παιδια θελω τη βοηθεια σας.Μολις τελειωσα την α λυκειου και τωρα σε ενα μηνα πρεπει να επιλεξω κατευθυνση.Οταν ημουν στο γυμνασιο ελεγα οτι θα παω 100% θετικη επειδη δεν μου αρεσαν καθολου τα θεωρητικα μαθηματα και κυριως τα αρχαια.Στο λυκειο ομως ξαφνικα αρχισαν να μου αρεσουν τα αρχαια και δεν κρυβω οτι εγινε το αγαπημενο μου μαθημα.Τα μαθηματικα και η χημεια αρχισα να τα βαριεμαι παρα το γεγονος που και στα θεωρητικα και στα θετικα μαθηματα ειχα πολυ υψηλους βαθμους.Η φυσικη ομως παρεμεινε ενα απο τα αγαπημενα μου μαθηματα μαζι με τα αρχαια αλλα πιο πολυ απολαμβανα να διαβαζω αρχαια παρα ολα τα αλλα μαθηματα.Στις εξετασεις εγραψα 18.2 στα αρχαια,19 ιστορια,19 λογοτεχνια ενω στα θετικα μαθηματα εγραψα 14 γεωμετρια,17 αλγευρα,15 φυσικη(απο βλακεια μου,θα μπορουσα ανετα να γραψω ενα 17) και 19.2 στη χημεια.Πιστευω πως με ενδιαφερει ως επαγγελματικη επιλογη το 5ο παιδιο αλλα και παλι δεν ειμαι πολυ σιγουρος και εμαθα πως μπορω να γινω οικονομολογος και απο τις 3 κατευθυνσεις αν παρω μαθημα επιλογης μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ.Οι περισσοτεροι στη παρεα μου θα πανε θεωρητικη και μου λενε πως ειμαι πολυ καλος στα θεωρητικα μαθηματα και το ξερω αυτο.Ομως η θεωρητικη σαν κατευθυνση δεν εχει μελλον και για αυτο αρχιζω να φοβαμαι μηπως κανω λαθος επιλογη αν τη διαλεξω.Τι λετε να κανω?