iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-vela
Νεοφερμένο μέλος
για εμενα τα γαλλικα ειναι πολυ απλα η κορυφη των γλωσσεων[μετα τα ελληνικα φυσικα]....μετα εχω μια περιεργη ταση προς τα σουηδικα...
Μακάρι να είχα και εγώ αυτή την τάση.Υποτίθεται οτι σκέφτομαι για μεταπτυχιακό τη Σουηδία.
Έχω άπλετο χρόνο μέχρι τότε όμως!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εύη Γλύπτη
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
A propos
Διάσημο μέλος
Vasiliki34022
Νεοφερμένο μέλος
Ήθελα ιαπωνικά στο παρελθόν αλλα η κορεάτικη αλφάβητος ειναι τοοοοοοοσο cute

Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος
silver doe
Νεοφερμένο μέλος
απο κει και περα οσες περισσοτερες τοσο το καλυτερο!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gelo75
Εκκολαπτόμενο μέλος
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
πριβετ!κακ ντιλα?ρωσσιδα ειμαι

εγω ξερω ρωσικα ,αγγλικα,ρουμανικα,και λιγο γερμανικα....αλλα αμα δεν μαθω τα αγγλικα τελεια τελεια θα σκασωωω

Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια φραση ξερω εγω στα ρωσικα Ебем греческого футбола
DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Efthymios1
Εκκολαπτόμενο μέλος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

A propos
Διάσημο μέλος
Εγώ ήδη έχω ξεκινήσει Ισπανικά.Μόλις τα τελειώσω θα γραφτώ Πορτογαλλικα γιατι ξέρει η κυρία των Ισπανικών μου εξάλλουν γιατι να μην μάθω αφού είναι παρόμοια με τα ισπανικά.![]()
Περίμενα από το όνομά σου να θέλεις να μάθεις ιταλικά

RafAspa94
Περιβόητο μέλος
-Eternity-
Νεοφερμένο μέλος
Λατρεύω τα Ιταλικά, και μαθαίνω μόνη μου Ιαπωνικά προς το παρόν. :xixi:
ole ole
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ως άνθρωπος των πωλήσεων μου αρέσουν οι αριθμοί και η στατιστικές.
Τι θα λέγατε εάν με την αφορμή της εισαγωγής 4 γλωσσών προς επιλογή απο τους μαθητές ως 2η ξένη γλώσσα κάναμε μία δημοσκόπηση.
Προτείνω στην Δημοσκόπηση να συμμετέχουν όλες οι γλώσσες που βρίσκονται στο top 10 του internet + τα Ιταλικά που θα διδάσκονται στο γυμνάσιο (www.internetworldsstats.com/stats7.htm) εκτός των Αγγλικών που αποτελούν έστι και αλλιώς υποχρεωτική γλώσσα στην εκμάθηση της (σύνολο 10 γλώσσες) : Ισπανικά , Ιταλικά , Γερμανικά , Γαλλικά , Κινέζικα , Ιαπωνέζικά , Πορτογαλλικά , Αραβικά , Ρώσικα , Κορεάτικά
Πως μπορεί να γίνει
α/ ανοίγουμε νέο θέμα
β/ κάθε ένας που θα απαντάει θα βάζει 2 γλώσσες προτίμησης μία που θα ήθελε να διδαχθεί και μία εναλλακτική που θα είναι δεύτερη επιλογή
γ/ με σύντομές λέξεις / φράσεις θα δηλώνει το γιατί πχ : εμπορικές σχέσεις, εύκολη επαγγελματική αποκατάσταση...μπορούμε να βρούμε πολλούς λόγους.
δ/ θα δηλώνεται η ηλικία και εάν είναι γονέας ή παιδί / σπουδαστής...
Ο συντονιστής της στατιστικής (προσφέρομαι αν θέλετε) θα κατατάσει τις γλώσσες με σειρά περισσότερων ψήφων και θα αναφέρει το top 5-10 των γιατί θα επέλεγε κάποιος την κάθε γλώσσα.
Θα μπορούν να απαντούν όλοι και θα βάλουμε ένα χρονικό όριο που μετά απο αυτό θα κλείσει η στατιστική.
Κάθε email / χρήστης θα έχει μόνο μία ψήφο (απάντηση στο θέμα).
Πως σας φαίνετε ? Ίσως έχουμε και εκπλήξεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jauahahwiwisjs
- Sotiris.Y
- Billprs
- MarcoReus
- spring day
- Maria_Xagorari
- Fanimaid123
- Magigi
- Meow
- buffon85
- stergios191919
- Gus Roger10
- Johnman97
- Μανοςπετρ
- ggl
- Slytherin
- Memetchi
- giannhs2001
- jims
- stefan
- SlimShady
- Georgekk
- tsiobieman
- Joo
- Alexecon1991
- Scandal
- paulkin94
- thecrazycretan
- calliope
- nicole1982
- TonyMontanaEse
- Jocaste
- Panagiotis849
- Alexandros36k
- harry akritas
- No name
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- KingOfPop
- charmander
- Scott
- Dimitris9
- AngieN
- Tommy_civil
- Giii
- alextheo
- fmarulezkd
- johnietraf
- StudyFreak04
- Lab13
- Fanimaid
- igeorgeoikonomo
- lenaki001
- Unseen skygge
- Alma Libre
- Άνιελ
- Viedo
- KateRdJ
- blanc
- uni77
- lnesb
- Άρτεμις Α.
- jimis2001
- Neos167
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki