Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Αλγευρα γενικης και φυσικη γε. δεν θα σου χρειαστει?
Ρε δε θελω να φορτωθω απο τωρα με 6 μαθηματα!!!!!
Αν μου χρειαστει ισως ξεκινησω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ρε δε θελω να φορτωθω απο τωρα με 6 μαθηματα!!!!!
Αν μου χρειαστει ισως ξεκινησω![]()
Εγω που δεν ειμαι και πολυ καλος μαθητης πια να κανω λες τα ιδια με εσενα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

So , τι αγχωνεσαι ;;; Θα διαβασεις και θα τα πας μια χαρα

christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δε νομιζω οτι δεν ησουν καλος επειδη εχεις μαθησιακες δυσκολιες αλλα επειδη δε διαβαζες.
So , τι αγχωνεσαι ;;; Θα διαβασεις και θα τα πας μια χαρα![]()
Οντος δικιο εχεις οποτε ας καν και εγω αυτα τα 4 μαθηματα .. Ευχαριστω καλο μεσημερι

Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τιποτα ρε να σαι καλαΚαι να εχεις περισσοτερη εμπιστοσυνη στον εαυτο σου
(ποια μιλαει
)
Χαχα οκ

Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Χαχα οκοπ και κατι τελευτεο το ονομα σου εχεμυθη .. αν επιτρεπεται ..
![]()
Θα στο πω με απολυτη εχεμυθεια....μη με προδωσεις

christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα στο πω με απολυτη εχεμυθεια....μη με προδωσεις
Eλενα
Μείνε ήσυχη

Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Γνωστοί λένε ότι εάν δεν είμαι και πολύ καλός με Μαθηματικά, Φυσικές κλπ να μην πατήσω καν στην Θετική ή στην Τεχνολογική.. καλύτερα να επιλέξω την Θεωρητική, γιατί απλά θέλει διάβασμα και λίγο παπαγαλία.. αλλά για αυτό που θέλω, δεν νομίζω ότι με βολεύει εκείνο. Επίσης λένε ότι από Θεωρητική έχεις ποιο πολλές σχολές να επιλέξεις (δεν ξέρω εάν αληθεύει).. Είμαι μαθητής του 14-15 και βέβαια έχω όρεξη να διαβάσω (+ φροντιστήριο) γιατί δεν θέλω να μείνω μπακούρι -.- .. ας έχω τουλάχιστον ένα χαρτί ότι ξέρω κάτι!
Τι έχετε να πείτε.. που μπορώ να πάω?!
Επισήμανση: Τα μηνύματα 95 - 99 προήλθαν απο νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Καλύτερα τεχνολογική θα σου έλεγα, γιατί στην θεωρητική δεν υπάρχουν και οι ανάλογες σχολές (πρέπει να πάρεις μάθημα επιλογής μαθηματικά, έχεις απώλεια μορίων κτλ), είναι εντελώς άσχετο το αντικείμενο. Θετική δεν υπάρχει λόγος να πας, πήγαινε τεχνολογική (ένα λιγότερο μάθημα στην δευτέρα για διάβασμα) μπας και αναπληρώσεις κανένα κενό.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεύτερον φίλε μου, η αλήθεια είναι πως από Θεωρητική δεν έχεις πραγματικά ευρύ πεδίο επιλογών σε σχέση με τη Θετική-Τεχνολογική. Θεωρητική όλοι σχεδόν που βγάζουν υψηλά μόρια περνάνε Νομική. Είναι πιο "περιορισμένη" κατεύθυνση.
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

makisant97
Νεοφερμένο μέλος

Eυχαριστώ εκ των προτέρων!
Mythik52
Νεοφερμένο μέλος

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Γεια σας! Είμαι στην Α Λυκειου και με εχει αγχωσει ιδιαιτερα το γεγονος οτι θα πρεπει να διαλεξω μια κατευθυνση του χρονου... Ειμαι αρκετα καλος μαθητης σε ολα τα μαθηματα αλλα χωρις να εχω ιδιαιτερη κλιση σε καποιο... Μονο σε Χημεια-Βιολογια δεν μπορω να κρινω διοτι δεν εχουμε ακομα χημικο και βιολογο στο σχολειο μας... Εχω καλες βασεις στα Αρχαια και τα Μαθηματικα και τα πηγαινω αρκετα καλα και στη Φυσικη. Οι σχολες που με ενδιαφερουν ειναι το Τμημα Ξενων Γλωσσων Μεταφρασης και Διερμηνειας στο Ιονιο Πανεπηστημιο και τα Ψηφιακα Συστηματα Πειραια...Θα ηθελα να μου πειτε σε τι να βασιστω ωστε να διαλεξω κατευθυνση!
Εφοσον δεν εχεις ιδιαιτερη κλιση σε κανενα μαθημα (οπως λες), καλυτερα να το δεις αναλυτικα καθε μαθημα ξεχωριστα.. Δηλαδη να τα πιασεις με την σειρα και να πεις, το ταδε μαθημα της θωρητικης κατευθυνσης μαρεσει για αυτο και για αυτο τον λογο, το αντιστοιχο μαθημα της θετικης μαρεσει για αυτο για αυτο και για αυτο το λογο.. Και βλεπεις τι σου ταιριαζει πιο πολυ, ποιες ειανι οι δυνατοτητες σου, σε τι πιστευεις οτι θα τα καταφερεις καλυτερα... Αν θες βρες ενα μηχανογραφικο και δες ποιου πειου οι σχολες σου φαινονται πιο ενδιαφερουσες (μην στεκεσαι μονο στις 2 σχολες που εχεις επιλεξει)... Ρωτα την γνωμη των καθηγητων σου (αν και οι φιλολογιο θα σου πουν για θεωρητικη και οι φυσικομαθηματικοι θα σε πεισουν για θετικη, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια

cha0s
Περιβόητο μέλος

γεια σας είμαι νέος στο φόρουμ και αν και πάω πρώτη λυκείου θα ήθελα να μάθω για να περάσω σε τεφαα στην 2α λυκείου ποια κατεύθυνση πρέπει να επιλέξω εννοώ θετική θεωρητική η τεχνολογική
τεφαα περνας απο ολες τις κατευθύνσεις

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Επομένως, παρόλο που θέλω τεχνολογική λόγω του φυσικού, εχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρα για θεωρητική... Η ερώτηση είναι, αν υποθέσουμε οτι του χρόνου στην Α' λυκείου αρχίσω να διαβάζω μαθηματικά, να καλύπτω κενα με φροντιστήριο κλπ, θα μπορεσω να την βγάλω στην τεχνολογική με τα μαθηματικά κατεύθυνσης? Η θα πρεπει να διαλέξω θεωρητική (που δεν έχω προβλημα)?
giwrgossp
Νεοφερμένο μέλος

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Τωρα αν καταλαβαινω καλα εισαι 3η γυμνασιου ?? Γιατι του χρονου λες οτι θα εισαι Α λυκειου
Ναι Γ' γυμνασιου ειμαι (please μην αρχισεις να λες οτι ειμαι πολυ μικρη για να τα σκεφτομαι, οχι κι εσυ, ελεος...)..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.