Giorgos12345888
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
σωστο και αυτο
καλα εμας δεν μας εχουν βαλει τιποτα ακομα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς
Διάσημο μέλος

Δεν μετρανε.Αλλα αν θες το μετρας εσυ για να τον φουσκωσεις λιγο με σκοπο μην στα πριζουν οι γονεις σου![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgos12345888
Νεοφερμένο μέλος

M-A-R-I-A
Νεοφερμένο μέλος

για φυσική μαθηματικά!Τα χρόνια του γυμνασίου δεν μου άρεσαν καθόλου.
Ούτε οι καθηγητές,ούτε οι συμμαθητές μου,ούτε τα μαθήματα ούτε το πώς
περνούσα!Το συγκεκριμένο θέμα μάλιστα το συζητούσαμε και με την
καθηγήτρια των αρχαίων μας και τότε καταλάβαμε ότι στους περισσότερους αρέσουν
τα χρόνια του Λυκείου.Όσον αφορά την 1η Λυκείου από την πρώτη μέρα που μπήκα
στην τάξη μας έλεγε έναν συγκεκριμένος καθηγητής ότι θα πατώσουμε και ότι
ο μέσος όρος μας θα κατέβει 3 και 4 μονάδες.Στην αρχή τον πίστεψα και είχα
τρομοκρατηθεί.Τελικά όμως αποδείχθηκε ότι η 1η Λυκείου είναι πανεύκολη!
Επίσης έχω την τύχη να έχω εξαιρετικούς καθηγητές ως προς το μάθημα και την προσωπικότητά τους!
Giorgos12345888
Νεοφερμένο μέλος

M-A-R-I-A
Νεοφερμένο μέλος

Ο καθένας είχε την δική του τρέλα.
Giorgos12345888
Νεοφερμένο μέλος

M-A-R-I-A
Νεοφερμένο μέλος

Και ναι,κι εμείς τώρα που πήγαμε λύκειο,παρατηρήσαμε την μεγάλη διαφορά μεταξυ των καθηγητών!Πολύ λογικοί και κάνουν και ευχάριστο μάθημα!!Αφου πάω σπίτι και έχω κέφια για διάβασμα!!!Και αυτό το συζητήσαμε και με παλιούς μου συμμαθητές που φέτος χωριστήκαμε.Όλοι την ίδια γνωμη έχουν!!!

Giorgos12345888
Νεοφερμένο μέλος

ἅλς
Διάσημο μέλος

Giorgos12345888
Νεοφερμένο μέλος

roseberry
Διάσημο μέλος

mar0oZz
Νεοφερμένο μέλος

aggelikaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

katbibilek
Νεοφερμένο μέλος

παω Α λυκειου και θελω να παω τεχνολογικη κατευθυνση (5ο πεδίο) και θέλω να περασω σε μια οικονομικη σχολη (ασοεε κατα προτιμιση).
αν εχω χρονο διαβαζω ολα τα μαθηματα αλλα ελα που δεν εχω και πολυ.
αν ξερει καποιος θελω να μου πει σε ποια μαθηματα πρεπει να δωσω προταιρεοτητα φετος και ποια θα δωσω στις πανελληνιες.
και θελω να σας ρωτησω επισης αν μου χρειαζεται η Γεωμετρια για το 5ο πεδιο της τεχνολογικης.
αν μου ελυνε καποιος αυτην την απορια μου θα του ημουν υποχρεος.
σας ευχαριστω πολυ.
THERISTIS
Νεοφερμένο μέλος

α κ η γεωμετρια φιλε δεν χρειαζεται διοτι δν εξεταζεται πανελλαδικα! κ πρεπει να δωσεις ιδιαιτερη βαρυτητα στην αλγεβρα κ στη φυσικη !!
κ σε μερικα αλλα τα οποια δν τα ξερω σρρ!

katbibilek
Νεοφερμένο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Εμενα η γνωμη ειναι να διαβαζεις κ τα θεωρητικα κ τα θετικα κ τα τεχνολογικα μαθηματα ! διοτι εαν δεις οτι δν τα καταφερνεις σε καποιο απο αυτα ! να επιλεξης το αλλο !![]()
Δεν είναι λογική αυτή. Αν υπάρχει ένας λόγος για να διαβάζει κανείς όλα τα μαθήματα αυτός είναι το ενδιαφέρον και μόνο. Από εκεί και πέρα, μην είστε μετέωροι. Ένας άνθρωπος χωρίς σταθερές επιλογές παιδεύει από μόνος του τον εαυτό του, άδικα.
α κ η γεωμετρια φιλε δεν χρειαζεται διοτι δν εξεταζεται πανελλαδικα! κ πρεπει να δωσεις ιδιαιτερη βαρυτητα στην αλγεβρα κ στη φυσικη !!
κ σε μερικα αλλα τα οποια δν τα ξερω σρρ!![]()
Η Γεωμετρία είναι τα καλύτερα μαθηματικά της Α Λυκείου και ναι, μπορεί τυπικά να μην εξετάζεται, η εξοικείωση όμως μαζί της βοηθά πάρα πολύ σε ό,τι σχετίζεται έστω και ελάχιστα με τη θεματολογία της (βλ. φυσική και γενικότερα μαθηματικά).
παω Α λυκειου
Άλλαξε την τάξη στο προφίλ σου λοιπόν. Άλλη απάντηση δίνεται σε παιδί της Β Γυμνασίου και άλλη σε μαθητή Λυκείου (άσχετα με το παρόν θέμα).
και θελω να παω τεχνολογικη κατευθυνση (5ο πεδίο) και θέλω να περασω σε μια οικονομικη σχολη (ασοεε κατα προτιμιση).
αν εχω χρονο διαβαζω ολα τα μαθηματα αλλα ελα που δεν εχω και πολυ.
αν ξερει καποιος θελω να μου πει σε ποια μαθηματα πρεπει να δωσω προταιρεοτητα φετος και ποια θα δωσω στις πανελληνιες.
Για Τεχνολογική δίνεις ιδιαίτερη σημασία στην Άλγεβρα, που θα σου χρειαστεί συνολικά σαν μάθημα, και στη Φυσική, που θα τη βρεις μπροστά σου στην κατεύθυνση της Γ. Με τη Χημεία μην αγχωθείς ιδιαίτερα, είναι όμως άκρως ενδιαφέρον μάθημα και θα σου χρειαστεί σε περίπτωση που επιλέξεις Θετική κατεύθυνση τελικά. Μην αφήνεις και τη Γεωμετρία. Όπως ανέφερα η εξοικείωση βοηθά.
Και πάνω απ' όλα, για να μην προωθούμε και ηλιθιότητες δηλαδή, όταν υπάρχουν περιθώρια χρόνου να ασχολείσαι και με τα υπόλοιπα μαθήματα. Όχι τίποτα, να μας έβλεπε ο Ντα Βίντσι έτσι που καταντήσαμε ούτε που θα μας έφτυνε.
Gewrgia_D
Νεοφερμένο μέλος

Giorgos12345888
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Chris00
- globglogabgalab
- Mitlos
- KonVag
- kafka
- Aris_PaP09
- marikakitsou16
- ntinos...
- Kris.gr
- Schlimazel
- LEXAROS
- Aggel0sss
- Sevaflev
- kostasst
- Kostas634
- aririn
- Ο Καλαμαράς
- Emmanouela.
- paul
- giorgakiss
- mermaid89
- Ioanna98
- SlimShady
- Magigi
- Meow
- Olakalamallon
- Joji
- nastasia8
- Philologist
- angeloskar
- johnstamatis34
- neurogirl
- Panagiotis2022
- spring day
- angies
- vasilis123321
- ggl
- Mammy Nun
- jYanniss
- Maynard
- augustine
- Konstantinos_3
- QWERTY23
- ioannaion
- Lia 2006
- b4d.bra1ns
- anastasis06
- NAYSIKA2021
- Γιούρα
- _Aggelos123
- Σωτηρία
- BillyTheKid
- GabrielaM
- Rene2004
- Dimitris9
- barkos
- J.Cameron
- Ststst02
- γιω99
- pinkheart
- tsiobieman
- Athens2002
- CuHg
- Viedo
- Ryuzaki
- Unboxholics
- harry akritas
- No name
- Mukumbura
- Stroka
- ΘανάσοςG4
- azula
- Μάρκος Βασίλης
- Bak563
- igeorgeoikonomo
- MarcoReus
- Serotonin
- Unseen skygge
- roud
- Bgpanos
- Pharmacist01
- T C
- Φινεύς
- Nefh_
- stefan
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- Αντικειμενικός
- vehement
- Alexandroulitsa
- Γατόπαρδος.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.