Εγώ δεν γίνεται να καταλάβω γιατί υποτιμάτε τόσο την Τεχνολογική...δεν κατεβάζει το επίπεδο της συγκεκριμένης κατεύθυνσης το οτι υπάρχει συσσώρευση -κακών- μαθητών ! Ο κάθε ένας είναι ξεχωριστός και επιλέγει με βάση τα δικά του κριτήρια και τα θέλω του ! Εγώ και στη Β τεχνολογική και στη Γ τεχνολογική , παρόλο που είμαι πολύ καλός μαθητής (μιας και κάποιοι το θεωρείται κριτήριο). Στις πανελλαδικές όσοι έχουν στόχους , επιδιώξεις , θέληση και όρεξη να διαβάσουν πετυχαίνουν , αντιθέτως όσοι είναι αδιάφοροι κλπ. αποτυγχάνουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ !! Όπως υπάρχουν αριστούχοι στην Θετική , θα υπάρχουν και στη Τεχνολογική και στην Θεωρητική . Αυτό το ΑΟΔΕ που οι περισσότεροι αποκαλείτε βλακεία ή εύκολο , δεν είναι καθόλου μάθημα για υποτίμηση ! Για δείτε σε ενα καθαρά θεωρητικό μάθημα με 42 μόρια κλειστού τύπου και 58 μόρια ανοιχτού , το ποσοστό κάτω απο 15 η ακόμα κάτω και από τη βάση -απλά τραγικό- ! Δεν μπορούν να τεθούν σε σύγκριση οι Κατευθύνσεις και τα μαθήματα ! Διαλέγεις κατεύθυνση ανάλογα μα το τι θες και τι μαθήματα σε ελκύουν περισσότερο που μπορείς να αποδόσεις σε αυτά και με το που στοχεύεις ! Εγώ δε γούσταρα , παρόλο που έγραψα και Χημεία και Βιολογία πολύ καλά , να πάω θετική γιατί δεν έβρισκα λόγο. Δεν μου άρεσε ούτε η Ιατρική , ούτε Φαρμακευτική...καμία σχολή απο το 3ο πεδίο !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.