Ποια ταινία έχετε δει τις πιο πολλές φορές;

hangover 1 :clapup:
και μια σχετικα αγνωστη(αλλά καταπληκτική) ''η νυχτα που χαθηκαν τα αστερια'' γαλλιστί ''la rafle''

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ οτι ειχα καταλαβει αυτος πρεπει να ταν κατι σαν "φαντασμα" που ειχε στοχο να συλλεξει συγκεκριμενο αριθμο ψυχων. Βασικα Δεν ηταν και τοσο ξεκαθαρο... Η σκηνη που μου χε μεινει ηταν η πρωτη, εκει που τους "διαπερναει" αυτο το μεταλλικο σκοινι η οτι ηταν τελος παντων...:P

Στην αρχή τον πέρασα για ψυχοπαθάρα.:P
Ναι, απο άνοιγμα (αρχική σκηνή) έχει απο τις καλύτερες που έχω δει!
Αλλά σε σχέση με τη συνέχεια, η αρχή είναι πολύ καλύτερη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο" Την έβλεπα με την μανούλα μου όταν μάθαινε ελληνικά.

Την είδαμε..... 7 φορές νομιζω.

200pxMoving_Castle-1.jpg

250pxAmelie_poster-1.jpg

Το 2ο αξιζει? Εχει κανει αισθηση γενικα αυτη η ταινια και μου εχει κινησει την περιεργεια...

Το πρωτο ειναι οντως πολυ καλο (και η πριγκιπισσα Μονονοκε αν εχεις δει:) )

Το 2ο αξιζει? Εχει κανει αισθηση γενικα αυτη η ταινια και μου εχει κινησει την περιεργεια...

Το πρωτο ειναι οντως πολυ καλο (και η πριγκιπισσα Μονονοκε αν εχεις δει:) )
Το 2ο αξίζει με τα 1000! Γενικά δεν είμαι τόσο με τις ταινίες, αλλά τη συγκεκριμένη μπορώ να την διακρίνω από τις άλλες! Δεν ξέρω τι φταίει, το απλό σενάριο, η φοβερή μουσική, οι ηθοποιοί... Γενικά αρέσει πολύ.
Όσο για την πριγκίπισσα Μονονόκε, φυσικά και την έχω δει και είναι καταπληκτική, όπως κι όλες οι ταινίες του Μιγιαζάκι. :)

Πιο πολλές φορές έχω δει την ταινία ''Harry Potter and the Azkaban Prisoner'' -μία με υπότιτλους,μία μεταγλωτισμένο,καμιά 15νταριά με αγγλικούς υπότιτλους,και καμιά 20αριά χωρίς υπότιτλους-ήταν και το Proficiency τότε,μου άρεσε και σαν ταινία.Ήρθε και έδεσε :yes:

Πιο πολλές φορές έχω δει την ταινία ''Harry Potter and the Azkaban Prisoner'' -μία με υπότιτλους,μία μεταγλωτισμένο,καμιά 15νταριά με αγγλικούς υπότιτλους,και καμιά 20αριά χωρίς υπότιτλους-ήταν και το Proficiency τότε,μου άρεσε και σαν ταινία.Ήρθε και έδεσε :yes:

και εγω αλλα ολες τις ταινιες του harry potter
αντε περιμενουμε και το magical creatures and where to find them απο τον κοσμο του harry potter :clapup:

και εγω αλλα ολες τις ταινιες του harry potter
αντε περιμενουμε και το magical creatures and where to find them απο τον κοσμο του harry potter :clapup:
πραγματικά εκπληκτικές ταινίες

Home alone.Κάθε Χριστούγεννα ξανά και ξανά:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dukes of Hazzard (νομίζω 5 φορές).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το κλαμα βγηκε απ'τον παραδεισο! :P Την ειχαμε σε DvD κι οταν ημουν μικρουλα την εβλεπα συνεχεια. Ειχα μαθει ολες τις ατακες απ'εξω κι ανακατωτα!

Λατρεμένη Amelie:inlove::inlove:

Νομίζω το Spiderman τόσες φορές που το δείχνει η τηλεόραση το βλέπω σχεδόν πάντα

Παλιές Ελληνικές Ταινίες και δη με τη Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ. Πρέπει να έχω δει τουλάχιστον 5-10 φορές την καθεμία. Θυμάμαι μέχρι και το γυμνάσιο, είχα κόλλημα με την Αλίκη Β. Μία φορά, 10 χρονών τώρα εγώ, ημέρα γενεθλίων του αδερφού μου με κόσμο και παιδιά στο σπίτι, είχα κλειστεί στο δωμάτιο των γονιών μου και έβλεπα "Η αρχόντισσα και ο Αλήτης". Μάταια προσπαθούσαν οι δικοί μου να με πείσουν να κατέβω στο σαλόνι με τους καλεσμένους.
Ωραία χρόνια...

tangled :inlove: (εχω δει αυτην την ταινια πανω απο 15 φορες)
les choristes
without a clue (μαλλον δεν την εχετε ακουστα, ειναι καπως παλια!!!)

η αιωνια λιακαδα ενος καθαρου μυαλου :inlove::inlove::inlove::inlove:

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    29,9 KB · Εμφανίσεις: 281

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back