Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 19:01 Ο Οδυσσέας έγραψε: #381 15-01-10 19:01 Κλαις για τους βαθμούς της α λυκείου;Εγώ που μάλλον θα χάσω μόρια από τους φετινούς για μαλακίες τι να πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:13 Ο Σπυρακος (^^): #382 12-09-11 13:13 Εδώ τα "πρωτάκια" του Λυκείου θα γράφουμε τις πρώτες μας εμπειρίες,τις αλλαγές αλλά και τις πρώτες μας εντυπώσεις Λοιπόν εγώ για πρώτα μέρα τι να σας πω; Η υποδομη του σχολειου χειριστη,με βαλανε σε ενα τμημα με καθυστερημενακαι βιβλιαααα(ουτε λογος) -λογικο- Δεν ξερω ειναι πολλοι αγνωστοι που θελω να γνωρισω Ευτυχως οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:24 Ο Guest 018946: #383 12-09-11 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εδώ τα "πρωτάκια" του Λυκείου θα γράφουμε τις πρώτες μας εμπειρίες,τις αλλαγές αλλά και τις πρώτες μας εντυπώσεις Λοιπόν εγώ για πρώτα μέρα τι να σας πω; Η υποδομη του σχολειου χειριστη,με βαλανε σε ενα τμημα με καθυστερημενακαι βιβλιαααα(ουτε λογος) -λογικο- Δεν ξερω ειναι πολλοι αγνωστοι που θελω να γνωρισω Ευτυχως οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα Click για ανάπτυξη... Η οση εμπειρια που εχω ως μαθητης α λυκειου ( 1 μερα ) ηταν η πρωτη μερα για τον πεο . Γιατι εμ δεν πειραμε βιβλια εμ δεν μας χωρσαν σε ταξεις να ξερω με ποιους μαλακες ειμαι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aris1412 Νεοφερμένο μέλος Ο Aris1412 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:29 Ο Aris1412 έγραψε: #384 12-09-11 13:29 Εγώ είμαι σχεδόν με τα ίδια παιδιά (Ο Θεός να τα κάνει ) που ήμουν και στο γυμνάσιο. Βιβλία δεν μας έδωσαν φυσικά. :Ρ Κάτι φωτοτυπίες απο μερικά μαθήματα μόνο. Κατα τ'αλλα φαίνεται να είναι καλύτερα απο το γυμνασιο. Κυρίως στην καθαριότητα του κτηρίου Στο γυμνάσιο ήταν λες και κάναμε μάθημα σε μαντρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η Muxu Su έγραψε: #385 12-09-11 13:39 απο οτι καταλαβα οι πιο τυχεροι ειμαστε εμεις που πειταμε 8 βιβλια!! καλα ενταξει τι να λεει τρ?? 26 παιδια σ εναα τμημα?????? ελεος εκει μεςσα δν 9α γινεται μα9ημα χαμος.... και ολοι οι κα9ηγητες ειναι ηλικιωμενοι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:47 Η nafs έγραψε: #386 12-09-11 13:47 Η μονοήμερη εμπειρία μου στο λύκειο ήταν λίγο...αδιάφορη. Φτάσαμε ακριβώς 9 που ήταν ο αγιασμός και ξεκίνησε κατευθείαν. Μας χώρισαν σε τάξεις είμαι με όλους τους συμμαθητές απ το γυμνάσιο και κάποιους από άλλα γυμνάσια. Το σχολείο δεν κατάφερα να το δω γιατί η τάξη μας είναι μόλις μπαίνουμε και χρεισιμοποιούνταν για ενημέρωση γονέων. Εκτός αυτού δεν είχε θρανία και τα βάλαμε εμείς Για βιβλία φυσικά ούτε λόγος! Τίποτα. Ούτε μίσό! Τς τς τς. Τώρα εγώ πιο βιβλίο θα ξεφυλλίσω όπως κάνω κάθε χρόνο τέτοια μέρα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Η Muxu Su έγραψε: #387 12-09-11 13:53 τκλα πλακα πλακα ειμαστε οι πιο τυχεροι πηραμε τουλαχιστον 8 βιβλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:59 Η blackgirl: #388 12-09-11 13:59 Εμείς στο τμήμα είμαστε γύρω στα 16 παιδιά (ευτυχώς) εκ των οποίων τα 12 δεν τα ξέρω και με τα υπόλοιπα που τα ήξερα από το γυμνάσιο δεν κάναμε ιδιαίτερη παρέα, αλλά δεν πειράζει θα γνωριστούμε..... Βιβλια πήρα 5 αλλά είμαι χαρούμενη (άλλοι πήραν 3)... Καθηγητές έχουμε μόνο 3 και αύριο θα κάνουμε 4ωρο... Εντάξει το κτίριο δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά καλύτερα από το γυμνάσιο είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:08 Η Muxu Su έγραψε: #389 12-09-11 14:08 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:51 Η Drama Prinzessin: #390 12-09-11 21:51 Εχμ..εγώ ένιωσα παράξενα από ότι εσείς από αυτά που γράφετε. Κατάλαβα απότομα ότι μεγάλωσα..θυμάμαι τον εαυτό μου μικρή. Πότε πήγα δημοτικό, πότε τελείωσα το γυμνάσιο και τώρα τι; Μόνο 3 χρόνια και θα αναλάβω την ζωή στα χέρια μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, εξάλλου δεν μπορούμε πάντα να περιγράψουμε τα συναισθήματα μας. Εμείς κάναμε κανονικά αγιασμό και μας μοίρασαν σε τμήματα. Βίβλια δεν μας έδωσαν, αλλά μας είπαν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μας δώσουν DVD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:26 Ο transient: #391 12-09-11 22:26 Τέλεια όλα. Η τάξη η ίδια, οι καθηγητές αρκετά καλοί και τα νέα παιδιά συμπαθητικότατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sirenia Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:31 Η Sirenia έγραψε: #392 12-09-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Click για ανάπτυξη... εγώ πέρσι έκανα με άλλους 14 και δεν λες πως έκανα και ιδαίτερο μάθημα! γινόταν τρομερή φασαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:53 Η Muxu Su έγραψε: #393 12-09-11 22:53 αναλογα δημητρα δν ξερεις και εμεις που μαστε 26 μπορει να κανουμε ησυχια (δν το βλεπω) και να κανουμε κανονικο μα9ημα! τελως παντων... 9α περασει και αυτος ο χρονος και 9α ειναι τελειος οπως και αυτοι που περασαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:02 Ο spurakos έγραψε: #394 12-09-11 23:02 Σ Κ Α Τ Α.στις 11 αρχισε ο αγιασμος,με εβαλαν σε τμημα στο οποιο υπαρχει μονο 1 παιδια που κανω παρεα.Η φιλολογος με πηρε με κακο ματι επειδη ειπα οτι παω προς θετικη κατευθυνση,τα περισσοτερα παιδια ειναι κοριτσια και ειναι ψωνισμενα και οχι ωραια για τα δικα μου γουστα.τα αλλα αγορια ειναι πολυ "δηθεν" με εξαιρεση 2 παιδια που παρατηρησα.πηραμε 3 βιβλια.τα 2 τα εχουμε απο γυμνασιο και φυγαμε στη 1..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:10 Ο Dias έγραψε: #395 12-09-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): ....οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα ... Click για ανάπτυξη... Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:31 Η Muxu Su έγραψε: #396 12-09-11 23:31 αγγλικα 9α ναι και καλα βασικο μα9ημα! αλλα μα9ημαα δν προκειται να γινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:34 Ο Σπυρακος (^^): #397 12-09-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Click για ανάπτυξη... Δυστυχως οχι σε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:53 Ο transient: #398 12-09-11 23:53 Νομίζω πως σε κάποια σχολεία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης γλώσσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea-l-love Νεοφερμένο μέλος Η rea-l-love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:13 Η rea-l-love: #399 13-09-11 00:13 Εγώ παίζει να είμαι και η πιο χαρούμενη μαθήτρια 1ης Λυκείου!!!!!Ξετρελάθηκα!!Αυτό βέβαια μπορεί να συνέβη επειδή ήταν τόσο χάλια το γυμνάσιό μας που δεν θα μπορούσε το λύκειο να είναι χειρότερο...Το κτίριο σαθώς καλύτερο από το γυμνάσιο που ήταν πάνω στο βουνό και με ατελείωτεσ σκάλες,στην τάξη είμαστε μόνο 15 παιδιά από τα οποία δεν γνωρίζω μόνο τα δύο.Το βασικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά στο λύκειο μου φάνηκαν πιο φιλικά και έγινα αμέσως πολύ κοινωνική και γνώρισα μερικούς.....Υπάρχουν επίσης πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω και ανυπομονώ......Να φανταστείτε περιμένω πώς και πώς να έρθει η επόμενη μέρα να ξαναπάω.......Ααα ούτε σε εμάς έδωσαν βιβλια και αύριο θα κάνουμε μόνο 4 ώρες. Ελπίζω πάντως η χαρά να κρατήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:42 Ο Σπυρακος (^^): #400 13-09-11 12:42 Για δευτερη μερα γνωρισαμε 2 καθηγητριες φιλολογους,εκ των οποιων η μια ειναι τρελαμενη και μισει αυτα: και εναν εξαιρετο μαθηματικο που δεν χρησιμοποιει μπλοκακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κλαις για τους βαθμούς της α λυκείου;Εγώ που μάλλον θα χάσω μόρια από τους φετινούς για μαλακίες τι να πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:13 Ο Σπυρακος (^^): #382 12-09-11 13:13 Εδώ τα "πρωτάκια" του Λυκείου θα γράφουμε τις πρώτες μας εμπειρίες,τις αλλαγές αλλά και τις πρώτες μας εντυπώσεις Λοιπόν εγώ για πρώτα μέρα τι να σας πω; Η υποδομη του σχολειου χειριστη,με βαλανε σε ενα τμημα με καθυστερημενακαι βιβλιαααα(ουτε λογος) -λογικο- Δεν ξερω ειναι πολλοι αγνωστοι που θελω να γνωρισω Ευτυχως οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:24 Ο Guest 018946: #383 12-09-11 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εδώ τα "πρωτάκια" του Λυκείου θα γράφουμε τις πρώτες μας εμπειρίες,τις αλλαγές αλλά και τις πρώτες μας εντυπώσεις Λοιπόν εγώ για πρώτα μέρα τι να σας πω; Η υποδομη του σχολειου χειριστη,με βαλανε σε ενα τμημα με καθυστερημενακαι βιβλιαααα(ουτε λογος) -λογικο- Δεν ξερω ειναι πολλοι αγνωστοι που θελω να γνωρισω Ευτυχως οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα Click για ανάπτυξη... Η οση εμπειρια που εχω ως μαθητης α λυκειου ( 1 μερα ) ηταν η πρωτη μερα για τον πεο . Γιατι εμ δεν πειραμε βιβλια εμ δεν μας χωρσαν σε ταξεις να ξερω με ποιους μαλακες ειμαι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aris1412 Νεοφερμένο μέλος Ο Aris1412 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:29 Ο Aris1412 έγραψε: #384 12-09-11 13:29 Εγώ είμαι σχεδόν με τα ίδια παιδιά (Ο Θεός να τα κάνει ) που ήμουν και στο γυμνάσιο. Βιβλία δεν μας έδωσαν φυσικά. :Ρ Κάτι φωτοτυπίες απο μερικά μαθήματα μόνο. Κατα τ'αλλα φαίνεται να είναι καλύτερα απο το γυμνασιο. Κυρίως στην καθαριότητα του κτηρίου Στο γυμνάσιο ήταν λες και κάναμε μάθημα σε μαντρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η Muxu Su έγραψε: #385 12-09-11 13:39 απο οτι καταλαβα οι πιο τυχεροι ειμαστε εμεις που πειταμε 8 βιβλια!! καλα ενταξει τι να λεει τρ?? 26 παιδια σ εναα τμημα?????? ελεος εκει μεςσα δν 9α γινεται μα9ημα χαμος.... και ολοι οι κα9ηγητες ειναι ηλικιωμενοι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:47 Η nafs έγραψε: #386 12-09-11 13:47 Η μονοήμερη εμπειρία μου στο λύκειο ήταν λίγο...αδιάφορη. Φτάσαμε ακριβώς 9 που ήταν ο αγιασμός και ξεκίνησε κατευθείαν. Μας χώρισαν σε τάξεις είμαι με όλους τους συμμαθητές απ το γυμνάσιο και κάποιους από άλλα γυμνάσια. Το σχολείο δεν κατάφερα να το δω γιατί η τάξη μας είναι μόλις μπαίνουμε και χρεισιμοποιούνταν για ενημέρωση γονέων. Εκτός αυτού δεν είχε θρανία και τα βάλαμε εμείς Για βιβλία φυσικά ούτε λόγος! Τίποτα. Ούτε μίσό! Τς τς τς. Τώρα εγώ πιο βιβλίο θα ξεφυλλίσω όπως κάνω κάθε χρόνο τέτοια μέρα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Η Muxu Su έγραψε: #387 12-09-11 13:53 τκλα πλακα πλακα ειμαστε οι πιο τυχεροι πηραμε τουλαχιστον 8 βιβλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:59 Η blackgirl: #388 12-09-11 13:59 Εμείς στο τμήμα είμαστε γύρω στα 16 παιδιά (ευτυχώς) εκ των οποίων τα 12 δεν τα ξέρω και με τα υπόλοιπα που τα ήξερα από το γυμνάσιο δεν κάναμε ιδιαίτερη παρέα, αλλά δεν πειράζει θα γνωριστούμε..... Βιβλια πήρα 5 αλλά είμαι χαρούμενη (άλλοι πήραν 3)... Καθηγητές έχουμε μόνο 3 και αύριο θα κάνουμε 4ωρο... Εντάξει το κτίριο δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά καλύτερα από το γυμνάσιο είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:08 Η Muxu Su έγραψε: #389 12-09-11 14:08 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:51 Η Drama Prinzessin: #390 12-09-11 21:51 Εχμ..εγώ ένιωσα παράξενα από ότι εσείς από αυτά που γράφετε. Κατάλαβα απότομα ότι μεγάλωσα..θυμάμαι τον εαυτό μου μικρή. Πότε πήγα δημοτικό, πότε τελείωσα το γυμνάσιο και τώρα τι; Μόνο 3 χρόνια και θα αναλάβω την ζωή στα χέρια μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, εξάλλου δεν μπορούμε πάντα να περιγράψουμε τα συναισθήματα μας. Εμείς κάναμε κανονικά αγιασμό και μας μοίρασαν σε τμήματα. Βίβλια δεν μας έδωσαν, αλλά μας είπαν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μας δώσουν DVD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:26 Ο transient: #391 12-09-11 22:26 Τέλεια όλα. Η τάξη η ίδια, οι καθηγητές αρκετά καλοί και τα νέα παιδιά συμπαθητικότατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sirenia Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:31 Η Sirenia έγραψε: #392 12-09-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Click για ανάπτυξη... εγώ πέρσι έκανα με άλλους 14 και δεν λες πως έκανα και ιδαίτερο μάθημα! γινόταν τρομερή φασαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:53 Η Muxu Su έγραψε: #393 12-09-11 22:53 αναλογα δημητρα δν ξερεις και εμεις που μαστε 26 μπορει να κανουμε ησυχια (δν το βλεπω) και να κανουμε κανονικο μα9ημα! τελως παντων... 9α περασει και αυτος ο χρονος και 9α ειναι τελειος οπως και αυτοι που περασαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:02 Ο spurakos έγραψε: #394 12-09-11 23:02 Σ Κ Α Τ Α.στις 11 αρχισε ο αγιασμος,με εβαλαν σε τμημα στο οποιο υπαρχει μονο 1 παιδια που κανω παρεα.Η φιλολογος με πηρε με κακο ματι επειδη ειπα οτι παω προς θετικη κατευθυνση,τα περισσοτερα παιδια ειναι κοριτσια και ειναι ψωνισμενα και οχι ωραια για τα δικα μου γουστα.τα αλλα αγορια ειναι πολυ "δηθεν" με εξαιρεση 2 παιδια που παρατηρησα.πηραμε 3 βιβλια.τα 2 τα εχουμε απο γυμνασιο και φυγαμε στη 1..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:10 Ο Dias έγραψε: #395 12-09-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): ....οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα ... Click για ανάπτυξη... Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:31 Η Muxu Su έγραψε: #396 12-09-11 23:31 αγγλικα 9α ναι και καλα βασικο μα9ημα! αλλα μα9ημαα δν προκειται να γινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:34 Ο Σπυρακος (^^): #397 12-09-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Click για ανάπτυξη... Δυστυχως οχι σε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:53 Ο transient: #398 12-09-11 23:53 Νομίζω πως σε κάποια σχολεία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης γλώσσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea-l-love Νεοφερμένο μέλος Η rea-l-love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:13 Η rea-l-love: #399 13-09-11 00:13 Εγώ παίζει να είμαι και η πιο χαρούμενη μαθήτρια 1ης Λυκείου!!!!!Ξετρελάθηκα!!Αυτό βέβαια μπορεί να συνέβη επειδή ήταν τόσο χάλια το γυμνάσιό μας που δεν θα μπορούσε το λύκειο να είναι χειρότερο...Το κτίριο σαθώς καλύτερο από το γυμνάσιο που ήταν πάνω στο βουνό και με ατελείωτεσ σκάλες,στην τάξη είμαστε μόνο 15 παιδιά από τα οποία δεν γνωρίζω μόνο τα δύο.Το βασικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά στο λύκειο μου φάνηκαν πιο φιλικά και έγινα αμέσως πολύ κοινωνική και γνώρισα μερικούς.....Υπάρχουν επίσης πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω και ανυπομονώ......Να φανταστείτε περιμένω πώς και πώς να έρθει η επόμενη μέρα να ξαναπάω.......Ααα ούτε σε εμάς έδωσαν βιβλια και αύριο θα κάνουμε μόνο 4 ώρες. Ελπίζω πάντως η χαρά να κρατήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:42 Ο Σπυρακος (^^): #400 13-09-11 12:42 Για δευτερη μερα γνωρισαμε 2 καθηγητριες φιλολογους,εκ των οποιων η μια ειναι τρελαμενη και μισει αυτα: και εναν εξαιρετο μαθηματικο που δεν χρησιμοποιει μπλοκακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδώ τα "πρωτάκια" του Λυκείου θα γράφουμε τις πρώτες μας εμπειρίες,τις αλλαγές αλλά και τις πρώτες μας εντυπώσεις Λοιπόν εγώ για πρώτα μέρα τι να σας πω; Η υποδομη του σχολειου χειριστη,με βαλανε σε ενα τμημα με καθυστερημενακαι βιβλιαααα(ουτε λογος) -λογικο- Δεν ξερω ειναι πολλοι αγνωστοι που θελω να γνωρισω Ευτυχως οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:24 Ο Guest 018946: #383 12-09-11 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εδώ τα "πρωτάκια" του Λυκείου θα γράφουμε τις πρώτες μας εμπειρίες,τις αλλαγές αλλά και τις πρώτες μας εντυπώσεις Λοιπόν εγώ για πρώτα μέρα τι να σας πω; Η υποδομη του σχολειου χειριστη,με βαλανε σε ενα τμημα με καθυστερημενακαι βιβλιαααα(ουτε λογος) -λογικο- Δεν ξερω ειναι πολλοι αγνωστοι που θελω να γνωρισω Ευτυχως οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα Click για ανάπτυξη... Η οση εμπειρια που εχω ως μαθητης α λυκειου ( 1 μερα ) ηταν η πρωτη μερα για τον πεο . Γιατι εμ δεν πειραμε βιβλια εμ δεν μας χωρσαν σε ταξεις να ξερω με ποιους μαλακες ειμαι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aris1412 Νεοφερμένο μέλος Ο Aris1412 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:29 Ο Aris1412 έγραψε: #384 12-09-11 13:29 Εγώ είμαι σχεδόν με τα ίδια παιδιά (Ο Θεός να τα κάνει ) που ήμουν και στο γυμνάσιο. Βιβλία δεν μας έδωσαν φυσικά. :Ρ Κάτι φωτοτυπίες απο μερικά μαθήματα μόνο. Κατα τ'αλλα φαίνεται να είναι καλύτερα απο το γυμνασιο. Κυρίως στην καθαριότητα του κτηρίου Στο γυμνάσιο ήταν λες και κάναμε μάθημα σε μαντρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η Muxu Su έγραψε: #385 12-09-11 13:39 απο οτι καταλαβα οι πιο τυχεροι ειμαστε εμεις που πειταμε 8 βιβλια!! καλα ενταξει τι να λεει τρ?? 26 παιδια σ εναα τμημα?????? ελεος εκει μεςσα δν 9α γινεται μα9ημα χαμος.... και ολοι οι κα9ηγητες ειναι ηλικιωμενοι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:47 Η nafs έγραψε: #386 12-09-11 13:47 Η μονοήμερη εμπειρία μου στο λύκειο ήταν λίγο...αδιάφορη. Φτάσαμε ακριβώς 9 που ήταν ο αγιασμός και ξεκίνησε κατευθείαν. Μας χώρισαν σε τάξεις είμαι με όλους τους συμμαθητές απ το γυμνάσιο και κάποιους από άλλα γυμνάσια. Το σχολείο δεν κατάφερα να το δω γιατί η τάξη μας είναι μόλις μπαίνουμε και χρεισιμοποιούνταν για ενημέρωση γονέων. Εκτός αυτού δεν είχε θρανία και τα βάλαμε εμείς Για βιβλία φυσικά ούτε λόγος! Τίποτα. Ούτε μίσό! Τς τς τς. Τώρα εγώ πιο βιβλίο θα ξεφυλλίσω όπως κάνω κάθε χρόνο τέτοια μέρα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Η Muxu Su έγραψε: #387 12-09-11 13:53 τκλα πλακα πλακα ειμαστε οι πιο τυχεροι πηραμε τουλαχιστον 8 βιβλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:59 Η blackgirl: #388 12-09-11 13:59 Εμείς στο τμήμα είμαστε γύρω στα 16 παιδιά (ευτυχώς) εκ των οποίων τα 12 δεν τα ξέρω και με τα υπόλοιπα που τα ήξερα από το γυμνάσιο δεν κάναμε ιδιαίτερη παρέα, αλλά δεν πειράζει θα γνωριστούμε..... Βιβλια πήρα 5 αλλά είμαι χαρούμενη (άλλοι πήραν 3)... Καθηγητές έχουμε μόνο 3 και αύριο θα κάνουμε 4ωρο... Εντάξει το κτίριο δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά καλύτερα από το γυμνάσιο είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:08 Η Muxu Su έγραψε: #389 12-09-11 14:08 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:51 Η Drama Prinzessin: #390 12-09-11 21:51 Εχμ..εγώ ένιωσα παράξενα από ότι εσείς από αυτά που γράφετε. Κατάλαβα απότομα ότι μεγάλωσα..θυμάμαι τον εαυτό μου μικρή. Πότε πήγα δημοτικό, πότε τελείωσα το γυμνάσιο και τώρα τι; Μόνο 3 χρόνια και θα αναλάβω την ζωή στα χέρια μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, εξάλλου δεν μπορούμε πάντα να περιγράψουμε τα συναισθήματα μας. Εμείς κάναμε κανονικά αγιασμό και μας μοίρασαν σε τμήματα. Βίβλια δεν μας έδωσαν, αλλά μας είπαν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μας δώσουν DVD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:26 Ο transient: #391 12-09-11 22:26 Τέλεια όλα. Η τάξη η ίδια, οι καθηγητές αρκετά καλοί και τα νέα παιδιά συμπαθητικότατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sirenia Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:31 Η Sirenia έγραψε: #392 12-09-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Click για ανάπτυξη... εγώ πέρσι έκανα με άλλους 14 και δεν λες πως έκανα και ιδαίτερο μάθημα! γινόταν τρομερή φασαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:53 Η Muxu Su έγραψε: #393 12-09-11 22:53 αναλογα δημητρα δν ξερεις και εμεις που μαστε 26 μπορει να κανουμε ησυχια (δν το βλεπω) και να κανουμε κανονικο μα9ημα! τελως παντων... 9α περασει και αυτος ο χρονος και 9α ειναι τελειος οπως και αυτοι που περασαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:02 Ο spurakos έγραψε: #394 12-09-11 23:02 Σ Κ Α Τ Α.στις 11 αρχισε ο αγιασμος,με εβαλαν σε τμημα στο οποιο υπαρχει μονο 1 παιδια που κανω παρεα.Η φιλολογος με πηρε με κακο ματι επειδη ειπα οτι παω προς θετικη κατευθυνση,τα περισσοτερα παιδια ειναι κοριτσια και ειναι ψωνισμενα και οχι ωραια για τα δικα μου γουστα.τα αλλα αγορια ειναι πολυ "δηθεν" με εξαιρεση 2 παιδια που παρατηρησα.πηραμε 3 βιβλια.τα 2 τα εχουμε απο γυμνασιο και φυγαμε στη 1..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:10 Ο Dias έγραψε: #395 12-09-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): ....οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα ... Click για ανάπτυξη... Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:31 Η Muxu Su έγραψε: #396 12-09-11 23:31 αγγλικα 9α ναι και καλα βασικο μα9ημα! αλλα μα9ημαα δν προκειται να γινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:34 Ο Σπυρακος (^^): #397 12-09-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Click για ανάπτυξη... Δυστυχως οχι σε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:53 Ο transient: #398 12-09-11 23:53 Νομίζω πως σε κάποια σχολεία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης γλώσσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea-l-love Νεοφερμένο μέλος Η rea-l-love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:13 Η rea-l-love: #399 13-09-11 00:13 Εγώ παίζει να είμαι και η πιο χαρούμενη μαθήτρια 1ης Λυκείου!!!!!Ξετρελάθηκα!!Αυτό βέβαια μπορεί να συνέβη επειδή ήταν τόσο χάλια το γυμνάσιό μας που δεν θα μπορούσε το λύκειο να είναι χειρότερο...Το κτίριο σαθώς καλύτερο από το γυμνάσιο που ήταν πάνω στο βουνό και με ατελείωτεσ σκάλες,στην τάξη είμαστε μόνο 15 παιδιά από τα οποία δεν γνωρίζω μόνο τα δύο.Το βασικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά στο λύκειο μου φάνηκαν πιο φιλικά και έγινα αμέσως πολύ κοινωνική και γνώρισα μερικούς.....Υπάρχουν επίσης πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω και ανυπομονώ......Να φανταστείτε περιμένω πώς και πώς να έρθει η επόμενη μέρα να ξαναπάω.......Ααα ούτε σε εμάς έδωσαν βιβλια και αύριο θα κάνουμε μόνο 4 ώρες. Ελπίζω πάντως η χαρά να κρατήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:42 Ο Σπυρακος (^^): #400 13-09-11 12:42 Για δευτερη μερα γνωρισαμε 2 καθηγητριες φιλολογους,εκ των οποιων η μια ειναι τρελαμενη και μισει αυτα: και εναν εξαιρετο μαθηματικο που δεν χρησιμοποιει μπλοκακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εδώ τα "πρωτάκια" του Λυκείου θα γράφουμε τις πρώτες μας εμπειρίες,τις αλλαγές αλλά και τις πρώτες μας εντυπώσεις Λοιπόν εγώ για πρώτα μέρα τι να σας πω; Η υποδομη του σχολειου χειριστη,με βαλανε σε ενα τμημα με καθυστερημενακαι βιβλιαααα(ουτε λογος) -λογικο- Δεν ξερω ειναι πολλοι αγνωστοι που θελω να γνωρισω Ευτυχως οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα Click για ανάπτυξη... Η οση εμπειρια που εχω ως μαθητης α λυκειου ( 1 μερα ) ηταν η πρωτη μερα για τον πεο . Γιατι εμ δεν πειραμε βιβλια εμ δεν μας χωρσαν σε ταξεις να ξερω με ποιους μαλακες ειμαι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aris1412 Νεοφερμένο μέλος Ο Aris1412 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:29 Ο Aris1412 έγραψε: #384 12-09-11 13:29 Εγώ είμαι σχεδόν με τα ίδια παιδιά (Ο Θεός να τα κάνει ) που ήμουν και στο γυμνάσιο. Βιβλία δεν μας έδωσαν φυσικά. :Ρ Κάτι φωτοτυπίες απο μερικά μαθήματα μόνο. Κατα τ'αλλα φαίνεται να είναι καλύτερα απο το γυμνασιο. Κυρίως στην καθαριότητα του κτηρίου Στο γυμνάσιο ήταν λες και κάναμε μάθημα σε μαντρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η Muxu Su έγραψε: #385 12-09-11 13:39 απο οτι καταλαβα οι πιο τυχεροι ειμαστε εμεις που πειταμε 8 βιβλια!! καλα ενταξει τι να λεει τρ?? 26 παιδια σ εναα τμημα?????? ελεος εκει μεςσα δν 9α γινεται μα9ημα χαμος.... και ολοι οι κα9ηγητες ειναι ηλικιωμενοι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:47 Η nafs έγραψε: #386 12-09-11 13:47 Η μονοήμερη εμπειρία μου στο λύκειο ήταν λίγο...αδιάφορη. Φτάσαμε ακριβώς 9 που ήταν ο αγιασμός και ξεκίνησε κατευθείαν. Μας χώρισαν σε τάξεις είμαι με όλους τους συμμαθητές απ το γυμνάσιο και κάποιους από άλλα γυμνάσια. Το σχολείο δεν κατάφερα να το δω γιατί η τάξη μας είναι μόλις μπαίνουμε και χρεισιμοποιούνταν για ενημέρωση γονέων. Εκτός αυτού δεν είχε θρανία και τα βάλαμε εμείς Για βιβλία φυσικά ούτε λόγος! Τίποτα. Ούτε μίσό! Τς τς τς. Τώρα εγώ πιο βιβλίο θα ξεφυλλίσω όπως κάνω κάθε χρόνο τέτοια μέρα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Η Muxu Su έγραψε: #387 12-09-11 13:53 τκλα πλακα πλακα ειμαστε οι πιο τυχεροι πηραμε τουλαχιστον 8 βιβλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:59 Η blackgirl: #388 12-09-11 13:59 Εμείς στο τμήμα είμαστε γύρω στα 16 παιδιά (ευτυχώς) εκ των οποίων τα 12 δεν τα ξέρω και με τα υπόλοιπα που τα ήξερα από το γυμνάσιο δεν κάναμε ιδιαίτερη παρέα, αλλά δεν πειράζει θα γνωριστούμε..... Βιβλια πήρα 5 αλλά είμαι χαρούμενη (άλλοι πήραν 3)... Καθηγητές έχουμε μόνο 3 και αύριο θα κάνουμε 4ωρο... Εντάξει το κτίριο δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά καλύτερα από το γυμνάσιο είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:08 Η Muxu Su έγραψε: #389 12-09-11 14:08 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:51 Η Drama Prinzessin: #390 12-09-11 21:51 Εχμ..εγώ ένιωσα παράξενα από ότι εσείς από αυτά που γράφετε. Κατάλαβα απότομα ότι μεγάλωσα..θυμάμαι τον εαυτό μου μικρή. Πότε πήγα δημοτικό, πότε τελείωσα το γυμνάσιο και τώρα τι; Μόνο 3 χρόνια και θα αναλάβω την ζωή στα χέρια μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, εξάλλου δεν μπορούμε πάντα να περιγράψουμε τα συναισθήματα μας. Εμείς κάναμε κανονικά αγιασμό και μας μοίρασαν σε τμήματα. Βίβλια δεν μας έδωσαν, αλλά μας είπαν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μας δώσουν DVD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:26 Ο transient: #391 12-09-11 22:26 Τέλεια όλα. Η τάξη η ίδια, οι καθηγητές αρκετά καλοί και τα νέα παιδιά συμπαθητικότατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sirenia Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:31 Η Sirenia έγραψε: #392 12-09-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Click για ανάπτυξη... εγώ πέρσι έκανα με άλλους 14 και δεν λες πως έκανα και ιδαίτερο μάθημα! γινόταν τρομερή φασαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:53 Η Muxu Su έγραψε: #393 12-09-11 22:53 αναλογα δημητρα δν ξερεις και εμεις που μαστε 26 μπορει να κανουμε ησυχια (δν το βλεπω) και να κανουμε κανονικο μα9ημα! τελως παντων... 9α περασει και αυτος ο χρονος και 9α ειναι τελειος οπως και αυτοι που περασαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:02 Ο spurakos έγραψε: #394 12-09-11 23:02 Σ Κ Α Τ Α.στις 11 αρχισε ο αγιασμος,με εβαλαν σε τμημα στο οποιο υπαρχει μονο 1 παιδια που κανω παρεα.Η φιλολογος με πηρε με κακο ματι επειδη ειπα οτι παω προς θετικη κατευθυνση,τα περισσοτερα παιδια ειναι κοριτσια και ειναι ψωνισμενα και οχι ωραια για τα δικα μου γουστα.τα αλλα αγορια ειναι πολυ "δηθεν" με εξαιρεση 2 παιδια που παρατηρησα.πηραμε 3 βιβλια.τα 2 τα εχουμε απο γυμνασιο και φυγαμε στη 1..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:10 Ο Dias έγραψε: #395 12-09-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): ....οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα ... Click για ανάπτυξη... Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:31 Η Muxu Su έγραψε: #396 12-09-11 23:31 αγγλικα 9α ναι και καλα βασικο μα9ημα! αλλα μα9ημαα δν προκειται να γινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:34 Ο Σπυρακος (^^): #397 12-09-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Click για ανάπτυξη... Δυστυχως οχι σε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:53 Ο transient: #398 12-09-11 23:53 Νομίζω πως σε κάποια σχολεία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης γλώσσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea-l-love Νεοφερμένο μέλος Η rea-l-love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:13 Η rea-l-love: #399 13-09-11 00:13 Εγώ παίζει να είμαι και η πιο χαρούμενη μαθήτρια 1ης Λυκείου!!!!!Ξετρελάθηκα!!Αυτό βέβαια μπορεί να συνέβη επειδή ήταν τόσο χάλια το γυμνάσιό μας που δεν θα μπορούσε το λύκειο να είναι χειρότερο...Το κτίριο σαθώς καλύτερο από το γυμνάσιο που ήταν πάνω στο βουνό και με ατελείωτεσ σκάλες,στην τάξη είμαστε μόνο 15 παιδιά από τα οποία δεν γνωρίζω μόνο τα δύο.Το βασικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά στο λύκειο μου φάνηκαν πιο φιλικά και έγινα αμέσως πολύ κοινωνική και γνώρισα μερικούς.....Υπάρχουν επίσης πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω και ανυπομονώ......Να φανταστείτε περιμένω πώς και πώς να έρθει η επόμενη μέρα να ξαναπάω.......Ααα ούτε σε εμάς έδωσαν βιβλια και αύριο θα κάνουμε μόνο 4 ώρες. Ελπίζω πάντως η χαρά να κρατήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:42 Ο Σπυρακος (^^): #400 13-09-11 12:42 Για δευτερη μερα γνωρισαμε 2 καθηγητριες φιλολογους,εκ των οποιων η μια ειναι τρελαμενη και μισει αυτα: και εναν εξαιρετο μαθηματικο που δεν χρησιμοποιει μπλοκακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ είμαι σχεδόν με τα ίδια παιδιά (Ο Θεός να τα κάνει ) που ήμουν και στο γυμνάσιο. Βιβλία δεν μας έδωσαν φυσικά. :Ρ Κάτι φωτοτυπίες απο μερικά μαθήματα μόνο. Κατα τ'αλλα φαίνεται να είναι καλύτερα απο το γυμνασιο. Κυρίως στην καθαριότητα του κτηρίου Στο γυμνάσιο ήταν λες και κάναμε μάθημα σε μαντρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η Muxu Su έγραψε: #385 12-09-11 13:39 απο οτι καταλαβα οι πιο τυχεροι ειμαστε εμεις που πειταμε 8 βιβλια!! καλα ενταξει τι να λεει τρ?? 26 παιδια σ εναα τμημα?????? ελεος εκει μεςσα δν 9α γινεται μα9ημα χαμος.... και ολοι οι κα9ηγητες ειναι ηλικιωμενοι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:47 Η nafs έγραψε: #386 12-09-11 13:47 Η μονοήμερη εμπειρία μου στο λύκειο ήταν λίγο...αδιάφορη. Φτάσαμε ακριβώς 9 που ήταν ο αγιασμός και ξεκίνησε κατευθείαν. Μας χώρισαν σε τάξεις είμαι με όλους τους συμμαθητές απ το γυμνάσιο και κάποιους από άλλα γυμνάσια. Το σχολείο δεν κατάφερα να το δω γιατί η τάξη μας είναι μόλις μπαίνουμε και χρεισιμοποιούνταν για ενημέρωση γονέων. Εκτός αυτού δεν είχε θρανία και τα βάλαμε εμείς Για βιβλία φυσικά ούτε λόγος! Τίποτα. Ούτε μίσό! Τς τς τς. Τώρα εγώ πιο βιβλίο θα ξεφυλλίσω όπως κάνω κάθε χρόνο τέτοια μέρα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Η Muxu Su έγραψε: #387 12-09-11 13:53 τκλα πλακα πλακα ειμαστε οι πιο τυχεροι πηραμε τουλαχιστον 8 βιβλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:59 Η blackgirl: #388 12-09-11 13:59 Εμείς στο τμήμα είμαστε γύρω στα 16 παιδιά (ευτυχώς) εκ των οποίων τα 12 δεν τα ξέρω και με τα υπόλοιπα που τα ήξερα από το γυμνάσιο δεν κάναμε ιδιαίτερη παρέα, αλλά δεν πειράζει θα γνωριστούμε..... Βιβλια πήρα 5 αλλά είμαι χαρούμενη (άλλοι πήραν 3)... Καθηγητές έχουμε μόνο 3 και αύριο θα κάνουμε 4ωρο... Εντάξει το κτίριο δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά καλύτερα από το γυμνάσιο είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:08 Η Muxu Su έγραψε: #389 12-09-11 14:08 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:51 Η Drama Prinzessin: #390 12-09-11 21:51 Εχμ..εγώ ένιωσα παράξενα από ότι εσείς από αυτά που γράφετε. Κατάλαβα απότομα ότι μεγάλωσα..θυμάμαι τον εαυτό μου μικρή. Πότε πήγα δημοτικό, πότε τελείωσα το γυμνάσιο και τώρα τι; Μόνο 3 χρόνια και θα αναλάβω την ζωή στα χέρια μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, εξάλλου δεν μπορούμε πάντα να περιγράψουμε τα συναισθήματα μας. Εμείς κάναμε κανονικά αγιασμό και μας μοίρασαν σε τμήματα. Βίβλια δεν μας έδωσαν, αλλά μας είπαν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μας δώσουν DVD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:26 Ο transient: #391 12-09-11 22:26 Τέλεια όλα. Η τάξη η ίδια, οι καθηγητές αρκετά καλοί και τα νέα παιδιά συμπαθητικότατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sirenia Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:31 Η Sirenia έγραψε: #392 12-09-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Click για ανάπτυξη... εγώ πέρσι έκανα με άλλους 14 και δεν λες πως έκανα και ιδαίτερο μάθημα! γινόταν τρομερή φασαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:53 Η Muxu Su έγραψε: #393 12-09-11 22:53 αναλογα δημητρα δν ξερεις και εμεις που μαστε 26 μπορει να κανουμε ησυχια (δν το βλεπω) και να κανουμε κανονικο μα9ημα! τελως παντων... 9α περασει και αυτος ο χρονος και 9α ειναι τελειος οπως και αυτοι που περασαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:02 Ο spurakos έγραψε: #394 12-09-11 23:02 Σ Κ Α Τ Α.στις 11 αρχισε ο αγιασμος,με εβαλαν σε τμημα στο οποιο υπαρχει μονο 1 παιδια που κανω παρεα.Η φιλολογος με πηρε με κακο ματι επειδη ειπα οτι παω προς θετικη κατευθυνση,τα περισσοτερα παιδια ειναι κοριτσια και ειναι ψωνισμενα και οχι ωραια για τα δικα μου γουστα.τα αλλα αγορια ειναι πολυ "δηθεν" με εξαιρεση 2 παιδια που παρατηρησα.πηραμε 3 βιβλια.τα 2 τα εχουμε απο γυμνασιο και φυγαμε στη 1..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:10 Ο Dias έγραψε: #395 12-09-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): ....οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα ... Click για ανάπτυξη... Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:31 Η Muxu Su έγραψε: #396 12-09-11 23:31 αγγλικα 9α ναι και καλα βασικο μα9ημα! αλλα μα9ημαα δν προκειται να γινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:34 Ο Σπυρακος (^^): #397 12-09-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Click για ανάπτυξη... Δυστυχως οχι σε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:53 Ο transient: #398 12-09-11 23:53 Νομίζω πως σε κάποια σχολεία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης γλώσσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea-l-love Νεοφερμένο μέλος Η rea-l-love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:13 Η rea-l-love: #399 13-09-11 00:13 Εγώ παίζει να είμαι και η πιο χαρούμενη μαθήτρια 1ης Λυκείου!!!!!Ξετρελάθηκα!!Αυτό βέβαια μπορεί να συνέβη επειδή ήταν τόσο χάλια το γυμνάσιό μας που δεν θα μπορούσε το λύκειο να είναι χειρότερο...Το κτίριο σαθώς καλύτερο από το γυμνάσιο που ήταν πάνω στο βουνό και με ατελείωτεσ σκάλες,στην τάξη είμαστε μόνο 15 παιδιά από τα οποία δεν γνωρίζω μόνο τα δύο.Το βασικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά στο λύκειο μου φάνηκαν πιο φιλικά και έγινα αμέσως πολύ κοινωνική και γνώρισα μερικούς.....Υπάρχουν επίσης πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω και ανυπομονώ......Να φανταστείτε περιμένω πώς και πώς να έρθει η επόμενη μέρα να ξαναπάω.......Ααα ούτε σε εμάς έδωσαν βιβλια και αύριο θα κάνουμε μόνο 4 ώρες. Ελπίζω πάντως η χαρά να κρατήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:42 Ο Σπυρακος (^^): #400 13-09-11 12:42 Για δευτερη μερα γνωρισαμε 2 καθηγητριες φιλολογους,εκ των οποιων η μια ειναι τρελαμενη και μισει αυτα: και εναν εξαιρετο μαθηματικο που δεν χρησιμοποιει μπλοκακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
απο οτι καταλαβα οι πιο τυχεροι ειμαστε εμεις που πειταμε 8 βιβλια!! καλα ενταξει τι να λεει τρ?? 26 παιδια σ εναα τμημα?????? ελεος εκει μεςσα δν 9α γινεται μα9ημα χαμος.... και ολοι οι κα9ηγητες ειναι ηλικιωμενοι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:47 Η nafs έγραψε: #386 12-09-11 13:47 Η μονοήμερη εμπειρία μου στο λύκειο ήταν λίγο...αδιάφορη. Φτάσαμε ακριβώς 9 που ήταν ο αγιασμός και ξεκίνησε κατευθείαν. Μας χώρισαν σε τάξεις είμαι με όλους τους συμμαθητές απ το γυμνάσιο και κάποιους από άλλα γυμνάσια. Το σχολείο δεν κατάφερα να το δω γιατί η τάξη μας είναι μόλις μπαίνουμε και χρεισιμοποιούνταν για ενημέρωση γονέων. Εκτός αυτού δεν είχε θρανία και τα βάλαμε εμείς Για βιβλία φυσικά ούτε λόγος! Τίποτα. Ούτε μίσό! Τς τς τς. Τώρα εγώ πιο βιβλίο θα ξεφυλλίσω όπως κάνω κάθε χρόνο τέτοια μέρα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Η Muxu Su έγραψε: #387 12-09-11 13:53 τκλα πλακα πλακα ειμαστε οι πιο τυχεροι πηραμε τουλαχιστον 8 βιβλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:59 Η blackgirl: #388 12-09-11 13:59 Εμείς στο τμήμα είμαστε γύρω στα 16 παιδιά (ευτυχώς) εκ των οποίων τα 12 δεν τα ξέρω και με τα υπόλοιπα που τα ήξερα από το γυμνάσιο δεν κάναμε ιδιαίτερη παρέα, αλλά δεν πειράζει θα γνωριστούμε..... Βιβλια πήρα 5 αλλά είμαι χαρούμενη (άλλοι πήραν 3)... Καθηγητές έχουμε μόνο 3 και αύριο θα κάνουμε 4ωρο... Εντάξει το κτίριο δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά καλύτερα από το γυμνάσιο είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:08 Η Muxu Su έγραψε: #389 12-09-11 14:08 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:51 Η Drama Prinzessin: #390 12-09-11 21:51 Εχμ..εγώ ένιωσα παράξενα από ότι εσείς από αυτά που γράφετε. Κατάλαβα απότομα ότι μεγάλωσα..θυμάμαι τον εαυτό μου μικρή. Πότε πήγα δημοτικό, πότε τελείωσα το γυμνάσιο και τώρα τι; Μόνο 3 χρόνια και θα αναλάβω την ζωή στα χέρια μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, εξάλλου δεν μπορούμε πάντα να περιγράψουμε τα συναισθήματα μας. Εμείς κάναμε κανονικά αγιασμό και μας μοίρασαν σε τμήματα. Βίβλια δεν μας έδωσαν, αλλά μας είπαν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μας δώσουν DVD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:26 Ο transient: #391 12-09-11 22:26 Τέλεια όλα. Η τάξη η ίδια, οι καθηγητές αρκετά καλοί και τα νέα παιδιά συμπαθητικότατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sirenia Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:31 Η Sirenia έγραψε: #392 12-09-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Click για ανάπτυξη... εγώ πέρσι έκανα με άλλους 14 και δεν λες πως έκανα και ιδαίτερο μάθημα! γινόταν τρομερή φασαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:53 Η Muxu Su έγραψε: #393 12-09-11 22:53 αναλογα δημητρα δν ξερεις και εμεις που μαστε 26 μπορει να κανουμε ησυχια (δν το βλεπω) και να κανουμε κανονικο μα9ημα! τελως παντων... 9α περασει και αυτος ο χρονος και 9α ειναι τελειος οπως και αυτοι που περασαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:02 Ο spurakos έγραψε: #394 12-09-11 23:02 Σ Κ Α Τ Α.στις 11 αρχισε ο αγιασμος,με εβαλαν σε τμημα στο οποιο υπαρχει μονο 1 παιδια που κανω παρεα.Η φιλολογος με πηρε με κακο ματι επειδη ειπα οτι παω προς θετικη κατευθυνση,τα περισσοτερα παιδια ειναι κοριτσια και ειναι ψωνισμενα και οχι ωραια για τα δικα μου γουστα.τα αλλα αγορια ειναι πολυ "δηθεν" με εξαιρεση 2 παιδια που παρατηρησα.πηραμε 3 βιβλια.τα 2 τα εχουμε απο γυμνασιο και φυγαμε στη 1..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:10 Ο Dias έγραψε: #395 12-09-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): ....οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα ... Click για ανάπτυξη... Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:31 Η Muxu Su έγραψε: #396 12-09-11 23:31 αγγλικα 9α ναι και καλα βασικο μα9ημα! αλλα μα9ημαα δν προκειται να γινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:34 Ο Σπυρακος (^^): #397 12-09-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Click για ανάπτυξη... Δυστυχως οχι σε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:53 Ο transient: #398 12-09-11 23:53 Νομίζω πως σε κάποια σχολεία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης γλώσσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea-l-love Νεοφερμένο μέλος Η rea-l-love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:13 Η rea-l-love: #399 13-09-11 00:13 Εγώ παίζει να είμαι και η πιο χαρούμενη μαθήτρια 1ης Λυκείου!!!!!Ξετρελάθηκα!!Αυτό βέβαια μπορεί να συνέβη επειδή ήταν τόσο χάλια το γυμνάσιό μας που δεν θα μπορούσε το λύκειο να είναι χειρότερο...Το κτίριο σαθώς καλύτερο από το γυμνάσιο που ήταν πάνω στο βουνό και με ατελείωτεσ σκάλες,στην τάξη είμαστε μόνο 15 παιδιά από τα οποία δεν γνωρίζω μόνο τα δύο.Το βασικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά στο λύκειο μου φάνηκαν πιο φιλικά και έγινα αμέσως πολύ κοινωνική και γνώρισα μερικούς.....Υπάρχουν επίσης πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω και ανυπομονώ......Να φανταστείτε περιμένω πώς και πώς να έρθει η επόμενη μέρα να ξαναπάω.......Ααα ούτε σε εμάς έδωσαν βιβλια και αύριο θα κάνουμε μόνο 4 ώρες. Ελπίζω πάντως η χαρά να κρατήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:42 Ο Σπυρακος (^^): #400 13-09-11 12:42 Για δευτερη μερα γνωρισαμε 2 καθηγητριες φιλολογους,εκ των οποιων η μια ειναι τρελαμενη και μισει αυτα: και εναν εξαιρετο μαθηματικο που δεν χρησιμοποιει μπλοκακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η μονοήμερη εμπειρία μου στο λύκειο ήταν λίγο...αδιάφορη. Φτάσαμε ακριβώς 9 που ήταν ο αγιασμός και ξεκίνησε κατευθείαν. Μας χώρισαν σε τάξεις είμαι με όλους τους συμμαθητές απ το γυμνάσιο και κάποιους από άλλα γυμνάσια. Το σχολείο δεν κατάφερα να το δω γιατί η τάξη μας είναι μόλις μπαίνουμε και χρεισιμοποιούνταν για ενημέρωση γονέων. Εκτός αυτού δεν είχε θρανία και τα βάλαμε εμείς Για βιβλία φυσικά ούτε λόγος! Τίποτα. Ούτε μίσό! Τς τς τς. Τώρα εγώ πιο βιβλίο θα ξεφυλλίσω όπως κάνω κάθε χρόνο τέτοια μέρα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:53 Η Muxu Su έγραψε: #387 12-09-11 13:53 τκλα πλακα πλακα ειμαστε οι πιο τυχεροι πηραμε τουλαχιστον 8 βιβλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:59 Η blackgirl: #388 12-09-11 13:59 Εμείς στο τμήμα είμαστε γύρω στα 16 παιδιά (ευτυχώς) εκ των οποίων τα 12 δεν τα ξέρω και με τα υπόλοιπα που τα ήξερα από το γυμνάσιο δεν κάναμε ιδιαίτερη παρέα, αλλά δεν πειράζει θα γνωριστούμε..... Βιβλια πήρα 5 αλλά είμαι χαρούμενη (άλλοι πήραν 3)... Καθηγητές έχουμε μόνο 3 και αύριο θα κάνουμε 4ωρο... Εντάξει το κτίριο δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά καλύτερα από το γυμνάσιο είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:08 Η Muxu Su έγραψε: #389 12-09-11 14:08 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:51 Η Drama Prinzessin: #390 12-09-11 21:51 Εχμ..εγώ ένιωσα παράξενα από ότι εσείς από αυτά που γράφετε. Κατάλαβα απότομα ότι μεγάλωσα..θυμάμαι τον εαυτό μου μικρή. Πότε πήγα δημοτικό, πότε τελείωσα το γυμνάσιο και τώρα τι; Μόνο 3 χρόνια και θα αναλάβω την ζωή στα χέρια μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, εξάλλου δεν μπορούμε πάντα να περιγράψουμε τα συναισθήματα μας. Εμείς κάναμε κανονικά αγιασμό και μας μοίρασαν σε τμήματα. Βίβλια δεν μας έδωσαν, αλλά μας είπαν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μας δώσουν DVD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:26 Ο transient: #391 12-09-11 22:26 Τέλεια όλα. Η τάξη η ίδια, οι καθηγητές αρκετά καλοί και τα νέα παιδιά συμπαθητικότατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sirenia Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:31 Η Sirenia έγραψε: #392 12-09-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Click για ανάπτυξη... εγώ πέρσι έκανα με άλλους 14 και δεν λες πως έκανα και ιδαίτερο μάθημα! γινόταν τρομερή φασαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:53 Η Muxu Su έγραψε: #393 12-09-11 22:53 αναλογα δημητρα δν ξερεις και εμεις που μαστε 26 μπορει να κανουμε ησυχια (δν το βλεπω) και να κανουμε κανονικο μα9ημα! τελως παντων... 9α περασει και αυτος ο χρονος και 9α ειναι τελειος οπως και αυτοι που περασαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:02 Ο spurakos έγραψε: #394 12-09-11 23:02 Σ Κ Α Τ Α.στις 11 αρχισε ο αγιασμος,με εβαλαν σε τμημα στο οποιο υπαρχει μονο 1 παιδια που κανω παρεα.Η φιλολογος με πηρε με κακο ματι επειδη ειπα οτι παω προς θετικη κατευθυνση,τα περισσοτερα παιδια ειναι κοριτσια και ειναι ψωνισμενα και οχι ωραια για τα δικα μου γουστα.τα αλλα αγορια ειναι πολυ "δηθεν" με εξαιρεση 2 παιδια που παρατηρησα.πηραμε 3 βιβλια.τα 2 τα εχουμε απο γυμνασιο και φυγαμε στη 1..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:10 Ο Dias έγραψε: #395 12-09-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): ....οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα ... Click για ανάπτυξη... Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:31 Η Muxu Su έγραψε: #396 12-09-11 23:31 αγγλικα 9α ναι και καλα βασικο μα9ημα! αλλα μα9ημαα δν προκειται να γινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:34 Ο Σπυρακος (^^): #397 12-09-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Click για ανάπτυξη... Δυστυχως οχι σε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:53 Ο transient: #398 12-09-11 23:53 Νομίζω πως σε κάποια σχολεία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης γλώσσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea-l-love Νεοφερμένο μέλος Η rea-l-love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:13 Η rea-l-love: #399 13-09-11 00:13 Εγώ παίζει να είμαι και η πιο χαρούμενη μαθήτρια 1ης Λυκείου!!!!!Ξετρελάθηκα!!Αυτό βέβαια μπορεί να συνέβη επειδή ήταν τόσο χάλια το γυμνάσιό μας που δεν θα μπορούσε το λύκειο να είναι χειρότερο...Το κτίριο σαθώς καλύτερο από το γυμνάσιο που ήταν πάνω στο βουνό και με ατελείωτεσ σκάλες,στην τάξη είμαστε μόνο 15 παιδιά από τα οποία δεν γνωρίζω μόνο τα δύο.Το βασικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά στο λύκειο μου φάνηκαν πιο φιλικά και έγινα αμέσως πολύ κοινωνική και γνώρισα μερικούς.....Υπάρχουν επίσης πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω και ανυπομονώ......Να φανταστείτε περιμένω πώς και πώς να έρθει η επόμενη μέρα να ξαναπάω.......Ααα ούτε σε εμάς έδωσαν βιβλια και αύριο θα κάνουμε μόνο 4 ώρες. Ελπίζω πάντως η χαρά να κρατήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:42 Ο Σπυρακος (^^): #400 13-09-11 12:42 Για δευτερη μερα γνωρισαμε 2 καθηγητριες φιλολογους,εκ των οποιων η μια ειναι τρελαμενη και μισει αυτα: και εναν εξαιρετο μαθηματικο που δεν χρησιμοποιει μπλοκακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τκλα πλακα πλακα ειμαστε οι πιο τυχεροι πηραμε τουλαχιστον 8 βιβλια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:59 Η blackgirl: #388 12-09-11 13:59 Εμείς στο τμήμα είμαστε γύρω στα 16 παιδιά (ευτυχώς) εκ των οποίων τα 12 δεν τα ξέρω και με τα υπόλοιπα που τα ήξερα από το γυμνάσιο δεν κάναμε ιδιαίτερη παρέα, αλλά δεν πειράζει θα γνωριστούμε..... Βιβλια πήρα 5 αλλά είμαι χαρούμενη (άλλοι πήραν 3)... Καθηγητές έχουμε μόνο 3 και αύριο θα κάνουμε 4ωρο... Εντάξει το κτίριο δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά καλύτερα από το γυμνάσιο είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:08 Η Muxu Su έγραψε: #389 12-09-11 14:08 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:51 Η Drama Prinzessin: #390 12-09-11 21:51 Εχμ..εγώ ένιωσα παράξενα από ότι εσείς από αυτά που γράφετε. Κατάλαβα απότομα ότι μεγάλωσα..θυμάμαι τον εαυτό μου μικρή. Πότε πήγα δημοτικό, πότε τελείωσα το γυμνάσιο και τώρα τι; Μόνο 3 χρόνια και θα αναλάβω την ζωή στα χέρια μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, εξάλλου δεν μπορούμε πάντα να περιγράψουμε τα συναισθήματα μας. Εμείς κάναμε κανονικά αγιασμό και μας μοίρασαν σε τμήματα. Βίβλια δεν μας έδωσαν, αλλά μας είπαν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μας δώσουν DVD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:26 Ο transient: #391 12-09-11 22:26 Τέλεια όλα. Η τάξη η ίδια, οι καθηγητές αρκετά καλοί και τα νέα παιδιά συμπαθητικότατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sirenia Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:31 Η Sirenia έγραψε: #392 12-09-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Click για ανάπτυξη... εγώ πέρσι έκανα με άλλους 14 και δεν λες πως έκανα και ιδαίτερο μάθημα! γινόταν τρομερή φασαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:53 Η Muxu Su έγραψε: #393 12-09-11 22:53 αναλογα δημητρα δν ξερεις και εμεις που μαστε 26 μπορει να κανουμε ησυχια (δν το βλεπω) και να κανουμε κανονικο μα9ημα! τελως παντων... 9α περασει και αυτος ο χρονος και 9α ειναι τελειος οπως και αυτοι που περασαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:02 Ο spurakos έγραψε: #394 12-09-11 23:02 Σ Κ Α Τ Α.στις 11 αρχισε ο αγιασμος,με εβαλαν σε τμημα στο οποιο υπαρχει μονο 1 παιδια που κανω παρεα.Η φιλολογος με πηρε με κακο ματι επειδη ειπα οτι παω προς θετικη κατευθυνση,τα περισσοτερα παιδια ειναι κοριτσια και ειναι ψωνισμενα και οχι ωραια για τα δικα μου γουστα.τα αλλα αγορια ειναι πολυ "δηθεν" με εξαιρεση 2 παιδια που παρατηρησα.πηραμε 3 βιβλια.τα 2 τα εχουμε απο γυμνασιο και φυγαμε στη 1..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:10 Ο Dias έγραψε: #395 12-09-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): ....οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα ... Click για ανάπτυξη... Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:31 Η Muxu Su έγραψε: #396 12-09-11 23:31 αγγλικα 9α ναι και καλα βασικο μα9ημα! αλλα μα9ημαα δν προκειται να γινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:34 Ο Σπυρακος (^^): #397 12-09-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Click για ανάπτυξη... Δυστυχως οχι σε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:53 Ο transient: #398 12-09-11 23:53 Νομίζω πως σε κάποια σχολεία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης γλώσσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea-l-love Νεοφερμένο μέλος Η rea-l-love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:13 Η rea-l-love: #399 13-09-11 00:13 Εγώ παίζει να είμαι και η πιο χαρούμενη μαθήτρια 1ης Λυκείου!!!!!Ξετρελάθηκα!!Αυτό βέβαια μπορεί να συνέβη επειδή ήταν τόσο χάλια το γυμνάσιό μας που δεν θα μπορούσε το λύκειο να είναι χειρότερο...Το κτίριο σαθώς καλύτερο από το γυμνάσιο που ήταν πάνω στο βουνό και με ατελείωτεσ σκάλες,στην τάξη είμαστε μόνο 15 παιδιά από τα οποία δεν γνωρίζω μόνο τα δύο.Το βασικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά στο λύκειο μου φάνηκαν πιο φιλικά και έγινα αμέσως πολύ κοινωνική και γνώρισα μερικούς.....Υπάρχουν επίσης πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω και ανυπομονώ......Να φανταστείτε περιμένω πώς και πώς να έρθει η επόμενη μέρα να ξαναπάω.......Ααα ούτε σε εμάς έδωσαν βιβλια και αύριο θα κάνουμε μόνο 4 ώρες. Ελπίζω πάντως η χαρά να κρατήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:42 Ο Σπυρακος (^^): #400 13-09-11 12:42 Για δευτερη μερα γνωρισαμε 2 καθηγητριες φιλολογους,εκ των οποιων η μια ειναι τρελαμενη και μισει αυτα: και εναν εξαιρετο μαθηματικο που δεν χρησιμοποιει μπλοκακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς στο τμήμα είμαστε γύρω στα 16 παιδιά (ευτυχώς) εκ των οποίων τα 12 δεν τα ξέρω και με τα υπόλοιπα που τα ήξερα από το γυμνάσιο δεν κάναμε ιδιαίτερη παρέα, αλλά δεν πειράζει θα γνωριστούμε..... Βιβλια πήρα 5 αλλά είμαι χαρούμενη (άλλοι πήραν 3)... Καθηγητές έχουμε μόνο 3 και αύριο θα κάνουμε 4ωρο... Εντάξει το κτίριο δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά καλύτερα από το γυμνάσιο είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:08 Η Muxu Su έγραψε: #389 12-09-11 14:08 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:51 Η Drama Prinzessin: #390 12-09-11 21:51 Εχμ..εγώ ένιωσα παράξενα από ότι εσείς από αυτά που γράφετε. Κατάλαβα απότομα ότι μεγάλωσα..θυμάμαι τον εαυτό μου μικρή. Πότε πήγα δημοτικό, πότε τελείωσα το γυμνάσιο και τώρα τι; Μόνο 3 χρόνια και θα αναλάβω την ζωή στα χέρια μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, εξάλλου δεν μπορούμε πάντα να περιγράψουμε τα συναισθήματα μας. Εμείς κάναμε κανονικά αγιασμό και μας μοίρασαν σε τμήματα. Βίβλια δεν μας έδωσαν, αλλά μας είπαν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μας δώσουν DVD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:26 Ο transient: #391 12-09-11 22:26 Τέλεια όλα. Η τάξη η ίδια, οι καθηγητές αρκετά καλοί και τα νέα παιδιά συμπαθητικότατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sirenia Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:31 Η Sirenia έγραψε: #392 12-09-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Click για ανάπτυξη... εγώ πέρσι έκανα με άλλους 14 και δεν λες πως έκανα και ιδαίτερο μάθημα! γινόταν τρομερή φασαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:53 Η Muxu Su έγραψε: #393 12-09-11 22:53 αναλογα δημητρα δν ξερεις και εμεις που μαστε 26 μπορει να κανουμε ησυχια (δν το βλεπω) και να κανουμε κανονικο μα9ημα! τελως παντων... 9α περασει και αυτος ο χρονος και 9α ειναι τελειος οπως και αυτοι που περασαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:02 Ο spurakos έγραψε: #394 12-09-11 23:02 Σ Κ Α Τ Α.στις 11 αρχισε ο αγιασμος,με εβαλαν σε τμημα στο οποιο υπαρχει μονο 1 παιδια που κανω παρεα.Η φιλολογος με πηρε με κακο ματι επειδη ειπα οτι παω προς θετικη κατευθυνση,τα περισσοτερα παιδια ειναι κοριτσια και ειναι ψωνισμενα και οχι ωραια για τα δικα μου γουστα.τα αλλα αγορια ειναι πολυ "δηθεν" με εξαιρεση 2 παιδια που παρατηρησα.πηραμε 3 βιβλια.τα 2 τα εχουμε απο γυμνασιο και φυγαμε στη 1..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:10 Ο Dias έγραψε: #395 12-09-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): ....οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα ... Click για ανάπτυξη... Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:31 Η Muxu Su έγραψε: #396 12-09-11 23:31 αγγλικα 9α ναι και καλα βασικο μα9ημα! αλλα μα9ημαα δν προκειται να γινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:34 Ο Σπυρακος (^^): #397 12-09-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Click για ανάπτυξη... Δυστυχως οχι σε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:53 Ο transient: #398 12-09-11 23:53 Νομίζω πως σε κάποια σχολεία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης γλώσσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea-l-love Νεοφερμένο μέλος Η rea-l-love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:13 Η rea-l-love: #399 13-09-11 00:13 Εγώ παίζει να είμαι και η πιο χαρούμενη μαθήτρια 1ης Λυκείου!!!!!Ξετρελάθηκα!!Αυτό βέβαια μπορεί να συνέβη επειδή ήταν τόσο χάλια το γυμνάσιό μας που δεν θα μπορούσε το λύκειο να είναι χειρότερο...Το κτίριο σαθώς καλύτερο από το γυμνάσιο που ήταν πάνω στο βουνό και με ατελείωτεσ σκάλες,στην τάξη είμαστε μόνο 15 παιδιά από τα οποία δεν γνωρίζω μόνο τα δύο.Το βασικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά στο λύκειο μου φάνηκαν πιο φιλικά και έγινα αμέσως πολύ κοινωνική και γνώρισα μερικούς.....Υπάρχουν επίσης πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω και ανυπομονώ......Να φανταστείτε περιμένω πώς και πώς να έρθει η επόμενη μέρα να ξαναπάω.......Ααα ούτε σε εμάς έδωσαν βιβλια και αύριο θα κάνουμε μόνο 4 ώρες. Ελπίζω πάντως η χαρά να κρατήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:42 Ο Σπυρακος (^^): #400 13-09-11 12:42 Για δευτερη μερα γνωρισαμε 2 καθηγητριες φιλολογους,εκ των οποιων η μια ειναι τρελαμενη και μισει αυτα: και εναν εξαιρετο μαθηματικο που δεν χρησιμοποιει μπλοκακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:51 Η Drama Prinzessin: #390 12-09-11 21:51 Εχμ..εγώ ένιωσα παράξενα από ότι εσείς από αυτά που γράφετε. Κατάλαβα απότομα ότι μεγάλωσα..θυμάμαι τον εαυτό μου μικρή. Πότε πήγα δημοτικό, πότε τελείωσα το γυμνάσιο και τώρα τι; Μόνο 3 χρόνια και θα αναλάβω την ζωή στα χέρια μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, εξάλλου δεν μπορούμε πάντα να περιγράψουμε τα συναισθήματα μας. Εμείς κάναμε κανονικά αγιασμό και μας μοίρασαν σε τμήματα. Βίβλια δεν μας έδωσαν, αλλά μας είπαν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μας δώσουν DVD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:26 Ο transient: #391 12-09-11 22:26 Τέλεια όλα. Η τάξη η ίδια, οι καθηγητές αρκετά καλοί και τα νέα παιδιά συμπαθητικότατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sirenia Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:31 Η Sirenia έγραψε: #392 12-09-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Click για ανάπτυξη... εγώ πέρσι έκανα με άλλους 14 και δεν λες πως έκανα και ιδαίτερο μάθημα! γινόταν τρομερή φασαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:53 Η Muxu Su έγραψε: #393 12-09-11 22:53 αναλογα δημητρα δν ξερεις και εμεις που μαστε 26 μπορει να κανουμε ησυχια (δν το βλεπω) και να κανουμε κανονικο μα9ημα! τελως παντων... 9α περασει και αυτος ο χρονος και 9α ειναι τελειος οπως και αυτοι που περασαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:02 Ο spurakos έγραψε: #394 12-09-11 23:02 Σ Κ Α Τ Α.στις 11 αρχισε ο αγιασμος,με εβαλαν σε τμημα στο οποιο υπαρχει μονο 1 παιδια που κανω παρεα.Η φιλολογος με πηρε με κακο ματι επειδη ειπα οτι παω προς θετικη κατευθυνση,τα περισσοτερα παιδια ειναι κοριτσια και ειναι ψωνισμενα και οχι ωραια για τα δικα μου γουστα.τα αλλα αγορια ειναι πολυ "δηθεν" με εξαιρεση 2 παιδια που παρατηρησα.πηραμε 3 βιβλια.τα 2 τα εχουμε απο γυμνασιο και φυγαμε στη 1..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:10 Ο Dias έγραψε: #395 12-09-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): ....οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα ... Click για ανάπτυξη... Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:31 Η Muxu Su έγραψε: #396 12-09-11 23:31 αγγλικα 9α ναι και καλα βασικο μα9ημα! αλλα μα9ημαα δν προκειται να γινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:34 Ο Σπυρακος (^^): #397 12-09-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Click για ανάπτυξη... Δυστυχως οχι σε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:53 Ο transient: #398 12-09-11 23:53 Νομίζω πως σε κάποια σχολεία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης γλώσσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea-l-love Νεοφερμένο μέλος Η rea-l-love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:13 Η rea-l-love: #399 13-09-11 00:13 Εγώ παίζει να είμαι και η πιο χαρούμενη μαθήτρια 1ης Λυκείου!!!!!Ξετρελάθηκα!!Αυτό βέβαια μπορεί να συνέβη επειδή ήταν τόσο χάλια το γυμνάσιό μας που δεν θα μπορούσε το λύκειο να είναι χειρότερο...Το κτίριο σαθώς καλύτερο από το γυμνάσιο που ήταν πάνω στο βουνό και με ατελείωτεσ σκάλες,στην τάξη είμαστε μόνο 15 παιδιά από τα οποία δεν γνωρίζω μόνο τα δύο.Το βασικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά στο λύκειο μου φάνηκαν πιο φιλικά και έγινα αμέσως πολύ κοινωνική και γνώρισα μερικούς.....Υπάρχουν επίσης πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω και ανυπομονώ......Να φανταστείτε περιμένω πώς και πώς να έρθει η επόμενη μέρα να ξαναπάω.......Ααα ούτε σε εμάς έδωσαν βιβλια και αύριο θα κάνουμε μόνο 4 ώρες. Ελπίζω πάντως η χαρά να κρατήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:42 Ο Σπυρακος (^^): #400 13-09-11 12:42 Για δευτερη μερα γνωρισαμε 2 καθηγητριες φιλολογους,εκ των οποιων η μια ειναι τρελαμενη και μισει αυτα: και εναν εξαιρετο μαθηματικο που δεν χρησιμοποιει μπλοκακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχμ..εγώ ένιωσα παράξενα από ότι εσείς από αυτά που γράφετε. Κατάλαβα απότομα ότι μεγάλωσα..θυμάμαι τον εαυτό μου μικρή. Πότε πήγα δημοτικό, πότε τελείωσα το γυμνάσιο και τώρα τι; Μόνο 3 χρόνια και θα αναλάβω την ζωή στα χέρια μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, εξάλλου δεν μπορούμε πάντα να περιγράψουμε τα συναισθήματα μας. Εμείς κάναμε κανονικά αγιασμό και μας μοίρασαν σε τμήματα. Βίβλια δεν μας έδωσαν, αλλά μας είπαν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μας δώσουν DVD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:26 Ο transient: #391 12-09-11 22:26 Τέλεια όλα. Η τάξη η ίδια, οι καθηγητές αρκετά καλοί και τα νέα παιδιά συμπαθητικότατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sirenia Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:31 Η Sirenia έγραψε: #392 12-09-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Click για ανάπτυξη... εγώ πέρσι έκανα με άλλους 14 και δεν λες πως έκανα και ιδαίτερο μάθημα! γινόταν τρομερή φασαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:53 Η Muxu Su έγραψε: #393 12-09-11 22:53 αναλογα δημητρα δν ξερεις και εμεις που μαστε 26 μπορει να κανουμε ησυχια (δν το βλεπω) και να κανουμε κανονικο μα9ημα! τελως παντων... 9α περασει και αυτος ο χρονος και 9α ειναι τελειος οπως και αυτοι που περασαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:02 Ο spurakos έγραψε: #394 12-09-11 23:02 Σ Κ Α Τ Α.στις 11 αρχισε ο αγιασμος,με εβαλαν σε τμημα στο οποιο υπαρχει μονο 1 παιδια που κανω παρεα.Η φιλολογος με πηρε με κακο ματι επειδη ειπα οτι παω προς θετικη κατευθυνση,τα περισσοτερα παιδια ειναι κοριτσια και ειναι ψωνισμενα και οχι ωραια για τα δικα μου γουστα.τα αλλα αγορια ειναι πολυ "δηθεν" με εξαιρεση 2 παιδια που παρατηρησα.πηραμε 3 βιβλια.τα 2 τα εχουμε απο γυμνασιο και φυγαμε στη 1..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:10 Ο Dias έγραψε: #395 12-09-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): ....οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα ... Click για ανάπτυξη... Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:31 Η Muxu Su έγραψε: #396 12-09-11 23:31 αγγλικα 9α ναι και καλα βασικο μα9ημα! αλλα μα9ημαα δν προκειται να γινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:34 Ο Σπυρακος (^^): #397 12-09-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Click για ανάπτυξη... Δυστυχως οχι σε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:53 Ο transient: #398 12-09-11 23:53 Νομίζω πως σε κάποια σχολεία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης γλώσσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea-l-love Νεοφερμένο μέλος Η rea-l-love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:13 Η rea-l-love: #399 13-09-11 00:13 Εγώ παίζει να είμαι και η πιο χαρούμενη μαθήτρια 1ης Λυκείου!!!!!Ξετρελάθηκα!!Αυτό βέβαια μπορεί να συνέβη επειδή ήταν τόσο χάλια το γυμνάσιό μας που δεν θα μπορούσε το λύκειο να είναι χειρότερο...Το κτίριο σαθώς καλύτερο από το γυμνάσιο που ήταν πάνω στο βουνό και με ατελείωτεσ σκάλες,στην τάξη είμαστε μόνο 15 παιδιά από τα οποία δεν γνωρίζω μόνο τα δύο.Το βασικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά στο λύκειο μου φάνηκαν πιο φιλικά και έγινα αμέσως πολύ κοινωνική και γνώρισα μερικούς.....Υπάρχουν επίσης πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω και ανυπομονώ......Να φανταστείτε περιμένω πώς και πώς να έρθει η επόμενη μέρα να ξαναπάω.......Ααα ούτε σε εμάς έδωσαν βιβλια και αύριο θα κάνουμε μόνο 4 ώρες. Ελπίζω πάντως η χαρά να κρατήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:42 Ο Σπυρακος (^^): #400 13-09-11 12:42 Για δευτερη μερα γνωρισαμε 2 καθηγητριες φιλολογους,εκ των οποιων η μια ειναι τρελαμενη και μισει αυτα: και εναν εξαιρετο μαθηματικο που δεν χρησιμοποιει μπλοκακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλεια όλα. Η τάξη η ίδια, οι καθηγητές αρκετά καλοί και τα νέα παιδιά συμπαθητικότατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sirenia Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:31 Η Sirenia έγραψε: #392 12-09-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Click για ανάπτυξη... εγώ πέρσι έκανα με άλλους 14 και δεν λες πως έκανα και ιδαίτερο μάθημα! γινόταν τρομερή φασαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:53 Η Muxu Su έγραψε: #393 12-09-11 22:53 αναλογα δημητρα δν ξερεις και εμεις που μαστε 26 μπορει να κανουμε ησυχια (δν το βλεπω) και να κανουμε κανονικο μα9ημα! τελως παντων... 9α περασει και αυτος ο χρονος και 9α ειναι τελειος οπως και αυτοι που περασαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:02 Ο spurakos έγραψε: #394 12-09-11 23:02 Σ Κ Α Τ Α.στις 11 αρχισε ο αγιασμος,με εβαλαν σε τμημα στο οποιο υπαρχει μονο 1 παιδια που κανω παρεα.Η φιλολογος με πηρε με κακο ματι επειδη ειπα οτι παω προς θετικη κατευθυνση,τα περισσοτερα παιδια ειναι κοριτσια και ειναι ψωνισμενα και οχι ωραια για τα δικα μου γουστα.τα αλλα αγορια ειναι πολυ "δηθεν" με εξαιρεση 2 παιδια που παρατηρησα.πηραμε 3 βιβλια.τα 2 τα εχουμε απο γυμνασιο και φυγαμε στη 1..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:10 Ο Dias έγραψε: #395 12-09-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): ....οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα ... Click για ανάπτυξη... Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:31 Η Muxu Su έγραψε: #396 12-09-11 23:31 αγγλικα 9α ναι και καλα βασικο μα9ημα! αλλα μα9ημαα δν προκειται να γινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:34 Ο Σπυρακος (^^): #397 12-09-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Click για ανάπτυξη... Δυστυχως οχι σε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:53 Ο transient: #398 12-09-11 23:53 Νομίζω πως σε κάποια σχολεία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης γλώσσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea-l-love Νεοφερμένο μέλος Η rea-l-love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:13 Η rea-l-love: #399 13-09-11 00:13 Εγώ παίζει να είμαι και η πιο χαρούμενη μαθήτρια 1ης Λυκείου!!!!!Ξετρελάθηκα!!Αυτό βέβαια μπορεί να συνέβη επειδή ήταν τόσο χάλια το γυμνάσιό μας που δεν θα μπορούσε το λύκειο να είναι χειρότερο...Το κτίριο σαθώς καλύτερο από το γυμνάσιο που ήταν πάνω στο βουνό και με ατελείωτεσ σκάλες,στην τάξη είμαστε μόνο 15 παιδιά από τα οποία δεν γνωρίζω μόνο τα δύο.Το βασικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά στο λύκειο μου φάνηκαν πιο φιλικά και έγινα αμέσως πολύ κοινωνική και γνώρισα μερικούς.....Υπάρχουν επίσης πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω και ανυπομονώ......Να φανταστείτε περιμένω πώς και πώς να έρθει η επόμενη μέρα να ξαναπάω.......Ααα ούτε σε εμάς έδωσαν βιβλια και αύριο θα κάνουμε μόνο 4 ώρες. Ελπίζω πάντως η χαρά να κρατήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:42 Ο Σπυρακος (^^): #400 13-09-11 12:42 Για δευτερη μερα γνωρισαμε 2 καθηγητριες φιλολογους,εκ των οποιων η μια ειναι τρελαμενη και μισει αυτα: και εναν εξαιρετο μαθηματικο που δεν χρησιμοποιει μπλοκακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από emily 6: 16??? ποσο τυχερη παιζει να σαι... τουλαχιστον 9α κανεις μα9ημα. Click για ανάπτυξη... εγώ πέρσι έκανα με άλλους 14 και δεν λες πως έκανα και ιδαίτερο μάθημα! γινόταν τρομερή φασαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:53 Η Muxu Su έγραψε: #393 12-09-11 22:53 αναλογα δημητρα δν ξερεις και εμεις που μαστε 26 μπορει να κανουμε ησυχια (δν το βλεπω) και να κανουμε κανονικο μα9ημα! τελως παντων... 9α περασει και αυτος ο χρονος και 9α ειναι τελειος οπως και αυτοι που περασαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:02 Ο spurakos έγραψε: #394 12-09-11 23:02 Σ Κ Α Τ Α.στις 11 αρχισε ο αγιασμος,με εβαλαν σε τμημα στο οποιο υπαρχει μονο 1 παιδια που κανω παρεα.Η φιλολογος με πηρε με κακο ματι επειδη ειπα οτι παω προς θετικη κατευθυνση,τα περισσοτερα παιδια ειναι κοριτσια και ειναι ψωνισμενα και οχι ωραια για τα δικα μου γουστα.τα αλλα αγορια ειναι πολυ "δηθεν" με εξαιρεση 2 παιδια που παρατηρησα.πηραμε 3 βιβλια.τα 2 τα εχουμε απο γυμνασιο και φυγαμε στη 1..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:10 Ο Dias έγραψε: #395 12-09-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): ....οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα ... Click για ανάπτυξη... Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:31 Η Muxu Su έγραψε: #396 12-09-11 23:31 αγγλικα 9α ναι και καλα βασικο μα9ημα! αλλα μα9ημαα δν προκειται να γινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:34 Ο Σπυρακος (^^): #397 12-09-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Click για ανάπτυξη... Δυστυχως οχι σε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:53 Ο transient: #398 12-09-11 23:53 Νομίζω πως σε κάποια σχολεία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης γλώσσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea-l-love Νεοφερμένο μέλος Η rea-l-love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:13 Η rea-l-love: #399 13-09-11 00:13 Εγώ παίζει να είμαι και η πιο χαρούμενη μαθήτρια 1ης Λυκείου!!!!!Ξετρελάθηκα!!Αυτό βέβαια μπορεί να συνέβη επειδή ήταν τόσο χάλια το γυμνάσιό μας που δεν θα μπορούσε το λύκειο να είναι χειρότερο...Το κτίριο σαθώς καλύτερο από το γυμνάσιο που ήταν πάνω στο βουνό και με ατελείωτεσ σκάλες,στην τάξη είμαστε μόνο 15 παιδιά από τα οποία δεν γνωρίζω μόνο τα δύο.Το βασικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά στο λύκειο μου φάνηκαν πιο φιλικά και έγινα αμέσως πολύ κοινωνική και γνώρισα μερικούς.....Υπάρχουν επίσης πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω και ανυπομονώ......Να φανταστείτε περιμένω πώς και πώς να έρθει η επόμενη μέρα να ξαναπάω.......Ααα ούτε σε εμάς έδωσαν βιβλια και αύριο θα κάνουμε μόνο 4 ώρες. Ελπίζω πάντως η χαρά να κρατήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:42 Ο Σπυρακος (^^): #400 13-09-11 12:42 Για δευτερη μερα γνωρισαμε 2 καθηγητριες φιλολογους,εκ των οποιων η μια ειναι τρελαμενη και μισει αυτα: και εναν εξαιρετο μαθηματικο που δεν χρησιμοποιει μπλοκακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αναλογα δημητρα δν ξερεις και εμεις που μαστε 26 μπορει να κανουμε ησυχια (δν το βλεπω) και να κανουμε κανονικο μα9ημα! τελως παντων... 9α περασει και αυτος ο χρονος και 9α ειναι τελειος οπως και αυτοι που περασαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:02 Ο spurakos έγραψε: #394 12-09-11 23:02 Σ Κ Α Τ Α.στις 11 αρχισε ο αγιασμος,με εβαλαν σε τμημα στο οποιο υπαρχει μονο 1 παιδια που κανω παρεα.Η φιλολογος με πηρε με κακο ματι επειδη ειπα οτι παω προς θετικη κατευθυνση,τα περισσοτερα παιδια ειναι κοριτσια και ειναι ψωνισμενα και οχι ωραια για τα δικα μου γουστα.τα αλλα αγορια ειναι πολυ "δηθεν" με εξαιρεση 2 παιδια που παρατηρησα.πηραμε 3 βιβλια.τα 2 τα εχουμε απο γυμνασιο και φυγαμε στη 1..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:10 Ο Dias έγραψε: #395 12-09-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): ....οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα ... Click για ανάπτυξη... Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:31 Η Muxu Su έγραψε: #396 12-09-11 23:31 αγγλικα 9α ναι και καλα βασικο μα9ημα! αλλα μα9ημαα δν προκειται να γινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:34 Ο Σπυρακος (^^): #397 12-09-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Click για ανάπτυξη... Δυστυχως οχι σε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:53 Ο transient: #398 12-09-11 23:53 Νομίζω πως σε κάποια σχολεία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης γλώσσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea-l-love Νεοφερμένο μέλος Η rea-l-love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:13 Η rea-l-love: #399 13-09-11 00:13 Εγώ παίζει να είμαι και η πιο χαρούμενη μαθήτρια 1ης Λυκείου!!!!!Ξετρελάθηκα!!Αυτό βέβαια μπορεί να συνέβη επειδή ήταν τόσο χάλια το γυμνάσιό μας που δεν θα μπορούσε το λύκειο να είναι χειρότερο...Το κτίριο σαθώς καλύτερο από το γυμνάσιο που ήταν πάνω στο βουνό και με ατελείωτεσ σκάλες,στην τάξη είμαστε μόνο 15 παιδιά από τα οποία δεν γνωρίζω μόνο τα δύο.Το βασικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά στο λύκειο μου φάνηκαν πιο φιλικά και έγινα αμέσως πολύ κοινωνική και γνώρισα μερικούς.....Υπάρχουν επίσης πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω και ανυπομονώ......Να φανταστείτε περιμένω πώς και πώς να έρθει η επόμενη μέρα να ξαναπάω.......Ααα ούτε σε εμάς έδωσαν βιβλια και αύριο θα κάνουμε μόνο 4 ώρες. Ελπίζω πάντως η χαρά να κρατήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:42 Ο Σπυρακος (^^): #400 13-09-11 12:42 Για δευτερη μερα γνωρισαμε 2 καθηγητριες φιλολογους,εκ των οποιων η μια ειναι τρελαμενη και μισει αυτα: και εναν εξαιρετο μαθηματικο που δεν χρησιμοποιει μπλοκακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σ Κ Α Τ Α.στις 11 αρχισε ο αγιασμος,με εβαλαν σε τμημα στο οποιο υπαρχει μονο 1 παιδια που κανω παρεα.Η φιλολογος με πηρε με κακο ματι επειδη ειπα οτι παω προς θετικη κατευθυνση,τα περισσοτερα παιδια ειναι κοριτσια και ειναι ψωνισμενα και οχι ωραια για τα δικα μου γουστα.τα αλλα αγορια ειναι πολυ "δηθεν" με εξαιρεση 2 παιδια που παρατηρησα.πηραμε 3 βιβλια.τα 2 τα εχουμε απο γυμνασιο και φυγαμε στη 1..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:10 Ο Dias έγραψε: #395 12-09-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): ....οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα ... Click για ανάπτυξη... Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:31 Η Muxu Su έγραψε: #396 12-09-11 23:31 αγγλικα 9α ναι και καλα βασικο μα9ημα! αλλα μα9ημαα δν προκειται να γινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:34 Ο Σπυρακος (^^): #397 12-09-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Click για ανάπτυξη... Δυστυχως οχι σε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:53 Ο transient: #398 12-09-11 23:53 Νομίζω πως σε κάποια σχολεία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης γλώσσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea-l-love Νεοφερμένο μέλος Η rea-l-love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:13 Η rea-l-love: #399 13-09-11 00:13 Εγώ παίζει να είμαι και η πιο χαρούμενη μαθήτρια 1ης Λυκείου!!!!!Ξετρελάθηκα!!Αυτό βέβαια μπορεί να συνέβη επειδή ήταν τόσο χάλια το γυμνάσιό μας που δεν θα μπορούσε το λύκειο να είναι χειρότερο...Το κτίριο σαθώς καλύτερο από το γυμνάσιο που ήταν πάνω στο βουνό και με ατελείωτεσ σκάλες,στην τάξη είμαστε μόνο 15 παιδιά από τα οποία δεν γνωρίζω μόνο τα δύο.Το βασικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά στο λύκειο μου φάνηκαν πιο φιλικά και έγινα αμέσως πολύ κοινωνική και γνώρισα μερικούς.....Υπάρχουν επίσης πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω και ανυπομονώ......Να φανταστείτε περιμένω πώς και πώς να έρθει η επόμενη μέρα να ξαναπάω.......Ααα ούτε σε εμάς έδωσαν βιβλια και αύριο θα κάνουμε μόνο 4 ώρες. Ελπίζω πάντως η χαρά να κρατήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:42 Ο Σπυρακος (^^): #400 13-09-11 12:42 Για δευτερη μερα γνωρισαμε 2 καθηγητριες φιλολογους,εκ των οποιων η μια ειναι τρελαμενη και μισει αυτα: και εναν εξαιρετο μαθηματικο που δεν χρησιμοποιει μπλοκακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): ....οταν μπουμε σε τμηματα με βαση την γλωσσα ... Click για ανάπτυξη... Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:31 Η Muxu Su έγραψε: #396 12-09-11 23:31 αγγλικα 9α ναι και καλα βασικο μα9ημα! αλλα μα9ημαα δν προκειται να γινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:34 Ο Σπυρακος (^^): #397 12-09-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Click για ανάπτυξη... Δυστυχως οχι σε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:53 Ο transient: #398 12-09-11 23:53 Νομίζω πως σε κάποια σχολεία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης γλώσσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea-l-love Νεοφερμένο μέλος Η rea-l-love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:13 Η rea-l-love: #399 13-09-11 00:13 Εγώ παίζει να είμαι και η πιο χαρούμενη μαθήτρια 1ης Λυκείου!!!!!Ξετρελάθηκα!!Αυτό βέβαια μπορεί να συνέβη επειδή ήταν τόσο χάλια το γυμνάσιό μας που δεν θα μπορούσε το λύκειο να είναι χειρότερο...Το κτίριο σαθώς καλύτερο από το γυμνάσιο που ήταν πάνω στο βουνό και με ατελείωτεσ σκάλες,στην τάξη είμαστε μόνο 15 παιδιά από τα οποία δεν γνωρίζω μόνο τα δύο.Το βασικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά στο λύκειο μου φάνηκαν πιο φιλικά και έγινα αμέσως πολύ κοινωνική και γνώρισα μερικούς.....Υπάρχουν επίσης πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω και ανυπομονώ......Να φανταστείτε περιμένω πώς και πώς να έρθει η επόμενη μέρα να ξαναπάω.......Ααα ούτε σε εμάς έδωσαν βιβλια και αύριο θα κάνουμε μόνο 4 ώρες. Ελπίζω πάντως η χαρά να κρατήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:42 Ο Σπυρακος (^^): #400 13-09-11 12:42 Για δευτερη μερα γνωρισαμε 2 καθηγητριες φιλολογους,εκ των οποιων η μια ειναι τρελαμενη και μισει αυτα: και εναν εξαιρετο μαθηματικο που δεν χρησιμοποιει μπλοκακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αγγλικα 9α ναι και καλα βασικο μα9ημα! αλλα μα9ημαα δν προκειται να γινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:34 Ο Σπυρακος (^^): #397 12-09-11 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Click για ανάπτυξη... Δυστυχως οχι σε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:53 Ο transient: #398 12-09-11 23:53 Νομίζω πως σε κάποια σχολεία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης γλώσσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea-l-love Νεοφερμένο μέλος Η rea-l-love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:13 Η rea-l-love: #399 13-09-11 00:13 Εγώ παίζει να είμαι και η πιο χαρούμενη μαθήτρια 1ης Λυκείου!!!!!Ξετρελάθηκα!!Αυτό βέβαια μπορεί να συνέβη επειδή ήταν τόσο χάλια το γυμνάσιό μας που δεν θα μπορούσε το λύκειο να είναι χειρότερο...Το κτίριο σαθώς καλύτερο από το γυμνάσιο που ήταν πάνω στο βουνό και με ατελείωτεσ σκάλες,στην τάξη είμαστε μόνο 15 παιδιά από τα οποία δεν γνωρίζω μόνο τα δύο.Το βασικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά στο λύκειο μου φάνηκαν πιο φιλικά και έγινα αμέσως πολύ κοινωνική και γνώρισα μερικούς.....Υπάρχουν επίσης πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω και ανυπομονώ......Να φανταστείτε περιμένω πώς και πώς να έρθει η επόμενη μέρα να ξαναπάω.......Ααα ούτε σε εμάς έδωσαν βιβλια και αύριο θα κάνουμε μόνο 4 ώρες. Ελπίζω πάντως η χαρά να κρατήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:42 Ο Σπυρακος (^^): #400 13-09-11 12:42 Για δευτερη μερα γνωρισαμε 2 καθηγητριες φιλολογους,εκ των οποιων η μια ειναι τρελαμενη και μισει αυτα: και εναν εξαιρετο μαθηματικο που δεν χρησιμοποιει μπλοκακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι με το "νέο λύκειο" από την Α τάξη από φέτος, μόνη ξένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά και οι άλλες καταργούνται... Click για ανάπτυξη... Δυστυχως οχι σε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:53 Ο transient: #398 12-09-11 23:53 Νομίζω πως σε κάποια σχολεία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης γλώσσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea-l-love Νεοφερμένο μέλος Η rea-l-love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:13 Η rea-l-love: #399 13-09-11 00:13 Εγώ παίζει να είμαι και η πιο χαρούμενη μαθήτρια 1ης Λυκείου!!!!!Ξετρελάθηκα!!Αυτό βέβαια μπορεί να συνέβη επειδή ήταν τόσο χάλια το γυμνάσιό μας που δεν θα μπορούσε το λύκειο να είναι χειρότερο...Το κτίριο σαθώς καλύτερο από το γυμνάσιο που ήταν πάνω στο βουνό και με ατελείωτεσ σκάλες,στην τάξη είμαστε μόνο 15 παιδιά από τα οποία δεν γνωρίζω μόνο τα δύο.Το βασικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά στο λύκειο μου φάνηκαν πιο φιλικά και έγινα αμέσως πολύ κοινωνική και γνώρισα μερικούς.....Υπάρχουν επίσης πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω και ανυπομονώ......Να φανταστείτε περιμένω πώς και πώς να έρθει η επόμενη μέρα να ξαναπάω.......Ααα ούτε σε εμάς έδωσαν βιβλια και αύριο θα κάνουμε μόνο 4 ώρες. Ελπίζω πάντως η χαρά να κρατήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:42 Ο Σπυρακος (^^): #400 13-09-11 12:42 Για δευτερη μερα γνωρισαμε 2 καθηγητριες φιλολογους,εκ των οποιων η μια ειναι τρελαμενη και μισει αυτα: και εναν εξαιρετο μαθηματικο που δεν χρησιμοποιει μπλοκακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομίζω πως σε κάποια σχολεία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης γλώσσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rea-l-love Νεοφερμένο μέλος Η rea-l-love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:13 Η rea-l-love: #399 13-09-11 00:13 Εγώ παίζει να είμαι και η πιο χαρούμενη μαθήτρια 1ης Λυκείου!!!!!Ξετρελάθηκα!!Αυτό βέβαια μπορεί να συνέβη επειδή ήταν τόσο χάλια το γυμνάσιό μας που δεν θα μπορούσε το λύκειο να είναι χειρότερο...Το κτίριο σαθώς καλύτερο από το γυμνάσιο που ήταν πάνω στο βουνό και με ατελείωτεσ σκάλες,στην τάξη είμαστε μόνο 15 παιδιά από τα οποία δεν γνωρίζω μόνο τα δύο.Το βασικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά στο λύκειο μου φάνηκαν πιο φιλικά και έγινα αμέσως πολύ κοινωνική και γνώρισα μερικούς.....Υπάρχουν επίσης πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω και ανυπομονώ......Να φανταστείτε περιμένω πώς και πώς να έρθει η επόμενη μέρα να ξαναπάω.......Ααα ούτε σε εμάς έδωσαν βιβλια και αύριο θα κάνουμε μόνο 4 ώρες. Ελπίζω πάντως η χαρά να κρατήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:42 Ο Σπυρακος (^^): #400 13-09-11 12:42 Για δευτερη μερα γνωρισαμε 2 καθηγητριες φιλολογους,εκ των οποιων η μια ειναι τρελαμενη και μισει αυτα: και εναν εξαιρετο μαθηματικο που δεν χρησιμοποιει μπλοκακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ παίζει να είμαι και η πιο χαρούμενη μαθήτρια 1ης Λυκείου!!!!!Ξετρελάθηκα!!Αυτό βέβαια μπορεί να συνέβη επειδή ήταν τόσο χάλια το γυμνάσιό μας που δεν θα μπορούσε το λύκειο να είναι χειρότερο...Το κτίριο σαθώς καλύτερο από το γυμνάσιο που ήταν πάνω στο βουνό και με ατελείωτεσ σκάλες,στην τάξη είμαστε μόνο 15 παιδιά από τα οποία δεν γνωρίζω μόνο τα δύο.Το βασικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά στο λύκειο μου φάνηκαν πιο φιλικά και έγινα αμέσως πολύ κοινωνική και γνώρισα μερικούς.....Υπάρχουν επίσης πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω και ανυπομονώ......Να φανταστείτε περιμένω πώς και πώς να έρθει η επόμενη μέρα να ξαναπάω.......Ααα ούτε σε εμάς έδωσαν βιβλια και αύριο θα κάνουμε μόνο 4 ώρες. Ελπίζω πάντως η χαρά να κρατήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:42 Ο Σπυρακος (^^): #400 13-09-11 12:42 Για δευτερη μερα γνωρισαμε 2 καθηγητριες φιλολογους,εκ των οποιων η μια ειναι τρελαμενη και μισει αυτα: και εναν εξαιρετο μαθηματικο που δεν χρησιμοποιει μπλοκακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για δευτερη μερα γνωρισαμε 2 καθηγητριες φιλολογους,εκ των οποιων η μια ειναι τρελαμενη και μισει αυτα: και εναν εξαιρετο μαθηματικο που δεν χρησιμοποιει μπλοκακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.