Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2020 στις 18:11 Ο Guest 523993: #1 30-07-20 18:11 Ποια μάρκα επιλέγετε για αθλητικά παπούτσια; Προσωπικά συνήθως πάω σε Nike ή Scott(εισάγονται απ'την εταιρία Μανιατόπουλος στην Πάτρα και πωλούνται στα ποδηλατάδικα, είναι εξαιρετικά αν κ λίγο ακριβά εδώ https://www.scott-sports.com/global/en/products/running-shoes τα μοντέλα της εταιρίας). Από ένδυση παίρνω συνήθως Adidas ή κάποιο Puma, έχω πάρει και Scott. Το θέμα μας εδώ είναι όμως τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. Εσείς ποιες επιλέγετε; Ψηφίστε όσες αγοράζετε δλδ πάνω από μία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2020 στις 15:51 Η bubblebee: #2 01-08-20 15:51 τα asics~ απιστευτα ανετα και για τρεξιμο και για απλο περπατημα ^^ πανω σε καποιο σπορ η αληθεια ειναι δν τα χω δοκιμασει ομως :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2020 στις 20:52 Ο Guest 523993: #3 01-08-20 20:52 Ψηφίστε, κάθε ψήφος μετράει... να δούμε τις τάσεις της αγοράς. Μπορείτε να ψηφίσετε περισσότερες από μία μάρκες, άλλωστε όλοι έχουμε διάφορες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2020 στις 21:39 Ο iminspain: #4 01-08-20 21:39 Εγώ συνήθως παίρνω Nike, αλλά το τελευταίο παπούτσι που αγόρασα ήταν New Balance και όντως το balance του είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.060 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2020 στις 14:51 Ο juste un instant: #5 02-08-20 14:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2020 στις 16:03 Ο Scandal έγραψε: #6 02-08-20 16:03 Στο λύκειο έπαιρνα Nike. Από τότε που ανακάλυψα το πόσο άνετα, σύγχρονα και μαλακά είναι τα Adidas (παίρνω κυρίως την Alphabounce σειρά αλλά θέλω να δοκιμάσω και την ακριβή Ultraboost), έχω μείνει σε Adidas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 14:07 Ο Scandal έγραψε: #7 14-10-22 14:07 Παιδιά πήρα τα ultraboost 22, δυστυχώς στη θέση που άλλα παπούτσια έχουν γλώσσα, με σφίγγει πολύ. Γέμισα το κάθε παπούτσι με: α) 1 μπουκαλάκι Axe β) ένα μπουκάλι νερό γ) ένα παλιό χαλασμένο ποντίκι Τα έχω ήδη 48 ώρες έτσι. Η βελτίωση μικρή, θα τα αφήσω κάπου 5 μέρες. Αν καταφέρω και τα στρώσω θα πάρω και την γκρι έκδοση! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.681 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 18:28 Η Εριφύλη έγραψε: #8 14-10-22 18:28 Nike air force και air Jordan, απλά τα λατρεύω Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 19:55 Η Chem2000 έγραψε: #9 14-10-22 19:55 Αθλητικά παίρνω πάντα Nike ή Adidas. Sneakers συνήθως Adidas (stan Smith πχ) ή vans. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.053 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 20:56 Ο Skiyo έγραψε: #10 14-10-22 20:56 Εγώ παίρνω Adidas ή Asics αθλητικά κυρίως. Τα sneakers δεν παίρνω επειδή γενικά περπατάω πολύ ώρα και με πονάνε στα πόδια μετά. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:06 Η atlantida: #11 14-10-22 21:06 εγώ συνήθως παίρνω παπούτσια τύπου superstar, άσπρα κλειστά γιατί με βολεύουν αρκετά (αν και στην αρχή ήμουν πολύ σκεπτική), αλλά και για αθλητικά προτιμώ adidas (είναι τα μόνα που έχουν αντέξει χωρίς να διαλυθούν στο δίμηνο). BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:41 Η BaSO4 έγραψε: #12 14-10-22 21:41 Έχω κάτι Nike Air Max μαύρα από το 2017 περίπου και ακόμα φοράω αποκλειστικά αυτά. Έχουν σκιστεί μόνο λίγο στις άκρες, αλλά εύκολα μπορείς να το αγνοήσεις (δεν έχω κυριολεκτικά άλλα παπούτσια ). Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:04 Ο Scandal έγραψε: #13 05-02-23 21:04 Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:24 Η Grand Duchess: #14 05-02-23 21:24 Πιο μικρή αγόραζα σνικερ περιπατικο τύπου all star. Αλλά από τότε που έγινα φοιτήτρια απλά ΔΕΝ (κουράζουν απίστευτα το πόδι). Ενώ βρίσκω πιο εύκολα παπούτσι από τα adidas, τα nike ομολογώ τα ζευγάρια που έχω είναι αθάνατα. Έπειτα λατρεύω και δερμάτινες μπότες. Must υπόδημα για χειμώνα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Click για ανάπτυξη... Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:33 Ο Scandal έγραψε: #15 05-02-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Click για ανάπτυξη... Εγώ τους κάνω έναν διπλό κόμπο, ίσα ίσα να μην κρέμονται και λύνονται (δλδ ούτε καν φιογκάκι, ούτως η άλλως δεν είναι μακριά για να γίνεται φιογκάκι). Τα έχω επίσης χαλαρώσει όσο γίνεται ώστε να μην πιέζουν το πόδι. Υπάρχει καμία πρόβλεψη από Adidas για high end σειρά (πχ ultraboost) για το '23; art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:46 Ο art_of_poetry: #16 05-02-23 21:46 Τα τελευταία χρόνια παίρνω New Balance αλλά ρε παιδί μου τέλειο δέσιμο στο πόδι, από άποψης ποιότητας μηδέν. Τώρα θα πειραματιστω με πιο κυριλέ εταιρίες sneakers Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:58 Ο Scandal έγραψε: #17 05-02-23 21:58 Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Τελευταία επεξεργασία: 5 Φεβρουαρίου 2023 art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 02:01 Ο art_of_poetry: #18 06-02-23 02:01 Εγώ κοιτάω αυτά Robinson 71501-145 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Φεβρουαρίου 2023 Ή αυτά Clarks Nature X Two Συνημμένα IMG_20230206_020038.jpg 91,3 KB · Εμφανίσεις: 186 IMG_20230206_015940.jpg 88,5 KB · Εμφανίσεις: 189 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 07:59 Η Grand Duchess: #19 06-02-23 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Click για ανάπτυξη... I swear τέτοια πρέπει να είχε ο τότε έφηβος ξάδερφος μου το 2005 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.006 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο Paragontas7000: #20 06-02-23 13:38 Αθλητικα εγω προτιμω ειτε αντιντας ειτε ασικς που ειναι ελαφρια και ανετα.Αλλα σνικερς προτιμω ναικ(air force air max kai air jordan).Πολυ ομορφα παπουτσια. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: constansn Τρελας123 Giorgkalo Peter Pan13 ggl Angelikaaa flaura future scientist Εριφύλη damn Nala love_to_learn BatGuin Mewmaw Wonderkid iiTzArismaltor_ Unboxholics giannhs2001 Aggel0sss Sofos Gerontas suuuuiiii Scandal Alessandra Eliza charmander Γιώτα Γιαννακού art_of_poetry MrDna Meow Helen06 EllieKal Abiogenesis Maynard Maria_Xagorari t3r0ne katia.m Paragontas7000 Κλημεντίνη tsiobieman George35 Giii Αναστασία197 eirinipap anastasia papa Dr. Gl. Luminous P.Dam. hirasawayui spring day lepipini Viedo T C louminis korlef Praxis paulkin94 Magigi estrela Citylights Billys 13 Zelina margik rempelos42 iManosX13 eukleidhs1821 J.Cameron azula iminspain Revekka fockos Rene2004 tslef8 GiorgosAsi Makis7 Ggpg Nefeloula Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποια μάρκα επιλέγετε για αθλητικά παπούτσια; Προσωπικά συνήθως πάω σε Nike ή Scott(εισάγονται απ'την εταιρία Μανιατόπουλος στην Πάτρα και πωλούνται στα ποδηλατάδικα, είναι εξαιρετικά αν κ λίγο ακριβά εδώ https://www.scott-sports.com/global/en/products/running-shoes τα μοντέλα της εταιρίας). Από ένδυση παίρνω συνήθως Adidas ή κάποιο Puma, έχω πάρει και Scott. Το θέμα μας εδώ είναι όμως τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. Εσείς ποιες επιλέγετε; Ψηφίστε όσες αγοράζετε δλδ πάνω από μία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2020 στις 15:51 Η bubblebee: #2 01-08-20 15:51 τα asics~ απιστευτα ανετα και για τρεξιμο και για απλο περπατημα ^^ πανω σε καποιο σπορ η αληθεια ειναι δν τα χω δοκιμασει ομως :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2020 στις 20:52 Ο Guest 523993: #3 01-08-20 20:52 Ψηφίστε, κάθε ψήφος μετράει... να δούμε τις τάσεις της αγοράς. Μπορείτε να ψηφίσετε περισσότερες από μία μάρκες, άλλωστε όλοι έχουμε διάφορες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2020 στις 21:39 Ο iminspain: #4 01-08-20 21:39 Εγώ συνήθως παίρνω Nike, αλλά το τελευταίο παπούτσι που αγόρασα ήταν New Balance και όντως το balance του είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.060 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2020 στις 14:51 Ο juste un instant: #5 02-08-20 14:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2020 στις 16:03 Ο Scandal έγραψε: #6 02-08-20 16:03 Στο λύκειο έπαιρνα Nike. Από τότε που ανακάλυψα το πόσο άνετα, σύγχρονα και μαλακά είναι τα Adidas (παίρνω κυρίως την Alphabounce σειρά αλλά θέλω να δοκιμάσω και την ακριβή Ultraboost), έχω μείνει σε Adidas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 14:07 Ο Scandal έγραψε: #7 14-10-22 14:07 Παιδιά πήρα τα ultraboost 22, δυστυχώς στη θέση που άλλα παπούτσια έχουν γλώσσα, με σφίγγει πολύ. Γέμισα το κάθε παπούτσι με: α) 1 μπουκαλάκι Axe β) ένα μπουκάλι νερό γ) ένα παλιό χαλασμένο ποντίκι Τα έχω ήδη 48 ώρες έτσι. Η βελτίωση μικρή, θα τα αφήσω κάπου 5 μέρες. Αν καταφέρω και τα στρώσω θα πάρω και την γκρι έκδοση! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.681 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 18:28 Η Εριφύλη έγραψε: #8 14-10-22 18:28 Nike air force και air Jordan, απλά τα λατρεύω Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 19:55 Η Chem2000 έγραψε: #9 14-10-22 19:55 Αθλητικά παίρνω πάντα Nike ή Adidas. Sneakers συνήθως Adidas (stan Smith πχ) ή vans. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.053 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 20:56 Ο Skiyo έγραψε: #10 14-10-22 20:56 Εγώ παίρνω Adidas ή Asics αθλητικά κυρίως. Τα sneakers δεν παίρνω επειδή γενικά περπατάω πολύ ώρα και με πονάνε στα πόδια μετά. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:06 Η atlantida: #11 14-10-22 21:06 εγώ συνήθως παίρνω παπούτσια τύπου superstar, άσπρα κλειστά γιατί με βολεύουν αρκετά (αν και στην αρχή ήμουν πολύ σκεπτική), αλλά και για αθλητικά προτιμώ adidas (είναι τα μόνα που έχουν αντέξει χωρίς να διαλυθούν στο δίμηνο). BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:41 Η BaSO4 έγραψε: #12 14-10-22 21:41 Έχω κάτι Nike Air Max μαύρα από το 2017 περίπου και ακόμα φοράω αποκλειστικά αυτά. Έχουν σκιστεί μόνο λίγο στις άκρες, αλλά εύκολα μπορείς να το αγνοήσεις (δεν έχω κυριολεκτικά άλλα παπούτσια ). Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:04 Ο Scandal έγραψε: #13 05-02-23 21:04 Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:24 Η Grand Duchess: #14 05-02-23 21:24 Πιο μικρή αγόραζα σνικερ περιπατικο τύπου all star. Αλλά από τότε που έγινα φοιτήτρια απλά ΔΕΝ (κουράζουν απίστευτα το πόδι). Ενώ βρίσκω πιο εύκολα παπούτσι από τα adidas, τα nike ομολογώ τα ζευγάρια που έχω είναι αθάνατα. Έπειτα λατρεύω και δερμάτινες μπότες. Must υπόδημα για χειμώνα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Click για ανάπτυξη... Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:33 Ο Scandal έγραψε: #15 05-02-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Click για ανάπτυξη... Εγώ τους κάνω έναν διπλό κόμπο, ίσα ίσα να μην κρέμονται και λύνονται (δλδ ούτε καν φιογκάκι, ούτως η άλλως δεν είναι μακριά για να γίνεται φιογκάκι). Τα έχω επίσης χαλαρώσει όσο γίνεται ώστε να μην πιέζουν το πόδι. Υπάρχει καμία πρόβλεψη από Adidas για high end σειρά (πχ ultraboost) για το '23; art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:46 Ο art_of_poetry: #16 05-02-23 21:46 Τα τελευταία χρόνια παίρνω New Balance αλλά ρε παιδί μου τέλειο δέσιμο στο πόδι, από άποψης ποιότητας μηδέν. Τώρα θα πειραματιστω με πιο κυριλέ εταιρίες sneakers Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:58 Ο Scandal έγραψε: #17 05-02-23 21:58 Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Τελευταία επεξεργασία: 5 Φεβρουαρίου 2023 art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 02:01 Ο art_of_poetry: #18 06-02-23 02:01 Εγώ κοιτάω αυτά Robinson 71501-145 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Φεβρουαρίου 2023 Ή αυτά Clarks Nature X Two Συνημμένα IMG_20230206_020038.jpg 91,3 KB · Εμφανίσεις: 186 IMG_20230206_015940.jpg 88,5 KB · Εμφανίσεις: 189 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 07:59 Η Grand Duchess: #19 06-02-23 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Click για ανάπτυξη... I swear τέτοια πρέπει να είχε ο τότε έφηβος ξάδερφος μου το 2005 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.006 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο Paragontas7000: #20 06-02-23 13:38 Αθλητικα εγω προτιμω ειτε αντιντας ειτε ασικς που ειναι ελαφρια και ανετα.Αλλα σνικερς προτιμω ναικ(air force air max kai air jordan).Πολυ ομορφα παπουτσια. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: constansn Τρελας123 Giorgkalo Peter Pan13 ggl Angelikaaa flaura future scientist Εριφύλη damn Nala love_to_learn BatGuin Mewmaw Wonderkid iiTzArismaltor_ Unboxholics giannhs2001 Aggel0sss Sofos Gerontas suuuuiiii Scandal Alessandra Eliza charmander Γιώτα Γιαννακού art_of_poetry MrDna Meow Helen06 EllieKal Abiogenesis Maynard Maria_Xagorari t3r0ne katia.m Paragontas7000 Κλημεντίνη tsiobieman George35 Giii Αναστασία197 eirinipap anastasia papa Dr. Gl. Luminous P.Dam. hirasawayui spring day lepipini Viedo T C louminis korlef Praxis paulkin94 Magigi estrela Citylights Billys 13 Zelina margik rempelos42 iManosX13 eukleidhs1821 J.Cameron azula iminspain Revekka fockos Rene2004 tslef8 GiorgosAsi Makis7 Ggpg Nefeloula Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα asics~ απιστευτα ανετα και για τρεξιμο και για απλο περπατημα ^^ πανω σε καποιο σπορ η αληθεια ειναι δν τα χω δοκιμασει ομως :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2020 στις 20:52 Ο Guest 523993: #3 01-08-20 20:52 Ψηφίστε, κάθε ψήφος μετράει... να δούμε τις τάσεις της αγοράς. Μπορείτε να ψηφίσετε περισσότερες από μία μάρκες, άλλωστε όλοι έχουμε διάφορες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2020 στις 21:39 Ο iminspain: #4 01-08-20 21:39 Εγώ συνήθως παίρνω Nike, αλλά το τελευταίο παπούτσι που αγόρασα ήταν New Balance και όντως το balance του είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.060 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2020 στις 14:51 Ο juste un instant: #5 02-08-20 14:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2020 στις 16:03 Ο Scandal έγραψε: #6 02-08-20 16:03 Στο λύκειο έπαιρνα Nike. Από τότε που ανακάλυψα το πόσο άνετα, σύγχρονα και μαλακά είναι τα Adidas (παίρνω κυρίως την Alphabounce σειρά αλλά θέλω να δοκιμάσω και την ακριβή Ultraboost), έχω μείνει σε Adidas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 14:07 Ο Scandal έγραψε: #7 14-10-22 14:07 Παιδιά πήρα τα ultraboost 22, δυστυχώς στη θέση που άλλα παπούτσια έχουν γλώσσα, με σφίγγει πολύ. Γέμισα το κάθε παπούτσι με: α) 1 μπουκαλάκι Axe β) ένα μπουκάλι νερό γ) ένα παλιό χαλασμένο ποντίκι Τα έχω ήδη 48 ώρες έτσι. Η βελτίωση μικρή, θα τα αφήσω κάπου 5 μέρες. Αν καταφέρω και τα στρώσω θα πάρω και την γκρι έκδοση! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.681 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 18:28 Η Εριφύλη έγραψε: #8 14-10-22 18:28 Nike air force και air Jordan, απλά τα λατρεύω Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 19:55 Η Chem2000 έγραψε: #9 14-10-22 19:55 Αθλητικά παίρνω πάντα Nike ή Adidas. Sneakers συνήθως Adidas (stan Smith πχ) ή vans. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.053 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 20:56 Ο Skiyo έγραψε: #10 14-10-22 20:56 Εγώ παίρνω Adidas ή Asics αθλητικά κυρίως. Τα sneakers δεν παίρνω επειδή γενικά περπατάω πολύ ώρα και με πονάνε στα πόδια μετά. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:06 Η atlantida: #11 14-10-22 21:06 εγώ συνήθως παίρνω παπούτσια τύπου superstar, άσπρα κλειστά γιατί με βολεύουν αρκετά (αν και στην αρχή ήμουν πολύ σκεπτική), αλλά και για αθλητικά προτιμώ adidas (είναι τα μόνα που έχουν αντέξει χωρίς να διαλυθούν στο δίμηνο). BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:41 Η BaSO4 έγραψε: #12 14-10-22 21:41 Έχω κάτι Nike Air Max μαύρα από το 2017 περίπου και ακόμα φοράω αποκλειστικά αυτά. Έχουν σκιστεί μόνο λίγο στις άκρες, αλλά εύκολα μπορείς να το αγνοήσεις (δεν έχω κυριολεκτικά άλλα παπούτσια ). Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:04 Ο Scandal έγραψε: #13 05-02-23 21:04 Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:24 Η Grand Duchess: #14 05-02-23 21:24 Πιο μικρή αγόραζα σνικερ περιπατικο τύπου all star. Αλλά από τότε που έγινα φοιτήτρια απλά ΔΕΝ (κουράζουν απίστευτα το πόδι). Ενώ βρίσκω πιο εύκολα παπούτσι από τα adidas, τα nike ομολογώ τα ζευγάρια που έχω είναι αθάνατα. Έπειτα λατρεύω και δερμάτινες μπότες. Must υπόδημα για χειμώνα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Click για ανάπτυξη... Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:33 Ο Scandal έγραψε: #15 05-02-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Click για ανάπτυξη... Εγώ τους κάνω έναν διπλό κόμπο, ίσα ίσα να μην κρέμονται και λύνονται (δλδ ούτε καν φιογκάκι, ούτως η άλλως δεν είναι μακριά για να γίνεται φιογκάκι). Τα έχω επίσης χαλαρώσει όσο γίνεται ώστε να μην πιέζουν το πόδι. Υπάρχει καμία πρόβλεψη από Adidas για high end σειρά (πχ ultraboost) για το '23; art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:46 Ο art_of_poetry: #16 05-02-23 21:46 Τα τελευταία χρόνια παίρνω New Balance αλλά ρε παιδί μου τέλειο δέσιμο στο πόδι, από άποψης ποιότητας μηδέν. Τώρα θα πειραματιστω με πιο κυριλέ εταιρίες sneakers Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:58 Ο Scandal έγραψε: #17 05-02-23 21:58 Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Τελευταία επεξεργασία: 5 Φεβρουαρίου 2023 art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 02:01 Ο art_of_poetry: #18 06-02-23 02:01 Εγώ κοιτάω αυτά Robinson 71501-145 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Φεβρουαρίου 2023 Ή αυτά Clarks Nature X Two Συνημμένα IMG_20230206_020038.jpg 91,3 KB · Εμφανίσεις: 186 IMG_20230206_015940.jpg 88,5 KB · Εμφανίσεις: 189 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 07:59 Η Grand Duchess: #19 06-02-23 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Click για ανάπτυξη... I swear τέτοια πρέπει να είχε ο τότε έφηβος ξάδερφος μου το 2005 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.006 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο Paragontas7000: #20 06-02-23 13:38 Αθλητικα εγω προτιμω ειτε αντιντας ειτε ασικς που ειναι ελαφρια και ανετα.Αλλα σνικερς προτιμω ναικ(air force air max kai air jordan).Πολυ ομορφα παπουτσια. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: constansn Τρελας123 Giorgkalo Peter Pan13 ggl Angelikaaa flaura future scientist Εριφύλη damn Nala love_to_learn BatGuin Mewmaw Wonderkid iiTzArismaltor_ Unboxholics giannhs2001 Aggel0sss Sofos Gerontas suuuuiiii Scandal Alessandra Eliza charmander Γιώτα Γιαννακού art_of_poetry MrDna Meow Helen06 EllieKal Abiogenesis Maynard Maria_Xagorari t3r0ne katia.m Paragontas7000 Κλημεντίνη tsiobieman George35 Giii Αναστασία197 eirinipap anastasia papa Dr. Gl. Luminous P.Dam. hirasawayui spring day lepipini Viedo T C louminis korlef Praxis paulkin94 Magigi estrela Citylights Billys 13 Zelina margik rempelos42 iManosX13 eukleidhs1821 J.Cameron azula iminspain Revekka fockos Rene2004 tslef8 GiorgosAsi Makis7 Ggpg Nefeloula Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφίστε, κάθε ψήφος μετράει... να δούμε τις τάσεις της αγοράς. Μπορείτε να ψηφίσετε περισσότερες από μία μάρκες, άλλωστε όλοι έχουμε διάφορες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2020 στις 21:39 Ο iminspain: #4 01-08-20 21:39 Εγώ συνήθως παίρνω Nike, αλλά το τελευταίο παπούτσι που αγόρασα ήταν New Balance και όντως το balance του είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.060 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2020 στις 14:51 Ο juste un instant: #5 02-08-20 14:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2020 στις 16:03 Ο Scandal έγραψε: #6 02-08-20 16:03 Στο λύκειο έπαιρνα Nike. Από τότε που ανακάλυψα το πόσο άνετα, σύγχρονα και μαλακά είναι τα Adidas (παίρνω κυρίως την Alphabounce σειρά αλλά θέλω να δοκιμάσω και την ακριβή Ultraboost), έχω μείνει σε Adidas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 14:07 Ο Scandal έγραψε: #7 14-10-22 14:07 Παιδιά πήρα τα ultraboost 22, δυστυχώς στη θέση που άλλα παπούτσια έχουν γλώσσα, με σφίγγει πολύ. Γέμισα το κάθε παπούτσι με: α) 1 μπουκαλάκι Axe β) ένα μπουκάλι νερό γ) ένα παλιό χαλασμένο ποντίκι Τα έχω ήδη 48 ώρες έτσι. Η βελτίωση μικρή, θα τα αφήσω κάπου 5 μέρες. Αν καταφέρω και τα στρώσω θα πάρω και την γκρι έκδοση! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.681 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 18:28 Η Εριφύλη έγραψε: #8 14-10-22 18:28 Nike air force και air Jordan, απλά τα λατρεύω Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 19:55 Η Chem2000 έγραψε: #9 14-10-22 19:55 Αθλητικά παίρνω πάντα Nike ή Adidas. Sneakers συνήθως Adidas (stan Smith πχ) ή vans. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.053 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 20:56 Ο Skiyo έγραψε: #10 14-10-22 20:56 Εγώ παίρνω Adidas ή Asics αθλητικά κυρίως. Τα sneakers δεν παίρνω επειδή γενικά περπατάω πολύ ώρα και με πονάνε στα πόδια μετά. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:06 Η atlantida: #11 14-10-22 21:06 εγώ συνήθως παίρνω παπούτσια τύπου superstar, άσπρα κλειστά γιατί με βολεύουν αρκετά (αν και στην αρχή ήμουν πολύ σκεπτική), αλλά και για αθλητικά προτιμώ adidas (είναι τα μόνα που έχουν αντέξει χωρίς να διαλυθούν στο δίμηνο). BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:41 Η BaSO4 έγραψε: #12 14-10-22 21:41 Έχω κάτι Nike Air Max μαύρα από το 2017 περίπου και ακόμα φοράω αποκλειστικά αυτά. Έχουν σκιστεί μόνο λίγο στις άκρες, αλλά εύκολα μπορείς να το αγνοήσεις (δεν έχω κυριολεκτικά άλλα παπούτσια ). Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:04 Ο Scandal έγραψε: #13 05-02-23 21:04 Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:24 Η Grand Duchess: #14 05-02-23 21:24 Πιο μικρή αγόραζα σνικερ περιπατικο τύπου all star. Αλλά από τότε που έγινα φοιτήτρια απλά ΔΕΝ (κουράζουν απίστευτα το πόδι). Ενώ βρίσκω πιο εύκολα παπούτσι από τα adidas, τα nike ομολογώ τα ζευγάρια που έχω είναι αθάνατα. Έπειτα λατρεύω και δερμάτινες μπότες. Must υπόδημα για χειμώνα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Click για ανάπτυξη... Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:33 Ο Scandal έγραψε: #15 05-02-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Click για ανάπτυξη... Εγώ τους κάνω έναν διπλό κόμπο, ίσα ίσα να μην κρέμονται και λύνονται (δλδ ούτε καν φιογκάκι, ούτως η άλλως δεν είναι μακριά για να γίνεται φιογκάκι). Τα έχω επίσης χαλαρώσει όσο γίνεται ώστε να μην πιέζουν το πόδι. Υπάρχει καμία πρόβλεψη από Adidas για high end σειρά (πχ ultraboost) για το '23; art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:46 Ο art_of_poetry: #16 05-02-23 21:46 Τα τελευταία χρόνια παίρνω New Balance αλλά ρε παιδί μου τέλειο δέσιμο στο πόδι, από άποψης ποιότητας μηδέν. Τώρα θα πειραματιστω με πιο κυριλέ εταιρίες sneakers Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:58 Ο Scandal έγραψε: #17 05-02-23 21:58 Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Τελευταία επεξεργασία: 5 Φεβρουαρίου 2023 art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 02:01 Ο art_of_poetry: #18 06-02-23 02:01 Εγώ κοιτάω αυτά Robinson 71501-145 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Φεβρουαρίου 2023 Ή αυτά Clarks Nature X Two Συνημμένα IMG_20230206_020038.jpg 91,3 KB · Εμφανίσεις: 186 IMG_20230206_015940.jpg 88,5 KB · Εμφανίσεις: 189 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 07:59 Η Grand Duchess: #19 06-02-23 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Click για ανάπτυξη... I swear τέτοια πρέπει να είχε ο τότε έφηβος ξάδερφος μου το 2005 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.006 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο Paragontas7000: #20 06-02-23 13:38 Αθλητικα εγω προτιμω ειτε αντιντας ειτε ασικς που ειναι ελαφρια και ανετα.Αλλα σνικερς προτιμω ναικ(air force air max kai air jordan).Πολυ ομορφα παπουτσια. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: constansn Τρελας123 Giorgkalo Peter Pan13 ggl Angelikaaa flaura future scientist Εριφύλη damn Nala love_to_learn BatGuin Mewmaw Wonderkid iiTzArismaltor_ Unboxholics giannhs2001 Aggel0sss Sofos Gerontas suuuuiiii Scandal Alessandra Eliza charmander Γιώτα Γιαννακού art_of_poetry MrDna Meow Helen06 EllieKal Abiogenesis Maynard Maria_Xagorari t3r0ne katia.m Paragontas7000 Κλημεντίνη tsiobieman George35 Giii Αναστασία197 eirinipap anastasia papa Dr. Gl. Luminous P.Dam. hirasawayui spring day lepipini Viedo T C louminis korlef Praxis paulkin94 Magigi estrela Citylights Billys 13 Zelina margik rempelos42 iManosX13 eukleidhs1821 J.Cameron azula iminspain Revekka fockos Rene2004 tslef8 GiorgosAsi Makis7 Ggpg Nefeloula Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ συνήθως παίρνω Nike, αλλά το τελευταίο παπούτσι που αγόρασα ήταν New Balance και όντως το balance του είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.060 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2020 στις 14:51 Ο juste un instant: #5 02-08-20 14:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2020 στις 16:03 Ο Scandal έγραψε: #6 02-08-20 16:03 Στο λύκειο έπαιρνα Nike. Από τότε που ανακάλυψα το πόσο άνετα, σύγχρονα και μαλακά είναι τα Adidas (παίρνω κυρίως την Alphabounce σειρά αλλά θέλω να δοκιμάσω και την ακριβή Ultraboost), έχω μείνει σε Adidas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 14:07 Ο Scandal έγραψε: #7 14-10-22 14:07 Παιδιά πήρα τα ultraboost 22, δυστυχώς στη θέση που άλλα παπούτσια έχουν γλώσσα, με σφίγγει πολύ. Γέμισα το κάθε παπούτσι με: α) 1 μπουκαλάκι Axe β) ένα μπουκάλι νερό γ) ένα παλιό χαλασμένο ποντίκι Τα έχω ήδη 48 ώρες έτσι. Η βελτίωση μικρή, θα τα αφήσω κάπου 5 μέρες. Αν καταφέρω και τα στρώσω θα πάρω και την γκρι έκδοση! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.681 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 18:28 Η Εριφύλη έγραψε: #8 14-10-22 18:28 Nike air force και air Jordan, απλά τα λατρεύω Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 19:55 Η Chem2000 έγραψε: #9 14-10-22 19:55 Αθλητικά παίρνω πάντα Nike ή Adidas. Sneakers συνήθως Adidas (stan Smith πχ) ή vans. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.053 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 20:56 Ο Skiyo έγραψε: #10 14-10-22 20:56 Εγώ παίρνω Adidas ή Asics αθλητικά κυρίως. Τα sneakers δεν παίρνω επειδή γενικά περπατάω πολύ ώρα και με πονάνε στα πόδια μετά. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:06 Η atlantida: #11 14-10-22 21:06 εγώ συνήθως παίρνω παπούτσια τύπου superstar, άσπρα κλειστά γιατί με βολεύουν αρκετά (αν και στην αρχή ήμουν πολύ σκεπτική), αλλά και για αθλητικά προτιμώ adidas (είναι τα μόνα που έχουν αντέξει χωρίς να διαλυθούν στο δίμηνο). BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:41 Η BaSO4 έγραψε: #12 14-10-22 21:41 Έχω κάτι Nike Air Max μαύρα από το 2017 περίπου και ακόμα φοράω αποκλειστικά αυτά. Έχουν σκιστεί μόνο λίγο στις άκρες, αλλά εύκολα μπορείς να το αγνοήσεις (δεν έχω κυριολεκτικά άλλα παπούτσια ). Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:04 Ο Scandal έγραψε: #13 05-02-23 21:04 Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:24 Η Grand Duchess: #14 05-02-23 21:24 Πιο μικρή αγόραζα σνικερ περιπατικο τύπου all star. Αλλά από τότε που έγινα φοιτήτρια απλά ΔΕΝ (κουράζουν απίστευτα το πόδι). Ενώ βρίσκω πιο εύκολα παπούτσι από τα adidas, τα nike ομολογώ τα ζευγάρια που έχω είναι αθάνατα. Έπειτα λατρεύω και δερμάτινες μπότες. Must υπόδημα για χειμώνα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Click για ανάπτυξη... Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:33 Ο Scandal έγραψε: #15 05-02-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Click για ανάπτυξη... Εγώ τους κάνω έναν διπλό κόμπο, ίσα ίσα να μην κρέμονται και λύνονται (δλδ ούτε καν φιογκάκι, ούτως η άλλως δεν είναι μακριά για να γίνεται φιογκάκι). Τα έχω επίσης χαλαρώσει όσο γίνεται ώστε να μην πιέζουν το πόδι. Υπάρχει καμία πρόβλεψη από Adidas για high end σειρά (πχ ultraboost) για το '23; art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:46 Ο art_of_poetry: #16 05-02-23 21:46 Τα τελευταία χρόνια παίρνω New Balance αλλά ρε παιδί μου τέλειο δέσιμο στο πόδι, από άποψης ποιότητας μηδέν. Τώρα θα πειραματιστω με πιο κυριλέ εταιρίες sneakers Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:58 Ο Scandal έγραψε: #17 05-02-23 21:58 Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Τελευταία επεξεργασία: 5 Φεβρουαρίου 2023 art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 02:01 Ο art_of_poetry: #18 06-02-23 02:01 Εγώ κοιτάω αυτά Robinson 71501-145 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Φεβρουαρίου 2023 Ή αυτά Clarks Nature X Two Συνημμένα IMG_20230206_020038.jpg 91,3 KB · Εμφανίσεις: 186 IMG_20230206_015940.jpg 88,5 KB · Εμφανίσεις: 189 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 07:59 Η Grand Duchess: #19 06-02-23 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Click για ανάπτυξη... I swear τέτοια πρέπει να είχε ο τότε έφηβος ξάδερφος μου το 2005 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.006 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο Paragontas7000: #20 06-02-23 13:38 Αθλητικα εγω προτιμω ειτε αντιντας ειτε ασικς που ειναι ελαφρια και ανετα.Αλλα σνικερς προτιμω ναικ(air force air max kai air jordan).Πολυ ομορφα παπουτσια. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: constansn Τρελας123 Giorgkalo Peter Pan13 ggl Angelikaaa flaura future scientist Εριφύλη damn Nala love_to_learn BatGuin Mewmaw Wonderkid iiTzArismaltor_ Unboxholics giannhs2001 Aggel0sss Sofos Gerontas suuuuiiii Scandal Alessandra Eliza charmander Γιώτα Γιαννακού art_of_poetry MrDna Meow Helen06 EllieKal Abiogenesis Maynard Maria_Xagorari t3r0ne katia.m Paragontas7000 Κλημεντίνη tsiobieman George35 Giii Αναστασία197 eirinipap anastasia papa Dr. Gl. Luminous P.Dam. hirasawayui spring day lepipini Viedo T C louminis korlef Praxis paulkin94 Magigi estrela Citylights Billys 13 Zelina margik rempelos42 iManosX13 eukleidhs1821 J.Cameron azula iminspain Revekka fockos Rene2004 tslef8 GiorgosAsi Makis7 Ggpg Nefeloula Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2020 στις 16:03 Ο Scandal έγραψε: #6 02-08-20 16:03 Στο λύκειο έπαιρνα Nike. Από τότε που ανακάλυψα το πόσο άνετα, σύγχρονα και μαλακά είναι τα Adidas (παίρνω κυρίως την Alphabounce σειρά αλλά θέλω να δοκιμάσω και την ακριβή Ultraboost), έχω μείνει σε Adidas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 14:07 Ο Scandal έγραψε: #7 14-10-22 14:07 Παιδιά πήρα τα ultraboost 22, δυστυχώς στη θέση που άλλα παπούτσια έχουν γλώσσα, με σφίγγει πολύ. Γέμισα το κάθε παπούτσι με: α) 1 μπουκαλάκι Axe β) ένα μπουκάλι νερό γ) ένα παλιό χαλασμένο ποντίκι Τα έχω ήδη 48 ώρες έτσι. Η βελτίωση μικρή, θα τα αφήσω κάπου 5 μέρες. Αν καταφέρω και τα στρώσω θα πάρω και την γκρι έκδοση! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.681 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 18:28 Η Εριφύλη έγραψε: #8 14-10-22 18:28 Nike air force και air Jordan, απλά τα λατρεύω Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 19:55 Η Chem2000 έγραψε: #9 14-10-22 19:55 Αθλητικά παίρνω πάντα Nike ή Adidas. Sneakers συνήθως Adidas (stan Smith πχ) ή vans. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.053 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 20:56 Ο Skiyo έγραψε: #10 14-10-22 20:56 Εγώ παίρνω Adidas ή Asics αθλητικά κυρίως. Τα sneakers δεν παίρνω επειδή γενικά περπατάω πολύ ώρα και με πονάνε στα πόδια μετά. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:06 Η atlantida: #11 14-10-22 21:06 εγώ συνήθως παίρνω παπούτσια τύπου superstar, άσπρα κλειστά γιατί με βολεύουν αρκετά (αν και στην αρχή ήμουν πολύ σκεπτική), αλλά και για αθλητικά προτιμώ adidas (είναι τα μόνα που έχουν αντέξει χωρίς να διαλυθούν στο δίμηνο). BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:41 Η BaSO4 έγραψε: #12 14-10-22 21:41 Έχω κάτι Nike Air Max μαύρα από το 2017 περίπου και ακόμα φοράω αποκλειστικά αυτά. Έχουν σκιστεί μόνο λίγο στις άκρες, αλλά εύκολα μπορείς να το αγνοήσεις (δεν έχω κυριολεκτικά άλλα παπούτσια ). Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:04 Ο Scandal έγραψε: #13 05-02-23 21:04 Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:24 Η Grand Duchess: #14 05-02-23 21:24 Πιο μικρή αγόραζα σνικερ περιπατικο τύπου all star. Αλλά από τότε που έγινα φοιτήτρια απλά ΔΕΝ (κουράζουν απίστευτα το πόδι). Ενώ βρίσκω πιο εύκολα παπούτσι από τα adidas, τα nike ομολογώ τα ζευγάρια που έχω είναι αθάνατα. Έπειτα λατρεύω και δερμάτινες μπότες. Must υπόδημα για χειμώνα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Click για ανάπτυξη... Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:33 Ο Scandal έγραψε: #15 05-02-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Click για ανάπτυξη... Εγώ τους κάνω έναν διπλό κόμπο, ίσα ίσα να μην κρέμονται και λύνονται (δλδ ούτε καν φιογκάκι, ούτως η άλλως δεν είναι μακριά για να γίνεται φιογκάκι). Τα έχω επίσης χαλαρώσει όσο γίνεται ώστε να μην πιέζουν το πόδι. Υπάρχει καμία πρόβλεψη από Adidas για high end σειρά (πχ ultraboost) για το '23; art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:46 Ο art_of_poetry: #16 05-02-23 21:46 Τα τελευταία χρόνια παίρνω New Balance αλλά ρε παιδί μου τέλειο δέσιμο στο πόδι, από άποψης ποιότητας μηδέν. Τώρα θα πειραματιστω με πιο κυριλέ εταιρίες sneakers Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:58 Ο Scandal έγραψε: #17 05-02-23 21:58 Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Τελευταία επεξεργασία: 5 Φεβρουαρίου 2023 art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 02:01 Ο art_of_poetry: #18 06-02-23 02:01 Εγώ κοιτάω αυτά Robinson 71501-145 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Φεβρουαρίου 2023 Ή αυτά Clarks Nature X Two Συνημμένα IMG_20230206_020038.jpg 91,3 KB · Εμφανίσεις: 186 IMG_20230206_015940.jpg 88,5 KB · Εμφανίσεις: 189 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 07:59 Η Grand Duchess: #19 06-02-23 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Click για ανάπτυξη... I swear τέτοια πρέπει να είχε ο τότε έφηβος ξάδερφος μου το 2005 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.006 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο Paragontas7000: #20 06-02-23 13:38 Αθλητικα εγω προτιμω ειτε αντιντας ειτε ασικς που ειναι ελαφρια και ανετα.Αλλα σνικερς προτιμω ναικ(air force air max kai air jordan).Πολυ ομορφα παπουτσια. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: constansn Τρελας123 Giorgkalo Peter Pan13 ggl Angelikaaa flaura future scientist Εριφύλη damn Nala love_to_learn BatGuin Mewmaw Wonderkid iiTzArismaltor_ Unboxholics giannhs2001 Aggel0sss Sofos Gerontas suuuuiiii Scandal Alessandra Eliza charmander Γιώτα Γιαννακού art_of_poetry MrDna Meow Helen06 EllieKal Abiogenesis Maynard Maria_Xagorari t3r0ne katia.m Paragontas7000 Κλημεντίνη tsiobieman George35 Giii Αναστασία197 eirinipap anastasia papa Dr. Gl. Luminous P.Dam. hirasawayui spring day lepipini Viedo T C louminis korlef Praxis paulkin94 Magigi estrela Citylights Billys 13 Zelina margik rempelos42 iManosX13 eukleidhs1821 J.Cameron azula iminspain Revekka fockos Rene2004 tslef8 GiorgosAsi Makis7 Ggpg Nefeloula Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο λύκειο έπαιρνα Nike. Από τότε που ανακάλυψα το πόσο άνετα, σύγχρονα και μαλακά είναι τα Adidas (παίρνω κυρίως την Alphabounce σειρά αλλά θέλω να δοκιμάσω και την ακριβή Ultraboost), έχω μείνει σε Adidas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 14:07 Ο Scandal έγραψε: #7 14-10-22 14:07 Παιδιά πήρα τα ultraboost 22, δυστυχώς στη θέση που άλλα παπούτσια έχουν γλώσσα, με σφίγγει πολύ. Γέμισα το κάθε παπούτσι με: α) 1 μπουκαλάκι Axe β) ένα μπουκάλι νερό γ) ένα παλιό χαλασμένο ποντίκι Τα έχω ήδη 48 ώρες έτσι. Η βελτίωση μικρή, θα τα αφήσω κάπου 5 μέρες. Αν καταφέρω και τα στρώσω θα πάρω και την γκρι έκδοση! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.681 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 18:28 Η Εριφύλη έγραψε: #8 14-10-22 18:28 Nike air force και air Jordan, απλά τα λατρεύω Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 19:55 Η Chem2000 έγραψε: #9 14-10-22 19:55 Αθλητικά παίρνω πάντα Nike ή Adidas. Sneakers συνήθως Adidas (stan Smith πχ) ή vans. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.053 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 20:56 Ο Skiyo έγραψε: #10 14-10-22 20:56 Εγώ παίρνω Adidas ή Asics αθλητικά κυρίως. Τα sneakers δεν παίρνω επειδή γενικά περπατάω πολύ ώρα και με πονάνε στα πόδια μετά. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:06 Η atlantida: #11 14-10-22 21:06 εγώ συνήθως παίρνω παπούτσια τύπου superstar, άσπρα κλειστά γιατί με βολεύουν αρκετά (αν και στην αρχή ήμουν πολύ σκεπτική), αλλά και για αθλητικά προτιμώ adidas (είναι τα μόνα που έχουν αντέξει χωρίς να διαλυθούν στο δίμηνο). BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:41 Η BaSO4 έγραψε: #12 14-10-22 21:41 Έχω κάτι Nike Air Max μαύρα από το 2017 περίπου και ακόμα φοράω αποκλειστικά αυτά. Έχουν σκιστεί μόνο λίγο στις άκρες, αλλά εύκολα μπορείς να το αγνοήσεις (δεν έχω κυριολεκτικά άλλα παπούτσια ). Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:04 Ο Scandal έγραψε: #13 05-02-23 21:04 Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:24 Η Grand Duchess: #14 05-02-23 21:24 Πιο μικρή αγόραζα σνικερ περιπατικο τύπου all star. Αλλά από τότε που έγινα φοιτήτρια απλά ΔΕΝ (κουράζουν απίστευτα το πόδι). Ενώ βρίσκω πιο εύκολα παπούτσι από τα adidas, τα nike ομολογώ τα ζευγάρια που έχω είναι αθάνατα. Έπειτα λατρεύω και δερμάτινες μπότες. Must υπόδημα για χειμώνα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Click για ανάπτυξη... Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:33 Ο Scandal έγραψε: #15 05-02-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Click για ανάπτυξη... Εγώ τους κάνω έναν διπλό κόμπο, ίσα ίσα να μην κρέμονται και λύνονται (δλδ ούτε καν φιογκάκι, ούτως η άλλως δεν είναι μακριά για να γίνεται φιογκάκι). Τα έχω επίσης χαλαρώσει όσο γίνεται ώστε να μην πιέζουν το πόδι. Υπάρχει καμία πρόβλεψη από Adidas για high end σειρά (πχ ultraboost) για το '23; art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:46 Ο art_of_poetry: #16 05-02-23 21:46 Τα τελευταία χρόνια παίρνω New Balance αλλά ρε παιδί μου τέλειο δέσιμο στο πόδι, από άποψης ποιότητας μηδέν. Τώρα θα πειραματιστω με πιο κυριλέ εταιρίες sneakers Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:58 Ο Scandal έγραψε: #17 05-02-23 21:58 Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Τελευταία επεξεργασία: 5 Φεβρουαρίου 2023 art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 02:01 Ο art_of_poetry: #18 06-02-23 02:01 Εγώ κοιτάω αυτά Robinson 71501-145 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Φεβρουαρίου 2023 Ή αυτά Clarks Nature X Two Συνημμένα IMG_20230206_020038.jpg 91,3 KB · Εμφανίσεις: 186 IMG_20230206_015940.jpg 88,5 KB · Εμφανίσεις: 189 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 07:59 Η Grand Duchess: #19 06-02-23 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Click για ανάπτυξη... I swear τέτοια πρέπει να είχε ο τότε έφηβος ξάδερφος μου το 2005 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.006 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο Paragontas7000: #20 06-02-23 13:38 Αθλητικα εγω προτιμω ειτε αντιντας ειτε ασικς που ειναι ελαφρια και ανετα.Αλλα σνικερς προτιμω ναικ(air force air max kai air jordan).Πολυ ομορφα παπουτσια. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: constansn Τρελας123 Giorgkalo Peter Pan13 ggl Angelikaaa flaura future scientist Εριφύλη damn Nala love_to_learn BatGuin Mewmaw Wonderkid iiTzArismaltor_ Unboxholics giannhs2001 Aggel0sss Sofos Gerontas suuuuiiii Scandal Alessandra Eliza charmander Γιώτα Γιαννακού art_of_poetry MrDna Meow Helen06 EllieKal Abiogenesis Maynard Maria_Xagorari t3r0ne katia.m Paragontas7000 Κλημεντίνη tsiobieman George35 Giii Αναστασία197 eirinipap anastasia papa Dr. Gl. Luminous P.Dam. hirasawayui spring day lepipini Viedo T C louminis korlef Praxis paulkin94 Magigi estrela Citylights Billys 13 Zelina margik rempelos42 iManosX13 eukleidhs1821 J.Cameron azula iminspain Revekka fockos Rene2004 tslef8 GiorgosAsi Makis7 Ggpg Nefeloula Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά πήρα τα ultraboost 22, δυστυχώς στη θέση που άλλα παπούτσια έχουν γλώσσα, με σφίγγει πολύ. Γέμισα το κάθε παπούτσι με: α) 1 μπουκαλάκι Axe β) ένα μπουκάλι νερό γ) ένα παλιό χαλασμένο ποντίκι Τα έχω ήδη 48 ώρες έτσι. Η βελτίωση μικρή, θα τα αφήσω κάπου 5 μέρες. Αν καταφέρω και τα στρώσω θα πάρω και την γκρι έκδοση!
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.681 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 18:28 Η Εριφύλη έγραψε: #8 14-10-22 18:28 Nike air force και air Jordan, απλά τα λατρεύω Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 19:55 Η Chem2000 έγραψε: #9 14-10-22 19:55 Αθλητικά παίρνω πάντα Nike ή Adidas. Sneakers συνήθως Adidas (stan Smith πχ) ή vans. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.053 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 20:56 Ο Skiyo έγραψε: #10 14-10-22 20:56 Εγώ παίρνω Adidas ή Asics αθλητικά κυρίως. Τα sneakers δεν παίρνω επειδή γενικά περπατάω πολύ ώρα και με πονάνε στα πόδια μετά. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:06 Η atlantida: #11 14-10-22 21:06 εγώ συνήθως παίρνω παπούτσια τύπου superstar, άσπρα κλειστά γιατί με βολεύουν αρκετά (αν και στην αρχή ήμουν πολύ σκεπτική), αλλά και για αθλητικά προτιμώ adidas (είναι τα μόνα που έχουν αντέξει χωρίς να διαλυθούν στο δίμηνο). BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:41 Η BaSO4 έγραψε: #12 14-10-22 21:41 Έχω κάτι Nike Air Max μαύρα από το 2017 περίπου και ακόμα φοράω αποκλειστικά αυτά. Έχουν σκιστεί μόνο λίγο στις άκρες, αλλά εύκολα μπορείς να το αγνοήσεις (δεν έχω κυριολεκτικά άλλα παπούτσια ). Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:04 Ο Scandal έγραψε: #13 05-02-23 21:04 Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:24 Η Grand Duchess: #14 05-02-23 21:24 Πιο μικρή αγόραζα σνικερ περιπατικο τύπου all star. Αλλά από τότε που έγινα φοιτήτρια απλά ΔΕΝ (κουράζουν απίστευτα το πόδι). Ενώ βρίσκω πιο εύκολα παπούτσι από τα adidas, τα nike ομολογώ τα ζευγάρια που έχω είναι αθάνατα. Έπειτα λατρεύω και δερμάτινες μπότες. Must υπόδημα για χειμώνα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Click για ανάπτυξη... Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:33 Ο Scandal έγραψε: #15 05-02-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Click για ανάπτυξη... Εγώ τους κάνω έναν διπλό κόμπο, ίσα ίσα να μην κρέμονται και λύνονται (δλδ ούτε καν φιογκάκι, ούτως η άλλως δεν είναι μακριά για να γίνεται φιογκάκι). Τα έχω επίσης χαλαρώσει όσο γίνεται ώστε να μην πιέζουν το πόδι. Υπάρχει καμία πρόβλεψη από Adidas για high end σειρά (πχ ultraboost) για το '23; art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:46 Ο art_of_poetry: #16 05-02-23 21:46 Τα τελευταία χρόνια παίρνω New Balance αλλά ρε παιδί μου τέλειο δέσιμο στο πόδι, από άποψης ποιότητας μηδέν. Τώρα θα πειραματιστω με πιο κυριλέ εταιρίες sneakers Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:58 Ο Scandal έγραψε: #17 05-02-23 21:58 Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Τελευταία επεξεργασία: 5 Φεβρουαρίου 2023 art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 02:01 Ο art_of_poetry: #18 06-02-23 02:01 Εγώ κοιτάω αυτά Robinson 71501-145 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Φεβρουαρίου 2023 Ή αυτά Clarks Nature X Two Συνημμένα IMG_20230206_020038.jpg 91,3 KB · Εμφανίσεις: 186 IMG_20230206_015940.jpg 88,5 KB · Εμφανίσεις: 189 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 07:59 Η Grand Duchess: #19 06-02-23 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Click για ανάπτυξη... I swear τέτοια πρέπει να είχε ο τότε έφηβος ξάδερφος μου το 2005 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.006 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο Paragontas7000: #20 06-02-23 13:38 Αθλητικα εγω προτιμω ειτε αντιντας ειτε ασικς που ειναι ελαφρια και ανετα.Αλλα σνικερς προτιμω ναικ(air force air max kai air jordan).Πολυ ομορφα παπουτσια. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: constansn Τρελας123 Giorgkalo Peter Pan13 ggl Angelikaaa flaura future scientist Εριφύλη damn Nala love_to_learn BatGuin Mewmaw Wonderkid iiTzArismaltor_ Unboxholics giannhs2001 Aggel0sss Sofos Gerontas suuuuiiii Scandal Alessandra Eliza charmander Γιώτα Γιαννακού art_of_poetry MrDna Meow Helen06 EllieKal Abiogenesis Maynard Maria_Xagorari t3r0ne katia.m Paragontas7000 Κλημεντίνη tsiobieman George35 Giii Αναστασία197 eirinipap anastasia papa Dr. Gl. Luminous P.Dam. hirasawayui spring day lepipini Viedo T C louminis korlef Praxis paulkin94 Magigi estrela Citylights Billys 13 Zelina margik rempelos42 iManosX13 eukleidhs1821 J.Cameron azula iminspain Revekka fockos Rene2004 tslef8 GiorgosAsi Makis7 Ggpg Nefeloula Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 19:55 Η Chem2000 έγραψε: #9 14-10-22 19:55 Αθλητικά παίρνω πάντα Nike ή Adidas. Sneakers συνήθως Adidas (stan Smith πχ) ή vans. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.053 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 20:56 Ο Skiyo έγραψε: #10 14-10-22 20:56 Εγώ παίρνω Adidas ή Asics αθλητικά κυρίως. Τα sneakers δεν παίρνω επειδή γενικά περπατάω πολύ ώρα και με πονάνε στα πόδια μετά. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:06 Η atlantida: #11 14-10-22 21:06 εγώ συνήθως παίρνω παπούτσια τύπου superstar, άσπρα κλειστά γιατί με βολεύουν αρκετά (αν και στην αρχή ήμουν πολύ σκεπτική), αλλά και για αθλητικά προτιμώ adidas (είναι τα μόνα που έχουν αντέξει χωρίς να διαλυθούν στο δίμηνο). BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:41 Η BaSO4 έγραψε: #12 14-10-22 21:41 Έχω κάτι Nike Air Max μαύρα από το 2017 περίπου και ακόμα φοράω αποκλειστικά αυτά. Έχουν σκιστεί μόνο λίγο στις άκρες, αλλά εύκολα μπορείς να το αγνοήσεις (δεν έχω κυριολεκτικά άλλα παπούτσια ). Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:04 Ο Scandal έγραψε: #13 05-02-23 21:04 Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:24 Η Grand Duchess: #14 05-02-23 21:24 Πιο μικρή αγόραζα σνικερ περιπατικο τύπου all star. Αλλά από τότε που έγινα φοιτήτρια απλά ΔΕΝ (κουράζουν απίστευτα το πόδι). Ενώ βρίσκω πιο εύκολα παπούτσι από τα adidas, τα nike ομολογώ τα ζευγάρια που έχω είναι αθάνατα. Έπειτα λατρεύω και δερμάτινες μπότες. Must υπόδημα για χειμώνα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Click για ανάπτυξη... Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:33 Ο Scandal έγραψε: #15 05-02-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Click για ανάπτυξη... Εγώ τους κάνω έναν διπλό κόμπο, ίσα ίσα να μην κρέμονται και λύνονται (δλδ ούτε καν φιογκάκι, ούτως η άλλως δεν είναι μακριά για να γίνεται φιογκάκι). Τα έχω επίσης χαλαρώσει όσο γίνεται ώστε να μην πιέζουν το πόδι. Υπάρχει καμία πρόβλεψη από Adidas για high end σειρά (πχ ultraboost) για το '23; art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:46 Ο art_of_poetry: #16 05-02-23 21:46 Τα τελευταία χρόνια παίρνω New Balance αλλά ρε παιδί μου τέλειο δέσιμο στο πόδι, από άποψης ποιότητας μηδέν. Τώρα θα πειραματιστω με πιο κυριλέ εταιρίες sneakers Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:58 Ο Scandal έγραψε: #17 05-02-23 21:58 Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Τελευταία επεξεργασία: 5 Φεβρουαρίου 2023 art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 02:01 Ο art_of_poetry: #18 06-02-23 02:01 Εγώ κοιτάω αυτά Robinson 71501-145 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Φεβρουαρίου 2023 Ή αυτά Clarks Nature X Two Συνημμένα IMG_20230206_020038.jpg 91,3 KB · Εμφανίσεις: 186 IMG_20230206_015940.jpg 88,5 KB · Εμφανίσεις: 189 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 07:59 Η Grand Duchess: #19 06-02-23 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Click για ανάπτυξη... I swear τέτοια πρέπει να είχε ο τότε έφηβος ξάδερφος μου το 2005 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.006 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο Paragontas7000: #20 06-02-23 13:38 Αθλητικα εγω προτιμω ειτε αντιντας ειτε ασικς που ειναι ελαφρια και ανετα.Αλλα σνικερς προτιμω ναικ(air force air max kai air jordan).Πολυ ομορφα παπουτσια. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: constansn Τρελας123 Giorgkalo Peter Pan13 ggl Angelikaaa flaura future scientist Εριφύλη damn Nala love_to_learn BatGuin Mewmaw Wonderkid iiTzArismaltor_ Unboxholics giannhs2001 Aggel0sss Sofos Gerontas suuuuiiii Scandal Alessandra Eliza charmander Γιώτα Γιαννακού art_of_poetry MrDna Meow Helen06 EllieKal Abiogenesis Maynard Maria_Xagorari t3r0ne katia.m Paragontas7000 Κλημεντίνη tsiobieman George35 Giii Αναστασία197 eirinipap anastasia papa Dr. Gl. Luminous P.Dam. hirasawayui spring day lepipini Viedo T C louminis korlef Praxis paulkin94 Magigi estrela Citylights Billys 13 Zelina margik rempelos42 iManosX13 eukleidhs1821 J.Cameron azula iminspain Revekka fockos Rene2004 tslef8 GiorgosAsi Makis7 Ggpg Nefeloula Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.053 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 20:56 Ο Skiyo έγραψε: #10 14-10-22 20:56 Εγώ παίρνω Adidas ή Asics αθλητικά κυρίως. Τα sneakers δεν παίρνω επειδή γενικά περπατάω πολύ ώρα και με πονάνε στα πόδια μετά. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:06 Η atlantida: #11 14-10-22 21:06 εγώ συνήθως παίρνω παπούτσια τύπου superstar, άσπρα κλειστά γιατί με βολεύουν αρκετά (αν και στην αρχή ήμουν πολύ σκεπτική), αλλά και για αθλητικά προτιμώ adidas (είναι τα μόνα που έχουν αντέξει χωρίς να διαλυθούν στο δίμηνο). BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:41 Η BaSO4 έγραψε: #12 14-10-22 21:41 Έχω κάτι Nike Air Max μαύρα από το 2017 περίπου και ακόμα φοράω αποκλειστικά αυτά. Έχουν σκιστεί μόνο λίγο στις άκρες, αλλά εύκολα μπορείς να το αγνοήσεις (δεν έχω κυριολεκτικά άλλα παπούτσια ). Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:04 Ο Scandal έγραψε: #13 05-02-23 21:04 Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:24 Η Grand Duchess: #14 05-02-23 21:24 Πιο μικρή αγόραζα σνικερ περιπατικο τύπου all star. Αλλά από τότε που έγινα φοιτήτρια απλά ΔΕΝ (κουράζουν απίστευτα το πόδι). Ενώ βρίσκω πιο εύκολα παπούτσι από τα adidas, τα nike ομολογώ τα ζευγάρια που έχω είναι αθάνατα. Έπειτα λατρεύω και δερμάτινες μπότες. Must υπόδημα για χειμώνα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Click για ανάπτυξη... Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:33 Ο Scandal έγραψε: #15 05-02-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Click για ανάπτυξη... Εγώ τους κάνω έναν διπλό κόμπο, ίσα ίσα να μην κρέμονται και λύνονται (δλδ ούτε καν φιογκάκι, ούτως η άλλως δεν είναι μακριά για να γίνεται φιογκάκι). Τα έχω επίσης χαλαρώσει όσο γίνεται ώστε να μην πιέζουν το πόδι. Υπάρχει καμία πρόβλεψη από Adidas για high end σειρά (πχ ultraboost) για το '23; art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:46 Ο art_of_poetry: #16 05-02-23 21:46 Τα τελευταία χρόνια παίρνω New Balance αλλά ρε παιδί μου τέλειο δέσιμο στο πόδι, από άποψης ποιότητας μηδέν. Τώρα θα πειραματιστω με πιο κυριλέ εταιρίες sneakers Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:58 Ο Scandal έγραψε: #17 05-02-23 21:58 Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Τελευταία επεξεργασία: 5 Φεβρουαρίου 2023 art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 02:01 Ο art_of_poetry: #18 06-02-23 02:01 Εγώ κοιτάω αυτά Robinson 71501-145 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Φεβρουαρίου 2023 Ή αυτά Clarks Nature X Two Συνημμένα IMG_20230206_020038.jpg 91,3 KB · Εμφανίσεις: 186 IMG_20230206_015940.jpg 88,5 KB · Εμφανίσεις: 189 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 07:59 Η Grand Duchess: #19 06-02-23 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Click για ανάπτυξη... I swear τέτοια πρέπει να είχε ο τότε έφηβος ξάδερφος μου το 2005 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.006 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο Paragontas7000: #20 06-02-23 13:38 Αθλητικα εγω προτιμω ειτε αντιντας ειτε ασικς που ειναι ελαφρια και ανετα.Αλλα σνικερς προτιμω ναικ(air force air max kai air jordan).Πολυ ομορφα παπουτσια. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: constansn Τρελας123 Giorgkalo Peter Pan13 ggl Angelikaaa flaura future scientist Εριφύλη damn Nala love_to_learn BatGuin Mewmaw Wonderkid iiTzArismaltor_ Unboxholics giannhs2001 Aggel0sss Sofos Gerontas suuuuiiii Scandal Alessandra Eliza charmander Γιώτα Γιαννακού art_of_poetry MrDna Meow Helen06 EllieKal Abiogenesis Maynard Maria_Xagorari t3r0ne katia.m Paragontas7000 Κλημεντίνη tsiobieman George35 Giii Αναστασία197 eirinipap anastasia papa Dr. Gl. Luminous P.Dam. hirasawayui spring day lepipini Viedo T C louminis korlef Praxis paulkin94 Magigi estrela Citylights Billys 13 Zelina margik rempelos42 iManosX13 eukleidhs1821 J.Cameron azula iminspain Revekka fockos Rene2004 tslef8 GiorgosAsi Makis7 Ggpg Nefeloula Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ παίρνω Adidas ή Asics αθλητικά κυρίως. Τα sneakers δεν παίρνω επειδή γενικά περπατάω πολύ ώρα και με πονάνε στα πόδια μετά.
atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:06 Η atlantida: #11 14-10-22 21:06 εγώ συνήθως παίρνω παπούτσια τύπου superstar, άσπρα κλειστά γιατί με βολεύουν αρκετά (αν και στην αρχή ήμουν πολύ σκεπτική), αλλά και για αθλητικά προτιμώ adidas (είναι τα μόνα που έχουν αντέξει χωρίς να διαλυθούν στο δίμηνο). BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:41 Η BaSO4 έγραψε: #12 14-10-22 21:41 Έχω κάτι Nike Air Max μαύρα από το 2017 περίπου και ακόμα φοράω αποκλειστικά αυτά. Έχουν σκιστεί μόνο λίγο στις άκρες, αλλά εύκολα μπορείς να το αγνοήσεις (δεν έχω κυριολεκτικά άλλα παπούτσια ). Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:04 Ο Scandal έγραψε: #13 05-02-23 21:04 Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:24 Η Grand Duchess: #14 05-02-23 21:24 Πιο μικρή αγόραζα σνικερ περιπατικο τύπου all star. Αλλά από τότε που έγινα φοιτήτρια απλά ΔΕΝ (κουράζουν απίστευτα το πόδι). Ενώ βρίσκω πιο εύκολα παπούτσι από τα adidas, τα nike ομολογώ τα ζευγάρια που έχω είναι αθάνατα. Έπειτα λατρεύω και δερμάτινες μπότες. Must υπόδημα για χειμώνα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Click για ανάπτυξη... Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:33 Ο Scandal έγραψε: #15 05-02-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Click για ανάπτυξη... Εγώ τους κάνω έναν διπλό κόμπο, ίσα ίσα να μην κρέμονται και λύνονται (δλδ ούτε καν φιογκάκι, ούτως η άλλως δεν είναι μακριά για να γίνεται φιογκάκι). Τα έχω επίσης χαλαρώσει όσο γίνεται ώστε να μην πιέζουν το πόδι. Υπάρχει καμία πρόβλεψη από Adidas για high end σειρά (πχ ultraboost) για το '23; art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:46 Ο art_of_poetry: #16 05-02-23 21:46 Τα τελευταία χρόνια παίρνω New Balance αλλά ρε παιδί μου τέλειο δέσιμο στο πόδι, από άποψης ποιότητας μηδέν. Τώρα θα πειραματιστω με πιο κυριλέ εταιρίες sneakers Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:58 Ο Scandal έγραψε: #17 05-02-23 21:58 Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Τελευταία επεξεργασία: 5 Φεβρουαρίου 2023 art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 02:01 Ο art_of_poetry: #18 06-02-23 02:01 Εγώ κοιτάω αυτά Robinson 71501-145 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Φεβρουαρίου 2023 Ή αυτά Clarks Nature X Two Συνημμένα IMG_20230206_020038.jpg 91,3 KB · Εμφανίσεις: 186 IMG_20230206_015940.jpg 88,5 KB · Εμφανίσεις: 189 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 07:59 Η Grand Duchess: #19 06-02-23 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Click για ανάπτυξη... I swear τέτοια πρέπει να είχε ο τότε έφηβος ξάδερφος μου το 2005 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.006 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο Paragontas7000: #20 06-02-23 13:38 Αθλητικα εγω προτιμω ειτε αντιντας ειτε ασικς που ειναι ελαφρια και ανετα.Αλλα σνικερς προτιμω ναικ(air force air max kai air jordan).Πολυ ομορφα παπουτσια. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: constansn Τρελας123 Giorgkalo Peter Pan13 ggl Angelikaaa flaura future scientist Εριφύλη damn Nala love_to_learn BatGuin Mewmaw Wonderkid iiTzArismaltor_ Unboxholics giannhs2001 Aggel0sss Sofos Gerontas suuuuiiii Scandal Alessandra Eliza charmander Γιώτα Γιαννακού art_of_poetry MrDna Meow Helen06 EllieKal Abiogenesis Maynard Maria_Xagorari t3r0ne katia.m Paragontas7000 Κλημεντίνη tsiobieman George35 Giii Αναστασία197 eirinipap anastasia papa Dr. Gl. Luminous P.Dam. hirasawayui spring day lepipini Viedo T C louminis korlef Praxis paulkin94 Magigi estrela Citylights Billys 13 Zelina margik rempelos42 iManosX13 eukleidhs1821 J.Cameron azula iminspain Revekka fockos Rene2004 tslef8 GiorgosAsi Makis7 Ggpg Nefeloula Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ συνήθως παίρνω παπούτσια τύπου superstar, άσπρα κλειστά γιατί με βολεύουν αρκετά (αν και στην αρχή ήμουν πολύ σκεπτική), αλλά και για αθλητικά προτιμώ adidas (είναι τα μόνα που έχουν αντέξει χωρίς να διαλυθούν στο δίμηνο).
BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 21:41 Η BaSO4 έγραψε: #12 14-10-22 21:41 Έχω κάτι Nike Air Max μαύρα από το 2017 περίπου και ακόμα φοράω αποκλειστικά αυτά. Έχουν σκιστεί μόνο λίγο στις άκρες, αλλά εύκολα μπορείς να το αγνοήσεις (δεν έχω κυριολεκτικά άλλα παπούτσια ). Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:04 Ο Scandal έγραψε: #13 05-02-23 21:04 Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:24 Η Grand Duchess: #14 05-02-23 21:24 Πιο μικρή αγόραζα σνικερ περιπατικο τύπου all star. Αλλά από τότε που έγινα φοιτήτρια απλά ΔΕΝ (κουράζουν απίστευτα το πόδι). Ενώ βρίσκω πιο εύκολα παπούτσι από τα adidas, τα nike ομολογώ τα ζευγάρια που έχω είναι αθάνατα. Έπειτα λατρεύω και δερμάτινες μπότες. Must υπόδημα για χειμώνα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Click για ανάπτυξη... Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:33 Ο Scandal έγραψε: #15 05-02-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Click για ανάπτυξη... Εγώ τους κάνω έναν διπλό κόμπο, ίσα ίσα να μην κρέμονται και λύνονται (δλδ ούτε καν φιογκάκι, ούτως η άλλως δεν είναι μακριά για να γίνεται φιογκάκι). Τα έχω επίσης χαλαρώσει όσο γίνεται ώστε να μην πιέζουν το πόδι. Υπάρχει καμία πρόβλεψη από Adidas για high end σειρά (πχ ultraboost) για το '23; art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:46 Ο art_of_poetry: #16 05-02-23 21:46 Τα τελευταία χρόνια παίρνω New Balance αλλά ρε παιδί μου τέλειο δέσιμο στο πόδι, από άποψης ποιότητας μηδέν. Τώρα θα πειραματιστω με πιο κυριλέ εταιρίες sneakers Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:58 Ο Scandal έγραψε: #17 05-02-23 21:58 Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Τελευταία επεξεργασία: 5 Φεβρουαρίου 2023 art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 02:01 Ο art_of_poetry: #18 06-02-23 02:01 Εγώ κοιτάω αυτά Robinson 71501-145 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Φεβρουαρίου 2023 Ή αυτά Clarks Nature X Two Συνημμένα IMG_20230206_020038.jpg 91,3 KB · Εμφανίσεις: 186 IMG_20230206_015940.jpg 88,5 KB · Εμφανίσεις: 189 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 07:59 Η Grand Duchess: #19 06-02-23 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Click για ανάπτυξη... I swear τέτοια πρέπει να είχε ο τότε έφηβος ξάδερφος μου το 2005 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.006 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο Paragontas7000: #20 06-02-23 13:38 Αθλητικα εγω προτιμω ειτε αντιντας ειτε ασικς που ειναι ελαφρια και ανετα.Αλλα σνικερς προτιμω ναικ(air force air max kai air jordan).Πολυ ομορφα παπουτσια. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: constansn Τρελας123 Giorgkalo Peter Pan13 ggl Angelikaaa flaura future scientist Εριφύλη damn Nala love_to_learn BatGuin Mewmaw Wonderkid iiTzArismaltor_ Unboxholics giannhs2001 Aggel0sss Sofos Gerontas suuuuiiii Scandal Alessandra Eliza charmander Γιώτα Γιαννακού art_of_poetry MrDna Meow Helen06 EllieKal Abiogenesis Maynard Maria_Xagorari t3r0ne katia.m Paragontas7000 Κλημεντίνη tsiobieman George35 Giii Αναστασία197 eirinipap anastasia papa Dr. Gl. Luminous P.Dam. hirasawayui spring day lepipini Viedo T C louminis korlef Praxis paulkin94 Magigi estrela Citylights Billys 13 Zelina margik rempelos42 iManosX13 eukleidhs1821 J.Cameron azula iminspain Revekka fockos Rene2004 tslef8 GiorgosAsi Makis7 Ggpg Nefeloula Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω κάτι Nike Air Max μαύρα από το 2017 περίπου και ακόμα φοράω αποκλειστικά αυτά. Έχουν σκιστεί μόνο λίγο στις άκρες, αλλά εύκολα μπορείς να το αγνοήσεις (δεν έχω κυριολεκτικά άλλα παπούτσια ).
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:04 Ο Scandal έγραψε: #13 05-02-23 21:04 Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:24 Η Grand Duchess: #14 05-02-23 21:24 Πιο μικρή αγόραζα σνικερ περιπατικο τύπου all star. Αλλά από τότε που έγινα φοιτήτρια απλά ΔΕΝ (κουράζουν απίστευτα το πόδι). Ενώ βρίσκω πιο εύκολα παπούτσι από τα adidas, τα nike ομολογώ τα ζευγάρια που έχω είναι αθάνατα. Έπειτα λατρεύω και δερμάτινες μπότες. Must υπόδημα για χειμώνα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Click για ανάπτυξη... Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:33 Ο Scandal έγραψε: #15 05-02-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Click για ανάπτυξη... Εγώ τους κάνω έναν διπλό κόμπο, ίσα ίσα να μην κρέμονται και λύνονται (δλδ ούτε καν φιογκάκι, ούτως η άλλως δεν είναι μακριά για να γίνεται φιογκάκι). Τα έχω επίσης χαλαρώσει όσο γίνεται ώστε να μην πιέζουν το πόδι. Υπάρχει καμία πρόβλεψη από Adidas για high end σειρά (πχ ultraboost) για το '23; art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:46 Ο art_of_poetry: #16 05-02-23 21:46 Τα τελευταία χρόνια παίρνω New Balance αλλά ρε παιδί μου τέλειο δέσιμο στο πόδι, από άποψης ποιότητας μηδέν. Τώρα θα πειραματιστω με πιο κυριλέ εταιρίες sneakers Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:58 Ο Scandal έγραψε: #17 05-02-23 21:58 Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Τελευταία επεξεργασία: 5 Φεβρουαρίου 2023 art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 02:01 Ο art_of_poetry: #18 06-02-23 02:01 Εγώ κοιτάω αυτά Robinson 71501-145 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Φεβρουαρίου 2023 Ή αυτά Clarks Nature X Two Συνημμένα IMG_20230206_020038.jpg 91,3 KB · Εμφανίσεις: 186 IMG_20230206_015940.jpg 88,5 KB · Εμφανίσεις: 189 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 07:59 Η Grand Duchess: #19 06-02-23 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Click για ανάπτυξη... I swear τέτοια πρέπει να είχε ο τότε έφηβος ξάδερφος μου το 2005 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.006 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο Paragontas7000: #20 06-02-23 13:38 Αθλητικα εγω προτιμω ειτε αντιντας ειτε ασικς που ειναι ελαφρια και ανετα.Αλλα σνικερς προτιμω ναικ(air force air max kai air jordan).Πολυ ομορφα παπουτσια. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: constansn Τρελας123 Giorgkalo Peter Pan13 ggl Angelikaaa flaura future scientist Εριφύλη damn Nala love_to_learn BatGuin Mewmaw Wonderkid iiTzArismaltor_ Unboxholics giannhs2001 Aggel0sss Sofos Gerontas suuuuiiii Scandal Alessandra Eliza charmander Γιώτα Γιαννακού art_of_poetry MrDna Meow Helen06 EllieKal Abiogenesis Maynard Maria_Xagorari t3r0ne katia.m Paragontas7000 Κλημεντίνη tsiobieman George35 Giii Αναστασία197 eirinipap anastasia papa Dr. Gl. Luminous P.Dam. hirasawayui spring day lepipini Viedo T C louminis korlef Praxis paulkin94 Magigi estrela Citylights Billys 13 Zelina margik rempelos42 iManosX13 eukleidhs1821 J.Cameron azula iminspain Revekka fockos Rene2004 tslef8 GiorgosAsi Makis7 Ggpg Nefeloula Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!!
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:24 Η Grand Duchess: #14 05-02-23 21:24 Πιο μικρή αγόραζα σνικερ περιπατικο τύπου all star. Αλλά από τότε που έγινα φοιτήτρια απλά ΔΕΝ (κουράζουν απίστευτα το πόδι). Ενώ βρίσκω πιο εύκολα παπούτσι από τα adidas, τα nike ομολογώ τα ζευγάρια που έχω είναι αθάνατα. Έπειτα λατρεύω και δερμάτινες μπότες. Must υπόδημα για χειμώνα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Click για ανάπτυξη... Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:33 Ο Scandal έγραψε: #15 05-02-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Click για ανάπτυξη... Εγώ τους κάνω έναν διπλό κόμπο, ίσα ίσα να μην κρέμονται και λύνονται (δλδ ούτε καν φιογκάκι, ούτως η άλλως δεν είναι μακριά για να γίνεται φιογκάκι). Τα έχω επίσης χαλαρώσει όσο γίνεται ώστε να μην πιέζουν το πόδι. Υπάρχει καμία πρόβλεψη από Adidas για high end σειρά (πχ ultraboost) για το '23; art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:46 Ο art_of_poetry: #16 05-02-23 21:46 Τα τελευταία χρόνια παίρνω New Balance αλλά ρε παιδί μου τέλειο δέσιμο στο πόδι, από άποψης ποιότητας μηδέν. Τώρα θα πειραματιστω με πιο κυριλέ εταιρίες sneakers Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:58 Ο Scandal έγραψε: #17 05-02-23 21:58 Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Τελευταία επεξεργασία: 5 Φεβρουαρίου 2023 art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 02:01 Ο art_of_poetry: #18 06-02-23 02:01 Εγώ κοιτάω αυτά Robinson 71501-145 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Φεβρουαρίου 2023 Ή αυτά Clarks Nature X Two Συνημμένα IMG_20230206_020038.jpg 91,3 KB · Εμφανίσεις: 186 IMG_20230206_015940.jpg 88,5 KB · Εμφανίσεις: 189 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 07:59 Η Grand Duchess: #19 06-02-23 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Click για ανάπτυξη... I swear τέτοια πρέπει να είχε ο τότε έφηβος ξάδερφος μου το 2005 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.006 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο Paragontas7000: #20 06-02-23 13:38 Αθλητικα εγω προτιμω ειτε αντιντας ειτε ασικς που ειναι ελαφρια και ανετα.Αλλα σνικερς προτιμω ναικ(air force air max kai air jordan).Πολυ ομορφα παπουτσια. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: constansn Τρελας123 Giorgkalo Peter Pan13 ggl Angelikaaa flaura future scientist Εριφύλη damn Nala love_to_learn BatGuin Mewmaw Wonderkid iiTzArismaltor_ Unboxholics giannhs2001 Aggel0sss Sofos Gerontas suuuuiiii Scandal Alessandra Eliza charmander Γιώτα Γιαννακού art_of_poetry MrDna Meow Helen06 EllieKal Abiogenesis Maynard Maria_Xagorari t3r0ne katia.m Paragontas7000 Κλημεντίνη tsiobieman George35 Giii Αναστασία197 eirinipap anastasia papa Dr. Gl. Luminous P.Dam. hirasawayui spring day lepipini Viedo T C louminis korlef Praxis paulkin94 Magigi estrela Citylights Billys 13 Zelina margik rempelos42 iManosX13 eukleidhs1821 J.Cameron azula iminspain Revekka fockos Rene2004 tslef8 GiorgosAsi Makis7 Ggpg Nefeloula Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πιο μικρή αγόραζα σνικερ περιπατικο τύπου all star. Αλλά από τότε που έγινα φοιτήτρια απλά ΔΕΝ (κουράζουν απίστευτα το πόδι). Ενώ βρίσκω πιο εύκολα παπούτσι από τα adidas, τα nike ομολογώ τα ζευγάρια που έχω είναι αθάνατα. Έπειτα λατρεύω και δερμάτινες μπότες. Must υπόδημα για χειμώνα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν, τα Ultraboost 22 μαύρο που σας έδειξα παραπάνω, με λίγο περπάτημα ανοίξανε και τα έχω λατρέψει! Αύριο περιμένω κούριερ (αν κυκλοφορήσουν τελικά και δε το στρώσει), να παραλάβω κι αυτά: (το ανοιχτόχρωμο δε θα το βάζω όταν έχει βροχές ή λάσπες ο δρόμος για να μην λερώνει) Και σε κάνα μήνα θέλω να πάρω κι αυτά και σταματάω!! Click για ανάπτυξη... Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:33 Ο Scandal έγραψε: #15 05-02-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Click για ανάπτυξη... Εγώ τους κάνω έναν διπλό κόμπο, ίσα ίσα να μην κρέμονται και λύνονται (δλδ ούτε καν φιογκάκι, ούτως η άλλως δεν είναι μακριά για να γίνεται φιογκάκι). Τα έχω επίσης χαλαρώσει όσο γίνεται ώστε να μην πιέζουν το πόδι. Υπάρχει καμία πρόβλεψη από Adidas για high end σειρά (πχ ultraboost) για το '23; art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:46 Ο art_of_poetry: #16 05-02-23 21:46 Τα τελευταία χρόνια παίρνω New Balance αλλά ρε παιδί μου τέλειο δέσιμο στο πόδι, από άποψης ποιότητας μηδέν. Τώρα θα πειραματιστω με πιο κυριλέ εταιρίες sneakers Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:58 Ο Scandal έγραψε: #17 05-02-23 21:58 Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Τελευταία επεξεργασία: 5 Φεβρουαρίου 2023 art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 02:01 Ο art_of_poetry: #18 06-02-23 02:01 Εγώ κοιτάω αυτά Robinson 71501-145 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Φεβρουαρίου 2023 Ή αυτά Clarks Nature X Two Συνημμένα IMG_20230206_020038.jpg 91,3 KB · Εμφανίσεις: 186 IMG_20230206_015940.jpg 88,5 KB · Εμφανίσεις: 189 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 07:59 Η Grand Duchess: #19 06-02-23 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Click για ανάπτυξη... I swear τέτοια πρέπει να είχε ο τότε έφηβος ξάδερφος μου το 2005 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.006 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο Paragontas7000: #20 06-02-23 13:38 Αθλητικα εγω προτιμω ειτε αντιντας ειτε ασικς που ειναι ελαφρια και ανετα.Αλλα σνικερς προτιμω ναικ(air force air max kai air jordan).Πολυ ομορφα παπουτσια. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: constansn Τρελας123 Giorgkalo Peter Pan13 ggl Angelikaaa flaura future scientist Εριφύλη damn Nala love_to_learn BatGuin Mewmaw Wonderkid iiTzArismaltor_ Unboxholics giannhs2001 Aggel0sss Sofos Gerontas suuuuiiii Scandal Alessandra Eliza charmander Γιώτα Γιαννακού art_of_poetry MrDna Meow Helen06 EllieKal Abiogenesis Maynard Maria_Xagorari t3r0ne katia.m Paragontas7000 Κλημεντίνη tsiobieman George35 Giii Αναστασία197 eirinipap anastasia papa Dr. Gl. Luminous P.Dam. hirasawayui spring day lepipini Viedo T C louminis korlef Praxis paulkin94 Magigi estrela Citylights Billys 13 Zelina margik rempelos42 iManosX13 eukleidhs1821 J.Cameron azula iminspain Revekka fockos Rene2004 tslef8 GiorgosAsi Makis7 Ggpg Nefeloula Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Άσε scandal, αυτά τα ελαστικά σταθερά κορδόνια της φετινής σεζόν είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχεις ψηλή καμάρα... Πήρα ζευγάρι nike φέτος, το κλασσικό μου νούμερο, και αυτά τα λάστιχα κοντεύουν να μου κόψουν το πόδι, πάρε έξτρα παραδοσιακά κορδόνια να είσαι σίγουρος μήπως χρειαστεί να τα κόψεις αυτά τα λαστιχακια Click για ανάπτυξη... Εγώ τους κάνω έναν διπλό κόμπο, ίσα ίσα να μην κρέμονται και λύνονται (δλδ ούτε καν φιογκάκι, ούτως η άλλως δεν είναι μακριά για να γίνεται φιογκάκι). Τα έχω επίσης χαλαρώσει όσο γίνεται ώστε να μην πιέζουν το πόδι. Υπάρχει καμία πρόβλεψη από Adidas για high end σειρά (πχ ultraboost) για το '23;
art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:46 Ο art_of_poetry: #16 05-02-23 21:46 Τα τελευταία χρόνια παίρνω New Balance αλλά ρε παιδί μου τέλειο δέσιμο στο πόδι, από άποψης ποιότητας μηδέν. Τώρα θα πειραματιστω με πιο κυριλέ εταιρίες sneakers Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:58 Ο Scandal έγραψε: #17 05-02-23 21:58 Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Τελευταία επεξεργασία: 5 Φεβρουαρίου 2023 art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 02:01 Ο art_of_poetry: #18 06-02-23 02:01 Εγώ κοιτάω αυτά Robinson 71501-145 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Φεβρουαρίου 2023 Ή αυτά Clarks Nature X Two Συνημμένα IMG_20230206_020038.jpg 91,3 KB · Εμφανίσεις: 186 IMG_20230206_015940.jpg 88,5 KB · Εμφανίσεις: 189 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 07:59 Η Grand Duchess: #19 06-02-23 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Click για ανάπτυξη... I swear τέτοια πρέπει να είχε ο τότε έφηβος ξάδερφος μου το 2005 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.006 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο Paragontas7000: #20 06-02-23 13:38 Αθλητικα εγω προτιμω ειτε αντιντας ειτε ασικς που ειναι ελαφρια και ανετα.Αλλα σνικερς προτιμω ναικ(air force air max kai air jordan).Πολυ ομορφα παπουτσια. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: constansn Τρελας123 Giorgkalo Peter Pan13 ggl Angelikaaa flaura future scientist Εριφύλη damn Nala love_to_learn BatGuin Mewmaw Wonderkid iiTzArismaltor_ Unboxholics giannhs2001 Aggel0sss Sofos Gerontas suuuuiiii Scandal Alessandra Eliza charmander Γιώτα Γιαννακού art_of_poetry MrDna Meow Helen06 EllieKal Abiogenesis Maynard Maria_Xagorari t3r0ne katia.m Paragontas7000 Κλημεντίνη tsiobieman George35 Giii Αναστασία197 eirinipap anastasia papa Dr. Gl. Luminous P.Dam. hirasawayui spring day lepipini Viedo T C louminis korlef Praxis paulkin94 Magigi estrela Citylights Billys 13 Zelina margik rempelos42 iManosX13 eukleidhs1821 J.Cameron azula iminspain Revekka fockos Rene2004 tslef8 GiorgosAsi Makis7 Ggpg Nefeloula Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα τελευταία χρόνια παίρνω New Balance αλλά ρε παιδί μου τέλειο δέσιμο στο πόδι, από άποψης ποιότητας μηδέν. Τώρα θα πειραματιστω με πιο κυριλέ εταιρίες sneakers
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.835 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:58 Ο Scandal έγραψε: #17 05-02-23 21:58 Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Τελευταία επεξεργασία: 5 Φεβρουαρίου 2023 art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 02:01 Ο art_of_poetry: #18 06-02-23 02:01 Εγώ κοιτάω αυτά Robinson 71501-145 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Φεβρουαρίου 2023 Ή αυτά Clarks Nature X Two Συνημμένα IMG_20230206_020038.jpg 91,3 KB · Εμφανίσεις: 186 IMG_20230206_015940.jpg 88,5 KB · Εμφανίσεις: 189 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 07:59 Η Grand Duchess: #19 06-02-23 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Click για ανάπτυξη... I swear τέτοια πρέπει να είχε ο τότε έφηβος ξάδερφος μου το 2005 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.006 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο Paragontas7000: #20 06-02-23 13:38 Αθλητικα εγω προτιμω ειτε αντιντας ειτε ασικς που ειναι ελαφρια και ανετα.Αλλα σνικερς προτιμω ναικ(air force air max kai air jordan).Πολυ ομορφα παπουτσια. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: constansn Τρελας123 Giorgkalo Peter Pan13 ggl Angelikaaa flaura future scientist Εριφύλη damn Nala love_to_learn BatGuin Mewmaw Wonderkid iiTzArismaltor_ Unboxholics giannhs2001 Aggel0sss Sofos Gerontas suuuuiiii Scandal Alessandra Eliza charmander Γιώτα Γιαννακού art_of_poetry MrDna Meow Helen06 EllieKal Abiogenesis Maynard Maria_Xagorari t3r0ne katia.m Paragontas7000 Κλημεντίνη tsiobieman George35 Giii Αναστασία197 eirinipap anastasia papa Dr. Gl. Luminous P.Dam. hirasawayui spring day lepipini Viedo T C louminis korlef Praxis paulkin94 Magigi estrela Citylights Billys 13 Zelina margik rempelos42 iManosX13 eukleidhs1821 J.Cameron azula iminspain Revekka fockos Rene2004 tslef8 GiorgosAsi Makis7 Ggpg Nefeloula Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s.
art_of_poetry Νεοφερμένο μέλος Ο art_of_poetry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 02:01 Ο art_of_poetry: #18 06-02-23 02:01 Εγώ κοιτάω αυτά Robinson 71501-145 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Φεβρουαρίου 2023 Ή αυτά Clarks Nature X Two Συνημμένα IMG_20230206_020038.jpg 91,3 KB · Εμφανίσεις: 186 IMG_20230206_015940.jpg 88,5 KB · Εμφανίσεις: 189 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 07:59 Η Grand Duchess: #19 06-02-23 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Click για ανάπτυξη... I swear τέτοια πρέπει να είχε ο τότε έφηβος ξάδερφος μου το 2005 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.006 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο Paragontas7000: #20 06-02-23 13:38 Αθλητικα εγω προτιμω ειτε αντιντας ειτε ασικς που ειναι ελαφρια και ανετα.Αλλα σνικερς προτιμω ναικ(air force air max kai air jordan).Πολυ ομορφα παπουτσια. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: constansn Τρελας123 Giorgkalo Peter Pan13 ggl Angelikaaa flaura future scientist Εριφύλη damn Nala love_to_learn BatGuin Mewmaw Wonderkid iiTzArismaltor_ Unboxholics giannhs2001 Aggel0sss Sofos Gerontas suuuuiiii Scandal Alessandra Eliza charmander Γιώτα Γιαννακού art_of_poetry MrDna Meow Helen06 EllieKal Abiogenesis Maynard Maria_Xagorari t3r0ne katia.m Paragontas7000 Κλημεντίνη tsiobieman George35 Giii Αναστασία197 eirinipap anastasia papa Dr. Gl. Luminous P.Dam. hirasawayui spring day lepipini Viedo T C louminis korlef Praxis paulkin94 Magigi estrela Citylights Billys 13 Zelina margik rempelos42 iManosX13 eukleidhs1821 J.Cameron azula iminspain Revekka fockos Rene2004 tslef8 GiorgosAsi Makis7 Ggpg Nefeloula Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ κοιτάω αυτά Robinson 71501-145 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Φεβρουαρίου 2023 Ή αυτά Clarks Nature X Two
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 07:59 Η Grand Duchess: #19 06-02-23 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Click για ανάπτυξη... I swear τέτοια πρέπει να είχε ο τότε έφηβος ξάδερφος μου το 2005 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.006 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο Paragontas7000: #20 06-02-23 13:38 Αθλητικα εγω προτιμω ειτε αντιντας ειτε ασικς που ειναι ελαφρια και ανετα.Αλλα σνικερς προτιμω ναικ(air force air max kai air jordan).Πολυ ομορφα παπουτσια. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έριχνα μια ματιά και στο high end μοντέλο της Asics, το Asics Gel Nimbus 25. Φαίνονται πολύ βολικά, αλλά ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Σαν σαμπρέλα φουσκωμένη και παπούτσι 00s. Click για ανάπτυξη... I swear τέτοια πρέπει να είχε ο τότε έφηβος ξάδερφος μου το 2005
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.006 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο Paragontas7000: #20 06-02-23 13:38 Αθλητικα εγω προτιμω ειτε αντιντας ειτε ασικς που ειναι ελαφρια και ανετα.Αλλα σνικερς προτιμω ναικ(air force air max kai air jordan).Πολυ ομορφα παπουτσια.
Αθλητικα εγω προτιμω ειτε αντιντας ειτε ασικς που ειναι ελαφρια και ανετα.Αλλα σνικερς προτιμω ναικ(air force air max kai air jordan).Πολυ ομορφα παπουτσια.