mariannaki! Νεοφερμένο μέλος Η mariannaki! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λαγκαδά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η mariannaki!: #1.441 14-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Για να πας οργανωση και διοικηση επιχειρησεων μπορεις να πας απο οποιαδηποτε κατευθυνση ομως. Γιατι ειδικα τεχνολογικη και οχι θεωρητικη λοιπον; Click για ανάπτυξη... επειδη εχω ρωτησει και μου ειπανε οτι αν επιλεξω θεωρητικη χανω καποια μορια..αλλα περισσοτερο επειδη αυτη η σχολη χρειαζεται να ξερεις αρκετα μαθηματικα(σταιστικης κ.α.).. η θεωτικη ειναι τελειως ασχετη με αυτη τη σχολη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο Iliaso έγραψε: #1.442 14-12-09 16:47 Η φυσική σαν επιστήμη;ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ να σαι καλά γέλασα και σήμερα Μαριάννα δεν χάνεις μόρια αλλά είναι προτιμότερη η τεχνολογική για να μην έχεις κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:21 Ο johnaekmaiden: #1.443 15-12-09 12:21 Παιδιά θέλω την γνώμη σας. καταρχήν τι έχετε να πείτε για το τμήμα φυσικής θεσσαλονίκης και γενικά για το επάγγελμα του φυσικού.μήπως θα μου προτείνατε το παιδαγωγικό αντί για φυσικής;;; και τα δύο μου αρέσουν. ευχαριστώ!!plz απαντήστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.444 15-12-09 15:39 Eσύ τι θες πιο πολύ; Αν και αυτό δεν είναι θέμα κατεύθυνσης γιατί από θετικοτεχνολοική περνάς και στα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Ο johnaekmaiden: #1.445 15-12-09 15:51 και τα δυο μου αρεσουν το ιδιο απλως σκεφτομαι πως θα εχουν γεμισει οι θεσεις στα δημοτικα οταν εγω σπουδασω.ενω ενας φυσικος εχει την δυνατοτητα να κανει και ιδιαιτερα. ποια ειναι η γνωμη σου;; ειναι δυσκολο επαγγελμα ο φυσικος;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:01 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.446 15-12-09 16:01 Αν τελειώσεις το φυσικό δεν είανι ανάγκη να γίνεις καθηγητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:20 Ο Iliaso έγραψε: #1.447 15-12-09 16:20 Μην πας φυσικό με αυτή τη λογική: Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: ενω ενας φυσικος εχει ελαχιστο διαβασμα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο johnaekmaiden: #1.448 15-12-09 16:44 εγω θελω να παω φυσικο με την προοπτικη να γινω καθηγητης.απλως ανησυχω μηπως θα εκανα καλυτερα αν πηγαινα παιδαγωγικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoula Νεοφερμένο μέλος Η glukoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η glukoula έγραψε: #1.449 15-12-09 20:56 εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:59 Η Rania. έγραψε: #1.450 15-12-09 20:59 Τι σχολες σκεφτεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoula Νεοφερμένο μέλος Η glukoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η glukoula έγραψε: #1.451 15-12-09 21:01 EVRI αν έχεις αποφασίσει να πας τεχνολογική στην τρίτη πιστεύω ότι είναι καλό να πας και στην δευτερα....έχω ακούσει από παιδιά που άλλαξαν κατεύθυνση ότι δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστουν... ----------------------------------------- Θέλω να ακολουθήσω μια από τις θετικές επιστήμες και μετά να κάνω επιστημονική δημοσιογραφία... αλλά δεν σκεφτομαι για ιατρικη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Ο Orestes έγραψε: #1.452 15-12-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από glukoula: εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Θετική ασυζητητί... Να πάρεις μια γεύση από τη χημεία και αν δε σου αρέσει αλλάζεις σε τεχνολογική στην τρίτη... Γενικά η χημεία μπορεί να σου χρησιμεύσει και αργότερα στη σχολή σου, άρα θα είναι καλό να της κάνεις και ένα φρεσκάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο johnaekmaiden: #1.453 15-12-09 22:46 είναι δύσκολο το επάγγελμα του φυσικού;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Rania. έγραψε: #1.454 15-12-09 22:49 Υπαρχουν ευκολα και δυσκολα επαγγελματα? Και γιατι εχεις κολλησει με το φυσικο? :p Ψαξε να βρεις κι αλλες ενδιαφερουσες σχολες, δεν μπορει να ειναι μονο το φυσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο johnaekmaiden: #1.455 16-12-09 22:26 προτεινε μου εσυ καμια που ενγκρινεις αν μπορεις.οσο για το φυσικο, μου αρεσει αρκετα η φυσικη και θα εχω την δυνατοτητα να κανω φροντιστηρια κ.τ.λ. και γενικα θα μυο αρεσε να ειμαι εκπαιδευτικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #1.456 16-12-09 22:32 Nα σου προτείνω και εγώ μερικές ενδιαφέρουσες κατ εμέ; -Σεμφε -Χημικό -Βιοχημείας&Βιοτεχνολογίας -Εφαρμοσμένη Πληροφορική Όλα εκτός του τελευταίου έχει διεξόδους τόσο σε εκπαίδευση όσο και σε άλλα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:34 Ο giannis dog: #1.457 16-12-09 22:34 εγω μαλλον τεχνολογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο johnaekmaiden: #1.458 16-12-09 22:35 ευχαριστώ πολυ αλλα δεν με ενδιαφέρουν χημείες βιοχημείες κτλ. τι εχετε να πειτε για πολιτικος μηχανικος-αρχιτεκτονας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:41 Ο giorgakisss: #1.459 16-12-09 22:41 Γεια σας και καλως σασ βρηκα μιας και είναι το πρώτο μου ποστ.... Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή ως προς την επιλογή κατεύθυνσης αν και πάω ακόμα Α Λυκείου Είμαι πολύ καλός στη φυσική και στη γεωμετρία ενώ η άλγεβρα αν και μου αρέσει δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ενώ χημεία είμαι σαν την άλγεβρα... Από την άλλη στα θεωρητικά είμαι καλός σε όλα αλλά κανένα δεν μου αρέσει(xωρις βεβαια να ξέρω από λατινικά)... Είχα βάλει σαν στόχο ιατρική αλλά τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι ακόμα και για θεωρητική που την σιχαινόμουν... Τι προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:50 Η Rania. έγραψε: #1.460 16-12-09 22:50 Αν πας θετικη/τεχνολογικη η αλγεβρα ειναι αναγκαιο ''κακο'' φιλε Γιωργο. Αλλα για να πας Ιατρικη απο θεωρητικη θα ζοριστεις πολυ γιατι εχεις απωλεια μοριων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Για να πας οργανωση και διοικηση επιχειρησεων μπορεις να πας απο οποιαδηποτε κατευθυνση ομως. Γιατι ειδικα τεχνολογικη και οχι θεωρητικη λοιπον; Click για ανάπτυξη... επειδη εχω ρωτησει και μου ειπανε οτι αν επιλεξω θεωρητικη χανω καποια μορια..αλλα περισσοτερο επειδη αυτη η σχολη χρειαζεται να ξερεις αρκετα μαθηματικα(σταιστικης κ.α.).. η θεωτικη ειναι τελειως ασχετη με αυτη τη σχολη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο Iliaso έγραψε: #1.442 14-12-09 16:47 Η φυσική σαν επιστήμη;ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ να σαι καλά γέλασα και σήμερα Μαριάννα δεν χάνεις μόρια αλλά είναι προτιμότερη η τεχνολογική για να μην έχεις κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:21 Ο johnaekmaiden: #1.443 15-12-09 12:21 Παιδιά θέλω την γνώμη σας. καταρχήν τι έχετε να πείτε για το τμήμα φυσικής θεσσαλονίκης και γενικά για το επάγγελμα του φυσικού.μήπως θα μου προτείνατε το παιδαγωγικό αντί για φυσικής;;; και τα δύο μου αρέσουν. ευχαριστώ!!plz απαντήστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.444 15-12-09 15:39 Eσύ τι θες πιο πολύ; Αν και αυτό δεν είναι θέμα κατεύθυνσης γιατί από θετικοτεχνολοική περνάς και στα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Ο johnaekmaiden: #1.445 15-12-09 15:51 και τα δυο μου αρεσουν το ιδιο απλως σκεφτομαι πως θα εχουν γεμισει οι θεσεις στα δημοτικα οταν εγω σπουδασω.ενω ενας φυσικος εχει την δυνατοτητα να κανει και ιδιαιτερα. ποια ειναι η γνωμη σου;; ειναι δυσκολο επαγγελμα ο φυσικος;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:01 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.446 15-12-09 16:01 Αν τελειώσεις το φυσικό δεν είανι ανάγκη να γίνεις καθηγητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:20 Ο Iliaso έγραψε: #1.447 15-12-09 16:20 Μην πας φυσικό με αυτή τη λογική: Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: ενω ενας φυσικος εχει ελαχιστο διαβασμα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο johnaekmaiden: #1.448 15-12-09 16:44 εγω θελω να παω φυσικο με την προοπτικη να γινω καθηγητης.απλως ανησυχω μηπως θα εκανα καλυτερα αν πηγαινα παιδαγωγικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoula Νεοφερμένο μέλος Η glukoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η glukoula έγραψε: #1.449 15-12-09 20:56 εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:59 Η Rania. έγραψε: #1.450 15-12-09 20:59 Τι σχολες σκεφτεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoula Νεοφερμένο μέλος Η glukoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η glukoula έγραψε: #1.451 15-12-09 21:01 EVRI αν έχεις αποφασίσει να πας τεχνολογική στην τρίτη πιστεύω ότι είναι καλό να πας και στην δευτερα....έχω ακούσει από παιδιά που άλλαξαν κατεύθυνση ότι δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστουν... ----------------------------------------- Θέλω να ακολουθήσω μια από τις θετικές επιστήμες και μετά να κάνω επιστημονική δημοσιογραφία... αλλά δεν σκεφτομαι για ιατρικη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Ο Orestes έγραψε: #1.452 15-12-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από glukoula: εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Θετική ασυζητητί... Να πάρεις μια γεύση από τη χημεία και αν δε σου αρέσει αλλάζεις σε τεχνολογική στην τρίτη... Γενικά η χημεία μπορεί να σου χρησιμεύσει και αργότερα στη σχολή σου, άρα θα είναι καλό να της κάνεις και ένα φρεσκάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο johnaekmaiden: #1.453 15-12-09 22:46 είναι δύσκολο το επάγγελμα του φυσικού;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Rania. έγραψε: #1.454 15-12-09 22:49 Υπαρχουν ευκολα και δυσκολα επαγγελματα? Και γιατι εχεις κολλησει με το φυσικο? :p Ψαξε να βρεις κι αλλες ενδιαφερουσες σχολες, δεν μπορει να ειναι μονο το φυσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο johnaekmaiden: #1.455 16-12-09 22:26 προτεινε μου εσυ καμια που ενγκρινεις αν μπορεις.οσο για το φυσικο, μου αρεσει αρκετα η φυσικη και θα εχω την δυνατοτητα να κανω φροντιστηρια κ.τ.λ. και γενικα θα μυο αρεσε να ειμαι εκπαιδευτικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #1.456 16-12-09 22:32 Nα σου προτείνω και εγώ μερικές ενδιαφέρουσες κατ εμέ; -Σεμφε -Χημικό -Βιοχημείας&Βιοτεχνολογίας -Εφαρμοσμένη Πληροφορική Όλα εκτός του τελευταίου έχει διεξόδους τόσο σε εκπαίδευση όσο και σε άλλα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:34 Ο giannis dog: #1.457 16-12-09 22:34 εγω μαλλον τεχνολογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο johnaekmaiden: #1.458 16-12-09 22:35 ευχαριστώ πολυ αλλα δεν με ενδιαφέρουν χημείες βιοχημείες κτλ. τι εχετε να πειτε για πολιτικος μηχανικος-αρχιτεκτονας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:41 Ο giorgakisss: #1.459 16-12-09 22:41 Γεια σας και καλως σασ βρηκα μιας και είναι το πρώτο μου ποστ.... Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή ως προς την επιλογή κατεύθυνσης αν και πάω ακόμα Α Λυκείου Είμαι πολύ καλός στη φυσική και στη γεωμετρία ενώ η άλγεβρα αν και μου αρέσει δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ενώ χημεία είμαι σαν την άλγεβρα... Από την άλλη στα θεωρητικά είμαι καλός σε όλα αλλά κανένα δεν μου αρέσει(xωρις βεβαια να ξέρω από λατινικά)... Είχα βάλει σαν στόχο ιατρική αλλά τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι ακόμα και για θεωρητική που την σιχαινόμουν... Τι προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:50 Η Rania. έγραψε: #1.460 16-12-09 22:50 Αν πας θετικη/τεχνολογικη η αλγεβρα ειναι αναγκαιο ''κακο'' φιλε Γιωργο. Αλλα για να πας Ιατρικη απο θεωρητικη θα ζοριστεις πολυ γιατι εχεις απωλεια μοριων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η φυσική σαν επιστήμη;ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ να σαι καλά γέλασα και σήμερα Μαριάννα δεν χάνεις μόρια αλλά είναι προτιμότερη η τεχνολογική για να μην έχεις κενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:21 Ο johnaekmaiden: #1.443 15-12-09 12:21 Παιδιά θέλω την γνώμη σας. καταρχήν τι έχετε να πείτε για το τμήμα φυσικής θεσσαλονίκης και γενικά για το επάγγελμα του φυσικού.μήπως θα μου προτείνατε το παιδαγωγικό αντί για φυσικής;;; και τα δύο μου αρέσουν. ευχαριστώ!!plz απαντήστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.444 15-12-09 15:39 Eσύ τι θες πιο πολύ; Αν και αυτό δεν είναι θέμα κατεύθυνσης γιατί από θετικοτεχνολοική περνάς και στα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Ο johnaekmaiden: #1.445 15-12-09 15:51 και τα δυο μου αρεσουν το ιδιο απλως σκεφτομαι πως θα εχουν γεμισει οι θεσεις στα δημοτικα οταν εγω σπουδασω.ενω ενας φυσικος εχει την δυνατοτητα να κανει και ιδιαιτερα. ποια ειναι η γνωμη σου;; ειναι δυσκολο επαγγελμα ο φυσικος;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:01 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.446 15-12-09 16:01 Αν τελειώσεις το φυσικό δεν είανι ανάγκη να γίνεις καθηγητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:20 Ο Iliaso έγραψε: #1.447 15-12-09 16:20 Μην πας φυσικό με αυτή τη λογική: Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: ενω ενας φυσικος εχει ελαχιστο διαβασμα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο johnaekmaiden: #1.448 15-12-09 16:44 εγω θελω να παω φυσικο με την προοπτικη να γινω καθηγητης.απλως ανησυχω μηπως θα εκανα καλυτερα αν πηγαινα παιδαγωγικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoula Νεοφερμένο μέλος Η glukoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η glukoula έγραψε: #1.449 15-12-09 20:56 εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:59 Η Rania. έγραψε: #1.450 15-12-09 20:59 Τι σχολες σκεφτεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoula Νεοφερμένο μέλος Η glukoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η glukoula έγραψε: #1.451 15-12-09 21:01 EVRI αν έχεις αποφασίσει να πας τεχνολογική στην τρίτη πιστεύω ότι είναι καλό να πας και στην δευτερα....έχω ακούσει από παιδιά που άλλαξαν κατεύθυνση ότι δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστουν... ----------------------------------------- Θέλω να ακολουθήσω μια από τις θετικές επιστήμες και μετά να κάνω επιστημονική δημοσιογραφία... αλλά δεν σκεφτομαι για ιατρικη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Ο Orestes έγραψε: #1.452 15-12-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από glukoula: εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Θετική ασυζητητί... Να πάρεις μια γεύση από τη χημεία και αν δε σου αρέσει αλλάζεις σε τεχνολογική στην τρίτη... Γενικά η χημεία μπορεί να σου χρησιμεύσει και αργότερα στη σχολή σου, άρα θα είναι καλό να της κάνεις και ένα φρεσκάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο johnaekmaiden: #1.453 15-12-09 22:46 είναι δύσκολο το επάγγελμα του φυσικού;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Rania. έγραψε: #1.454 15-12-09 22:49 Υπαρχουν ευκολα και δυσκολα επαγγελματα? Και γιατι εχεις κολλησει με το φυσικο? :p Ψαξε να βρεις κι αλλες ενδιαφερουσες σχολες, δεν μπορει να ειναι μονο το φυσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο johnaekmaiden: #1.455 16-12-09 22:26 προτεινε μου εσυ καμια που ενγκρινεις αν μπορεις.οσο για το φυσικο, μου αρεσει αρκετα η φυσικη και θα εχω την δυνατοτητα να κανω φροντιστηρια κ.τ.λ. και γενικα θα μυο αρεσε να ειμαι εκπαιδευτικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #1.456 16-12-09 22:32 Nα σου προτείνω και εγώ μερικές ενδιαφέρουσες κατ εμέ; -Σεμφε -Χημικό -Βιοχημείας&Βιοτεχνολογίας -Εφαρμοσμένη Πληροφορική Όλα εκτός του τελευταίου έχει διεξόδους τόσο σε εκπαίδευση όσο και σε άλλα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:34 Ο giannis dog: #1.457 16-12-09 22:34 εγω μαλλον τεχνολογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο johnaekmaiden: #1.458 16-12-09 22:35 ευχαριστώ πολυ αλλα δεν με ενδιαφέρουν χημείες βιοχημείες κτλ. τι εχετε να πειτε για πολιτικος μηχανικος-αρχιτεκτονας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:41 Ο giorgakisss: #1.459 16-12-09 22:41 Γεια σας και καλως σασ βρηκα μιας και είναι το πρώτο μου ποστ.... Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή ως προς την επιλογή κατεύθυνσης αν και πάω ακόμα Α Λυκείου Είμαι πολύ καλός στη φυσική και στη γεωμετρία ενώ η άλγεβρα αν και μου αρέσει δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ενώ χημεία είμαι σαν την άλγεβρα... Από την άλλη στα θεωρητικά είμαι καλός σε όλα αλλά κανένα δεν μου αρέσει(xωρις βεβαια να ξέρω από λατινικά)... Είχα βάλει σαν στόχο ιατρική αλλά τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι ακόμα και για θεωρητική που την σιχαινόμουν... Τι προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:50 Η Rania. έγραψε: #1.460 16-12-09 22:50 Αν πας θετικη/τεχνολογικη η αλγεβρα ειναι αναγκαιο ''κακο'' φιλε Γιωργο. Αλλα για να πας Ιατρικη απο θεωρητικη θα ζοριστεις πολυ γιατι εχεις απωλεια μοριων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά θέλω την γνώμη σας. καταρχήν τι έχετε να πείτε για το τμήμα φυσικής θεσσαλονίκης και γενικά για το επάγγελμα του φυσικού.μήπως θα μου προτείνατε το παιδαγωγικό αντί για φυσικής;;; και τα δύο μου αρέσουν. ευχαριστώ!!plz απαντήστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.444 15-12-09 15:39 Eσύ τι θες πιο πολύ; Αν και αυτό δεν είναι θέμα κατεύθυνσης γιατί από θετικοτεχνολοική περνάς και στα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Ο johnaekmaiden: #1.445 15-12-09 15:51 και τα δυο μου αρεσουν το ιδιο απλως σκεφτομαι πως θα εχουν γεμισει οι θεσεις στα δημοτικα οταν εγω σπουδασω.ενω ενας φυσικος εχει την δυνατοτητα να κανει και ιδιαιτερα. ποια ειναι η γνωμη σου;; ειναι δυσκολο επαγγελμα ο φυσικος;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:01 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.446 15-12-09 16:01 Αν τελειώσεις το φυσικό δεν είανι ανάγκη να γίνεις καθηγητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:20 Ο Iliaso έγραψε: #1.447 15-12-09 16:20 Μην πας φυσικό με αυτή τη λογική: Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: ενω ενας φυσικος εχει ελαχιστο διαβασμα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο johnaekmaiden: #1.448 15-12-09 16:44 εγω θελω να παω φυσικο με την προοπτικη να γινω καθηγητης.απλως ανησυχω μηπως θα εκανα καλυτερα αν πηγαινα παιδαγωγικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoula Νεοφερμένο μέλος Η glukoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η glukoula έγραψε: #1.449 15-12-09 20:56 εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:59 Η Rania. έγραψε: #1.450 15-12-09 20:59 Τι σχολες σκεφτεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoula Νεοφερμένο μέλος Η glukoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η glukoula έγραψε: #1.451 15-12-09 21:01 EVRI αν έχεις αποφασίσει να πας τεχνολογική στην τρίτη πιστεύω ότι είναι καλό να πας και στην δευτερα....έχω ακούσει από παιδιά που άλλαξαν κατεύθυνση ότι δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστουν... ----------------------------------------- Θέλω να ακολουθήσω μια από τις θετικές επιστήμες και μετά να κάνω επιστημονική δημοσιογραφία... αλλά δεν σκεφτομαι για ιατρικη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Ο Orestes έγραψε: #1.452 15-12-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από glukoula: εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Θετική ασυζητητί... Να πάρεις μια γεύση από τη χημεία και αν δε σου αρέσει αλλάζεις σε τεχνολογική στην τρίτη... Γενικά η χημεία μπορεί να σου χρησιμεύσει και αργότερα στη σχολή σου, άρα θα είναι καλό να της κάνεις και ένα φρεσκάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο johnaekmaiden: #1.453 15-12-09 22:46 είναι δύσκολο το επάγγελμα του φυσικού;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Rania. έγραψε: #1.454 15-12-09 22:49 Υπαρχουν ευκολα και δυσκολα επαγγελματα? Και γιατι εχεις κολλησει με το φυσικο? :p Ψαξε να βρεις κι αλλες ενδιαφερουσες σχολες, δεν μπορει να ειναι μονο το φυσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο johnaekmaiden: #1.455 16-12-09 22:26 προτεινε μου εσυ καμια που ενγκρινεις αν μπορεις.οσο για το φυσικο, μου αρεσει αρκετα η φυσικη και θα εχω την δυνατοτητα να κανω φροντιστηρια κ.τ.λ. και γενικα θα μυο αρεσε να ειμαι εκπαιδευτικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #1.456 16-12-09 22:32 Nα σου προτείνω και εγώ μερικές ενδιαφέρουσες κατ εμέ; -Σεμφε -Χημικό -Βιοχημείας&Βιοτεχνολογίας -Εφαρμοσμένη Πληροφορική Όλα εκτός του τελευταίου έχει διεξόδους τόσο σε εκπαίδευση όσο και σε άλλα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:34 Ο giannis dog: #1.457 16-12-09 22:34 εγω μαλλον τεχνολογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο johnaekmaiden: #1.458 16-12-09 22:35 ευχαριστώ πολυ αλλα δεν με ενδιαφέρουν χημείες βιοχημείες κτλ. τι εχετε να πειτε για πολιτικος μηχανικος-αρχιτεκτονας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:41 Ο giorgakisss: #1.459 16-12-09 22:41 Γεια σας και καλως σασ βρηκα μιας και είναι το πρώτο μου ποστ.... Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή ως προς την επιλογή κατεύθυνσης αν και πάω ακόμα Α Λυκείου Είμαι πολύ καλός στη φυσική και στη γεωμετρία ενώ η άλγεβρα αν και μου αρέσει δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ενώ χημεία είμαι σαν την άλγεβρα... Από την άλλη στα θεωρητικά είμαι καλός σε όλα αλλά κανένα δεν μου αρέσει(xωρις βεβαια να ξέρω από λατινικά)... Είχα βάλει σαν στόχο ιατρική αλλά τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι ακόμα και για θεωρητική που την σιχαινόμουν... Τι προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:50 Η Rania. έγραψε: #1.460 16-12-09 22:50 Αν πας θετικη/τεχνολογικη η αλγεβρα ειναι αναγκαιο ''κακο'' φιλε Γιωργο. Αλλα για να πας Ιατρικη απο θεωρητικη θα ζοριστεις πολυ γιατι εχεις απωλεια μοριων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eσύ τι θες πιο πολύ; Αν και αυτό δεν είναι θέμα κατεύθυνσης γιατί από θετικοτεχνολοική περνάς και στα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Ο johnaekmaiden: #1.445 15-12-09 15:51 και τα δυο μου αρεσουν το ιδιο απλως σκεφτομαι πως θα εχουν γεμισει οι θεσεις στα δημοτικα οταν εγω σπουδασω.ενω ενας φυσικος εχει την δυνατοτητα να κανει και ιδιαιτερα. ποια ειναι η γνωμη σου;; ειναι δυσκολο επαγγελμα ο φυσικος;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:01 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.446 15-12-09 16:01 Αν τελειώσεις το φυσικό δεν είανι ανάγκη να γίνεις καθηγητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:20 Ο Iliaso έγραψε: #1.447 15-12-09 16:20 Μην πας φυσικό με αυτή τη λογική: Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: ενω ενας φυσικος εχει ελαχιστο διαβασμα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο johnaekmaiden: #1.448 15-12-09 16:44 εγω θελω να παω φυσικο με την προοπτικη να γινω καθηγητης.απλως ανησυχω μηπως θα εκανα καλυτερα αν πηγαινα παιδαγωγικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoula Νεοφερμένο μέλος Η glukoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η glukoula έγραψε: #1.449 15-12-09 20:56 εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:59 Η Rania. έγραψε: #1.450 15-12-09 20:59 Τι σχολες σκεφτεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoula Νεοφερμένο μέλος Η glukoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η glukoula έγραψε: #1.451 15-12-09 21:01 EVRI αν έχεις αποφασίσει να πας τεχνολογική στην τρίτη πιστεύω ότι είναι καλό να πας και στην δευτερα....έχω ακούσει από παιδιά που άλλαξαν κατεύθυνση ότι δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστουν... ----------------------------------------- Θέλω να ακολουθήσω μια από τις θετικές επιστήμες και μετά να κάνω επιστημονική δημοσιογραφία... αλλά δεν σκεφτομαι για ιατρικη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Ο Orestes έγραψε: #1.452 15-12-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από glukoula: εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Θετική ασυζητητί... Να πάρεις μια γεύση από τη χημεία και αν δε σου αρέσει αλλάζεις σε τεχνολογική στην τρίτη... Γενικά η χημεία μπορεί να σου χρησιμεύσει και αργότερα στη σχολή σου, άρα θα είναι καλό να της κάνεις και ένα φρεσκάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο johnaekmaiden: #1.453 15-12-09 22:46 είναι δύσκολο το επάγγελμα του φυσικού;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Rania. έγραψε: #1.454 15-12-09 22:49 Υπαρχουν ευκολα και δυσκολα επαγγελματα? Και γιατι εχεις κολλησει με το φυσικο? :p Ψαξε να βρεις κι αλλες ενδιαφερουσες σχολες, δεν μπορει να ειναι μονο το φυσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο johnaekmaiden: #1.455 16-12-09 22:26 προτεινε μου εσυ καμια που ενγκρινεις αν μπορεις.οσο για το φυσικο, μου αρεσει αρκετα η φυσικη και θα εχω την δυνατοτητα να κανω φροντιστηρια κ.τ.λ. και γενικα θα μυο αρεσε να ειμαι εκπαιδευτικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #1.456 16-12-09 22:32 Nα σου προτείνω και εγώ μερικές ενδιαφέρουσες κατ εμέ; -Σεμφε -Χημικό -Βιοχημείας&Βιοτεχνολογίας -Εφαρμοσμένη Πληροφορική Όλα εκτός του τελευταίου έχει διεξόδους τόσο σε εκπαίδευση όσο και σε άλλα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:34 Ο giannis dog: #1.457 16-12-09 22:34 εγω μαλλον τεχνολογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο johnaekmaiden: #1.458 16-12-09 22:35 ευχαριστώ πολυ αλλα δεν με ενδιαφέρουν χημείες βιοχημείες κτλ. τι εχετε να πειτε για πολιτικος μηχανικος-αρχιτεκτονας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:41 Ο giorgakisss: #1.459 16-12-09 22:41 Γεια σας και καλως σασ βρηκα μιας και είναι το πρώτο μου ποστ.... Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή ως προς την επιλογή κατεύθυνσης αν και πάω ακόμα Α Λυκείου Είμαι πολύ καλός στη φυσική και στη γεωμετρία ενώ η άλγεβρα αν και μου αρέσει δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ενώ χημεία είμαι σαν την άλγεβρα... Από την άλλη στα θεωρητικά είμαι καλός σε όλα αλλά κανένα δεν μου αρέσει(xωρις βεβαια να ξέρω από λατινικά)... Είχα βάλει σαν στόχο ιατρική αλλά τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι ακόμα και για θεωρητική που την σιχαινόμουν... Τι προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:50 Η Rania. έγραψε: #1.460 16-12-09 22:50 Αν πας θετικη/τεχνολογικη η αλγεβρα ειναι αναγκαιο ''κακο'' φιλε Γιωργο. Αλλα για να πας Ιατρικη απο θεωρητικη θα ζοριστεις πολυ γιατι εχεις απωλεια μοριων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και τα δυο μου αρεσουν το ιδιο απλως σκεφτομαι πως θα εχουν γεμισει οι θεσεις στα δημοτικα οταν εγω σπουδασω.ενω ενας φυσικος εχει την δυνατοτητα να κανει και ιδιαιτερα. ποια ειναι η γνωμη σου;; ειναι δυσκολο επαγγελμα ο φυσικος;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:01 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.446 15-12-09 16:01 Αν τελειώσεις το φυσικό δεν είανι ανάγκη να γίνεις καθηγητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:20 Ο Iliaso έγραψε: #1.447 15-12-09 16:20 Μην πας φυσικό με αυτή τη λογική: Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: ενω ενας φυσικος εχει ελαχιστο διαβασμα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο johnaekmaiden: #1.448 15-12-09 16:44 εγω θελω να παω φυσικο με την προοπτικη να γινω καθηγητης.απλως ανησυχω μηπως θα εκανα καλυτερα αν πηγαινα παιδαγωγικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoula Νεοφερμένο μέλος Η glukoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η glukoula έγραψε: #1.449 15-12-09 20:56 εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:59 Η Rania. έγραψε: #1.450 15-12-09 20:59 Τι σχολες σκεφτεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoula Νεοφερμένο μέλος Η glukoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η glukoula έγραψε: #1.451 15-12-09 21:01 EVRI αν έχεις αποφασίσει να πας τεχνολογική στην τρίτη πιστεύω ότι είναι καλό να πας και στην δευτερα....έχω ακούσει από παιδιά που άλλαξαν κατεύθυνση ότι δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστουν... ----------------------------------------- Θέλω να ακολουθήσω μια από τις θετικές επιστήμες και μετά να κάνω επιστημονική δημοσιογραφία... αλλά δεν σκεφτομαι για ιατρικη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Ο Orestes έγραψε: #1.452 15-12-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από glukoula: εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Θετική ασυζητητί... Να πάρεις μια γεύση από τη χημεία και αν δε σου αρέσει αλλάζεις σε τεχνολογική στην τρίτη... Γενικά η χημεία μπορεί να σου χρησιμεύσει και αργότερα στη σχολή σου, άρα θα είναι καλό να της κάνεις και ένα φρεσκάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο johnaekmaiden: #1.453 15-12-09 22:46 είναι δύσκολο το επάγγελμα του φυσικού;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Rania. έγραψε: #1.454 15-12-09 22:49 Υπαρχουν ευκολα και δυσκολα επαγγελματα? Και γιατι εχεις κολλησει με το φυσικο? :p Ψαξε να βρεις κι αλλες ενδιαφερουσες σχολες, δεν μπορει να ειναι μονο το φυσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο johnaekmaiden: #1.455 16-12-09 22:26 προτεινε μου εσυ καμια που ενγκρινεις αν μπορεις.οσο για το φυσικο, μου αρεσει αρκετα η φυσικη και θα εχω την δυνατοτητα να κανω φροντιστηρια κ.τ.λ. και γενικα θα μυο αρεσε να ειμαι εκπαιδευτικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #1.456 16-12-09 22:32 Nα σου προτείνω και εγώ μερικές ενδιαφέρουσες κατ εμέ; -Σεμφε -Χημικό -Βιοχημείας&Βιοτεχνολογίας -Εφαρμοσμένη Πληροφορική Όλα εκτός του τελευταίου έχει διεξόδους τόσο σε εκπαίδευση όσο και σε άλλα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:34 Ο giannis dog: #1.457 16-12-09 22:34 εγω μαλλον τεχνολογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο johnaekmaiden: #1.458 16-12-09 22:35 ευχαριστώ πολυ αλλα δεν με ενδιαφέρουν χημείες βιοχημείες κτλ. τι εχετε να πειτε για πολιτικος μηχανικος-αρχιτεκτονας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:41 Ο giorgakisss: #1.459 16-12-09 22:41 Γεια σας και καλως σασ βρηκα μιας και είναι το πρώτο μου ποστ.... Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή ως προς την επιλογή κατεύθυνσης αν και πάω ακόμα Α Λυκείου Είμαι πολύ καλός στη φυσική και στη γεωμετρία ενώ η άλγεβρα αν και μου αρέσει δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ενώ χημεία είμαι σαν την άλγεβρα... Από την άλλη στα θεωρητικά είμαι καλός σε όλα αλλά κανένα δεν μου αρέσει(xωρις βεβαια να ξέρω από λατινικά)... Είχα βάλει σαν στόχο ιατρική αλλά τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι ακόμα και για θεωρητική που την σιχαινόμουν... Τι προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:50 Η Rania. έγραψε: #1.460 16-12-09 22:50 Αν πας θετικη/τεχνολογικη η αλγεβρα ειναι αναγκαιο ''κακο'' φιλε Γιωργο. Αλλα για να πας Ιατρικη απο θεωρητικη θα ζοριστεις πολυ γιατι εχεις απωλεια μοριων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν τελειώσεις το φυσικό δεν είανι ανάγκη να γίνεις καθηγητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:20 Ο Iliaso έγραψε: #1.447 15-12-09 16:20 Μην πας φυσικό με αυτή τη λογική: Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: ενω ενας φυσικος εχει ελαχιστο διαβασμα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο johnaekmaiden: #1.448 15-12-09 16:44 εγω θελω να παω φυσικο με την προοπτικη να γινω καθηγητης.απλως ανησυχω μηπως θα εκανα καλυτερα αν πηγαινα παιδαγωγικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoula Νεοφερμένο μέλος Η glukoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η glukoula έγραψε: #1.449 15-12-09 20:56 εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:59 Η Rania. έγραψε: #1.450 15-12-09 20:59 Τι σχολες σκεφτεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoula Νεοφερμένο μέλος Η glukoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η glukoula έγραψε: #1.451 15-12-09 21:01 EVRI αν έχεις αποφασίσει να πας τεχνολογική στην τρίτη πιστεύω ότι είναι καλό να πας και στην δευτερα....έχω ακούσει από παιδιά που άλλαξαν κατεύθυνση ότι δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστουν... ----------------------------------------- Θέλω να ακολουθήσω μια από τις θετικές επιστήμες και μετά να κάνω επιστημονική δημοσιογραφία... αλλά δεν σκεφτομαι για ιατρικη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Ο Orestes έγραψε: #1.452 15-12-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από glukoula: εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Θετική ασυζητητί... Να πάρεις μια γεύση από τη χημεία και αν δε σου αρέσει αλλάζεις σε τεχνολογική στην τρίτη... Γενικά η χημεία μπορεί να σου χρησιμεύσει και αργότερα στη σχολή σου, άρα θα είναι καλό να της κάνεις και ένα φρεσκάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο johnaekmaiden: #1.453 15-12-09 22:46 είναι δύσκολο το επάγγελμα του φυσικού;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Rania. έγραψε: #1.454 15-12-09 22:49 Υπαρχουν ευκολα και δυσκολα επαγγελματα? Και γιατι εχεις κολλησει με το φυσικο? :p Ψαξε να βρεις κι αλλες ενδιαφερουσες σχολες, δεν μπορει να ειναι μονο το φυσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο johnaekmaiden: #1.455 16-12-09 22:26 προτεινε μου εσυ καμια που ενγκρινεις αν μπορεις.οσο για το φυσικο, μου αρεσει αρκετα η φυσικη και θα εχω την δυνατοτητα να κανω φροντιστηρια κ.τ.λ. και γενικα θα μυο αρεσε να ειμαι εκπαιδευτικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #1.456 16-12-09 22:32 Nα σου προτείνω και εγώ μερικές ενδιαφέρουσες κατ εμέ; -Σεμφε -Χημικό -Βιοχημείας&Βιοτεχνολογίας -Εφαρμοσμένη Πληροφορική Όλα εκτός του τελευταίου έχει διεξόδους τόσο σε εκπαίδευση όσο και σε άλλα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:34 Ο giannis dog: #1.457 16-12-09 22:34 εγω μαλλον τεχνολογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο johnaekmaiden: #1.458 16-12-09 22:35 ευχαριστώ πολυ αλλα δεν με ενδιαφέρουν χημείες βιοχημείες κτλ. τι εχετε να πειτε για πολιτικος μηχανικος-αρχιτεκτονας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:41 Ο giorgakisss: #1.459 16-12-09 22:41 Γεια σας και καλως σασ βρηκα μιας και είναι το πρώτο μου ποστ.... Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή ως προς την επιλογή κατεύθυνσης αν και πάω ακόμα Α Λυκείου Είμαι πολύ καλός στη φυσική και στη γεωμετρία ενώ η άλγεβρα αν και μου αρέσει δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ενώ χημεία είμαι σαν την άλγεβρα... Από την άλλη στα θεωρητικά είμαι καλός σε όλα αλλά κανένα δεν μου αρέσει(xωρις βεβαια να ξέρω από λατινικά)... Είχα βάλει σαν στόχο ιατρική αλλά τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι ακόμα και για θεωρητική που την σιχαινόμουν... Τι προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:50 Η Rania. έγραψε: #1.460 16-12-09 22:50 Αν πας θετικη/τεχνολογικη η αλγεβρα ειναι αναγκαιο ''κακο'' φιλε Γιωργο. Αλλα για να πας Ιατρικη απο θεωρητικη θα ζοριστεις πολυ γιατι εχεις απωλεια μοριων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην πας φυσικό με αυτή τη λογική: Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: ενω ενας φυσικος εχει ελαχιστο διαβασμα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο johnaekmaiden: #1.448 15-12-09 16:44 εγω θελω να παω φυσικο με την προοπτικη να γινω καθηγητης.απλως ανησυχω μηπως θα εκανα καλυτερα αν πηγαινα παιδαγωγικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoula Νεοφερμένο μέλος Η glukoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η glukoula έγραψε: #1.449 15-12-09 20:56 εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:59 Η Rania. έγραψε: #1.450 15-12-09 20:59 Τι σχολες σκεφτεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoula Νεοφερμένο μέλος Η glukoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η glukoula έγραψε: #1.451 15-12-09 21:01 EVRI αν έχεις αποφασίσει να πας τεχνολογική στην τρίτη πιστεύω ότι είναι καλό να πας και στην δευτερα....έχω ακούσει από παιδιά που άλλαξαν κατεύθυνση ότι δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστουν... ----------------------------------------- Θέλω να ακολουθήσω μια από τις θετικές επιστήμες και μετά να κάνω επιστημονική δημοσιογραφία... αλλά δεν σκεφτομαι για ιατρικη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Ο Orestes έγραψε: #1.452 15-12-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από glukoula: εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Θετική ασυζητητί... Να πάρεις μια γεύση από τη χημεία και αν δε σου αρέσει αλλάζεις σε τεχνολογική στην τρίτη... Γενικά η χημεία μπορεί να σου χρησιμεύσει και αργότερα στη σχολή σου, άρα θα είναι καλό να της κάνεις και ένα φρεσκάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο johnaekmaiden: #1.453 15-12-09 22:46 είναι δύσκολο το επάγγελμα του φυσικού;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Rania. έγραψε: #1.454 15-12-09 22:49 Υπαρχουν ευκολα και δυσκολα επαγγελματα? Και γιατι εχεις κολλησει με το φυσικο? :p Ψαξε να βρεις κι αλλες ενδιαφερουσες σχολες, δεν μπορει να ειναι μονο το φυσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο johnaekmaiden: #1.455 16-12-09 22:26 προτεινε μου εσυ καμια που ενγκρινεις αν μπορεις.οσο για το φυσικο, μου αρεσει αρκετα η φυσικη και θα εχω την δυνατοτητα να κανω φροντιστηρια κ.τ.λ. και γενικα θα μυο αρεσε να ειμαι εκπαιδευτικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #1.456 16-12-09 22:32 Nα σου προτείνω και εγώ μερικές ενδιαφέρουσες κατ εμέ; -Σεμφε -Χημικό -Βιοχημείας&Βιοτεχνολογίας -Εφαρμοσμένη Πληροφορική Όλα εκτός του τελευταίου έχει διεξόδους τόσο σε εκπαίδευση όσο και σε άλλα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:34 Ο giannis dog: #1.457 16-12-09 22:34 εγω μαλλον τεχνολογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο johnaekmaiden: #1.458 16-12-09 22:35 ευχαριστώ πολυ αλλα δεν με ενδιαφέρουν χημείες βιοχημείες κτλ. τι εχετε να πειτε για πολιτικος μηχανικος-αρχιτεκτονας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:41 Ο giorgakisss: #1.459 16-12-09 22:41 Γεια σας και καλως σασ βρηκα μιας και είναι το πρώτο μου ποστ.... Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή ως προς την επιλογή κατεύθυνσης αν και πάω ακόμα Α Λυκείου Είμαι πολύ καλός στη φυσική και στη γεωμετρία ενώ η άλγεβρα αν και μου αρέσει δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ενώ χημεία είμαι σαν την άλγεβρα... Από την άλλη στα θεωρητικά είμαι καλός σε όλα αλλά κανένα δεν μου αρέσει(xωρις βεβαια να ξέρω από λατινικά)... Είχα βάλει σαν στόχο ιατρική αλλά τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι ακόμα και για θεωρητική που την σιχαινόμουν... Τι προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:50 Η Rania. έγραψε: #1.460 16-12-09 22:50 Αν πας θετικη/τεχνολογικη η αλγεβρα ειναι αναγκαιο ''κακο'' φιλε Γιωργο. Αλλα για να πας Ιατρικη απο θεωρητικη θα ζοριστεις πολυ γιατι εχεις απωλεια μοριων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω θελω να παω φυσικο με την προοπτικη να γινω καθηγητης.απλως ανησυχω μηπως θα εκανα καλυτερα αν πηγαινα παιδαγωγικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
glukoula Νεοφερμένο μέλος Η glukoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η glukoula έγραψε: #1.449 15-12-09 20:56 εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:59 Η Rania. έγραψε: #1.450 15-12-09 20:59 Τι σχολες σκεφτεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoula Νεοφερμένο μέλος Η glukoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η glukoula έγραψε: #1.451 15-12-09 21:01 EVRI αν έχεις αποφασίσει να πας τεχνολογική στην τρίτη πιστεύω ότι είναι καλό να πας και στην δευτερα....έχω ακούσει από παιδιά που άλλαξαν κατεύθυνση ότι δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστουν... ----------------------------------------- Θέλω να ακολουθήσω μια από τις θετικές επιστήμες και μετά να κάνω επιστημονική δημοσιογραφία... αλλά δεν σκεφτομαι για ιατρικη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Ο Orestes έγραψε: #1.452 15-12-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από glukoula: εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Θετική ασυζητητί... Να πάρεις μια γεύση από τη χημεία και αν δε σου αρέσει αλλάζεις σε τεχνολογική στην τρίτη... Γενικά η χημεία μπορεί να σου χρησιμεύσει και αργότερα στη σχολή σου, άρα θα είναι καλό να της κάνεις και ένα φρεσκάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο johnaekmaiden: #1.453 15-12-09 22:46 είναι δύσκολο το επάγγελμα του φυσικού;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Rania. έγραψε: #1.454 15-12-09 22:49 Υπαρχουν ευκολα και δυσκολα επαγγελματα? Και γιατι εχεις κολλησει με το φυσικο? :p Ψαξε να βρεις κι αλλες ενδιαφερουσες σχολες, δεν μπορει να ειναι μονο το φυσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο johnaekmaiden: #1.455 16-12-09 22:26 προτεινε μου εσυ καμια που ενγκρινεις αν μπορεις.οσο για το φυσικο, μου αρεσει αρκετα η φυσικη και θα εχω την δυνατοτητα να κανω φροντιστηρια κ.τ.λ. και γενικα θα μυο αρεσε να ειμαι εκπαιδευτικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #1.456 16-12-09 22:32 Nα σου προτείνω και εγώ μερικές ενδιαφέρουσες κατ εμέ; -Σεμφε -Χημικό -Βιοχημείας&Βιοτεχνολογίας -Εφαρμοσμένη Πληροφορική Όλα εκτός του τελευταίου έχει διεξόδους τόσο σε εκπαίδευση όσο και σε άλλα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:34 Ο giannis dog: #1.457 16-12-09 22:34 εγω μαλλον τεχνολογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο johnaekmaiden: #1.458 16-12-09 22:35 ευχαριστώ πολυ αλλα δεν με ενδιαφέρουν χημείες βιοχημείες κτλ. τι εχετε να πειτε για πολιτικος μηχανικος-αρχιτεκτονας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:41 Ο giorgakisss: #1.459 16-12-09 22:41 Γεια σας και καλως σασ βρηκα μιας και είναι το πρώτο μου ποστ.... Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή ως προς την επιλογή κατεύθυνσης αν και πάω ακόμα Α Λυκείου Είμαι πολύ καλός στη φυσική και στη γεωμετρία ενώ η άλγεβρα αν και μου αρέσει δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ενώ χημεία είμαι σαν την άλγεβρα... Από την άλλη στα θεωρητικά είμαι καλός σε όλα αλλά κανένα δεν μου αρέσει(xωρις βεβαια να ξέρω από λατινικά)... Είχα βάλει σαν στόχο ιατρική αλλά τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι ακόμα και για θεωρητική που την σιχαινόμουν... Τι προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:50 Η Rania. έγραψε: #1.460 16-12-09 22:50 Αν πας θετικη/τεχνολογικη η αλγεβρα ειναι αναγκαιο ''κακο'' φιλε Γιωργο. Αλλα για να πας Ιατρικη απο θεωρητικη θα ζοριστεις πολυ γιατι εχεις απωλεια μοριων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:59 Η Rania. έγραψε: #1.450 15-12-09 20:59 Τι σχολες σκεφτεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. glukoula Νεοφερμένο μέλος Η glukoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η glukoula έγραψε: #1.451 15-12-09 21:01 EVRI αν έχεις αποφασίσει να πας τεχνολογική στην τρίτη πιστεύω ότι είναι καλό να πας και στην δευτερα....έχω ακούσει από παιδιά που άλλαξαν κατεύθυνση ότι δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστουν... ----------------------------------------- Θέλω να ακολουθήσω μια από τις θετικές επιστήμες και μετά να κάνω επιστημονική δημοσιογραφία... αλλά δεν σκεφτομαι για ιατρικη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Ο Orestes έγραψε: #1.452 15-12-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από glukoula: εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Θετική ασυζητητί... Να πάρεις μια γεύση από τη χημεία και αν δε σου αρέσει αλλάζεις σε τεχνολογική στην τρίτη... Γενικά η χημεία μπορεί να σου χρησιμεύσει και αργότερα στη σχολή σου, άρα θα είναι καλό να της κάνεις και ένα φρεσκάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο johnaekmaiden: #1.453 15-12-09 22:46 είναι δύσκολο το επάγγελμα του φυσικού;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Rania. έγραψε: #1.454 15-12-09 22:49 Υπαρχουν ευκολα και δυσκολα επαγγελματα? Και γιατι εχεις κολλησει με το φυσικο? :p Ψαξε να βρεις κι αλλες ενδιαφερουσες σχολες, δεν μπορει να ειναι μονο το φυσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο johnaekmaiden: #1.455 16-12-09 22:26 προτεινε μου εσυ καμια που ενγκρινεις αν μπορεις.οσο για το φυσικο, μου αρεσει αρκετα η φυσικη και θα εχω την δυνατοτητα να κανω φροντιστηρια κ.τ.λ. και γενικα θα μυο αρεσε να ειμαι εκπαιδευτικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #1.456 16-12-09 22:32 Nα σου προτείνω και εγώ μερικές ενδιαφέρουσες κατ εμέ; -Σεμφε -Χημικό -Βιοχημείας&Βιοτεχνολογίας -Εφαρμοσμένη Πληροφορική Όλα εκτός του τελευταίου έχει διεξόδους τόσο σε εκπαίδευση όσο και σε άλλα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:34 Ο giannis dog: #1.457 16-12-09 22:34 εγω μαλλον τεχνολογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο johnaekmaiden: #1.458 16-12-09 22:35 ευχαριστώ πολυ αλλα δεν με ενδιαφέρουν χημείες βιοχημείες κτλ. τι εχετε να πειτε για πολιτικος μηχανικος-αρχιτεκτονας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:41 Ο giorgakisss: #1.459 16-12-09 22:41 Γεια σας και καλως σασ βρηκα μιας και είναι το πρώτο μου ποστ.... Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή ως προς την επιλογή κατεύθυνσης αν και πάω ακόμα Α Λυκείου Είμαι πολύ καλός στη φυσική και στη γεωμετρία ενώ η άλγεβρα αν και μου αρέσει δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ενώ χημεία είμαι σαν την άλγεβρα... Από την άλλη στα θεωρητικά είμαι καλός σε όλα αλλά κανένα δεν μου αρέσει(xωρις βεβαια να ξέρω από λατινικά)... Είχα βάλει σαν στόχο ιατρική αλλά τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι ακόμα και για θεωρητική που την σιχαινόμουν... Τι προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:50 Η Rania. έγραψε: #1.460 16-12-09 22:50 Αν πας θετικη/τεχνολογικη η αλγεβρα ειναι αναγκαιο ''κακο'' φιλε Γιωργο. Αλλα για να πας Ιατρικη απο θεωρητικη θα ζοριστεις πολυ γιατι εχεις απωλεια μοριων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι σχολες σκεφτεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
glukoula Νεοφερμένο μέλος Η glukoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:01 Η glukoula έγραψε: #1.451 15-12-09 21:01 EVRI αν έχεις αποφασίσει να πας τεχνολογική στην τρίτη πιστεύω ότι είναι καλό να πας και στην δευτερα....έχω ακούσει από παιδιά που άλλαξαν κατεύθυνση ότι δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστουν... ----------------------------------------- Θέλω να ακολουθήσω μια από τις θετικές επιστήμες και μετά να κάνω επιστημονική δημοσιογραφία... αλλά δεν σκεφτομαι για ιατρικη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Ο Orestes έγραψε: #1.452 15-12-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από glukoula: εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Θετική ασυζητητί... Να πάρεις μια γεύση από τη χημεία και αν δε σου αρέσει αλλάζεις σε τεχνολογική στην τρίτη... Γενικά η χημεία μπορεί να σου χρησιμεύσει και αργότερα στη σχολή σου, άρα θα είναι καλό να της κάνεις και ένα φρεσκάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο johnaekmaiden: #1.453 15-12-09 22:46 είναι δύσκολο το επάγγελμα του φυσικού;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Rania. έγραψε: #1.454 15-12-09 22:49 Υπαρχουν ευκολα και δυσκολα επαγγελματα? Και γιατι εχεις κολλησει με το φυσικο? :p Ψαξε να βρεις κι αλλες ενδιαφερουσες σχολες, δεν μπορει να ειναι μονο το φυσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο johnaekmaiden: #1.455 16-12-09 22:26 προτεινε μου εσυ καμια που ενγκρινεις αν μπορεις.οσο για το φυσικο, μου αρεσει αρκετα η φυσικη και θα εχω την δυνατοτητα να κανω φροντιστηρια κ.τ.λ. και γενικα θα μυο αρεσε να ειμαι εκπαιδευτικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #1.456 16-12-09 22:32 Nα σου προτείνω και εγώ μερικές ενδιαφέρουσες κατ εμέ; -Σεμφε -Χημικό -Βιοχημείας&Βιοτεχνολογίας -Εφαρμοσμένη Πληροφορική Όλα εκτός του τελευταίου έχει διεξόδους τόσο σε εκπαίδευση όσο και σε άλλα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:34 Ο giannis dog: #1.457 16-12-09 22:34 εγω μαλλον τεχνολογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο johnaekmaiden: #1.458 16-12-09 22:35 ευχαριστώ πολυ αλλα δεν με ενδιαφέρουν χημείες βιοχημείες κτλ. τι εχετε να πειτε για πολιτικος μηχανικος-αρχιτεκτονας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:41 Ο giorgakisss: #1.459 16-12-09 22:41 Γεια σας και καλως σασ βρηκα μιας και είναι το πρώτο μου ποστ.... Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή ως προς την επιλογή κατεύθυνσης αν και πάω ακόμα Α Λυκείου Είμαι πολύ καλός στη φυσική και στη γεωμετρία ενώ η άλγεβρα αν και μου αρέσει δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ενώ χημεία είμαι σαν την άλγεβρα... Από την άλλη στα θεωρητικά είμαι καλός σε όλα αλλά κανένα δεν μου αρέσει(xωρις βεβαια να ξέρω από λατινικά)... Είχα βάλει σαν στόχο ιατρική αλλά τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι ακόμα και για θεωρητική που την σιχαινόμουν... Τι προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:50 Η Rania. έγραψε: #1.460 16-12-09 22:50 Αν πας θετικη/τεχνολογικη η αλγεβρα ειναι αναγκαιο ''κακο'' φιλε Γιωργο. Αλλα για να πας Ιατρικη απο θεωρητικη θα ζοριστεις πολυ γιατι εχεις απωλεια μοριων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
EVRI αν έχεις αποφασίσει να πας τεχνολογική στην τρίτη πιστεύω ότι είναι καλό να πας και στην δευτερα....έχω ακούσει από παιδιά που άλλαξαν κατεύθυνση ότι δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστουν... ----------------------------------------- Θέλω να ακολουθήσω μια από τις θετικές επιστήμες και μετά να κάνω επιστημονική δημοσιογραφία... αλλά δεν σκεφτομαι για ιατρικη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:05 Ο Orestes έγραψε: #1.452 15-12-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από glukoula: εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Θετική ασυζητητί... Να πάρεις μια γεύση από τη χημεία και αν δε σου αρέσει αλλάζεις σε τεχνολογική στην τρίτη... Γενικά η χημεία μπορεί να σου χρησιμεύσει και αργότερα στη σχολή σου, άρα θα είναι καλό να της κάνεις και ένα φρεσκάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο johnaekmaiden: #1.453 15-12-09 22:46 είναι δύσκολο το επάγγελμα του φυσικού;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Rania. έγραψε: #1.454 15-12-09 22:49 Υπαρχουν ευκολα και δυσκολα επαγγελματα? Και γιατι εχεις κολλησει με το φυσικο? :p Ψαξε να βρεις κι αλλες ενδιαφερουσες σχολες, δεν μπορει να ειναι μονο το φυσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο johnaekmaiden: #1.455 16-12-09 22:26 προτεινε μου εσυ καμια που ενγκρινεις αν μπορεις.οσο για το φυσικο, μου αρεσει αρκετα η φυσικη και θα εχω την δυνατοτητα να κανω φροντιστηρια κ.τ.λ. και γενικα θα μυο αρεσε να ειμαι εκπαιδευτικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #1.456 16-12-09 22:32 Nα σου προτείνω και εγώ μερικές ενδιαφέρουσες κατ εμέ; -Σεμφε -Χημικό -Βιοχημείας&Βιοτεχνολογίας -Εφαρμοσμένη Πληροφορική Όλα εκτός του τελευταίου έχει διεξόδους τόσο σε εκπαίδευση όσο και σε άλλα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:34 Ο giannis dog: #1.457 16-12-09 22:34 εγω μαλλον τεχνολογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο johnaekmaiden: #1.458 16-12-09 22:35 ευχαριστώ πολυ αλλα δεν με ενδιαφέρουν χημείες βιοχημείες κτλ. τι εχετε να πειτε για πολιτικος μηχανικος-αρχιτεκτονας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:41 Ο giorgakisss: #1.459 16-12-09 22:41 Γεια σας και καλως σασ βρηκα μιας και είναι το πρώτο μου ποστ.... Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή ως προς την επιλογή κατεύθυνσης αν και πάω ακόμα Α Λυκείου Είμαι πολύ καλός στη φυσική και στη γεωμετρία ενώ η άλγεβρα αν και μου αρέσει δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ενώ χημεία είμαι σαν την άλγεβρα... Από την άλλη στα θεωρητικά είμαι καλός σε όλα αλλά κανένα δεν μου αρέσει(xωρις βεβαια να ξέρω από λατινικά)... Είχα βάλει σαν στόχο ιατρική αλλά τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι ακόμα και για θεωρητική που την σιχαινόμουν... Τι προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:50 Η Rania. έγραψε: #1.460 16-12-09 22:50 Αν πας θετικη/τεχνολογικη η αλγεβρα ειναι αναγκαιο ''κακο'' φιλε Γιωργο. Αλλα για να πας Ιατρικη απο θεωρητικη θα ζοριστεις πολυ γιατι εχεις απωλεια μοριων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glukoula: εδώ και καιρό έχω απορρίψει την Θεωρητική από τις επιλογές μου αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική..... Είμαι πολύ καλη σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία.... τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Θετική ασυζητητί... Να πάρεις μια γεύση από τη χημεία και αν δε σου αρέσει αλλάζεις σε τεχνολογική στην τρίτη... Γενικά η χημεία μπορεί να σου χρησιμεύσει και αργότερα στη σχολή σου, άρα θα είναι καλό να της κάνεις και ένα φρεσκάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο johnaekmaiden: #1.453 15-12-09 22:46 είναι δύσκολο το επάγγελμα του φυσικού;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Rania. έγραψε: #1.454 15-12-09 22:49 Υπαρχουν ευκολα και δυσκολα επαγγελματα? Και γιατι εχεις κολλησει με το φυσικο? :p Ψαξε να βρεις κι αλλες ενδιαφερουσες σχολες, δεν μπορει να ειναι μονο το φυσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο johnaekmaiden: #1.455 16-12-09 22:26 προτεινε μου εσυ καμια που ενγκρινεις αν μπορεις.οσο για το φυσικο, μου αρεσει αρκετα η φυσικη και θα εχω την δυνατοτητα να κανω φροντιστηρια κ.τ.λ. και γενικα θα μυο αρεσε να ειμαι εκπαιδευτικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #1.456 16-12-09 22:32 Nα σου προτείνω και εγώ μερικές ενδιαφέρουσες κατ εμέ; -Σεμφε -Χημικό -Βιοχημείας&Βιοτεχνολογίας -Εφαρμοσμένη Πληροφορική Όλα εκτός του τελευταίου έχει διεξόδους τόσο σε εκπαίδευση όσο και σε άλλα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:34 Ο giannis dog: #1.457 16-12-09 22:34 εγω μαλλον τεχνολογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο johnaekmaiden: #1.458 16-12-09 22:35 ευχαριστώ πολυ αλλα δεν με ενδιαφέρουν χημείες βιοχημείες κτλ. τι εχετε να πειτε για πολιτικος μηχανικος-αρχιτεκτονας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:41 Ο giorgakisss: #1.459 16-12-09 22:41 Γεια σας και καλως σασ βρηκα μιας και είναι το πρώτο μου ποστ.... Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή ως προς την επιλογή κατεύθυνσης αν και πάω ακόμα Α Λυκείου Είμαι πολύ καλός στη φυσική και στη γεωμετρία ενώ η άλγεβρα αν και μου αρέσει δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ενώ χημεία είμαι σαν την άλγεβρα... Από την άλλη στα θεωρητικά είμαι καλός σε όλα αλλά κανένα δεν μου αρέσει(xωρις βεβαια να ξέρω από λατινικά)... Είχα βάλει σαν στόχο ιατρική αλλά τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι ακόμα και για θεωρητική που την σιχαινόμουν... Τι προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:50 Η Rania. έγραψε: #1.460 16-12-09 22:50 Αν πας θετικη/τεχνολογικη η αλγεβρα ειναι αναγκαιο ''κακο'' φιλε Γιωργο. Αλλα για να πας Ιατρικη απο θεωρητικη θα ζοριστεις πολυ γιατι εχεις απωλεια μοριων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
είναι δύσκολο το επάγγελμα του φυσικού;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Rania. έγραψε: #1.454 15-12-09 22:49 Υπαρχουν ευκολα και δυσκολα επαγγελματα? Και γιατι εχεις κολλησει με το φυσικο? :p Ψαξε να βρεις κι αλλες ενδιαφερουσες σχολες, δεν μπορει να ειναι μονο το φυσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο johnaekmaiden: #1.455 16-12-09 22:26 προτεινε μου εσυ καμια που ενγκρινεις αν μπορεις.οσο για το φυσικο, μου αρεσει αρκετα η φυσικη και θα εχω την δυνατοτητα να κανω φροντιστηρια κ.τ.λ. και γενικα θα μυο αρεσε να ειμαι εκπαιδευτικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #1.456 16-12-09 22:32 Nα σου προτείνω και εγώ μερικές ενδιαφέρουσες κατ εμέ; -Σεμφε -Χημικό -Βιοχημείας&Βιοτεχνολογίας -Εφαρμοσμένη Πληροφορική Όλα εκτός του τελευταίου έχει διεξόδους τόσο σε εκπαίδευση όσο και σε άλλα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:34 Ο giannis dog: #1.457 16-12-09 22:34 εγω μαλλον τεχνολογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο johnaekmaiden: #1.458 16-12-09 22:35 ευχαριστώ πολυ αλλα δεν με ενδιαφέρουν χημείες βιοχημείες κτλ. τι εχετε να πειτε για πολιτικος μηχανικος-αρχιτεκτονας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:41 Ο giorgakisss: #1.459 16-12-09 22:41 Γεια σας και καλως σασ βρηκα μιας και είναι το πρώτο μου ποστ.... Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή ως προς την επιλογή κατεύθυνσης αν και πάω ακόμα Α Λυκείου Είμαι πολύ καλός στη φυσική και στη γεωμετρία ενώ η άλγεβρα αν και μου αρέσει δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ενώ χημεία είμαι σαν την άλγεβρα... Από την άλλη στα θεωρητικά είμαι καλός σε όλα αλλά κανένα δεν μου αρέσει(xωρις βεβαια να ξέρω από λατινικά)... Είχα βάλει σαν στόχο ιατρική αλλά τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι ακόμα και για θεωρητική που την σιχαινόμουν... Τι προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:50 Η Rania. έγραψε: #1.460 16-12-09 22:50 Αν πας θετικη/τεχνολογικη η αλγεβρα ειναι αναγκαιο ''κακο'' φιλε Γιωργο. Αλλα για να πας Ιατρικη απο θεωρητικη θα ζοριστεις πολυ γιατι εχεις απωλεια μοριων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπαρχουν ευκολα και δυσκολα επαγγελματα? Και γιατι εχεις κολλησει με το φυσικο? :p Ψαξε να βρεις κι αλλες ενδιαφερουσες σχολες, δεν μπορει να ειναι μονο το φυσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο johnaekmaiden: #1.455 16-12-09 22:26 προτεινε μου εσυ καμια που ενγκρινεις αν μπορεις.οσο για το φυσικο, μου αρεσει αρκετα η φυσικη και θα εχω την δυνατοτητα να κανω φροντιστηρια κ.τ.λ. και γενικα θα μυο αρεσε να ειμαι εκπαιδευτικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #1.456 16-12-09 22:32 Nα σου προτείνω και εγώ μερικές ενδιαφέρουσες κατ εμέ; -Σεμφε -Χημικό -Βιοχημείας&Βιοτεχνολογίας -Εφαρμοσμένη Πληροφορική Όλα εκτός του τελευταίου έχει διεξόδους τόσο σε εκπαίδευση όσο και σε άλλα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:34 Ο giannis dog: #1.457 16-12-09 22:34 εγω μαλλον τεχνολογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο johnaekmaiden: #1.458 16-12-09 22:35 ευχαριστώ πολυ αλλα δεν με ενδιαφέρουν χημείες βιοχημείες κτλ. τι εχετε να πειτε για πολιτικος μηχανικος-αρχιτεκτονας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:41 Ο giorgakisss: #1.459 16-12-09 22:41 Γεια σας και καλως σασ βρηκα μιας και είναι το πρώτο μου ποστ.... Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή ως προς την επιλογή κατεύθυνσης αν και πάω ακόμα Α Λυκείου Είμαι πολύ καλός στη φυσική και στη γεωμετρία ενώ η άλγεβρα αν και μου αρέσει δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ενώ χημεία είμαι σαν την άλγεβρα... Από την άλλη στα θεωρητικά είμαι καλός σε όλα αλλά κανένα δεν μου αρέσει(xωρις βεβαια να ξέρω από λατινικά)... Είχα βάλει σαν στόχο ιατρική αλλά τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι ακόμα και για θεωρητική που την σιχαινόμουν... Τι προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:50 Η Rania. έγραψε: #1.460 16-12-09 22:50 Αν πας θετικη/τεχνολογικη η αλγεβρα ειναι αναγκαιο ''κακο'' φιλε Γιωργο. Αλλα για να πας Ιατρικη απο θεωρητικη θα ζοριστεις πολυ γιατι εχεις απωλεια μοριων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
προτεινε μου εσυ καμια που ενγκρινεις αν μπορεις.οσο για το φυσικο, μου αρεσει αρκετα η φυσικη και θα εχω την δυνατοτητα να κανω φροντιστηρια κ.τ.λ. και γενικα θα μυο αρεσε να ειμαι εκπαιδευτικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #1.456 16-12-09 22:32 Nα σου προτείνω και εγώ μερικές ενδιαφέρουσες κατ εμέ; -Σεμφε -Χημικό -Βιοχημείας&Βιοτεχνολογίας -Εφαρμοσμένη Πληροφορική Όλα εκτός του τελευταίου έχει διεξόδους τόσο σε εκπαίδευση όσο και σε άλλα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:34 Ο giannis dog: #1.457 16-12-09 22:34 εγω μαλλον τεχνολογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο johnaekmaiden: #1.458 16-12-09 22:35 ευχαριστώ πολυ αλλα δεν με ενδιαφέρουν χημείες βιοχημείες κτλ. τι εχετε να πειτε για πολιτικος μηχανικος-αρχιτεκτονας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:41 Ο giorgakisss: #1.459 16-12-09 22:41 Γεια σας και καλως σασ βρηκα μιας και είναι το πρώτο μου ποστ.... Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή ως προς την επιλογή κατεύθυνσης αν και πάω ακόμα Α Λυκείου Είμαι πολύ καλός στη φυσική και στη γεωμετρία ενώ η άλγεβρα αν και μου αρέσει δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ενώ χημεία είμαι σαν την άλγεβρα... Από την άλλη στα θεωρητικά είμαι καλός σε όλα αλλά κανένα δεν μου αρέσει(xωρις βεβαια να ξέρω από λατινικά)... Είχα βάλει σαν στόχο ιατρική αλλά τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι ακόμα και για θεωρητική που την σιχαινόμουν... Τι προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:50 Η Rania. έγραψε: #1.460 16-12-09 22:50 Αν πας θετικη/τεχνολογικη η αλγεβρα ειναι αναγκαιο ''κακο'' φιλε Γιωργο. Αλλα για να πας Ιατρικη απο θεωρητικη θα ζοριστεις πολυ γιατι εχεις απωλεια μοριων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nα σου προτείνω και εγώ μερικές ενδιαφέρουσες κατ εμέ; -Σεμφε -Χημικό -Βιοχημείας&Βιοτεχνολογίας -Εφαρμοσμένη Πληροφορική Όλα εκτός του τελευταίου έχει διεξόδους τόσο σε εκπαίδευση όσο και σε άλλα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:34 Ο giannis dog: #1.457 16-12-09 22:34 εγω μαλλον τεχνολογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο johnaekmaiden: #1.458 16-12-09 22:35 ευχαριστώ πολυ αλλα δεν με ενδιαφέρουν χημείες βιοχημείες κτλ. τι εχετε να πειτε για πολιτικος μηχανικος-αρχιτεκτονας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:41 Ο giorgakisss: #1.459 16-12-09 22:41 Γεια σας και καλως σασ βρηκα μιας και είναι το πρώτο μου ποστ.... Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή ως προς την επιλογή κατεύθυνσης αν και πάω ακόμα Α Λυκείου Είμαι πολύ καλός στη φυσική και στη γεωμετρία ενώ η άλγεβρα αν και μου αρέσει δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ενώ χημεία είμαι σαν την άλγεβρα... Από την άλλη στα θεωρητικά είμαι καλός σε όλα αλλά κανένα δεν μου αρέσει(xωρις βεβαια να ξέρω από λατινικά)... Είχα βάλει σαν στόχο ιατρική αλλά τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι ακόμα και για θεωρητική που την σιχαινόμουν... Τι προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:50 Η Rania. έγραψε: #1.460 16-12-09 22:50 Αν πας θετικη/τεχνολογικη η αλγεβρα ειναι αναγκαιο ''κακο'' φιλε Γιωργο. Αλλα για να πας Ιατρικη απο θεωρητικη θα ζοριστεις πολυ γιατι εχεις απωλεια μοριων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω μαλλον τεχνολογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο johnaekmaiden: #1.458 16-12-09 22:35 ευχαριστώ πολυ αλλα δεν με ενδιαφέρουν χημείες βιοχημείες κτλ. τι εχετε να πειτε για πολιτικος μηχανικος-αρχιτεκτονας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:41 Ο giorgakisss: #1.459 16-12-09 22:41 Γεια σας και καλως σασ βρηκα μιας και είναι το πρώτο μου ποστ.... Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή ως προς την επιλογή κατεύθυνσης αν και πάω ακόμα Α Λυκείου Είμαι πολύ καλός στη φυσική και στη γεωμετρία ενώ η άλγεβρα αν και μου αρέσει δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ενώ χημεία είμαι σαν την άλγεβρα... Από την άλλη στα θεωρητικά είμαι καλός σε όλα αλλά κανένα δεν μου αρέσει(xωρις βεβαια να ξέρω από λατινικά)... Είχα βάλει σαν στόχο ιατρική αλλά τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι ακόμα και για θεωρητική που την σιχαινόμουν... Τι προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:50 Η Rania. έγραψε: #1.460 16-12-09 22:50 Αν πας θετικη/τεχνολογικη η αλγεβρα ειναι αναγκαιο ''κακο'' φιλε Γιωργο. Αλλα για να πας Ιατρικη απο θεωρητικη θα ζοριστεις πολυ γιατι εχεις απωλεια μοριων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστώ πολυ αλλα δεν με ενδιαφέρουν χημείες βιοχημείες κτλ. τι εχετε να πειτε για πολιτικος μηχανικος-αρχιτεκτονας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:41 Ο giorgakisss: #1.459 16-12-09 22:41 Γεια σας και καλως σασ βρηκα μιας και είναι το πρώτο μου ποστ.... Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή ως προς την επιλογή κατεύθυνσης αν και πάω ακόμα Α Λυκείου Είμαι πολύ καλός στη φυσική και στη γεωμετρία ενώ η άλγεβρα αν και μου αρέσει δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ενώ χημεία είμαι σαν την άλγεβρα... Από την άλλη στα θεωρητικά είμαι καλός σε όλα αλλά κανένα δεν μου αρέσει(xωρις βεβαια να ξέρω από λατινικά)... Είχα βάλει σαν στόχο ιατρική αλλά τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι ακόμα και για θεωρητική που την σιχαινόμουν... Τι προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:50 Η Rania. έγραψε: #1.460 16-12-09 22:50 Αν πας θετικη/τεχνολογικη η αλγεβρα ειναι αναγκαιο ''κακο'' φιλε Γιωργο. Αλλα για να πας Ιατρικη απο θεωρητικη θα ζοριστεις πολυ γιατι εχεις απωλεια μοριων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεια σας και καλως σασ βρηκα μιας και είναι το πρώτο μου ποστ.... Θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή ως προς την επιλογή κατεύθυνσης αν και πάω ακόμα Α Λυκείου Είμαι πολύ καλός στη φυσική και στη γεωμετρία ενώ η άλγεβρα αν και μου αρέσει δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ενώ χημεία είμαι σαν την άλγεβρα... Από την άλλη στα θεωρητικά είμαι καλός σε όλα αλλά κανένα δεν μου αρέσει(xωρις βεβαια να ξέρω από λατινικά)... Είχα βάλει σαν στόχο ιατρική αλλά τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι ακόμα και για θεωρητική που την σιχαινόμουν... Τι προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:50 Η Rania. έγραψε: #1.460 16-12-09 22:50 Αν πας θετικη/τεχνολογικη η αλγεβρα ειναι αναγκαιο ''κακο'' φιλε Γιωργο. Αλλα για να πας Ιατρικη απο θεωρητικη θα ζοριστεις πολυ γιατι εχεις απωλεια μοριων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν πας θετικη/τεχνολογικη η αλγεβρα ειναι αναγκαιο ''κακο'' φιλε Γιωργο. Αλλα για να πας Ιατρικη απο θεωρητικη θα ζοριστεις πολυ γιατι εχεις απωλεια μοριων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.