tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 14:53 Η tiramisuu: #401 16-06-12 14:53 Ισλανδικά και Σέρβικα... αλλά με την όρεξη θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 15:00 Ο OChemist έγραψε: #402 16-06-12 15:00 Ναι γιατι εμεις ΟΛΟΙ οι υπολοιποι εχουμε ΜΕΓΑΛΗ προοπτικη να μαθουμε την γλωσσα που μας αρεσει.....Σε τετοιους καιρους που ζουμε και αυτα που ξερουμε πρεπει να ειμαστε ,ολιγον τι ,ικανοποιημενοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 15:20 Η tiramisuu: #403 16-06-12 15:20 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Ναι γιατι εμεις ΟΛΟΙ οι υπολοιποι εχουμε ΜΕΓΑΛΗ προοπτικη να μαθουμε την γλωσσα που μας αρεσει.....Σε τετοιους καιρους που ζουμε και αυτα που ξερουμε πρεπει να ειμαστε ,ολιγον τι ,ικανοποιημενοι!!!! Click για ανάπτυξη... Λολ, μην αρπάζεσαι.... υπάρχουν τρόποι να μειώσεις το κόστος εκμάθησης... δεν είναι ανάγκη να δίνεις 50 ευρώ την ώρα σε ιδιαίτερα... Λόγω δυσκολίας το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:45 Ο Βλα έγραψε: #404 25-07-12 11:45 Θα ήθελα να μλαθω Ιταλικά και Σουηδικά. Τώρα από τα 2 μάλλον μόνο το πρώτο θα γίνει και αυτό σε λίγα χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:50 Ο nikosxdxd: #405 25-07-12 11:50 Εγω ξεκινησα ηδη ιταλικα, και αφου τα ξεπεταξω θελω βασικα να μαθω ρωσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η KeepOnDreaming: #406 25-07-12 11:52 Θα ήθελα να μάθω Iταλικά , Ισπανικά και τώρα είμαι ήδη στο δρόμο και μαθαίνω από γνωστούς , Ρουμάνικα (είναι η μοναδική γλώσσα που έχει επηρεαστεί από τη Λατινική γλώσσα τόσο πολύ, ακόμα και από τα Ιταλικά! Επίσης μου αρέσει και η προφορά σε κάποιες λέξεις ! τρελαίνομαι ) (τα στοιχειώδη δηλαδη, μην φανταστείτε τίποτα σουπερ ντουπερ .. Αλλά όσο περισσότερα μάθω , τόσο το καλύτερο !) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:56 Η Pequeño έγραψε: #407 25-07-12 11:56 Ισπανικά, να δω τι θα κάνω όταν θα πάω εκεί πέρα χαχαχαχαχα προβλέπω πολλά παρατράγουδα Επίσης θα ήθελα να μάθω Σουηδικά, γενικά δεν είναι ωραία, αλλά όταν είχα πάει, τα είχε συνηθίσει το αυτί και μου τράβηξαν την προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:58 Ο nikosxdxd: #408 25-07-12 11:58 @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:58 Η άντζυ έγραψε: #409 25-07-12 11:58 Ιταλικά και Ρώσικα..!! Την πρώτη γλώσσα απλά τη λατρεύω και η δεύτερη είναι μεγάλο προσόν για τη μελλοντική μου δουλειά..!! Μάλλον θα ξεκινήσω πρώτα με τα Ρώσικα..! (Αφού όμως ξεμπερδέψω πρώτα με τα Αγγλικά..!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:59 Ο nikosxdxd: #410 25-07-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ιταλικά και Ρώσικα..!! Την πρώτη γλώσσα απλά τη λατρεύω και η δεύτερη είναι μεγάλο προσόν για τη μελλοντική μου δουλειά..!! Μάλλον θα ξεκινήσω πρώτα με τα Ρώσικα..! (Αφού όμως ξεμπερδέψω πρώτα με τα Αγγλικά..!) Click για ανάπτυξη... Eεεε μη κοπιαρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina Zazety Νεοφερμένο μέλος Η Nina Zazety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:01 Η Nina Zazety: #411 25-07-12 12:01 Θέλω να μάθω όσες περισσότερες γλώσσες μπορώ. Για την ώρα προσπαθώ να μάθω καλύτερα τα ρώσικα και τα γαλλικά. Θα δούμε στη συνέχεια για τις υπόλοιπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:05 Η άντζυ έγραψε: #412 25-07-12 12:05 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eεεε μη κοπιαρεις! Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:07 Η KeepOnDreaming: #413 25-07-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:08 Η Pequeño έγραψε: #414 25-07-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ τα ίδια έλεγα, αλλά όταν τους παρατήρησα και από κοντά μου τράβηξαν την προσοχή... άσε που όταν είχα δει και την τριλογία, το κορίτσια με το δράκο κλπ τα συμπάθησα πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η άντζυ έγραψε: #415 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Ο nikosxdxd: #416 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:12 Η άντζυ έγραψε: #417 25-07-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Click για ανάπτυξη... Πάντως όχι το δικό σου..! Να είσαι σίγουρος..! Εξάλλου εξήγησα το λόγο που διάλεξα τις συγκεκριμένες γλώσσες..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:14 Η KeepOnDreaming: #418 25-07-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Click για ανάπτυξη... ....... δεν είναι ολοι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:16 Η άντζυ έγραψε: #419 25-07-12 12:16 Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:50 Η KeepOnDreaming: #420 25-07-12 12:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα Ναι , εχεις δίκιο :Ρ Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικα και στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ισλανδικά και Σέρβικα... αλλά με την όρεξη θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 15:00 Ο OChemist έγραψε: #402 16-06-12 15:00 Ναι γιατι εμεις ΟΛΟΙ οι υπολοιποι εχουμε ΜΕΓΑΛΗ προοπτικη να μαθουμε την γλωσσα που μας αρεσει.....Σε τετοιους καιρους που ζουμε και αυτα που ξερουμε πρεπει να ειμαστε ,ολιγον τι ,ικανοποιημενοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 15:20 Η tiramisuu: #403 16-06-12 15:20 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Ναι γιατι εμεις ΟΛΟΙ οι υπολοιποι εχουμε ΜΕΓΑΛΗ προοπτικη να μαθουμε την γλωσσα που μας αρεσει.....Σε τετοιους καιρους που ζουμε και αυτα που ξερουμε πρεπει να ειμαστε ,ολιγον τι ,ικανοποιημενοι!!!! Click για ανάπτυξη... Λολ, μην αρπάζεσαι.... υπάρχουν τρόποι να μειώσεις το κόστος εκμάθησης... δεν είναι ανάγκη να δίνεις 50 ευρώ την ώρα σε ιδιαίτερα... Λόγω δυσκολίας το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:45 Ο Βλα έγραψε: #404 25-07-12 11:45 Θα ήθελα να μλαθω Ιταλικά και Σουηδικά. Τώρα από τα 2 μάλλον μόνο το πρώτο θα γίνει και αυτό σε λίγα χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:50 Ο nikosxdxd: #405 25-07-12 11:50 Εγω ξεκινησα ηδη ιταλικα, και αφου τα ξεπεταξω θελω βασικα να μαθω ρωσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η KeepOnDreaming: #406 25-07-12 11:52 Θα ήθελα να μάθω Iταλικά , Ισπανικά και τώρα είμαι ήδη στο δρόμο και μαθαίνω από γνωστούς , Ρουμάνικα (είναι η μοναδική γλώσσα που έχει επηρεαστεί από τη Λατινική γλώσσα τόσο πολύ, ακόμα και από τα Ιταλικά! Επίσης μου αρέσει και η προφορά σε κάποιες λέξεις ! τρελαίνομαι ) (τα στοιχειώδη δηλαδη, μην φανταστείτε τίποτα σουπερ ντουπερ .. Αλλά όσο περισσότερα μάθω , τόσο το καλύτερο !) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:56 Η Pequeño έγραψε: #407 25-07-12 11:56 Ισπανικά, να δω τι θα κάνω όταν θα πάω εκεί πέρα χαχαχαχαχα προβλέπω πολλά παρατράγουδα Επίσης θα ήθελα να μάθω Σουηδικά, γενικά δεν είναι ωραία, αλλά όταν είχα πάει, τα είχε συνηθίσει το αυτί και μου τράβηξαν την προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:58 Ο nikosxdxd: #408 25-07-12 11:58 @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:58 Η άντζυ έγραψε: #409 25-07-12 11:58 Ιταλικά και Ρώσικα..!! Την πρώτη γλώσσα απλά τη λατρεύω και η δεύτερη είναι μεγάλο προσόν για τη μελλοντική μου δουλειά..!! Μάλλον θα ξεκινήσω πρώτα με τα Ρώσικα..! (Αφού όμως ξεμπερδέψω πρώτα με τα Αγγλικά..!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:59 Ο nikosxdxd: #410 25-07-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ιταλικά και Ρώσικα..!! Την πρώτη γλώσσα απλά τη λατρεύω και η δεύτερη είναι μεγάλο προσόν για τη μελλοντική μου δουλειά..!! Μάλλον θα ξεκινήσω πρώτα με τα Ρώσικα..! (Αφού όμως ξεμπερδέψω πρώτα με τα Αγγλικά..!) Click για ανάπτυξη... Eεεε μη κοπιαρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina Zazety Νεοφερμένο μέλος Η Nina Zazety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:01 Η Nina Zazety: #411 25-07-12 12:01 Θέλω να μάθω όσες περισσότερες γλώσσες μπορώ. Για την ώρα προσπαθώ να μάθω καλύτερα τα ρώσικα και τα γαλλικά. Θα δούμε στη συνέχεια για τις υπόλοιπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:05 Η άντζυ έγραψε: #412 25-07-12 12:05 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eεεε μη κοπιαρεις! Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:07 Η KeepOnDreaming: #413 25-07-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:08 Η Pequeño έγραψε: #414 25-07-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ τα ίδια έλεγα, αλλά όταν τους παρατήρησα και από κοντά μου τράβηξαν την προσοχή... άσε που όταν είχα δει και την τριλογία, το κορίτσια με το δράκο κλπ τα συμπάθησα πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η άντζυ έγραψε: #415 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Ο nikosxdxd: #416 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:12 Η άντζυ έγραψε: #417 25-07-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Click για ανάπτυξη... Πάντως όχι το δικό σου..! Να είσαι σίγουρος..! Εξάλλου εξήγησα το λόγο που διάλεξα τις συγκεκριμένες γλώσσες..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:14 Η KeepOnDreaming: #418 25-07-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Click για ανάπτυξη... ....... δεν είναι ολοι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:16 Η άντζυ έγραψε: #419 25-07-12 12:16 Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:50 Η KeepOnDreaming: #420 25-07-12 12:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα Ναι , εχεις δίκιο :Ρ Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικα και στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι γιατι εμεις ΟΛΟΙ οι υπολοιποι εχουμε ΜΕΓΑΛΗ προοπτικη να μαθουμε την γλωσσα που μας αρεσει.....Σε τετοιους καιρους που ζουμε και αυτα που ξερουμε πρεπει να ειμαστε ,ολιγον τι ,ικανοποιημενοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 15:20 Η tiramisuu: #403 16-06-12 15:20 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Ναι γιατι εμεις ΟΛΟΙ οι υπολοιποι εχουμε ΜΕΓΑΛΗ προοπτικη να μαθουμε την γλωσσα που μας αρεσει.....Σε τετοιους καιρους που ζουμε και αυτα που ξερουμε πρεπει να ειμαστε ,ολιγον τι ,ικανοποιημενοι!!!! Click για ανάπτυξη... Λολ, μην αρπάζεσαι.... υπάρχουν τρόποι να μειώσεις το κόστος εκμάθησης... δεν είναι ανάγκη να δίνεις 50 ευρώ την ώρα σε ιδιαίτερα... Λόγω δυσκολίας το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:45 Ο Βλα έγραψε: #404 25-07-12 11:45 Θα ήθελα να μλαθω Ιταλικά και Σουηδικά. Τώρα από τα 2 μάλλον μόνο το πρώτο θα γίνει και αυτό σε λίγα χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:50 Ο nikosxdxd: #405 25-07-12 11:50 Εγω ξεκινησα ηδη ιταλικα, και αφου τα ξεπεταξω θελω βασικα να μαθω ρωσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η KeepOnDreaming: #406 25-07-12 11:52 Θα ήθελα να μάθω Iταλικά , Ισπανικά και τώρα είμαι ήδη στο δρόμο και μαθαίνω από γνωστούς , Ρουμάνικα (είναι η μοναδική γλώσσα που έχει επηρεαστεί από τη Λατινική γλώσσα τόσο πολύ, ακόμα και από τα Ιταλικά! Επίσης μου αρέσει και η προφορά σε κάποιες λέξεις ! τρελαίνομαι ) (τα στοιχειώδη δηλαδη, μην φανταστείτε τίποτα σουπερ ντουπερ .. Αλλά όσο περισσότερα μάθω , τόσο το καλύτερο !) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:56 Η Pequeño έγραψε: #407 25-07-12 11:56 Ισπανικά, να δω τι θα κάνω όταν θα πάω εκεί πέρα χαχαχαχαχα προβλέπω πολλά παρατράγουδα Επίσης θα ήθελα να μάθω Σουηδικά, γενικά δεν είναι ωραία, αλλά όταν είχα πάει, τα είχε συνηθίσει το αυτί και μου τράβηξαν την προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:58 Ο nikosxdxd: #408 25-07-12 11:58 @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:58 Η άντζυ έγραψε: #409 25-07-12 11:58 Ιταλικά και Ρώσικα..!! Την πρώτη γλώσσα απλά τη λατρεύω και η δεύτερη είναι μεγάλο προσόν για τη μελλοντική μου δουλειά..!! Μάλλον θα ξεκινήσω πρώτα με τα Ρώσικα..! (Αφού όμως ξεμπερδέψω πρώτα με τα Αγγλικά..!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:59 Ο nikosxdxd: #410 25-07-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ιταλικά και Ρώσικα..!! Την πρώτη γλώσσα απλά τη λατρεύω και η δεύτερη είναι μεγάλο προσόν για τη μελλοντική μου δουλειά..!! Μάλλον θα ξεκινήσω πρώτα με τα Ρώσικα..! (Αφού όμως ξεμπερδέψω πρώτα με τα Αγγλικά..!) Click για ανάπτυξη... Eεεε μη κοπιαρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina Zazety Νεοφερμένο μέλος Η Nina Zazety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:01 Η Nina Zazety: #411 25-07-12 12:01 Θέλω να μάθω όσες περισσότερες γλώσσες μπορώ. Για την ώρα προσπαθώ να μάθω καλύτερα τα ρώσικα και τα γαλλικά. Θα δούμε στη συνέχεια για τις υπόλοιπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:05 Η άντζυ έγραψε: #412 25-07-12 12:05 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eεεε μη κοπιαρεις! Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:07 Η KeepOnDreaming: #413 25-07-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:08 Η Pequeño έγραψε: #414 25-07-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ τα ίδια έλεγα, αλλά όταν τους παρατήρησα και από κοντά μου τράβηξαν την προσοχή... άσε που όταν είχα δει και την τριλογία, το κορίτσια με το δράκο κλπ τα συμπάθησα πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η άντζυ έγραψε: #415 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Ο nikosxdxd: #416 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:12 Η άντζυ έγραψε: #417 25-07-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Click για ανάπτυξη... Πάντως όχι το δικό σου..! Να είσαι σίγουρος..! Εξάλλου εξήγησα το λόγο που διάλεξα τις συγκεκριμένες γλώσσες..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:14 Η KeepOnDreaming: #418 25-07-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Click για ανάπτυξη... ....... δεν είναι ολοι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:16 Η άντζυ έγραψε: #419 25-07-12 12:16 Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:50 Η KeepOnDreaming: #420 25-07-12 12:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα Ναι , εχεις δίκιο :Ρ Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικα και στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Ναι γιατι εμεις ΟΛΟΙ οι υπολοιποι εχουμε ΜΕΓΑΛΗ προοπτικη να μαθουμε την γλωσσα που μας αρεσει.....Σε τετοιους καιρους που ζουμε και αυτα που ξερουμε πρεπει να ειμαστε ,ολιγον τι ,ικανοποιημενοι!!!! Click για ανάπτυξη... Λολ, μην αρπάζεσαι.... υπάρχουν τρόποι να μειώσεις το κόστος εκμάθησης... δεν είναι ανάγκη να δίνεις 50 ευρώ την ώρα σε ιδιαίτερα... Λόγω δυσκολίας το λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:45 Ο Βλα έγραψε: #404 25-07-12 11:45 Θα ήθελα να μλαθω Ιταλικά και Σουηδικά. Τώρα από τα 2 μάλλον μόνο το πρώτο θα γίνει και αυτό σε λίγα χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:50 Ο nikosxdxd: #405 25-07-12 11:50 Εγω ξεκινησα ηδη ιταλικα, και αφου τα ξεπεταξω θελω βασικα να μαθω ρωσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η KeepOnDreaming: #406 25-07-12 11:52 Θα ήθελα να μάθω Iταλικά , Ισπανικά και τώρα είμαι ήδη στο δρόμο και μαθαίνω από γνωστούς , Ρουμάνικα (είναι η μοναδική γλώσσα που έχει επηρεαστεί από τη Λατινική γλώσσα τόσο πολύ, ακόμα και από τα Ιταλικά! Επίσης μου αρέσει και η προφορά σε κάποιες λέξεις ! τρελαίνομαι ) (τα στοιχειώδη δηλαδη, μην φανταστείτε τίποτα σουπερ ντουπερ .. Αλλά όσο περισσότερα μάθω , τόσο το καλύτερο !) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:56 Η Pequeño έγραψε: #407 25-07-12 11:56 Ισπανικά, να δω τι θα κάνω όταν θα πάω εκεί πέρα χαχαχαχαχα προβλέπω πολλά παρατράγουδα Επίσης θα ήθελα να μάθω Σουηδικά, γενικά δεν είναι ωραία, αλλά όταν είχα πάει, τα είχε συνηθίσει το αυτί και μου τράβηξαν την προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:58 Ο nikosxdxd: #408 25-07-12 11:58 @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:58 Η άντζυ έγραψε: #409 25-07-12 11:58 Ιταλικά και Ρώσικα..!! Την πρώτη γλώσσα απλά τη λατρεύω και η δεύτερη είναι μεγάλο προσόν για τη μελλοντική μου δουλειά..!! Μάλλον θα ξεκινήσω πρώτα με τα Ρώσικα..! (Αφού όμως ξεμπερδέψω πρώτα με τα Αγγλικά..!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:59 Ο nikosxdxd: #410 25-07-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ιταλικά και Ρώσικα..!! Την πρώτη γλώσσα απλά τη λατρεύω και η δεύτερη είναι μεγάλο προσόν για τη μελλοντική μου δουλειά..!! Μάλλον θα ξεκινήσω πρώτα με τα Ρώσικα..! (Αφού όμως ξεμπερδέψω πρώτα με τα Αγγλικά..!) Click για ανάπτυξη... Eεεε μη κοπιαρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina Zazety Νεοφερμένο μέλος Η Nina Zazety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:01 Η Nina Zazety: #411 25-07-12 12:01 Θέλω να μάθω όσες περισσότερες γλώσσες μπορώ. Για την ώρα προσπαθώ να μάθω καλύτερα τα ρώσικα και τα γαλλικά. Θα δούμε στη συνέχεια για τις υπόλοιπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:05 Η άντζυ έγραψε: #412 25-07-12 12:05 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eεεε μη κοπιαρεις! Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:07 Η KeepOnDreaming: #413 25-07-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:08 Η Pequeño έγραψε: #414 25-07-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ τα ίδια έλεγα, αλλά όταν τους παρατήρησα και από κοντά μου τράβηξαν την προσοχή... άσε που όταν είχα δει και την τριλογία, το κορίτσια με το δράκο κλπ τα συμπάθησα πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η άντζυ έγραψε: #415 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Ο nikosxdxd: #416 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:12 Η άντζυ έγραψε: #417 25-07-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Click για ανάπτυξη... Πάντως όχι το δικό σου..! Να είσαι σίγουρος..! Εξάλλου εξήγησα το λόγο που διάλεξα τις συγκεκριμένες γλώσσες..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:14 Η KeepOnDreaming: #418 25-07-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Click για ανάπτυξη... ....... δεν είναι ολοι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:16 Η άντζυ έγραψε: #419 25-07-12 12:16 Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:50 Η KeepOnDreaming: #420 25-07-12 12:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα Ναι , εχεις δίκιο :Ρ Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικα και στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ήθελα να μλαθω Ιταλικά και Σουηδικά. Τώρα από τα 2 μάλλον μόνο το πρώτο θα γίνει και αυτό σε λίγα χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:50 Ο nikosxdxd: #405 25-07-12 11:50 Εγω ξεκινησα ηδη ιταλικα, και αφου τα ξεπεταξω θελω βασικα να μαθω ρωσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η KeepOnDreaming: #406 25-07-12 11:52 Θα ήθελα να μάθω Iταλικά , Ισπανικά και τώρα είμαι ήδη στο δρόμο και μαθαίνω από γνωστούς , Ρουμάνικα (είναι η μοναδική γλώσσα που έχει επηρεαστεί από τη Λατινική γλώσσα τόσο πολύ, ακόμα και από τα Ιταλικά! Επίσης μου αρέσει και η προφορά σε κάποιες λέξεις ! τρελαίνομαι ) (τα στοιχειώδη δηλαδη, μην φανταστείτε τίποτα σουπερ ντουπερ .. Αλλά όσο περισσότερα μάθω , τόσο το καλύτερο !) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:56 Η Pequeño έγραψε: #407 25-07-12 11:56 Ισπανικά, να δω τι θα κάνω όταν θα πάω εκεί πέρα χαχαχαχαχα προβλέπω πολλά παρατράγουδα Επίσης θα ήθελα να μάθω Σουηδικά, γενικά δεν είναι ωραία, αλλά όταν είχα πάει, τα είχε συνηθίσει το αυτί και μου τράβηξαν την προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:58 Ο nikosxdxd: #408 25-07-12 11:58 @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:58 Η άντζυ έγραψε: #409 25-07-12 11:58 Ιταλικά και Ρώσικα..!! Την πρώτη γλώσσα απλά τη λατρεύω και η δεύτερη είναι μεγάλο προσόν για τη μελλοντική μου δουλειά..!! Μάλλον θα ξεκινήσω πρώτα με τα Ρώσικα..! (Αφού όμως ξεμπερδέψω πρώτα με τα Αγγλικά..!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:59 Ο nikosxdxd: #410 25-07-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ιταλικά και Ρώσικα..!! Την πρώτη γλώσσα απλά τη λατρεύω και η δεύτερη είναι μεγάλο προσόν για τη μελλοντική μου δουλειά..!! Μάλλον θα ξεκινήσω πρώτα με τα Ρώσικα..! (Αφού όμως ξεμπερδέψω πρώτα με τα Αγγλικά..!) Click για ανάπτυξη... Eεεε μη κοπιαρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina Zazety Νεοφερμένο μέλος Η Nina Zazety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:01 Η Nina Zazety: #411 25-07-12 12:01 Θέλω να μάθω όσες περισσότερες γλώσσες μπορώ. Για την ώρα προσπαθώ να μάθω καλύτερα τα ρώσικα και τα γαλλικά. Θα δούμε στη συνέχεια για τις υπόλοιπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:05 Η άντζυ έγραψε: #412 25-07-12 12:05 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eεεε μη κοπιαρεις! Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:07 Η KeepOnDreaming: #413 25-07-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:08 Η Pequeño έγραψε: #414 25-07-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ τα ίδια έλεγα, αλλά όταν τους παρατήρησα και από κοντά μου τράβηξαν την προσοχή... άσε που όταν είχα δει και την τριλογία, το κορίτσια με το δράκο κλπ τα συμπάθησα πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η άντζυ έγραψε: #415 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Ο nikosxdxd: #416 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:12 Η άντζυ έγραψε: #417 25-07-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Click για ανάπτυξη... Πάντως όχι το δικό σου..! Να είσαι σίγουρος..! Εξάλλου εξήγησα το λόγο που διάλεξα τις συγκεκριμένες γλώσσες..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:14 Η KeepOnDreaming: #418 25-07-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Click για ανάπτυξη... ....... δεν είναι ολοι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:16 Η άντζυ έγραψε: #419 25-07-12 12:16 Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:50 Η KeepOnDreaming: #420 25-07-12 12:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα Ναι , εχεις δίκιο :Ρ Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικα και στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω ξεκινησα ηδη ιταλικα, και αφου τα ξεπεταξω θελω βασικα να μαθω ρωσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η KeepOnDreaming: #406 25-07-12 11:52 Θα ήθελα να μάθω Iταλικά , Ισπανικά και τώρα είμαι ήδη στο δρόμο και μαθαίνω από γνωστούς , Ρουμάνικα (είναι η μοναδική γλώσσα που έχει επηρεαστεί από τη Λατινική γλώσσα τόσο πολύ, ακόμα και από τα Ιταλικά! Επίσης μου αρέσει και η προφορά σε κάποιες λέξεις ! τρελαίνομαι ) (τα στοιχειώδη δηλαδη, μην φανταστείτε τίποτα σουπερ ντουπερ .. Αλλά όσο περισσότερα μάθω , τόσο το καλύτερο !) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:56 Η Pequeño έγραψε: #407 25-07-12 11:56 Ισπανικά, να δω τι θα κάνω όταν θα πάω εκεί πέρα χαχαχαχαχα προβλέπω πολλά παρατράγουδα Επίσης θα ήθελα να μάθω Σουηδικά, γενικά δεν είναι ωραία, αλλά όταν είχα πάει, τα είχε συνηθίσει το αυτί και μου τράβηξαν την προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:58 Ο nikosxdxd: #408 25-07-12 11:58 @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:58 Η άντζυ έγραψε: #409 25-07-12 11:58 Ιταλικά και Ρώσικα..!! Την πρώτη γλώσσα απλά τη λατρεύω και η δεύτερη είναι μεγάλο προσόν για τη μελλοντική μου δουλειά..!! Μάλλον θα ξεκινήσω πρώτα με τα Ρώσικα..! (Αφού όμως ξεμπερδέψω πρώτα με τα Αγγλικά..!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:59 Ο nikosxdxd: #410 25-07-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ιταλικά και Ρώσικα..!! Την πρώτη γλώσσα απλά τη λατρεύω και η δεύτερη είναι μεγάλο προσόν για τη μελλοντική μου δουλειά..!! Μάλλον θα ξεκινήσω πρώτα με τα Ρώσικα..! (Αφού όμως ξεμπερδέψω πρώτα με τα Αγγλικά..!) Click για ανάπτυξη... Eεεε μη κοπιαρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina Zazety Νεοφερμένο μέλος Η Nina Zazety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:01 Η Nina Zazety: #411 25-07-12 12:01 Θέλω να μάθω όσες περισσότερες γλώσσες μπορώ. Για την ώρα προσπαθώ να μάθω καλύτερα τα ρώσικα και τα γαλλικά. Θα δούμε στη συνέχεια για τις υπόλοιπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:05 Η άντζυ έγραψε: #412 25-07-12 12:05 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eεεε μη κοπιαρεις! Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:07 Η KeepOnDreaming: #413 25-07-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:08 Η Pequeño έγραψε: #414 25-07-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ τα ίδια έλεγα, αλλά όταν τους παρατήρησα και από κοντά μου τράβηξαν την προσοχή... άσε που όταν είχα δει και την τριλογία, το κορίτσια με το δράκο κλπ τα συμπάθησα πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η άντζυ έγραψε: #415 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Ο nikosxdxd: #416 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:12 Η άντζυ έγραψε: #417 25-07-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Click για ανάπτυξη... Πάντως όχι το δικό σου..! Να είσαι σίγουρος..! Εξάλλου εξήγησα το λόγο που διάλεξα τις συγκεκριμένες γλώσσες..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:14 Η KeepOnDreaming: #418 25-07-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Click για ανάπτυξη... ....... δεν είναι ολοι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:16 Η άντζυ έγραψε: #419 25-07-12 12:16 Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:50 Η KeepOnDreaming: #420 25-07-12 12:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα Ναι , εχεις δίκιο :Ρ Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικα και στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ήθελα να μάθω Iταλικά , Ισπανικά και τώρα είμαι ήδη στο δρόμο και μαθαίνω από γνωστούς , Ρουμάνικα (είναι η μοναδική γλώσσα που έχει επηρεαστεί από τη Λατινική γλώσσα τόσο πολύ, ακόμα και από τα Ιταλικά! Επίσης μου αρέσει και η προφορά σε κάποιες λέξεις ! τρελαίνομαι ) (τα στοιχειώδη δηλαδη, μην φανταστείτε τίποτα σουπερ ντουπερ .. Αλλά όσο περισσότερα μάθω , τόσο το καλύτερο !) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:56 Η Pequeño έγραψε: #407 25-07-12 11:56 Ισπανικά, να δω τι θα κάνω όταν θα πάω εκεί πέρα χαχαχαχαχα προβλέπω πολλά παρατράγουδα Επίσης θα ήθελα να μάθω Σουηδικά, γενικά δεν είναι ωραία, αλλά όταν είχα πάει, τα είχε συνηθίσει το αυτί και μου τράβηξαν την προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:58 Ο nikosxdxd: #408 25-07-12 11:58 @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:58 Η άντζυ έγραψε: #409 25-07-12 11:58 Ιταλικά και Ρώσικα..!! Την πρώτη γλώσσα απλά τη λατρεύω και η δεύτερη είναι μεγάλο προσόν για τη μελλοντική μου δουλειά..!! Μάλλον θα ξεκινήσω πρώτα με τα Ρώσικα..! (Αφού όμως ξεμπερδέψω πρώτα με τα Αγγλικά..!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:59 Ο nikosxdxd: #410 25-07-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ιταλικά και Ρώσικα..!! Την πρώτη γλώσσα απλά τη λατρεύω και η δεύτερη είναι μεγάλο προσόν για τη μελλοντική μου δουλειά..!! Μάλλον θα ξεκινήσω πρώτα με τα Ρώσικα..! (Αφού όμως ξεμπερδέψω πρώτα με τα Αγγλικά..!) Click για ανάπτυξη... Eεεε μη κοπιαρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina Zazety Νεοφερμένο μέλος Η Nina Zazety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:01 Η Nina Zazety: #411 25-07-12 12:01 Θέλω να μάθω όσες περισσότερες γλώσσες μπορώ. Για την ώρα προσπαθώ να μάθω καλύτερα τα ρώσικα και τα γαλλικά. Θα δούμε στη συνέχεια για τις υπόλοιπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:05 Η άντζυ έγραψε: #412 25-07-12 12:05 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eεεε μη κοπιαρεις! Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:07 Η KeepOnDreaming: #413 25-07-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:08 Η Pequeño έγραψε: #414 25-07-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ τα ίδια έλεγα, αλλά όταν τους παρατήρησα και από κοντά μου τράβηξαν την προσοχή... άσε που όταν είχα δει και την τριλογία, το κορίτσια με το δράκο κλπ τα συμπάθησα πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η άντζυ έγραψε: #415 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Ο nikosxdxd: #416 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:12 Η άντζυ έγραψε: #417 25-07-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Click για ανάπτυξη... Πάντως όχι το δικό σου..! Να είσαι σίγουρος..! Εξάλλου εξήγησα το λόγο που διάλεξα τις συγκεκριμένες γλώσσες..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:14 Η KeepOnDreaming: #418 25-07-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Click για ανάπτυξη... ....... δεν είναι ολοι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:16 Η άντζυ έγραψε: #419 25-07-12 12:16 Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:50 Η KeepOnDreaming: #420 25-07-12 12:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα Ναι , εχεις δίκιο :Ρ Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικα και στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ισπανικά, να δω τι θα κάνω όταν θα πάω εκεί πέρα χαχαχαχαχα προβλέπω πολλά παρατράγουδα Επίσης θα ήθελα να μάθω Σουηδικά, γενικά δεν είναι ωραία, αλλά όταν είχα πάει, τα είχε συνηθίσει το αυτί και μου τράβηξαν την προσοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:58 Ο nikosxdxd: #408 25-07-12 11:58 @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:58 Η άντζυ έγραψε: #409 25-07-12 11:58 Ιταλικά και Ρώσικα..!! Την πρώτη γλώσσα απλά τη λατρεύω και η δεύτερη είναι μεγάλο προσόν για τη μελλοντική μου δουλειά..!! Μάλλον θα ξεκινήσω πρώτα με τα Ρώσικα..! (Αφού όμως ξεμπερδέψω πρώτα με τα Αγγλικά..!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:59 Ο nikosxdxd: #410 25-07-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ιταλικά και Ρώσικα..!! Την πρώτη γλώσσα απλά τη λατρεύω και η δεύτερη είναι μεγάλο προσόν για τη μελλοντική μου δουλειά..!! Μάλλον θα ξεκινήσω πρώτα με τα Ρώσικα..! (Αφού όμως ξεμπερδέψω πρώτα με τα Αγγλικά..!) Click για ανάπτυξη... Eεεε μη κοπιαρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina Zazety Νεοφερμένο μέλος Η Nina Zazety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:01 Η Nina Zazety: #411 25-07-12 12:01 Θέλω να μάθω όσες περισσότερες γλώσσες μπορώ. Για την ώρα προσπαθώ να μάθω καλύτερα τα ρώσικα και τα γαλλικά. Θα δούμε στη συνέχεια για τις υπόλοιπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:05 Η άντζυ έγραψε: #412 25-07-12 12:05 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eεεε μη κοπιαρεις! Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:07 Η KeepOnDreaming: #413 25-07-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:08 Η Pequeño έγραψε: #414 25-07-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ τα ίδια έλεγα, αλλά όταν τους παρατήρησα και από κοντά μου τράβηξαν την προσοχή... άσε που όταν είχα δει και την τριλογία, το κορίτσια με το δράκο κλπ τα συμπάθησα πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η άντζυ έγραψε: #415 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Ο nikosxdxd: #416 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:12 Η άντζυ έγραψε: #417 25-07-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Click για ανάπτυξη... Πάντως όχι το δικό σου..! Να είσαι σίγουρος..! Εξάλλου εξήγησα το λόγο που διάλεξα τις συγκεκριμένες γλώσσες..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:14 Η KeepOnDreaming: #418 25-07-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Click για ανάπτυξη... ....... δεν είναι ολοι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:16 Η άντζυ έγραψε: #419 25-07-12 12:16 Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:50 Η KeepOnDreaming: #420 25-07-12 12:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα Ναι , εχεις δίκιο :Ρ Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικα και στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:58 Η άντζυ έγραψε: #409 25-07-12 11:58 Ιταλικά και Ρώσικα..!! Την πρώτη γλώσσα απλά τη λατρεύω και η δεύτερη είναι μεγάλο προσόν για τη μελλοντική μου δουλειά..!! Μάλλον θα ξεκινήσω πρώτα με τα Ρώσικα..! (Αφού όμως ξεμπερδέψω πρώτα με τα Αγγλικά..!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:59 Ο nikosxdxd: #410 25-07-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ιταλικά και Ρώσικα..!! Την πρώτη γλώσσα απλά τη λατρεύω και η δεύτερη είναι μεγάλο προσόν για τη μελλοντική μου δουλειά..!! Μάλλον θα ξεκινήσω πρώτα με τα Ρώσικα..! (Αφού όμως ξεμπερδέψω πρώτα με τα Αγγλικά..!) Click για ανάπτυξη... Eεεε μη κοπιαρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina Zazety Νεοφερμένο μέλος Η Nina Zazety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:01 Η Nina Zazety: #411 25-07-12 12:01 Θέλω να μάθω όσες περισσότερες γλώσσες μπορώ. Για την ώρα προσπαθώ να μάθω καλύτερα τα ρώσικα και τα γαλλικά. Θα δούμε στη συνέχεια για τις υπόλοιπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:05 Η άντζυ έγραψε: #412 25-07-12 12:05 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eεεε μη κοπιαρεις! Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:07 Η KeepOnDreaming: #413 25-07-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:08 Η Pequeño έγραψε: #414 25-07-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ τα ίδια έλεγα, αλλά όταν τους παρατήρησα και από κοντά μου τράβηξαν την προσοχή... άσε που όταν είχα δει και την τριλογία, το κορίτσια με το δράκο κλπ τα συμπάθησα πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η άντζυ έγραψε: #415 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Ο nikosxdxd: #416 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:12 Η άντζυ έγραψε: #417 25-07-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Click για ανάπτυξη... Πάντως όχι το δικό σου..! Να είσαι σίγουρος..! Εξάλλου εξήγησα το λόγο που διάλεξα τις συγκεκριμένες γλώσσες..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:14 Η KeepOnDreaming: #418 25-07-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Click για ανάπτυξη... ....... δεν είναι ολοι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:16 Η άντζυ έγραψε: #419 25-07-12 12:16 Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:50 Η KeepOnDreaming: #420 25-07-12 12:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα Ναι , εχεις δίκιο :Ρ Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικα και στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιταλικά και Ρώσικα..!! Την πρώτη γλώσσα απλά τη λατρεύω και η δεύτερη είναι μεγάλο προσόν για τη μελλοντική μου δουλειά..!! Μάλλον θα ξεκινήσω πρώτα με τα Ρώσικα..! (Αφού όμως ξεμπερδέψω πρώτα με τα Αγγλικά..!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 11:59 Ο nikosxdxd: #410 25-07-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ιταλικά και Ρώσικα..!! Την πρώτη γλώσσα απλά τη λατρεύω και η δεύτερη είναι μεγάλο προσόν για τη μελλοντική μου δουλειά..!! Μάλλον θα ξεκινήσω πρώτα με τα Ρώσικα..! (Αφού όμως ξεμπερδέψω πρώτα με τα Αγγλικά..!) Click για ανάπτυξη... Eεεε μη κοπιαρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina Zazety Νεοφερμένο μέλος Η Nina Zazety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:01 Η Nina Zazety: #411 25-07-12 12:01 Θέλω να μάθω όσες περισσότερες γλώσσες μπορώ. Για την ώρα προσπαθώ να μάθω καλύτερα τα ρώσικα και τα γαλλικά. Θα δούμε στη συνέχεια για τις υπόλοιπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:05 Η άντζυ έγραψε: #412 25-07-12 12:05 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eεεε μη κοπιαρεις! Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:07 Η KeepOnDreaming: #413 25-07-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:08 Η Pequeño έγραψε: #414 25-07-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ τα ίδια έλεγα, αλλά όταν τους παρατήρησα και από κοντά μου τράβηξαν την προσοχή... άσε που όταν είχα δει και την τριλογία, το κορίτσια με το δράκο κλπ τα συμπάθησα πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η άντζυ έγραψε: #415 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Ο nikosxdxd: #416 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:12 Η άντζυ έγραψε: #417 25-07-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Click για ανάπτυξη... Πάντως όχι το δικό σου..! Να είσαι σίγουρος..! Εξάλλου εξήγησα το λόγο που διάλεξα τις συγκεκριμένες γλώσσες..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:14 Η KeepOnDreaming: #418 25-07-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Click για ανάπτυξη... ....... δεν είναι ολοι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:16 Η άντζυ έγραψε: #419 25-07-12 12:16 Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:50 Η KeepOnDreaming: #420 25-07-12 12:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα Ναι , εχεις δίκιο :Ρ Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικα και στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ιταλικά και Ρώσικα..!! Την πρώτη γλώσσα απλά τη λατρεύω και η δεύτερη είναι μεγάλο προσόν για τη μελλοντική μου δουλειά..!! Μάλλον θα ξεκινήσω πρώτα με τα Ρώσικα..! (Αφού όμως ξεμπερδέψω πρώτα με τα Αγγλικά..!) Click για ανάπτυξη... Eεεε μη κοπιαρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina Zazety Νεοφερμένο μέλος Η Nina Zazety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:01 Η Nina Zazety: #411 25-07-12 12:01 Θέλω να μάθω όσες περισσότερες γλώσσες μπορώ. Για την ώρα προσπαθώ να μάθω καλύτερα τα ρώσικα και τα γαλλικά. Θα δούμε στη συνέχεια για τις υπόλοιπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:05 Η άντζυ έγραψε: #412 25-07-12 12:05 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eεεε μη κοπιαρεις! Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:07 Η KeepOnDreaming: #413 25-07-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:08 Η Pequeño έγραψε: #414 25-07-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ τα ίδια έλεγα, αλλά όταν τους παρατήρησα και από κοντά μου τράβηξαν την προσοχή... άσε που όταν είχα δει και την τριλογία, το κορίτσια με το δράκο κλπ τα συμπάθησα πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η άντζυ έγραψε: #415 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Ο nikosxdxd: #416 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:12 Η άντζυ έγραψε: #417 25-07-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Click για ανάπτυξη... Πάντως όχι το δικό σου..! Να είσαι σίγουρος..! Εξάλλου εξήγησα το λόγο που διάλεξα τις συγκεκριμένες γλώσσες..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:14 Η KeepOnDreaming: #418 25-07-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Click για ανάπτυξη... ....... δεν είναι ολοι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:16 Η άντζυ έγραψε: #419 25-07-12 12:16 Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:50 Η KeepOnDreaming: #420 25-07-12 12:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα Ναι , εχεις δίκιο :Ρ Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικα και στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω να μάθω όσες περισσότερες γλώσσες μπορώ. Για την ώρα προσπαθώ να μάθω καλύτερα τα ρώσικα και τα γαλλικά. Θα δούμε στη συνέχεια για τις υπόλοιπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:05 Η άντζυ έγραψε: #412 25-07-12 12:05 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eεεε μη κοπιαρεις! Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:07 Η KeepOnDreaming: #413 25-07-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:08 Η Pequeño έγραψε: #414 25-07-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ τα ίδια έλεγα, αλλά όταν τους παρατήρησα και από κοντά μου τράβηξαν την προσοχή... άσε που όταν είχα δει και την τριλογία, το κορίτσια με το δράκο κλπ τα συμπάθησα πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η άντζυ έγραψε: #415 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Ο nikosxdxd: #416 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:12 Η άντζυ έγραψε: #417 25-07-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Click για ανάπτυξη... Πάντως όχι το δικό σου..! Να είσαι σίγουρος..! Εξάλλου εξήγησα το λόγο που διάλεξα τις συγκεκριμένες γλώσσες..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:14 Η KeepOnDreaming: #418 25-07-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Click για ανάπτυξη... ....... δεν είναι ολοι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:16 Η άντζυ έγραψε: #419 25-07-12 12:16 Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:50 Η KeepOnDreaming: #420 25-07-12 12:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα Ναι , εχεις δίκιο :Ρ Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικα και στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eεεε μη κοπιαρεις! Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:07 Η KeepOnDreaming: #413 25-07-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:08 Η Pequeño έγραψε: #414 25-07-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ τα ίδια έλεγα, αλλά όταν τους παρατήρησα και από κοντά μου τράβηξαν την προσοχή... άσε που όταν είχα δει και την τριλογία, το κορίτσια με το δράκο κλπ τα συμπάθησα πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η άντζυ έγραψε: #415 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Ο nikosxdxd: #416 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:12 Η άντζυ έγραψε: #417 25-07-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Click για ανάπτυξη... Πάντως όχι το δικό σου..! Να είσαι σίγουρος..! Εξάλλου εξήγησα το λόγο που διάλεξα τις συγκεκριμένες γλώσσες..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:14 Η KeepOnDreaming: #418 25-07-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Click για ανάπτυξη... ....... δεν είναι ολοι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:16 Η άντζυ έγραψε: #419 25-07-12 12:16 Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:50 Η KeepOnDreaming: #420 25-07-12 12:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα Ναι , εχεις δίκιο :Ρ Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικα και στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:08 Η Pequeño έγραψε: #414 25-07-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ τα ίδια έλεγα, αλλά όταν τους παρατήρησα και από κοντά μου τράβηξαν την προσοχή... άσε που όταν είχα δει και την τριλογία, το κορίτσια με το δράκο κλπ τα συμπάθησα πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η άντζυ έγραψε: #415 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Ο nikosxdxd: #416 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:12 Η άντζυ έγραψε: #417 25-07-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Click για ανάπτυξη... Πάντως όχι το δικό σου..! Να είσαι σίγουρος..! Εξάλλου εξήγησα το λόγο που διάλεξα τις συγκεκριμένες γλώσσες..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:14 Η KeepOnDreaming: #418 25-07-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Click για ανάπτυξη... ....... δεν είναι ολοι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:16 Η άντζυ έγραψε: #419 25-07-12 12:16 Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:50 Η KeepOnDreaming: #420 25-07-12 12:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα Ναι , εχεις δίκιο :Ρ Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικα και στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: @Zoe, τα σουηδικα μου φαινονται σα συνεχες βηξιμο Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ τα ίδια έλεγα, αλλά όταν τους παρατήρησα και από κοντά μου τράβηξαν την προσοχή... άσε που όταν είχα δει και την τριλογία, το κορίτσια με το δράκο κλπ τα συμπάθησα πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η άντζυ έγραψε: #415 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Ο nikosxdxd: #416 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:12 Η άντζυ έγραψε: #417 25-07-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Click για ανάπτυξη... Πάντως όχι το δικό σου..! Να είσαι σίγουρος..! Εξάλλου εξήγησα το λόγο που διάλεξα τις συγκεκριμένες γλώσσες..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:14 Η KeepOnDreaming: #418 25-07-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Click για ανάπτυξη... ....... δεν είναι ολοι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:16 Η άντζυ έγραψε: #419 25-07-12 12:16 Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:50 Η KeepOnDreaming: #420 25-07-12 12:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα Ναι , εχεις δίκιο :Ρ Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικα και στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Oxι καλε, απλά δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Ο nikosxdxd: #416 25-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:12 Η άντζυ έγραψε: #417 25-07-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Click για ανάπτυξη... Πάντως όχι το δικό σου..! Να είσαι σίγουρος..! Εξάλλου εξήγησα το λόγο που διάλεξα τις συγκεκριμένες γλώσσες..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:14 Η KeepOnDreaming: #418 25-07-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Click για ανάπτυξη... ....... δεν είναι ολοι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:16 Η άντζυ έγραψε: #419 25-07-12 12:16 Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:50 Η KeepOnDreaming: #420 25-07-12 12:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα Ναι , εχεις δίκιο :Ρ Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικα και στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Παιδιά μην μου θυμώσετε αλλά δεν διάβασα και πολλές απ'τις απαντήσεις σας... Click για ανάπτυξη... Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:12 Η άντζυ έγραψε: #417 25-07-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Click για ανάπτυξη... Πάντως όχι το δικό σου..! Να είσαι σίγουρος..! Εξάλλου εξήγησα το λόγο που διάλεξα τις συγκεκριμένες γλώσσες..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:14 Η KeepOnDreaming: #418 25-07-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Click για ανάπτυξη... ....... δεν είναι ολοι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:16 Η άντζυ έγραψε: #419 25-07-12 12:16 Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:50 Η KeepOnDreaming: #420 25-07-12 12:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα Ναι , εχεις δίκιο :Ρ Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικα και στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Mαλλον ξερω ποια διαβσες-.- Click για ανάπτυξη... Πάντως όχι το δικό σου..! Να είσαι σίγουρος..! Εξάλλου εξήγησα το λόγο που διάλεξα τις συγκεκριμένες γλώσσες..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:14 Η KeepOnDreaming: #418 25-07-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Click για ανάπτυξη... ....... δεν είναι ολοι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:16 Η άντζυ έγραψε: #419 25-07-12 12:16 Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:50 Η KeepOnDreaming: #420 25-07-12 12:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα Ναι , εχεις δίκιο :Ρ Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικα και στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Συγγνώμη..! Δεν θα το ξανακάνω..! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί...! Click για ανάπτυξη... ....... δεν είναι ολοι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:16 Η άντζυ έγραψε: #419 25-07-12 12:16 Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:50 Η KeepOnDreaming: #420 25-07-12 12:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα Ναι , εχεις δίκιο :Ρ Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικα και στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 12:50 Η KeepOnDreaming: #420 25-07-12 12:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα Ναι , εχεις δίκιο :Ρ Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικα και στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σ'ευχαριστώ Γεωργία μου που με καταλαβαίνεις..!! Δεν επιστρέφουμε τώρα στις ξένες γλώσσες...! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα Ναι , εχεις δίκιο :Ρ Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικα και στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.