seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch
Εκκολαπτόμενο μέλος
Flying Monarch
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
μια χαρά πόλη είναι...μινιατούρα της Θεσσαλονίκης κατά τη γνώμη μου!αν και αν είσαι από παραθαλάσσιο μέρος θα σου λείψει η θάλασσα πολύ...αλλά δε θα πεθάνεις κ όλας...επίσης τουλάχιστον τις 300 μέρες του χρόνου βρέχει...για μια κοπέλα είναι σπαστικό (χαλάει το μαλλί...ότι κόλπα και αν δοκιμάσουμε πάλι χάλια γίνεται ) αλλά εντάξει...θα περάσεις μια χαρά χωρίς καμιά αμφιβολία!!!!άσε που και το πανεπιστήμιο είναι όλα τα λεφτά!
annapav.kal
Νεοφερμένος
Και η γκόμενα να τον φτύσει...δεν μετανοιώνεις για τα γιάννενα...άσε που βρίσκεις και εύκολα αντικαταστάτρια
παει! εχει χαθει καθε ειδους ρομαντισμος....μπορει να ειναι ο ερωτας της ζωης του!!!!
RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είπα εγώ το αντίθετο καλέ?Ίσα-ίσα στηρίζω την επιλογή του,τονίζωντας του οτι και στη χειρότερη θα βρει καλύτερηπαει! εχει χαθει καθε ειδους ρομαντισμος....μπορει να ειναι ο ερωτας της ζωης του!!!!
Γυναίκες,μην πούμε κουβέντα αμέσως κριτική
annapav.kal
Νεοφερμένος
Είπα εγώ το αντίθετο καλέ?Ίσα-ίσα στηρίζω την επιλογή του,τονίζωντας του οτι και στη χειρότερη θα βρει καλύτερη
Γυναίκες,μην πούμε κουβέντα αμέσως κριτική
δε θεωρω οτι η λεξη αντικαταστατρια ταιριαζει σε μια μελλοντικη σχεση...
δεν ειμαι και η τοπ ρομαντικη αλλα δε θεωρω το αγορι μου αντικαταστατη του παλαιοτερου αγοριου μου (γενικα μιλωντας)
RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Today,we gonna learn the word...HUMOR...δε θεωρω οτι η λεξη αντικαταστατρια ταιριαζει σε μια μελλοντικη σχεση...
Ντάξει μην ξεφύγουμε απο το θέμα,αλλά πλάκα έκανα,μην κολλάμε σε λεπτομέρειες.Α,και btw ο ρομαντισμός είναι στάση ζωής,δεν έχει σχέση με γλυκόλογα,κεράκια και ρόδοπέταλα...it's far beyond that,και δεν περιορίζεται στις ερωτικές σχέσεις...μιας και θίχθηκε δηλαδήδεν ειμαι και η τοπ ρομαντικη αλλα δε θεωρω το αγορι μου αντικαταστατη του παλαιοτερου αγοριου μου (γενικα μιλωντας)
Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και η γκόμενα να τον φτύσει...δεν μετανοιώνεις για τα γιάννενα...άσε που βρίσκεις και εύκολα αντικαταστάτρια
...σωστάαααα
manosarrr
Νεοφερμένος
Wolfie
Δραστήριο μέλος
εφαρμογες ξενων γλωσσων στη διοικηση και στο εμποριο....εινια ηγουμενιτσα αλλα απο οτι ακουω δεν ειναι ιδιαιτερα μακρυα απο τα γιαννενα
Σαν πόλη πάντως η Ηγουμενίτσα δεν υπάρχει...και όταν λέω δεν υπάρχει κυριολεκτώ.Ένας δρόμος είναι και γύρω-γύρω έχει σπίτια.
Flying Monarch
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
παίδες μαζεύτε λεφτά τώρα το καλοκαίρι γιατί το φοιτητικό εισιτήριο των αστικών το πήγανε στο 1 ευρώ...μας πιάνουνε τον κώλο.... ΕΛΕΟΣ
To φοιτητικό;:!:Kαλά πιο ακριβό και από την αθήνα είναι που έχει μετρό,ΗΣΑΠ...
Darkness
Περιβόητο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Flying Monarch
Εκκολαπτόμενο μέλος
:nono:αμα το αγορασεις απο καποιο περιπτερο το παιρνεις 0,60 λεπτα αν το κοψεις μεσα στο αστικο τοτε σου παιρνει ενα ευρω...
εμένα μου είπανε ότι είδαν ανακοίνωση σε λεωφορείο ότι από 70 λεπτά γίνεται 1 ευρώ!
Darkness
Περιβόητο μέλος
πλακα κανεις :!::!:εμένα μου είπανε ότι είδαν ανακοίνωση σε λεωφορείο ότι από 70 λεπτά γίνεται 1 ευρώ!
αυριο πρεπει να παρατηρησω κανα λεωφορειο
RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aν γίνει αυτό,διαμαρτυρία απο σεπτέμβρη...αυτά δε τ'αφήνουμε έτσιεμένα μου είπανε ότι είδαν ανακοίνωση σε λεωφορείο ότι από 70 λεπτά γίνεται 1 ευρώ!
Πάντως για γιάννενα,είχα ακούσει οτι το φοιτητικό απο 70 θα το πάνε 80.Άρα το απλό απο 1,30 θα το πάνε λογικά 1,50
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.