Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 23:28 Η Gate4 έγραψε: #541 31-01-13 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τα θετικά μαθήματα νομίζω πως θέλουν προσοχή. Click για ανάπτυξη... ε ντάξυ δεν λέω για αδιαφορία απλά δεν έχει και τρελό διάβασμα ή κούραση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 07:13 Ο Τάσος97 έγραψε: #542 01-02-13 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ πήγα 3ήμερη στην α λυκείου να ζηλεύεις ;3 γενικά η α λυκείου είναι γαμάτη τάξη(ούτε διάβασμα, ούτε τίποτα χαλαρά τελείως) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Gate4: ε ντάξυ δεν λέω για αδιαφορία απλά δεν έχει και τρελό διάβασμα ή κούραση.. Click για ανάπτυξη... Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:55 Η Gate4 έγραψε: #543 01-02-13 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες Click για ανάπτυξη... όχι ρε συ.. Βασικά σας έβαλαν και βιολογία στην πρώτη που από ότι έχω ακούσει είναι δύσκολη. εγώ στην α λυκείου έβγαλα καλό βαθμό χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα και έγραφα καλά δεν με χάριζαν βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:11 Η ~Melania~: #544 01-02-13 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Βαρκελώνη; Είσαι όντως Ηνωμένο Βασίλειο; Click για ανάπτυξη... Όχι Κάνουμε απλά ένα πρόγραμμα στο σχολείο για την Βαρκελώνη και τον σουρεαλισμό και θα μας πάνε εκεί 5 μέρες τον Μάρτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:07 Η Εχέμυθη έγραψε: #545 01-02-13 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τα θετικά μαθήματα νομίζω πως θέλουν προσοχή. Click για ανάπτυξη... Θελουν οντως προσοχη ειδικα αν θελεις Θετικη/Τεχνολογικη. Η φετινη Φυσικη και Αλγεβρα αποτελουν τη βαση για τα αντιστιχα μαθηματα κατευθυνσης της Γ'Λυκειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:24 Ο Guest 781029: #546 01-02-13 15:24 Η Α‘ ήταν αρκετά εύκολη, εσείς τώρα πετύχατε και τα πρότζεκτ οι καινούργιοι εμείς τη γλυτώσαμε παρά τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:41 Η Εχέμυθη έγραψε: #547 01-02-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Η Α‘ ήταν αρκετά εύκολη, εσείς τώρα πετύχατε και τα πρότζεκτ οι καινούργιοι εμείς τη γλυτώσαμε παρά τρίχα Click για ανάπτυξη... Μη το λες!Αν εχεις καλο καθηγητη και ενδιαφερον θεμα (φετος τουλαχιστον , ειμαι τυχερη σε αυτο ) ειναι ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:01 Η Loreley έγραψε: #548 01-02-13 16:01 Συμφωνώ με την Έλενα, αν είναι καλή η ομάδα και ενδιαφέρον το θέμα,είναι πολύ καλύτερο από 2 ώρες μάθημα. Και δεν μπορώ να πω ότι με κούρασε το πρώτο πρότζεκτ που κάναμε, αν και δεν έβρισκα πολύ ενδιαφέρον το θέμα. Το θέμα είναι πως ήρθα πιο κοντά με κάποιους και πέρασα ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:41 Η Chiyo έγραψε: #549 01-02-13 16:41 εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια. Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:07 Η Loreley έγραψε: #550 01-02-13 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια. Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα Click για ανάπτυξη... Όντως, ειδικά η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Theoritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Theoritikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:13 Ο Theoritikos: #551 01-02-13 18:13 Η πιο χαλαρή τάξη στα 12 χρόνια που πας σχολείο νομίζω είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Η BLUE SEA έγραψε: #552 02-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες Click για ανάπτυξη... Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:05 Ο Τάσος97 έγραψε: #553 03-02-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: όχι ρε συ.. Βασικά σας έβαλαν και βιολογία στην πρώτη που από ότι έχω ακούσει είναι δύσκολη. εγώ στην α λυκείου έβγαλα καλό βαθμό χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα και έγραφα καλά δεν με χάριζαν βαθμούς Click για ανάπτυξη... σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ετσι νομιζω κι εγω. Φετος δε μου πολυαρεσει απο την αποψη οτι κανω και μαθηματα που χρονια τωρα δε συμπαθαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #554 03-02-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ρε συ Πραγματικά εμένα η 1η λυκείου ήταν η πιο χαλαρή τάξη! Έλα μωρέ αν τα πας καλά στην τάξη δεν έγινε τίποτα καταλαβαίνουν οι καθηγητές(συνήθως) ποιοι αξίζουν. Και αν δεν σε βάλουν καλούς βαθμούς θα γράψεις καλύτερα στο 2ο τετράμηνο για να το βουλώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:13 Ο Guest 781029: #555 03-02-13 22:13 Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Ο johnietraf: #556 03-02-13 22:14 αν ειναι δυσκολη η ταξη θα το καταλαβω μεσα στην βδομαδα που περνω βαθμους γιατι διαβαζω πολυ φετος και να δουμε αν θα αποδειχθει και ο κοπος μου σε ετουτο το χαρτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Chiyo έγραψε: #557 03-02-13 22:14 έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:16 Η Gate4 έγραψε: #558 03-02-13 22:16 Η βιολογία που έβαλαν στην πρώτη λυκείου έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:47 Η BLUE SEA έγραψε: #559 03-02-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτό. Στα χρόνια μου -αντί αυτού- κάναμε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #560 03-02-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τα θετικά μαθήματα νομίζω πως θέλουν προσοχή. Click για ανάπτυξη... ε ντάξυ δεν λέω για αδιαφορία απλά δεν έχει και τρελό διάβασμα ή κούραση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 07:13 Ο Τάσος97 έγραψε: #542 01-02-13 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ πήγα 3ήμερη στην α λυκείου να ζηλεύεις ;3 γενικά η α λυκείου είναι γαμάτη τάξη(ούτε διάβασμα, ούτε τίποτα χαλαρά τελείως) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Gate4: ε ντάξυ δεν λέω για αδιαφορία απλά δεν έχει και τρελό διάβασμα ή κούραση.. Click για ανάπτυξη... Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:55 Η Gate4 έγραψε: #543 01-02-13 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες Click για ανάπτυξη... όχι ρε συ.. Βασικά σας έβαλαν και βιολογία στην πρώτη που από ότι έχω ακούσει είναι δύσκολη. εγώ στην α λυκείου έβγαλα καλό βαθμό χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα και έγραφα καλά δεν με χάριζαν βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:11 Η ~Melania~: #544 01-02-13 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Βαρκελώνη; Είσαι όντως Ηνωμένο Βασίλειο; Click για ανάπτυξη... Όχι Κάνουμε απλά ένα πρόγραμμα στο σχολείο για την Βαρκελώνη και τον σουρεαλισμό και θα μας πάνε εκεί 5 μέρες τον Μάρτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:07 Η Εχέμυθη έγραψε: #545 01-02-13 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τα θετικά μαθήματα νομίζω πως θέλουν προσοχή. Click για ανάπτυξη... Θελουν οντως προσοχη ειδικα αν θελεις Θετικη/Τεχνολογικη. Η φετινη Φυσικη και Αλγεβρα αποτελουν τη βαση για τα αντιστιχα μαθηματα κατευθυνσης της Γ'Λυκειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:24 Ο Guest 781029: #546 01-02-13 15:24 Η Α‘ ήταν αρκετά εύκολη, εσείς τώρα πετύχατε και τα πρότζεκτ οι καινούργιοι εμείς τη γλυτώσαμε παρά τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:41 Η Εχέμυθη έγραψε: #547 01-02-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Η Α‘ ήταν αρκετά εύκολη, εσείς τώρα πετύχατε και τα πρότζεκτ οι καινούργιοι εμείς τη γλυτώσαμε παρά τρίχα Click για ανάπτυξη... Μη το λες!Αν εχεις καλο καθηγητη και ενδιαφερον θεμα (φετος τουλαχιστον , ειμαι τυχερη σε αυτο ) ειναι ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:01 Η Loreley έγραψε: #548 01-02-13 16:01 Συμφωνώ με την Έλενα, αν είναι καλή η ομάδα και ενδιαφέρον το θέμα,είναι πολύ καλύτερο από 2 ώρες μάθημα. Και δεν μπορώ να πω ότι με κούρασε το πρώτο πρότζεκτ που κάναμε, αν και δεν έβρισκα πολύ ενδιαφέρον το θέμα. Το θέμα είναι πως ήρθα πιο κοντά με κάποιους και πέρασα ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:41 Η Chiyo έγραψε: #549 01-02-13 16:41 εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια. Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:07 Η Loreley έγραψε: #550 01-02-13 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια. Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα Click για ανάπτυξη... Όντως, ειδικά η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Theoritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Theoritikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:13 Ο Theoritikos: #551 01-02-13 18:13 Η πιο χαλαρή τάξη στα 12 χρόνια που πας σχολείο νομίζω είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Η BLUE SEA έγραψε: #552 02-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες Click για ανάπτυξη... Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:05 Ο Τάσος97 έγραψε: #553 03-02-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: όχι ρε συ.. Βασικά σας έβαλαν και βιολογία στην πρώτη που από ότι έχω ακούσει είναι δύσκολη. εγώ στην α λυκείου έβγαλα καλό βαθμό χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα και έγραφα καλά δεν με χάριζαν βαθμούς Click για ανάπτυξη... σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ετσι νομιζω κι εγω. Φετος δε μου πολυαρεσει απο την αποψη οτι κανω και μαθηματα που χρονια τωρα δε συμπαθαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #554 03-02-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ρε συ Πραγματικά εμένα η 1η λυκείου ήταν η πιο χαλαρή τάξη! Έλα μωρέ αν τα πας καλά στην τάξη δεν έγινε τίποτα καταλαβαίνουν οι καθηγητές(συνήθως) ποιοι αξίζουν. Και αν δεν σε βάλουν καλούς βαθμούς θα γράψεις καλύτερα στο 2ο τετράμηνο για να το βουλώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:13 Ο Guest 781029: #555 03-02-13 22:13 Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Ο johnietraf: #556 03-02-13 22:14 αν ειναι δυσκολη η ταξη θα το καταλαβω μεσα στην βδομαδα που περνω βαθμους γιατι διαβαζω πολυ φετος και να δουμε αν θα αποδειχθει και ο κοπος μου σε ετουτο το χαρτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Chiyo έγραψε: #557 03-02-13 22:14 έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:16 Η Gate4 έγραψε: #558 03-02-13 22:16 Η βιολογία που έβαλαν στην πρώτη λυκείου έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:47 Η BLUE SEA έγραψε: #559 03-02-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτό. Στα χρόνια μου -αντί αυτού- κάναμε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #560 03-02-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ πήγα 3ήμερη στην α λυκείου να ζηλεύεις ;3 γενικά η α λυκείου είναι γαμάτη τάξη(ούτε διάβασμα, ούτε τίποτα χαλαρά τελείως) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Gate4: ε ντάξυ δεν λέω για αδιαφορία απλά δεν έχει και τρελό διάβασμα ή κούραση.. Click για ανάπτυξη... Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:55 Η Gate4 έγραψε: #543 01-02-13 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες Click για ανάπτυξη... όχι ρε συ.. Βασικά σας έβαλαν και βιολογία στην πρώτη που από ότι έχω ακούσει είναι δύσκολη. εγώ στην α λυκείου έβγαλα καλό βαθμό χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα και έγραφα καλά δεν με χάριζαν βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:11 Η ~Melania~: #544 01-02-13 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Βαρκελώνη; Είσαι όντως Ηνωμένο Βασίλειο; Click για ανάπτυξη... Όχι Κάνουμε απλά ένα πρόγραμμα στο σχολείο για την Βαρκελώνη και τον σουρεαλισμό και θα μας πάνε εκεί 5 μέρες τον Μάρτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:07 Η Εχέμυθη έγραψε: #545 01-02-13 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τα θετικά μαθήματα νομίζω πως θέλουν προσοχή. Click για ανάπτυξη... Θελουν οντως προσοχη ειδικα αν θελεις Θετικη/Τεχνολογικη. Η φετινη Φυσικη και Αλγεβρα αποτελουν τη βαση για τα αντιστιχα μαθηματα κατευθυνσης της Γ'Λυκειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:24 Ο Guest 781029: #546 01-02-13 15:24 Η Α‘ ήταν αρκετά εύκολη, εσείς τώρα πετύχατε και τα πρότζεκτ οι καινούργιοι εμείς τη γλυτώσαμε παρά τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:41 Η Εχέμυθη έγραψε: #547 01-02-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Η Α‘ ήταν αρκετά εύκολη, εσείς τώρα πετύχατε και τα πρότζεκτ οι καινούργιοι εμείς τη γλυτώσαμε παρά τρίχα Click για ανάπτυξη... Μη το λες!Αν εχεις καλο καθηγητη και ενδιαφερον θεμα (φετος τουλαχιστον , ειμαι τυχερη σε αυτο ) ειναι ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:01 Η Loreley έγραψε: #548 01-02-13 16:01 Συμφωνώ με την Έλενα, αν είναι καλή η ομάδα και ενδιαφέρον το θέμα,είναι πολύ καλύτερο από 2 ώρες μάθημα. Και δεν μπορώ να πω ότι με κούρασε το πρώτο πρότζεκτ που κάναμε, αν και δεν έβρισκα πολύ ενδιαφέρον το θέμα. Το θέμα είναι πως ήρθα πιο κοντά με κάποιους και πέρασα ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:41 Η Chiyo έγραψε: #549 01-02-13 16:41 εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια. Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:07 Η Loreley έγραψε: #550 01-02-13 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια. Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα Click για ανάπτυξη... Όντως, ειδικά η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Theoritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Theoritikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:13 Ο Theoritikos: #551 01-02-13 18:13 Η πιο χαλαρή τάξη στα 12 χρόνια που πας σχολείο νομίζω είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Η BLUE SEA έγραψε: #552 02-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες Click για ανάπτυξη... Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:05 Ο Τάσος97 έγραψε: #553 03-02-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: όχι ρε συ.. Βασικά σας έβαλαν και βιολογία στην πρώτη που από ότι έχω ακούσει είναι δύσκολη. εγώ στην α λυκείου έβγαλα καλό βαθμό χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα και έγραφα καλά δεν με χάριζαν βαθμούς Click για ανάπτυξη... σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ετσι νομιζω κι εγω. Φετος δε μου πολυαρεσει απο την αποψη οτι κανω και μαθηματα που χρονια τωρα δε συμπαθαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #554 03-02-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ρε συ Πραγματικά εμένα η 1η λυκείου ήταν η πιο χαλαρή τάξη! Έλα μωρέ αν τα πας καλά στην τάξη δεν έγινε τίποτα καταλαβαίνουν οι καθηγητές(συνήθως) ποιοι αξίζουν. Και αν δεν σε βάλουν καλούς βαθμούς θα γράψεις καλύτερα στο 2ο τετράμηνο για να το βουλώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:13 Ο Guest 781029: #555 03-02-13 22:13 Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Ο johnietraf: #556 03-02-13 22:14 αν ειναι δυσκολη η ταξη θα το καταλαβω μεσα στην βδομαδα που περνω βαθμους γιατι διαβαζω πολυ φετος και να δουμε αν θα αποδειχθει και ο κοπος μου σε ετουτο το χαρτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Chiyo έγραψε: #557 03-02-13 22:14 έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:16 Η Gate4 έγραψε: #558 03-02-13 22:16 Η βιολογία που έβαλαν στην πρώτη λυκείου έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:47 Η BLUE SEA έγραψε: #559 03-02-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτό. Στα χρόνια μου -αντί αυτού- κάναμε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #560 03-02-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες Click για ανάπτυξη... όχι ρε συ.. Βασικά σας έβαλαν και βιολογία στην πρώτη που από ότι έχω ακούσει είναι δύσκολη. εγώ στην α λυκείου έβγαλα καλό βαθμό χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα και έγραφα καλά δεν με χάριζαν βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:11 Η ~Melania~: #544 01-02-13 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Βαρκελώνη; Είσαι όντως Ηνωμένο Βασίλειο; Click για ανάπτυξη... Όχι Κάνουμε απλά ένα πρόγραμμα στο σχολείο για την Βαρκελώνη και τον σουρεαλισμό και θα μας πάνε εκεί 5 μέρες τον Μάρτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:07 Η Εχέμυθη έγραψε: #545 01-02-13 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τα θετικά μαθήματα νομίζω πως θέλουν προσοχή. Click για ανάπτυξη... Θελουν οντως προσοχη ειδικα αν θελεις Θετικη/Τεχνολογικη. Η φετινη Φυσικη και Αλγεβρα αποτελουν τη βαση για τα αντιστιχα μαθηματα κατευθυνσης της Γ'Λυκειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:24 Ο Guest 781029: #546 01-02-13 15:24 Η Α‘ ήταν αρκετά εύκολη, εσείς τώρα πετύχατε και τα πρότζεκτ οι καινούργιοι εμείς τη γλυτώσαμε παρά τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:41 Η Εχέμυθη έγραψε: #547 01-02-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Η Α‘ ήταν αρκετά εύκολη, εσείς τώρα πετύχατε και τα πρότζεκτ οι καινούργιοι εμείς τη γλυτώσαμε παρά τρίχα Click για ανάπτυξη... Μη το λες!Αν εχεις καλο καθηγητη και ενδιαφερον θεμα (φετος τουλαχιστον , ειμαι τυχερη σε αυτο ) ειναι ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:01 Η Loreley έγραψε: #548 01-02-13 16:01 Συμφωνώ με την Έλενα, αν είναι καλή η ομάδα και ενδιαφέρον το θέμα,είναι πολύ καλύτερο από 2 ώρες μάθημα. Και δεν μπορώ να πω ότι με κούρασε το πρώτο πρότζεκτ που κάναμε, αν και δεν έβρισκα πολύ ενδιαφέρον το θέμα. Το θέμα είναι πως ήρθα πιο κοντά με κάποιους και πέρασα ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:41 Η Chiyo έγραψε: #549 01-02-13 16:41 εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια. Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:07 Η Loreley έγραψε: #550 01-02-13 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια. Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα Click για ανάπτυξη... Όντως, ειδικά η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Theoritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Theoritikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:13 Ο Theoritikos: #551 01-02-13 18:13 Η πιο χαλαρή τάξη στα 12 χρόνια που πας σχολείο νομίζω είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Η BLUE SEA έγραψε: #552 02-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες Click για ανάπτυξη... Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:05 Ο Τάσος97 έγραψε: #553 03-02-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: όχι ρε συ.. Βασικά σας έβαλαν και βιολογία στην πρώτη που από ότι έχω ακούσει είναι δύσκολη. εγώ στην α λυκείου έβγαλα καλό βαθμό χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα και έγραφα καλά δεν με χάριζαν βαθμούς Click για ανάπτυξη... σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ετσι νομιζω κι εγω. Φετος δε μου πολυαρεσει απο την αποψη οτι κανω και μαθηματα που χρονια τωρα δε συμπαθαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #554 03-02-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ρε συ Πραγματικά εμένα η 1η λυκείου ήταν η πιο χαλαρή τάξη! Έλα μωρέ αν τα πας καλά στην τάξη δεν έγινε τίποτα καταλαβαίνουν οι καθηγητές(συνήθως) ποιοι αξίζουν. Και αν δεν σε βάλουν καλούς βαθμούς θα γράψεις καλύτερα στο 2ο τετράμηνο για να το βουλώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:13 Ο Guest 781029: #555 03-02-13 22:13 Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Ο johnietraf: #556 03-02-13 22:14 αν ειναι δυσκολη η ταξη θα το καταλαβω μεσα στην βδομαδα που περνω βαθμους γιατι διαβαζω πολυ φετος και να δουμε αν θα αποδειχθει και ο κοπος μου σε ετουτο το χαρτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Chiyo έγραψε: #557 03-02-13 22:14 έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:16 Η Gate4 έγραψε: #558 03-02-13 22:16 Η βιολογία που έβαλαν στην πρώτη λυκείου έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:47 Η BLUE SEA έγραψε: #559 03-02-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτό. Στα χρόνια μου -αντί αυτού- κάναμε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #560 03-02-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Βαρκελώνη; Είσαι όντως Ηνωμένο Βασίλειο; Click για ανάπτυξη... Όχι Κάνουμε απλά ένα πρόγραμμα στο σχολείο για την Βαρκελώνη και τον σουρεαλισμό και θα μας πάνε εκεί 5 μέρες τον Μάρτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:07 Η Εχέμυθη έγραψε: #545 01-02-13 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τα θετικά μαθήματα νομίζω πως θέλουν προσοχή. Click για ανάπτυξη... Θελουν οντως προσοχη ειδικα αν θελεις Θετικη/Τεχνολογικη. Η φετινη Φυσικη και Αλγεβρα αποτελουν τη βαση για τα αντιστιχα μαθηματα κατευθυνσης της Γ'Λυκειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:24 Ο Guest 781029: #546 01-02-13 15:24 Η Α‘ ήταν αρκετά εύκολη, εσείς τώρα πετύχατε και τα πρότζεκτ οι καινούργιοι εμείς τη γλυτώσαμε παρά τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:41 Η Εχέμυθη έγραψε: #547 01-02-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Η Α‘ ήταν αρκετά εύκολη, εσείς τώρα πετύχατε και τα πρότζεκτ οι καινούργιοι εμείς τη γλυτώσαμε παρά τρίχα Click για ανάπτυξη... Μη το λες!Αν εχεις καλο καθηγητη και ενδιαφερον θεμα (φετος τουλαχιστον , ειμαι τυχερη σε αυτο ) ειναι ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:01 Η Loreley έγραψε: #548 01-02-13 16:01 Συμφωνώ με την Έλενα, αν είναι καλή η ομάδα και ενδιαφέρον το θέμα,είναι πολύ καλύτερο από 2 ώρες μάθημα. Και δεν μπορώ να πω ότι με κούρασε το πρώτο πρότζεκτ που κάναμε, αν και δεν έβρισκα πολύ ενδιαφέρον το θέμα. Το θέμα είναι πως ήρθα πιο κοντά με κάποιους και πέρασα ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:41 Η Chiyo έγραψε: #549 01-02-13 16:41 εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια. Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:07 Η Loreley έγραψε: #550 01-02-13 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια. Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα Click για ανάπτυξη... Όντως, ειδικά η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Theoritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Theoritikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:13 Ο Theoritikos: #551 01-02-13 18:13 Η πιο χαλαρή τάξη στα 12 χρόνια που πας σχολείο νομίζω είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Η BLUE SEA έγραψε: #552 02-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες Click για ανάπτυξη... Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:05 Ο Τάσος97 έγραψε: #553 03-02-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: όχι ρε συ.. Βασικά σας έβαλαν και βιολογία στην πρώτη που από ότι έχω ακούσει είναι δύσκολη. εγώ στην α λυκείου έβγαλα καλό βαθμό χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα και έγραφα καλά δεν με χάριζαν βαθμούς Click για ανάπτυξη... σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ετσι νομιζω κι εγω. Φετος δε μου πολυαρεσει απο την αποψη οτι κανω και μαθηματα που χρονια τωρα δε συμπαθαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #554 03-02-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ρε συ Πραγματικά εμένα η 1η λυκείου ήταν η πιο χαλαρή τάξη! Έλα μωρέ αν τα πας καλά στην τάξη δεν έγινε τίποτα καταλαβαίνουν οι καθηγητές(συνήθως) ποιοι αξίζουν. Και αν δεν σε βάλουν καλούς βαθμούς θα γράψεις καλύτερα στο 2ο τετράμηνο για να το βουλώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:13 Ο Guest 781029: #555 03-02-13 22:13 Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Ο johnietraf: #556 03-02-13 22:14 αν ειναι δυσκολη η ταξη θα το καταλαβω μεσα στην βδομαδα που περνω βαθμους γιατι διαβαζω πολυ φετος και να δουμε αν θα αποδειχθει και ο κοπος μου σε ετουτο το χαρτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Chiyo έγραψε: #557 03-02-13 22:14 έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:16 Η Gate4 έγραψε: #558 03-02-13 22:16 Η βιολογία που έβαλαν στην πρώτη λυκείου έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:47 Η BLUE SEA έγραψε: #559 03-02-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτό. Στα χρόνια μου -αντί αυτού- κάναμε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #560 03-02-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τα θετικά μαθήματα νομίζω πως θέλουν προσοχή. Click για ανάπτυξη... Θελουν οντως προσοχη ειδικα αν θελεις Θετικη/Τεχνολογικη. Η φετινη Φυσικη και Αλγεβρα αποτελουν τη βαση για τα αντιστιχα μαθηματα κατευθυνσης της Γ'Λυκειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:24 Ο Guest 781029: #546 01-02-13 15:24 Η Α‘ ήταν αρκετά εύκολη, εσείς τώρα πετύχατε και τα πρότζεκτ οι καινούργιοι εμείς τη γλυτώσαμε παρά τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:41 Η Εχέμυθη έγραψε: #547 01-02-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Η Α‘ ήταν αρκετά εύκολη, εσείς τώρα πετύχατε και τα πρότζεκτ οι καινούργιοι εμείς τη γλυτώσαμε παρά τρίχα Click για ανάπτυξη... Μη το λες!Αν εχεις καλο καθηγητη και ενδιαφερον θεμα (φετος τουλαχιστον , ειμαι τυχερη σε αυτο ) ειναι ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:01 Η Loreley έγραψε: #548 01-02-13 16:01 Συμφωνώ με την Έλενα, αν είναι καλή η ομάδα και ενδιαφέρον το θέμα,είναι πολύ καλύτερο από 2 ώρες μάθημα. Και δεν μπορώ να πω ότι με κούρασε το πρώτο πρότζεκτ που κάναμε, αν και δεν έβρισκα πολύ ενδιαφέρον το θέμα. Το θέμα είναι πως ήρθα πιο κοντά με κάποιους και πέρασα ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:41 Η Chiyo έγραψε: #549 01-02-13 16:41 εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια. Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:07 Η Loreley έγραψε: #550 01-02-13 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια. Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα Click για ανάπτυξη... Όντως, ειδικά η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Theoritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Theoritikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:13 Ο Theoritikos: #551 01-02-13 18:13 Η πιο χαλαρή τάξη στα 12 χρόνια που πας σχολείο νομίζω είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Η BLUE SEA έγραψε: #552 02-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες Click για ανάπτυξη... Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:05 Ο Τάσος97 έγραψε: #553 03-02-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: όχι ρε συ.. Βασικά σας έβαλαν και βιολογία στην πρώτη που από ότι έχω ακούσει είναι δύσκολη. εγώ στην α λυκείου έβγαλα καλό βαθμό χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα και έγραφα καλά δεν με χάριζαν βαθμούς Click για ανάπτυξη... σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ετσι νομιζω κι εγω. Φετος δε μου πολυαρεσει απο την αποψη οτι κανω και μαθηματα που χρονια τωρα δε συμπαθαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #554 03-02-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ρε συ Πραγματικά εμένα η 1η λυκείου ήταν η πιο χαλαρή τάξη! Έλα μωρέ αν τα πας καλά στην τάξη δεν έγινε τίποτα καταλαβαίνουν οι καθηγητές(συνήθως) ποιοι αξίζουν. Και αν δεν σε βάλουν καλούς βαθμούς θα γράψεις καλύτερα στο 2ο τετράμηνο για να το βουλώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:13 Ο Guest 781029: #555 03-02-13 22:13 Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Ο johnietraf: #556 03-02-13 22:14 αν ειναι δυσκολη η ταξη θα το καταλαβω μεσα στην βδομαδα που περνω βαθμους γιατι διαβαζω πολυ φετος και να δουμε αν θα αποδειχθει και ο κοπος μου σε ετουτο το χαρτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Chiyo έγραψε: #557 03-02-13 22:14 έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:16 Η Gate4 έγραψε: #558 03-02-13 22:16 Η βιολογία που έβαλαν στην πρώτη λυκείου έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:47 Η BLUE SEA έγραψε: #559 03-02-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτό. Στα χρόνια μου -αντί αυτού- κάναμε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #560 03-02-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Α‘ ήταν αρκετά εύκολη, εσείς τώρα πετύχατε και τα πρότζεκτ οι καινούργιοι εμείς τη γλυτώσαμε παρά τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:41 Η Εχέμυθη έγραψε: #547 01-02-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Η Α‘ ήταν αρκετά εύκολη, εσείς τώρα πετύχατε και τα πρότζεκτ οι καινούργιοι εμείς τη γλυτώσαμε παρά τρίχα Click για ανάπτυξη... Μη το λες!Αν εχεις καλο καθηγητη και ενδιαφερον θεμα (φετος τουλαχιστον , ειμαι τυχερη σε αυτο ) ειναι ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:01 Η Loreley έγραψε: #548 01-02-13 16:01 Συμφωνώ με την Έλενα, αν είναι καλή η ομάδα και ενδιαφέρον το θέμα,είναι πολύ καλύτερο από 2 ώρες μάθημα. Και δεν μπορώ να πω ότι με κούρασε το πρώτο πρότζεκτ που κάναμε, αν και δεν έβρισκα πολύ ενδιαφέρον το θέμα. Το θέμα είναι πως ήρθα πιο κοντά με κάποιους και πέρασα ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:41 Η Chiyo έγραψε: #549 01-02-13 16:41 εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια. Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:07 Η Loreley έγραψε: #550 01-02-13 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια. Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα Click για ανάπτυξη... Όντως, ειδικά η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Theoritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Theoritikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:13 Ο Theoritikos: #551 01-02-13 18:13 Η πιο χαλαρή τάξη στα 12 χρόνια που πας σχολείο νομίζω είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Η BLUE SEA έγραψε: #552 02-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες Click για ανάπτυξη... Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:05 Ο Τάσος97 έγραψε: #553 03-02-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: όχι ρε συ.. Βασικά σας έβαλαν και βιολογία στην πρώτη που από ότι έχω ακούσει είναι δύσκολη. εγώ στην α λυκείου έβγαλα καλό βαθμό χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα και έγραφα καλά δεν με χάριζαν βαθμούς Click για ανάπτυξη... σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ετσι νομιζω κι εγω. Φετος δε μου πολυαρεσει απο την αποψη οτι κανω και μαθηματα που χρονια τωρα δε συμπαθαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #554 03-02-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ρε συ Πραγματικά εμένα η 1η λυκείου ήταν η πιο χαλαρή τάξη! Έλα μωρέ αν τα πας καλά στην τάξη δεν έγινε τίποτα καταλαβαίνουν οι καθηγητές(συνήθως) ποιοι αξίζουν. Και αν δεν σε βάλουν καλούς βαθμούς θα γράψεις καλύτερα στο 2ο τετράμηνο για να το βουλώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:13 Ο Guest 781029: #555 03-02-13 22:13 Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Ο johnietraf: #556 03-02-13 22:14 αν ειναι δυσκολη η ταξη θα το καταλαβω μεσα στην βδομαδα που περνω βαθμους γιατι διαβαζω πολυ φετος και να δουμε αν θα αποδειχθει και ο κοπος μου σε ετουτο το χαρτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Chiyo έγραψε: #557 03-02-13 22:14 έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:16 Η Gate4 έγραψε: #558 03-02-13 22:16 Η βιολογία που έβαλαν στην πρώτη λυκείου έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:47 Η BLUE SEA έγραψε: #559 03-02-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτό. Στα χρόνια μου -αντί αυτού- κάναμε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #560 03-02-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Η Α‘ ήταν αρκετά εύκολη, εσείς τώρα πετύχατε και τα πρότζεκτ οι καινούργιοι εμείς τη γλυτώσαμε παρά τρίχα Click για ανάπτυξη... Μη το λες!Αν εχεις καλο καθηγητη και ενδιαφερον θεμα (φετος τουλαχιστον , ειμαι τυχερη σε αυτο ) ειναι ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:01 Η Loreley έγραψε: #548 01-02-13 16:01 Συμφωνώ με την Έλενα, αν είναι καλή η ομάδα και ενδιαφέρον το θέμα,είναι πολύ καλύτερο από 2 ώρες μάθημα. Και δεν μπορώ να πω ότι με κούρασε το πρώτο πρότζεκτ που κάναμε, αν και δεν έβρισκα πολύ ενδιαφέρον το θέμα. Το θέμα είναι πως ήρθα πιο κοντά με κάποιους και πέρασα ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:41 Η Chiyo έγραψε: #549 01-02-13 16:41 εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια. Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:07 Η Loreley έγραψε: #550 01-02-13 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια. Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα Click για ανάπτυξη... Όντως, ειδικά η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Theoritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Theoritikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:13 Ο Theoritikos: #551 01-02-13 18:13 Η πιο χαλαρή τάξη στα 12 χρόνια που πας σχολείο νομίζω είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Η BLUE SEA έγραψε: #552 02-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες Click για ανάπτυξη... Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:05 Ο Τάσος97 έγραψε: #553 03-02-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: όχι ρε συ.. Βασικά σας έβαλαν και βιολογία στην πρώτη που από ότι έχω ακούσει είναι δύσκολη. εγώ στην α λυκείου έβγαλα καλό βαθμό χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα και έγραφα καλά δεν με χάριζαν βαθμούς Click για ανάπτυξη... σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ετσι νομιζω κι εγω. Φετος δε μου πολυαρεσει απο την αποψη οτι κανω και μαθηματα που χρονια τωρα δε συμπαθαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #554 03-02-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ρε συ Πραγματικά εμένα η 1η λυκείου ήταν η πιο χαλαρή τάξη! Έλα μωρέ αν τα πας καλά στην τάξη δεν έγινε τίποτα καταλαβαίνουν οι καθηγητές(συνήθως) ποιοι αξίζουν. Και αν δεν σε βάλουν καλούς βαθμούς θα γράψεις καλύτερα στο 2ο τετράμηνο για να το βουλώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:13 Ο Guest 781029: #555 03-02-13 22:13 Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Ο johnietraf: #556 03-02-13 22:14 αν ειναι δυσκολη η ταξη θα το καταλαβω μεσα στην βδομαδα που περνω βαθμους γιατι διαβαζω πολυ φετος και να δουμε αν θα αποδειχθει και ο κοπος μου σε ετουτο το χαρτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Chiyo έγραψε: #557 03-02-13 22:14 έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:16 Η Gate4 έγραψε: #558 03-02-13 22:16 Η βιολογία που έβαλαν στην πρώτη λυκείου έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:47 Η BLUE SEA έγραψε: #559 03-02-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτό. Στα χρόνια μου -αντί αυτού- κάναμε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #560 03-02-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συμφωνώ με την Έλενα, αν είναι καλή η ομάδα και ενδιαφέρον το θέμα,είναι πολύ καλύτερο από 2 ώρες μάθημα. Και δεν μπορώ να πω ότι με κούρασε το πρώτο πρότζεκτ που κάναμε, αν και δεν έβρισκα πολύ ενδιαφέρον το θέμα. Το θέμα είναι πως ήρθα πιο κοντά με κάποιους και πέρασα ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:41 Η Chiyo έγραψε: #549 01-02-13 16:41 εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια. Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:07 Η Loreley έγραψε: #550 01-02-13 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια. Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα Click για ανάπτυξη... Όντως, ειδικά η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Theoritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Theoritikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:13 Ο Theoritikos: #551 01-02-13 18:13 Η πιο χαλαρή τάξη στα 12 χρόνια που πας σχολείο νομίζω είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Η BLUE SEA έγραψε: #552 02-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες Click για ανάπτυξη... Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:05 Ο Τάσος97 έγραψε: #553 03-02-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: όχι ρε συ.. Βασικά σας έβαλαν και βιολογία στην πρώτη που από ότι έχω ακούσει είναι δύσκολη. εγώ στην α λυκείου έβγαλα καλό βαθμό χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα και έγραφα καλά δεν με χάριζαν βαθμούς Click για ανάπτυξη... σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ετσι νομιζω κι εγω. Φετος δε μου πολυαρεσει απο την αποψη οτι κανω και μαθηματα που χρονια τωρα δε συμπαθαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #554 03-02-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ρε συ Πραγματικά εμένα η 1η λυκείου ήταν η πιο χαλαρή τάξη! Έλα μωρέ αν τα πας καλά στην τάξη δεν έγινε τίποτα καταλαβαίνουν οι καθηγητές(συνήθως) ποιοι αξίζουν. Και αν δεν σε βάλουν καλούς βαθμούς θα γράψεις καλύτερα στο 2ο τετράμηνο για να το βουλώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:13 Ο Guest 781029: #555 03-02-13 22:13 Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Ο johnietraf: #556 03-02-13 22:14 αν ειναι δυσκολη η ταξη θα το καταλαβω μεσα στην βδομαδα που περνω βαθμους γιατι διαβαζω πολυ φετος και να δουμε αν θα αποδειχθει και ο κοπος μου σε ετουτο το χαρτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Chiyo έγραψε: #557 03-02-13 22:14 έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:16 Η Gate4 έγραψε: #558 03-02-13 22:16 Η βιολογία που έβαλαν στην πρώτη λυκείου έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:47 Η BLUE SEA έγραψε: #559 03-02-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτό. Στα χρόνια μου -αντί αυτού- κάναμε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #560 03-02-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια. Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:07 Η Loreley έγραψε: #550 01-02-13 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια. Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα Click για ανάπτυξη... Όντως, ειδικά η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Theoritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Theoritikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:13 Ο Theoritikos: #551 01-02-13 18:13 Η πιο χαλαρή τάξη στα 12 χρόνια που πας σχολείο νομίζω είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Η BLUE SEA έγραψε: #552 02-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες Click για ανάπτυξη... Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:05 Ο Τάσος97 έγραψε: #553 03-02-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: όχι ρε συ.. Βασικά σας έβαλαν και βιολογία στην πρώτη που από ότι έχω ακούσει είναι δύσκολη. εγώ στην α λυκείου έβγαλα καλό βαθμό χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα και έγραφα καλά δεν με χάριζαν βαθμούς Click για ανάπτυξη... σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ετσι νομιζω κι εγω. Φετος δε μου πολυαρεσει απο την αποψη οτι κανω και μαθηματα που χρονια τωρα δε συμπαθαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #554 03-02-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ρε συ Πραγματικά εμένα η 1η λυκείου ήταν η πιο χαλαρή τάξη! Έλα μωρέ αν τα πας καλά στην τάξη δεν έγινε τίποτα καταλαβαίνουν οι καθηγητές(συνήθως) ποιοι αξίζουν. Και αν δεν σε βάλουν καλούς βαθμούς θα γράψεις καλύτερα στο 2ο τετράμηνο για να το βουλώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:13 Ο Guest 781029: #555 03-02-13 22:13 Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Ο johnietraf: #556 03-02-13 22:14 αν ειναι δυσκολη η ταξη θα το καταλαβω μεσα στην βδομαδα που περνω βαθμους γιατι διαβαζω πολυ φετος και να δουμε αν θα αποδειχθει και ο κοπος μου σε ετουτο το χαρτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Chiyo έγραψε: #557 03-02-13 22:14 έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:16 Η Gate4 έγραψε: #558 03-02-13 22:16 Η βιολογία που έβαλαν στην πρώτη λυκείου έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:47 Η BLUE SEA έγραψε: #559 03-02-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτό. Στα χρόνια μου -αντί αυτού- κάναμε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #560 03-02-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: εμάς με την έλενα ευτυχώς δεν μας έκαψε το μάθημα του πρότζεκτ. ήμασταν πραγματικά τυχερή τάξη όσον αφορά την καθηγήτρια. Μαθηματικά, φυσική, χημεία. σε όποιον αρέσουν και θα πάνε θετική/τεχνολογική θα κάτσουν και θα τα διαβάσουν. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. :Ρ και βασικά μπορεί να είμαι λίγο μαζόχα αλλά εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω (αν και ολίγον τεμπελόσκυλο). τα θετικά τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα Click για ανάπτυξη... Όντως, ειδικά η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Theoritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Theoritikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:13 Ο Theoritikos: #551 01-02-13 18:13 Η πιο χαλαρή τάξη στα 12 χρόνια που πας σχολείο νομίζω είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Η BLUE SEA έγραψε: #552 02-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες Click για ανάπτυξη... Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:05 Ο Τάσος97 έγραψε: #553 03-02-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: όχι ρε συ.. Βασικά σας έβαλαν και βιολογία στην πρώτη που από ότι έχω ακούσει είναι δύσκολη. εγώ στην α λυκείου έβγαλα καλό βαθμό χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα και έγραφα καλά δεν με χάριζαν βαθμούς Click για ανάπτυξη... σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ετσι νομιζω κι εγω. Φετος δε μου πολυαρεσει απο την αποψη οτι κανω και μαθηματα που χρονια τωρα δε συμπαθαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #554 03-02-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ρε συ Πραγματικά εμένα η 1η λυκείου ήταν η πιο χαλαρή τάξη! Έλα μωρέ αν τα πας καλά στην τάξη δεν έγινε τίποτα καταλαβαίνουν οι καθηγητές(συνήθως) ποιοι αξίζουν. Και αν δεν σε βάλουν καλούς βαθμούς θα γράψεις καλύτερα στο 2ο τετράμηνο για να το βουλώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:13 Ο Guest 781029: #555 03-02-13 22:13 Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Ο johnietraf: #556 03-02-13 22:14 αν ειναι δυσκολη η ταξη θα το καταλαβω μεσα στην βδομαδα που περνω βαθμους γιατι διαβαζω πολυ φετος και να δουμε αν θα αποδειχθει και ο κοπος μου σε ετουτο το χαρτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Chiyo έγραψε: #557 03-02-13 22:14 έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:16 Η Gate4 έγραψε: #558 03-02-13 22:16 Η βιολογία που έβαλαν στην πρώτη λυκείου έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:47 Η BLUE SEA έγραψε: #559 03-02-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτό. Στα χρόνια μου -αντί αυτού- κάναμε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #560 03-02-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η πιο χαλαρή τάξη στα 12 χρόνια που πας σχολείο νομίζω είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Η BLUE SEA έγραψε: #552 02-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες Click για ανάπτυξη... Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:05 Ο Τάσος97 έγραψε: #553 03-02-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: όχι ρε συ.. Βασικά σας έβαλαν και βιολογία στην πρώτη που από ότι έχω ακούσει είναι δύσκολη. εγώ στην α λυκείου έβγαλα καλό βαθμό χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα και έγραφα καλά δεν με χάριζαν βαθμούς Click για ανάπτυξη... σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ετσι νομιζω κι εγω. Φετος δε μου πολυαρεσει απο την αποψη οτι κανω και μαθηματα που χρονια τωρα δε συμπαθαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #554 03-02-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ρε συ Πραγματικά εμένα η 1η λυκείου ήταν η πιο χαλαρή τάξη! Έλα μωρέ αν τα πας καλά στην τάξη δεν έγινε τίποτα καταλαβαίνουν οι καθηγητές(συνήθως) ποιοι αξίζουν. Και αν δεν σε βάλουν καλούς βαθμούς θα γράψεις καλύτερα στο 2ο τετράμηνο για να το βουλώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:13 Ο Guest 781029: #555 03-02-13 22:13 Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Ο johnietraf: #556 03-02-13 22:14 αν ειναι δυσκολη η ταξη θα το καταλαβω μεσα στην βδομαδα που περνω βαθμους γιατι διαβαζω πολυ φετος και να δουμε αν θα αποδειχθει και ο κοπος μου σε ετουτο το χαρτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Chiyo έγραψε: #557 03-02-13 22:14 έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:16 Η Gate4 έγραψε: #558 03-02-13 22:16 Η βιολογία που έβαλαν στην πρώτη λυκείου έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:47 Η BLUE SEA έγραψε: #559 03-02-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτό. Στα χρόνια μου -αντί αυτού- κάναμε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #560 03-02-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Αν μια ταξη μου φαίνεται ως η πιο απαιτητικη εως τωρα αυτη ειναι η Α Λυκειου ισως να την κανουν απαιτητικη χρονια οι καθηγητες Click για ανάπτυξη... Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:05 Ο Τάσος97 έγραψε: #553 03-02-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: όχι ρε συ.. Βασικά σας έβαλαν και βιολογία στην πρώτη που από ότι έχω ακούσει είναι δύσκολη. εγώ στην α λυκείου έβγαλα καλό βαθμό χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα και έγραφα καλά δεν με χάριζαν βαθμούς Click για ανάπτυξη... σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ετσι νομιζω κι εγω. Φετος δε μου πολυαρεσει απο την αποψη οτι κανω και μαθηματα που χρονια τωρα δε συμπαθαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #554 03-02-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ρε συ Πραγματικά εμένα η 1η λυκείου ήταν η πιο χαλαρή τάξη! Έλα μωρέ αν τα πας καλά στην τάξη δεν έγινε τίποτα καταλαβαίνουν οι καθηγητές(συνήθως) ποιοι αξίζουν. Και αν δεν σε βάλουν καλούς βαθμούς θα γράψεις καλύτερα στο 2ο τετράμηνο για να το βουλώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:13 Ο Guest 781029: #555 03-02-13 22:13 Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Ο johnietraf: #556 03-02-13 22:14 αν ειναι δυσκολη η ταξη θα το καταλαβω μεσα στην βδομαδα που περνω βαθμους γιατι διαβαζω πολυ φετος και να δουμε αν θα αποδειχθει και ο κοπος μου σε ετουτο το χαρτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Chiyo έγραψε: #557 03-02-13 22:14 έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:16 Η Gate4 έγραψε: #558 03-02-13 22:16 Η βιολογία που έβαλαν στην πρώτη λυκείου έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:47 Η BLUE SEA έγραψε: #559 03-02-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτό. Στα χρόνια μου -αντί αυτού- κάναμε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #560 03-02-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: όχι ρε συ.. Βασικά σας έβαλαν και βιολογία στην πρώτη που από ότι έχω ακούσει είναι δύσκολη. εγώ στην α λυκείου έβγαλα καλό βαθμό χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα και έγραφα καλά δεν με χάριζαν βαθμούς Click για ανάπτυξη... σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Εγώ -λόγω ηλικίας- θα σας πω ποια ήταν η άποψή μου. Θα πω, λοιπόν, ότι συμφωνώ με τον Τάσο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η τρίτη λυκείου, επειδή ο/η καθένας/μία διδάσκεται -κατά κύριο λόγο- τα μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχει επιλέξει και τα γουστάρει περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ετσι νομιζω κι εγω. Φετος δε μου πολυαρεσει απο την αποψη οτι κανω και μαθηματα που χρονια τωρα δε συμπαθαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #554 03-02-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ρε συ Πραγματικά εμένα η 1η λυκείου ήταν η πιο χαλαρή τάξη! Έλα μωρέ αν τα πας καλά στην τάξη δεν έγινε τίποτα καταλαβαίνουν οι καθηγητές(συνήθως) ποιοι αξίζουν. Και αν δεν σε βάλουν καλούς βαθμούς θα γράψεις καλύτερα στο 2ο τετράμηνο για να το βουλώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:13 Ο Guest 781029: #555 03-02-13 22:13 Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Ο johnietraf: #556 03-02-13 22:14 αν ειναι δυσκολη η ταξη θα το καταλαβω μεσα στην βδομαδα που περνω βαθμους γιατι διαβαζω πολυ φετος και να δουμε αν θα αποδειχθει και ο κοπος μου σε ετουτο το χαρτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Chiyo έγραψε: #557 03-02-13 22:14 έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:16 Η Gate4 έγραψε: #558 03-02-13 22:16 Η βιολογία που έβαλαν στην πρώτη λυκείου έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:47 Η BLUE SEA έγραψε: #559 03-02-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτό. Στα χρόνια μου -αντί αυτού- κάναμε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #560 03-02-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: σορρυ αλλα εγω φέτος βλέπω οτι θέλει περισσότερο διαβασμα απο περσυ και οι καθηγητες μας φετος μπορω να πω οτι ειναι οι πιο απαιτητικοι που γνωρισα ποτε Το κακο με εμενα φετος ειναι οτι εχω καλα προφορικα και ασχημα γραπτα. Θα δειξει την τριτη Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω ρε συ Πραγματικά εμένα η 1η λυκείου ήταν η πιο χαλαρή τάξη! Έλα μωρέ αν τα πας καλά στην τάξη δεν έγινε τίποτα καταλαβαίνουν οι καθηγητές(συνήθως) ποιοι αξίζουν. Και αν δεν σε βάλουν καλούς βαθμούς θα γράψεις καλύτερα στο 2ο τετράμηνο για να το βουλώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:13 Ο Guest 781029: #555 03-02-13 22:13 Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Ο johnietraf: #556 03-02-13 22:14 αν ειναι δυσκολη η ταξη θα το καταλαβω μεσα στην βδομαδα που περνω βαθμους γιατι διαβαζω πολυ φετος και να δουμε αν θα αποδειχθει και ο κοπος μου σε ετουτο το χαρτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Chiyo έγραψε: #557 03-02-13 22:14 έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:16 Η Gate4 έγραψε: #558 03-02-13 22:16 Η βιολογία που έβαλαν στην πρώτη λυκείου έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:47 Η BLUE SEA έγραψε: #559 03-02-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτό. Στα χρόνια μου -αντί αυτού- κάναμε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #560 03-02-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Ο johnietraf: #556 03-02-13 22:14 αν ειναι δυσκολη η ταξη θα το καταλαβω μεσα στην βδομαδα που περνω βαθμους γιατι διαβαζω πολυ φετος και να δουμε αν θα αποδειχθει και ο κοπος μου σε ετουτο το χαρτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Chiyo έγραψε: #557 03-02-13 22:14 έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:16 Η Gate4 έγραψε: #558 03-02-13 22:16 Η βιολογία που έβαλαν στην πρώτη λυκείου έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:47 Η BLUE SEA έγραψε: #559 03-02-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτό. Στα χρόνια μου -αντί αυτού- κάναμε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #560 03-02-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν ειναι δυσκολη η ταξη θα το καταλαβω μεσα στην βδομαδα που περνω βαθμους γιατι διαβαζω πολυ φετος και να δουμε αν θα αποδειχθει και ο κοπος μου σε ετουτο το χαρτακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:14 Η Chiyo έγραψε: #557 03-02-13 22:14 έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:16 Η Gate4 έγραψε: #558 03-02-13 22:16 Η βιολογία που έβαλαν στην πρώτη λυκείου έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:47 Η BLUE SEA έγραψε: #559 03-02-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτό. Στα χρόνια μου -αντί αυτού- κάναμε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #560 03-02-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:16 Η Gate4 έγραψε: #558 03-02-13 22:16 Η βιολογία που έβαλαν στην πρώτη λυκείου έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:47 Η BLUE SEA έγραψε: #559 03-02-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτό. Στα χρόνια μου -αντί αυτού- κάναμε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #560 03-02-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η βιολογία που έβαλαν στην πρώτη λυκείου έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:47 Η BLUE SEA έγραψε: #559 03-02-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτό. Στα χρόνια μου -αντί αυτού- κάναμε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #560 03-02-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: έχουμε αρχές οικονομίας. 2 ώρες την εβδομάδα Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτό. Στα χρόνια μου -αντί αυτού- κάναμε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #560 03-02-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε Α.Ο. Εγω το μαθημα το βρισκω ενδιαφερον Βλέπω ξερω γω Εξυπνόπουλος ΕΠΕ και καταλαβαινω τι φαση παιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.