aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:00 Η aLe3ouLa έγραψε: #561 20-09-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: χαχχαχαχ!!!!!!! αντε θα γινεις κ διασημη!!!!!!!!!!! βασικα δεν ξερω ακομα σιγουρα ποτε ανεβαινω για μονιμα!!!!! λογικα προσ το τελος του μηνα αρχεσ οκτωβρη!!!!! ειδες καμια ανακοινωση για το ποτε ξεκιναμε;;;;; εσυ ποτε λες να ανεβεις!!!!;;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μου είπε η γραμματέας 6 Οκτώβρη, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. :who: Εγώ θα ανέβω στις 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:05 Η efoulini<3: #562 20-09-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Νομίζω πως μου είπε η γραμματέας 6 Οκτώβρη, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. :who: Εγώ θα ανέβω στις 3 Click για ανάπτυξη... ωραιοτατα!!!!!!!!!! βολευει παρα πολυ 6 οκτωβρη!!!!!! χιχιχιχι αν οντως ξεκινησουμε τοτε κ εγω καπου εκει θα ανεβω βασικα 4-5 λογω εκλογων!!!!!! να σου πω εχεις μηπως φεισμπουκ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:08 Η aLe3ouLa έγραψε: #563 20-09-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: ωραιοτατα!!!!!!!!!! βολευει παρα πολυ 6 οκτωβρη!!!!!! χιχιχιχι αν οντως ξεκινησουμε τοτε κ εγω καπου εκει θα ανεβω βασικα 4-5 λογω εκλογων!!!!!! να σου πω εχεις μηπως φεισμπουκ;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι όντως βολεύει πολύ 6, αλλά ξεκινάμε με ένα ωραίο 5ώρο και μάλιστα με Φυσική.. τι καλά... Ναι έχω, θα στο στείλω με πμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:10 Η Flying Monarch: #564 20-09-09 19:10 ήταν το taxigirl στα γιάννεναααααααααααα;;; φτουυυυυυυυυυυ....και το λατρεύω αυτό το παιχνίδιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:11 Η efoulini<3: #565 20-09-09 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ναι όντως βολεύει πολύ 6, αλλά ξεκινάμε με ένα ωραίο 5ώρο και μάλιστα με Φυσική.. τι καλά... Ναι έχω, θα στο στείλω με πμ!!! Click για ανάπτυξη... αχου τι καλα!!!!!! (λεμε τωρα) δεν το ειχα καταλαβει αυτο!!!!!!! χιχιχιχι!!!!! στειλτο μ να σε κανω φιλη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:12 Η aLe3ouLa έγραψε: #566 20-09-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ήταν το taxigirl στα γιάννεναααααααααααα;;; φτουυυυυυυυυυυ....και το λατρεύω αυτό το παιχνίδιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: αχου τι καλα!!!!!! (λεμε τωρα) δεν το ειχα καταλαβει αυτο!!!!!!! χιχιχιχι!!!!! στειλτο μ να σε κανω φιλη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν σε δώσανε πρόγραμμα; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:15 Η efoulini<3: #567 20-09-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Δεν σε δώσανε πρόγραμμα; :what: Click για ανάπτυξη... μου το εδωσαν... κ το εμαθα σχεδον απέξω χιχιχι!!!!! απλα τωρα ειδα οτι 6 οκτωβρη πεφτει τριτη που εχουμε φυσικη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:18 Η aLe3ouLa έγραψε: #568 20-09-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: μου το εδωσαν... κ το εμαθα σχεδον απέξω χιχιχι!!!!! απλα τωρα ειδα οτι 6 οκτωβρη πεφτει τριτη που εχουμε φυσικη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε δν πειράζει θα τ'αντέξουμεεε Άσχετο, αλλά φοιτητική ταυτότητα σε έδωκαν; ή μόνο το πάσο; ή είναι το ίδιο; Γτ 2 έπρεπε να πάρουμε απ'ότι ξέρω...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:22 Η efoulini<3: #569 20-09-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Εεεε δν πειράζει θα τ'αντέξουμεεε Άσχετο, αλλά φοιτητική ταυτότητα σε έδωκαν; ή μόνο το πάσο; ή είναι το ίδιο; Γτ 2 έπρεπε να πάρουμε απ'ότι ξέρω...:what: Click για ανάπτυξη... κοιτα εμενα μ εδωσαν μονο το πασο μ!!!! η κολλητη μ στην αθηνα στο παιδαγωγικο της εδωσαν κ τα 2!!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα γι'αυτο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #570 20-09-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: κοιτα εμενα μ εδωσαν μονο το πασο μ!!!! η κολλητη μ στην αθηνα στο παιδαγωγικο της εδωσαν κ τα 2!!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα γι'αυτο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:27 Η efoulini<3: #571 20-09-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Click για ανάπτυξη... τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #572 20-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η efoulini<3: #573 20-09-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Click για ανάπτυξη... οντως!!!!! οποτε ειδωμεν!!!!! χιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Η Flying Monarch: #574 21-09-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Click για ανάπτυξη... τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #575 21-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Click για ανάπτυξη... Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Flying Monarch: #576 21-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Click για ανάπτυξη... καλά θα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:31 Η nikiiiiiiiiii: #577 23-09-09 11:31 Είναι κανείς στο μηχανικών επιστήμης υλικών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο priest91 έγραψε: #578 23-09-09 16:39 Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Η Flying Monarch: #579 24-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Click για ανάπτυξη... στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:44 Ο priest91 έγραψε: #580 24-09-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: χαχχαχαχ!!!!!!! αντε θα γινεις κ διασημη!!!!!!!!!!! βασικα δεν ξερω ακομα σιγουρα ποτε ανεβαινω για μονιμα!!!!! λογικα προσ το τελος του μηνα αρχεσ οκτωβρη!!!!! ειδες καμια ανακοινωση για το ποτε ξεκιναμε;;;;; εσυ ποτε λες να ανεβεις!!!!;;;; Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μου είπε η γραμματέας 6 Οκτώβρη, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. :who: Εγώ θα ανέβω στις 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:05 Η efoulini<3: #562 20-09-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Νομίζω πως μου είπε η γραμματέας 6 Οκτώβρη, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. :who: Εγώ θα ανέβω στις 3 Click για ανάπτυξη... ωραιοτατα!!!!!!!!!! βολευει παρα πολυ 6 οκτωβρη!!!!!! χιχιχιχι αν οντως ξεκινησουμε τοτε κ εγω καπου εκει θα ανεβω βασικα 4-5 λογω εκλογων!!!!!! να σου πω εχεις μηπως φεισμπουκ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:08 Η aLe3ouLa έγραψε: #563 20-09-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: ωραιοτατα!!!!!!!!!! βολευει παρα πολυ 6 οκτωβρη!!!!!! χιχιχιχι αν οντως ξεκινησουμε τοτε κ εγω καπου εκει θα ανεβω βασικα 4-5 λογω εκλογων!!!!!! να σου πω εχεις μηπως φεισμπουκ;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι όντως βολεύει πολύ 6, αλλά ξεκινάμε με ένα ωραίο 5ώρο και μάλιστα με Φυσική.. τι καλά... Ναι έχω, θα στο στείλω με πμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:10 Η Flying Monarch: #564 20-09-09 19:10 ήταν το taxigirl στα γιάννεναααααααααααα;;; φτουυυυυυυυυυυ....και το λατρεύω αυτό το παιχνίδιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:11 Η efoulini<3: #565 20-09-09 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ναι όντως βολεύει πολύ 6, αλλά ξεκινάμε με ένα ωραίο 5ώρο και μάλιστα με Φυσική.. τι καλά... Ναι έχω, θα στο στείλω με πμ!!! Click για ανάπτυξη... αχου τι καλα!!!!!! (λεμε τωρα) δεν το ειχα καταλαβει αυτο!!!!!!! χιχιχιχι!!!!! στειλτο μ να σε κανω φιλη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:12 Η aLe3ouLa έγραψε: #566 20-09-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ήταν το taxigirl στα γιάννεναααααααααααα;;; φτουυυυυυυυυυυ....και το λατρεύω αυτό το παιχνίδιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: αχου τι καλα!!!!!! (λεμε τωρα) δεν το ειχα καταλαβει αυτο!!!!!!! χιχιχιχι!!!!! στειλτο μ να σε κανω φιλη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν σε δώσανε πρόγραμμα; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:15 Η efoulini<3: #567 20-09-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Δεν σε δώσανε πρόγραμμα; :what: Click για ανάπτυξη... μου το εδωσαν... κ το εμαθα σχεδον απέξω χιχιχι!!!!! απλα τωρα ειδα οτι 6 οκτωβρη πεφτει τριτη που εχουμε φυσικη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:18 Η aLe3ouLa έγραψε: #568 20-09-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: μου το εδωσαν... κ το εμαθα σχεδον απέξω χιχιχι!!!!! απλα τωρα ειδα οτι 6 οκτωβρη πεφτει τριτη που εχουμε φυσικη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε δν πειράζει θα τ'αντέξουμεεε Άσχετο, αλλά φοιτητική ταυτότητα σε έδωκαν; ή μόνο το πάσο; ή είναι το ίδιο; Γτ 2 έπρεπε να πάρουμε απ'ότι ξέρω...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:22 Η efoulini<3: #569 20-09-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Εεεε δν πειράζει θα τ'αντέξουμεεε Άσχετο, αλλά φοιτητική ταυτότητα σε έδωκαν; ή μόνο το πάσο; ή είναι το ίδιο; Γτ 2 έπρεπε να πάρουμε απ'ότι ξέρω...:what: Click για ανάπτυξη... κοιτα εμενα μ εδωσαν μονο το πασο μ!!!! η κολλητη μ στην αθηνα στο παιδαγωγικο της εδωσαν κ τα 2!!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα γι'αυτο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #570 20-09-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: κοιτα εμενα μ εδωσαν μονο το πασο μ!!!! η κολλητη μ στην αθηνα στο παιδαγωγικο της εδωσαν κ τα 2!!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα γι'αυτο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:27 Η efoulini<3: #571 20-09-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Click για ανάπτυξη... τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #572 20-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η efoulini<3: #573 20-09-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Click για ανάπτυξη... οντως!!!!! οποτε ειδωμεν!!!!! χιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Η Flying Monarch: #574 21-09-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Click για ανάπτυξη... τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #575 21-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Click για ανάπτυξη... Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Flying Monarch: #576 21-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Click για ανάπτυξη... καλά θα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:31 Η nikiiiiiiiiii: #577 23-09-09 11:31 Είναι κανείς στο μηχανικών επιστήμης υλικών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο priest91 έγραψε: #578 23-09-09 16:39 Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Η Flying Monarch: #579 24-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Click για ανάπτυξη... στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:44 Ο priest91 έγραψε: #580 24-09-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Νομίζω πως μου είπε η γραμματέας 6 Οκτώβρη, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. :who: Εγώ θα ανέβω στις 3 Click για ανάπτυξη... ωραιοτατα!!!!!!!!!! βολευει παρα πολυ 6 οκτωβρη!!!!!! χιχιχιχι αν οντως ξεκινησουμε τοτε κ εγω καπου εκει θα ανεβω βασικα 4-5 λογω εκλογων!!!!!! να σου πω εχεις μηπως φεισμπουκ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:08 Η aLe3ouLa έγραψε: #563 20-09-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: ωραιοτατα!!!!!!!!!! βολευει παρα πολυ 6 οκτωβρη!!!!!! χιχιχιχι αν οντως ξεκινησουμε τοτε κ εγω καπου εκει θα ανεβω βασικα 4-5 λογω εκλογων!!!!!! να σου πω εχεις μηπως φεισμπουκ;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι όντως βολεύει πολύ 6, αλλά ξεκινάμε με ένα ωραίο 5ώρο και μάλιστα με Φυσική.. τι καλά... Ναι έχω, θα στο στείλω με πμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:10 Η Flying Monarch: #564 20-09-09 19:10 ήταν το taxigirl στα γιάννεναααααααααααα;;; φτουυυυυυυυυυυ....και το λατρεύω αυτό το παιχνίδιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:11 Η efoulini<3: #565 20-09-09 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ναι όντως βολεύει πολύ 6, αλλά ξεκινάμε με ένα ωραίο 5ώρο και μάλιστα με Φυσική.. τι καλά... Ναι έχω, θα στο στείλω με πμ!!! Click για ανάπτυξη... αχου τι καλα!!!!!! (λεμε τωρα) δεν το ειχα καταλαβει αυτο!!!!!!! χιχιχιχι!!!!! στειλτο μ να σε κανω φιλη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:12 Η aLe3ouLa έγραψε: #566 20-09-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ήταν το taxigirl στα γιάννεναααααααααααα;;; φτουυυυυυυυυυυ....και το λατρεύω αυτό το παιχνίδιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: αχου τι καλα!!!!!! (λεμε τωρα) δεν το ειχα καταλαβει αυτο!!!!!!! χιχιχιχι!!!!! στειλτο μ να σε κανω φιλη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν σε δώσανε πρόγραμμα; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:15 Η efoulini<3: #567 20-09-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Δεν σε δώσανε πρόγραμμα; :what: Click για ανάπτυξη... μου το εδωσαν... κ το εμαθα σχεδον απέξω χιχιχι!!!!! απλα τωρα ειδα οτι 6 οκτωβρη πεφτει τριτη που εχουμε φυσικη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:18 Η aLe3ouLa έγραψε: #568 20-09-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: μου το εδωσαν... κ το εμαθα σχεδον απέξω χιχιχι!!!!! απλα τωρα ειδα οτι 6 οκτωβρη πεφτει τριτη που εχουμε φυσικη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε δν πειράζει θα τ'αντέξουμεεε Άσχετο, αλλά φοιτητική ταυτότητα σε έδωκαν; ή μόνο το πάσο; ή είναι το ίδιο; Γτ 2 έπρεπε να πάρουμε απ'ότι ξέρω...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:22 Η efoulini<3: #569 20-09-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Εεεε δν πειράζει θα τ'αντέξουμεεε Άσχετο, αλλά φοιτητική ταυτότητα σε έδωκαν; ή μόνο το πάσο; ή είναι το ίδιο; Γτ 2 έπρεπε να πάρουμε απ'ότι ξέρω...:what: Click για ανάπτυξη... κοιτα εμενα μ εδωσαν μονο το πασο μ!!!! η κολλητη μ στην αθηνα στο παιδαγωγικο της εδωσαν κ τα 2!!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα γι'αυτο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #570 20-09-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: κοιτα εμενα μ εδωσαν μονο το πασο μ!!!! η κολλητη μ στην αθηνα στο παιδαγωγικο της εδωσαν κ τα 2!!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα γι'αυτο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:27 Η efoulini<3: #571 20-09-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Click για ανάπτυξη... τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #572 20-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η efoulini<3: #573 20-09-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Click για ανάπτυξη... οντως!!!!! οποτε ειδωμεν!!!!! χιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Η Flying Monarch: #574 21-09-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Click για ανάπτυξη... τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #575 21-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Click για ανάπτυξη... Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Flying Monarch: #576 21-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Click για ανάπτυξη... καλά θα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:31 Η nikiiiiiiiiii: #577 23-09-09 11:31 Είναι κανείς στο μηχανικών επιστήμης υλικών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο priest91 έγραψε: #578 23-09-09 16:39 Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Η Flying Monarch: #579 24-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Click για ανάπτυξη... στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:44 Ο priest91 έγραψε: #580 24-09-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: ωραιοτατα!!!!!!!!!! βολευει παρα πολυ 6 οκτωβρη!!!!!! χιχιχιχι αν οντως ξεκινησουμε τοτε κ εγω καπου εκει θα ανεβω βασικα 4-5 λογω εκλογων!!!!!! να σου πω εχεις μηπως φεισμπουκ;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι όντως βολεύει πολύ 6, αλλά ξεκινάμε με ένα ωραίο 5ώρο και μάλιστα με Φυσική.. τι καλά... Ναι έχω, θα στο στείλω με πμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:10 Η Flying Monarch: #564 20-09-09 19:10 ήταν το taxigirl στα γιάννεναααααααααααα;;; φτουυυυυυυυυυυ....και το λατρεύω αυτό το παιχνίδιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:11 Η efoulini<3: #565 20-09-09 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ναι όντως βολεύει πολύ 6, αλλά ξεκινάμε με ένα ωραίο 5ώρο και μάλιστα με Φυσική.. τι καλά... Ναι έχω, θα στο στείλω με πμ!!! Click για ανάπτυξη... αχου τι καλα!!!!!! (λεμε τωρα) δεν το ειχα καταλαβει αυτο!!!!!!! χιχιχιχι!!!!! στειλτο μ να σε κανω φιλη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:12 Η aLe3ouLa έγραψε: #566 20-09-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ήταν το taxigirl στα γιάννεναααααααααααα;;; φτουυυυυυυυυυυ....και το λατρεύω αυτό το παιχνίδιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: αχου τι καλα!!!!!! (λεμε τωρα) δεν το ειχα καταλαβει αυτο!!!!!!! χιχιχιχι!!!!! στειλτο μ να σε κανω φιλη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν σε δώσανε πρόγραμμα; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:15 Η efoulini<3: #567 20-09-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Δεν σε δώσανε πρόγραμμα; :what: Click για ανάπτυξη... μου το εδωσαν... κ το εμαθα σχεδον απέξω χιχιχι!!!!! απλα τωρα ειδα οτι 6 οκτωβρη πεφτει τριτη που εχουμε φυσικη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:18 Η aLe3ouLa έγραψε: #568 20-09-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: μου το εδωσαν... κ το εμαθα σχεδον απέξω χιχιχι!!!!! απλα τωρα ειδα οτι 6 οκτωβρη πεφτει τριτη που εχουμε φυσικη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε δν πειράζει θα τ'αντέξουμεεε Άσχετο, αλλά φοιτητική ταυτότητα σε έδωκαν; ή μόνο το πάσο; ή είναι το ίδιο; Γτ 2 έπρεπε να πάρουμε απ'ότι ξέρω...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:22 Η efoulini<3: #569 20-09-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Εεεε δν πειράζει θα τ'αντέξουμεεε Άσχετο, αλλά φοιτητική ταυτότητα σε έδωκαν; ή μόνο το πάσο; ή είναι το ίδιο; Γτ 2 έπρεπε να πάρουμε απ'ότι ξέρω...:what: Click για ανάπτυξη... κοιτα εμενα μ εδωσαν μονο το πασο μ!!!! η κολλητη μ στην αθηνα στο παιδαγωγικο της εδωσαν κ τα 2!!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα γι'αυτο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #570 20-09-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: κοιτα εμενα μ εδωσαν μονο το πασο μ!!!! η κολλητη μ στην αθηνα στο παιδαγωγικο της εδωσαν κ τα 2!!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα γι'αυτο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:27 Η efoulini<3: #571 20-09-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Click για ανάπτυξη... τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #572 20-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η efoulini<3: #573 20-09-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Click για ανάπτυξη... οντως!!!!! οποτε ειδωμεν!!!!! χιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Η Flying Monarch: #574 21-09-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Click για ανάπτυξη... τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #575 21-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Click για ανάπτυξη... Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Flying Monarch: #576 21-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Click για ανάπτυξη... καλά θα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:31 Η nikiiiiiiiiii: #577 23-09-09 11:31 Είναι κανείς στο μηχανικών επιστήμης υλικών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο priest91 έγραψε: #578 23-09-09 16:39 Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Η Flying Monarch: #579 24-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Click για ανάπτυξη... στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:44 Ο priest91 έγραψε: #580 24-09-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ήταν το taxigirl στα γιάννεναααααααααααα;;; φτουυυυυυυυυυυ....και το λατρεύω αυτό το παιχνίδιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:11 Η efoulini<3: #565 20-09-09 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ναι όντως βολεύει πολύ 6, αλλά ξεκινάμε με ένα ωραίο 5ώρο και μάλιστα με Φυσική.. τι καλά... Ναι έχω, θα στο στείλω με πμ!!! Click για ανάπτυξη... αχου τι καλα!!!!!! (λεμε τωρα) δεν το ειχα καταλαβει αυτο!!!!!!! χιχιχιχι!!!!! στειλτο μ να σε κανω φιλη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:12 Η aLe3ouLa έγραψε: #566 20-09-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ήταν το taxigirl στα γιάννεναααααααααααα;;; φτουυυυυυυυυυυ....και το λατρεύω αυτό το παιχνίδιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: αχου τι καλα!!!!!! (λεμε τωρα) δεν το ειχα καταλαβει αυτο!!!!!!! χιχιχιχι!!!!! στειλτο μ να σε κανω φιλη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν σε δώσανε πρόγραμμα; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:15 Η efoulini<3: #567 20-09-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Δεν σε δώσανε πρόγραμμα; :what: Click για ανάπτυξη... μου το εδωσαν... κ το εμαθα σχεδον απέξω χιχιχι!!!!! απλα τωρα ειδα οτι 6 οκτωβρη πεφτει τριτη που εχουμε φυσικη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:18 Η aLe3ouLa έγραψε: #568 20-09-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: μου το εδωσαν... κ το εμαθα σχεδον απέξω χιχιχι!!!!! απλα τωρα ειδα οτι 6 οκτωβρη πεφτει τριτη που εχουμε φυσικη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε δν πειράζει θα τ'αντέξουμεεε Άσχετο, αλλά φοιτητική ταυτότητα σε έδωκαν; ή μόνο το πάσο; ή είναι το ίδιο; Γτ 2 έπρεπε να πάρουμε απ'ότι ξέρω...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:22 Η efoulini<3: #569 20-09-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Εεεε δν πειράζει θα τ'αντέξουμεεε Άσχετο, αλλά φοιτητική ταυτότητα σε έδωκαν; ή μόνο το πάσο; ή είναι το ίδιο; Γτ 2 έπρεπε να πάρουμε απ'ότι ξέρω...:what: Click για ανάπτυξη... κοιτα εμενα μ εδωσαν μονο το πασο μ!!!! η κολλητη μ στην αθηνα στο παιδαγωγικο της εδωσαν κ τα 2!!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα γι'αυτο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #570 20-09-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: κοιτα εμενα μ εδωσαν μονο το πασο μ!!!! η κολλητη μ στην αθηνα στο παιδαγωγικο της εδωσαν κ τα 2!!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα γι'αυτο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:27 Η efoulini<3: #571 20-09-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Click για ανάπτυξη... τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #572 20-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η efoulini<3: #573 20-09-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Click για ανάπτυξη... οντως!!!!! οποτε ειδωμεν!!!!! χιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Η Flying Monarch: #574 21-09-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Click για ανάπτυξη... τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #575 21-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Click για ανάπτυξη... Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Flying Monarch: #576 21-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Click για ανάπτυξη... καλά θα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:31 Η nikiiiiiiiiii: #577 23-09-09 11:31 Είναι κανείς στο μηχανικών επιστήμης υλικών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο priest91 έγραψε: #578 23-09-09 16:39 Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Η Flying Monarch: #579 24-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Click για ανάπτυξη... στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:44 Ο priest91 έγραψε: #580 24-09-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ναι όντως βολεύει πολύ 6, αλλά ξεκινάμε με ένα ωραίο 5ώρο και μάλιστα με Φυσική.. τι καλά... Ναι έχω, θα στο στείλω με πμ!!! Click για ανάπτυξη... αχου τι καλα!!!!!! (λεμε τωρα) δεν το ειχα καταλαβει αυτο!!!!!!! χιχιχιχι!!!!! στειλτο μ να σε κανω φιλη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:12 Η aLe3ouLa έγραψε: #566 20-09-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ήταν το taxigirl στα γιάννεναααααααααααα;;; φτουυυυυυυυυυυ....και το λατρεύω αυτό το παιχνίδιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: αχου τι καλα!!!!!! (λεμε τωρα) δεν το ειχα καταλαβει αυτο!!!!!!! χιχιχιχι!!!!! στειλτο μ να σε κανω φιλη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν σε δώσανε πρόγραμμα; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:15 Η efoulini<3: #567 20-09-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Δεν σε δώσανε πρόγραμμα; :what: Click για ανάπτυξη... μου το εδωσαν... κ το εμαθα σχεδον απέξω χιχιχι!!!!! απλα τωρα ειδα οτι 6 οκτωβρη πεφτει τριτη που εχουμε φυσικη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:18 Η aLe3ouLa έγραψε: #568 20-09-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: μου το εδωσαν... κ το εμαθα σχεδον απέξω χιχιχι!!!!! απλα τωρα ειδα οτι 6 οκτωβρη πεφτει τριτη που εχουμε φυσικη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε δν πειράζει θα τ'αντέξουμεεε Άσχετο, αλλά φοιτητική ταυτότητα σε έδωκαν; ή μόνο το πάσο; ή είναι το ίδιο; Γτ 2 έπρεπε να πάρουμε απ'ότι ξέρω...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:22 Η efoulini<3: #569 20-09-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Εεεε δν πειράζει θα τ'αντέξουμεεε Άσχετο, αλλά φοιτητική ταυτότητα σε έδωκαν; ή μόνο το πάσο; ή είναι το ίδιο; Γτ 2 έπρεπε να πάρουμε απ'ότι ξέρω...:what: Click για ανάπτυξη... κοιτα εμενα μ εδωσαν μονο το πασο μ!!!! η κολλητη μ στην αθηνα στο παιδαγωγικο της εδωσαν κ τα 2!!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα γι'αυτο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #570 20-09-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: κοιτα εμενα μ εδωσαν μονο το πασο μ!!!! η κολλητη μ στην αθηνα στο παιδαγωγικο της εδωσαν κ τα 2!!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα γι'αυτο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:27 Η efoulini<3: #571 20-09-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Click για ανάπτυξη... τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #572 20-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η efoulini<3: #573 20-09-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Click για ανάπτυξη... οντως!!!!! οποτε ειδωμεν!!!!! χιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Η Flying Monarch: #574 21-09-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Click για ανάπτυξη... τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #575 21-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Click για ανάπτυξη... Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Flying Monarch: #576 21-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Click για ανάπτυξη... καλά θα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:31 Η nikiiiiiiiiii: #577 23-09-09 11:31 Είναι κανείς στο μηχανικών επιστήμης υλικών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο priest91 έγραψε: #578 23-09-09 16:39 Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Η Flying Monarch: #579 24-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Click για ανάπτυξη... στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:44 Ο priest91 έγραψε: #580 24-09-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ήταν το taxigirl στα γιάννεναααααααααααα;;; φτουυυυυυυυυυυ....και το λατρεύω αυτό το παιχνίδιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: αχου τι καλα!!!!!! (λεμε τωρα) δεν το ειχα καταλαβει αυτο!!!!!!! χιχιχιχι!!!!! στειλτο μ να σε κανω φιλη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν σε δώσανε πρόγραμμα; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:15 Η efoulini<3: #567 20-09-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Δεν σε δώσανε πρόγραμμα; :what: Click για ανάπτυξη... μου το εδωσαν... κ το εμαθα σχεδον απέξω χιχιχι!!!!! απλα τωρα ειδα οτι 6 οκτωβρη πεφτει τριτη που εχουμε φυσικη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:18 Η aLe3ouLa έγραψε: #568 20-09-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: μου το εδωσαν... κ το εμαθα σχεδον απέξω χιχιχι!!!!! απλα τωρα ειδα οτι 6 οκτωβρη πεφτει τριτη που εχουμε φυσικη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε δν πειράζει θα τ'αντέξουμεεε Άσχετο, αλλά φοιτητική ταυτότητα σε έδωκαν; ή μόνο το πάσο; ή είναι το ίδιο; Γτ 2 έπρεπε να πάρουμε απ'ότι ξέρω...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:22 Η efoulini<3: #569 20-09-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Εεεε δν πειράζει θα τ'αντέξουμεεε Άσχετο, αλλά φοιτητική ταυτότητα σε έδωκαν; ή μόνο το πάσο; ή είναι το ίδιο; Γτ 2 έπρεπε να πάρουμε απ'ότι ξέρω...:what: Click για ανάπτυξη... κοιτα εμενα μ εδωσαν μονο το πασο μ!!!! η κολλητη μ στην αθηνα στο παιδαγωγικο της εδωσαν κ τα 2!!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα γι'αυτο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #570 20-09-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: κοιτα εμενα μ εδωσαν μονο το πασο μ!!!! η κολλητη μ στην αθηνα στο παιδαγωγικο της εδωσαν κ τα 2!!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα γι'αυτο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:27 Η efoulini<3: #571 20-09-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Click για ανάπτυξη... τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #572 20-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η efoulini<3: #573 20-09-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Click για ανάπτυξη... οντως!!!!! οποτε ειδωμεν!!!!! χιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Η Flying Monarch: #574 21-09-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Click για ανάπτυξη... τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #575 21-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Click για ανάπτυξη... Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Flying Monarch: #576 21-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Click για ανάπτυξη... καλά θα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:31 Η nikiiiiiiiiii: #577 23-09-09 11:31 Είναι κανείς στο μηχανικών επιστήμης υλικών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο priest91 έγραψε: #578 23-09-09 16:39 Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Η Flying Monarch: #579 24-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Click για ανάπτυξη... στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:44 Ο priest91 έγραψε: #580 24-09-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Δεν σε δώσανε πρόγραμμα; :what: Click για ανάπτυξη... μου το εδωσαν... κ το εμαθα σχεδον απέξω χιχιχι!!!!! απλα τωρα ειδα οτι 6 οκτωβρη πεφτει τριτη που εχουμε φυσικη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:18 Η aLe3ouLa έγραψε: #568 20-09-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: μου το εδωσαν... κ το εμαθα σχεδον απέξω χιχιχι!!!!! απλα τωρα ειδα οτι 6 οκτωβρη πεφτει τριτη που εχουμε φυσικη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε δν πειράζει θα τ'αντέξουμεεε Άσχετο, αλλά φοιτητική ταυτότητα σε έδωκαν; ή μόνο το πάσο; ή είναι το ίδιο; Γτ 2 έπρεπε να πάρουμε απ'ότι ξέρω...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:22 Η efoulini<3: #569 20-09-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Εεεε δν πειράζει θα τ'αντέξουμεεε Άσχετο, αλλά φοιτητική ταυτότητα σε έδωκαν; ή μόνο το πάσο; ή είναι το ίδιο; Γτ 2 έπρεπε να πάρουμε απ'ότι ξέρω...:what: Click για ανάπτυξη... κοιτα εμενα μ εδωσαν μονο το πασο μ!!!! η κολλητη μ στην αθηνα στο παιδαγωγικο της εδωσαν κ τα 2!!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα γι'αυτο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #570 20-09-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: κοιτα εμενα μ εδωσαν μονο το πασο μ!!!! η κολλητη μ στην αθηνα στο παιδαγωγικο της εδωσαν κ τα 2!!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα γι'αυτο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:27 Η efoulini<3: #571 20-09-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Click για ανάπτυξη... τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #572 20-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η efoulini<3: #573 20-09-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Click για ανάπτυξη... οντως!!!!! οποτε ειδωμεν!!!!! χιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Η Flying Monarch: #574 21-09-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Click για ανάπτυξη... τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #575 21-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Click για ανάπτυξη... Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Flying Monarch: #576 21-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Click για ανάπτυξη... καλά θα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:31 Η nikiiiiiiiiii: #577 23-09-09 11:31 Είναι κανείς στο μηχανικών επιστήμης υλικών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο priest91 έγραψε: #578 23-09-09 16:39 Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Η Flying Monarch: #579 24-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Click για ανάπτυξη... στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:44 Ο priest91 έγραψε: #580 24-09-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: μου το εδωσαν... κ το εμαθα σχεδον απέξω χιχιχι!!!!! απλα τωρα ειδα οτι 6 οκτωβρη πεφτει τριτη που εχουμε φυσικη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε δν πειράζει θα τ'αντέξουμεεε Άσχετο, αλλά φοιτητική ταυτότητα σε έδωκαν; ή μόνο το πάσο; ή είναι το ίδιο; Γτ 2 έπρεπε να πάρουμε απ'ότι ξέρω...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:22 Η efoulini<3: #569 20-09-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Εεεε δν πειράζει θα τ'αντέξουμεεε Άσχετο, αλλά φοιτητική ταυτότητα σε έδωκαν; ή μόνο το πάσο; ή είναι το ίδιο; Γτ 2 έπρεπε να πάρουμε απ'ότι ξέρω...:what: Click για ανάπτυξη... κοιτα εμενα μ εδωσαν μονο το πασο μ!!!! η κολλητη μ στην αθηνα στο παιδαγωγικο της εδωσαν κ τα 2!!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα γι'αυτο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #570 20-09-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: κοιτα εμενα μ εδωσαν μονο το πασο μ!!!! η κολλητη μ στην αθηνα στο παιδαγωγικο της εδωσαν κ τα 2!!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα γι'αυτο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:27 Η efoulini<3: #571 20-09-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Click για ανάπτυξη... τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #572 20-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η efoulini<3: #573 20-09-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Click για ανάπτυξη... οντως!!!!! οποτε ειδωμεν!!!!! χιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Η Flying Monarch: #574 21-09-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Click για ανάπτυξη... τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #575 21-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Click για ανάπτυξη... Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Flying Monarch: #576 21-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Click για ανάπτυξη... καλά θα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:31 Η nikiiiiiiiiii: #577 23-09-09 11:31 Είναι κανείς στο μηχανικών επιστήμης υλικών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο priest91 έγραψε: #578 23-09-09 16:39 Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Η Flying Monarch: #579 24-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Click για ανάπτυξη... στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:44 Ο priest91 έγραψε: #580 24-09-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Εεεε δν πειράζει θα τ'αντέξουμεεε Άσχετο, αλλά φοιτητική ταυτότητα σε έδωκαν; ή μόνο το πάσο; ή είναι το ίδιο; Γτ 2 έπρεπε να πάρουμε απ'ότι ξέρω...:what: Click για ανάπτυξη... κοιτα εμενα μ εδωσαν μονο το πασο μ!!!! η κολλητη μ στην αθηνα στο παιδαγωγικο της εδωσαν κ τα 2!!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα γι'αυτο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #570 20-09-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: κοιτα εμενα μ εδωσαν μονο το πασο μ!!!! η κολλητη μ στην αθηνα στο παιδαγωγικο της εδωσαν κ τα 2!!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα γι'αυτο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:27 Η efoulini<3: #571 20-09-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Click για ανάπτυξη... τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #572 20-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η efoulini<3: #573 20-09-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Click για ανάπτυξη... οντως!!!!! οποτε ειδωμεν!!!!! χιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Η Flying Monarch: #574 21-09-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Click για ανάπτυξη... τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #575 21-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Click για ανάπτυξη... Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Flying Monarch: #576 21-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Click για ανάπτυξη... καλά θα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:31 Η nikiiiiiiiiii: #577 23-09-09 11:31 Είναι κανείς στο μηχανικών επιστήμης υλικών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο priest91 έγραψε: #578 23-09-09 16:39 Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Η Flying Monarch: #579 24-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Click για ανάπτυξη... στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:44 Ο priest91 έγραψε: #580 24-09-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: κοιτα εμενα μ εδωσαν μονο το πασο μ!!!! η κολλητη μ στην αθηνα στο παιδαγωγικο της εδωσαν κ τα 2!!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα γι'αυτο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:27 Η efoulini<3: #571 20-09-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Click για ανάπτυξη... τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #572 20-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η efoulini<3: #573 20-09-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Click για ανάπτυξη... οντως!!!!! οποτε ειδωμεν!!!!! χιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Η Flying Monarch: #574 21-09-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Click για ανάπτυξη... τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #575 21-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Click για ανάπτυξη... Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Flying Monarch: #576 21-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Click για ανάπτυξη... καλά θα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:31 Η nikiiiiiiiiii: #577 23-09-09 11:31 Είναι κανείς στο μηχανικών επιστήμης υλικών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο priest91 έγραψε: #578 23-09-09 16:39 Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Η Flying Monarch: #579 24-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Click για ανάπτυξη... στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:44 Ο priest91 έγραψε: #580 24-09-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και μένα μόνο το πάσο μ δωσαν και για αυτό απορώ. :what: Click για ανάπτυξη... τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #572 20-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η efoulini<3: #573 20-09-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Click για ανάπτυξη... οντως!!!!! οποτε ειδωμεν!!!!! χιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Η Flying Monarch: #574 21-09-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Click για ανάπτυξη... τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #575 21-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Click για ανάπτυξη... Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Flying Monarch: #576 21-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Click για ανάπτυξη... καλά θα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:31 Η nikiiiiiiiiii: #577 23-09-09 11:31 Είναι κανείς στο μηχανικών επιστήμης υλικών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο priest91 έγραψε: #578 23-09-09 16:39 Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Η Flying Monarch: #579 24-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Click για ανάπτυξη... στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:44 Ο priest91 έγραψε: #580 24-09-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από efoulini<3: τι να σου πω!!!!! δεν εχω ιδεα!!!!!! πηρες το πμ μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efoulini<3 Νεοφερμένο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:33 Η efoulini<3: #573 20-09-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Click για ανάπτυξη... οντως!!!!! οποτε ειδωμεν!!!!! χιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Η Flying Monarch: #574 21-09-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Click για ανάπτυξη... τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #575 21-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Click για ανάπτυξη... Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Flying Monarch: #576 21-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Click για ανάπτυξη... καλά θα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:31 Η nikiiiiiiiiii: #577 23-09-09 11:31 Είναι κανείς στο μηχανικών επιστήμης υλικών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο priest91 έγραψε: #578 23-09-09 16:39 Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Η Flying Monarch: #579 24-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Click για ανάπτυξη... στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:44 Ο priest91 έγραψε: #580 24-09-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Μάλλον στις 6 θα το δούμε και αυτό.. Ναι! Click για ανάπτυξη... οντως!!!!! οποτε ειδωμεν!!!!! χιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Η Flying Monarch: #574 21-09-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Click για ανάπτυξη... τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #575 21-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Click για ανάπτυξη... Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Flying Monarch: #576 21-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Click για ανάπτυξη... καλά θα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:31 Η nikiiiiiiiiii: #577 23-09-09 11:31 Είναι κανείς στο μηχανικών επιστήμης υλικών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο priest91 έγραψε: #578 23-09-09 16:39 Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Η Flying Monarch: #579 24-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Click για ανάπτυξη... στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:44 Ο priest91 έγραψε: #580 24-09-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Ήταν ήταν μάλιστα έκανε γύρω γύρω τν λίμνη και μέσα στο κάστρο Όμως δν είδα τν Σταυροπούλου εκεί που ήταν το συνεργείο μετά που σταμάτησαν. Click για ανάπτυξη... τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:50 Η Darkness έγραψε: #575 21-09-09 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Click για ανάπτυξη... Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Flying Monarch: #576 21-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Click για ανάπτυξη... καλά θα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:31 Η nikiiiiiiiiii: #577 23-09-09 11:31 Είναι κανείς στο μηχανικών επιστήμης υλικών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο priest91 έγραψε: #578 23-09-09 16:39 Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Η Flying Monarch: #579 24-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Click για ανάπτυξη... στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:44 Ο priest91 έγραψε: #580 24-09-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τους είδα και εγώ τελικά σήμερα...πάνω στη Δωδώνης...ήταν το συνεργείο έξω από το αμάξι και με κοίταξαν καθώς περνούσα και έλεγα από μέσα μου "αχ καλέ πείτε μου να έρθω να παίξωωωωωωω" Click για ανάπτυξη... Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Flying Monarch: #576 21-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Click για ανάπτυξη... καλά θα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:31 Η nikiiiiiiiiii: #577 23-09-09 11:31 Είναι κανείς στο μηχανικών επιστήμης υλικών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο priest91 έγραψε: #578 23-09-09 16:39 Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Η Flying Monarch: #579 24-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Click για ανάπτυξη... στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:44 Ο priest91 έγραψε: #580 24-09-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τελειο..:xixi: Αλλα δεν σε ειπαν φανταζομαι.. Click για ανάπτυξη... καλά θα ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikiiiiiiiiii Νεοφερμένο μέλος Η nikiiiiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:31 Η nikiiiiiiiiii: #577 23-09-09 11:31 Είναι κανείς στο μηχανικών επιστήμης υλικών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο priest91 έγραψε: #578 23-09-09 16:39 Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Η Flying Monarch: #579 24-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Click για ανάπτυξη... στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:44 Ο priest91 έγραψε: #580 24-09-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι κανείς στο μηχανικών επιστήμης υλικών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:39 Ο priest91 έγραψε: #578 23-09-09 16:39 Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Η Flying Monarch: #579 24-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Click για ανάπτυξη... στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:44 Ο priest91 έγραψε: #580 24-09-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:24 Η Flying Monarch: #579 24-09-09 00:24 Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Click για ανάπτυξη... στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:44 Ο priest91 έγραψε: #580 24-09-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από priest91: Ποτε αρχιζουμε ρε παιδια?(για τη πληροφορικη) και ποτε κ πως θα δηλωσουμε τα μαθηματα? Click για ανάπτυξη... στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:44 Ο priest91 έγραψε: #580 24-09-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στάσου ακόμα εεεεεεεεεχεις...μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, μέχρι να πάρεις λογαριασμό για να δηλώνεις μαθήματα....ουυυυυυυυυυυυ τα μαθήματα πάντως μάλλον ακριβώς μετά τις εκλογές θα αρχίσουν, θα βγει και το πρόγραμμα στο σάιτ της σχολής, μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... καλα τον λογαριασμο μου τον δωσαν στην εγγραφη..αα και κατι αλλο,εγω στην εγγραφη πηρα μονο το πασο με τη φοιτητικη ταυτοτητα τι παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.