182
Νεοφερμένο μέλος

Ενα τοπικ που πιστευω πως λειπει αποδω...

Ακουω τις γνωμες/εμπειριες σας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
182
Νεοφερμένο μέλος

Κι εκτος αυτου μια ελαφρια κουβεντα τετοιου τυπου σ'ενα φορουμ δν κανει κακο..
alitis
Νεοφερμένο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orthologistis
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι.... αν θεσ αγορι!!!!!!!!!!! χαχααχαχαχαχαΤΕΙ Μηχανολογια,Μηχανολογος Μηχ. ΕΜΠ![]()

τμημα παιδαγωγικου ειδικησ αγωγησ το πα.μακ.... με διαφορα!!!

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Και θα πάω εγώ (πρώτα ο Θεός) στο Φυσικό και θα κάνω τη διαφορά

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Άντε μωρέ,μακάρι να'μαστε συμφοιτητές του χρόνουΚαι θα πάω εγώ (πρώτα ο Θεός) στο Φυσικό και θα κάνω τη διαφορά![]()

Αν και σε κόβω για Α.Π.Θ. εσένα

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Ξέρω μία της Θεολογίας που είναι πραγματικά πολύ ωραία κοπέλα!Θεολογίας.Τέεεεεεεεεεεεελος
Άντε μωρέ,μακάρι να'μαστε συμφοιτητές του χρόνου
Αν και σε κόβω για Α.Π.Θ. εσένα![]()
Γιατί ΑΠΘ; Εγώ δεν με κόβω

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί γράφεις απο σαλλόνικαΞέρω μία της Θεολογίας που είναι πραγματικά πολύ ωραία κοπέλα!
Γιατί ΑΠΘ; Εγώ δεν με κόβω![]()

Νταξ,σε άλλη πόλη θα περάσεις καλύτερα anyway

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Και θα πάω εγώ (πρώτα ο Θεός) στο Φυσικό και θα κάνω τη διαφορά![]()

Vanity is an evil disease.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Αν και θελω ΑΠΘ για διάφορους λόγους (Γιατί γράφεις απο σαλλόνικα
Νταξ,σε άλλη πόλη θα περάσεις καλύτερα anyway![]()

Vanity is an evil disease.
Εννοείται πως έκανα πλάκα.Έλεος.
Irodis
Δραστήριο μέλος

Παιδαγωγικο ,Νηπιαγωγικο και παει λεγοντας! Ξερω ακομη πολυ καλο ειναι και η Νοσιλευτικη για αυτο ξερετε καλα...

foreverfreak
Διάσημο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Πες το κι εγινε!! Θελεις απο Κομοτηνη η ΑλεξανδρουποληKωνσταντίνε, κάνετε καμία εξαγωγή προς τα κατώ..μπας και δούμε το φως μας οι αόματοι![]()
![]()
![]()

nPb
Επιφανές μέλος

σε καθε σχολη υπαρχουν ωραιες κοπελες.Τωρα πιο πολλες να θες..... φιλολογιες(μια φορα πηγα και επαθα)
ξέρω τι έπαθες...

μη το λες, εδώ η Πάτρα είναι άστα βράστα

οι περισσότερες και καλές έχουν συνήθως σχέση από το γυμνάσιο

Κωσταντίνε, και Παιδαγωγικό να είναι...τουλάχιστον θα ξέρουν διδακτική

koum
Πολύ δραστήριο μέλος

Σύμφωνα με τις πηγές μου, δεν ισχύει αυτό.μη το λες, εδώ η Πάτρα είναι άστα βράστα
οι περισσότερες και καλές έχουν συνήθως σχέση από το γυμνάσιο![]()
Ωστόσο, είναι μια καλή αφορμή για να σε αποφύγουν. Εξέτασε κάθε ενδεχόμενο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Georgiaaa_
- bouk0u
- Eagle Eye
- Elsa777
- Hased Babis
- marikakitsou16
- Ken
- giannhs2001
- jYanniss
- Reader
- despoina13
- Indecisive2
- Joji
- Wonderkid
- Paniklas
- BillyTheKid
- marry.pp
- Mary06
- love_to_learn
- Jojo K
- iiTzArismaltor_
- Athens2002
- Helen06
- Basiliki.kiki
- Mitsaras23
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώργος μεγ
- nickd6776
- Paragontas7000
- Maynard
- MarcoReus
- χημεια4λαιφ
- Than003
- BiteTheDust
- Unboxholics
- Startx0
- Kate1914
- Abiogenesis
- Scandal
- bill09876
- suaimhneas
- tsiobieman
- Dmzk
- Τρελας123
- giorgos5002
- nicole1982
- kiyoshi
- constansn
- ggl
- bibliofagos
- hirasawayui
- EcoClown
- George_dr
- Ryuzaki
- Chemwizard
- Γατέχων
- carnage
- marisiaaa
- Leo komm
- mermaid89
- Nala
- xristarac
- Obi-Wan Kenobi
- GeorgePap2003
- Apocalypse
- Εριφύλη
- Fernando_A
- Μήτσος10
- estrela
- Gianukos
- Lifelong Learner
- BatGuin
- EllieKal
- Schlimazel
- ένας τυχαίος
- Totreno
- V@Per
- Dr. Gl. Luminous
- SKG
- SIAmia
- Mathitis_tou_15
- Twittn
- calliope
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.