PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 19:33 Ο PanosGR έγραψε: #661 15-11-14 19:33 Σε εμάς καλός μου φαίνεται, άρα μάλλον εγώ δεν τα πιάνω. Παίζει να είναι το μόνο μάθημα που μισώ και βαριέμαι τόόόόόόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:12 Η Alma Libre: #662 15-11-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μήπως είναι αδέρφια; Αποκλείεται να είναι χειρότερος από την δική μας Click για ανάπτυξη... χαχαχα μπορεί. φίλε δεν καταλαβαίνουμε τίποτα και όλοι τον μισούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:17 Η Deutsch... Lover: #663 15-11-14 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: χαχαχα μπορεί. φίλε δεν καταλαβαίνουμε τίποτα και όλοι τον μισούν. Click για ανάπτυξη... εμείς κάνουμε από τον Σεπτέμβρη Ευθύγραμμη ομαλή και ακόμα δεν έχουμε καταλάβει ποιος είναι ο τύπος της ταχύτητας τι μου λες Μόνο μια συμμαθήτρια μου που πάει φροντιστήριο συνεννοείται μαζί της . Και θα μου χαλάσει τον βαθμό της χημείας γαμώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:19 Η Alma Libre: #664 15-11-14 20:19 Και εμείς τα ίδια. Βέβαια, έχουμε άλλο φυσικό που μας εξηγεί τι παίζει και κάααααααατι πιάνουμε που και που αλλά φίιιλε. Η χημεία είναι τόσο τέλεια φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #665 15-11-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εμείς τα ίδια. Βέβαια, έχουμε άλλο φυσικό που μας εξηγεί τι παίζει και κάααααααατι πιάνουμε που και που αλλά φίιιλε. Η χημεία είναι τόσο τέλεια φέτος Click για ανάπτυξη... Έχω εξαίσιο χημικό δεν μπορώ να πω. Βασικά όλοι σχεδόν οι καθηγητές μου είναι εξαίσιοι -κλικ δεν μου έχει κάνει κανείς πέρα της γερμανικών- Αλλά η φυσική και η πολιτική παιδεία είναι μαρτύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:31 Η Alma Libre: #666 15-11-14 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Έχω εξαίσιο χημικό δεν μπορώ να πω. Βασικά όλοι σχεδόν οι καθηγητές μου είναι εξαίσιοι -κλικ δεν μου έχει κάνει κανείς πέρα της γερμανικών- Αλλά η φυσική και η πολιτική παιδεία είναι μαρτύριο. Click για ανάπτυξη... Η καθηγήτρια μας στην πολιτική είναι τόσο awesooome. ♥ Επίσης και ο δικός μας χημικός είναι εξαίσιος, όπως και ο βιολόγος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:34 Η Deutsch... Lover: #667 15-11-14 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Η καθηγήτρια μας στην πολιτική είναι τόσο awesooome. ♥ Επίσης και ο δικός μας χημικός είναι εξαίσιος, όπως και ο βιολόγος! Click για ανάπτυξη... Εμάς όχι βασικά αυτό το μάθημα μου θυμίζει ΚΠΑ γ γυμνασίου αλλά σε πιο βαρετό στιλ δεν με βοηθάει και ο καθηγητής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:35 Η Alma Libre: #668 15-11-14 20:35 Μα το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:36 Η Deutsch... Lover: #669 15-11-14 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μα το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αγαπώ το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:39 Η Alma Libre: #670 15-11-14 20:39 Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:40 Η Deutsch... Lover: #671 15-11-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Click για ανάπτυξη... μας εχουν δωσει 6η και 7η ωρα ρε φιλε στην χημεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:42 Η Alma Libre: #672 15-11-14 20:42 Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Deutsch... Lover: #673 15-11-14 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Click για ανάπτυξη... συμβολικό Εμείς πρώτες συνήθως έχουμε ή αρχαία ή γερμανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:49 Η Alma Libre: #674 15-11-14 20:49 Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:52 Η Deutsch... Lover: #675 15-11-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2014 στις 15:07 Η Italian dream...: #676 26-11-14 15:07 Είμαι η μοναδική που έχει αγαπήσει τα αρχαία?? Αντικαταστάσεις μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dionikrt Νεοφερμένο μέλος Η dionikrt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2014 στις 20:21 Η dionikrt έγραψε: #677 27-11-14 20:21 Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:43 Η Italian dream...: #678 28-11-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #679 28-11-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Η Italian dream...: #680 28-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δυστυχώς ή ευτυχώς Click για ανάπτυξη... Για σένα γατάκι μόνο ευτυχώς, άλλοι είμαστε οι καταραμένοι εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε εμάς καλός μου φαίνεται, άρα μάλλον εγώ δεν τα πιάνω. Παίζει να είναι το μόνο μάθημα που μισώ και βαριέμαι τόόόόόόσο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:12 Η Alma Libre: #662 15-11-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μήπως είναι αδέρφια; Αποκλείεται να είναι χειρότερος από την δική μας Click για ανάπτυξη... χαχαχα μπορεί. φίλε δεν καταλαβαίνουμε τίποτα και όλοι τον μισούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:17 Η Deutsch... Lover: #663 15-11-14 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: χαχαχα μπορεί. φίλε δεν καταλαβαίνουμε τίποτα και όλοι τον μισούν. Click για ανάπτυξη... εμείς κάνουμε από τον Σεπτέμβρη Ευθύγραμμη ομαλή και ακόμα δεν έχουμε καταλάβει ποιος είναι ο τύπος της ταχύτητας τι μου λες Μόνο μια συμμαθήτρια μου που πάει φροντιστήριο συνεννοείται μαζί της . Και θα μου χαλάσει τον βαθμό της χημείας γαμώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:19 Η Alma Libre: #664 15-11-14 20:19 Και εμείς τα ίδια. Βέβαια, έχουμε άλλο φυσικό που μας εξηγεί τι παίζει και κάααααααατι πιάνουμε που και που αλλά φίιιλε. Η χημεία είναι τόσο τέλεια φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #665 15-11-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εμείς τα ίδια. Βέβαια, έχουμε άλλο φυσικό που μας εξηγεί τι παίζει και κάααααααατι πιάνουμε που και που αλλά φίιιλε. Η χημεία είναι τόσο τέλεια φέτος Click για ανάπτυξη... Έχω εξαίσιο χημικό δεν μπορώ να πω. Βασικά όλοι σχεδόν οι καθηγητές μου είναι εξαίσιοι -κλικ δεν μου έχει κάνει κανείς πέρα της γερμανικών- Αλλά η φυσική και η πολιτική παιδεία είναι μαρτύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:31 Η Alma Libre: #666 15-11-14 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Έχω εξαίσιο χημικό δεν μπορώ να πω. Βασικά όλοι σχεδόν οι καθηγητές μου είναι εξαίσιοι -κλικ δεν μου έχει κάνει κανείς πέρα της γερμανικών- Αλλά η φυσική και η πολιτική παιδεία είναι μαρτύριο. Click για ανάπτυξη... Η καθηγήτρια μας στην πολιτική είναι τόσο awesooome. ♥ Επίσης και ο δικός μας χημικός είναι εξαίσιος, όπως και ο βιολόγος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:34 Η Deutsch... Lover: #667 15-11-14 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Η καθηγήτρια μας στην πολιτική είναι τόσο awesooome. ♥ Επίσης και ο δικός μας χημικός είναι εξαίσιος, όπως και ο βιολόγος! Click για ανάπτυξη... Εμάς όχι βασικά αυτό το μάθημα μου θυμίζει ΚΠΑ γ γυμνασίου αλλά σε πιο βαρετό στιλ δεν με βοηθάει και ο καθηγητής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:35 Η Alma Libre: #668 15-11-14 20:35 Μα το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:36 Η Deutsch... Lover: #669 15-11-14 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μα το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αγαπώ το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:39 Η Alma Libre: #670 15-11-14 20:39 Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:40 Η Deutsch... Lover: #671 15-11-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Click για ανάπτυξη... μας εχουν δωσει 6η και 7η ωρα ρε φιλε στην χημεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:42 Η Alma Libre: #672 15-11-14 20:42 Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Deutsch... Lover: #673 15-11-14 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Click για ανάπτυξη... συμβολικό Εμείς πρώτες συνήθως έχουμε ή αρχαία ή γερμανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:49 Η Alma Libre: #674 15-11-14 20:49 Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:52 Η Deutsch... Lover: #675 15-11-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2014 στις 15:07 Η Italian dream...: #676 26-11-14 15:07 Είμαι η μοναδική που έχει αγαπήσει τα αρχαία?? Αντικαταστάσεις μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dionikrt Νεοφερμένο μέλος Η dionikrt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2014 στις 20:21 Η dionikrt έγραψε: #677 27-11-14 20:21 Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:43 Η Italian dream...: #678 28-11-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #679 28-11-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Η Italian dream...: #680 28-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δυστυχώς ή ευτυχώς Click για ανάπτυξη... Για σένα γατάκι μόνο ευτυχώς, άλλοι είμαστε οι καταραμένοι εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μήπως είναι αδέρφια; Αποκλείεται να είναι χειρότερος από την δική μας Click για ανάπτυξη... χαχαχα μπορεί. φίλε δεν καταλαβαίνουμε τίποτα και όλοι τον μισούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:17 Η Deutsch... Lover: #663 15-11-14 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: χαχαχα μπορεί. φίλε δεν καταλαβαίνουμε τίποτα και όλοι τον μισούν. Click για ανάπτυξη... εμείς κάνουμε από τον Σεπτέμβρη Ευθύγραμμη ομαλή και ακόμα δεν έχουμε καταλάβει ποιος είναι ο τύπος της ταχύτητας τι μου λες Μόνο μια συμμαθήτρια μου που πάει φροντιστήριο συνεννοείται μαζί της . Και θα μου χαλάσει τον βαθμό της χημείας γαμώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:19 Η Alma Libre: #664 15-11-14 20:19 Και εμείς τα ίδια. Βέβαια, έχουμε άλλο φυσικό που μας εξηγεί τι παίζει και κάααααααατι πιάνουμε που και που αλλά φίιιλε. Η χημεία είναι τόσο τέλεια φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #665 15-11-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εμείς τα ίδια. Βέβαια, έχουμε άλλο φυσικό που μας εξηγεί τι παίζει και κάααααααατι πιάνουμε που και που αλλά φίιιλε. Η χημεία είναι τόσο τέλεια φέτος Click για ανάπτυξη... Έχω εξαίσιο χημικό δεν μπορώ να πω. Βασικά όλοι σχεδόν οι καθηγητές μου είναι εξαίσιοι -κλικ δεν μου έχει κάνει κανείς πέρα της γερμανικών- Αλλά η φυσική και η πολιτική παιδεία είναι μαρτύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:31 Η Alma Libre: #666 15-11-14 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Έχω εξαίσιο χημικό δεν μπορώ να πω. Βασικά όλοι σχεδόν οι καθηγητές μου είναι εξαίσιοι -κλικ δεν μου έχει κάνει κανείς πέρα της γερμανικών- Αλλά η φυσική και η πολιτική παιδεία είναι μαρτύριο. Click για ανάπτυξη... Η καθηγήτρια μας στην πολιτική είναι τόσο awesooome. ♥ Επίσης και ο δικός μας χημικός είναι εξαίσιος, όπως και ο βιολόγος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:34 Η Deutsch... Lover: #667 15-11-14 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Η καθηγήτρια μας στην πολιτική είναι τόσο awesooome. ♥ Επίσης και ο δικός μας χημικός είναι εξαίσιος, όπως και ο βιολόγος! Click για ανάπτυξη... Εμάς όχι βασικά αυτό το μάθημα μου θυμίζει ΚΠΑ γ γυμνασίου αλλά σε πιο βαρετό στιλ δεν με βοηθάει και ο καθηγητής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:35 Η Alma Libre: #668 15-11-14 20:35 Μα το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:36 Η Deutsch... Lover: #669 15-11-14 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μα το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αγαπώ το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:39 Η Alma Libre: #670 15-11-14 20:39 Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:40 Η Deutsch... Lover: #671 15-11-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Click για ανάπτυξη... μας εχουν δωσει 6η και 7η ωρα ρε φιλε στην χημεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:42 Η Alma Libre: #672 15-11-14 20:42 Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Deutsch... Lover: #673 15-11-14 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Click για ανάπτυξη... συμβολικό Εμείς πρώτες συνήθως έχουμε ή αρχαία ή γερμανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:49 Η Alma Libre: #674 15-11-14 20:49 Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:52 Η Deutsch... Lover: #675 15-11-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2014 στις 15:07 Η Italian dream...: #676 26-11-14 15:07 Είμαι η μοναδική που έχει αγαπήσει τα αρχαία?? Αντικαταστάσεις μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dionikrt Νεοφερμένο μέλος Η dionikrt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2014 στις 20:21 Η dionikrt έγραψε: #677 27-11-14 20:21 Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:43 Η Italian dream...: #678 28-11-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #679 28-11-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Η Italian dream...: #680 28-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δυστυχώς ή ευτυχώς Click για ανάπτυξη... Για σένα γατάκι μόνο ευτυχώς, άλλοι είμαστε οι καταραμένοι εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: χαχαχα μπορεί. φίλε δεν καταλαβαίνουμε τίποτα και όλοι τον μισούν. Click για ανάπτυξη... εμείς κάνουμε από τον Σεπτέμβρη Ευθύγραμμη ομαλή και ακόμα δεν έχουμε καταλάβει ποιος είναι ο τύπος της ταχύτητας τι μου λες Μόνο μια συμμαθήτρια μου που πάει φροντιστήριο συνεννοείται μαζί της . Και θα μου χαλάσει τον βαθμό της χημείας γαμώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:19 Η Alma Libre: #664 15-11-14 20:19 Και εμείς τα ίδια. Βέβαια, έχουμε άλλο φυσικό που μας εξηγεί τι παίζει και κάααααααατι πιάνουμε που και που αλλά φίιιλε. Η χημεία είναι τόσο τέλεια φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #665 15-11-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εμείς τα ίδια. Βέβαια, έχουμε άλλο φυσικό που μας εξηγεί τι παίζει και κάααααααατι πιάνουμε που και που αλλά φίιιλε. Η χημεία είναι τόσο τέλεια φέτος Click για ανάπτυξη... Έχω εξαίσιο χημικό δεν μπορώ να πω. Βασικά όλοι σχεδόν οι καθηγητές μου είναι εξαίσιοι -κλικ δεν μου έχει κάνει κανείς πέρα της γερμανικών- Αλλά η φυσική και η πολιτική παιδεία είναι μαρτύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:31 Η Alma Libre: #666 15-11-14 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Έχω εξαίσιο χημικό δεν μπορώ να πω. Βασικά όλοι σχεδόν οι καθηγητές μου είναι εξαίσιοι -κλικ δεν μου έχει κάνει κανείς πέρα της γερμανικών- Αλλά η φυσική και η πολιτική παιδεία είναι μαρτύριο. Click για ανάπτυξη... Η καθηγήτρια μας στην πολιτική είναι τόσο awesooome. ♥ Επίσης και ο δικός μας χημικός είναι εξαίσιος, όπως και ο βιολόγος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:34 Η Deutsch... Lover: #667 15-11-14 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Η καθηγήτρια μας στην πολιτική είναι τόσο awesooome. ♥ Επίσης και ο δικός μας χημικός είναι εξαίσιος, όπως και ο βιολόγος! Click για ανάπτυξη... Εμάς όχι βασικά αυτό το μάθημα μου θυμίζει ΚΠΑ γ γυμνασίου αλλά σε πιο βαρετό στιλ δεν με βοηθάει και ο καθηγητής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:35 Η Alma Libre: #668 15-11-14 20:35 Μα το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:36 Η Deutsch... Lover: #669 15-11-14 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μα το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αγαπώ το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:39 Η Alma Libre: #670 15-11-14 20:39 Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:40 Η Deutsch... Lover: #671 15-11-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Click για ανάπτυξη... μας εχουν δωσει 6η και 7η ωρα ρε φιλε στην χημεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:42 Η Alma Libre: #672 15-11-14 20:42 Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Deutsch... Lover: #673 15-11-14 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Click για ανάπτυξη... συμβολικό Εμείς πρώτες συνήθως έχουμε ή αρχαία ή γερμανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:49 Η Alma Libre: #674 15-11-14 20:49 Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:52 Η Deutsch... Lover: #675 15-11-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2014 στις 15:07 Η Italian dream...: #676 26-11-14 15:07 Είμαι η μοναδική που έχει αγαπήσει τα αρχαία?? Αντικαταστάσεις μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dionikrt Νεοφερμένο μέλος Η dionikrt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2014 στις 20:21 Η dionikrt έγραψε: #677 27-11-14 20:21 Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:43 Η Italian dream...: #678 28-11-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #679 28-11-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Η Italian dream...: #680 28-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δυστυχώς ή ευτυχώς Click για ανάπτυξη... Για σένα γατάκι μόνο ευτυχώς, άλλοι είμαστε οι καταραμένοι εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εμείς τα ίδια. Βέβαια, έχουμε άλλο φυσικό που μας εξηγεί τι παίζει και κάααααααατι πιάνουμε που και που αλλά φίιιλε. Η χημεία είναι τόσο τέλεια φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:23 Η Deutsch... Lover: #665 15-11-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εμείς τα ίδια. Βέβαια, έχουμε άλλο φυσικό που μας εξηγεί τι παίζει και κάααααααατι πιάνουμε που και που αλλά φίιιλε. Η χημεία είναι τόσο τέλεια φέτος Click για ανάπτυξη... Έχω εξαίσιο χημικό δεν μπορώ να πω. Βασικά όλοι σχεδόν οι καθηγητές μου είναι εξαίσιοι -κλικ δεν μου έχει κάνει κανείς πέρα της γερμανικών- Αλλά η φυσική και η πολιτική παιδεία είναι μαρτύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:31 Η Alma Libre: #666 15-11-14 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Έχω εξαίσιο χημικό δεν μπορώ να πω. Βασικά όλοι σχεδόν οι καθηγητές μου είναι εξαίσιοι -κλικ δεν μου έχει κάνει κανείς πέρα της γερμανικών- Αλλά η φυσική και η πολιτική παιδεία είναι μαρτύριο. Click για ανάπτυξη... Η καθηγήτρια μας στην πολιτική είναι τόσο awesooome. ♥ Επίσης και ο δικός μας χημικός είναι εξαίσιος, όπως και ο βιολόγος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:34 Η Deutsch... Lover: #667 15-11-14 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Η καθηγήτρια μας στην πολιτική είναι τόσο awesooome. ♥ Επίσης και ο δικός μας χημικός είναι εξαίσιος, όπως και ο βιολόγος! Click για ανάπτυξη... Εμάς όχι βασικά αυτό το μάθημα μου θυμίζει ΚΠΑ γ γυμνασίου αλλά σε πιο βαρετό στιλ δεν με βοηθάει και ο καθηγητής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:35 Η Alma Libre: #668 15-11-14 20:35 Μα το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:36 Η Deutsch... Lover: #669 15-11-14 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μα το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αγαπώ το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:39 Η Alma Libre: #670 15-11-14 20:39 Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:40 Η Deutsch... Lover: #671 15-11-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Click για ανάπτυξη... μας εχουν δωσει 6η και 7η ωρα ρε φιλε στην χημεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:42 Η Alma Libre: #672 15-11-14 20:42 Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Deutsch... Lover: #673 15-11-14 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Click για ανάπτυξη... συμβολικό Εμείς πρώτες συνήθως έχουμε ή αρχαία ή γερμανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:49 Η Alma Libre: #674 15-11-14 20:49 Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:52 Η Deutsch... Lover: #675 15-11-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2014 στις 15:07 Η Italian dream...: #676 26-11-14 15:07 Είμαι η μοναδική που έχει αγαπήσει τα αρχαία?? Αντικαταστάσεις μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dionikrt Νεοφερμένο μέλος Η dionikrt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2014 στις 20:21 Η dionikrt έγραψε: #677 27-11-14 20:21 Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:43 Η Italian dream...: #678 28-11-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #679 28-11-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Η Italian dream...: #680 28-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δυστυχώς ή ευτυχώς Click για ανάπτυξη... Για σένα γατάκι μόνο ευτυχώς, άλλοι είμαστε οι καταραμένοι εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εμείς τα ίδια. Βέβαια, έχουμε άλλο φυσικό που μας εξηγεί τι παίζει και κάααααααατι πιάνουμε που και που αλλά φίιιλε. Η χημεία είναι τόσο τέλεια φέτος Click για ανάπτυξη... Έχω εξαίσιο χημικό δεν μπορώ να πω. Βασικά όλοι σχεδόν οι καθηγητές μου είναι εξαίσιοι -κλικ δεν μου έχει κάνει κανείς πέρα της γερμανικών- Αλλά η φυσική και η πολιτική παιδεία είναι μαρτύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:31 Η Alma Libre: #666 15-11-14 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Έχω εξαίσιο χημικό δεν μπορώ να πω. Βασικά όλοι σχεδόν οι καθηγητές μου είναι εξαίσιοι -κλικ δεν μου έχει κάνει κανείς πέρα της γερμανικών- Αλλά η φυσική και η πολιτική παιδεία είναι μαρτύριο. Click για ανάπτυξη... Η καθηγήτρια μας στην πολιτική είναι τόσο awesooome. ♥ Επίσης και ο δικός μας χημικός είναι εξαίσιος, όπως και ο βιολόγος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:34 Η Deutsch... Lover: #667 15-11-14 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Η καθηγήτρια μας στην πολιτική είναι τόσο awesooome. ♥ Επίσης και ο δικός μας χημικός είναι εξαίσιος, όπως και ο βιολόγος! Click για ανάπτυξη... Εμάς όχι βασικά αυτό το μάθημα μου θυμίζει ΚΠΑ γ γυμνασίου αλλά σε πιο βαρετό στιλ δεν με βοηθάει και ο καθηγητής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:35 Η Alma Libre: #668 15-11-14 20:35 Μα το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:36 Η Deutsch... Lover: #669 15-11-14 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μα το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αγαπώ το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:39 Η Alma Libre: #670 15-11-14 20:39 Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:40 Η Deutsch... Lover: #671 15-11-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Click για ανάπτυξη... μας εχουν δωσει 6η και 7η ωρα ρε φιλε στην χημεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:42 Η Alma Libre: #672 15-11-14 20:42 Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Deutsch... Lover: #673 15-11-14 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Click για ανάπτυξη... συμβολικό Εμείς πρώτες συνήθως έχουμε ή αρχαία ή γερμανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:49 Η Alma Libre: #674 15-11-14 20:49 Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:52 Η Deutsch... Lover: #675 15-11-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2014 στις 15:07 Η Italian dream...: #676 26-11-14 15:07 Είμαι η μοναδική που έχει αγαπήσει τα αρχαία?? Αντικαταστάσεις μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dionikrt Νεοφερμένο μέλος Η dionikrt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2014 στις 20:21 Η dionikrt έγραψε: #677 27-11-14 20:21 Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:43 Η Italian dream...: #678 28-11-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #679 28-11-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Η Italian dream...: #680 28-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δυστυχώς ή ευτυχώς Click για ανάπτυξη... Για σένα γατάκι μόνο ευτυχώς, άλλοι είμαστε οι καταραμένοι εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Έχω εξαίσιο χημικό δεν μπορώ να πω. Βασικά όλοι σχεδόν οι καθηγητές μου είναι εξαίσιοι -κλικ δεν μου έχει κάνει κανείς πέρα της γερμανικών- Αλλά η φυσική και η πολιτική παιδεία είναι μαρτύριο. Click για ανάπτυξη... Η καθηγήτρια μας στην πολιτική είναι τόσο awesooome. ♥ Επίσης και ο δικός μας χημικός είναι εξαίσιος, όπως και ο βιολόγος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:34 Η Deutsch... Lover: #667 15-11-14 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Η καθηγήτρια μας στην πολιτική είναι τόσο awesooome. ♥ Επίσης και ο δικός μας χημικός είναι εξαίσιος, όπως και ο βιολόγος! Click για ανάπτυξη... Εμάς όχι βασικά αυτό το μάθημα μου θυμίζει ΚΠΑ γ γυμνασίου αλλά σε πιο βαρετό στιλ δεν με βοηθάει και ο καθηγητής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:35 Η Alma Libre: #668 15-11-14 20:35 Μα το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:36 Η Deutsch... Lover: #669 15-11-14 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μα το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αγαπώ το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:39 Η Alma Libre: #670 15-11-14 20:39 Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:40 Η Deutsch... Lover: #671 15-11-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Click για ανάπτυξη... μας εχουν δωσει 6η και 7η ωρα ρε φιλε στην χημεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:42 Η Alma Libre: #672 15-11-14 20:42 Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Deutsch... Lover: #673 15-11-14 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Click για ανάπτυξη... συμβολικό Εμείς πρώτες συνήθως έχουμε ή αρχαία ή γερμανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:49 Η Alma Libre: #674 15-11-14 20:49 Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:52 Η Deutsch... Lover: #675 15-11-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2014 στις 15:07 Η Italian dream...: #676 26-11-14 15:07 Είμαι η μοναδική που έχει αγαπήσει τα αρχαία?? Αντικαταστάσεις μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dionikrt Νεοφερμένο μέλος Η dionikrt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2014 στις 20:21 Η dionikrt έγραψε: #677 27-11-14 20:21 Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:43 Η Italian dream...: #678 28-11-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #679 28-11-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Η Italian dream...: #680 28-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δυστυχώς ή ευτυχώς Click για ανάπτυξη... Για σένα γατάκι μόνο ευτυχώς, άλλοι είμαστε οι καταραμένοι εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Η καθηγήτρια μας στην πολιτική είναι τόσο awesooome. ♥ Επίσης και ο δικός μας χημικός είναι εξαίσιος, όπως και ο βιολόγος! Click για ανάπτυξη... Εμάς όχι βασικά αυτό το μάθημα μου θυμίζει ΚΠΑ γ γυμνασίου αλλά σε πιο βαρετό στιλ δεν με βοηθάει και ο καθηγητής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:35 Η Alma Libre: #668 15-11-14 20:35 Μα το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:36 Η Deutsch... Lover: #669 15-11-14 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μα το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αγαπώ το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:39 Η Alma Libre: #670 15-11-14 20:39 Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:40 Η Deutsch... Lover: #671 15-11-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Click για ανάπτυξη... μας εχουν δωσει 6η και 7η ωρα ρε φιλε στην χημεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:42 Η Alma Libre: #672 15-11-14 20:42 Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Deutsch... Lover: #673 15-11-14 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Click για ανάπτυξη... συμβολικό Εμείς πρώτες συνήθως έχουμε ή αρχαία ή γερμανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:49 Η Alma Libre: #674 15-11-14 20:49 Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:52 Η Deutsch... Lover: #675 15-11-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2014 στις 15:07 Η Italian dream...: #676 26-11-14 15:07 Είμαι η μοναδική που έχει αγαπήσει τα αρχαία?? Αντικαταστάσεις μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dionikrt Νεοφερμένο μέλος Η dionikrt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2014 στις 20:21 Η dionikrt έγραψε: #677 27-11-14 20:21 Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:43 Η Italian dream...: #678 28-11-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #679 28-11-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Η Italian dream...: #680 28-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δυστυχώς ή ευτυχώς Click για ανάπτυξη... Για σένα γατάκι μόνο ευτυχώς, άλλοι είμαστε οι καταραμένοι εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:36 Η Deutsch... Lover: #669 15-11-14 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μα το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αγαπώ το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:39 Η Alma Libre: #670 15-11-14 20:39 Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:40 Η Deutsch... Lover: #671 15-11-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Click για ανάπτυξη... μας εχουν δωσει 6η και 7η ωρα ρε φιλε στην χημεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:42 Η Alma Libre: #672 15-11-14 20:42 Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Deutsch... Lover: #673 15-11-14 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Click για ανάπτυξη... συμβολικό Εμείς πρώτες συνήθως έχουμε ή αρχαία ή γερμανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:49 Η Alma Libre: #674 15-11-14 20:49 Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:52 Η Deutsch... Lover: #675 15-11-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2014 στις 15:07 Η Italian dream...: #676 26-11-14 15:07 Είμαι η μοναδική που έχει αγαπήσει τα αρχαία?? Αντικαταστάσεις μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dionikrt Νεοφερμένο μέλος Η dionikrt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2014 στις 20:21 Η dionikrt έγραψε: #677 27-11-14 20:21 Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:43 Η Italian dream...: #678 28-11-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #679 28-11-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Η Italian dream...: #680 28-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δυστυχώς ή ευτυχώς Click για ανάπτυξη... Για σένα γατάκι μόνο ευτυχώς, άλλοι είμαστε οι καταραμένοι εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μα το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αγαπώ το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:39 Η Alma Libre: #670 15-11-14 20:39 Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:40 Η Deutsch... Lover: #671 15-11-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Click για ανάπτυξη... μας εχουν δωσει 6η και 7η ωρα ρε φιλε στην χημεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:42 Η Alma Libre: #672 15-11-14 20:42 Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Deutsch... Lover: #673 15-11-14 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Click για ανάπτυξη... συμβολικό Εμείς πρώτες συνήθως έχουμε ή αρχαία ή γερμανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:49 Η Alma Libre: #674 15-11-14 20:49 Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:52 Η Deutsch... Lover: #675 15-11-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2014 στις 15:07 Η Italian dream...: #676 26-11-14 15:07 Είμαι η μοναδική που έχει αγαπήσει τα αρχαία?? Αντικαταστάσεις μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dionikrt Νεοφερμένο μέλος Η dionikrt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2014 στις 20:21 Η dionikrt έγραψε: #677 27-11-14 20:21 Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:43 Η Italian dream...: #678 28-11-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #679 28-11-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Η Italian dream...: #680 28-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δυστυχώς ή ευτυχώς Click για ανάπτυξη... Για σένα γατάκι μόνο ευτυχώς, άλλοι είμαστε οι καταραμένοι εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:40 Η Deutsch... Lover: #671 15-11-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Click για ανάπτυξη... μας εχουν δωσει 6η και 7η ωρα ρε φιλε στην χημεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:42 Η Alma Libre: #672 15-11-14 20:42 Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Deutsch... Lover: #673 15-11-14 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Click για ανάπτυξη... συμβολικό Εμείς πρώτες συνήθως έχουμε ή αρχαία ή γερμανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:49 Η Alma Libre: #674 15-11-14 20:49 Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:52 Η Deutsch... Lover: #675 15-11-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2014 στις 15:07 Η Italian dream...: #676 26-11-14 15:07 Είμαι η μοναδική που έχει αγαπήσει τα αρχαία?? Αντικαταστάσεις μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dionikrt Νεοφερμένο μέλος Η dionikrt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2014 στις 20:21 Η dionikrt έγραψε: #677 27-11-14 20:21 Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:43 Η Italian dream...: #678 28-11-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #679 28-11-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Η Italian dream...: #680 28-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δυστυχώς ή ευτυχώς Click για ανάπτυξη... Για σένα γατάκι μόνο ευτυχώς, άλλοι είμαστε οι καταραμένοι εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχα και εγώ, η αλήθεια είναι. Αλλά η χημείιια. ^^ Click για ανάπτυξη... μας εχουν δωσει 6η και 7η ωρα ρε φιλε στην χημεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:42 Η Alma Libre: #672 15-11-14 20:42 Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Deutsch... Lover: #673 15-11-14 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Click για ανάπτυξη... συμβολικό Εμείς πρώτες συνήθως έχουμε ή αρχαία ή γερμανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:49 Η Alma Libre: #674 15-11-14 20:49 Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:52 Η Deutsch... Lover: #675 15-11-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2014 στις 15:07 Η Italian dream...: #676 26-11-14 15:07 Είμαι η μοναδική που έχει αγαπήσει τα αρχαία?? Αντικαταστάσεις μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dionikrt Νεοφερμένο μέλος Η dionikrt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2014 στις 20:21 Η dionikrt έγραψε: #677 27-11-14 20:21 Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:43 Η Italian dream...: #678 28-11-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #679 28-11-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Η Italian dream...: #680 28-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δυστυχώς ή ευτυχώς Click για ανάπτυξη... Για σένα γατάκι μόνο ευτυχώς, άλλοι είμαστε οι καταραμένοι εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Deutsch... Lover: #673 15-11-14 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Click για ανάπτυξη... συμβολικό Εμείς πρώτες συνήθως έχουμε ή αρχαία ή γερμανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:49 Η Alma Libre: #674 15-11-14 20:49 Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:52 Η Deutsch... Lover: #675 15-11-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2014 στις 15:07 Η Italian dream...: #676 26-11-14 15:07 Είμαι η μοναδική που έχει αγαπήσει τα αρχαία?? Αντικαταστάσεις μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dionikrt Νεοφερμένο μέλος Η dionikrt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2014 στις 20:21 Η dionikrt έγραψε: #677 27-11-14 20:21 Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:43 Η Italian dream...: #678 28-11-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #679 28-11-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Η Italian dream...: #680 28-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δυστυχώς ή ευτυχώς Click για ανάπτυξη... Για σένα γατάκι μόνο ευτυχώς, άλλοι είμαστε οι καταραμένοι εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς πρώτες, και στο γυμνάσιο πρώτες είχαμε. Click για ανάπτυξη... συμβολικό Εμείς πρώτες συνήθως έχουμε ή αρχαία ή γερμανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:49 Η Alma Libre: #674 15-11-14 20:49 Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:52 Η Deutsch... Lover: #675 15-11-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2014 στις 15:07 Η Italian dream...: #676 26-11-14 15:07 Είμαι η μοναδική που έχει αγαπήσει τα αρχαία?? Αντικαταστάσεις μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dionikrt Νεοφερμένο μέλος Η dionikrt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2014 στις 20:21 Η dionikrt έγραψε: #677 27-11-14 20:21 Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:43 Η Italian dream...: #678 28-11-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #679 28-11-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Η Italian dream...: #680 28-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δυστυχώς ή ευτυχώς Click για ανάπτυξη... Για σένα γατάκι μόνο ευτυχώς, άλλοι είμαστε οι καταραμένοι εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2014 στις 20:52 Η Deutsch... Lover: #675 15-11-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2014 στις 15:07 Η Italian dream...: #676 26-11-14 15:07 Είμαι η μοναδική που έχει αγαπήσει τα αρχαία?? Αντικαταστάσεις μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dionikrt Νεοφερμένο μέλος Η dionikrt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2014 στις 20:21 Η dionikrt έγραψε: #677 27-11-14 20:21 Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:43 Η Italian dream...: #678 28-11-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #679 28-11-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Η Italian dream...: #680 28-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δυστυχώς ή ευτυχώς Click για ανάπτυξη... Για σένα γατάκι μόνο ευτυχώς, άλλοι είμαστε οι καταραμένοι εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αρχαία, Άλγεβρα ή Χημεία. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2014 στις 15:07 Η Italian dream...: #676 26-11-14 15:07 Είμαι η μοναδική που έχει αγαπήσει τα αρχαία?? Αντικαταστάσεις μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dionikrt Νεοφερμένο μέλος Η dionikrt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2014 στις 20:21 Η dionikrt έγραψε: #677 27-11-14 20:21 Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:43 Η Italian dream...: #678 28-11-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #679 28-11-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Η Italian dream...: #680 28-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δυστυχώς ή ευτυχώς Click για ανάπτυξη... Για σένα γατάκι μόνο ευτυχώς, άλλοι είμαστε οι καταραμένοι εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι η μοναδική που έχει αγαπήσει τα αρχαία?? Αντικαταστάσεις μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dionikrt Νεοφερμένο μέλος Η dionikrt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2014 στις 20:21 Η dionikrt έγραψε: #677 27-11-14 20:21 Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:43 Η Italian dream...: #678 28-11-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #679 28-11-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Η Italian dream...: #680 28-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δυστυχώς ή ευτυχώς Click για ανάπτυξη... Για σένα γατάκι μόνο ευτυχώς, άλλοι είμαστε οι καταραμένοι εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:43 Η Italian dream...: #678 28-11-14 18:43 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #679 28-11-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Η Italian dream...: #680 28-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δυστυχώς ή ευτυχώς Click για ανάπτυξη... Για σένα γατάκι μόνο ευτυχώς, άλλοι είμαστε οι καταραμένοι εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #679 28-11-14 18:55 Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Η Italian dream...: #680 28-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δυστυχώς ή ευτυχώς Click για ανάπτυξη... Για σένα γατάκι μόνο ευτυχώς, άλλοι είμαστε οι καταραμένοι εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από dionikrt: Eρώτηση: εχετε αποφασισει σε ποια κατευθυνση θελετε να πατε?? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Η Italian dream...: #680 28-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δυστυχώς ή ευτυχώς Click για ανάπτυξη... Για σένα γατάκι μόνο ευτυχώς, άλλοι είμαστε οι καταραμένοι εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δυστυχώς ή ευτυχώς Click για ανάπτυξη... Για σένα γατάκι μόνο ευτυχώς, άλλοι είμαστε οι καταραμένοι εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.