών επιστήμης υλικών...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m.m Νεοφερμένο μέλος Η m.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η m.m έγραψε: #597 29-09-09 10:29 Μηπως ξερει κανεις τελικα ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #598 29-09-09 11:50 γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η jo! έγραψε: #599 29-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Click για ανάπτυξη... πήρα σήμερα τηλέφωνο στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης,μου είπαν ότι τα μαθήματα αρχίζουν στις 6...κ ότι θα βγει πρόγραμμα κ στο ιντερνετ...φαντάζομαι για όλες τις σχολές...έχει βγει ήδη της πληροφορικής...άρα λογικά καααααάποια στιγμή θα μας θυμηθούν κ μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #600 29-09-09 12:05 εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Βασικά το εργαστήριο μόνο με νοιάζει. Εργαστήριο Γενικής Και Ανόργανης Χημείας λέγεται. Βασικά η γραμματέας είπε πως στις 6 ήταν να αρχίσουν τα μαθήματα, αλλά τελευταία στιγμή τ αλλαξε ο πρύτανης για τις 28. Κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η jo! έγραψε: #588 24-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν τύχει κ περάσεις δες και για το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης...αν είναι εύκολο!!άκουσα για 6 αλλά μου είπαν ότι λόγω εκλογών μπορεί να καθυστερήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η nikiiiiiiiiii: #589 25-09-09 11:38 ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Flying Monarch: #590 25-09-09 16:26 Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η antonela έγραψε: #591 25-09-09 16:48 :wow:Εμένα στη γραμματεία του φυσικού μου είπαν ότι ξεκινάμε 6 Οκτωβρίου...:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jack_noris21 Νεοφερμένο μέλος Ο jack_noris21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο jack_noris21: #592 25-09-09 17:20 ξερετε κανενα φθηνο ξενοδοχειο για φοιτητες στα γιαννενα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Ο priest91 έγραψε: #593 26-09-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Click για ανάπτυξη... και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:10 Η Flying Monarch: #594 26-09-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Click για ανάπτυξη... από τις 2 μέχρι και τις 5 του μηνός το ΠΙ είναι κλειστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Η GiorGia έγραψε: #595 26-09-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... ΑΝ μπορείς κοίτα για τα μαθήματα και τα εργαστηρια της ιατρικης! Και ΑΝ εχεις msn στειλτο μου σε πμ ΑΝ θέλεις! :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η nikiiiiiiiiii: #596 26-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν σου είναι εύκολο και μπορείς να κοιτάξεις για το μηχαικών επιστήμης υλικών...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m.m Νεοφερμένο μέλος Η m.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η m.m έγραψε: #597 29-09-09 10:29 Μηπως ξερει κανεις τελικα ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #598 29-09-09 11:50 γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η jo! έγραψε: #599 29-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Click για ανάπτυξη... πήρα σήμερα τηλέφωνο στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης,μου είπαν ότι τα μαθήματα αρχίζουν στις 6...κ ότι θα βγει πρόγραμμα κ στο ιντερνετ...φαντάζομαι για όλες τις σχολές...έχει βγει ήδη της πληροφορικής...άρα λογικά καααααάποια στιγμή θα μας θυμηθούν κ μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #600 29-09-09 12:05 εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν τύχει κ περάσεις δες και για το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης...αν είναι εύκολο!!άκουσα για 6 αλλά μου είπαν ότι λόγω εκλογών μπορεί να καθυστερήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η nikiiiiiiiiii: #589 25-09-09 11:38 ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Flying Monarch: #590 25-09-09 16:26 Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η antonela έγραψε: #591 25-09-09 16:48 :wow:Εμένα στη γραμματεία του φυσικού μου είπαν ότι ξεκινάμε 6 Οκτωβρίου...:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jack_noris21 Νεοφερμένο μέλος Ο jack_noris21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο jack_noris21: #592 25-09-09 17:20 ξερετε κανενα φθηνο ξενοδοχειο για φοιτητες στα γιαννενα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Ο priest91 έγραψε: #593 26-09-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Click για ανάπτυξη... και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:10 Η Flying Monarch: #594 26-09-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Click για ανάπτυξη... από τις 2 μέχρι και τις 5 του μηνός το ΠΙ είναι κλειστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Η GiorGia έγραψε: #595 26-09-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... ΑΝ μπορείς κοίτα για τα μαθήματα και τα εργαστηρια της ιατρικης! Και ΑΝ εχεις msn στειλτο μου σε πμ ΑΝ θέλεις! :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η nikiiiiiiiiii: #596 26-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν σου είναι εύκολο και μπορείς να κοιτάξεις για το μηχαικών επιστήμης υλικών...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m.m Νεοφερμένο μέλος Η m.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η m.m έγραψε: #597 29-09-09 10:29 Μηπως ξερει κανεις τελικα ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #598 29-09-09 11:50 γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η jo! έγραψε: #599 29-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Click για ανάπτυξη... πήρα σήμερα τηλέφωνο στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης,μου είπαν ότι τα μαθήματα αρχίζουν στις 6...κ ότι θα βγει πρόγραμμα κ στο ιντερνετ...φαντάζομαι για όλες τις σχολές...έχει βγει ήδη της πληροφορικής...άρα λογικά καααααάποια στιγμή θα μας θυμηθούν κ μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #600 29-09-09 12:05 εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η Flying Monarch: #590 25-09-09 16:26 Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η antonela έγραψε: #591 25-09-09 16:48 :wow:Εμένα στη γραμματεία του φυσικού μου είπαν ότι ξεκινάμε 6 Οκτωβρίου...:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jack_noris21 Νεοφερμένο μέλος Ο jack_noris21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο jack_noris21: #592 25-09-09 17:20 ξερετε κανενα φθηνο ξενοδοχειο για φοιτητες στα γιαννενα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Ο priest91 έγραψε: #593 26-09-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Click για ανάπτυξη... και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:10 Η Flying Monarch: #594 26-09-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Click για ανάπτυξη... από τις 2 μέχρι και τις 5 του μηνός το ΠΙ είναι κλειστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Η GiorGia έγραψε: #595 26-09-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... ΑΝ μπορείς κοίτα για τα μαθήματα και τα εργαστηρια της ιατρικης! Και ΑΝ εχεις msn στειλτο μου σε πμ ΑΝ θέλεις! :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η nikiiiiiiiiii: #596 26-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν σου είναι εύκολο και μπορείς να κοιτάξεις για το μηχαικών επιστήμης υλικών...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m.m Νεοφερμένο μέλος Η m.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η m.m έγραψε: #597 29-09-09 10:29 Μηπως ξερει κανεις τελικα ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #598 29-09-09 11:50 γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η jo! έγραψε: #599 29-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Click για ανάπτυξη... πήρα σήμερα τηλέφωνο στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης,μου είπαν ότι τα μαθήματα αρχίζουν στις 6...κ ότι θα βγει πρόγραμμα κ στο ιντερνετ...φαντάζομαι για όλες τις σχολές...έχει βγει ήδη της πληροφορικής...άρα λογικά καααααάποια στιγμή θα μας θυμηθούν κ μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #600 29-09-09 12:05 εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonela Εκκολαπτόμενο μέλος Η antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Η antonela έγραψε: #591 25-09-09 16:48 :wow:Εμένα στη γραμματεία του φυσικού μου είπαν ότι ξεκινάμε 6 Οκτωβρίου...:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jack_noris21 Νεοφερμένο μέλος Ο jack_noris21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο jack_noris21: #592 25-09-09 17:20 ξερετε κανενα φθηνο ξενοδοχειο για φοιτητες στα γιαννενα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Ο priest91 έγραψε: #593 26-09-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Click για ανάπτυξη... και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:10 Η Flying Monarch: #594 26-09-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Click για ανάπτυξη... από τις 2 μέχρι και τις 5 του μηνός το ΠΙ είναι κλειστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Η GiorGia έγραψε: #595 26-09-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... ΑΝ μπορείς κοίτα για τα μαθήματα και τα εργαστηρια της ιατρικης! Και ΑΝ εχεις msn στειλτο μου σε πμ ΑΝ θέλεις! :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η nikiiiiiiiiii: #596 26-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν σου είναι εύκολο και μπορείς να κοιτάξεις για το μηχαικών επιστήμης υλικών...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m.m Νεοφερμένο μέλος Η m.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η m.m έγραψε: #597 29-09-09 10:29 Μηπως ξερει κανεις τελικα ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #598 29-09-09 11:50 γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η jo! έγραψε: #599 29-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Click για ανάπτυξη... πήρα σήμερα τηλέφωνο στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης,μου είπαν ότι τα μαθήματα αρχίζουν στις 6...κ ότι θα βγει πρόγραμμα κ στο ιντερνετ...φαντάζομαι για όλες τις σχολές...έχει βγει ήδη της πληροφορικής...άρα λογικά καααααάποια στιγμή θα μας θυμηθούν κ μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #600 29-09-09 12:05 εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
:wow:Εμένα στη γραμματεία του φυσικού μου είπαν ότι ξεκινάμε 6 Οκτωβρίου...:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jack_noris21 Νεοφερμένο μέλος Ο jack_noris21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο jack_noris21: #592 25-09-09 17:20 ξερετε κανενα φθηνο ξενοδοχειο για φοιτητες στα γιαννενα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Ο priest91 έγραψε: #593 26-09-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Click για ανάπτυξη... και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:10 Η Flying Monarch: #594 26-09-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Click για ανάπτυξη... από τις 2 μέχρι και τις 5 του μηνός το ΠΙ είναι κλειστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Η GiorGia έγραψε: #595 26-09-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... ΑΝ μπορείς κοίτα για τα μαθήματα και τα εργαστηρια της ιατρικης! Και ΑΝ εχεις msn στειλτο μου σε πμ ΑΝ θέλεις! :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η nikiiiiiiiiii: #596 26-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν σου είναι εύκολο και μπορείς να κοιτάξεις για το μηχαικών επιστήμης υλικών...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m.m Νεοφερμένο μέλος Η m.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η m.m έγραψε: #597 29-09-09 10:29 Μηπως ξερει κανεις τελικα ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #598 29-09-09 11:50 γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η jo! έγραψε: #599 29-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Click για ανάπτυξη... πήρα σήμερα τηλέφωνο στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης,μου είπαν ότι τα μαθήματα αρχίζουν στις 6...κ ότι θα βγει πρόγραμμα κ στο ιντερνετ...φαντάζομαι για όλες τις σχολές...έχει βγει ήδη της πληροφορικής...άρα λογικά καααααάποια στιγμή θα μας θυμηθούν κ μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #600 29-09-09 12:05 εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ξερετε κανενα φθηνο ξενοδοχειο για φοιτητες στα γιαννενα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Ο priest91 έγραψε: #593 26-09-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Click για ανάπτυξη... και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:10 Η Flying Monarch: #594 26-09-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Click για ανάπτυξη... από τις 2 μέχρι και τις 5 του μηνός το ΠΙ είναι κλειστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Η GiorGia έγραψε: #595 26-09-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... ΑΝ μπορείς κοίτα για τα μαθήματα και τα εργαστηρια της ιατρικης! Και ΑΝ εχεις msn στειλτο μου σε πμ ΑΝ θέλεις! :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η nikiiiiiiiiii: #596 26-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν σου είναι εύκολο και μπορείς να κοιτάξεις για το μηχαικών επιστήμης υλικών...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m.m Νεοφερμένο μέλος Η m.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η m.m έγραψε: #597 29-09-09 10:29 Μηπως ξερει κανεις τελικα ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #598 29-09-09 11:50 γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η jo! έγραψε: #599 29-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Click για ανάπτυξη... πήρα σήμερα τηλέφωνο στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης,μου είπαν ότι τα μαθήματα αρχίζουν στις 6...κ ότι θα βγει πρόγραμμα κ στο ιντερνετ...φαντάζομαι για όλες τις σχολές...έχει βγει ήδη της πληροφορικής...άρα λογικά καααααάποια στιγμή θα μας θυμηθούν κ μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #600 29-09-09 12:05 εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: Μόλις βγήκε το πρόγραμμα της Πληροφορικής....1 Οκτωβρίου ξεκινάμε! https://www.cs.uoi.gr/Department/News/2009-10-A.pdf Click για ανάπτυξη... και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:10 Η Flying Monarch: #594 26-09-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από priest91: και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Click για ανάπτυξη... από τις 2 μέχρι και τις 5 του μηνός το ΠΙ είναι κλειστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Η GiorGia έγραψε: #595 26-09-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... ΑΝ μπορείς κοίτα για τα μαθήματα και τα εργαστηρια της ιατρικης! Και ΑΝ εχεις msn στειλτο μου σε πμ ΑΝ θέλεις! :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η nikiiiiiiiiii: #596 26-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν σου είναι εύκολο και μπορείς να κοιτάξεις για το μηχαικών επιστήμης υλικών...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m.m Νεοφερμένο μέλος Η m.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η m.m έγραψε: #597 29-09-09 10:29 Μηπως ξερει κανεις τελικα ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #598 29-09-09 11:50 γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η jo! έγραψε: #599 29-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Click για ανάπτυξη... πήρα σήμερα τηλέφωνο στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης,μου είπαν ότι τα μαθήματα αρχίζουν στις 6...κ ότι θα βγει πρόγραμμα κ στο ιντερνετ...φαντάζομαι για όλες τις σχολές...έχει βγει ήδη της πληροφορικής...άρα λογικά καααααάποια στιγμή θα μας θυμηθούν κ μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #600 29-09-09 12:05 εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από priest91: και δε θα κλεισει για τις εκλογες? Click για ανάπτυξη... από τις 2 μέχρι και τις 5 του μηνός το ΠΙ είναι κλειστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Η GiorGia έγραψε: #595 26-09-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... ΑΝ μπορείς κοίτα για τα μαθήματα και τα εργαστηρια της ιατρικης! Και ΑΝ εχεις msn στειλτο μου σε πμ ΑΝ θέλεις! :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η nikiiiiiiiiii: #596 26-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν σου είναι εύκολο και μπορείς να κοιτάξεις για το μηχαικών επιστήμης υλικών...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m.m Νεοφερμένο μέλος Η m.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η m.m έγραψε: #597 29-09-09 10:29 Μηπως ξερει κανεις τελικα ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #598 29-09-09 11:50 γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η jo! έγραψε: #599 29-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Click για ανάπτυξη... πήρα σήμερα τηλέφωνο στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης,μου είπαν ότι τα μαθήματα αρχίζουν στις 6...κ ότι θα βγει πρόγραμμα κ στο ιντερνετ...φαντάζομαι για όλες τις σχολές...έχει βγει ήδη της πληροφορικής...άρα λογικά καααααάποια στιγμή θα μας θυμηθούν κ μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #600 29-09-09 12:05 εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... ΑΝ μπορείς κοίτα για τα μαθήματα και τα εργαστηρια της ιατρικης! Και ΑΝ εχεις msn στειλτο μου σε πμ ΑΝ θέλεις! :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:31 Η nikiiiiiiiiii: #596 26-09-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν σου είναι εύκολο και μπορείς να κοιτάξεις για το μηχαικών επιστήμης υλικών...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m.m Νεοφερμένο μέλος Η m.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η m.m έγραψε: #597 29-09-09 10:29 Μηπως ξερει κανεις τελικα ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #598 29-09-09 11:50 γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η jo! έγραψε: #599 29-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Click για ανάπτυξη... πήρα σήμερα τηλέφωνο στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης,μου είπαν ότι τα μαθήματα αρχίζουν στις 6...κ ότι θα βγει πρόγραμμα κ στο ιντερνετ...φαντάζομαι για όλες τις σχολές...έχει βγει ήδη της πληροφορικής...άρα λογικά καααααάποια στιγμή θα μας θυμηθούν κ μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #600 29-09-09 12:05 εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αν θες πες μαθήματα/ονόματα και παίζει να περάσω καμια βόλτα αν βαριέμαι να κοιτάξω. Το ίδιο και για όποιον άλλο θέλει από άλλη σχολή, αλλά αααααν βαριέμαι θα πάω, δεν υπόσχομαι τίποτα :p *Δεν νομίζω πάντως να κάνει κανένας μάθημα πριν τις 6. Click για ανάπτυξη... Αν σου είναι εύκολο και μπορείς να κοιτάξεις για το μηχαικών επιστήμης υλικών...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m.m Νεοφερμένο μέλος Η m.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η m.m έγραψε: #597 29-09-09 10:29 Μηπως ξερει κανεις τελικα ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #598 29-09-09 11:50 γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η jo! έγραψε: #599 29-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Click για ανάπτυξη... πήρα σήμερα τηλέφωνο στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης,μου είπαν ότι τα μαθήματα αρχίζουν στις 6...κ ότι θα βγει πρόγραμμα κ στο ιντερνετ...φαντάζομαι για όλες τις σχολές...έχει βγει ήδη της πληροφορικής...άρα λογικά καααααάποια στιγμή θα μας θυμηθούν κ μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #600 29-09-09 12:05 εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μηπως ξερει κανεις τελικα ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στο τμημα φιλολογιας...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #598 29-09-09 11:50 γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η jo! έγραψε: #599 29-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Click για ανάπτυξη... πήρα σήμερα τηλέφωνο στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης,μου είπαν ότι τα μαθήματα αρχίζουν στις 6...κ ότι θα βγει πρόγραμμα κ στο ιντερνετ...φαντάζομαι για όλες τις σχολές...έχει βγει ήδη της πληροφορικής...άρα λογικά καααααάποια στιγμή θα μας θυμηθούν κ μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #600 29-09-09 12:05 εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η jo! έγραψε: #599 29-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Click για ανάπτυξη... πήρα σήμερα τηλέφωνο στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης,μου είπαν ότι τα μαθήματα αρχίζουν στις 6...κ ότι θα βγει πρόγραμμα κ στο ιντερνετ...φαντάζομαι για όλες τις σχολές...έχει βγει ήδη της πληροφορικής...άρα λογικά καααααάποια στιγμή θα μας θυμηθούν κ μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #600 29-09-09 12:05 εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: γεια σας παιδια! να ρωτησω υπαρχει κανενας τροπος να ενημερωθουμε για το προγραμμα του καθε τμηματος μεσω ιντερνετ??? κπ site??? Click για ανάπτυξη... πήρα σήμερα τηλέφωνο στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης,μου είπαν ότι τα μαθήματα αρχίζουν στις 6...κ ότι θα βγει πρόγραμμα κ στο ιντερνετ...φαντάζομαι για όλες τις σχολές...έχει βγει ήδη της πληροφορικής...άρα λογικά καααααάποια στιγμή θα μας θυμηθούν κ μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #600 29-09-09 12:05 εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγω πηρα σημερα στ γραμματεια των νηπιαγωγων κ μ ειπαν πως τ μαθηματα εχουν ξεκινησει απο τις 28 αλλα αφου 2, 5 δε θα εχουμε μαθημα μ ειπε ν μην παω...!!!ειμαι απο αλλα πολη γι'αυτο... απλα τωρα δε ξερω πως ν ενημερωθω για το προγραμμα.... λες να βγει στο www.uoi.gr ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.