Hello!
Το ίδιο ακριβώς είχα κάνει κι εγώ. Πριν μία δεκαετία κοντά, όταν έδωσα εγώ πανελλήνιες, οι σχολές που ήθελα ήταν στο 5ο πεδίο, που ήταν προσβάσιμο από όλες τις κατευθύνσεις. Παρ' όλο που το λογικό ήταν να πάω τεχνολογική κατευθύνση εγώ επέλεξα να πάω από θεωρητική, γιατί πίστευα ότι με σωστή προετοιμασία και πολύ διάβασμα ήταν πιο βέβαιαη μία καλή επίδοση στις εξετάσεις, σε σχέση με μαθήματα όπως η φυσική και τα μαθηματικά. Ήμουν γενικά καλή μαθήτρια, το μόνο μάθημα που "φοβόμουν" κάπως ήταν η Φυσική για αυτό και επέλεξα την άλλη κατεύθυνση.
Εκ των υστέρων, και παρ' ότι πέτυχα το στόχο μου, το μετάνιωσα πολύ. Στη σχολή μου κάναμε μαθηματικά που εγώ δεν ήξερα (αφού δεν τα είχα στην κατεύθυνση) και έπρεπε να αφιερώσω αρχικά αρκετό προσωπικό χρόνο και κόπο για να τα μάθω μόνη μου, αφού στο πανεπιστήμιο δε σε παίρνουν με το χεράκι να σου δείξουν αυτά που έπρεπε να ξέρεις. Αν είχα πάει τεχνολογική θα τα ήξερα ήδη.
Όλα εξαρτώνται από την επιλογή σχολής. Αποφάσισε τι είναι αυτό που θες να ακολουθήσεις στο μέλλον, τι σε ενδιαφέρει και κάνε την ανάλογη επιλογή κατεύθυνσης. Μπορεί να καταλήξεις κάπου, που να μην είσαι ιδιαίτερα καλή, αλλά με μεθοδικότητα, σωστή προετοιμασία και επιμονή θα τα καταφέρεις! ^^