Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

"Πόσοι απο εσάς θα ακολουθήσουν την θεωρητική κατεύθυνση;"
Τρία χεράκια σηκώθηκαν δειλά δειλά
 (ένα εκ των αποίων ήταν το δικό μου ^^)
 (ένα εκ των αποίων ήταν το δικό μου ^^)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος

Σήμερα στο σεπ, ρωτάει η καθηγήτρια :
Τρία χεράκια σηκώθηκαν δειλά δειλά(ένα εκ των αποίων ήταν το δικό μου ^^)
Ώστε τρία ε..Συμπτωματικός αριθμός...Με βάζει σε σκέψεις :what:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

) και οι υπόλοιποι 20 τεχνολογική..
) και οι υπόλοιποι 20 τεχνολογική..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

ετσι ετσιΣήμερα στο σεπ, ρωτάει η καθηγήτρια :
Τρία χεράκια σηκώθηκαν δειλά δειλά(ένα εκ των αποίων ήταν το δικό μου ^^)

(
 )
)αντε κι εχουμε πηξει στους θετικους εδω μεσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

....
....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

London
Νεοφερμένο μέλος

λευτέρης
Νεοφερμένο μέλος

maria93
Νεοφερμένο μέλος

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

θεωρητική σίγουρα! δεν εχω καθόλου καλή σχέση με την φυσική!!:xixi:
Αυτή η άποψη πρέπει να καταργηθεί, πηγαίνουμε στην τάδε κατεύθυνση επειδή από εκεί περνάμε στην σχολή που θέλουμε, όχι επειδή μας αρέσουν τα μαθήματά της ή δεν μας αρέσουν των υπόλοιπων κατευθύνσεων. Αν κάποιος δηλαδή θέλει να πάει στο μαθηματικό τι; Θα πάει θεωρητική επειδή δεν μπορεί την φυσική; Άλλο 2 χρόνια υπομονή και δουλειά, άλλο να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο μια ζωή για μια λάθος απόφαση..
Τίποτα προσωπικό, απλά με αφορμή αυτό που διάβασα το είπα..
Iliaso
Περιβόητο μέλος

maria93
Νεοφερμένο μέλος

Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

maraki598
Νεοφερμένο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

δεν ξερω ακομα... ισως θεωριτικη αλλα ισως και τεχνολογικη (γιατι το φροντηστηριο θελει να ακολουθησω τεχνολογικα)!!!ειμαι μπερδεμενη. . .
και εσύ θα το ακολουθήσεις??
Ωρέ που πάμε ρε??? που πάμε???
Devina
Τιμώμενο Μέλος

δεν ξερω ακομα... ισως θεωριτικη αλλα ισως και τεχνολογικη (γιατι το φροντηστηριο θελει να ακολουθησω τεχνολογικα)!!!ειμαι μπερδεμενη. . .
Τι εννοείς το φροντιστήριο θέλει να ακολουθήσεις τεχνολογικά μαθήματα??:what:
Αυτό που θες εσύ θα επιλέξεις.!
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος

Έχω στο μυαλό μου πολλά (τα περισσότερα Θεωρητικής), οπότε, αν μέχρι τις αρχές της επόμενης χρονιάς δεν έχω κατασταλάξει ακόμη, θα πάω Θεωρητική, για το λόγο ότι δεν τα πάω καθόλου καλά με τη Φυσική! Και στην Άλγεβρα δεν τα πάω καλά βέβαια, αλλά φέτος (τουλάχιστον προς το παρόν) τα πάω μια χαρά και στα δύο, γιατί παώ φροντηστήριο. Ίσως καλύτερα και απ' τα περισσότερα άλλα μαθήματα!
 Έχω στο μυαλό μου πολλά (τα περισσότερα Θεωρητικής), οπότε, αν μέχρι τις αρχές της επόμενης χρονιάς δεν έχω κατασταλάξει ακόμη, θα πάω Θεωρητική, για το λόγο ότι δεν τα πάω καθόλου καλά με τη Φυσική! Και στην Άλγεβρα δεν τα πάω καλά βέβαια, αλλά φέτος (τουλάχιστον προς το παρόν) τα πάω μια χαρά και στα δύο, γιατί παώ φροντηστήριο. Ίσως καλύτερα και απ' τα περισσότερα άλλα μαθήματα! Επίσης μου αρέσουν πολύ η Χημεία και η Βιολογία. Παρ'όλα αυτά βλέπω ότι τα πράγματα δυσκολεύουν όσο περνά ο καιρός, οπότε... θα προτιμήσω τα "ασφαλή" μαθήματα, όπως όλοι λένε! Αρχαία τα πάω καλά, ιστορία όχι και τόσο, κείμενα τέλεια... Άρα τα Λατινικά μένει να δούμε πώς είναι!
 Επίσης μου αρέσουν πολύ η Χημεία και η Βιολογία. Παρ'όλα αυτά βλέπω ότι τα πράγματα δυσκολεύουν όσο περνά ο καιρός, οπότε... θα προτιμήσω τα "ασφαλή" μαθήματα, όπως όλοι λένε! Αρχαία τα πάω καλά, ιστορία όχι και τόσο, κείμενα τέλεια... Άρα τα Λατινικά μένει να δούμε πώς είναι!
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Zed
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};215248:θα πάω Θεωρητική, για το λόγο ότι δεν τα πάω καθόλου καλά με τη Φυσική!
Κι εγώ έτσι στην Ά Λυκείου σκεφτόμουν. Καμία επαφή με Φυσική στην Α΄. Αλλά στην Γ' Λυκείου την αγάπησα τρελά.... Ίσως χάρη στον καθηγητή μου...
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
- 
				Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- 
				 Φορτώνει...
- 

Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
 Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
 Αρχική Forum
 Αρχική Forum
					 Ρωτήστε κάτι
 Ρωτήστε κάτι
					 Προσωπικές Συζητήσεις
 Προσωπικές Συζητήσεις
					 Πανελλαδικές
 Πανελλαδικές
						 Αγγελίες
 Αγγελίες
						 Συνδεδεμένοι Χρήστες
 Συνδεδεμένοι Χρήστες