01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο 01011001 έγραψε: #481 07-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τι θεωρείς πολύ καλή περιοχή Σχετικά κοντά είναι όλα. Πάνω απο 20 λεπτά δεν θα κάνεις πάντως για κανένα, όσο αργά και να πηγαίνεις Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Click για ανάπτυξη... Παύλου Μελά, αν ξέρεις που είναι το ΙΚΑ. btw, πάρτε το mappie, θα σας βοηθήσει: https://ilug.void.gr/map.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:14 Η Flying Monarch: #482 07-09-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ετσι φαινεται......... Θα ερθουν και αλλες 3 κοπελες απο Χαλκιδικη Γιαννενα.. :yeah: Αν και εγω θα κατεβαινω συχνα Θεσσαλονικη...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... και εμένα δυο καλοί μου φίλοι εδώ, είναι από Χαλκιδική!Πάντως πολλοί Θεσσαλονικείς και Χαλκιδικιώτες στα Γιάννενα! Αρχική Δημοσίευση από tami: απ ποιο μερος της θεσνικης? Click για ανάπτυξη... Από Τούμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Darkness έγραψε: #483 07-09-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από tami: εσυ τι θα σπουδασεις βαμ βαμ????? κ που μενεις χαλκιδικη? Click για ανάπτυξη... Δεν σπουδαζω ακομη καλε.. Περασα στο τει Λογοθεραπειας στα Γιαννενα αλλα ειμαι στο β εξαμηνο.. Απο βορεια Χαλκιδικη ειμαι.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αναλόγως τι θεωρείς πολύ καλή περιοχή Σχετικά κοντά είναι όλα. Πάνω απο 20 λεπτά δεν θα κάνεις πάντως για κανένα, όσο αργά και να πηγαίνεις Παύλου Μελά, αν ξέρεις που είναι το ΙΚΑ. btw, πάρτε το mappie, θα σας βοηθήσει: https://ilug.void.gr/map.html Click για ανάπτυξη... Μενεις σε πολυ καλη περιοχη βρε.. Μπραβο.Και το βρηκες και μια χαρα μονο με 260.. Να σε ρωτησω κατι? Εγω θα ερθω για σπιτι μετα τα Χριστουγεννα.. Λες να βρω τιποτα ? Και αν ναι θα ειναι καλο?? :what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο 01011001 έγραψε: #484 08-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δεν σπουδαζω ακομη καλε.. Περασα στο τει Λογοθεραπειας στα Γιαννενα αλλα ειμαι στο β εξαμηνο.. Απο βορεια Χαλκιδικη ειμαι.. ----------------------------------------- Μενεις σε πολυ καλη περιοχη βρε.. Μπραβο.Και το βρηκες και μια χαρα μονο με 260.. Να σε ρωτησω κατι? Εγω θα ερθω για σπιτι μετα τα Χριστουγεννα.. Λες να βρω τιποτα ? Και αν ναι θα ειναι καλο?? :what::what: Click για ανάπτυξη... Μετά την εξεταστική Φεβρουαρίου, όπως μετά απο κάθε εξεταστική, θα αδειάσουν αρκετά σπίτια επειδή κάποιοι παίρνουν πτυχίο. Τι εννοείς καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο laraska έγραψε: #485 08-09-09 02:02 παιδια εγω ειμαι γιαννενα τριτο ετος , ο,τι θελετε σε μενα .( καλα μην το παρακανουμε κιολας ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:26 Η Darkness έγραψε: #486 08-09-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Μετά την εξεταστική Φεβρουαρίου, όπως μετά απο κάθε εξεταστική, θα αδειάσουν αρκετά σπίτια επειδή κάποιοι παίρνουν πτυχίο. Τι εννοείς καλό? Click για ανάπτυξη... Δηλαδη να μην ειναι παλιο. Να ειναι καινουριο κ σε καλη περιοχη. Και φυσικα χωρις επιπλα. Ισως να ζητω πολλα και να βρω δυσκολα ενα τετοιο σπιτι οταν θα ερθω εγω.. Επισης εγω το θελω για τον Ιανουαριο. Απο τοτε θα ερθω Γιαννενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:32 Ο 01011001 έγραψε: #487 08-09-09 04:32 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δηλαδη να μην ειναι παλιο. Να ειναι καινουριο κ σε καλη περιοχη. Και φυσικα χωρις επιπλα. Ισως να ζητω πολλα και να βρω δυσκολα ενα τετοιο σπιτι οταν θα ερθω εγω.. Επισης εγω το θελω για τον Ιανουαριο. Απο τοτε θα ερθω Γιαννενα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πώ, φοιτητής Ιατρικής είμαι, όχι μεσίτης Μιας και έρχεσαι από βου εξάμηνο, 6 μήνες μπορείς να κάτσεις σε κάτι κατοικήσιμο(!) και μετά ψάχνεις πιο χαλαρά αφού τελειώσει η εξεταστική Ιουνίου. Λίγο βαρεμάρα +κάποια λεφτά η μετακόμιση, αλλά είναι μια άποψη, αν θες να βρείς σπίτι που να σε ευχαριστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:03 Η Darkness έγραψε: #488 08-09-09 05:03 Δλδ αποκλειεις εντελως την περιπτωση να υπαρχει εστω και ενα καλο σπιτι φοιτητη της Ιατρικης....? (:who: αν και εγω σε περασα για μεσιτη με τοσα που ξερεις) Εξαλλου δεν θελω μονο γκαρσονιερα. Ας ειναι και με δυο δωματια αλλα ας ειναι καλο σπιτι αυτο με ενδιαφερει. Παρεα για να μεινω εχω..:xixi: Αλλα μαλλον γκαρσονιερα θα ψαξω...τεσπα ....παλι φλυαρω....:xixi: Ισως κανω αυτο που λες με το να βρω στην αρχη κατι απλο τουλαχιστον με σκεπη για να μεινω και μετα βλεπουμε...:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Ο 01011001 έγραψε: #489 08-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δλδ αποκλειεις εντελως την περιπτωση να υπαρχει εστω και ενα καλο σπιτι φοιτητη της Ιατρικης....? (:who: αν και εγω σε περασα για μεσιτη με τοσα που ξερεις) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Τι να σου πώ, φοιτητής Ιατρικής είμαι, όχι μεσίτης Click για ανάπτυξη... >><< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:13 Η Darkness έγραψε: #490 08-09-09 05:13 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: >><< Click για ανάπτυξη... Συγνωμη μπορεις να κανεις μια μεταφραση απο αυτο που εγραψες ?? :what: Μια πλακα πηγα να κανω η κοπελα, χαλαρωσε...:xixi: Παντως σε ευχαριστω πολυ για την πιο πανω απαντηση σου..:thanks::thanks: Αν και ευγενικο παιδι ξεχασα πριν να σου πω...Ευχαριστω..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:17 Ο 01011001 έγραψε: #491 08-09-09 05:17 Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:18 Η Darkness έγραψε: #492 08-09-09 05:18 Δεν χρειαζεται να απαντησεις..Ξερω τι απαντηση θα μου δωσεις.. Απλα εχει βαρεσει λιγο ο πυρετος και ειναι και βραδυ.. Καλη σου μερα... Ευχαριστω για τριτη φορα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Click για ανάπτυξη... Οκ..τωρα ειδα το μηνυμα σου..!!! Καλο διαβασμα....!!!:no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #493 10-09-09 18:38 Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:15 Η Flying Monarch: #494 10-09-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Click για ανάπτυξη... 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #495 10-09-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:32 Ο NemesisGR: #496 10-09-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #497 10-09-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από NemesisGR: Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο NemesisGR: #498 10-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Περνάει από Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά και Μέτσοβο Για το φαγητό κάνεις αίτηση σίτισης, όταν θα κάνεις την εγγραφή στη σχολή σου, αλλά όλοι τρώνε δωρεάν Αν βρήκες στη Δωδώνης είσαι αρκετά τυχερός (βέβαια δε ξέρω πόσο το έκλεισες, αλλα γενικά είναι ακριβά) γιατί είναι ο κεντρικός δρόμος των Ιωαννίνων που οδηγεί στην πλατεία. Τα λεωφορεία για το πανεπιστήμιο διασχίζουν όλη τη Δωδώνης από την πλατεία μέχρι το πανεπιστήμιο, οπότε δε θα πηγαίνεις και μακριά για να παίρνεις το αστικό...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:27 Η aLe3ouLa έγραψε: #499 10-09-09 21:27 Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο 01011001 έγραψε: #500 10-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Click για ανάπτυξη... Τρώνε όλοι. Ίσως μία φορα το χρόνο να τύχει να σε ρωτήσει αν έχεις πάσο (το πρώτο έτος). Λες το ξέχασα και εντάξει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τι θεωρείς πολύ καλή περιοχή Σχετικά κοντά είναι όλα. Πάνω απο 20 λεπτά δεν θα κάνεις πάντως για κανένα, όσο αργά και να πηγαίνεις Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Click για ανάπτυξη... Παύλου Μελά, αν ξέρεις που είναι το ΙΚΑ. btw, πάρτε το mappie, θα σας βοηθήσει: https://ilug.void.gr/map.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:14 Η Flying Monarch: #482 07-09-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ετσι φαινεται......... Θα ερθουν και αλλες 3 κοπελες απο Χαλκιδικη Γιαννενα.. :yeah: Αν και εγω θα κατεβαινω συχνα Θεσσαλονικη...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... και εμένα δυο καλοί μου φίλοι εδώ, είναι από Χαλκιδική!Πάντως πολλοί Θεσσαλονικείς και Χαλκιδικιώτες στα Γιάννενα! Αρχική Δημοσίευση από tami: απ ποιο μερος της θεσνικης? Click για ανάπτυξη... Από Τούμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Darkness έγραψε: #483 07-09-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από tami: εσυ τι θα σπουδασεις βαμ βαμ????? κ που μενεις χαλκιδικη? Click για ανάπτυξη... Δεν σπουδαζω ακομη καλε.. Περασα στο τει Λογοθεραπειας στα Γιαννενα αλλα ειμαι στο β εξαμηνο.. Απο βορεια Χαλκιδικη ειμαι.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αναλόγως τι θεωρείς πολύ καλή περιοχή Σχετικά κοντά είναι όλα. Πάνω απο 20 λεπτά δεν θα κάνεις πάντως για κανένα, όσο αργά και να πηγαίνεις Παύλου Μελά, αν ξέρεις που είναι το ΙΚΑ. btw, πάρτε το mappie, θα σας βοηθήσει: https://ilug.void.gr/map.html Click για ανάπτυξη... Μενεις σε πολυ καλη περιοχη βρε.. Μπραβο.Και το βρηκες και μια χαρα μονο με 260.. Να σε ρωτησω κατι? Εγω θα ερθω για σπιτι μετα τα Χριστουγεννα.. Λες να βρω τιποτα ? Και αν ναι θα ειναι καλο?? :what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο 01011001 έγραψε: #484 08-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δεν σπουδαζω ακομη καλε.. Περασα στο τει Λογοθεραπειας στα Γιαννενα αλλα ειμαι στο β εξαμηνο.. Απο βορεια Χαλκιδικη ειμαι.. ----------------------------------------- Μενεις σε πολυ καλη περιοχη βρε.. Μπραβο.Και το βρηκες και μια χαρα μονο με 260.. Να σε ρωτησω κατι? Εγω θα ερθω για σπιτι μετα τα Χριστουγεννα.. Λες να βρω τιποτα ? Και αν ναι θα ειναι καλο?? :what::what: Click για ανάπτυξη... Μετά την εξεταστική Φεβρουαρίου, όπως μετά απο κάθε εξεταστική, θα αδειάσουν αρκετά σπίτια επειδή κάποιοι παίρνουν πτυχίο. Τι εννοείς καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο laraska έγραψε: #485 08-09-09 02:02 παιδια εγω ειμαι γιαννενα τριτο ετος , ο,τι θελετε σε μενα .( καλα μην το παρακανουμε κιολας ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:26 Η Darkness έγραψε: #486 08-09-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Μετά την εξεταστική Φεβρουαρίου, όπως μετά απο κάθε εξεταστική, θα αδειάσουν αρκετά σπίτια επειδή κάποιοι παίρνουν πτυχίο. Τι εννοείς καλό? Click για ανάπτυξη... Δηλαδη να μην ειναι παλιο. Να ειναι καινουριο κ σε καλη περιοχη. Και φυσικα χωρις επιπλα. Ισως να ζητω πολλα και να βρω δυσκολα ενα τετοιο σπιτι οταν θα ερθω εγω.. Επισης εγω το θελω για τον Ιανουαριο. Απο τοτε θα ερθω Γιαννενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:32 Ο 01011001 έγραψε: #487 08-09-09 04:32 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δηλαδη να μην ειναι παλιο. Να ειναι καινουριο κ σε καλη περιοχη. Και φυσικα χωρις επιπλα. Ισως να ζητω πολλα και να βρω δυσκολα ενα τετοιο σπιτι οταν θα ερθω εγω.. Επισης εγω το θελω για τον Ιανουαριο. Απο τοτε θα ερθω Γιαννενα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πώ, φοιτητής Ιατρικής είμαι, όχι μεσίτης Μιας και έρχεσαι από βου εξάμηνο, 6 μήνες μπορείς να κάτσεις σε κάτι κατοικήσιμο(!) και μετά ψάχνεις πιο χαλαρά αφού τελειώσει η εξεταστική Ιουνίου. Λίγο βαρεμάρα +κάποια λεφτά η μετακόμιση, αλλά είναι μια άποψη, αν θες να βρείς σπίτι που να σε ευχαριστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:03 Η Darkness έγραψε: #488 08-09-09 05:03 Δλδ αποκλειεις εντελως την περιπτωση να υπαρχει εστω και ενα καλο σπιτι φοιτητη της Ιατρικης....? (:who: αν και εγω σε περασα για μεσιτη με τοσα που ξερεις) Εξαλλου δεν θελω μονο γκαρσονιερα. Ας ειναι και με δυο δωματια αλλα ας ειναι καλο σπιτι αυτο με ενδιαφερει. Παρεα για να μεινω εχω..:xixi: Αλλα μαλλον γκαρσονιερα θα ψαξω...τεσπα ....παλι φλυαρω....:xixi: Ισως κανω αυτο που λες με το να βρω στην αρχη κατι απλο τουλαχιστον με σκεπη για να μεινω και μετα βλεπουμε...:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Ο 01011001 έγραψε: #489 08-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δλδ αποκλειεις εντελως την περιπτωση να υπαρχει εστω και ενα καλο σπιτι φοιτητη της Ιατρικης....? (:who: αν και εγω σε περασα για μεσιτη με τοσα που ξερεις) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Τι να σου πώ, φοιτητής Ιατρικής είμαι, όχι μεσίτης Click για ανάπτυξη... >><< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:13 Η Darkness έγραψε: #490 08-09-09 05:13 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: >><< Click για ανάπτυξη... Συγνωμη μπορεις να κανεις μια μεταφραση απο αυτο που εγραψες ?? :what: Μια πλακα πηγα να κανω η κοπελα, χαλαρωσε...:xixi: Παντως σε ευχαριστω πολυ για την πιο πανω απαντηση σου..:thanks::thanks: Αν και ευγενικο παιδι ξεχασα πριν να σου πω...Ευχαριστω..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:17 Ο 01011001 έγραψε: #491 08-09-09 05:17 Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:18 Η Darkness έγραψε: #492 08-09-09 05:18 Δεν χρειαζεται να απαντησεις..Ξερω τι απαντηση θα μου δωσεις.. Απλα εχει βαρεσει λιγο ο πυρετος και ειναι και βραδυ.. Καλη σου μερα... Ευχαριστω για τριτη φορα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Click για ανάπτυξη... Οκ..τωρα ειδα το μηνυμα σου..!!! Καλο διαβασμα....!!!:no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #493 10-09-09 18:38 Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:15 Η Flying Monarch: #494 10-09-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Click για ανάπτυξη... 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #495 10-09-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:32 Ο NemesisGR: #496 10-09-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #497 10-09-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από NemesisGR: Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο NemesisGR: #498 10-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Περνάει από Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά και Μέτσοβο Για το φαγητό κάνεις αίτηση σίτισης, όταν θα κάνεις την εγγραφή στη σχολή σου, αλλά όλοι τρώνε δωρεάν Αν βρήκες στη Δωδώνης είσαι αρκετά τυχερός (βέβαια δε ξέρω πόσο το έκλεισες, αλλα γενικά είναι ακριβά) γιατί είναι ο κεντρικός δρόμος των Ιωαννίνων που οδηγεί στην πλατεία. Τα λεωφορεία για το πανεπιστήμιο διασχίζουν όλη τη Δωδώνης από την πλατεία μέχρι το πανεπιστήμιο, οπότε δε θα πηγαίνεις και μακριά για να παίρνεις το αστικό...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:27 Η aLe3ouLa έγραψε: #499 10-09-09 21:27 Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο 01011001 έγραψε: #500 10-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Click για ανάπτυξη... Τρώνε όλοι. Ίσως μία φορα το χρόνο να τύχει να σε ρωτήσει αν έχεις πάσο (το πρώτο έτος). Λες το ξέχασα και εντάξει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ετσι φαινεται......... Θα ερθουν και αλλες 3 κοπελες απο Χαλκιδικη Γιαννενα.. :yeah: Αν και εγω θα κατεβαινω συχνα Θεσσαλονικη...:zilia::zilia: Click για ανάπτυξη... και εμένα δυο καλοί μου φίλοι εδώ, είναι από Χαλκιδική!Πάντως πολλοί Θεσσαλονικείς και Χαλκιδικιώτες στα Γιάννενα! Αρχική Δημοσίευση από tami: απ ποιο μερος της θεσνικης? Click για ανάπτυξη... Από Τούμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:25 Η Darkness έγραψε: #483 07-09-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από tami: εσυ τι θα σπουδασεις βαμ βαμ????? κ που μενεις χαλκιδικη? Click για ανάπτυξη... Δεν σπουδαζω ακομη καλε.. Περασα στο τει Λογοθεραπειας στα Γιαννενα αλλα ειμαι στο β εξαμηνο.. Απο βορεια Χαλκιδικη ειμαι.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αναλόγως τι θεωρείς πολύ καλή περιοχή Σχετικά κοντά είναι όλα. Πάνω απο 20 λεπτά δεν θα κάνεις πάντως για κανένα, όσο αργά και να πηγαίνεις Παύλου Μελά, αν ξέρεις που είναι το ΙΚΑ. btw, πάρτε το mappie, θα σας βοηθήσει: https://ilug.void.gr/map.html Click για ανάπτυξη... Μενεις σε πολυ καλη περιοχη βρε.. Μπραβο.Και το βρηκες και μια χαρα μονο με 260.. Να σε ρωτησω κατι? Εγω θα ερθω για σπιτι μετα τα Χριστουγεννα.. Λες να βρω τιποτα ? Και αν ναι θα ειναι καλο?? :what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο 01011001 έγραψε: #484 08-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δεν σπουδαζω ακομη καλε.. Περασα στο τει Λογοθεραπειας στα Γιαννενα αλλα ειμαι στο β εξαμηνο.. Απο βορεια Χαλκιδικη ειμαι.. ----------------------------------------- Μενεις σε πολυ καλη περιοχη βρε.. Μπραβο.Και το βρηκες και μια χαρα μονο με 260.. Να σε ρωτησω κατι? Εγω θα ερθω για σπιτι μετα τα Χριστουγεννα.. Λες να βρω τιποτα ? Και αν ναι θα ειναι καλο?? :what::what: Click για ανάπτυξη... Μετά την εξεταστική Φεβρουαρίου, όπως μετά απο κάθε εξεταστική, θα αδειάσουν αρκετά σπίτια επειδή κάποιοι παίρνουν πτυχίο. Τι εννοείς καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο laraska έγραψε: #485 08-09-09 02:02 παιδια εγω ειμαι γιαννενα τριτο ετος , ο,τι θελετε σε μενα .( καλα μην το παρακανουμε κιολας ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:26 Η Darkness έγραψε: #486 08-09-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Μετά την εξεταστική Φεβρουαρίου, όπως μετά απο κάθε εξεταστική, θα αδειάσουν αρκετά σπίτια επειδή κάποιοι παίρνουν πτυχίο. Τι εννοείς καλό? Click για ανάπτυξη... Δηλαδη να μην ειναι παλιο. Να ειναι καινουριο κ σε καλη περιοχη. Και φυσικα χωρις επιπλα. Ισως να ζητω πολλα και να βρω δυσκολα ενα τετοιο σπιτι οταν θα ερθω εγω.. Επισης εγω το θελω για τον Ιανουαριο. Απο τοτε θα ερθω Γιαννενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:32 Ο 01011001 έγραψε: #487 08-09-09 04:32 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δηλαδη να μην ειναι παλιο. Να ειναι καινουριο κ σε καλη περιοχη. Και φυσικα χωρις επιπλα. Ισως να ζητω πολλα και να βρω δυσκολα ενα τετοιο σπιτι οταν θα ερθω εγω.. Επισης εγω το θελω για τον Ιανουαριο. Απο τοτε θα ερθω Γιαννενα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πώ, φοιτητής Ιατρικής είμαι, όχι μεσίτης Μιας και έρχεσαι από βου εξάμηνο, 6 μήνες μπορείς να κάτσεις σε κάτι κατοικήσιμο(!) και μετά ψάχνεις πιο χαλαρά αφού τελειώσει η εξεταστική Ιουνίου. Λίγο βαρεμάρα +κάποια λεφτά η μετακόμιση, αλλά είναι μια άποψη, αν θες να βρείς σπίτι που να σε ευχαριστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:03 Η Darkness έγραψε: #488 08-09-09 05:03 Δλδ αποκλειεις εντελως την περιπτωση να υπαρχει εστω και ενα καλο σπιτι φοιτητη της Ιατρικης....? (:who: αν και εγω σε περασα για μεσιτη με τοσα που ξερεις) Εξαλλου δεν θελω μονο γκαρσονιερα. Ας ειναι και με δυο δωματια αλλα ας ειναι καλο σπιτι αυτο με ενδιαφερει. Παρεα για να μεινω εχω..:xixi: Αλλα μαλλον γκαρσονιερα θα ψαξω...τεσπα ....παλι φλυαρω....:xixi: Ισως κανω αυτο που λες με το να βρω στην αρχη κατι απλο τουλαχιστον με σκεπη για να μεινω και μετα βλεπουμε...:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Ο 01011001 έγραψε: #489 08-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δλδ αποκλειεις εντελως την περιπτωση να υπαρχει εστω και ενα καλο σπιτι φοιτητη της Ιατρικης....? (:who: αν και εγω σε περασα για μεσιτη με τοσα που ξερεις) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Τι να σου πώ, φοιτητής Ιατρικής είμαι, όχι μεσίτης Click για ανάπτυξη... >><< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:13 Η Darkness έγραψε: #490 08-09-09 05:13 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: >><< Click για ανάπτυξη... Συγνωμη μπορεις να κανεις μια μεταφραση απο αυτο που εγραψες ?? :what: Μια πλακα πηγα να κανω η κοπελα, χαλαρωσε...:xixi: Παντως σε ευχαριστω πολυ για την πιο πανω απαντηση σου..:thanks::thanks: Αν και ευγενικο παιδι ξεχασα πριν να σου πω...Ευχαριστω..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:17 Ο 01011001 έγραψε: #491 08-09-09 05:17 Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:18 Η Darkness έγραψε: #492 08-09-09 05:18 Δεν χρειαζεται να απαντησεις..Ξερω τι απαντηση θα μου δωσεις.. Απλα εχει βαρεσει λιγο ο πυρετος και ειναι και βραδυ.. Καλη σου μερα... Ευχαριστω για τριτη φορα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Click για ανάπτυξη... Οκ..τωρα ειδα το μηνυμα σου..!!! Καλο διαβασμα....!!!:no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #493 10-09-09 18:38 Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:15 Η Flying Monarch: #494 10-09-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Click για ανάπτυξη... 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #495 10-09-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:32 Ο NemesisGR: #496 10-09-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #497 10-09-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από NemesisGR: Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο NemesisGR: #498 10-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Περνάει από Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά και Μέτσοβο Για το φαγητό κάνεις αίτηση σίτισης, όταν θα κάνεις την εγγραφή στη σχολή σου, αλλά όλοι τρώνε δωρεάν Αν βρήκες στη Δωδώνης είσαι αρκετά τυχερός (βέβαια δε ξέρω πόσο το έκλεισες, αλλα γενικά είναι ακριβά) γιατί είναι ο κεντρικός δρόμος των Ιωαννίνων που οδηγεί στην πλατεία. Τα λεωφορεία για το πανεπιστήμιο διασχίζουν όλη τη Δωδώνης από την πλατεία μέχρι το πανεπιστήμιο, οπότε δε θα πηγαίνεις και μακριά για να παίρνεις το αστικό...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:27 Η aLe3ouLa έγραψε: #499 10-09-09 21:27 Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο 01011001 έγραψε: #500 10-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Click για ανάπτυξη... Τρώνε όλοι. Ίσως μία φορα το χρόνο να τύχει να σε ρωτήσει αν έχεις πάσο (το πρώτο έτος). Λες το ξέχασα και εντάξει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tami: εσυ τι θα σπουδασεις βαμ βαμ????? κ που μενεις χαλκιδικη? Click για ανάπτυξη... Δεν σπουδαζω ακομη καλε.. Περασα στο τει Λογοθεραπειας στα Γιαννενα αλλα ειμαι στο β εξαμηνο.. Απο βορεια Χαλκιδικη ειμαι.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Αναλόγως τι θεωρείς πολύ καλή περιοχή Σχετικά κοντά είναι όλα. Πάνω απο 20 λεπτά δεν θα κάνεις πάντως για κανένα, όσο αργά και να πηγαίνεις Παύλου Μελά, αν ξέρεις που είναι το ΙΚΑ. btw, πάρτε το mappie, θα σας βοηθήσει: https://ilug.void.gr/map.html Click για ανάπτυξη... Μενεις σε πολυ καλη περιοχη βρε.. Μπραβο.Και το βρηκες και μια χαρα μονο με 260.. Να σε ρωτησω κατι? Εγω θα ερθω για σπιτι μετα τα Χριστουγεννα.. Λες να βρω τιποτα ? Και αν ναι θα ειναι καλο?? :what::what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο 01011001 έγραψε: #484 08-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δεν σπουδαζω ακομη καλε.. Περασα στο τει Λογοθεραπειας στα Γιαννενα αλλα ειμαι στο β εξαμηνο.. Απο βορεια Χαλκιδικη ειμαι.. ----------------------------------------- Μενεις σε πολυ καλη περιοχη βρε.. Μπραβο.Και το βρηκες και μια χαρα μονο με 260.. Να σε ρωτησω κατι? Εγω θα ερθω για σπιτι μετα τα Χριστουγεννα.. Λες να βρω τιποτα ? Και αν ναι θα ειναι καλο?? :what::what: Click για ανάπτυξη... Μετά την εξεταστική Φεβρουαρίου, όπως μετά απο κάθε εξεταστική, θα αδειάσουν αρκετά σπίτια επειδή κάποιοι παίρνουν πτυχίο. Τι εννοείς καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο laraska έγραψε: #485 08-09-09 02:02 παιδια εγω ειμαι γιαννενα τριτο ετος , ο,τι θελετε σε μενα .( καλα μην το παρακανουμε κιολας ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:26 Η Darkness έγραψε: #486 08-09-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Μετά την εξεταστική Φεβρουαρίου, όπως μετά απο κάθε εξεταστική, θα αδειάσουν αρκετά σπίτια επειδή κάποιοι παίρνουν πτυχίο. Τι εννοείς καλό? Click για ανάπτυξη... Δηλαδη να μην ειναι παλιο. Να ειναι καινουριο κ σε καλη περιοχη. Και φυσικα χωρις επιπλα. Ισως να ζητω πολλα και να βρω δυσκολα ενα τετοιο σπιτι οταν θα ερθω εγω.. Επισης εγω το θελω για τον Ιανουαριο. Απο τοτε θα ερθω Γιαννενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:32 Ο 01011001 έγραψε: #487 08-09-09 04:32 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δηλαδη να μην ειναι παλιο. Να ειναι καινουριο κ σε καλη περιοχη. Και φυσικα χωρις επιπλα. Ισως να ζητω πολλα και να βρω δυσκολα ενα τετοιο σπιτι οταν θα ερθω εγω.. Επισης εγω το θελω για τον Ιανουαριο. Απο τοτε θα ερθω Γιαννενα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πώ, φοιτητής Ιατρικής είμαι, όχι μεσίτης Μιας και έρχεσαι από βου εξάμηνο, 6 μήνες μπορείς να κάτσεις σε κάτι κατοικήσιμο(!) και μετά ψάχνεις πιο χαλαρά αφού τελειώσει η εξεταστική Ιουνίου. Λίγο βαρεμάρα +κάποια λεφτά η μετακόμιση, αλλά είναι μια άποψη, αν θες να βρείς σπίτι που να σε ευχαριστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:03 Η Darkness έγραψε: #488 08-09-09 05:03 Δλδ αποκλειεις εντελως την περιπτωση να υπαρχει εστω και ενα καλο σπιτι φοιτητη της Ιατρικης....? (:who: αν και εγω σε περασα για μεσιτη με τοσα που ξερεις) Εξαλλου δεν θελω μονο γκαρσονιερα. Ας ειναι και με δυο δωματια αλλα ας ειναι καλο σπιτι αυτο με ενδιαφερει. Παρεα για να μεινω εχω..:xixi: Αλλα μαλλον γκαρσονιερα θα ψαξω...τεσπα ....παλι φλυαρω....:xixi: Ισως κανω αυτο που λες με το να βρω στην αρχη κατι απλο τουλαχιστον με σκεπη για να μεινω και μετα βλεπουμε...:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Ο 01011001 έγραψε: #489 08-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δλδ αποκλειεις εντελως την περιπτωση να υπαρχει εστω και ενα καλο σπιτι φοιτητη της Ιατρικης....? (:who: αν και εγω σε περασα για μεσιτη με τοσα που ξερεις) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Τι να σου πώ, φοιτητής Ιατρικής είμαι, όχι μεσίτης Click για ανάπτυξη... >><< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:13 Η Darkness έγραψε: #490 08-09-09 05:13 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: >><< Click για ανάπτυξη... Συγνωμη μπορεις να κανεις μια μεταφραση απο αυτο που εγραψες ?? :what: Μια πλακα πηγα να κανω η κοπελα, χαλαρωσε...:xixi: Παντως σε ευχαριστω πολυ για την πιο πανω απαντηση σου..:thanks::thanks: Αν και ευγενικο παιδι ξεχασα πριν να σου πω...Ευχαριστω..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:17 Ο 01011001 έγραψε: #491 08-09-09 05:17 Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:18 Η Darkness έγραψε: #492 08-09-09 05:18 Δεν χρειαζεται να απαντησεις..Ξερω τι απαντηση θα μου δωσεις.. Απλα εχει βαρεσει λιγο ο πυρετος και ειναι και βραδυ.. Καλη σου μερα... Ευχαριστω για τριτη φορα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Click για ανάπτυξη... Οκ..τωρα ειδα το μηνυμα σου..!!! Καλο διαβασμα....!!!:no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #493 10-09-09 18:38 Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:15 Η Flying Monarch: #494 10-09-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Click για ανάπτυξη... 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #495 10-09-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:32 Ο NemesisGR: #496 10-09-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #497 10-09-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από NemesisGR: Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο NemesisGR: #498 10-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Περνάει από Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά και Μέτσοβο Για το φαγητό κάνεις αίτηση σίτισης, όταν θα κάνεις την εγγραφή στη σχολή σου, αλλά όλοι τρώνε δωρεάν Αν βρήκες στη Δωδώνης είσαι αρκετά τυχερός (βέβαια δε ξέρω πόσο το έκλεισες, αλλα γενικά είναι ακριβά) γιατί είναι ο κεντρικός δρόμος των Ιωαννίνων που οδηγεί στην πλατεία. Τα λεωφορεία για το πανεπιστήμιο διασχίζουν όλη τη Δωδώνης από την πλατεία μέχρι το πανεπιστήμιο, οπότε δε θα πηγαίνεις και μακριά για να παίρνεις το αστικό...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:27 Η aLe3ouLa έγραψε: #499 10-09-09 21:27 Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο 01011001 έγραψε: #500 10-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Click για ανάπτυξη... Τρώνε όλοι. Ίσως μία φορα το χρόνο να τύχει να σε ρωτήσει αν έχεις πάσο (το πρώτο έτος). Λες το ξέχασα και εντάξει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δεν σπουδαζω ακομη καλε.. Περασα στο τει Λογοθεραπειας στα Γιαννενα αλλα ειμαι στο β εξαμηνο.. Απο βορεια Χαλκιδικη ειμαι.. ----------------------------------------- Μενεις σε πολυ καλη περιοχη βρε.. Μπραβο.Και το βρηκες και μια χαρα μονο με 260.. Να σε ρωτησω κατι? Εγω θα ερθω για σπιτι μετα τα Χριστουγεννα.. Λες να βρω τιποτα ? Και αν ναι θα ειναι καλο?? :what::what: Click για ανάπτυξη... Μετά την εξεταστική Φεβρουαρίου, όπως μετά απο κάθε εξεταστική, θα αδειάσουν αρκετά σπίτια επειδή κάποιοι παίρνουν πτυχίο. Τι εννοείς καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:02 Ο laraska έγραψε: #485 08-09-09 02:02 παιδια εγω ειμαι γιαννενα τριτο ετος , ο,τι θελετε σε μενα .( καλα μην το παρακανουμε κιολας ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:26 Η Darkness έγραψε: #486 08-09-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Μετά την εξεταστική Φεβρουαρίου, όπως μετά απο κάθε εξεταστική, θα αδειάσουν αρκετά σπίτια επειδή κάποιοι παίρνουν πτυχίο. Τι εννοείς καλό? Click για ανάπτυξη... Δηλαδη να μην ειναι παλιο. Να ειναι καινουριο κ σε καλη περιοχη. Και φυσικα χωρις επιπλα. Ισως να ζητω πολλα και να βρω δυσκολα ενα τετοιο σπιτι οταν θα ερθω εγω.. Επισης εγω το θελω για τον Ιανουαριο. Απο τοτε θα ερθω Γιαννενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:32 Ο 01011001 έγραψε: #487 08-09-09 04:32 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δηλαδη να μην ειναι παλιο. Να ειναι καινουριο κ σε καλη περιοχη. Και φυσικα χωρις επιπλα. Ισως να ζητω πολλα και να βρω δυσκολα ενα τετοιο σπιτι οταν θα ερθω εγω.. Επισης εγω το θελω για τον Ιανουαριο. Απο τοτε θα ερθω Γιαννενα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πώ, φοιτητής Ιατρικής είμαι, όχι μεσίτης Μιας και έρχεσαι από βου εξάμηνο, 6 μήνες μπορείς να κάτσεις σε κάτι κατοικήσιμο(!) και μετά ψάχνεις πιο χαλαρά αφού τελειώσει η εξεταστική Ιουνίου. Λίγο βαρεμάρα +κάποια λεφτά η μετακόμιση, αλλά είναι μια άποψη, αν θες να βρείς σπίτι που να σε ευχαριστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:03 Η Darkness έγραψε: #488 08-09-09 05:03 Δλδ αποκλειεις εντελως την περιπτωση να υπαρχει εστω και ενα καλο σπιτι φοιτητη της Ιατρικης....? (:who: αν και εγω σε περασα για μεσιτη με τοσα που ξερεις) Εξαλλου δεν θελω μονο γκαρσονιερα. Ας ειναι και με δυο δωματια αλλα ας ειναι καλο σπιτι αυτο με ενδιαφερει. Παρεα για να μεινω εχω..:xixi: Αλλα μαλλον γκαρσονιερα θα ψαξω...τεσπα ....παλι φλυαρω....:xixi: Ισως κανω αυτο που λες με το να βρω στην αρχη κατι απλο τουλαχιστον με σκεπη για να μεινω και μετα βλεπουμε...:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Ο 01011001 έγραψε: #489 08-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δλδ αποκλειεις εντελως την περιπτωση να υπαρχει εστω και ενα καλο σπιτι φοιτητη της Ιατρικης....? (:who: αν και εγω σε περασα για μεσιτη με τοσα που ξερεις) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Τι να σου πώ, φοιτητής Ιατρικής είμαι, όχι μεσίτης Click για ανάπτυξη... >><< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:13 Η Darkness έγραψε: #490 08-09-09 05:13 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: >><< Click για ανάπτυξη... Συγνωμη μπορεις να κανεις μια μεταφραση απο αυτο που εγραψες ?? :what: Μια πλακα πηγα να κανω η κοπελα, χαλαρωσε...:xixi: Παντως σε ευχαριστω πολυ για την πιο πανω απαντηση σου..:thanks::thanks: Αν και ευγενικο παιδι ξεχασα πριν να σου πω...Ευχαριστω..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:17 Ο 01011001 έγραψε: #491 08-09-09 05:17 Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:18 Η Darkness έγραψε: #492 08-09-09 05:18 Δεν χρειαζεται να απαντησεις..Ξερω τι απαντηση θα μου δωσεις.. Απλα εχει βαρεσει λιγο ο πυρετος και ειναι και βραδυ.. Καλη σου μερα... Ευχαριστω για τριτη φορα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Click για ανάπτυξη... Οκ..τωρα ειδα το μηνυμα σου..!!! Καλο διαβασμα....!!!:no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #493 10-09-09 18:38 Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:15 Η Flying Monarch: #494 10-09-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Click για ανάπτυξη... 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #495 10-09-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:32 Ο NemesisGR: #496 10-09-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #497 10-09-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από NemesisGR: Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο NemesisGR: #498 10-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Περνάει από Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά και Μέτσοβο Για το φαγητό κάνεις αίτηση σίτισης, όταν θα κάνεις την εγγραφή στη σχολή σου, αλλά όλοι τρώνε δωρεάν Αν βρήκες στη Δωδώνης είσαι αρκετά τυχερός (βέβαια δε ξέρω πόσο το έκλεισες, αλλα γενικά είναι ακριβά) γιατί είναι ο κεντρικός δρόμος των Ιωαννίνων που οδηγεί στην πλατεία. Τα λεωφορεία για το πανεπιστήμιο διασχίζουν όλη τη Δωδώνης από την πλατεία μέχρι το πανεπιστήμιο, οπότε δε θα πηγαίνεις και μακριά για να παίρνεις το αστικό...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:27 Η aLe3ouLa έγραψε: #499 10-09-09 21:27 Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο 01011001 έγραψε: #500 10-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Click για ανάπτυξη... Τρώνε όλοι. Ίσως μία φορα το χρόνο να τύχει να σε ρωτήσει αν έχεις πάσο (το πρώτο έτος). Λες το ξέχασα και εντάξει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια εγω ειμαι γιαννενα τριτο ετος , ο,τι θελετε σε μενα .( καλα μην το παρακανουμε κιολας ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:26 Η Darkness έγραψε: #486 08-09-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Μετά την εξεταστική Φεβρουαρίου, όπως μετά απο κάθε εξεταστική, θα αδειάσουν αρκετά σπίτια επειδή κάποιοι παίρνουν πτυχίο. Τι εννοείς καλό? Click για ανάπτυξη... Δηλαδη να μην ειναι παλιο. Να ειναι καινουριο κ σε καλη περιοχη. Και φυσικα χωρις επιπλα. Ισως να ζητω πολλα και να βρω δυσκολα ενα τετοιο σπιτι οταν θα ερθω εγω.. Επισης εγω το θελω για τον Ιανουαριο. Απο τοτε θα ερθω Γιαννενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:32 Ο 01011001 έγραψε: #487 08-09-09 04:32 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δηλαδη να μην ειναι παλιο. Να ειναι καινουριο κ σε καλη περιοχη. Και φυσικα χωρις επιπλα. Ισως να ζητω πολλα και να βρω δυσκολα ενα τετοιο σπιτι οταν θα ερθω εγω.. Επισης εγω το θελω για τον Ιανουαριο. Απο τοτε θα ερθω Γιαννενα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πώ, φοιτητής Ιατρικής είμαι, όχι μεσίτης Μιας και έρχεσαι από βου εξάμηνο, 6 μήνες μπορείς να κάτσεις σε κάτι κατοικήσιμο(!) και μετά ψάχνεις πιο χαλαρά αφού τελειώσει η εξεταστική Ιουνίου. Λίγο βαρεμάρα +κάποια λεφτά η μετακόμιση, αλλά είναι μια άποψη, αν θες να βρείς σπίτι που να σε ευχαριστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:03 Η Darkness έγραψε: #488 08-09-09 05:03 Δλδ αποκλειεις εντελως την περιπτωση να υπαρχει εστω και ενα καλο σπιτι φοιτητη της Ιατρικης....? (:who: αν και εγω σε περασα για μεσιτη με τοσα που ξερεις) Εξαλλου δεν θελω μονο γκαρσονιερα. Ας ειναι και με δυο δωματια αλλα ας ειναι καλο σπιτι αυτο με ενδιαφερει. Παρεα για να μεινω εχω..:xixi: Αλλα μαλλον γκαρσονιερα θα ψαξω...τεσπα ....παλι φλυαρω....:xixi: Ισως κανω αυτο που λες με το να βρω στην αρχη κατι απλο τουλαχιστον με σκεπη για να μεινω και μετα βλεπουμε...:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Ο 01011001 έγραψε: #489 08-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δλδ αποκλειεις εντελως την περιπτωση να υπαρχει εστω και ενα καλο σπιτι φοιτητη της Ιατρικης....? (:who: αν και εγω σε περασα για μεσιτη με τοσα που ξερεις) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Τι να σου πώ, φοιτητής Ιατρικής είμαι, όχι μεσίτης Click για ανάπτυξη... >><< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:13 Η Darkness έγραψε: #490 08-09-09 05:13 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: >><< Click για ανάπτυξη... Συγνωμη μπορεις να κανεις μια μεταφραση απο αυτο που εγραψες ?? :what: Μια πλακα πηγα να κανω η κοπελα, χαλαρωσε...:xixi: Παντως σε ευχαριστω πολυ για την πιο πανω απαντηση σου..:thanks::thanks: Αν και ευγενικο παιδι ξεχασα πριν να σου πω...Ευχαριστω..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:17 Ο 01011001 έγραψε: #491 08-09-09 05:17 Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:18 Η Darkness έγραψε: #492 08-09-09 05:18 Δεν χρειαζεται να απαντησεις..Ξερω τι απαντηση θα μου δωσεις.. Απλα εχει βαρεσει λιγο ο πυρετος και ειναι και βραδυ.. Καλη σου μερα... Ευχαριστω για τριτη φορα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Click για ανάπτυξη... Οκ..τωρα ειδα το μηνυμα σου..!!! Καλο διαβασμα....!!!:no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #493 10-09-09 18:38 Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:15 Η Flying Monarch: #494 10-09-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Click για ανάπτυξη... 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #495 10-09-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:32 Ο NemesisGR: #496 10-09-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #497 10-09-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από NemesisGR: Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο NemesisGR: #498 10-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Περνάει από Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά και Μέτσοβο Για το φαγητό κάνεις αίτηση σίτισης, όταν θα κάνεις την εγγραφή στη σχολή σου, αλλά όλοι τρώνε δωρεάν Αν βρήκες στη Δωδώνης είσαι αρκετά τυχερός (βέβαια δε ξέρω πόσο το έκλεισες, αλλα γενικά είναι ακριβά) γιατί είναι ο κεντρικός δρόμος των Ιωαννίνων που οδηγεί στην πλατεία. Τα λεωφορεία για το πανεπιστήμιο διασχίζουν όλη τη Δωδώνης από την πλατεία μέχρι το πανεπιστήμιο, οπότε δε θα πηγαίνεις και μακριά για να παίρνεις το αστικό...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:27 Η aLe3ouLa έγραψε: #499 10-09-09 21:27 Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο 01011001 έγραψε: #500 10-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Click για ανάπτυξη... Τρώνε όλοι. Ίσως μία φορα το χρόνο να τύχει να σε ρωτήσει αν έχεις πάσο (το πρώτο έτος). Λες το ξέχασα και εντάξει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Μετά την εξεταστική Φεβρουαρίου, όπως μετά απο κάθε εξεταστική, θα αδειάσουν αρκετά σπίτια επειδή κάποιοι παίρνουν πτυχίο. Τι εννοείς καλό? Click για ανάπτυξη... Δηλαδη να μην ειναι παλιο. Να ειναι καινουριο κ σε καλη περιοχη. Και φυσικα χωρις επιπλα. Ισως να ζητω πολλα και να βρω δυσκολα ενα τετοιο σπιτι οταν θα ερθω εγω.. Επισης εγω το θελω για τον Ιανουαριο. Απο τοτε θα ερθω Γιαννενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:32 Ο 01011001 έγραψε: #487 08-09-09 04:32 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δηλαδη να μην ειναι παλιο. Να ειναι καινουριο κ σε καλη περιοχη. Και φυσικα χωρις επιπλα. Ισως να ζητω πολλα και να βρω δυσκολα ενα τετοιο σπιτι οταν θα ερθω εγω.. Επισης εγω το θελω για τον Ιανουαριο. Απο τοτε θα ερθω Γιαννενα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πώ, φοιτητής Ιατρικής είμαι, όχι μεσίτης Μιας και έρχεσαι από βου εξάμηνο, 6 μήνες μπορείς να κάτσεις σε κάτι κατοικήσιμο(!) και μετά ψάχνεις πιο χαλαρά αφού τελειώσει η εξεταστική Ιουνίου. Λίγο βαρεμάρα +κάποια λεφτά η μετακόμιση, αλλά είναι μια άποψη, αν θες να βρείς σπίτι που να σε ευχαριστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:03 Η Darkness έγραψε: #488 08-09-09 05:03 Δλδ αποκλειεις εντελως την περιπτωση να υπαρχει εστω και ενα καλο σπιτι φοιτητη της Ιατρικης....? (:who: αν και εγω σε περασα για μεσιτη με τοσα που ξερεις) Εξαλλου δεν θελω μονο γκαρσονιερα. Ας ειναι και με δυο δωματια αλλα ας ειναι καλο σπιτι αυτο με ενδιαφερει. Παρεα για να μεινω εχω..:xixi: Αλλα μαλλον γκαρσονιερα θα ψαξω...τεσπα ....παλι φλυαρω....:xixi: Ισως κανω αυτο που λες με το να βρω στην αρχη κατι απλο τουλαχιστον με σκεπη για να μεινω και μετα βλεπουμε...:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Ο 01011001 έγραψε: #489 08-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δλδ αποκλειεις εντελως την περιπτωση να υπαρχει εστω και ενα καλο σπιτι φοιτητη της Ιατρικης....? (:who: αν και εγω σε περασα για μεσιτη με τοσα που ξερεις) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Τι να σου πώ, φοιτητής Ιατρικής είμαι, όχι μεσίτης Click για ανάπτυξη... >><< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:13 Η Darkness έγραψε: #490 08-09-09 05:13 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: >><< Click για ανάπτυξη... Συγνωμη μπορεις να κανεις μια μεταφραση απο αυτο που εγραψες ?? :what: Μια πλακα πηγα να κανω η κοπελα, χαλαρωσε...:xixi: Παντως σε ευχαριστω πολυ για την πιο πανω απαντηση σου..:thanks::thanks: Αν και ευγενικο παιδι ξεχασα πριν να σου πω...Ευχαριστω..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:17 Ο 01011001 έγραψε: #491 08-09-09 05:17 Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:18 Η Darkness έγραψε: #492 08-09-09 05:18 Δεν χρειαζεται να απαντησεις..Ξερω τι απαντηση θα μου δωσεις.. Απλα εχει βαρεσει λιγο ο πυρετος και ειναι και βραδυ.. Καλη σου μερα... Ευχαριστω για τριτη φορα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Click για ανάπτυξη... Οκ..τωρα ειδα το μηνυμα σου..!!! Καλο διαβασμα....!!!:no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #493 10-09-09 18:38 Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:15 Η Flying Monarch: #494 10-09-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Click για ανάπτυξη... 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #495 10-09-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:32 Ο NemesisGR: #496 10-09-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #497 10-09-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από NemesisGR: Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο NemesisGR: #498 10-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Περνάει από Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά και Μέτσοβο Για το φαγητό κάνεις αίτηση σίτισης, όταν θα κάνεις την εγγραφή στη σχολή σου, αλλά όλοι τρώνε δωρεάν Αν βρήκες στη Δωδώνης είσαι αρκετά τυχερός (βέβαια δε ξέρω πόσο το έκλεισες, αλλα γενικά είναι ακριβά) γιατί είναι ο κεντρικός δρόμος των Ιωαννίνων που οδηγεί στην πλατεία. Τα λεωφορεία για το πανεπιστήμιο διασχίζουν όλη τη Δωδώνης από την πλατεία μέχρι το πανεπιστήμιο, οπότε δε θα πηγαίνεις και μακριά για να παίρνεις το αστικό...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:27 Η aLe3ouLa έγραψε: #499 10-09-09 21:27 Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο 01011001 έγραψε: #500 10-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Click για ανάπτυξη... Τρώνε όλοι. Ίσως μία φορα το χρόνο να τύχει να σε ρωτήσει αν έχεις πάσο (το πρώτο έτος). Λες το ξέχασα και εντάξει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δηλαδη να μην ειναι παλιο. Να ειναι καινουριο κ σε καλη περιοχη. Και φυσικα χωρις επιπλα. Ισως να ζητω πολλα και να βρω δυσκολα ενα τετοιο σπιτι οταν θα ερθω εγω.. Επισης εγω το θελω για τον Ιανουαριο. Απο τοτε θα ερθω Γιαννενα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πώ, φοιτητής Ιατρικής είμαι, όχι μεσίτης Μιας και έρχεσαι από βου εξάμηνο, 6 μήνες μπορείς να κάτσεις σε κάτι κατοικήσιμο(!) και μετά ψάχνεις πιο χαλαρά αφού τελειώσει η εξεταστική Ιουνίου. Λίγο βαρεμάρα +κάποια λεφτά η μετακόμιση, αλλά είναι μια άποψη, αν θες να βρείς σπίτι που να σε ευχαριστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:03 Η Darkness έγραψε: #488 08-09-09 05:03 Δλδ αποκλειεις εντελως την περιπτωση να υπαρχει εστω και ενα καλο σπιτι φοιτητη της Ιατρικης....? (:who: αν και εγω σε περασα για μεσιτη με τοσα που ξερεις) Εξαλλου δεν θελω μονο γκαρσονιερα. Ας ειναι και με δυο δωματια αλλα ας ειναι καλο σπιτι αυτο με ενδιαφερει. Παρεα για να μεινω εχω..:xixi: Αλλα μαλλον γκαρσονιερα θα ψαξω...τεσπα ....παλι φλυαρω....:xixi: Ισως κανω αυτο που λες με το να βρω στην αρχη κατι απλο τουλαχιστον με σκεπη για να μεινω και μετα βλεπουμε...:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Ο 01011001 έγραψε: #489 08-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δλδ αποκλειεις εντελως την περιπτωση να υπαρχει εστω και ενα καλο σπιτι φοιτητη της Ιατρικης....? (:who: αν και εγω σε περασα για μεσιτη με τοσα που ξερεις) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Τι να σου πώ, φοιτητής Ιατρικής είμαι, όχι μεσίτης Click για ανάπτυξη... >><< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:13 Η Darkness έγραψε: #490 08-09-09 05:13 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: >><< Click για ανάπτυξη... Συγνωμη μπορεις να κανεις μια μεταφραση απο αυτο που εγραψες ?? :what: Μια πλακα πηγα να κανω η κοπελα, χαλαρωσε...:xixi: Παντως σε ευχαριστω πολυ για την πιο πανω απαντηση σου..:thanks::thanks: Αν και ευγενικο παιδι ξεχασα πριν να σου πω...Ευχαριστω..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:17 Ο 01011001 έγραψε: #491 08-09-09 05:17 Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:18 Η Darkness έγραψε: #492 08-09-09 05:18 Δεν χρειαζεται να απαντησεις..Ξερω τι απαντηση θα μου δωσεις.. Απλα εχει βαρεσει λιγο ο πυρετος και ειναι και βραδυ.. Καλη σου μερα... Ευχαριστω για τριτη φορα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Click για ανάπτυξη... Οκ..τωρα ειδα το μηνυμα σου..!!! Καλο διαβασμα....!!!:no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #493 10-09-09 18:38 Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:15 Η Flying Monarch: #494 10-09-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Click για ανάπτυξη... 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #495 10-09-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:32 Ο NemesisGR: #496 10-09-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #497 10-09-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από NemesisGR: Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο NemesisGR: #498 10-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Περνάει από Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά και Μέτσοβο Για το φαγητό κάνεις αίτηση σίτισης, όταν θα κάνεις την εγγραφή στη σχολή σου, αλλά όλοι τρώνε δωρεάν Αν βρήκες στη Δωδώνης είσαι αρκετά τυχερός (βέβαια δε ξέρω πόσο το έκλεισες, αλλα γενικά είναι ακριβά) γιατί είναι ο κεντρικός δρόμος των Ιωαννίνων που οδηγεί στην πλατεία. Τα λεωφορεία για το πανεπιστήμιο διασχίζουν όλη τη Δωδώνης από την πλατεία μέχρι το πανεπιστήμιο, οπότε δε θα πηγαίνεις και μακριά για να παίρνεις το αστικό...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:27 Η aLe3ouLa έγραψε: #499 10-09-09 21:27 Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο 01011001 έγραψε: #500 10-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Click για ανάπτυξη... Τρώνε όλοι. Ίσως μία φορα το χρόνο να τύχει να σε ρωτήσει αν έχεις πάσο (το πρώτο έτος). Λες το ξέχασα και εντάξει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δλδ αποκλειεις εντελως την περιπτωση να υπαρχει εστω και ενα καλο σπιτι φοιτητη της Ιατρικης....? (:who: αν και εγω σε περασα για μεσιτη με τοσα που ξερεις) Εξαλλου δεν θελω μονο γκαρσονιερα. Ας ειναι και με δυο δωματια αλλα ας ειναι καλο σπιτι αυτο με ενδιαφερει. Παρεα για να μεινω εχω..:xixi: Αλλα μαλλον γκαρσονιερα θα ψαξω...τεσπα ....παλι φλυαρω....:xixi: Ισως κανω αυτο που λες με το να βρω στην αρχη κατι απλο τουλαχιστον με σκεπη για να μεινω και μετα βλεπουμε...:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:10 Ο 01011001 έγραψε: #489 08-09-09 05:10 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δλδ αποκλειεις εντελως την περιπτωση να υπαρχει εστω και ενα καλο σπιτι φοιτητη της Ιατρικης....? (:who: αν και εγω σε περασα για μεσιτη με τοσα που ξερεις) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Τι να σου πώ, φοιτητής Ιατρικής είμαι, όχι μεσίτης Click για ανάπτυξη... >><< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:13 Η Darkness έγραψε: #490 08-09-09 05:13 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: >><< Click για ανάπτυξη... Συγνωμη μπορεις να κανεις μια μεταφραση απο αυτο που εγραψες ?? :what: Μια πλακα πηγα να κανω η κοπελα, χαλαρωσε...:xixi: Παντως σε ευχαριστω πολυ για την πιο πανω απαντηση σου..:thanks::thanks: Αν και ευγενικο παιδι ξεχασα πριν να σου πω...Ευχαριστω..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:17 Ο 01011001 έγραψε: #491 08-09-09 05:17 Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:18 Η Darkness έγραψε: #492 08-09-09 05:18 Δεν χρειαζεται να απαντησεις..Ξερω τι απαντηση θα μου δωσεις.. Απλα εχει βαρεσει λιγο ο πυρετος και ειναι και βραδυ.. Καλη σου μερα... Ευχαριστω για τριτη φορα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Click για ανάπτυξη... Οκ..τωρα ειδα το μηνυμα σου..!!! Καλο διαβασμα....!!!:no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #493 10-09-09 18:38 Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:15 Η Flying Monarch: #494 10-09-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Click για ανάπτυξη... 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #495 10-09-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:32 Ο NemesisGR: #496 10-09-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #497 10-09-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από NemesisGR: Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο NemesisGR: #498 10-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Περνάει από Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά και Μέτσοβο Για το φαγητό κάνεις αίτηση σίτισης, όταν θα κάνεις την εγγραφή στη σχολή σου, αλλά όλοι τρώνε δωρεάν Αν βρήκες στη Δωδώνης είσαι αρκετά τυχερός (βέβαια δε ξέρω πόσο το έκλεισες, αλλα γενικά είναι ακριβά) γιατί είναι ο κεντρικός δρόμος των Ιωαννίνων που οδηγεί στην πλατεία. Τα λεωφορεία για το πανεπιστήμιο διασχίζουν όλη τη Δωδώνης από την πλατεία μέχρι το πανεπιστήμιο, οπότε δε θα πηγαίνεις και μακριά για να παίρνεις το αστικό...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:27 Η aLe3ouLa έγραψε: #499 10-09-09 21:27 Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο 01011001 έγραψε: #500 10-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Click για ανάπτυξη... Τρώνε όλοι. Ίσως μία φορα το χρόνο να τύχει να σε ρωτήσει αν έχεις πάσο (το πρώτο έτος). Λες το ξέχασα και εντάξει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δλδ αποκλειεις εντελως την περιπτωση να υπαρχει εστω και ενα καλο σπιτι φοιτητη της Ιατρικης....? (:who: αν και εγω σε περασα για μεσιτη με τοσα που ξερεις) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Τι να σου πώ, φοιτητής Ιατρικής είμαι, όχι μεσίτης Click για ανάπτυξη... >><< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:13 Η Darkness έγραψε: #490 08-09-09 05:13 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: >><< Click για ανάπτυξη... Συγνωμη μπορεις να κανεις μια μεταφραση απο αυτο που εγραψες ?? :what: Μια πλακα πηγα να κανω η κοπελα, χαλαρωσε...:xixi: Παντως σε ευχαριστω πολυ για την πιο πανω απαντηση σου..:thanks::thanks: Αν και ευγενικο παιδι ξεχασα πριν να σου πω...Ευχαριστω..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:17 Ο 01011001 έγραψε: #491 08-09-09 05:17 Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:18 Η Darkness έγραψε: #492 08-09-09 05:18 Δεν χρειαζεται να απαντησεις..Ξερω τι απαντηση θα μου δωσεις.. Απλα εχει βαρεσει λιγο ο πυρετος και ειναι και βραδυ.. Καλη σου μερα... Ευχαριστω για τριτη φορα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Click για ανάπτυξη... Οκ..τωρα ειδα το μηνυμα σου..!!! Καλο διαβασμα....!!!:no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #493 10-09-09 18:38 Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:15 Η Flying Monarch: #494 10-09-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Click για ανάπτυξη... 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #495 10-09-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:32 Ο NemesisGR: #496 10-09-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #497 10-09-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από NemesisGR: Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο NemesisGR: #498 10-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Περνάει από Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά και Μέτσοβο Για το φαγητό κάνεις αίτηση σίτισης, όταν θα κάνεις την εγγραφή στη σχολή σου, αλλά όλοι τρώνε δωρεάν Αν βρήκες στη Δωδώνης είσαι αρκετά τυχερός (βέβαια δε ξέρω πόσο το έκλεισες, αλλα γενικά είναι ακριβά) γιατί είναι ο κεντρικός δρόμος των Ιωαννίνων που οδηγεί στην πλατεία. Τα λεωφορεία για το πανεπιστήμιο διασχίζουν όλη τη Δωδώνης από την πλατεία μέχρι το πανεπιστήμιο, οπότε δε θα πηγαίνεις και μακριά για να παίρνεις το αστικό...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:27 Η aLe3ouLa έγραψε: #499 10-09-09 21:27 Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο 01011001 έγραψε: #500 10-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Click για ανάπτυξη... Τρώνε όλοι. Ίσως μία φορα το χρόνο να τύχει να σε ρωτήσει αν έχεις πάσο (το πρώτο έτος). Λες το ξέχασα και εντάξει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 01011001: >><< Click για ανάπτυξη... Συγνωμη μπορεις να κανεις μια μεταφραση απο αυτο που εγραψες ?? :what: Μια πλακα πηγα να κανω η κοπελα, χαλαρωσε...:xixi: Παντως σε ευχαριστω πολυ για την πιο πανω απαντηση σου..:thanks::thanks: Αν και ευγενικο παιδι ξεχασα πριν να σου πω...Ευχαριστω..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:17 Ο 01011001 έγραψε: #491 08-09-09 05:17 Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:18 Η Darkness έγραψε: #492 08-09-09 05:18 Δεν χρειαζεται να απαντησεις..Ξερω τι απαντηση θα μου δωσεις.. Απλα εχει βαρεσει λιγο ο πυρετος και ειναι και βραδυ.. Καλη σου μερα... Ευχαριστω για τριτη φορα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Click για ανάπτυξη... Οκ..τωρα ειδα το μηνυμα σου..!!! Καλο διαβασμα....!!!:no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #493 10-09-09 18:38 Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:15 Η Flying Monarch: #494 10-09-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Click για ανάπτυξη... 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #495 10-09-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:32 Ο NemesisGR: #496 10-09-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #497 10-09-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από NemesisGR: Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο NemesisGR: #498 10-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Περνάει από Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά και Μέτσοβο Για το φαγητό κάνεις αίτηση σίτισης, όταν θα κάνεις την εγγραφή στη σχολή σου, αλλά όλοι τρώνε δωρεάν Αν βρήκες στη Δωδώνης είσαι αρκετά τυχερός (βέβαια δε ξέρω πόσο το έκλεισες, αλλα γενικά είναι ακριβά) γιατί είναι ο κεντρικός δρόμος των Ιωαννίνων που οδηγεί στην πλατεία. Τα λεωφορεία για το πανεπιστήμιο διασχίζουν όλη τη Δωδώνης από την πλατεία μέχρι το πανεπιστήμιο, οπότε δε θα πηγαίνεις και μακριά για να παίρνεις το αστικό...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:27 Η aLe3ouLa έγραψε: #499 10-09-09 21:27 Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο 01011001 έγραψε: #500 10-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Click για ανάπτυξη... Τρώνε όλοι. Ίσως μία φορα το χρόνο να τύχει να σε ρωτήσει αν έχεις πάσο (το πρώτο έτος). Λες το ξέχασα και εντάξει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:18 Η Darkness έγραψε: #492 08-09-09 05:18 Δεν χρειαζεται να απαντησεις..Ξερω τι απαντηση θα μου δωσεις.. Απλα εχει βαρεσει λιγο ο πυρετος και ειναι και βραδυ.. Καλη σου μερα... Ευχαριστω για τριτη φορα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Click για ανάπτυξη... Οκ..τωρα ειδα το μηνυμα σου..!!! Καλο διαβασμα....!!!:no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #493 10-09-09 18:38 Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:15 Η Flying Monarch: #494 10-09-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Click για ανάπτυξη... 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #495 10-09-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:32 Ο NemesisGR: #496 10-09-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #497 10-09-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από NemesisGR: Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο NemesisGR: #498 10-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Περνάει από Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά και Μέτσοβο Για το φαγητό κάνεις αίτηση σίτισης, όταν θα κάνεις την εγγραφή στη σχολή σου, αλλά όλοι τρώνε δωρεάν Αν βρήκες στη Δωδώνης είσαι αρκετά τυχερός (βέβαια δε ξέρω πόσο το έκλεισες, αλλα γενικά είναι ακριβά) γιατί είναι ο κεντρικός δρόμος των Ιωαννίνων που οδηγεί στην πλατεία. Τα λεωφορεία για το πανεπιστήμιο διασχίζουν όλη τη Δωδώνης από την πλατεία μέχρι το πανεπιστήμιο, οπότε δε θα πηγαίνεις και μακριά για να παίρνεις το αστικό...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:27 Η aLe3ouLa έγραψε: #499 10-09-09 21:27 Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο 01011001 έγραψε: #500 10-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Click για ανάπτυξη... Τρώνε όλοι. Ίσως μία φορα το χρόνο να τύχει να σε ρωτήσει αν έχεις πάσο (το πρώτο έτος). Λες το ξέχασα και εντάξει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν χρειαζεται να απαντησεις..Ξερω τι απαντηση θα μου δωσεις.. Απλα εχει βαρεσει λιγο ο πυρετος και ειναι και βραδυ.. Καλη σου μερα... Ευχαριστω για τριτη φορα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχα ξαναδώσει την απάντηση, οπότε χρειάζονταν μόνο αυτά τα 2 quotes. Αλλά το χαζοσύστημα δεν τα αναγνωρίζει ως μηνύματα οπότε έπρεπε να γράψω κάτι και θεώρησα το >><< πολύ δημιουργικό :p Χαλαρός είμαι, περίπου. Πάω για διάβασμα ξανά :p Click για ανάπτυξη... Οκ..τωρα ειδα το μηνυμα σου..!!! Καλο διαβασμα....!!!:no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:38 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #493 10-09-09 18:38 Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:15 Η Flying Monarch: #494 10-09-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Click για ανάπτυξη... 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #495 10-09-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:32 Ο NemesisGR: #496 10-09-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #497 10-09-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από NemesisGR: Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο NemesisGR: #498 10-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Περνάει από Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά και Μέτσοβο Για το φαγητό κάνεις αίτηση σίτισης, όταν θα κάνεις την εγγραφή στη σχολή σου, αλλά όλοι τρώνε δωρεάν Αν βρήκες στη Δωδώνης είσαι αρκετά τυχερός (βέβαια δε ξέρω πόσο το έκλεισες, αλλα γενικά είναι ακριβά) γιατί είναι ο κεντρικός δρόμος των Ιωαννίνων που οδηγεί στην πλατεία. Τα λεωφορεία για το πανεπιστήμιο διασχίζουν όλη τη Δωδώνης από την πλατεία μέχρι το πανεπιστήμιο, οπότε δε θα πηγαίνεις και μακριά για να παίρνεις το αστικό...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:27 Η aLe3ouLa έγραψε: #499 10-09-09 21:27 Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο 01011001 έγραψε: #500 10-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Click για ανάπτυξη... Τρώνε όλοι. Ίσως μία φορα το χρόνο να τύχει να σε ρωτήσει αν έχεις πάσο (το πρώτο έτος). Λες το ξέχασα και εντάξει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:15 Η Flying Monarch: #494 10-09-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Click για ανάπτυξη... 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #495 10-09-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:32 Ο NemesisGR: #496 10-09-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #497 10-09-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από NemesisGR: Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο NemesisGR: #498 10-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Περνάει από Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά και Μέτσοβο Για το φαγητό κάνεις αίτηση σίτισης, όταν θα κάνεις την εγγραφή στη σχολή σου, αλλά όλοι τρώνε δωρεάν Αν βρήκες στη Δωδώνης είσαι αρκετά τυχερός (βέβαια δε ξέρω πόσο το έκλεισες, αλλα γενικά είναι ακριβά) γιατί είναι ο κεντρικός δρόμος των Ιωαννίνων που οδηγεί στην πλατεία. Τα λεωφορεία για το πανεπιστήμιο διασχίζουν όλη τη Δωδώνης από την πλατεία μέχρι το πανεπιστήμιο, οπότε δε θα πηγαίνεις και μακριά για να παίρνεις το αστικό...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:27 Η aLe3ouLa έγραψε: #499 10-09-09 21:27 Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο 01011001 έγραψε: #500 10-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Click για ανάπτυξη... Τρώνε όλοι. Ίσως μία φορα το χρόνο να τύχει να σε ρωτήσει αν έχεις πάσο (το πρώτο έτος). Λες το ξέχασα και εντάξει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Παιδιά θέλω να μου απαντήσετε σε αύτήν την ερώτηση..Πόσο περίπου κάνει το φοιτητικό εισιτήριο των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή?Επίσης κανένα παιδί που πέρασε στο μαθηματικό? ----------------------------------------- κι εγώ!!!! Click για ανάπτυξη... 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #495 10-09-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:32 Ο NemesisGR: #496 10-09-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #497 10-09-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από NemesisGR: Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο NemesisGR: #498 10-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Περνάει από Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά και Μέτσοβο Για το φαγητό κάνεις αίτηση σίτισης, όταν θα κάνεις την εγγραφή στη σχολή σου, αλλά όλοι τρώνε δωρεάν Αν βρήκες στη Δωδώνης είσαι αρκετά τυχερός (βέβαια δε ξέρω πόσο το έκλεισες, αλλα γενικά είναι ακριβά) γιατί είναι ο κεντρικός δρόμος των Ιωαννίνων που οδηγεί στην πλατεία. Τα λεωφορεία για το πανεπιστήμιο διασχίζουν όλη τη Δωδώνης από την πλατεία μέχρι το πανεπιστήμιο, οπότε δε θα πηγαίνεις και μακριά για να παίρνεις το αστικό...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:27 Η aLe3ouLa έγραψε: #499 10-09-09 21:27 Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο 01011001 έγραψε: #500 10-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Click για ανάπτυξη... Τρώνε όλοι. Ίσως μία φορα το χρόνο να τύχει να σε ρωτήσει αν έχεις πάσο (το πρώτο έτος). Λες το ξέχασα και εντάξει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: 21,50 είναι η μία διαδρομή...άρα πήγαινε-έλα 43 Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:32 Ο NemesisGR: #496 10-09-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #497 10-09-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από NemesisGR: Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο NemesisGR: #498 10-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Περνάει από Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά και Μέτσοβο Για το φαγητό κάνεις αίτηση σίτισης, όταν θα κάνεις την εγγραφή στη σχολή σου, αλλά όλοι τρώνε δωρεάν Αν βρήκες στη Δωδώνης είσαι αρκετά τυχερός (βέβαια δε ξέρω πόσο το έκλεισες, αλλα γενικά είναι ακριβά) γιατί είναι ο κεντρικός δρόμος των Ιωαννίνων που οδηγεί στην πλατεία. Τα λεωφορεία για το πανεπιστήμιο διασχίζουν όλη τη Δωδώνης από την πλατεία μέχρι το πανεπιστήμιο, οπότε δε θα πηγαίνεις και μακριά για να παίρνεις το αστικό...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:27 Η aLe3ouLa έγραψε: #499 10-09-09 21:27 Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο 01011001 έγραψε: #500 10-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Click για ανάπτυξη... Τρώνε όλοι. Ίσως μία φορα το χρόνο να τύχει να σε ρωτήσει αν έχεις πάσο (το πρώτο έτος). Λες το ξέχασα και εντάξει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Σε ευχαριστώ πολύ..Ακριβο μου φαίνεται...Και πόσες ώρες κάνει?Α,και για την φοιτητική εστία,είναι δωρεάν το φαγητό? Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: #497 10-09-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από NemesisGR: Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο NemesisGR: #498 10-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Περνάει από Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά και Μέτσοβο Για το φαγητό κάνεις αίτηση σίτισης, όταν θα κάνεις την εγγραφή στη σχολή σου, αλλά όλοι τρώνε δωρεάν Αν βρήκες στη Δωδώνης είσαι αρκετά τυχερός (βέβαια δε ξέρω πόσο το έκλεισες, αλλα γενικά είναι ακριβά) γιατί είναι ο κεντρικός δρόμος των Ιωαννίνων που οδηγεί στην πλατεία. Τα λεωφορεία για το πανεπιστήμιο διασχίζουν όλη τη Δωδώνης από την πλατεία μέχρι το πανεπιστήμιο, οπότε δε θα πηγαίνεις και μακριά για να παίρνεις το αστικό...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:27 Η aLe3ouLa έγραψε: #499 10-09-09 21:27 Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο 01011001 έγραψε: #500 10-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Click για ανάπτυξη... Τρώνε όλοι. Ίσως μία φορα το χρόνο να τύχει να σε ρωτήσει αν έχεις πάσο (το πρώτο έτος). Λες το ξέχασα και εντάξει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NemesisGR: Αν είναι καλός ο καιρός γύρω στις 4 ώρες, βέβαια το χειμώνα με τα χιόνια μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα... Ναι το φαγητό είναι δωρέαν για όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου Click για ανάπτυξη... Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NemesisGR Νεοφερμένο μέλος Ο NemesisGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο NemesisGR: #498 10-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Περνάει από Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά και Μέτσοβο Για το φαγητό κάνεις αίτηση σίτισης, όταν θα κάνεις την εγγραφή στη σχολή σου, αλλά όλοι τρώνε δωρεάν Αν βρήκες στη Δωδώνης είσαι αρκετά τυχερός (βέβαια δε ξέρω πόσο το έκλεισες, αλλα γενικά είναι ακριβά) γιατί είναι ο κεντρικός δρόμος των Ιωαννίνων που οδηγεί στην πλατεία. Τα λεωφορεία για το πανεπιστήμιο διασχίζουν όλη τη Δωδώνης από την πλατεία μέχρι το πανεπιστήμιο, οπότε δε θα πηγαίνεις και μακριά για να παίρνεις το αστικό...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:27 Η aLe3ouLa έγραψε: #499 10-09-09 21:27 Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο 01011001 έγραψε: #500 10-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Click για ανάπτυξη... Τρώνε όλοι. Ίσως μία φορα το χρόνο να τύχει να σε ρωτήσει αν έχεις πάσο (το πρώτο έτος). Λες το ξέχασα και εντάξει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ_pap: Περνάει κι από χωριά ?Γιατί κάνει 4 ώρες...Το κανονικό είναι γύρω στισ δυομιση με τον καινούριο δρόμο.Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως.Για το φαγητό ρώτησα γιατί άκουσα ότι εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός.Και ένα σχόλιο για την λεωφώρο Δωδώνης!Εκεί βρήκα σπίτι..Είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Περνάει από Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά και Μέτσοβο Για το φαγητό κάνεις αίτηση σίτισης, όταν θα κάνεις την εγγραφή στη σχολή σου, αλλά όλοι τρώνε δωρεάν Αν βρήκες στη Δωδώνης είσαι αρκετά τυχερός (βέβαια δε ξέρω πόσο το έκλεισες, αλλα γενικά είναι ακριβά) γιατί είναι ο κεντρικός δρόμος των Ιωαννίνων που οδηγεί στην πλατεία. Τα λεωφορεία για το πανεπιστήμιο διασχίζουν όλη τη Δωδώνης από την πλατεία μέχρι το πανεπιστήμιο, οπότε δε θα πηγαίνεις και μακριά για να παίρνεις το αστικό...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:27 Η aLe3ouLa έγραψε: #499 10-09-09 21:27 Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο 01011001 έγραψε: #500 10-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Click για ανάπτυξη... Τρώνε όλοι. Ίσως μία φορα το χρόνο να τύχει να σε ρωτήσει αν έχεις πάσο (το πρώτο έτος). Λες το ξέχασα και εντάξει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο 01011001 έγραψε: #500 10-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Click για ανάπτυξη... Τρώνε όλοι. Ίσως μία φορα το χρόνο να τύχει να σε ρωτήσει αν έχεις πάσο (το πρώτο έτος). Λες το ξέχασα και εντάξει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Και γω το χω απορία αυτό με το φαγητό. Kάνουν τα στραβά μάτια και τρώνε όλοι; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν με βλέπω και πολύ καλά :p:p Click για ανάπτυξη... Τρώνε όλοι. Ίσως μία φορα το χρόνο να τύχει να σε ρωτήσει αν έχεις πάσο (το πρώτο έτος). Λες το ξέχασα και εντάξει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.