Ποιά η γνώμη σας για το frozen yogurt

Το γιαούρτι λόγω της ιδιάζουσας γεύσης του, δεν πάει με όλα τα υλικά με τα οποία το ανακατεύουν. Ο καλύτερος συνδυασμός και ο πιο φίνος είναι με βύσσινο. Τέτοιο να δοκιμάσετε, όχι με ένα κάρο σαχλαμάρες μέσα.

Βασικά εκεί (meaning στο βύσσινο) φαίνεται και.... το χάσμα γενεών.:Ρ
Βλέπεις μεγαλύτερους σε ηλικία (που όσο να'ναι είναι πιο πιθανό να έχουν πιο στενή σχέση με το -αυθεντικό- γιαούρτι και τη γεύση του)να δοκιμάζουν παγωμένο γιαούρτι και να βάζουν βυσσινο ή κανά γλυκό του κουταλιού (το'χω δει κι αυτό) και τους πιο μικρούς να βάζουν σοκολάτα μπισκότο.

Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Αλλά η τάση νομίζω αυτή είναι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασικά εκεί (meaning στο βύσσινο) φαίνεται και.... το χάσμα γενεών.:Ρ
Βλέπεις μεγαλύτερους σε ηλικία (που όσο να'ναι είναι πιο πιθανό να έχουν πιο στενή σχέση με το -αυθεντικό- γιαούρτι και τη γεύση του)να δοκιμάζουν παγωμένο γιαούρτι και να βάζουν βυσσινο ή κανά γλυκό του κουταλιού (το'χω δει κι αυτό) και τους πιο μικρούς να βάζουν σοκολάτα μπισκότο.

Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Αλλά η τάση νομίζω αυτή είναι.

Επίσης πάρα πολλοί τρώνε και απλά γιαούρτι με κάποιο γλυκό του κουταλιού από πάνω.
Προσωπικά, είναι ο αγαπημένος μου συνδυασμός.

Αλλά μιας και ενδιαφέρεστε, ήθελα ούτως ή άλλως να κάνω σήμερα fro yo, οπότε θα ανεβάσω τη συνταγή στο στέκι. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλά μιας και ενδιαφέρεστε, ήθελα ούτως ή άλλως να κάνω σήμερα fro yo, οπότε θα ανεβάσω τη συνταγή στο στέκι. ;)

Ευχαριστούμε!:)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή....
(το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ;) )

Είναι τέλειο!! Στην πλατεία έχουμε 3-4 μαγαζιά που πουλάνε και πάντα έχουν μια ουρά 3 μέτρα

Δε το έχω δοκιμάσει αυτό που λέτε.
Γιαούρτι πάντως με χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, (σταφύλι, βύσσινο <3) είναι φοβερό! ^^

Έλα ρε,φάση έχει το froyo.

chuck_norris_approvess390x253138111-1.jpg

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
δεν τους κάνει το κανονικό το γιαούρτι θέλουν και παγωμένο:P

αηδία:sick:

Παιδια πολυ ωραιο ειναι , αν και δε μπορω να το συγκρινω με το παγωτο σοκολατα , αλλα ειναι πολυ ακριβο!Θυμαμαι πριν ενα μηνα αγορασα απο το Βολο σε small μεγεθος με βατομουρα και μου το χρεωσανε 3,60! :mad::mad::mad:
Απο τοτε ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou και φτιαχνω μονη μου , με συκα της γιαγιας ή με λυκερ βυσινο παλι της γιαγιας.Ειναι πεντανοστημο :D:D

είναι ωραίο, δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το απλό, κοινό παγωτό που όλοι τρώμε! Έχει γίνει κ αυτό ένα trendy accessoire μετά τον καφέ starbucks :P

Θέλουμε τη συνταγή :clapup:

ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou

[offtopic] να την ακούτε την τσουφού! κάνει καταπληκτικα γλυκά! [/offtopic]

Κι εγώ μια φορά που δοκίμασα μου άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω... προτιμώ το παγωτό νομίζω :whistle:

Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή....
(το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ;) )

Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ

Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. ;)

Απλα το λατρευωωωωω, φτιαχνω κιολας!

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν και πέρασα συχνά από ένα τέτοιο μαγαζί

Νέα καγκουρο-φάση-μόδα-τάση είναι αυτη?

Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ.:)

Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ.:)

Από την άλλη , καλό πρέπει να είναι

Τελευταία επεξεργασία:
Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ

Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. ;)
Καλά κάνεις!Είναι πιο απλό έτσι,νομίζω κρέμα γάλακτος και κάτι άλλο θέλει....

παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back